Találatok a következő kifejezésre: Új iskolám mert (7 db)

Ismerkedni szeretnék az emberekkel az iskolába és milyen kérdéseket tegyek majd fel? Mert szeptemberbe megyek új iskolába.

Legjobb válasz: Iskolában, és szeptemberben. :-) Ennyit a nyelvóráról. Ha már elõre így eltervezed, akkor eléggé görcsös lesz és erõltetett a dolog. Szerintem ne agyald túl a témát, mert nagyon szituáció és ember függõ, hogy mikor kinek mit fogsz mondani. Írhatunk mi itt tippeket, de ha rosszkor rossz embernek sütöd el, az rányomja a bélyeget a késõbbiekre. Ne csak kérdésekben gondolkozz, arra is gondolj, hogy magadról majd mit fogsz mondani, biztosan szeretnéd a legjobb formádat hozni, szeretnél jó fejnek tûnni. Ne görcsöld túl, ennyi a titka.

Iskolában, és szeptemberben. :-) Ennyit a nyelvóráról. Ha már elõre így eltervezed, akkor eléggé görcsös lesz és erõltetett a dolog. Szerintem ne agyald túl a témát, mert nagyon szituáció és ember függõ, hogy mikor kinek mit fogsz mondani. Írhatunk mi itt tippeket, de ha rosszkor rossz embernek sütöd el, az rányomja a bélyeget a késõbbiekre. Ne csak kérdésekben gondolkozz, arra is gondolj, hogy magadról majd mit fogsz mondani, biztosan szeretnéd a legjobb formádat hozni, szeretnél jó fejnek tûnni. Ne görcsöld túl, ennyi a titka.
Ha befejezed az iskolát most júniusban, akkor mi a kérdés pontosan? mit szeretnél még tanulni?
A kérdező hozzászólása: érettségin szeretnék maradni

Új iskolám van, mert elköltöztünk, a régiben minden ok volt. Miért néznek le azért mert más zenét hallgatok mint ők?

itt megkérdezte vki az els? nap hogy migyen zenéket hallgatok és én ?szintén válaszoltam hogy a sötét stílusok (rock, metal, darkwave stb) jönnek be. és azóta azt mondják h emó vagyok meg h szeretem a sátánt pedig nem is így van! még öltözködni is úgy öltözködöm mint a normális emberek jó szeretem a feketét de ennyi és még azt se minden nap hordom... és mkivel tök kedves vokk illetve már nem mert ha nem ijesztek rájuk nem hagynak békén és azt mondjék nem vagyok normális és miért nem vágom már fel az ereim ha ennyire utálom az életem. pedig nem is szoktam magam vagdosni nemtom honnan vették, és miért utálnak ennyire? én nem mondtam nekik semmi olyat s?t...

Legjobb válasz: Velem az elõzõ sulimban ugyanez volt. A végén odáig fajult, hogy komolyan megvertem õket, el is mentem abból a suliból... Vannak ilyen balf.szok, akik nem értik meg, hogy te is ember vagy... Ne foglalkozz velük, barátkozz másokkal. De nehogy a személyiségeden miattuk változtass! Maradj így, és ne törõdj velük. Hülyék.

Velem az elõzõ sulimban ugyanez volt. A végén odáig fajult, hogy komolyan megvertem õket, el is mentem abból a suliból... Vannak ilyen balf.szok, akik nem értik meg, hogy te is ember vagy... Ne foglalkozz velük, barátkozz másokkal. De nehogy a személyiségeden miattuk változtass! Maradj így, és ne törõdj velük. Hülyék.
Ez leginkább társadalmi kérdés, amit most hosszú lenne kibontani. A legokosabb, ha egyszerûen nem törõdsz azokkal, akik alaptalanul kritizálnak (az emósokat és a metálosokat jól meg lehet azért különböztetni!), és inkább a saját lelki világodhoz közelebb álló emberek ismeretségét keresed. Más kérdés, hogy a rockereket/metálosokat nagyon sokan utálják kizárólag a külsejük miatt. Ez mindig így volt, mindig így lesz. A döntés a tiéd: vagy vállalod magad, a fekete ruháiddal és a zenéiddel, vagy "álcás" leszel, mint olyan sokan tették már a köreinkbõl... Magadat sose add fel! Senki nem ér annyit!
Teljesen megértelek bár nekem szerencsére suliban nincs ilyen problémám, de ha ilyenekkel találkozom(és szoktam mert én feketében járok, bakancs, szögecsek=))jót röhögök a tudatlanságukon h miket ki nem nézek azért mert valaki kicsitis máshogy öltözködik.NE foglalkozz velük keress olyanokat akik nem küldõsbõl ítélnek meg vagy közeledj a normálisakhoz ha azok felfogják hogy jófej vagy nem lesz gond.
Le kéne õket mészárolni! És még buták is mert ezeknek asemmi köze az EMO.-hoz ...


