Találatok a következő kifejezésre: Úgy veszem h (47 db)

Lehet duphastont recept nélkül is venni? Ugy tudom h a méhlepény a 12. héttöl veszi át a szerepét nem lesz baj h én csak a 10. hétig szedem?

Tavaly dec.-ben volt vetélésem most ismét terhes vagyok 9 hetes.4 hete szedem ezt a gyszert 3x1 naponta.Azt mondta a doki h 1 levéllel még szedjek és elég.

Legjobb válasz: Ha a dokid azt mondta,hogy addig szed,akkor biztos úgy van. Bízz benne! Szerintem vényköteles a gyógyszer és tényleg a 12. héttõl táplálja a babót a méhlepény. Boldog babavárást! 28 hetes kismami

Ha a dokid azt mondta, hogy addig szed, akkor biztos úgy van. Bízz benne! Szerintem vényköteles a gyógyszer és tényleg a 12. héttõl táplálja a babót a méhlepény. Boldog babavárást! 28 hetes kismami
Biztosan így van, ahogy mondta, de kérdezz rá, akkor te is megnyugszol majd. Következõ babánál ajánlom, hogy nézesd meg a progeszteron szintedet és ha nem jó, akkor stimulál egy kis Clostilbegyttel, addig is sok sikert a babádhoz és boldog babavárást kívánok!!!!!!

Kicsi a cicim, és ezért nagyon kevés az önbizalmam, és úgy érzem h a fiúk észre se vesznek. Mit tehetek? 16/L

Legjobb válasz: Vááá, de kár, hogy nem vagy idõsebb! Imádom a kis mellû lányokat. Ne aggódj, semmi baj nincs a melleiddel. Amúgy is még nõhetnek. A Te korosztályod meg persze, hogy nem vesz észre, õk még megszédülnek két dinnyétõl(de "szépen" tudnak azok lógni, Istenem), de késõbb, hidd el, a srácok csak egy éjszakára választanak partnert mell méret alapján Amúgy ez abszolút nem döntõ.

