Találatok a következő kifejezésre: Új videókártyát venni, milyet (9 db)

Milyen videókártyát ajánlotok? Kb.15. 000 Ft értékben szeretnék új videokártyát venni.

A mostanii egy : AMD 760g 1024mb, és a régebbi játékokon kívül nem sok mindent visz el ( COD 2, Modern Warfare 1 stb) Szeretném ha elmennének vele az újabb COD-ok, vagy pl a Driver: San Francisco szintû játékok.

Legjobb válasz: Ja a proci 2 magos, és a RAM 1333MHZ

A kérdező hozzászólása: Ja a proci 2 magos, és a RAM 1333MHZ
egy hd 6670 Gddr5-öset (ez olyan 22k körül van), ez alá ne add :)
15 ért: [link] DE az újabb játékok nem fognak vele menni, vagy nagyon laggolni fog.
Uccsó gratula. egy passzív kártya játékra? Kérdezõ 15 ezerbõl nemfogsz értelmes VGAt venni.
#4: nincs akkor teljesítménye, hogy túl forosodjon, max ha buherálni akarja a GPU -t, de akkor lehet venni aktív hûtéssel is, kb 1000 ft -al drágábban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Akkor jól sejtettem, hogy a videókártya a gyenge pont. A legújabb vagy 1-2 éves játékok nélkül is megleszek, így annyira atom-videókártya nem fog kelleni.
tessék: [link] ezzel szépen fog menni minden :)

Új videókártyát szeretnék venni, milyet vegyek?

Kb. 20e Ft-ot szánnék rá, max. 30-at és filmszerkesztéshez, grafikához kellene, nem játékhoz. Valamint a mindennapi munkához (net, stb...)

Legjobb válasz: Megszerkesztéshez, grafikához, netezéshez, office-hoz teljesen totálisan mindegy, hogy milyen videókártyát veszel. A legolcsóbb bõven elegendõ, sõt még az alaplapokba integrált videóvezérlõk is megfelelnek. Addig ameddig nem használsz 3d tervezõi programokat, és nem játszol, teljesen felesleges több tízezret költeni videókártyára. Abból a pénzbõl amit megspórolsz a videókártyán, inkább költsd több/jobb ramra, erõsebb procira, nagyobb winyóra.

Megszerkesztéshez, grafikához, netezéshez, office-hoz teljesen totálisan mindegy, hogy milyen videókártyát veszel. A legolcsóbb bõven elegendõ, sõt még az alaplapokba integrált videóvezérlõk is megfelelnek. Addig ameddig nem használsz 3d tervezõi programokat, és nem játszol, teljesen felesleges több tízezret költeni videókártyára. Abból a pénzbõl amit megspórolsz a videókártyán, inkább költsd több/jobb ramra, erõsebb procira, nagyobb winyóra.
Elõttem szóló szerintem is jól mondta, mit vegyél inkább a gépedhez.
Ha leírnád a számítógéped konfigurációját, akkor tudnák csak tanácsot adni.
A kérdező hozzászólása: VIA alaplap, 2.4 GHz Pentium proc, 512 MB RAM, 40 GB HDD
A kérdező hozzászólása: Oks, köszönöm!
azt már nem hajtná ki
természetesen.anál jobat felesleges venni ne kölcs 30 ezret erre,
Nekem is E5200-am van és hát egy HD 6670 ami szerintem jó választás mellé! :) Én 1280X1024-ba bár számit a felbontás és a játék vannak cpu igényes játékok! :)
30 ezerért HD7770
Tápod pontos típusa?
A kérdező hozzászólása: és ki hajtja ezt a procim????
A kérdező hozzászólása: bocs 400
A kérdező hozzászólása: fsp hexa 600 w
A kérdező hozzászólása: én is ezen a felböntáson vagyok :D de köszönöm a válaszokat


Új videókártyát akarok venni olcsóbb árkategóriában. Ajánlanátok videókártyákat, vagy oldalt, ahol meg tudom nézni milyenek vannak?

A 4,5 éves Asus GeForce 8800GT 1GB-os videókártyám tönkrement. Olyan vga érdekelne, aminek a teljesítménye legalább ilyen jó, és 10-30k Ftért meg lehet venni. Szóval jó lenne, ha minden új játékot tudnék futtatni a gépen legalább közepes grafikán(a 8800Gt-nek ez nem volt akadály).

