Találatok a következő kifejezésre: Új mondat és (10 db)

Új mondat előtt és mondat közben az írásjelek mögé kell szóközt rakni?

Azért írtam ki ezt a kérdést, mert rendszerint találkozok azzal, hogy ezt rosszul írják az emberek. Engem borzasztóan idegesít. Ha legalább egyre a rossz helyesírók közül sikerül ezzel a kérdéssel hatni, akkor már boldog leszek. :)

Legjobb válasz: Igen, mindig!

Igen, mindig!
Csak annyiban egészíteném ki figyelemfelhívó kérdésedet, hogy a zárójel után is kell egy betûhely szünetet hagyni. Ezt a hibát ugyanis sokaknál látom, akik egyébként a pont és vesszõ után mindig beütik az egy leütés szünetet. üdv.: hegedor
Magyar helyesírás szabályai 239. pont." igen "
Igen, szükséges.
Igen
Huawei y 300
"vha valaki használtan vesz akkor nem víruskeresést kell csinálni, hanem egy komplett visszaállítást vagy hard reset" Mert azok eltüntetik a vírust?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ megvettem a ztet :D de a teszteket is elolvastam a kamera kissé érdekes ... elég sötét képet mutat .. szobába pedig szinte használhatatlan na de mind1 ígyis szeretem :D köszönöm szépena válaszokat
ha valaki használtan vesz akkor nem víruskeresést kell csinálni, hanem egy komplett visszaállítást vagy hard reset...
Csak ha használtan veszel, valami profi víruskeresõt futtass rajta, nehogy vírusos legyen, esetleg ki van-e már fizetve vagy megveszed, örülsz, majd tiltja a szolgáltató. Rejtett hiba stb...
Újonnan ennyi pénzért csak kínai telókat kapsz, olyanokat mint amiket írtál is. Én használtan vettem telefont és megérte. Sokkal jobban jársz ha veszel használtan egy márkás jó minõségû telefont ilyen árban, mint egy kínai rizsföldön összetákolt sz*rt.
ZTE Blade 3 természetesen. Pozitív: Nagy kijelzõ, jó android, 5 mp-s kamera... Negatív: Nincs vakuja Nekem is ilyenem van és nagyon jó telefon.
Hát szerintem egyértelmû hogy a zte ... msot komolyan egy 2 mp s kamera vagy 5 mp s? nem is kellett volna kiírni.. egyértelmû hogy a zte..
Milyen hibának szabadna elõfordulni egy fél éves telefonnak?
egyértelmûen a zte nagyon jó telefon fél lassan fél éve van meg és hibát még nem észleltem rajta
A smart 3 alcatel telefon ám. ZTE meg hmmm.... hagyjuk
A kérdező hozzászólása: a kettõ közül szeretnék választani .. esetleg ha hibákat vagy elõnyöket tudtok mondhatjátok kommentbe. köszönöm elõre is.
samsung galaxy young
A kérdező hozzászólása: a huawei az már 40.000 körül van...
persze a huawei nek nincs neve... a zte még ma is a 2010-es blade nevébõl él?
Ugyanmár. nem egyértelmû hogy a ZTE?! sokkal jobb, és annak legalább van is egy kis neve is... én szégyelnék egy VODAFONE nevû telefonnal járkálni!
csak kb. minden alkalmazást, beállítást stb... gyakorlatilag ez egy újratelepítés. a rendszerbe nem nagyon kerül semmi be, max ha rootolva van.

Kezd megromlani a kapcsolatunk a barátommal. Mindig mond mi olyat, amin én megsértődök, és aztán kibékít, de mindig ez megy újra és újra. Érdemes ezt elviselni, vagy jobb lenne mindkettőnknek külön?

Én már kicsit belefáradtam, és mindennaposak a veszekedések, pedig még csak fél éve járunk. Vannak nagyon jó pillanatok, de vmikor nagyon rosszak. Szeretem, nem akarok szakítani, de néha azt gondolom, hogy ez lenne a megoldás. Amikor összeveszünk egyáltalán nem kívánom vele a szexet, és ez további problémákhoz vezet. Nem tehetek róla, ha összeveszünk én nem tudok vele addig lefeküdni, amig nem tisztáztuk. Voltatok már hasonló cip?ben?

Legjobb válasz: De ismerõs ez a viselkedés. Te vagy az, Adrienn?