Vááá, de kár, hogy nem vagy idõsebb! Imádom a kis mellû lányokat. Ne aggódj, semmi baj nincs a melleiddel. Amúgy is még nõhetnek. A Te korosztályod meg persze, hogy nem vesz észre, õk még megszédülnek két dinnyétõl(de "szépen" tudnak azok lógni, Istenem), de késõbb, hidd el, a srácok csak egy éjszakára választanak partnert mell méret alapján Amúgy ez abszolút nem döntõ.
Egyet értek az elsõvel teljesen :) 17F
Én speciál nem szeretem a túl nagymellû lányokat ;) 16/F
Nekem is kicsi, 13-17 évesen én is sokat bosszankodtam ezen. Idõvel majd rájössz, hogy nem a melleddel van gond, hanem hogy nem nyitsz a fiúk felé. 20 éves vagyok, és már tudom, hogy mell alapján csak a p*csfejek választanak barátnõt. Humor, ész, szép/kedves arc, esetleg jó fejnék vagy jó lábak. Valamit mindig kap az ember, amivel kompenzálhatja a , , hiányosságait."
Bizz magadban jobban! Hidd el, h azok a fiúk, akik csak a hatalmas cicikre buknak, meg sem érdemelnek téged! Majd jön egy fiú, aki szeretni fog pici cicikkel is! 16 évesen nekem is miniatûr melleim voltak, mégis volt fiúm, és észrevettek. A lényeg, h milyen a kisugárzásod. Ha jól érzed magad a bõrödben, akk lényegtelen, h mekkora a melltartó méreted! Am meg van idõd még, h megnõjjenek, nekem is 21 évesen nõtt 2 kosárméretet! :) Kitartás és fel a fejjel! :)
Érthetö. Szinte minden forumon verik a nyálukat azok a csajok akik "megcsináltatták" a mellüket pedig nem lettek szebbek-jobbak, hogy egy müanyag darab van bennük. A tied meg természetes és biztos nagyon aranyos, kivánatos!
Légy "k*rva" egybõl a figyelem középpontjában találod magad.
Õszintén... Mit akarsz a fiúktól?
Kedves 1-es! Elmondanád, hogy a kismellû nõket miért lehet szeretni? Mármint nekem nem annyira kicsi, elégedett vagyok vele, de azért a tényleg kicsi mell rajongókat nem értem. Miért jó? Barátnõmnek tényleg "nincs", a férje úgy szereti, de õ nem tud belenyugodni. Egy nõ mégiscsak szeretné, ha legalább lenne melle, még ha nem is nagyok. A kérdezõnek pedig szerintem rendben vannak a mellei. Lesz még nagyobb szerintem, de a mostani méret sem tragikus. Majd szülés után, meg érettebben máshogy fogod ezt látni. :)
#9 Nem változtattam semmin se! Egyszerûen csak, úgy látszik, késõn érõ tipus vagyok, s most kezdtek el a hormonjaim mûködni. :) Alakra és nagyságra is változtak, szerencsére pozitiv irányba.
felállt a farkam. kb 8mp kellett az erekcióhoz :D , sztem nem kéne aggódnod miatta! Különben meg ez nem is kicsi! F18
"Elmondanád, hogy a kismellû nõket miért lehet szeretni?" Te elmondanád, miért ne lehetne? Van, akinek a nagyon nagy seggû, van akinek a dagadt nõk jönnek be, azon szerinted mit lehet szeretni? Van olyan cimborám, aki lesz*rja, ha lóg a lány melle, csak jó nagy legyen; simán lehet, hogy valakinek az apró mell jön be. Nem az, ha nincs, hanem ha kicsi. A barátnõd férje azért szereti, mert a barátnõdön van.
Az én szememben nem kicsik a melleid.
Kedves Kérdezõ! 16 évesen ne panaszkodj légyszíves, ha ekkora melled van már most! Vannak nõk, akiknek tényleg pici mellük van, azok mit szóljanak? Örülj, hogy domborodik. Mások teljesen laposak, úgy néznek ki, mint a pasik és azok is túlélik valahogy. Nyugodj meg, emiatt ne legyen önbizalomhiányod :) ! Ha valaki szerelmes lesz beléd, annak így fogsz tetszeni és nem fogja érdekelni, hogy nem D-s a melled.
A melltartó sokat ront az öszképen, így nem lehet megállapítani, küldj melltartó nélkülit.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120308/F_nyk_p0669_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/120308/F_nyk_p0672_www.kepfeltol..
Ha-ha nekem még a formája is változott 23 évesen, és tökre örültem neki!Kerekebbek lettek. De ettõl függetlenül a büdös életben nem leszek elégedett a melleimmel! Mert a legfontosabb a kisugárzás, és hogy tudd szeretni önmagadat olyan testtel, amilyen van:) Mellmérettõl és formától függetlenül tud az ember szép és nõies lenni:) majd te is rájössz:)
Prünike, hogyhogy kinõttek 21 évesen? Változtattál étrenden vagy ilyesmi? Hátha még nekem is nõ egy kicsit. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Jó , , fejnék", ezt jól leírtam...:) Kettõ az egyben..
Ne izgulj, jól van ez.
A kérdező hozzászólása: ja és Leyla most akkor mikor született mert nem irják le pontosan!!!!!!
Itt Lamia gyerekére gondolnak.
A kérdező hozzászólása: jaa
A kézikönyvben biztosan írnak errõl a funkcióról.
Igen , lehetséges egyes televíziókat felszerelik a környezet fényerejét mérõ szenzorral is. Ezzel a megoldással elméletileg energia is megspórolható, így a tévékbe épített energiatakarékos üzemmódnak ez az egyik alapja. Ez jól hangzik, azonban a valóság az, hogy e funkció aktiválása után olykor enyhe villódzás tapasztalható, ami egy idõ után kifejezetten zavaróvá válhat. Ráadásul a fényerõ változása sem feltétlenül tesz jót a képminõségnek, így a legjobb ezt a szolgáltatást már az elsõ bekapcsolást követõen likvidálni. Ha leírod a típust segítek a kikapcsolásában.
A kérdező hozzászólása: Samsung ue 32 f6400
A kérdező hozzászólása: Es koszonom
igen, lehetséges.. a hangnál már régóta alkalmazzák, ott is lehet aktiválni, akár a fényerõt...ez utóbbi, mint elõttem írták, még nem az igazi...
Várjatok egy pillanatot... lehet én értem rosszul, de majd a kérdezõ kijavít. Arra gondolsz, hogy amikor a filmben sötét jelenet játsodik éppen, pl éjszaka, vagy a lakásban lesz sötétebb, ahonann te nézed? Mert a led tv-k leveszik a háttérfényt pl. egy teljesen fekete képnél ahol mondjuk csak egy arc látszik, hogy ne legyen annyira "szürke az a fekete"...
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Es igen amikor a tv-ben megy a sotet jelenet akkor csinalja.