Legjobb válasz: Milyen a géped többi része? Amúgy http://pcx.hu/termek/vtx3d-7750-1gb-ddr5-1gbd5-2dh-videokart..

Milyen a géped többi része? Amúgy http://pcx.hu/termek/vtx3d-7750-1gb-ddr5-1gbd5-2dh-videokart..
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a videókártyák leírása alapján nem tudom megmondani, hogy melyik a jobb. Csak azt tudom feltételezni, hogy minél nagyobbak a számok, annál erõsebb.
Ez erõsebb, mint a 8800Gt. Sokkal.
A kérdező hozzászólása: 2magos AMD 3000+, 4Gb ram ennyit tudok
A kérdező hozzászólása: Regisztráltam, de a link rossz és nem mutat semmit nekem.

Szeretnék új procit és videokártyát venni a gépembe! Nem a legújabbat, vmi jobb Dual Core os elég lenne, mert 1 v max 2 év mulva veszek új gépet, csak addig legyen valamivel jobb a gépem, mert így elég gyenge. Milyet vegyek?

Linkeljetek pls olyan procikat és videokártyákat amik jók lennének a gépembe. Proci:AMD Athlon Neo MV-28(v 2850e).65nm,1,8 Ghz,Socket AM2 Alap:Acer, Model:RS780HVF Vid.kártya:ATI Radeon HD 3200, 55nm,256 MB,32 Bits

Legjobb válasz: Ezt add el egyben és vegyél új konfigot. Nem nagyon érdemes költeni rá.

Ezt add el egyben és vegyél új konfigot. Nem nagyon érdemes költeni rá.
express, apród, vatera, hardverapro. Az a baj, hogy amennyit erre költenél, annyit hozzátehetnél az ezért kapott összeghez és egy sokkal modernebb géped lenne.
A kérdező hozzászólása: Gondolkodtam rajta, csak nem tudom, hol tudnám eladni :) )....még 1 évet legalább ki kell húzzak vele, addig nem biztos, h lesz pénzem egy teljesen új konfigra
A kérdező hozzászólása: oké, kösz :D
Milyen a gép pontosan, és mennyit szánsz VGA-ra?
Még annyit, hogy nem kell ragaszkodni feltétlenül, hogy "új" legyen.. használtan is ki lehet fogni tökéletes állapotban lévõ, újszerû kártyákat olcsón, mondjuk a Vaterán! Nemrég vettem egy Radeon 5670-et 10k-ért..ami ugye tönkreveri az 5570-et!
Igen ezzel a CPU-val már sokkal jobb lenne, amiket írtál játékokat azok mennének úgy. Bár RAM sem ártana 4GB, de ha nincsenek nagy igényeid még el lehet lenni a 2-vel. A mostani procid milyen pontosan? Még valami régi 1 magos Celeron D?
A kérdező hozzászólása: és ha vennék egy ilyet :http://www.aqua.hu/intel-celeron-dual-core-26ghz-dobozos-soc.. plussz az a videókártya elmenne black ops, mw3 medium-on?
Az 5570-es sokkalta erõsebb a 8500GT-nél, de processzorlimited lesz mindenképpen, akármit játszol.
Hát elmenne, a mostani VGA-nál jobb lenne, de sok értelme nincs mert a CPU is gyenge, meg a RAM is kevés, szóval egy VGA cserével ez még nem lenne játékos gép.
A kérdező hozzászólása: igazából játékra szeretném és érdekelne hogy a gépemen elmenne-e a HD5570-el
Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy amellé a processzor mellé megéri videokártyát cserélni.
Hát ez a gép mindenestõl kicsi, egy VGA cserével sem elsz belõle játékos gép. De ha új kell, 15 körül, akkor mondjuk ezt: http://www.ipon.hu/webshop/product/sapphire_11167_14_20r_hd5.. Ennél erõsebbet ebbe amúgy sem nagyon érdemes tenni. Táp milyen?
A kérdező hozzászólása: ddr2 800MHz*
A kérdező hozzászólása: Alaplap:ASRock G31M-VS2 CPU: Intel celeron 2.80GHz VGA:Nvidia 8500GT Memória: 2GB Kingmax ddúgy 15 körül vennék
Csak a csatolófelületnek kell stimmelnie. minden más csak a sebességbe szól bele, a kompatibilitásba nem.
..használtan 15k-ért pedig már 5770 - 6770-et veszel, ami ugye fényév távolság egy 5570-tõl. Hát ennyi.

