Találatok a következő kifejezésre: Új párommal 1 (46 db)

Hugom kislánya 1.5 éves, még terhes volt amikor a párja elhagyta. Hat hónapja van új párja. Szerintetek õszintén szereti a pasi a kislányt vagy csak így próbálja a hugomat megtartani? A kicsi imádja õt.

Legjobb válasz: Ezt mi nem tudhatjuk. Csak a saját példámat mondhatom, én is voltam új kapcsolat, és feltétel nélkül szerettem az akkori párom gyerekét, sõt, még ma is találkozunk.

Létezhet, még örökbe fogadott, "idegen" gyereket is szerethet valaki nagyon.
lehet. de ha nem igy van, akkor a ferfi 1-1, 5-2 ev utan "megunja" majd ezt a szerepet, es akkor jon majd ki igazan az oszinte oldala. a gyerekek is megerzik ki a jo, ki nem. biztos a kapcsolatuk elejen benne van nemileg a megfelelesi vagy, hogy "latod mennyire kijovok a gyermekeddel? de ha ez a kapcsolat a. gyerek es a ferfi kozott nem oszinte, akkor el fog benne faradni..
Igen, létezik. Az én (nevelõ)apám. 2 éves korom óta nevelt. Van egy húgom (tõle), és soha semmilyen különbséget nem tett köztünk. A mai napig apa-lánya kapcsolat van köztünk, mindig is számíthattam/számíthatok rá, pedig már külön élek. Tudom, hogy soha, semmilyen körülmények között nem fordulna el tõlem, és sajátjaként szeret. 27/N
4 Létezik.
Ezt mi nem tudhatjuk. Csak a saját példámat mondhatom, én is voltam új kapcsolat, és feltétel nélkül szerettem az akkori párom gyerekét, sõt, még ma is találkozunk.
Szerinted ér akármilyen jó nõ is annyit egy férfinak, hogy álcából a gyerekét is szeresse? Szerintem az elég nonszensz lenne. Ha nem szeretné a kislányt, már rég látóhatáron túl lenne, hidd el.
Igen, õszintén szereti. Vagy nem. De hát hogyan lehet ezt így ismeretlenül, e-mailban eldönteni?
A kicsik mindig megérzik ki az aki szereti õket õszintén.
Azért ezt egy kívülálló nagyon hamar letudja szûrni. Mi honnan tudnánk?
A kérdező hozzászólása: Arra vagyok kíváncsi, hogy létezik e olyan, hogy egy vadidegen férfi szereti a párja kisgyerekét feltétel nélkül?
miért ne létezne? vannak, akik szeretik a gyerekeket, tökmindegy, hogy mástól van, s valószínûleg õ azt is szereti kislányban, hogy a párjáé. s ha a kicsi imádja õt, akkor pláne.

Akit 1-2 kisgyerekkel hagyott magára a férje, hogy éltétek túl az első időszakot egyedül? Mi történt azóta, Visszament? Új pár?

Legjobb válasz: Baromi nehéz. A lelki része. Mert ellátom a kislányomat, telnek a napok, de rettenetesen hiányzik a volt férjem. Fél éve mentünk külön, neki van egy élettársa. Igazából a csaj miatt mentünk szét, mert a párom szabadságra vágyott, meg a régi életünkre. Az meg ugye lehetetlen volt, így menekülõ utat keresett. Ezt sajnos a mai napig nem tudom elfogadni. Borzasztóan hiányzik, és nagyon szeretem. Sajnos nem látok rá esélyt, hogy együtt leszünk még valaha is. De azért én még nem adtam fel.

