Találatok a következő kifejezésre: Új videókártyát venni, milyet vegyek (4 db)

Új videókártyát szeretnék venni, milyet vegyek?

Kb. 20e Ft-ot szánnék rá, max. 30-at és filmszerkesztéshez, grafikához kellene, nem játékhoz. Valamint a mindennapi munkához (net, stb...)

Legjobb válasz: Megszerkesztéshez, grafikához, netezéshez, office-hoz teljesen totálisan mindegy, hogy milyen videókártyát veszel. A legolcsóbb bõven elegendõ, sõt még az alaplapokba integrált videóvezérlõk is megfelelnek. Addig ameddig nem használsz 3d tervezõi programokat, és nem játszol, teljesen felesleges több tízezret költeni videókártyára. Abból a pénzbõl amit megspórolsz a videókártyán, inkább költsd több/jobb ramra, erõsebb procira, nagyobb winyóra.

Megszerkesztéshez, grafikához, netezéshez, office-hoz teljesen totálisan mindegy, hogy milyen videókártyát veszel. A legolcsóbb bõven elegendõ, sõt még az alaplapokba integrált videóvezérlõk is megfelelnek. Addig ameddig nem használsz 3d tervezõi programokat, és nem játszol, teljesen felesleges több tízezret költeni videókártyára. Abból a pénzbõl amit megspórolsz a videókártyán, inkább költsd több/jobb ramra, erõsebb procira, nagyobb winyóra.
Elõttem szóló szerintem is jól mondta, mit vegyél inkább a gépedhez.
Ha leírnád a számítógéped konfigurációját, akkor tudnák csak tanácsot adni.
A kérdező hozzászólása: VIA alaplap, 2.4 GHz Pentium proc, 512 MB RAM, 40 GB HDD
A kérdező hozzászólása: Oks, köszönöm!
azt már nem hajtná ki
természetesen.anál jobat felesleges venni ne kölcs 30 ezret erre,
Nekem is E5200-am van és hát egy HD 6670 ami szerintem jó választás mellé! :) Én 1280X1024-ba bár számit a felbontás és a játék vannak cpu igényes játékok! :)
30 ezerért HD7770
Tápod pontos típusa?
A kérdező hozzászólása: és ki hajtja ezt a procim????
A kérdező hozzászólása: bocs 400
A kérdező hozzászólása: fsp hexa 600 w
A kérdező hozzászólása: én is ezen a felböntáson vagyok :D de köszönöm a válaszokat

Szeretnék új procit és videokártyát venni a gépembe! Nem a legújabbat, vmi jobb Dual Core os elég lenne, mert 1 v max 2 év mulva veszek új gépet, csak addig legyen valamivel jobb a gépem, mert így elég gyenge. Milyet vegyek?

Linkeljetek pls olyan procikat és videokártyákat amik jók lennének a gépembe. Proci:AMD Athlon Neo MV-28(v 2850e).65nm,1,8 Ghz,Socket AM2 Alap:Acer, Model:RS780HVF Vid.kártya:ATI Radeon HD 3200, 55nm,256 MB,32 Bits

Legjobb válasz: Ezt add el egyben és vegyél új konfigot. Nem nagyon érdemes költeni rá.

Ezt add el egyben és vegyél új konfigot. Nem nagyon érdemes költeni rá.
express, apród, vatera, hardverapro. Az a baj, hogy amennyit erre költenél, annyit hozzátehetnél az ezért kapott összeghez és egy sokkal modernebb géped lenne.
A kérdező hozzászólása: Gondolkodtam rajta, csak nem tudom, hol tudnám eladni :) )....még 1 évet legalább ki kell húzzak vele, addig nem biztos, h lesz pénzem egy teljesen új konfigra
A kérdező hozzászólása: oké, kösz :D


HD7750 GDDR5.
20k-s kartyaval semmilyen modern jatekot nem fogsz jatszani...
rossz az ár-érték aránya, ha ráteszel még egy kicsit akkor meg tudod venni a kétszer olyan gyors hd 7750et
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor egy Radeon 7730 1GB GDDR5 lesz..
Szarul van programozva az oldal, árkádba rendeltem egy mikrofont és kiviszik az üllõi útra egy benzinkútra.. Persze ezt mind a futárcégre fogták.. Ezután kaptam egy szálíltási kupont, hogy 50% kedvezmény szállításra, erre csesznek kiküldeni egy e-mailt, írtam nekik, hogy akkor most felvették-e a rendelést szépen megfogalmazva, hogy véletlenül se kössenek belém, aztán 1 nap után nagynehezen lekezelõ (!) módon válaszoltak nekem.. És ez még csak 2 a sok közül. Én többet nem rendelek onnan, az hótziher.
#6: "Az már más kérdés, hogy vásárolnék-e ettõl a sz_rházi bandától.." <-- Mi bajod velük?
http://www.pcx.hu/termek/sapphire-7750-1gb-ddr5-11202-00-20g.. Az már más kérdés, hogy vásárolnék-e ettõl a sz_rházi bandától..
Most komolyan nem fér bele az a +2 ezer forint? Ha nem, akkor vegyél HD 7730-at http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_11211_03_20g_hd7730_..
A kérdező hozzászólása: 7750 nincs 20-ért...
A kérdező hozzászólása: Ez baromság.. szóval mit ajánlotok?
# 8 Érdekes, nekem semmi bajom nem volt PCXnél, Nyíregyre küldtek csomagot minden gond nélkül és mivel nagy valószínûséggel õk a legolcsóbbak, simán megéri az esetleges apró kellemetlenségeket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!