Új videokártyát szeretnék venni, szerintetek milyen az alábbi kártya és lehet-e baj a leírt dolog?

Na szóval Sapphire Radeon HD4670 lenne 1GB memóriával, DX10 támogatással és Shader Model 4.1-el.

Legjobb válasz: Hogy konkrétan mennyire erõs a kártya, és milyen játékokra lenne elég, azt így nem tudom megmondani, de magad is kiderítheted, ha végigböngészel egypár tesztet. Például ezt: http://prohardver.hu/teszt/kozepkat_amd_hd4670_vga/tesztek_i.. Az, hogy a grafikus chip hány nanométeres gyártástechnológiával készült, az teljesen mindegy.

Hogy konkrétan mennyire erõs a kártya, és milyen játékokra lenne elég, azt így nem tudom megmondani, de magad is kiderítheted, ha végigböngészel egypár tesztet. Például ezt: http://prohardver.hu/teszt/kozepkat_amd_hd4670_vga/tesztek_i.. Az, hogy a grafikus chip hány nanométeres gyártástechnológiával készült, az teljesen mindegy.
A kérdező hozzászólása: Kösz!

Szeretnék egy új processzort, RAM-ot és videokártyát venni. Ti milyet ajánlotok?

A cél az hogy fussanak rajta az újabb játékok (GTA V, Sleeping Dogs stb...). Nem tudom hogy mennyit szánnék rá mert nem értek hozzá.

Legjobb válasz: Alaplap?

Alaplap?
A legújabb CPU, VGA és és hozzá 8GB RAM. (plusz kompatibilis alaplap és táp) Csak anyagi határaid határozzák meg mennyire viszed le igényeid.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ja. (tényleg nem értek hozzá)
A kérdező hozzászólása: (Az elõzõ kommentem az elsõnek szólt) A másodiknak: körülbelül mennyitõl kezdõdnek a vállalható cumók?
Alaplap: 40-60 ezer CPU: 60-90 ezer VGA: 60-160 ezer RAM: ~20 ezer TÁP: ~20 ezer
Ja'h és a kisebb szám a low/medium -ra elég, a nagyobb a full grafikára
A megmondanád a pontos típusát az jobb lenne. De írok neked szerintem megbízható márkákat, amibõl kiindulhatsz. Proci AMD Ram Kingston HyperX Vga Asus Ha kell egy táp akkor a Corsair-t ajánlom.
i5-3570k Asrock z77 extreme 4 8gb ram Radeon R9 280x (195000) FX6300 Asus M5A97 R2.0 8gb ram Radeon R9 280x (155000)
HD7750 GDDR5.
20k-s kartyaval semmilyen modern jatekot nem fogsz jatszani...
rossz az ár-érték aránya, ha ráteszel még egy kicsit akkor meg tudod venni a kétszer olyan gyors hd 7750et
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor egy Radeon 7730 1GB GDDR5 lesz..
Szarul van programozva az oldal, árkádba rendeltem egy mikrofont és kiviszik az üllõi útra egy benzinkútra.. Persze ezt mind a futárcégre fogták.. Ezután kaptam egy szálíltási kupont, hogy 50% kedvezmény szállításra, erre csesznek kiküldeni egy e-mailt, írtam nekik, hogy akkor most felvették-e a rendelést szépen megfogalmazva, hogy véletlenül se kössenek belém, aztán 1 nap után nagynehezen lekezelõ (!) módon válaszoltak nekem.. És ez még csak 2 a sok közül. Én többet nem rendelek onnan, az hótziher.
#6: "Az már más kérdés, hogy vásárolnék-e ettõl a sz_rházi bandától.." <-- Mi bajod velük?
http://www.pcx.hu/termek/sapphire-7750-1gb-ddr5-11202-00-20g.. Az már más kérdés, hogy vásárolnék-e ettõl a sz_rházi bandától..
Most komolyan nem fér bele az a +2 ezer forint? Ha nem, akkor vegyél HD 7730-at http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_11211_03_20g_hd7730_..
A kérdező hozzászólása: 7750 nincs 20-ért...
A kérdező hozzászólása: Ez baromság.. szóval mit ajánlotok?
# 8 Érdekes, nekem semmi bajom nem volt PCXnél, Nyíregyre küldtek csomagot minden gond nélkül és mivel nagy valószínûséggel õk a legolcsóbbak, simán megéri az esetleges apró kellemetlenségeket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!