Szerintem nem ertettelek felre :) En is hasonlo helyzetben vagyok es nem tudom mi a jobb, apa nelkul vagy egy rossz apaval.... Vagyis nem ugy rossz, hogy bant minket fizikailag vagy zsarnokoskodik csak szabadon el....Most kulon vagyunk. Nem tudom, hogyan folytassam, ezert kertem szakmai tanacsot :) Merre elsz? Mi is kis telepulesen lakunk, hatha ugyanott :) Szimpatikusnak tunik, amit irsz magadrol!
Baromi nehéz. A lelki része. Mert ellátom a kislányomat, telnek a napok, de rettenetesen hiányzik a volt férjem. Fél éve mentünk külön, neki van egy élettársa. Igazából a csaj miatt mentünk szét, mert a párom szabadságra vágyott, meg a régi életünkre. Az meg ugye lehetetlen volt, így menekülõ utat keresett. Ezt sajnos a mai napig nem tudom elfogadni. Borzasztóan hiányzik, és nagyon szeretem. Sajnos nem látok rá esélyt, hogy együtt leszünk még valaha is. De azért én még nem adtam fel.
A masodik valaszolot kerdeznem, hogy szerinte mennyire viseli meg a gyereket, ha az apja nelkul no fel, mikor kezdi majd eszrevenni, hogy neki nincs apukaja es lelkileg hogyan eli ezt meg?
Én terhesen maradtam egyedül, de nem a volt párom hagyott el, hanem én õt, mert elkezdett agresszíven viselkedni, volt, hogy megrugdosott, vagy elvette az irataimat, pénzemet, telefonomat, és nem engedett sehová, ha összevesztünk. Egy idõ után úgy döntöttem, hogy ebbõl elég volt, én nem akarok így élni, és nem akarok a gyerekemnek sem ilyen életet. Öt év után lett új párom, de megérte ennyit várni. Lelkileg nekem kevésbé volt megterhelõ, inkább anyagilag volt nagyon nehéz. Persze biztos az is közre játszott, hogy én mondtam ki, hogy legyen vége, a volt párom egy percig nem hiányzott. Az persze jó lett volna, ha van egy felnõtt társam, akivel meg lehet beszélni mindenfélét, amit mások a párjukkal, vagy ha nem hárul rám minden feladat, de azért elég jól elvoltunk ketten, meg ott volt a baráti társaságom is, na meg persze a szüleim, csak hát ez azért mégsem ugyanaz.
Kibekultem vele, mert egyedul nehez...
Kedves 4-es, vélhetõleg félreértettél, semmi baj. ;) Nem arról van szó, hogy gyerekem van, de az asszonynak ítélték. Arról van szó, hogy sose volt gyerekem, sok nõ meg sír, hogy egyedül neveli kicsinyét -amit megértek-, én meg szívesen nevelném akár másét, a nõvel együtt, plusz pedagógus vagyok, értek a kisgyermekek nyelvén, és a kisgyermekneveléshez is. Egyelõre mégse kapkodnak értem a gyermeküket egyedül nevelõ nõk... (vagy csak nem szeretnek neten át ismerkedni; azonban kis településen létezem, nem szeretek itt élni, nincs hol élõben ismerkedni) Pedig van akiknek tetszem, szóval minimum átlagos a külsõm, szerintem is, és a visszajelzések szerint is. Bensõ értékeim átlag felettiek, vélhetõleg ezért nem kellek másoknak. Nehezen értik meg egyéniségemet, mély érzelmi és értelemvilágomat a legtöbben, sajnos. Pedig én alkalmazkodó is vagyok és empatikus. Valamint realitásérzékem mellett mûvészalkat vagyok - de káros szenvedélyektõl mentesen. Ne afféle felelõtlen, hóbortos mûvészre gondoljatok, hanem egy magányos, praktikus szemléletû, következetes, ám kreatív fantáziával, a mûvészi önkifejezés terén rögtönzésre képes férfira, a személyemben. A helyzetemtõl függetlenül szurkolok a gyermekeiket egyedül nevelõknek, hogy mielõbb találjanak szeretõ társra, ami ráadásul a gyermeknek is jó lenne. :)
Bizonyos szempontból a másik oldalt képviselem: gyermekre vágyó pedagógus, magányos férfi vagyok 30 felett, különösen a kisgyermek nyelvét értem, fõként róluk van tapasztalatom a különféle gyermekkorosztályok között.
Köszönöm és örülök, hogy szimpatikusnak találod soraimat. (Egyébként ezért szoktak lepontozni engem, mit látszik most is. Na meg amikor óvatosan az abortusz ellen szavazok... "Érdekes szavazók" látogatják olykor a gyermek témájú topicokat...) Nah, de a lényeg, hogy számodra szimpatikus vagyok. Ez esetben inkább privát üzi. E percben el is küldtem, az vagyok én. :) (A többi csak utánzat ;-) )
(Pontosabban a 19:12 és 19:15 -ös privátokat írtam neked ma. :) )
Megkaptam! :) )))))

