Találatok a következő kifejezésre: Új dolgokat csinálni (10 db)

A baratnommel uj dolgot akarunk csinalni, ami kicsit fura lenne, azt akarja, hogy eroszakoljam meg, mert valami uj dolog lenne neki. Megtennetek ti helyettem es hogyan?

2 eve vagyunk egyutt s mar mindent ki probaltunk. Mindig amikor szeretkeztunk nagyon elvezi lehet h ezert nem fog sikerulni. Megtennem de hogy csinaljam?

Legjobb válasz: ki probaltuk ugy hogy elkaptam a ruhait le szedtem rola O "ellenkezett" es be is raktam egybol neki par masodpercig ment de nem volt nedves es fajt neki igyhat abba hagytuk de azt mondta h jo volt meg csinalhatnank igy de akkor rendesen szeretkezzunk marmint h kergeztozunk a hazban :D

Huh haaz en csajom kerne ilyet :DD ha teis akarod; akkor nekimeld! Egy varatlan pillanatban csapj.le ra. Ugyaz izgi ;)))
A kérdező hozzászólása: ki probaltuk ugy hogy elkaptam a ruhait le szedtem rola O "ellenkezett" es be is raktam egybol neki par masodpercig ment de nem volt nedves es fajt neki igyhat abba hagytuk de azt mondta h jo volt meg csinalhatnank igy de akkor rendesen szeretkezzunk marmint h kergeztozunk a hazban :D
Igazábol neki kellene eljátszania hogy nem akarja és védekeznie miközben te akaratos vagy.. nem oan nagy dolog
Miért ne lenne rendben a barátnõje.. Nem szószerinten akarja hogy megerõszakolják szerintem, hanem egyszerûen szereti ha a barátja akaratos és férfias és megszerzi amit akar. Jól próbáltátok, amikor nekünk ez jutott eszünkbe akkor a barátnõm játszotta hogy menekül és hogy védekezik, én meg minden áron legyürtem. Egyébként hogy ha szeretné hoyg megerõszakold akkor természetes hogy élvezni fogja és szerintem a szexnek ez fontos része is.
Én azt tanácsolom, próbáld meg a változatosságnak egy más formáját keresni a szexben (helyszín, póz, akármi, amit még nem csináltatok, és kedvetek van hozzá)... Függetlenül attól, hogy én errõl mit gondolok (felfordul a gyomrom) - valóban vannak párok, akik eljátsszák az erõszakot, de természetesen nem baj, sõt, kívánatos, ha a nõ a végén élvezi. Az erõszak eljátszása nem azt jelenti, hogy elejétõl a végééig úgy kell zajlania, mint egy valódi nemi erõszakban, mert azt senkinek nem kívánom (nemi erõszakot átélt áldozatokkal foglalkozom) Ez egy SZEREPJÁTÉK, és - ami a valódi erõszaktól megkülönbözteti - van KONTROLLja az "áldozatnak". Viszont nagyon kell vigyáznod, mert nem tudhatod, hogy a barátnõd megjátssza a tiltakozást, vagy tényleg kezd neki nem tetszeni a szitu, és meggondolta magát, szeretné abbahagyni!!!!!! Ezért ELÕRE beszéljetek meg egy "mentõszót", amit ha kimond, kiestek a szerepetekbõl, és leállsz!!! Ezt a szado-mazo párok is így csinálják. Hypathia
Utolso valszolo, te pedig azt irtad hogy szivesen besegitenel, az ket kulombozo dolog, hogy hogy csinalnatok, es hogy a kerdezo segitseget e kert!!!
Kedves Kérdezõ, azért azt gondolom te is látod, hogy ez nem teljesen szokásos kérés. (Te is úgy irod a kérdésben, hogy számodra is fura.) Nekem volt már olyan barátnõm, aki nem önszántából vesztette el a szüzességét, ha finoman akarok fogalmazni. Évekkel az eset után jártam a lánnyal, de nem egyszer volt olyan, hogy intim helyzetben összerezzent, vagy megijedt, ha valami olyasmit csináltam, ami arra az alkalomra emlékeztette. (Nem durva voltam, hanem ha bizonyos módon fogtam meg a combját, stb.) Pedig bizott bennem, sosem voltam kicsit sem erõszakos. Egy biztos, épeszû ember nem kivánja, hogy megerõszakolják. Ha a barátnõd ezt akarja (igy, ezzel a szóval megfogalmazva), akkor valami tuti nincs rendben a fejével.
A kérdésedben ez állt:Megtennetek ti helyettem es hogyan? Én erre válaszoltam xD °°S°°
beteg egy barátnõd van...
Ha jó csajod van én szivesen besegitek... °°S°°
kösd be a szemét, a kezeit is, légy rámenõsebb, a barátnõd meg ellenkezzen jó szórakozást :)
nem tudom, hogy mennyire gondolta ezt a barátnõd komolyan, az meg, hogy beteg szerintem hülyeség. egyszerûen azt akarja, hogy te irányíts és leteperd, hogy semmit se tudjon tenni ellene és ki legyen szolgáltatva neked. esetleg beszéld meg vele, hogy kikötözöd vagy valami ilyesmi. egyébként ha nem vagy nagyon durva(figyelsz arra, hogy ne fájjon neki, és ne legyen túl kényelmetlen) akkor semmi rossz nem lesz ebbõl. és persze, hogy élvezni fogja, végülis azért csinálnátok.
A kérdező hozzászólása: koszi a tanacsot megfogjuk tenni. a kerdest kijavitom h megteszem de hogy tegyem meg mit csinaljak :S ? es nem kell senki segitsen mert rosszul jarna aki akarna segitenni (en intezkedek)
A kérdező hozzászólása: az elsonek mar ugyis probaltuk de elvezte nem sikerult a masodiknak nem beteg a csajomm esetleg te vagy az a harmadiknak kosz nem kell a segitseged
erre csak azt tudom mondani: mikor mi nálunk hangulat függõ
A páromat az extrém helyek és a sztriptíz+tánc izgatja fel. De az anál viszi a pálmát. Teljesítsd minden rejtett kívánságát és hidd el a lábaid elõtt fog heverni.
Inkább a tus, vagy valami extrém hely, ja és szoknyát vegyél. Sok sikert. :-) Zoli

Új pendrive-al kell valamit csinálni, vagy lehet küldeni rögtön rá a dolgokat?

