Találatok a következő kifejezésre: Úgy tudom, vannak akik a (293 db)

A HDMI kábel az bármilyen Tv -re ráleet kötni? Mert nekem xbox360-om van de nem olyan tv-ém van ami ilyen ősrégi csk a hátulja kicsit nagy és akkor az ha veszek bele HDMI-t akkor ugyan úgy tudom e élvezni a játékot?

-

Legjobb válasz: Tudod mit élveznél még nagyon? Az ismeretterjesztõ anyagok böngészését. Had segítsek: http://lmgtfy.com/?q=hdmi http://lmgtfy.com/?q=hd+szabv%C3%A1ny http://lmgtfy.com/?q=xbox+360+video+output http://lmgtfy.com/?q=old+tv%27s+not+support+hdmi

A kérdező hozzászólása: akkor ezekszerint jó akkór? de nagyon köszönöm (:
Bekötötték a netet a kisegítõbe?
Várjál mindjárt jön és megkérdezi, hogy "mia fa.zom aza zinternet? és hogy tudom bedóóógni a nemõsrégi csak nagy hátójú tévémbe, hogy közbem élvezzem is?? léci helpeljetek má!"
hdmi csatlalkozó csak lapostévéken van ! szóval nem fogd tudni élvezni a képminõségét !

Dietetika nappali szak a Semmelweis Egyetemen. Úgy tudom van kötelezõ tesi, de akinek vannak mozgásszervi problémái, orvosi igazolással felmenthetõ vagy legalább gyógytesire át lehet váltani ez esetben?

Legjobb válasz: Ha van orvosi igazolásod mindenhol elfogadják! Ha súlyos teljes felmentett leszel, ha nem akkor részben felmentett. Ez azt jelenti, hogy ott kell lenned az adott foglalkozáson, de nem kell csinálnod semmit. Legalábbis nálunk így volt. :)

Ha van orvosi igazolásod mindenhol elfogadják! Ha súlyos teljes felmentett leszel, ha nem akkor részben felmentett. Ez azt jelenti, hogy ott kell lenned az adott foglalkozáson, de nem kell csinálnod semmit. Legalábbis nálunk így volt. :)
én oda járok, négy félévnyi tesi kötelezõ, de orvosi igazolás felment.

Úgy tudom, hogy vannak akik a beágyazódásnál hasfájást éreznek! Az mennyi ideig tart?

Legjobb válasz: Én konkrétan nem hasfájást, hanem inkább mensi szerû görcsöket éreztem. Azt hittem meg fog jönni. De szerencsére nem jött meg. Mielõtt meg kellett volna neki jönni, elõtte kb 1 héttel már kezdõdtek, és még utánna is tartott. Mai napig mikor esedékes lenne, mindig görcsölgetek. Miért kérdezed? Úgy néz ki babás vagy? 22 hetes kismama

Én konkrétan nem hasfájást, hanem inkább mensi szerû görcsöket éreztem. Azt hittem meg fog jönni. De szerencsére nem jött meg. Mielõtt meg kellett volna neki jönni, elõtte kb 1 héttel már kezdõdtek, és még utánna is tartott. Mai napig mikor esedékes lenne, mindig görcsölgetek. Miért kérdezed? Úgy néz ki babás vagy? 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: szia! az az igazság, hogy tervbe van a baba 6 hónapja! 9-tõl rendszeresen szexelünk, és 4 napja görcsöl a hasam, olyan gyenge mensis görcs! nem tom eldönteni, de szerintem ez inkább olyan pé-es görcs, mert még a beágyazódás korai lenne! köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: ja, és persze gratulálok!
Nincs LAN lehetõség box-on. A netet elfelejtheted teljesen.
Kár, hogy van lehetõség még neten játszani, mégha le is vagy tiltva LIVE-ról! Két programot mondok: Xlink Kai és az XBSlink! Nézz utána, hogy hogy mûködik, mi KAI-on nyomjuk a játékokat! De viszont, csak azok mennek itt, amiben van SYSTEM LINK!

Van 1 bichon kutyám és az a problémám, hogy eléggé el van hízva. Kutyakaját nem eszik csak azt amit mi. Minden nap kap sülthúst, rántotthúst. Úgy tudom van valami (zab, köles, árpa. ) amit ha belekeverek neki a kajájába akkor eltelíti?