Új párommal csak 1 órát bírtam szeretkezni, nem voltam többre képes, ezért lehet, h majd elhagy? Mit tegyek, h ne következzen be, h egyedül maradjak?

Legjobb válasz: 1 óra? Azért az nem kevés.(hü ha én naponta csak egy órát szeretkezhetnék...)Föleg ha a barátod is elment.Ha igazán szeret és nem csak a szexpartner vagy neki akkor nem hagy el.

1 óra? Azért az nem kevés.(hü ha én naponta csak egy órát szeretkezhetnék...)Föleg ha a barátod is elment.Ha igazán szeret és nem csak a szexpartner vagy neki akkor nem hagy el.
ugy érzed h most keveset teljesitettél?? szerintem nem! az egy ora azért nem kevés ugyhogy sztem ezért nem fog elhagyni. a késöbbikeben pedig ha igénylitek akkor ezt az idõt nyujthatjátok
1 óra? Az szerintem tök jó. Nem tudom pontosan ebbõl mi mennyi. De egy szeretkezésnek ez nagyon jó sztem.
hát ha ezért elhagyna akkor szerintem még most hagyd futni, mert nem lesz kár érte! Az 1 órás szexel meg abszolút semmi gond nics. Az nagyon jo teljesítmény! Sok no orulne neki!
A kérdező hozzászólása: Mintha csak én írtam volna..én is ugyan ebbe a cipõbe járok..Én megkérdeztem a párom mikor elolvastam ezt a kérdést és õ nekem aztmondta h ez butaság mert õ engem szeret!Ha a párod téged szeret akkor nem fog emiatt elhagyni..
1 óra az bõven elég!de ha még jó is....
Most komolyan válaszoltál a saját kérdésedre mert azt hitted h más is feltette ezt a kérdést?o.O
:D én is azt figyelem


Párom 1 éve nagy spórolások után vett egy kocsit, 300 ezerért, most vesz épp házat, minden pénzét odaadja hogy meg tudja venni, erre bejelentette h vesz egy új kocsit, mikor a régi azért még nincs rossz állapotban. Jogosan vagyok mérges?

Eladná a mostanit, és 200 ezret kéne hozzátenni. Az bosszant, hogy bukik az előzőn jócskán, és hogy havi 100 ezret keres én 80 at, én nem tudnám megtenni, h ilyen drága holmit vegyek magamnak, ő meg nemrég 60 ezerért telefont vett, bár igaz ő van hogy 140 et kap. Az bosszant, hogy megveszi most megint az ujat, 1 év mulva aztis eladja mert beleszeret egy másikba...Hogyan próbáljam lebeszélni? nem akarok egy fillér nélkül maradni a nyárra fiatalok vagyunk még :S

Legjobb válasz: Hogy fogja kifizetni, ha igy sincs pénzünk, meg van hitelünk is bõven, de annyira elhatározta magát, tanácstalan vagyok, de ugy felidegesit vele. bocsi a helyesirásért tleorol irok...

