Találatok a következő kifejezésre: Úgy tudom kb. 18 fok van (1 db)

Úgy tudom Tunéziában kb. 18 fok van januárban. Ilyenkor érdemes elutazni oda? Mit lehet csinálni ilyen időben?

Legjobb válasz: köszi aranyos vagy, az az igazság h.2 éve már voltam Tunéziában Hammametben ugyanebben a szállodában!csak most a szünetben gondolkodtunk rajta h.elmegyünk telelni,a jó árak miatt.de azzal nam számoltunk h.ennyire 'hideg' van ott is.ezért kérdeztem hátha van vkinek tapasztalata ilyen téren..semmi baj telelés egyelõre lefújva.mégegyszer köszi a választ.

köszi aranyos vagy, az az igazság h.2 éve már voltam Tunéziában Hammametben ugyanebben a szállodában!csak most a szünetben gondolkodtunk rajta h.elmegyünk telelni, a jó árak miatt.de azzal nam számoltunk h.ennyire 'hideg' van ott is.ezért kérdeztem hátha van vkinek tapasztalata ilyen téren..semmi baj telelés egyelõre lefújva.mégegyszer köszi a választ.
jO RÉG TETTED FEL A KÉRDÉST DE AZÉRT ÍROK. mi tavaly január 25.én mentünk elötte voltunk már szeptemberbe is. Szerintem nagyon jó volt annyi hogy a tengerbe nem lehetett fürcsizni mert hideg a víz, de napoztunk 22 fok volt de ott még ezt is melegnek éreztük, rövidbe jártunk bár az ottaniak nagykabát + sapi.Ilyenkor jó kimenni a sivatagba 2 napos tura nincs 50 fok baromi jó!!! Szerintem érdemes most is menni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen az önkéntes munka Afrikában? Hogy lehet úgy kimenni, hogy ne kelljen előtte egy szervezetnek ingyen dolgozni és utána népszerűsíteni őket?

Ha voltál kinn önkéntes munkán, kérlek, írd le a tapasztalataidat! Hogyan lehet kijutni, hol lehet megszállni, milyen munkákat lehet végezni, milyenek az emberek, mennyire lehet megismerni a kultúrát, stb.

7

Egyiptomban felrobbantanak?

Ha Egyiptomba megyek felrobbanthatnak engem és a családomat? Hova érdemes menni? Egyp. melyik részére?

7

Egyiptomban "megtalálható" jelenleg ez a betegség: medinaféreg (dracunculiasis)?

4

Milyen tapasztalaitok vannak kisbabás egyiptomi nyaralásról?

NEM a negatív véleményeket várom (meleg, fert?zésveszély, hasmenés, stb.), hanem olyanokét, akik már bevállalták 0-2 éves kisbabával. Volt-e probléma, ha igen, akkor mi?

31

Mit jelent az ultra all inclusive ellátás tunéziában egy négy csillagos szállóban? (monastir)

5

Veszélyes lenne most Egyiptomba utazni?

12

Egyik barátnőm mesélte, hogy mikor Egyiptomban nyaralt, 4 férfi, tevéket és autókat ajánlott érte. Ez mennyire gyakori eset?

26

Nehéz munkát szerezni afrikai nemzeti parkba?

Pontosan az érdekelne,hogy mennyi az esély arra,hogy ilyen helyen szerezhessek munkát és esetlegesen milyen végzettséggel kéne rendelkeznem,valamint nehéz a letelepedési engedély megszerzése?Köszi a válaszokat.

2

Dél Afrikába hogy lehet letelepedési engedélyt szerezni?

9

Segíteni szeretnék a szegény embereken Afrikában! Ha tehetném már holnap utaznék egy szegény Afrikai országba ( Etiópia, Uganda, Ruanda. Stb. ) Hová kéne fordulnom ezzel az ötletemmel és milyen munkát tudnék ott vállalni? Egy 20 éves fiú.

Nem számít a nehéz Afrikai körülmény, én segíteni akarok. Az angol nyelvtudásom jó, van egy érettségim. Kb ennyi.Sokan mennek ki Nyugatra, mert a boldogságukat ott keresik.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!