Nem tudja valaki, hogy mi az amit bele lehet neki keverni az ételébe?, mert elég sokszor eszik, napi 5-ször is és mellé kap jutalomfalatokat. A másik kérdésem, hogy elég s?r?n eszik szárított marhafület (tescóba lehet venni), az nem hízlal ugye?

Legjobb válasz: jézusom.. napi 5 étkezés zsíros kajákkal? Az egy hogy elhízott,örülhetsz ha a veséje,mája még rendbe van ezek után Nem éhes az a kutya hanem ti etetitek agyon. Szorítsátok le napi egy étkezésre,az is fél adag,legjobb lenne light kutyakaját kapnia és minél elõbb állatorvossal konzultálni. Jutalomfalatokat is elfelejteni persze,napi 1 étkezés light tápból és annyi. Ha nem eszi meg,elveszitek tõle és másnap újra lerakod elé,meg fogja enni ha éhes. Ha szereted a kutyád most az egészségét tartsd szem elõtt,nem az hogy milyen cukin kunyizik jajj biztos éhes. Nem éhes, csak nem hülye:) Marhafület rágcsálhatja azzal nincs gond.

jézusom.. napi 5 étkezés zsíros kajákkal? Az egy hogy elhízott, örülhetsz ha a veséje, mája még rendbe van ezek után Nem éhes az a kutya hanem ti etetitek agyon. Szorítsátok le napi egy étkezésre, az is fél adag, legjobb lenne light kutyakaját kapnia és minél elõbb állatorvossal konzultálni. Jutalomfalatokat is elfelejteni persze, napi 1 étkezés light tápból és annyi. Ha nem eszi meg, elveszitek tõle és másnap újra lerakod elé, meg fogja enni ha éhes. Ha szereted a kutyád most az egészségét tartsd szem elõtt, nem az hogy milyen cukin kunyizik jajj biztos éhes. Nem éhes, csak nem hülye:) Marhafület rágcsálhatja azzal nincs gond.
Szia, én is csak azt tudom tanácsolni, amit az elõttem szólók, a mozgás lehet séta is, csak csináljátok. Én a napi egy kaja helyett azt mondanám, hogy felezzétek el, és reggel/késõ délután kapja meg azt, illetve egy kicsit kevesebbet amit egy adagnak ír a táblázat. És ne foglalkozz a hisztivel, mert pontosan tudja, hogy azzal mindent elér. Ha gondolod priviben küldök képet, hogy nézett ki a kutyám még nyáron, és hogy néz ki most, ugyanezzel a módszerrel fogyott le rengeteget. Sok sikert és kitartást! :)
A nagy súly csak még rosszabbat tesz az izületeinek. Hidd el, ha sikerül lefogyasztani, akkor a szaladgálást is jobban fogja bírni. De az ahogy most etetitek, sürgõsen abba kell hagynotok, bármennyire is könyörög, mert így nem lesz hosszú élete szegénynek... :(
Õ, izééé... Ugye ez a kérdés most csak vicc?? Egy felnõtt kutya naponta egyszer, max kétszer ehet! A következõt csináld a fogyókúra idejéig: Csak száraztáp. A csomagoláson található adag 70%-a, melyet séta közben adsz neki jutalomfalatként + heti egy koplalónap! És a legfontosabb, naponta minimum 2, de inkább 3 óra séta! Az én törpe uszkárom elhízva került hozzám és így szabadult meg 1, 5 hónap alatt 1, 2 kilótól!
És mozgást elfelejtettem írni, vigyétek le többször sétálni, apportírozz lent vele, kocoghatsz is, menjetek el kutyasuliba ott is sportolhattok. Vedd kezedbe sürgõsen az irányítást!
Én még azt leírnám, hogy amire gondoltál a kérdésedben, az a krumpli :) Azt a kutyus nem tudja megemészteni, csak végigmegy rajta, így adhatsz azt is neki, mert jól fog lakni tõle, de nem fogja hízlalni.
Én úgy tudom krumplit nem szabad enniük, rosszat tesz. De lehet hogy ez nem igaz, keress rá a neten, vagy inkább kérdezd meg az állatorvost. Viszont almát és répát ehet, és jól elveszi az étvágyat.