akkor a haverod tetszik neki...
osztálytárssal ne foglalkozz
A kérdező hozzászólása: amúgy lány vagyok
A kérdező hozzászólása: és a haverom meg fiú
Lehet, hogy csak az újdonságod miatt. :) De miért nem mersz beszélni vele? Ha a haveroddal vagy, lehet csak azt nézi, hogyan viselkedsz vele. Egyébként az elõttem szólónak igaza van, osztálytárssal ne nagyon próbálj párkapcsolatba lépni, ha rosszul sül el, nagyon kínos lesz. De azért szurkolok.
A kérdező hozzászólása: koszonom a hasznos tanacsot es a biztatast is egyben
Alap szabaj osztálytársal ÉS lehetoleg sulitársal sem járunk mert az nincs kínos ha szakitotok és unalmassá is válik a kapcsolatotok ha folyton együtt vagytok

Át szeretnék iratkozni másik iskolába, mert a hiányzásaim miatt újra kell járnom a 9. osztályt, de máshová nem akarnak felvenni mit kellene tennem?

Jövőre az új tanévet egy másik iskolába szeretném kezdeni, mert ahova most járok nagyon messze van, ezért sokat hiányoztam állandó kimerültség miatt. Tehetnék osztályozó vizsgát, de szeretném újrakezdeni a tanévet egy közeli iskolába, ahova normálisan be tudnék járni. Az a helyzet, hogy most töltöttem be a 16. életévem, ebben a tanévben még van iskolába járási kötelezettségem, de voltam egy iskolába átiratkozni, és közölték, hogy mivel betöltöttem a 16. életévem ezért nem kötelesek felvenni, és csak akkor vennének fel, ha nem telik be a 9. osztály amely szeptemberben indul. Mit tudok tenni ilyen esetben, van egyáltalán remény, hogy valahova felvesznek, vagy ezt a kiskaput már minden iskola ki fogja használni, hogy 16 éves vagyok, hogy ne kelljen felvenni? Tanulmányi eredményeim nem mutatkoznak jól ebben az iskolában(egyébként nagyon jó fejem van, angolból kitűnő vagyok, minden tantárgyból az lehetnék), viszont szeretnék valami normálisabb iskolába bekerülni, ahova nem melegedni, lopni, bandázni járnak a diákok. Értelmes segítő válaszadást kérek, nem kötekedést!

Legjobb válasz: Mivel ugye azt sem tudjuk,merrefele laksz (megye), nem nagyon tudunk semmit "tanácsolni" sem Talán nézd meg a megyédben (közeledben) lévõ középiskolák honlapjait, hogy még melyek jöhetnek számításba

Mivel ugye azt sem tudjuk, merrefele laksz (megye), nem nagyon tudunk semmit "tanácsolni" sem Talán nézd meg a megyédben (közeledben) lévõ középiskolák honlapjait, hogy még melyek jöhetnek számításba
Most milyen suliba jársz? Gimnázium?

17 évesen teljesen eltávolodtak a barátaim, mert iskolát váltottam, és az új suliból meg nincsenek. Most akkor már én is elkéstem, és barátok, barátnő nélkül fogok meghalni?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális. Több munkahelyen dolgoztam, akikkel akkor együtt dolgoztam azokkal rendszeresen jártunk ki ebédelni, tudtuk kivel mi történik (lakásvásárlás, összeveszés rokonnal, stb). Aztán ahogy elkerültünk a cégtõl, már nem tartottuk a kapcsolatot. Vannak emberek, akik csak egy szakaszán részesei az életünknek. Aki fontos, az megmarad. Van olyan is, akivel évekig nem találkoztam, aztán egyszer újra kapcsolatba kerültünk valahogyan, aztán most egy ideje tatjuk a kapcsolatot. Úgyhogy ne izgulj, próbálj barátkozni, majd lesznek ott is haverok.

