Találatok a következő kifejezésre: Úgy tudom, az (2730 db)

Mit tegyek? Félek egyedül bemenni az orvoshoz, csak úgy vagyok képes bemenni ha valaki elkisér de csak anyukám van viszont ő dolgozik és nem ér rá. Elsősorban azért is mert a 8 kerületben van és ugye tudjuk az milyen hely

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy mennyi idõs vagy, meg azt sem, hogy lány vagy vagy fiú, bár a soraid lányra utalnak. Mellesleg azt sem tudom, hogy miért veszélyes a 8. ker, fényes nappal, az orvoshoz menet. Kísérõnek meg megtenné egy barát, vagy egy barátnõ is. Bemenni a dokihoz úgysem engednék, de a biztonságban éreznéd magad. Különben milyen panasszal szeretnél a dokihoz fordulni? Írd le, hátha tud itt valaki segíteni

Nem írtad, hogy mennyi idõs vagy, meg azt sem, hogy lány vagy vagy fiú, bár a soraid lányra utalnak. Mellesleg azt sem tudom, hogy miért veszélyes a 8. ker, fényes nappal, az orvoshoz menet. Kísérõnek meg megtenné egy barát, vagy egy barátnõ is. Bemenni a dokihoz úgysem engednék, de a biztonságban éreznéd magad. Különben milyen panasszal szeretnél a dokihoz fordulni? Írd le, hátha tud itt valaki segíteni
A kérdező hozzászólása: kényszerbetegség meg pszichózist mondtak , am fiú vagyok 20 éves
Értem, tehát a betegséged miatt félsz. Egyébként otthon mivel foglalod el magadat. Dolgozol, vagy tanulsz még? Vagy ki sem mozdulsz semerre sem? Más rokonod, barátod nincsen? Jut eszembe: ki mondta, hogy ezek a betegségeid vannak, és kezelést kapsz e rá? Vigyáz rád valaki, vagy erre nincs is szükséged?

Úgy tudom az alaplapomba csak használt procit tudok venni mert régi, de akkor a gyártó weboldalán mi ez a lista a kompatibilis cpu-król?

ezek között vannak er?sebb, újabb darabok is

Legjobb válasz: Am2+ os alaplap nem? + os alaplapokb mindég belemegy több mint simába de én helyedbe alaplapot cserélném lasan am3+ ra... ami fent van cpu support listán azt mind beletudod teni viszont ha újonan van is ne ved meg használtan olcsóban tudod megveni azt is és ilyen elavult alaplapba amugy se kelene új dolgot veni...

Am2+ os alaplap nem? + os alaplapokb mindég belemegy több mint simába de én helyedbe alaplapot cserélném lasan am3+ ra... ami fent van cpu support listán azt mind beletudod teni viszont ha újonan van is ne ved meg használtan olcsóban tudod megveni azt is és ilyen elavult alaplapba amugy se kelene új dolgot veni...
Az alaplap (am2+)-os, így egy Bios frissítéssel mûködtethetsz am3as cpu-t is benne.

Pai You Guo Slimming kapszula használ? Gondolom ez nem ugyan az, mint az italpor, mert úgy tudom azt betiltották.

Ha használ,valaki esetleg tudja hol lehet kapni Angliában?

Legjobb válasz: 1. szerinted ha használna, lennének kövér nõk? 2. szerinted ha az italport betiltották (nyilván nem véletlenül), akkor a kapszula biztonságos? 3. végülis valakinek biztos használ: annak, aki eladja. Nincsenek csodaszerek és csodamódszerek. Ha lennének, akkor csupa XS-es méretû csaj futkozna a világban. De nyugodtan nézz körül...

1. szerinted ha használna, lennének kövér nõk? 2. szerinted ha az italport betiltották (nyilván nem véletlenül), akkor a kapszula biztonságos? 3. végülis valakinek biztos használ: annak, aki eladja. Nincsenek csodaszerek és csodamódszerek. Ha lennének, akkor csupa XS-es méretû csaj futkozna a világban. De nyugodtan nézz körül...