Miért van az, h ha úgy veszem észre, h bejövök egy srácnak, akkor elkezdek én is érezni iránta valamiféle vonzalmat?

Sokszor előfordult már,hogy már jóideje ismertem a fiú illetőt,de sosem vettem észre,mint férfit,szóval nem tetszett...Aztán mikor hozzám szólt,vagy csak rámmosolygott,vagy bármi jelet adott,amiből arra következtettem,h bejövök neki,akkor onnantól kezdve elindult bennem egy fellángolási folyamat.:D Elkezdtem a srácról álmodozni,ábrándozni,minden gondolatom körülötte forgott,akár több hónapon keresztül is. Kivéve ha az illetőben semmi vonzót nem találtam,de elég ha csak picit is vonzónak találom,és akkor máris ez van. Miért van ez? Hogy tudnék uralkodni rajta? Elég rossz,h nem tudom eldönteni,mi a sima fellángolás,és mi a szerelem,és ezért szinte mindegyikkel beleugranék egy kapcsolatba...De én ezt nem akarom,csak olyannal akarok kapcsolatot,aki iránt nem csak egy 1 hónapos fellángolásom van. 20/L

Legjobb válasz: Sz e r e t e t hiányos vagy és mindenkiben látod a lehetõséget, akit vonzónak találsz. Emellett nõbõl vagy, ez nálunk normálisnak mondható :-D

Sz e r e t e t hiányos vagy és mindenkiben látod a lehetõséget, akit vonzónak találsz. Emellett nõbõl vagy, ez nálunk normálisnak mondható :-D
Szerintem ha a vonzalom megvan, nyugodtan léphetsz. Ez az érzés, álmodozás, ábrándozás, vágy a kapcsolatok alapköve. Utána már csak figyelnetek kell, hogy minden rendben legyen, jó párt alkossatok, jól bánjatok egymással. 17/L

Van egy fiu aki nagyon teccik, de nem kezdeményez semmit, és úgy veszem észre h. énis bejövök neki vlamennyire. Mitcsináljak?

Legjobb válasz: kezdeményezz TE!!!!!! Próba cseresznye! Lehet ,csak azért nem kezdeményez,mert nem biztos benne,h részedrõl is oké a dolog...erre nem gondoltál? Ha kicsit többet is leírnál,talán jobban tudnék segíteni.

kezdeményezz TE!!!!!! Próba cseresznye! Lehet , csak azért nem kezdeményez, mert nem biztos benne, h részedrõl is oké a dolog...erre nem gondoltál? Ha kicsit többet is leírnál, talán jobban tudnék segíteni.
A kérdező hozzászólása: 1x irtam ki ;)
Baztd fejbe egy lapáttal, én meg téged, mert 2x írod ki ugyan azt a kérdést.
A kérdező hozzászólása: akkor hivjam el valahova? félek h. nemet mond(akkor jól beégek) én mindig megvártam amig más kezdeményez helyettem..:/
hagyd a netet, nme azon múlik, én a facebookot meg társait leginkább csak informálódásra használom, Msn-em nincs is, én szeretem megélni dolgokat, szerintem élõben érdemesebb találkoznod vele, a testbeszéd nekem legalábbis nagyon fontos, lehet, h neki is
teccik, észre h. énis vlamennyire. Nem magyarórán lenne a helyed?
A kérdező hozzászólása: Szeptember óta.Suliba nagyon normális igy az jön le h ebbõl még lehet esetleg vlami, és este felmegyek pl Facebook-ra és rám sem ir, MSN-en fel sem vesz..igy eléggé elvagyok bizonytalanodva..:/ igy nem tudom meg éri-e nekem kezdemyényeznem..mit mondjak, és mi van ha nemet mond?
Rövid haj, hosszú pajesz, kecskeszakáll, bõrkabát? Mert akkor én vagyok.
pl. mióta ismered?
A kérdező hozzászólása: mit irjak le pontosan?mire vagy kiváncsi?(:
Írj neki valamit, vagy valahogy kezdeményezz, lesz ami lesz.

Úgy érzem h terhes vagyok nagyobbak a melleim rosszul is vagyok igaz csak né. Nem jött meg, de a teszt negatív lett. Pénteken veszek még egyet és megcsinálom. Az már lehet h biztosat mutat? Mi lehet velem?

Legjobb válasz: "neked kell tudnod,hogy kivel fekszel össze,nem nekünk,van rá esély,hogy terhes vagy." Ezt a választ nem tudom hova tenni! Miért kell ilyen gorombán válaszolni, és egyáltalán mibõl gondolta a válasz írója, hogy a kérdezõ összefeküdt valakivel, és nem a párjával próbálkoznak a babával?!