Alapvetõen a színtiszta hús nem hizlal, amin nincsen zsír, se semmi. Mondjuk keversz mellé rizst, esetleg zöldségeket az úgy korrekt. Vegyetek jó minõségû tápot, és folyamatosan mindig csak egy kicsit keverj mellé, majd egyre többet, hogy átálljon a tápra. És mikor már napi egy étkezésnél tartotok ott már esetleg tudod csökkenteni az aznapi adagját, míg le nem fogy kellõképpen a kutya. Utána már fokozatosan lehet adni a súlyának megfelelõ mennyiségû kaját, a megfelelõ mozgatás mellett persze. De ne egyik napról a másikra vegyétek le a napi 5 kajálást 1-re, hanem fokozatosan, napról napra, pl. 2 napig napi 4, következõ 2 napig napi 3, utána már csak napi egyszer. Szerintem nem feltétlenül kell rohangálnia, elég ha többet sétálsz vele, rohangálás helyett. Az embernél is figyelni kell a fogyásnál, ott sem megy egyik pillanatról a másikra, és fokozatosan kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ. Nagyon szeretjük õt oda figyelünk rá. Általában csirkehúst eszik, de nem fûszereset, a prézlit is levesszük. Senki nem tudja hogy mi az amit rakhatok neki a husiba és elég lesz neki igy napi 1 étkezés?
Az enyém is egy zabagép, folyamatosan enne. (mint minden egészséges kutya - tegyük hozzá) Reggel száraztápot kap, este meg valami mást. Többnyire sajt, sonka, fõtt kaja, nyers gyümölcs, zöldség... És õ is kunyizik, ha mi eszünk, adok is neki, de max 2 kicsi falatot. (tudom, hogy ezt sem kéne) De ha csak egy kicsit is el lenne hízva, akkor azonnal leállnék a nassolással. Az életével játszotok, pláne, ha amúgy is rosszak az ízületei.
Azért annyira drasztikusan nem kellene nekiállni diétáztatni a kutyát, elõbb kellene beszélni egy állatorvossal vagy akár többel is, hogy mit javasol. Egy kutya gyomra amelyik ennyit eszik egy nap, ki fog készülni a hirtelen, drasztikus váltástól. Az öt étkezés nagyon sok, legyen neki kettõ, reggel-este így annyira nem viseli meg. Kis termetû, lakásban tartott kutyáknál pedig a koplalónap teljesen felesleges. 2 étkezés, és sok séta, nem kell futnia, de mozogjon!
a hus nem hizlal. ha nem akarsz neki tápot adni, amit megértek, nem probléma, csak ne rántott hús legyen. mehet marha, vad, ezek erõs húsok, és ha nem tömöd mellé szénhidráttal, akkor nem is hizlalnak. csinálj, egy zöldség, gyümölcs mixet, szinhús, és ezt add neki, és ne csak egyszer, hanem naponta legalább 3-szor kis adagokban. ha csak 1-szer kap enni hirtelen, a szervezet védelmi reakciója beindul, és sokkal többet hasznosit, mint általában. Sétáljon a kiskutya, de futtatni nem szabad, amig le nem fogy. és TILOS a nasi, kérd meg a családtagokat is.
Te jó ég. Napi 1, max. 2 étkezés, light kutyakaja és a család minden tagja tartsa magát, senki ne kényeztesse és szánja meg és adjon neki többször enni. Ez lesz a legnehezebb, elviselni a nyüszítést - de hát az egészsége a tét. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Sajnos veleszületett izületi problémája van, már 7 hetesen kijött rajta a két hátsó lábát nem emelte illetve egyszer lebénult szegénykém. Szóval a futkározás után nem bír lábraállni :(
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a választ. Nem tõlünk kunyizik, hanem a tányérja helyén kapar és sír. Mindenképp megpróbáljuk amit írt. Amúgy a hús hízlalja?
az enyéim eszik idõnként, soha semmi bajuk tõle. a fokhagymáról is most tudtam meg, hogy elvileg nem ehet, de ezek simán kétpofára zabálnák, ha tehetnék.

Hogy lehet letiltani egy weboldalt egy gépről úgy, hogy azt senki se tudja nézni, aki a routerhez van 'kötve' másik gépről?

Legjobb válasz: TP-Link routernél az Acess Control-nál lehet beállítani az ilyesmit. A router elérése benne van a készülék használati útmutatójában, de többnyire 192.168.1.1 címet kell a böngészõbe írni.

TP-Link routernél az Acess Control-nál lehet beállítani az ilyesmit. A router elérése benne van a készülék használati útmutatójában, de többnyire 192.168.1.1 címet kell a böngészõbe írni.