Origo nyelvvizsga szóbeli után mennyi idővel tudom meg, hogy sikerült-e? (Úgy tudom, azt aznap meg lehet már tudni. )

A szóbeli labor nélküli része.

Legjobb válasz: Így van,utána nem sokkal megtudod,kb. óránként(de lehet több is vagy kevesebb,ez attól függ,h te hanyadik vagy a csoportodban) kifüggesztik az eredményeket,ahogy a te csoportod le ment.

Így van, utána nem sokkal megtudod, kb. óránként(de lehet több is vagy kevesebb, ez attól függ, h te hanyadik vagy a csoportodban) kifüggesztik az eredményeket, ahogy a te csoportod le ment.
Nekünk az ajtóra írták ki, miután a csoport utolsó embere végzett. :)

Lehet diploma után az OKJ tanfolyam ingyenes? Mert úgy tudom az első okj-t az állam fizeti.

Legjobb válasz: Jól tudod, lehet ingyenes. Ha még nem múltál el 23, akkor mehetsz nappalira, ha már idõsebb vagy, akkor az esti és a levelezõ ingyenes. Én így tanulok ingyen diploma után a Lia iskolában estin.

Jól tudod, lehet ingyenes. Ha még nem múltál el 23, akkor mehetsz nappalira, ha már idõsebb vagy, akkor az esti és a levelezõ ingyenes. Én így tanulok ingyen diploma után a Lia iskolában estin.
23éves korig az állam fizeti, ha azután akarsz OKJ-s képzésben részt venni az önköltséges
22 éves korig van ingyen és csak akkor, ha nincs diplomád. Épp most vagyok benne, mert nem jött össze az államvizsga, nincs papírom, 22 vagyok, szerettem volna elkezdeni. Sajna a keresztfélévesekrõl elkéstem, szeptemberben meg már 23 leszek. Max akkor van ingyen, ha munkaügyi kp-n keresztül csinálod.

Hogy uszhatom meg a gyerektartást? Ugy hogy sose tudják behajtani? Ugy tudom az állam is csak fél évig előlegezi meg

Szóval most van a nevemen 2 lakas + autó ha ezeket átiratom a szüleim nevére? még illeték sincs. munkám sincs hivatalos csak forgatom a pénzem ahhoz a pénzhez hozzányulhatnak? Vagy a bankbetéthez? Ha 0 a jövedelmem? Vagy a pénzt is mondjuk fater nevére átrakom akkor sose tudják behajtani nem?

Legjobb válasz: Ha bebizonyosodik, hogy tiéd a gyerek, akkor sehogy sem úszhatod meg! Szerencsére a magyar jogrendszer a gyerekek érdekeit védi! Kár, hogy arra nincs bírósági kötelezvény, hogy aki megcsinálta a gyereket, az érzelmileg is törõdjön vele. Ha nem házasságból született, hanem alkalmi kapcsolatból, akkor is vállalnod kell a felelõsséget! Nem csak a nõkre lehet mutogatni, hogy nem védekeztek, egy alkalmi kapcsolatokba bonyolódó férfi igenis tartson magánál óvszert és használja is!