"neked kell tudnod, hogy kivel fekszel össze, nem nekünk, van rá esély, hogy terhes vagy." Ezt a választ nem tudom hova tenni! Miért kell ilyen gorombán válaszolni, és egyáltalán mibõl gondolta a válasz írója, hogy a kérdezõ összefeküdt valakivel, és nem a párjával próbálkoznak a babával?!
neked kell tudnod, hogy kivel fekszel össze, nem nekünk, van rá esély, hogy terhes vagy.
nekem is ez van, kesik de negativ, faj a mellbimbom meg a derekam s e honapban mar tobbszor volt mindjart megjon erzesem!
Lehet, hogy korán teszteltél?!
nekem nemvárt után 4.nap lett csak pozitív
bar ugy lenne :)
Én is így vagyok, de negatív lett a tesztem. X-epil volt.
Mi lett veled? Terhes vagy?
en is tudni szeretnem, , ,
Csupasz, tuti nyerõ :D
Te valami elmaradott országban ész tuti.:D
A japán fa zon az olyan, amikor 5 centisre le kell vágnod a pöc sö d, és a szõr miatt nem fog látszódni!
Géppel (haj- vagy szakállnyíróval) szépen lenyesegeted. Szerintem az a legnormálisabb. 21 L
Jajj, valamit csinálj vele mert szerintem az a legtöbb csajnak nem jön be :P
Valahogy add elõ a dolgot a bnõdnek... Pl vesd fel, h szeretnél valamit változtatni rajta, csak a változatosság kedvéért, és kérd ki a véleményét, h neki hogy tetszene, meg mittomén...

Pár hetes kapcsolatom van, de ugy veszem észre h nem igazán érdeklem a csajt. Sose hív, csörget v akármi, mindig én hívom. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Lehet hogy túl korai neki ez. Lassíts kicsit :) vagy másik lehetõség h nem is kellesz neki csak hirtelen fellángolás voltál.