Engedd meg, hogy dióhéjban elmeséljek pár dolgot az én esetembõl, csak a fiú nézõpontjából. Pár hónapja ért véget egy kapcsolatom, és részben ez is probléma volt, amit Te itt írtál a külsõhöz való hozzáállásról. (Szexuális dolgokra ugyan soha nem kényszerítettem - szerencsére õ is akart mindent, amit én). Viszont nem bírtam elviselni azt, hogy elvárta, hogy essek hanyatt, ha megvett egy szerinte (és az átlag szerint is) divatos ruhát, vagy a frizuráját csinálta meg ilyen futószalagos ribanc módon. Viszonylag hamar szóvá is tettem, hogy nekem ez a hozzáállás nagyon nem jön be. Azt mondta, azért követi a divatot, hogy tetszen nekem. Én elmagyaráztam neki, hogy a divat csupán bizonyos emberek szemszögébõl jó, ezek pedig elsõsorban olyan multicégek és túlajnározott tervezõk, akik meglovagolják a nõk tetszési igényét. Csakhogy ami szerintük jó, az nagyon sok férfi szerint gagyi, és egyébként is, egy igazi férfi nem nagyon tolerálja, ha a párjának mások befolyásolják a dolgait. Így elmondtam, hogyha valóban nekem akar tetszeni, akkor hagyjon fel a mûp.csa stílussal, ha pedig mégis ez az álma, akkor elfogadom, de ne várja el tõlem az ajnározást. Nem tudom, nálatok hasonló e a helyzet, ez csupán egy lehetséges nézõpont a fiú részérõl. Azt pedig ugyancsak tapasztalatból, és abszolút jó szándékkal mondom el, hogy ha ezt nem sikerül nagyon gyorsan letisztázni, akkor jobb, ha amilyen hamar csak lehet szétmentek, mert hosszútávon ez így esélytelen. Minálunk legalábbis úgy tûnik, hogy mindkettõnknek jobb, ha külön úton járunk, megpróbáljuk megtalálni azt, aki jobban megfelel nekünk. F/26
De ismerõs ez a viselkedés. Te vagy az, Adrienn?
Ugyanilyen sráccal jártam, csak elkövettem azt a baklövést hogy nem hagytam ott. Egy évnél is tovább húztuk egymással de full ugyanez volt- beszólogatott a külsõmre ( és a belsõmre is) holott õ szó szerint egy ocsmány valaki volt én pedig szerintem rendben vagyok ( sokan mondták is nem értik miért álltam vele össze), rámkényszerített dolgokat szexben de viszonozni semmit sem tudott csak beszólogatni, ellenõrizgetett mindig sértegetett és egyáltalán nem kívántam. Boldogságban úsztam amikor végre szakítottunk- amikor az én naiv jólelkû apám is azt mondta hogy jobb lenne elhagyni. Ma undorral nézek erre a fiúra, undorodom tõle és attól hogy elvett tõlem egy évet. Nem illettünk egymáshoz! Hagyd te is el hidd el találni fogsz olyat aki úgy szeret ahogy vagy!
Fájni fog, de tuti, hogy nem szeret. Te ilyeneket teszel azzal, akit szeretsz? A baj az, hogy úgyis vele maradsz, önszántadból rontod a sorsodat. Olyan nincs, hogy szeret a maga módján. Akkor keressen olyan nõt, aki ilyen szeretetet igényel. Te meg olyan fiút, aki úgy szeret, ahogy az Neked jó. Pár év múlva nagyon boldogtalan leszel, ha bennmaradsz ebben a kapcsolatban.
Érdekes ember lehet az, aki állítólag szeret, de leszólja a külsõd, és rád erõltet dolgokat. Szerintem tényleg találnál nála jobbat is. Aki igazán szeret, nem viselkedik így.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Igazad van, tudom, hogy nagyon szeret. De tõle nem várom pont, hogy sértegessen. És akár többször is ugyanazzal a dologgal, amikor már megbántott vele, de utána meg nagyon mondja, h ne haragudjak. De kicsit nehezen bocsájtok meg. Ilyenkor látni sem akarom.:( Önértékelési zavarai vannak szerintem is, bár õ az ellenkezõjét mutatja és hajtogatja. Nagyon is fél õ hogy elveszít engem, mert jobbat találok, de mondtam neki, hogy õ kell, nem értem tehát ezek után miért akarja hogy csúnyának érezzem magam, amikor nem vagyok picit sem az, adok magamra.
20:26-os vagyok. Most olvastam a kommentet. Ez így már kellemetlen. Ha olyan dolgokat erõltet rád, amit nem akarsz az nem jó. Egy nõ (egy ember) nem tulajdona a másiknak. Ennek a kapcsolatnak szerintem sajnos nincs jövõje
Próbálj meg egyszer nem megsértõdni. Lehet, hogy túl érzékeny vagy. Ha mindíg "kibékít", akkor bizonyára nagyon szeret. Nem egy elhanyagolandó szempont. De így konkrétum nélkül nehéz belegondolni, hogy mi is a baj.
Teljesen mindegy, min veszekedtek, kine van igaza, ki a túl ingerlékeny, ki a túl hisztis vagy sértõdõs, a személyiségetek nem passzol! Ez állandó konfliktusforrás lesz.
Önértékelési zavarai vannak, le akarja tiporni az önbizalmadat. Fél év után még könnyû otthagyni, ha már gyerekeid lesznek tõle, nem fog azzal foglalkozni, hogy megbékítsen. Addig hagyd el, míg egyben van a lelked.
A kérdező hozzászólása: A külsõmre tesz megjegyzéseket, pedig szerintem rendben vagyok, és nagyon sok fiúnak tetszem. Meg beszólogat, kényszerít dolgokra, rámerõltet dolgokat sezx közben, õ nem viszonozza, stb.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mi az, amivel annyira megsért, és hogy miért mondja.
ha fél év után már itt tartotok, akkor szerintem lassan készülj fel lelkileg, hogy nem fog sokáig menni

Pár napja tapasztottam újra a plafont, és egy jó hét múlva fagyot mond, mit csináljak?