Ez teljesen normális. Több munkahelyen dolgoztam, akikkel akkor együtt dolgoztam azokkal rendszeresen jártunk ki ebédelni, tudtuk kivel mi történik (lakásvásárlás, összeveszés rokonnal, stb). Aztán ahogy elkerültünk a cégtõl, már nem tartottuk a kapcsolatot. Vannak emberek, akik csak egy szakaszán részesei az életünknek. Aki fontos, az megmarad. Van olyan is, akivel évekig nem találkoztam, aztán egyszer újra kapcsolatba kerültünk valahogyan, aztán most egy ideje tatjuk a kapcsolatot. Úgyhogy ne izgulj, próbálj barátkozni, majd lesznek ott is haverok.
ne már testmagasság, súly, meghallgat, ez általános vizsgálat, ne fossál már béke van N
Valószínûleg súly, magasság, szemvizsgálat, vizeletvizsgálat, vérnyomásellenõrzés, esetleg fogászati ellenõrzés, bár az nem valószínû. Talán kikérdeznek, hogy szedsz-e valamilyen gyógyszert, meg maximum megtapogatják a hasadat, hogy nincs-e valami belsõ probléma.
vizeletvizsgálat nem lesz az tuti
Van hogy a fiúknál megnézik a nemiszervet is, heréket meg kell a diáknak emelnie kézzel és fitymáját hátrahúznia, de ez nem kötelezõ vizsgálat, mondhatod hogy ezen a vizsgálaton nem veszel részt, minden máson igen, erre ugyanis nem kötelezhetnek csak nem mondják el nektek .Az iskolaorvos elvégezheti ezt a vizsgálatot, mert elõ van neki írva, de a diáknak nem kötelezõ ezen résztvennie.Sõt lányok bugyijába is benézhet, de a diákot erre szintén nem kötelezhetik hogy ezen résztvegyen. Ha egyszerre több diákot akarnának megvizsgálni, ill több diákot hívnának a vizsgálóba és más elõtt akarnának megvizsgálni akkor meg lehet kérni hogy ti egyenkénti vizsgálatot szeretnétek, csak vagy az éppen ott lévõ tanárnak, vagy az orvosnak kell szólni róla.Nekünk 6.-ba akartak volna here, fitymavizsgálatot de szóltunk eléggé határozottan hogy ezen nem veszünk részt, persze ijjesztegetni próbáltak hogy beírást kapunk, meg hogy ezen muszály résztvenni mert neki elõ van írva, erre én mondtam, mert én voltam a szószóló, hogy ez nem igaz, az orvosnál az szerepel elvégezheti a vizsgálatot, de erre nem kötelezheti a betegét és erre nem tudott mit mondani, de megmondtuk hogy ez nem igaz, és nyugodtan írjon be.Nem kaptam beírást. Ami aggaszt a vizsgálatokkal kapcsolatban beszéld meg a szüleiddel, hogy tudjanak róla hogy ha valami nagyon kellemetlen vizsgálat lenne akkor te mit tehetsz meg és hogy nyugodtan merjél majd nemet mondani. De alapból alapvizsgálatok szoktak lenni. Na mesélj mi volt?Hogyan zajlott?
A kérdező hozzászólása: amúgy fiú vagyok és jövõhét kedden megyünk
látást is vizsgálnak, meg hallást... a szokásos. a pólódat sem kell levenni, max felhúzni.
nálunk ez úgy néz ki, hogy póló le, meghallgatja a doki a légzést, vérnyomást mérnek, magasságot meg súlyt, meg 5 év alatt egyszer végigtapizták a hasam meg a hátam, hogy nincs-e valami nagy rendellenesség, aztán viszlát :D ez ugyan már középsuli, de ugyanez volt általánosban is :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!