Találatok a következő kifejezésre: Új videókártyát venni, (49 db)

Van egy D-sub csatlakozós monitorom, és szeretnék egy új videókártyát venni. Lehet-e ehhez valami átalakítót venni, vagy új monitort kell vennem?

Videókártya:

Legjobb válasz: Nem minden új videókártya ad már ki magából RGB jelet, ezért nem is biztos, hogy az átalakítód mûködni fog.

Nem minden új videókártya ad már ki magából RGB jelet, ezért nem is biztos, hogy az átalakítód mûködni fog.
Persze hogy lehet átalakítót venni.
Nem kell új monitor.Adnak alapból egy DVi-D-sub átalakítót a dobozba.
Mint ahogy elõttem is írták szerepel a dobozban : A gyári adatok szerint : Accessory - DVI to VGA Adapter Ez a videó kártya DVI kimenetét alakítja D-sub kimenetre. De mielõtt megveszed kérdezd meg az eladót tényleg benne van-e. Egyrészt lehetnek eltérõ kiszerelésû termékek, másrészt Magyarországon nem mindig egyezik meg a kiszerelés a hivatalos oldalon feltüntetett kiszereléssel (tapasztalat).
Harmadrészt, miért nem veszel már egy új monitort is már az új videókártyához? Persze ha szaggatnak a játékok mediumon, lowon kis felbontáson, akkor nem szóltam, de nagy felbontásra d-subos monitorra erõs videókártyát venni pazarlás. Úgyis csak összegányolt képet kapsz dvi-hdmi képhez képest. Annak is örülhetsz, hogy még vannak átalakítók, mert a d-sub szabványt pár év múlva beszüntetik.

Milyen videókártyát ajánlotok? Kb.15. 000 Ft értékben szeretnék új videokártyát venni.

A mostanii egy : AMD 760g 1024mb, és a régebbi játékokon kívül nem sok mindent visz el ( COD 2, Modern Warfare 1 stb) Szeretném ha elmennének vele az újabb COD-ok, vagy pl a Driver: San Francisco szintû játékok.

Legjobb válasz: Ja a proci 2 magos, és a RAM 1333MHZ

A kérdező hozzászólása: Ja a proci 2 magos, és a RAM 1333MHZ
egy hd 6670 Gddr5-öset (ez olyan 22k körül van), ez alá ne add :)
15 ért: [link] DE az újabb játékok nem fognak vele menni, vagy nagyon laggolni fog.
Uccsó gratula. egy passzív kártya játékra? Kérdezõ 15 ezerbõl nemfogsz értelmes VGAt venni.
#4: nincs akkor teljesítménye, hogy túl forosodjon, max ha buherálni akarja a GPU -t, de akkor lehet venni aktív hûtéssel is, kb 1000 ft -al drágábban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Akkor jól sejtettem, hogy a videókártya a gyenge pont. A legújabb vagy 1-2 éves játékok nélkül is megleszek, így annyira atom-videókártya nem fog kelleni.
tessék: [link] ezzel szépen fog menni minden :)

ASUS K52N laptopba lehet új videokártyát venni?

vagy ebbe a laptopba nem lehet cserélni?

Legjobb válasz: nem lehet beleszerelni más videókártyát, ahogy a laptopok 90 %ánál sem

nem lehet beleszerelni más videókártyát, ahogy a laptopok 90 %ánál sem


Hol tudok Acer laptopba új videókártyát venni? És azt én is bele rakhatom vagy szakember rakja bele?

Legjobb válasz: Nehéz ügy. Laptopnál nem egyszerû az ilyen bõvítés, nem nagyon kapható laptopba videókártya, és a beépítés helye sincs meg. Nem éri meg.