Ha bebizonyosodik, hogy tiéd a gyerek, akkor sehogy sem úszhatod meg! Szerencsére a magyar jogrendszer a gyerekek érdekeit védi! Kár, hogy arra nincs bírósági kötelezvény, hogy aki megcsinálta a gyereket, az érzelmileg is törõdjön vele. Ha nem házasságból született, hanem alkalmi kapcsolatból, akkor is vállalnod kell a felelõsséget! Nem csak a nõkre lehet mutogatni, hogy nem védekeztek, egy alkalmi kapcsolatokba bonyolódó férfi igenis tartson magánál óvszert és használja is!
Bezzeg a gyereket meg tudtad csinálni, most már segíteni kéne neki, akkor meg [email protected]
A gyerektartás nem a volt nejednek jár, hanem a gyerekednek. Megcsináltad, van 2 lakásod, meg egy autód, és ennyire sóher vagy hogy nem tudod támogatni azzal ami jár neki? Széééép...
Sehogy nem úszhatod meg! Amíg nincsen bejelentett munkahelyed, addig az állam fizet helyetted, te meg majd visszamenõleg is kifizeted, azt mit eddig nem... Erre rábasztál!
Remélem megtalálnak, bekasziznak és ott fogsz rohadni legalább egy évet. Mert hogy ez miatt rabositható vagy. Mellesleg ne nézz hülyének senkit, életkörülmények meg vagyon vizsgálatárol még nem hallottál?
Diplomásként köteles vagy elfogadni. Közterületet meg már nem adhatsz meg címnek, mivel nem lehet ott lakni, tehát kötelességed olyan helyen lakni, ahová be tudnak jelenteni, pl. menedékszálló, ha nem ott laksz, akkor bankszámláddal is gondok lesznek. Mivel hogy lehet pénze olyannak, akinek lakhelye sincs? És mondom, ha perre viszi, bizony meg fogják nézni, hogy hol laksz, el fognak nem 1x nem 2x látogatni anyukádékhoz, akár évekig is vagy még tovább. Majd meglátod. Nem úszhatod meg ennyi, te hiába mondasz le a szülõi jogaidról, ha perre viszi, mert te vagy az apja, fizetned kell, ennyi.
A lakast, amit kiadsz, fizetsz a berleti dij utan adot? Hidd el, ha elkezdenek vizsgalni komolyan, talalnak ott hibakat. Meg a szuleidet is bajba rantod. Hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek. Nem dolgozol, semmi hasznot nen adsz az orszagnak, csalsz. Es meg a gyerekedet is eldobod. Fuj ..
Na ez most vagy kamu kérdés, vagy a kérdezõ kamuzik. Kérdezõ! Egyik hozzászólásodban volt, hogy diplomásként nem vagy köteles elvállalni az utcasöprögetést. Vagy vmi hasonló. Már ne haragudj, de a helyedben nem dicsekednék a diplomával, ha ilyen sötét vagy. Létezik egy olyan, hogy lemondasz a szülõi jogaidról. Ezzel együtt jár az is, hogy soha a büdös életben nem kell gyerektartást fizetned, nem örököl utánad a gyerek, stb. De az is velejár, hogy nem fogja a te nevedet viselni, soha semmi közöd nem lesz hozzá, nem fog téged megismerni, ha öreg és beteg leszel nem fog ápolni, nem leszel meghívva a ballagására, stb.
De ha tartozol az államnak, akkor kötelezhet ;)
A kérdező hozzászólása: de csak a végzettségemnek megfelelõ közmunkát olyan meg ugysincs
Ha tartozásod van állam bácsinak és papíron nincs munkahelyed, akkor köteles vagy elvállalni a közmunkát ;)
Van neked millió ötleted, mi a kérdés? Arra azért vigyázz, nehogy apuka lecsípje a k.kid végét ha bajba rántod õket. ´Jobb a következõ bajt megelõzni´ címen. :)
A kérdező hozzászólása: nem fizetek adót. irtam már hogy a pénzem apám nevén forgatom tovább. Amugy nem dicsekedem a diplomámmal. Szociális munkás szakra jártam de csak azért hogy legyen diplomám. lightos szak. És innen tudom, hogy a hajléktalanoknak nem kötelezõ bejelentkeznie egy szállóra sem, sem ott lakniuk. Egy tartózkodási hely van megadva a személyiben ami egy bizonyos város/kerület ahol bemondás alapján általában "vannak" Amugy volt egy fazon mikor gyakszin voltam aki valami rokonánál lakott nem volt semmije csak a rokkantnyugdija de ingyen kapta a gyógyszert stb mert hivatalosan hajléktalan 120 ezres nyugdijjal.
