Találatok a következő kifejezésre: Új-Zélandon hova menni, (1 db)

Új-Zélandon hova érdemes menni, hogy olyan tájat lássak, mint ahol a Gyűrűk Urát forgatták?

Legjobb válasz: - A hobbitfalvai jeleneteket a Matamata nevû faluban forgatták, a Végzet Hegyének lejtõiül pedig a Tongoriro Nemzeti Park vulkánjai szolgáltak. - Az új-zélandi utazási irodák különleges programot ajánlanak a rajongóknak; egy kalandtúrát a Szövetség tagjainak nyomában.

- A hobbitfalvai jeleneteket a Matamata nevû faluban forgatták, a Végzet Hegyének lejtõiül pedig a Tongoriro Nemzeti Park vulkánjai szolgáltak. - Az új-zélandi utazási irodák különleges programot ajánlanak a rajongóknak; egy kalandtúrát a Szövetség tagjainak nyomában.
cool, oda en is elmennek
ha nagy Gyûrûk Ura rajongó vagy(mint én), és megvan neked a bõvített extra változta DVD-n, ott van egy olyan menüpont, ahol városról városra bemutatják, h a jeleneteket hol forgatták. nekem nagyon tetszett :) ja, és ha van Google Earth-öd, és beírod h The Lord of the Rings, akkor rögtön Új-Zélandra ugrik a térkép, és ki lesznek írva a forgatási helyszínek. próbáld ki, nagyon jó! :D (én majd pár év múlva ki szeretnék költözni NZ-re :) imádom :) )
Phi phi szigetek a tuti ahol a Part címû filmet forgatták
Szia! Bár nem láttam a filmet (bocs...) de Új Zélandon éltünk egy évig Queenstown-ban, a Déli szigeten. Attól nem messze, nyugatra található Glenorchy, ami egy zsáktelepülés a Wakatipu tó partján. Sokan emlegették büszkén, hogy azon a tájon forgatták a filmet.
bizony, bizony, Queenstown környékén is forgattak, gyönyörû hely! neked meg tök jó lehet h ott éltél :) ))
hát jó kis év volt 2003! :)
ha most tudnád, hogy mennyire irigyellek! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnek belevagni az ausztral bevandorlasi proceduraba. A papirjaimat barhol lefordittathatom illetve hitelesittethetem, vagy van egy specialis hely ezekre?

2

Ausztráliában milyen munkája van egy szobafestőnek? Soka fizuja? Vagy keresik egyáltalán?

4

Ausztráliáéba mennyi a fizetése egy Mixernek? Meg lehet ott élni ebből?

7

Szeretnélek megkérni benneteket, írjátok le hogyan mentetek ki Ausztráliába. Milyen papírokat kellett kitöltenetek, milyen munkák adódtak? Nagyon hosszú idő lerendezni a bürokráciát?

5

Ausztráliába segít kiköltözni középiskolába járni a Duna Rapszóda? Vagy csak 18 év felettieket szállítanak?

8

Az utazásunk során egy napra megállunk Kuala Lumpurban, mert reggel érünk oda és este lesz a csatlakozás és lesz 9 óránk a városban. Mit javasol, aki járt ott, mit nézzünk meg?

2

Tudtokk valami nyári tábor szerúséget Ausztráliában, ahova egy 12 éves gyereket el lehet küldeni?

Ha lehet nem olyan drágát,de munka is jöhet (gyereknek).apropó,én vagyok a gyerek :D

22

Mik Ausztráliában a hiányszakmák?

írjatok kint él? magyarok!!! :)

9

Jövőre meg szerzem a a pincér szakmámat. Érdemes ki költöznöm Ausztráliába? angolul tudok mert kanadából költöztem magyarországra. Pincérként talán eltudnák helyezkedni? és meg tudnák élni belőle?

Ausztráliában él? magyarok írjatok fontos lenne ! :)

10

Kb. mennyibe kerülhet elküldeni egy kisebb csomagot Ausztráliából Magyrországra?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!