A kérdező hozzászólása: Hogy fogja kifizetni, ha igy sincs pénzünk, meg van hitelünk is bõven, de annyira elhatározta magát, tanácstalan vagyok, de ugy felidegesit vele. bocsi a helyesirásért tleorol irok...
Jogosan vagy mérges. Igazán lehetne elõrelátóbb, próbálj higgadtabban beszélni vele, és szembesítsd számszerûen a tényekkel.
A kérdező hozzászólása: Igen, próbálom, de azt mondja, hogy ilyenre vágyik mióta, és hogy a házba amugyis csak vagy 1 év mulva költözhetnénk be, mert apránként ujitanánk fel, így azt mondja, majd azt toljuk késõbbre, most meg erre költünk...

1 hete vagyunk együtt az új párommal. Ezalatt 2x szexeltünk már de ő egyszer sem ment el. Volt már másoknál is ilyen? 25/L

Tök szarul érzem magam emiatt. :/

Legjobb válasz: nekem volt egy ilyen pasi, focista volt,alig lehetett vele csinálni akármit,aztán kirohant a fürdõbe 5-10percekre,mert begörcsölt a lába (focisták átka), aztán folytattuk,sztem csak hamar elment volna és gyorsan kiverte a fürdõszobában :D

nekem volt egy ilyen pasi, focista volt, alig lehetett vele csinálni akármit, aztán kirohant a fürdõbe 5-10percekre, mert begörcsölt a lába (focisták átka), aztán folytattuk, sztem csak hamar elment volna és gyorsan kiverte a fürdõszobában :D
Biztos nem tudja elengedni magát. Megesik ez, ha nem ismeri a partnert, márpedig egy-két nap alatt túl sok bizalom és intimitás nem hiszem, hogy kiépült köztetek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: ez tetszett.:DD
A kérdező hozzászólása: Hát, remélem tényleg változni fog idõvel, mert ez így nagyon rossz nekem(meg gondolom neki is). Mondjuk én is csak a második alkalommal tudtam elmenni.
Szerintem is görcsös a srác, gondlom azon izgul, hogy minden jó legyen és pont emiatt nem tud lazítani. Általában pedig a fiúk szoktak hamar eldurranni.
Semmi sem olyan bonyolult, hogy ráparázz /Punnany/ Gyakorlat teszi a mestert. Töcsköljetek többet :)
A kérdező hozzászólása: :) Nem rajtam fog múlni az biztos, mert alapjába véve jó vele a szex. Csak most is legutóbb azon vettem észre magam, hogy szex közben azon agyalok, hogy miért nem tud elmenni vajon és így én se tudtam rendesen rákoncentrálni.:D Bár nekem a végén jó volt.
A kérdező hozzászólása: Jaj és természetesen köszönöm a válaszokat. ;)
Normális férfi nem megy el, csak a nõ után. Az elsõ alkalmakon ezért ez normális, sõt, udvarias.

Este koncertre megyünk az új párommal illetve 1-2 csajjal még. Mit vegyek fel?

Edda koncert lesz,24 f vagyok fehér ing,farmer gatya???

Legjobb válasz: Koncertre minek fehér ing? Póló, farmer és kész.

Koncertre minek fehér ing? Póló, farmer és kész.
A kérdező hozzászólása: utána megyünk partizni is szerintem...
Nem tudom, hogy Edda-koncerteken mennyire megy a tombolás, de amikor nemrég egy koncerten sikerült három inggombomot elvesztenem egy wall of death-nél, megfogadtam, hogy koncertre innentõl csak pólóban megyek :) Farmer sztem teljesen oké.
fekete póló.

Nektek hogy tetszik a Stone Sour új albuma, a "House of Gold & Bones part.1"?

Két klipet is csináltak már hozzá:

Legjobb válasz: Minden ami Corey Taylor,zseniális!:)

Minden ami Corey Taylor, zseniális!:)
A kérdező hozzászólása: Egyetértek!:D

11 éves fiam az apjánál volt láthatáson 1 hónapra, de egy hét után kérte hogy menjünk érte mert az apja megpofozta, ellene neveli az új páromnak. Õ még követeli a fennmaradt napokat. Bíróság vagy gyámügyhöz forduljak?

