Találatok a következő kifejezésre: Úgy tudom Magyarországon egy tó, (1 db)

Debrecentõl 8 km-re, Vekeri tó néven
Ecséden és Gyékényesen is sokan búvárkodnak. Mind2 kavicsbányató és horgászni járok oda. Sokszor látok merülni ott embereket.
Hááát ha Bp-i vagy, akkor a feneketlen tóba is szoktak búvárkodni. Deeeee kivülrõl nem túl bíztató egy látvány :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
Búvár vok ha kell vmi irj. Mi a csapatokkal Hegyeshalomra, Dorogra szoktunk menni ahol van vízalatti pálya. Hegyeshalmon nagyon szép a viz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, majd mindenképp írni fogok ;)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A method pontosan micsoda? Sima etetőanyag?

Láttam egy videóban hogy nem vízbázísú aromával keverik be, és pva-val küldik be a horog mellé... Ez csak egy sima etetőanyag amit lehet így is hívni, vagy valami speciális? Ha kipróbálnám, mit ajánlotok? Milyen készítményt milyen aromával keverjek be?

3

Sokat járok az Adriai tengerre. Sokszor látom, és megirigyeltem, hogy sokan szigonypuskával "halásznak". Szeretnék én is venni egyet. Milyet vegyek? Melyiket ajánljátok? Kérlek sürgösen írjatok!

Valami nem túl drágára gomdoltam. Kérlek ha lehet az adatait is írjátok mellé. Pl: hatótávolság, méret. Mivel kezdő lennék, valami olyan kellene, amely kezdőknek is ideális. Előre is köszönöm az értelmes, kedves, normális válaszírók válaszait.

6

Hol lehet rózsaszín horgászbotot kapni? Külföldön sok van, de itthon nem találok!

5

Melyik? Valakinek tapasztalat?

Mikado blue carp xs 12000
K Karp excellence 10000
url:

3

Baja lesz a bojlinak, ha ilyenkor kinnt tárolom?

Ha a garázsban tartok nagyon sok kg etetőbojlit, lehet valami baja a hideg (néha már minusz) miatt? Megfagy és nem lesz olyan mint volt, ilyesmire gondolok...

4

Valakit tud nekem mondani házi készítésű kukorica receptet?

Én régebben úgy csináltam hogy egy befőttes üvegbe öntettem kukoricát öntöttem bele vizet addig hogy el lepje a kukoricát utána öntöttem bele Azt a bolero poros italport és az nagyon jó színt ad a kukoricának és jó ízt is kb 2-3 napig hagytam a hűtőben és nekem nagyon bevált pontyra minden tavon más más színű kukorica jött be.
Ja és össze kell rázni egy kicsit!

10

Horgászat tilalmi időszak, akkor most hogy van?

Az állami horgászjegyen fel vannak tüntetve a tilalmi időszakok..... "csuka február 15- március 31.-ig"......
Majd a 2013. évi fogási naplóban ez szerepel:
...... "6.) Faj szerinti fogási tilalmak alakulása a 2013. évre vonatkozóan: - csukát február 15. - március 29.-ig; ...... kifogni tilos. "

Akkor melyik az érvényes? Az amit erre az évre aktuálisan kiadtak, azaz a fogási naplóban lévő, vagy az általános ami az állami horgászjegyen van?
Illetve ha az adott vízkezelő horgászrendjében külön nem tér ki erre, akkor ott is horgászhatok már a hétvégén csukára, amennyiben az utóbbi érvényes, nem?

3

Hol tudnék vizilabdázni? (lent)

Szeretnék vizilabdázni, de nem tudom, hogy hol lehetne.14 vagyok Dunaharasztiban lakom.Hol tudnék a közelben vizilabdázni tanulni?

1

Van egy Shine 576M-360 pecabotom. Hogyan kell a damilját befűzni a zsinórvezető lyukakba? Kezdő vagyok ezért nem tudom.

2

érdemes most már a kisdunán horgászni? Vagymég vermelnek a halak? És milyen izesítésüek az édes etető anyagok?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!