Legjobb válasz: Nem kell csinálni vele semmit. Általában le is van formázva, használatra kész...

Nem kell csinálni vele semmit. Általában le is van formázva, használatra kész...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
De ha 4 gigabyte-nél nagyobb, akkor csak max 4 gigabyte meretû fáljt hozhatsz rá létre, ha Fat32 formátumban van


Szellemirtót hivni.
jó lenne tudni, hogy milyen telefon az (márka, típus)
A kérdező hozzászólása: Prestigio 4055 duo
Xperia play-em is csinálja ezt néha, nekem elég ha kikapcsolom a képernyõt, feloldom és megjavult.
A kérdező hozzászólása: De egy idõ után megint elkezdi....
le kell formázni.
vagy telepits rá windows-ot, amikor telepited akkor lehet a particióka törölni
Elõször le kell törölni a particiókat, aztán létrehozni helyettük egy 500 gigást, utána lehet formázni. Disk management angol win7-en. De figyelj, nehogy a rendszer partíciókat töröld! http://searchitchannel.techtarget.com/feature/Using-the-Disk..

Van egy 5 hónapos mopszom, és eddig egy helyre végezte a dolgát (pelenka) de kb egy hete mindent elfelejtett. Ilyenkor mit tudok vele csinálni? újra kell tanítani?

oda pisil ahol éppen van,próbáltam újra helyhezszoktató sprayt+ jutalom falat de eddig eredménytelen volt.

Legjobb válasz: Nem felejtett õ el semmit. Ugyanazt csinálja, amit eddig is engedtetek neki: bent piszkít a lakásban. Ráadásul lehet hogy már kamaszodik is, ivaréretté kezd válni, feszegeti a határokat, tehát elkezdett jelölgetni. Sürgõsen feküdjetek rá a szobatisztaságra nevelésre, a helyes rangsor kialakítására, mert lehet, hogy ez még csak a kezdet és a helyzet még rosszabb lesz.

Nem felejtett õ el semmit. Ugyanazt csinálja, amit eddig is engedtetek neki: bent piszkít a lakásban. Ráadásul lehet hogy már kamaszodik is, ivaréretté kezd válni, feszegeti a határokat, tehát elkezdett jelölgetni. Sürgõsen feküdjetek rá a szobatisztaságra nevelésre, a helyes rangsor kialakítására, mert lehet, hogy ez még csak a kezdet és a helyzet még rosszabb lesz.
Egy 5 hónaposnak már illene szobatisztának lenni. Balesetek elõfordulhatnak, de ha sûrûn kiviszed sétálni, akkor elfelejtheted a pelenkát. Próbáld inkább a szabadba szoktatni dicsérettel.
Rendõrségre menj, ugyanis valamelyik haverod volt akkor jól meghúzzák. Nekem is volt egy ilyen ismerõsöm csak ott MyVIP gondok voltak.
A rendõrség nem foglalkozik msn feltörés kivizsgálással. Jelszó emlékeztetõt próbáltad?
ugyan ez van velem is.Délután feltörték az msn-emet és hiába kérem az új jelszót semmi.:S sok oldalt végignéztem..az a baj hogy csak úgy lehetne törölni azt a címet hogyha tudod a jelszót.:S:/

Mit szólnátok egy olyan oldalhoz ahol ahol néhány fiatal őrült trükköket és egyéb hülyeségeket csinálnának mint pl a Jackass? De nem azt utánoznák hanem új és más dolgokat.

Legjobb válasz: Hiánypótló lenne,csináljátok meg.Az már más tészta ,hogy én speciel "néhány fiatal õrült hülyeségeire" abszolúte nem vagyok kíváncsi.

Hiánypótló lenne, csináljátok meg.Az már más tészta , hogy én speciel "néhány fiatal õrült hülyeségeire" abszolúte nem vagyok kíváncsi.
A Jackassra sem kíváncsi senki... Max egyszer unalmában megnézi az ember. Jah, és annak a néhány fiatalnak annyi pénze van, jobban mondva a szüleiknek, hogy megtehetik. Tudod ha bajt csinálsz, a károkat is ki kell csengetni.
Nem olyan jó poén, mint amilyennek tûnik... Én nem próbálkoznék vele a helyeteben. Biztos keresett lenne, de nem hiszem, hogy van elég pénzetek a megvalósításhoz, és mivel webes területben gondolkoztok, szted ki fog fizetni azért, hogy megnézhesse? Ingyen van, tehát nem láttok pénzt belõle. Ha mindenáron csináljátok, legalább kössetek szerzõdést valamelyik tv-vel. Szívesen leszek a menedzseretek :P
Van ilyenbõl millió meg millió, ha ilyesmi érdekelne belõnék a Youtube-on egy channelt és kész is. Idõmilliomos tinédzser a kedves kérdezõ?
a tietek nem érne fel a Jackass-hez..;D Ryan Dunn....="( R.I.P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!