Nehéz ügy. Laptopnál nem egyszerû az ilyen bõvítés, nem nagyon kapható laptopba videókártya, és a beépítés helye sincs meg. Nem éri meg.
Nm tudsz venni, és beletenni se tudod. Vagy dedikált videókártyával szerelték gyárilag, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Hát igazándiból azért kéne mert a Sims3-nak megvan majdnem az összes kiegészítõje(10 van összesen)és azt vettem észre h egyre lassab a játék van amikor gyors, de lehet h inkább elkezdek gyûjteni egy új laptopra
Nem, kuka, vegyél komplett gépet.
A kérdező hozzászólása: kb menyit érhet
Reálisan max 15-öt.
Ebbe procit, vga-t, ramot kell venni. Az meg nem 20 forint.
Meg alaplapot meg HDD-t. Tehát komplett gépet.
A kérdező hozzászólása: és hogy ha vennék vga-át ramot és procit az nagyon sokba kerülne? megérné?
Nem éri meg. Az alaplapod biztosan nem támogat új, olcsó kétmagos procit, tehát max egy 6 éves P4-re cserélhetnéd le. 512 mega ram kb 3500 ft, használható videokártya (pl 8500GT-8600) 8000 körül. De ha játékra kell, felesleges bármit is venni, úgyse indulna egyik se, mindnek minimum 2 mag kell.
A kérdező hozzászólása: kár. de azér köszi. nekem játékra kéne tudtok ajánlani számitógépet kb 100.000. ft értékben? vagy vegyek egy használt/ujszerü gépet?
tokom tudja :D

Nvidia Geforce 9300-ról ATI Radeon HD7750-re váltanék. Lenne érezhető változás, vagy ráérek később új videókártyát venni?

2X3Ghz-es Intel processzor és 4 giga RAM mellé kéne.

Legjobb válasz: Igen, megveheted most is. De lehet érdemesebb lenne egy 7770-et

Igen, megveheted most is. De lehet érdemesebb lenne egy 7770-et
Bizony, hogy lenne változás a HD7750 mérföldekkel jobb. Megkérdezhetem, hogy milyen processzorral párosítanád?
Lenne érezhetõ változás, nem is akármilyen. A HD7750 több, mint nyolcszor olyan gyors. Mivel már kapni 20 ezer alatt, abszolút megéri.
A kérdező hozzászólása: Szerintem elég lesz a 7750, nem vagyok akkora gémer. Kösz a gyors válaszokat.

Elég ram-ot meg új videokártyát venni hogy elmenjenek rajta jobb játékok? (pl. gta IV) A proci elbirja?

Van a gépem.Nem egy jó de internet megy rajta meg kisseb játékok is elfutnak rajta.Elég béna már szegény!:D

Legjobb válasz: Az s478 egy 10 éves széria, ezt játékra felfejleszteni, nem igazán érdemes ... meg valljuk meg, nem is nagyon lehet.

Az s478 egy 10 éves széria, ezt játékra felfejleszteni, nem igazán érdemes ... meg valljuk meg, nem is nagyon lehet.

Érdemes egy új videókártyát venni ebbe a konfigba?

CPU: TripleCore AMD Athlon II X3 440, 3000 MHz

Legjobb válasz: Mennyi pénzed van rá? Amúgy mindenekelõtt tápegységet cserélj.