Ha a Franciaországban lévő Disneylandben szeretnék dolgozni (csak kipróbálni egyenlőre, mert úgy tudom vannak önkéntesek), akkor milyen feltételeknek kell megfelelnem?

Ezeken kivül:18 feletti legyek,beszéljek angolul+franciául+németül(nem biztos,hogy németül kell tudni),ismerjem a meséket(nem kell mindet)+(f?képp a hercegn?seket kell ismerni)

Legjobb válasz: What are your recruitment requirements? Flexibility with working hours: the park is open 365 days a year/ weekends and national holidays. Non-fixed working hours are the norm, often as early as 7am and as late as midnight generally speaking. Some positions require working as late as 2am and even during the night. Your manager gives you your schedule. You must be at least 18 years old when your contract begins; exception, apprenticeships, where 16 is the minimum age. You must speak conversational English and French. You must be in possession of the necessary documents allowing you to work in France. http://disneylandparis-casting.com/en/faq

What are your recruitment requirements? Flexibility with working hours: the park is open 365 days a year/ weekends and national holidays. Non-fixed working hours are the norm, often as early as 7am and as late as midnight generally speaking. Some positions require working as late as 2am and even during the night. Your manager gives you your schedule. You must be at least 18 years old when your contract begins; exception, apprenticeships, where 16 is the minimum age. You must speak conversational English and French. You must be in possession of the necessary documents allowing you to work in France. http://disneylandparis-casting.com/en/faq
A kérdező hozzászólása: Vous parlez hongrois?:P Merci:D
miert nem mesz inkabb a universal studiosba? az sokkal jobb.
Amíg nem tudod a fenti szöveget elolvasni, addig nem is érdekes az állás, ugyanis kell hozzá beszédképes angol és francia nyelvtudás.
A kérdező hozzászólása: Még csak tanulom õket, évek múlva próbálnám megXD
A kérdező hozzászólása: Amúgy értem nagyrészt amit leírtál:D

Adóbevallás 2012 - Úgy tudom, hogy akinek van befizetendő adója, annak május 21-ig meg kell fizetnie. De pontosan mit jelent ez? Addig el kell indítanom az átutalást? Vagy addigra meg kell hogy érkezzen nekik a pénz?

Legjobb válasz: Törvényileg legkésõbb azon a napon a bankszámládról ki kell mennie a pénznek, ill. ha csekken fizeted, akkor a postai feladás dátuma ez lehet az utolsó.

Törvényileg legkésõbb azon a napon a bankszámládról ki kell mennie a pénznek, ill. ha csekken fizeted, akkor a postai feladás dátuma ez lehet az utolsó.

Mi lehet a baj? Képtelen vagyok elélvezni. Ha megkérem a barátnőmet hogy, elégítsen ki (de, maszturbációnál is ugyan ez van), akkor az jó érzés de, nem tudok elélvezni valamiért.

Egy nagyon-nagyon kis valami kifolyik de, azok gondolom csak a szerelemcseppek. Ráadásul a farkam is "túlságosan" feláll (1,5 hüvelykujjnyi hely van a testem és a farkam közt), és túl kemény. Lehet, hogy ezért nem érzem olyan intenzíven? Tulajdonképpen ébtren még soha nem tudtam elélvezni, csak álmomban és akkor pont utána keltem fel, úgyhogy tudom hogy nem testi "baj", csak akkor nem tudom mi. 16/F

Legjobb válasz: Mi az h 1,5 hüvejkujnyi?

Mi az h 1, 5 hüvejkujnyi?
A kérdező hozzászólása: az, hogy annyira feláll a farkam, hogy szinte párhuzamos a testemmel, és a testem és a péniszem közt annyi hely van. (nyílván nem hüvelykujj hossz, hanem szélesség)
Ne feküdj, mint egy darab szar, hanem told neki ezerrel, tövig!
Szerintem menj el urológushoz õ megtudja mondani gond van e vele.A nõknél is van elõre meg hátra hajló méh, amihez igazodni kell.És nem csak a nõknek kéne nõgyógyászhoz menni, a férfiaknak is vannak ivarszervei amiket 1-2 évente nem árt ellenõriztetni.Csak a mi egészségügyi kultúránk kicsit korlátolt felfogású.Ezért van egy csomó prosztata meg herebeteg ember.
Pici lelkedben minden rendben? Kétségek? Gátak? Aggályok? Esetleg túl-izgalom a teljesítményért, vagy h rátok ne nyissanak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!