Lehet hogy túl korai neki ez. Lassíts kicsit :) vagy másik lehetõség h nem is kellesz neki csak hirtelen fellángolás voltál.
Végülis a fiúnak kell udvarolni :D
ha még csak rövid ideje vagytok együtt lehet úgy érzi hogy neked kell nyomulni mert ha õ hívogat akkor túl nyomulósnak, kétségbeesettnek gondolod mondd meg neki hogy szeretnéd ha õ is keresne téged és ha változik a helyzet akkor juhé ha nem akkor tényleg el kell gondolkodnod azon hogy csak dísznek tart
A magasságodhoz, szerintem tökéletes súllyal rendelkezel. Nekem pl ez jön be. Sárky
honnan veszed hogy az emos lányok gebék?
jó az, nekem bejössz. várom az e-mailt :)
Srácok! Tudnátok linkelni számotokra ideális súllyal rendelkezõ csajokról képet? Fõleg akik szerint a husis a jobb:) Egyébként szerintem is a husi a jobb! Én 164 cm, 63 kg vagyok, 18 lány:) Szóval dagibb vagyok tõled, de így is formás a barátom szerint!
Nekem is a soványabb lányok tetszenek, mert feszes a fenekük :P
én pl utálom a vékony lányokat :S sokkal jobb az ha egy kicsit husibb (szvsz) nem dagi csak olyan na értitek (:
Én pl. 173cm magas vagyok és 60-62kg lehetek most. A barátom imádja a nagy kerek popsimat meg a vastag, de formás combjaimat, állandóan azokat dicséri rajtam! 17/L
Ki mit ért vékony alatt. Vékony az anorexiás, vékony az is, aki nem anorexiás, de gebe, vékony az egészséges testsúlyú lány, és vékonynak mondják egyesek azt is, akin van mit fogni, de nem gurul, nincsen rajta 8 hurka. Én 165 centi vagyok szintén, ehhez 64 kiló , ami ijezstõen hangozhat, de sportolok rendszeresen. Igaz, van rajtam mit fogni, van fenekem, van combom, néha van pici poci, de rengeteg srácnak majd' kiesik utánam a szeme, szóval sok pasinak tetszem. Nem vagyok elszállva magamtól, csak látom, meg a párom is megjegyzi néha. Szóval nem, nem csak a pálcák tetszenek a srácoknak.
Általában igen. A "jó" srácok, mivel tudnak válogatni, a vékony csinos csajokra buknak. És fõleg azért, mert eredendõen egészségesebbnek, és szexibbnek néz ki aki fiatalon nem túlsúlyos, vagy hájas. Persze nem a gebékre gondolok..
Rájöttem!!!! :D xD a sok fiú azért utálja az emo csajokat, mert gebe. Tehát sztem ha normális súllyal rendelkezik egy lány akkor tetszeni fog a srácoknak.De ez végülis ízlés kérdése :) Sajna nekem csak a fenekem "nagy" olyan: markolj bele stílusú xD de nem vagyok emo.
Utolsó megint én vok, nah ha [email protected]ák ne törõdj vele, figy lehet, hogy okostojásnak fogok tûnni de ez jusson eszedbe:"Olyanok véleményére adj akik ott tartanak ahol te akarsz tartani minimum 5 év múlva." Ezt egy nagyon sikeres üzletember mondta.Jó, oké megbocsátok, enm vok haragtartó ember, egyáltalán. Pozítiv gondolkodás, ne törõdj a sok gyökérrel(csak általánosságba , mondom, nem konkrétan bárkire) Nézd meg a Titok címû filmet és a könyvet olvasd el, ha kell akkor szóljál van egy rahedli agykontrollos cucc. Kicsit OFF lett de nem baj.Ez is kell
Köszi. És tényleg nagyon sajnálom.Bocsánat.Ne haragudj. Hibáztam.Sok a stressz. További sok síkert kívánok neked, az életben és mindenben. Kítartást! És elnézést mégegyszer.Sajnálom. Üdvõzlettel: Tímea
Jó oké, persze, elfelejtettem, neked is sok sikert továbbiakban. Kezdelek megkedvelni így hirtelen. Üdvözlettel:Gábor
Csak még annyit: sajna a munkámban keménynek kell lenni, de amúgy van egy érzelmes oldalam is. Csak eléggé haragszom most a férfi társadalom nagy részére...de ez hosszú. Amúgy válaszolók a kérdezõ kérdésére: minden fiúnak/férfinek más lány/nõ tetszik. Valami szinten a külsõ az elsõ szempont.Egy nõ legyen igényes, ápolt, ne legyen kövér, egészséges teste legyen. Sajna ez a modellekre nem jellemzõ, de ez van.Van velük bõven dolgom.... Egy férfi is legyen ápolt, igényes, törödjön magával....de mindenkinek más.
26/N - "Hibázni emberi dolog, beismerni emberfeletti." Öröm volt számomra olvasni, hogy vannak, akik még képesek a saját szemükben is észrevenni a szálkát. Ez sem idetartozott, de jó volt olvasni. Sárky
Igen utolsó ez így van, egyik érintett a fiú vagyok, vannak néha dolgok amik kibuktatják az embert, de ne emésszétek magatokat mert valaki vmiben keresztbe tesz nektek.Nekem annyiban jó, hogy mindig igyekszek mindent megoldani és sajna mindent magammal, sose hárítok másra, ez se jó annyira.
Bocsánat mindenkitõl, ez nem ide tartozik de említetted a Titok c. filmet.Tényleg használ? sokat hallottam róla, de eddig furcsa volt elhinni.
22F vok, igen nagyon is jó a Titok, nézd meg és van az edesviz.hu weboldal kapcsolódó könyveket is találsz.