Mennyi pénzed van rá? Amúgy mindenekelõtt tápegységet cserélj.
Miért lenne sok egy 6850hez az a proci? Elég alá, talán még az 5870hez is. Jelentõs javulás lesz az 5670hez képest.
Megérett a cserére , de még egy darabig elmegy . Ha azt a kártyát veszed amit a kolléga javasolt még az is sok egy kicsit a gép többi részéhez mérten , így valószínûleg nem leszel elõrébb , ha az általam javasol erõsebb VGA-t veszed sem . Viszont a jövõre gondolva , ha egyszer szeretnéd fejleszteni a masinád ... És 50000-bõl még egy 400-as FPS táp is belefér és így már nyugodtan alhatsz , meg játszhatsz !
A kérdező hozzászólása: Igen eddig 2 éve üzemel a táp.. eddig nem volt vele baj. Most akkor le kell cserélni? Egyébként a többi (CPU, RAM) megfelelõ/elmegy?
Milyen irodalomban olvastál a hatásfokáról ? Nem is feltételezem , hogy csak hasra ütve fikázod . Linkelj légyszi , hadd olvassam el !
500W? És? Kb a felét jó ha tudja, mint ami rá van írva. Gyenge hatásfokú táp. Egy kis áramingadozás és kitudja mi fog megsülni..
Esetleg egy használt 5870-es gépállat ? Simán üti a 6850-et és nem drágább ! http://www.hwcompare.com/5915/radeon-hd-5870-vs-radeon-hd-68..
127 wattot eszik a 6850-es minek az 500-as tápot lecserélni ? Oké , hogy noname de gondolom megy kb. 2 éve kifogástalanul .
A HD6850 sokkal erõsebb, mint az az 5670.
A kérdező hozzászólása: ÉS kb. menyivel növelné meg a gép teljesítményét a változtatás?
Mert nem minõségi, nincs ellátva a kellõ védelemmel, ami szükséges a gép biztonságban tartásához, mivel a tápegység látja el árammal a gépet.
A kérdező hozzászólása: Olyan 30-50e-re gondoltam... de még csak gondolati szinten van :D Miért.. miért rossz ez a táp. Valaki elmagyarázza, mert nem értek hozzá :)
Meg aztán a hwcompare annyit ér...:D Ezek csak nyers adatok. Attól még az 5870 erõsebb, csak mondom hogy a hwcompare nem a legjobb összehasonlítás, szerintem.

Vennem kell egy új videókártyát, vagy frissítenem kell, ha igen, akkor hogyan?

Amikor telepítem A The Sims 3 nevû játékot,akkor az elindításra kattintva ezt írja ki: A játék nem indítható el.0 nem képes az alkalmazás futtatására.A videokártyád szemlátomást nem támogatja a Sharel Model 2-t.Kérjük frissítsd a kártyád! Videkártyám típusa: RADEON 9250 RADEON 9250 Secondary Videókártyát kell vennem,vagy Sharel Model 2-t kell telepíteni,vagy egyátalán ez mit jelent??? Nem értek hozzá.segítsre lenne szükségem. :/ :)

Legjobb válasz: Venned kell egy új videókártyát, de ez egy agp csatolós kártya, olyat már nem gyártanak egy ideje, nem is nagyon érdemes ezt a régi gépet bõvíteni, mert szerintem a többi része is kevés a Sims3hoz

Venned kell egy új videókártyát, de ez egy agp csatolós kártya, olyat már nem gyártanak egy ideje, nem is nagyon érdemes ezt a régi gépet bõvíteni, mert szerintem a többi része is kevés a Sims3hoz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Új videókártyát szeretnék venni, milyet vegyek?

Kb. 20e Ft-ot szánnék rá, max. 30-at és filmszerkesztéshez, grafikához kellene, nem játékhoz. Valamint a mindennapi munkához (net, stb...)

Legjobb válasz: Megszerkesztéshez, grafikához, netezéshez, office-hoz teljesen totálisan mindegy, hogy milyen videókártyát veszel. A legolcsóbb bõven elegendõ, sõt még az alaplapokba integrált videóvezérlõk is megfelelnek. Addig ameddig nem használsz 3d tervezõi programokat, és nem játszol, teljesen felesleges több tízezret költeni videókártyára. Abból a pénzbõl amit megspórolsz a videókártyán, inkább költsd több/jobb ramra, erõsebb procira, nagyobb winyóra.

Megszerkesztéshez, grafikához, netezéshez, office-hoz teljesen totálisan mindegy, hogy milyen videókártyát veszel. A legolcsóbb bõven elegendõ, sõt még az alaplapokba integrált videóvezérlõk is megfelelnek. Addig ameddig nem használsz 3d tervezõi programokat, és nem játszol, teljesen felesleges több tízezret költeni videókártyára. Abból a pénzbõl amit megspórolsz a videókártyán, inkább költsd több/jobb ramra, erõsebb procira, nagyobb winyóra.
Elõttem szóló szerintem is jól mondta, mit vegyél inkább a gépedhez.
Ha leírnád a számítógéped konfigurációját, akkor tudnák csak tanácsot adni.
A kérdező hozzászólása: VIA alaplap, 2.4 GHz Pentium proc, 512 MB RAM, 40 GB HDD
A kérdező hozzászólása: Oks, köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!