Nem akarom neki odaadni egyáltalán, csak itt nálunk, vagy szakember jelenlétében, ahol biztonságban lenne. Ki kell e adnom a rend?rnek vagy neki ha a gyerek nem akar menni?

Legjobb válasz: Menj be a gyámügyre a fiaddal, és ott majd elmesélheti mi volt. Aztán megkérdezed mik a lehetõségeitek.

Menj be a gyámügyre a fiaddal, és ott majd elmesélheti mi volt. Aztán megkérdezed mik a lehetõségeitek.
Azért megkérdezném a gyerektõl, hogy miért kapta azt a pofont. Nyilván nem szép dolog verni a gyereket, de ha esetleg - nem ismerem - egy hisztis hülyegyerek, akkor talán megérdemelte, de nem ismerjük a körülményeket, és a kérdezõ úgyis tiltakozni fog még a feltételezés ellen is. Amúgy a gyámügy foglalkozik ezzel, majd õk tudják, mik a következõ lépések. Ha tényleg rosszul bánik vele az apja, akkor még a láthatást is megvonhatják tõle.
Lehet, hogy a 11 éves gyereked hazudós majom :) ))
Senki nem ismeri a körülményeket. Se a gyereketeket, se téged, sem az új "párodat".
Uram bocsá' de azért nem kell minden hülyeségért a hatóságokhoz fordulni. Még ha rendszeres fizikai bántalmazásról lenne szó, akkor megérteném, de egy pofon még nem a világ. Én milliónyit kaptam belõle apámtól is, és anyámtól is, és mégis ember lett belõlem. Próbáljatok meg mindannyian lenyugodni, és felnõtt módjára átbeszélni a volt pároddal a dolgokat. (aztán persze a fiaddal)
A gyereknek elég baja van attól is, hogy elváltatok. Gondolom, ebben neked neked semmi részed nincsen, valószínûleg te voltál az ideális feleség, és családanya. És akkor meg az a rossz édesapa nekiáll, és apáskodni próbál, mert a gyerek visszabeszélt neki, vagy megmondta a mostohamaminak, hogy neki ne parancsolgasson. Ez az egész úgy [email protected] ahogy van. Kedves kérdezõ.
Itt mindenki, hogy tudja, hogy mi történt. Nem tudjuk miért kapta, hogyan? Kérdezõ egy kicsit több info kéne. Egyébként pedig én nem ütöm a gyerekem, ha külön mennénk én se örülnék, ha hazatelefonálna, hogy felpofozták.
Ennyi infóból nehéz bármit is válaszolni.....
Pl hogy milyen körülmények között laktok, van e munkahelyed, el tudod e tartani a gyereket?Amúgy a bíróság a gyerek érdekeit nézi, ha nem vagy alkoholista, kábszeres, hajléktalan, és a gyereket is el tudod tartani, akkor nem valószínû, hogy az apának ítélik.
Két éven belül nem lehet, csak nagyon indokolt esetben változtatni. Azon túl bármi lehet, természetesen akár meg is kaphatja. Mi ezt nem tudjuk (és nem is akarjuk) eldönteni a bíróság helyett.
Azért sok mindentõl függ, hogy hol helyezik el a gyermeket. Mivel a gyereknek stabil háttér kell, így nem hinném, hogy egy néha fizetõ, néha nem fizetõ apánál elhelyeznék. Ha ezt tudod bizonyítani (az itt leírt állításodat) a bíróság elõtt, akkor nyert ügyed van. Maximum a láthatósági jogát fogják gyarapítani. Tehát nem hétvégenként, hanem hétköznap is + egy napot kap.
A kérdező hozzászólása: Mit írjak? Az apa nem fizeti rendesen a gyerektartást, egyszer jön érte, utána nem, velem mindig csak kiabál, akárhányszor eljön érte, pedig már semmi köze hozzám. azt mondta, beadja megint a pert.
A volt férjednek nyomos indokot kellene találni, hogy te miért nem vagy jó anyának.
Egyáltalán nem kell indokot találnia, hogy a Kérdezõ miért nem jó anyának. Azt kell bebizonyítania, hogy a gyereknek jobb lenne nála. A kettõ nem ugyanaz.
nálunk is ilyen fenyegetõzés volt, hogy elveszi a gyereket, mert nekem nincs saját lakásom , akkor még munkám sem volt. Most 4 éves. Elindítottam a gyerekelhelyezést, úgy, hogy még ott laktunk anyagi okok miatt. El sem jött egyik tárgyalásra sem. Közben lett munkám, vittem két tanut, és már vége. Bizonygatta, hogy milyen jó apa, de még a bíróságon sem jelent meg. 32/N