Köszönöm szépen. És tényleg ne haragudj! Megveszem a filmet.Könyvet nincs idõm olvasni nagyon, de megveszem. Köszönök mindent, és a tippet.Hálás vagyok. Sajnálok mindent mégegyszer!
A Titok tényleg nagyon csodálatos és használ:) Hihetetlen:)
Nem is itt lakom. jó tudod mit? bocsánat.rendben? Ne haragudj. [email protected]ák az agyam. Bocsi, elismerem, hibáztam. Sorry!
Rendben utolsó, köszi szépen.Csak védem magamat mer oltottak, nemtom ez mire volt jó, sajnos ez az ország ilyen. 22F
Hogy lehet "utálni a vékony lányokat"? O.O Nekem meg nem jönnek be a macis pasik, akkor én most utálom õket? Pfff.. -.-
:D ki mondta h minden emo "gebe"?:D emo vok, 165 cm és 55 kg... mindezektõl függetlenül sok pozitív visszajelzést kapok, annak ellenére, h a combom kerülete nem akkora mint a kifutókon rohangáló modelleké...leginkább a 2, 5×ese v ink 2×ese:D, popsi van és a melleimmel sincs semmi komolyabb problémám...a 80B nekem tökéletesen megfelelO.o mindenki találhatna milliónyi "hibát" magán, de most õszintén...kinek lesz ettõl jobb? több önbizalmad lesz??nem! akkor meg minek az önsanyargatás?O.o
egyébként meg nem csak a pálcák tetszenek... hûny olyan párt látsz rohangálni ahol a férfi soványabb a nõnél? rengeteget...szóval, mint ahogy a példa mutatja, az alkat csak egy dolog... elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat =) Am. sokan mondják hogy nem vagyok kövér, mert sportolok (karate) és attól viszont tényleg nagyon vastag a combom. Van a hasamon is egy pici háj. csak zavar az is hogy a környezetemben mindenki nagyon vékony..
Nem, nekünk a vékony, csinos lányok tetszenek, tehát ne gebe legyen azt utálom, vékony alatt olyan szép nõisesn izmos, feszes kemény cicik, fenék, szolibarna test, jah és alap a hátközépig érõ hosszú haj.Sportolni kell, és odafigyelni maximálisan
Édes pláza cicám. Már megint ez a bunkó [email protected] írt. Ez mindig a pláza [email protected]@ákkal jön :D
Utolsó engem te milyen jogon bunkó faszozol le, ha nem tetszik amit írok akkor nem kell lereagálni, az hogy van véleményem van, ne legyél már egy SZTÁR.Igen meg van, és kell vhogy kinézni, bár gondolom te milyen lehetsz mennyire figyelsz oda magadra, chipsek evése közben meg a TV elõtt. Kicsit komolyabb az életem mint neked sportolok, tanulok, dolgozok, üzlet, nah csak ennyi.Te gondolom mit csinálsz elmész dolgozol, minden jó úgy ahogy van minek is kellene változtatni, el vagy, majd 30év múlva is így leszel vele.Nekem legalább vannak elképzeléseim és céljaim nem úgy mint néhány embernek. 22F
Te dumálsz nekem? na, soha életemben nem ettem chip-set Sportolok, tanulók, dolgozom. És vannak céljaim amit már elértem, jó sokat. És hidd el többet dolgozom mint te azon hogy síkerüljõn minden. Mit vagy oda magadtóL? egoista állat? egyszer kapnál egy pofont egy igazi férfitól nyalnád a földet öcsém. Hidd el, több mindent elértem már az életben mint te! Sajnállak, te nyomorult. És hidd el, csak rám kell nézni, és máris elöttem hever minden férfi. Képzeld jól nézek ki. És mellesleg amire a legbüszkébb vagyok: híres cégeknek dolgozom, divatcégeknek. És büszke vagyok arra hogy a semmibõl indultam, és itt tartok.Te engem ne hurrogj! Csak törödj azzal micsoda macsó vagy, te szánalmas férfi. Még annyit sem érsz hogy hozzád szóljak! lenézlek, férfiak szégyene! 26/N
Hát nem nevezném magam egoista állatnak, honnan tudod hogy a férfiak szégyene vok?Tán ismersz?Akkor meg. Ki is az egosta már bocs, "Lábaim elõtt hever minden férfi" Én hányszor mondok ilyet, hogy minden nõt megb....szok, meg bárki a lábaim elõtt hever, ezen gondolkozz el mielõtt oltol, nem is tom most ki a beképzelt állat, már bocsi.A stílusodhoz gratulálok amúgy biztos finom nõ lehetsz, illemtanóra nem ártana neked amúgy.Azt se mondtam, hogy macsó vok, te ezt honnan veszed vagy be vagy állva és nem tudod mi van.Kicsit gondolkozz már mielõtt írsz, az hogy amit elértem ne tudd már ilyen jól. Miér vok szánalmas, hm mert leírtam a kérdésre a válasz ezzel most mi volt a baj, nah mond el mi kivetni valót írtam az válaszomba amivel egybõl lebunkóztál, nah? Nah várom észrevételedet, férfiak szégyene vok, hát ezt nehezen hiszem, de hidd ezt nyugodtan.Nem tudom, hogy ki támadt be kit. Amúgy már kaptam az araboktól fülest kint Angliában akkor is két lányt védtem be a nemi erõszaktól, nah errõl ennyit.
Ne veszekedjetek most annak sok értelme nincs ha önéletrajzot adtok mert csak mégjobban veszekedtek tudjátok okos enged...:D
A kérdező hozzászólása: Én is láttam a Titok c. filmet. Nagyon jó, sztem érdemes megvenni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!