Találatok a következő kifejezésre: Úgy tudom, terhesség alatt nem ajánlott (2 db)

Úgy tudom, hogy terhesség alatt nem ajánlott a hátonfekvés, azonban én többször is úgy ébredek, hogy így fekszem. Mennyire árthat ez a babának? 17 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A 20. hét után nem ajánlott a háton fekvés, de szerintem a baba jelezni fogja ha neki nem jó. Oldalt fekvésnél is a bal oldal az ajánlott, akkor a legjobb a vérellátása a picurnak, az én babám viszont addig mocorgott mindig amíg a jobb oldalamra nem feküdtem. 10 hetes kisfiú anyukája

A 20. hét után nem ajánlott a háton fekvés, de szerintem a baba jelezni fogja ha neki nem jó. Oldalt fekvésnél is a bal oldal az ajánlott, akkor a legjobb a vérellátása a picurnak, az én babám viszont addig mocorgott mindig amíg a jobb oldalamra nem feküdtem. 10 hetes kisfiú anyukája
Szia! Igen van olyan hogy nem ajánlják a háton fekvést de ez csak akkor van ha a baba nyomja a hasi artériát és így nem megfelelõ sem a te sem az õ vérellátása de ez a terhesség kb25.hetétõl lehetséges amikor a baba elkezd hízni és van "súlya".
Felesleges aggódni, fõleg, hogy a kifli sütve is volt, így biztosan semmilyen babára káros baktériumot nem ettél.
Csak a paszörizálás nélküli tejbõl készult sajt a veszélyes. Ilyen Magyarországon nincs. Csak a franciák gyártanak ilyet. És valóban a sütés is felér egy pasztörizálással. Szóval duplán ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!