Van esély hogy ujra 1 pár legyünk? Szeretjük egymást!

5 hónapig voltunk eggyüt a barátnömel de sajna két nappal ezelö szakítottunk!

Legjobb válasz: Néha nem elég az, hogy egyik ember szereti a másikat. Ezt jól látod, van ilyen. Ha újra belevágtok, abból biztosan nagyon sokat tudtok majd tanulni. Nekem az a véleményem, hogy elõbb nagyon õszintén el kellene mondanotok egymásnak pár dolgot, kezdve azzal, hogy ki mit vár ettõl a kapcsolattól? Csak így lehet megalapozott döntést hozni. Ha ez megvolt már, akkor nem gáz, ha mindketten külön-külön gondolkodok pár napot. Ha még nem volt meg, akkor viszont min fog alapulni a döntés??? Azon amit Te gondolsz Róla, meg azon amit Õ tudni vél Rólad? Ez nem a legjobb alap. Mennyire ismeritek Ti egymást?

Néha nem elég az, hogy egyik ember szereti a másikat. Ezt jól látod, van ilyen. Ha újra belevágtok, abból biztosan nagyon sokat tudtok majd tanulni. Nekem az a véleményem, hogy elõbb nagyon õszintén el kellene mondanotok egymásnak pár dolgot, kezdve azzal, hogy ki mit vár ettõl a kapcsolattól? Csak így lehet megalapozott döntést hozni. Ha ez megvolt már, akkor nem gáz, ha mindketten külön-külön gondolkodok pár napot. Ha még nem volt meg, akkor viszont min fog alapulni a döntés??? Azon amit Te gondolsz Róla, meg azon amit Õ tudni vél Rólad? Ez nem a legjobb alap. Mennyire ismeritek Ti egymást?
Picit pihenjetek. Nincs hová sietni, jót fog tenni egy kis gondolkodás, vagy épp lazítás. Addig is: eGYütt és küLön.
A kérdező hozzászólása: Én ugy érzem hogy elég jól meg ismertük egymást ez idö allat!Pontosan tudjuk hogy mi zavarja a másik embert, csak én probáltam változtatni ami hiba bennem ö meg nem probált változtatni a hibáin!Ami még probláma volt hogy én nem igazán jól tudom kezelni ha valami bajom van a másikal, sajnos elég hisztis vagyok fiu létemre!:S
Szia! Én is hasonló cipõben jártam.. Szakítottunk pár hónap után, hogy ez nem fog menni, majd megint összejöttünk. Szerettük egymást, de ez sajnos nem volt elég. A kapcsolatunkban én úgy érzem mindent megtettem, hogy jól mûködjön a dolog. Lemondtam dolgokról, sokszor voltunk együtt, de õ semmit nem változott! Csúnya szakítás lett a vége.. :( Szóval a szerelem nem elég! Mindkettõtöknek áldozatokat kell hoznotok! Ha erre képesek vagytok, akkor megéri az a kis szünet.
Nincs!
A kérdező hozzászólása: Ez az utolsó válasz csodás volt!Kösz hogy ennyire megeröltetted magadat! A többit választ meg valoban köszönöm!
Szerintem hagyjatok idõt egymásnak... Ha szeretitek egymást, úgy is együtt lesztek:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!