Igen, így volt, de nem rég változott. Nem hallottál róla? Már az utcán lakni is tilos, sõt erdõkben is.
Magyarul hivatalosan már nem léteznek hajléktalanok, csak menedékszállón lakók.
A kérdező hozzászólása: Nem kötelezõ menedékszállóra sem menni nem kötelezõ oa bejelentkezni. Már régen is az volt a baj hogy egy helyre jutott vagy 20 ember. Tehát ahhoz az államnak több hajláktalanszállot kellene biztositania
Nézzél híradót, már tilos életvitelszerûen az utcán élni!
A kérdező hozzászólása: csak annyi a változas hogy nem aludhatsz közterületen.mert megbüntetnek de jót is tesznek vele ha bekaszliznak mert ott meleg van és hami hami
Na, most már tuti, hogy kamu kérdés volt.:D De tény, hogy a valóságban is vannak ilyenek. Bár börtönbe kevés hülye menne.
A kérdező hozzászólása: nem fogok fizetni olyan nõnek aki átvert. hétfön megyek az ügyvédhez csak gondoltam addig is tippeket kérek Az elajándékozás az biztos az már meg van beszélve az ingatlanokra. a gyerek amugy meg nem született meg és ki tudja lehet nem is az enyém
Hallod, te akkora zsid.ó vagy, mint az apám ! :D Apámék éppen vagyonelosztáson rágódnak, és apám azt mondta, hogy elajándékozza az összes cuccát a cigóknak, csak ne kelljen fizetnie anyámnak. NA ILYEN KÖCSÖG VAGY TE IS !
Úgy látom a hozzászólások alapján nem rúgsz labdába. Ez természetes is. Én nagymama korú vagyok, de: ha tuti tiéd a gyerek ilyet nem tehetsz meg. Szüksége van az APJÁRA is! Van neked Anyád és Apád õk nem tudnak "helyrepakolni?!" Vagy nekik sem kell az unoka! Szép kis család. Mindegy, hogy mik voltak a körülmények akkor is a TIÉD. A saját kölyködtõl sajnálod a lakásod, az autód, EMBER VAGY!!!???
A kérdező hozzászólása: ja és a közmunka. Milyen munkát tudnának nekem adni amit kötelezõ vagyok elvégezni? Utcasepröséget nem kötelezö elvállalnom diplomásként.
A kérdező hozzászólása: örököltem nagyfatertol nem raboltam a pénzt:-) Mégegy dolog eszembejutott akkor jó ötletet adtál válaszolo. Kijelentkezem fateréktol is és hivatalosan lakcim nélküli leszek. megadom hogy 14.kerület közterület. Aztán keressenek aZ örsön a gubizók közt. Ez jo nem? Mert szállásra nem kötelezõ menni. Közben meg otthon lakom vagy valamelyik lakasban ami szüleim nevén lesz ez jó ötlet nem? mit tudnak csinálni? semmit
Milyen embernek tartod magad? Ha van benned tartás akkor veszel egy pisztolyt és fõbelövöd magad! He hányadék!!!
Már megint egy unatkozó óvodás!
Egy jo reszletes vagyonvizsgalat jo lenne oda, rafer a csaladra, lehet, mas is kiderul majd. Teljesen mindegy van-e munkad, fizetni fogsz, ha a te gyereked.
Undorító egy ember vagy. Te mit szóltál volna, ha apád elhagy, mert nem kellettél neki??? Ugye észrevetted, hogy épp MOST keseríted meg egy szegény gyerek életét? Egész életére rányomsz egy bélyeget, hagyod, hogy ilyen élete legyen. Menj te a... L.
Akk, ha valahogy tudod bebizonyítani, hogy te nem akartál, és vettél neki ilyen szarokat, akkor a bíróságon, mondd el, nem tudom ez esetben mi van
A kérdező hozzászólása: vagyonvizsgálatnál a szüleimmel élek õk tartanak lenne. Õket meg nem kötelezhetik gyerektartasra. Nem? A gyerek aqmugy meg nem született meg addig akarom elintézni az ajándékozási szerzõdést
De, a szüleidet is kötelezhetik a gyerektartásra.