Van egy régi teatûzhely, arra gondoltam, hogy abba begyújtok, tetejére rakok pár samot téglát, de az se sokáig tartja a hõt, nem akarom hogy lefagyjon, mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha zárt a helység akkor semmit,és egyébként sem, mert addigra teljesen megköt. Ha zárt akkor nagyon hidegnek kell lennie ahhoz hogy bent is fagyon ,és fõleg a plafon magasságában.

Ha zárt a helység akkor semmit, és egyébként sem, mert addigra teljesen megköt. Ha zárt akkor nagyon hidegnek kell lennie ahhoz hogy bent is fagyon , és fõleg a plafon magasságában.
A kérdező hozzászólása: És mikorra szárad ki annyira, hogy meszelhetõ? Tavaly egy másik helységbe rámeszeltem az 1, 5 hetes tapasztásra, szépen egybe van, még csak meg se repedt, de ott csak kb 1 m2-es felületet kellett újratapasztani, itt közel 15, az egész helység. Plusz itt a falon is van pár m2, amit újratapasztottam, bár azokat már egy hete, még nem száradtak meg.
A kérdező hozzászólása: Amúgy zárt hely, de abszolút nincs fûtve a ház. És az ajtó sem zár rendesen.
pálinka
A kérdező hozzászólása: Pálinka? Az majd lesz :) ha készlesz :) a házavató bulin :D
Azért nem árt ha begyújtasz

Avril Lavigne új klipjében, mi az a szöveg, amit akkor mond, amikor épp nincs zene és akkor van az a csók?

(2:53-kor)

Legjobb válasz: Ez volt az elsõ csók mindkettõnknek és ezután nem is beszéltünk róla. De amikor végig gondoltam azt a napot tudtam, hogy szükségunk volt rá (a csókra).

Ez volt az elsõ csók mindkettõnknek és ezután nem is beszéltünk róla. De amikor végig gondoltam azt a napot tudtam, hogy szükségunk volt rá (a csókra).
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Üdv, valaki ismer olyan linket, ahol hasznos útmutatókat találnék egy új szám alkotásához? Nehezen jutok egyrõl a kettõre, és érdekelne valaki akár egy-két mondattal is, de tudna-e segíteni? Köszönöm.

Egyik haverom programozó az õ játékához szeretnék ilyen egyszerûbb,baljós, kalandos, nyugodt zenéket komponálni. (mint a Two steps from hell)

Miért van az, hogy exem nem akarja, hogy mással járják. De arra meg nem mond semmit, hogy ő és én újra?

Egy évig voltunk együtt, több mint fél éve szakítottunk azóta ilyen se veled se nélküled kapcsolatban vagyunk. Én már ezt nem bírom, mondtam neki hogy döntsön de dönteni nem tud vagy nem akar....Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lépj már tovább!

Hát ez erõsen nevetséges, remélem te is érzed. Amúgy meg te aztán sokkal határozottabb vagy, úgy látom... :D Mi lenne, ha szépen elválna az utatok, és élnétek boldogan a saját életeteket? Akkor nem lenne beleszólása a magánéletedbe. Amihez ugye semmi köze. Vedd már észre, ha tényleg veled akarna lenni, veled lenne.
Se veled se nélküled kapcsolat szexet is jelent? Mert akkor tuti ott van a kutya elásva.... ha összejönnél valakivel valszeg nem lenne meg neki az "ingyen" szex. Bocsi ha nem így van, találgattam.
Lépj már tovább!
Mert még mindig birtokolni akar. Nem kellesz neki, de sértené az önérzetét, ha mással összejönnél. Sz*rni rá nagy ívben, és jöjj össze azzal, aki tényleg szeret.
Dönts te, és lépj tovább. Csak azzal lehet játszadozni, aki hagyja.
Kérdezz rá, hogy miért és mondd meg neki, hoyg válaszoljon rá. Ne tereljen, ne veszekedjen. Ha nem képes válaszolni, akkor küldd el.
Szerintem gyere össze egy másik lánnyal ne foglalkozz vele pld tiltsd le faceról. erre nem gondoltál?
Mert féltékeny.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy akármikor rákérdezek, hogy miért csinálja ezt letereli a témát...vagy elkezd veszekedni amibõl mindig én jövök ki rosszul.
Tõle már kérdezted, hogy miért csinálja ezt? Mit válaszolt?
Attól ex, hogy: ex. Foglalkozzon mással. Te is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!