Ja, biztos kamu a kerdes... Ha meg nem, szanalmas vagy, arrol az a gyermek nem tehet, hogy mit akart az anyja. Illetve, ha ennyire hiszel a pletykaknak, nagyon okos ember lehetsz.
Barmit intezhetsz, igyis ugyis fizetni fogsz, nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: de komolyan ha nincs munkám és semmi nem lesz a nevemen mégis mit tudnak csinálnií, íelfogom mondani a birosagon hogy átvert mert gyógyszerre is kapott lóvét stb. És azt is hogy munkanélküli vagyok és nincs semmim. de lelkesen keresek munkát és ha majd lesz fizetek. de sose megyek el dolgozni:-D ez a ribbancc megérdemli hogy megszivassam rajtam akarna élõsködni. ha szüleim meghalnak arra meg eltelik már majd 30 év ugyhogy elévül szerintem vagy nem?
A gyerektartást kötelezõ fizetnie, sehogy se fogod megúszni, hidd el be fogják rajtad hajtani.
Ha a szüleid tartanak el, õk pénzelnek, és tõlük fogják beszedni, ez biztos. Majd ha menedékszállon laksz bizonyíthatóan, akkor felfüggesztik és állambácsi megelelõlegezi fél évig, aztán elküldenek közmunkára, és duplán vonják, mert a fél évit is be fogják hajtani.
Szülõknek munkanélkülinek kell lenni, hogy ne vonják tõlük, ha ott laksz, ezt akartam írni. Vagyis azt tõled vonják, mert neked is adnák.
Mellesleg, ha a tiéd a gyerek, és a csaj perre viszi, akkor apeh bácsi is beszállhat a buli.
A kérdező hozzászólása: Azért qaz durva lenne ha a szüleimnek kéne fizetni. és igazságtalan.felnött ember vagyok. haverom nem fizette a kölcsönét személyi hitel melója nincs végrehajto is volt de mégse hajtsák be a szülein na hétfõn megkérdezem már az ügyvédtõl mi lenne jó
Remélem, a bíró is felhívja a figyelmed az óvszerhasználat lehetõségére és lesöpri a gyenge "érveidet". Én csak szegény gyereket sajnálom, hogy ilyen körülmények közé kell a világra jönnie.
A kérdező hozzászólása: de ugy tervezem hogy nekem sose lesz bejelentett munkahelyem. Ha meg fater mondjuk 30 év mulva meghal arra elévül a tartozas. És a csaj átvert becsapott mert azt mondta védekezik. Sõt még orvosra is adtam neki 5 ropit meg nuvaring gyürüre egy 10est.az is kamu volt. megakart fogni ezt az anyja el is mondta a barátnõinek gondoltak van kocsim lakásom egyikben lakom másikat kiadom meg tudják hogy örököltem nagyfatertol és jó partit akart a lányának. Ez talán nem szemétség?
Jól tudod.
Semmi baja nem lesz. Én két és fél éve így használom az enyémet.
Minden épeszû ember úgy használja a laptopját ahogy az van : akkumulátorral együtt . Nem kell abból semmit eltávolítani, még az akkut sem.

Hegesztõ szakmát szeretnék tanulni. Lenne lehetõségem ezt ingyen kitanulni? Úgy tudom az elsõ szakmát ingyen ki lehet tanulni. Ha ez még létezik, akkor hol lehet jelentkezni v. érdeklõdni efelõl?

Legjobb válasz: Keress olyan céget vagy vállalatot aki szeretne saját célra hegesztõket képez. Régebben hegesztõ szakmunkássá 2 éves szakmunkás képzés után lehetett válni. Azzal hegesztõként el tudtál helyezkedni. Mi lakatosként csak betanított hegesztõ papírt kaptunk igaz a vállalaton belül ingyenes volt az oktatás és a vizsga.(ív és láng hegesztõ). Néhány cég most is tart fent tanmûhelyt de gondolom nem a szomszédnak képezi ki a munkásait.

Keress olyan céget vagy vállalatot aki szeretne saját célra hegesztõket képez. Régebben hegesztõ szakmunkássá 2 éves szakmunkás képzés után lehetett válni. Azzal hegesztõként el tudtál helyezkedni. Mi lakatosként csak betanított hegesztõ papírt kaptunk igaz a vállalaton belül ingyenes volt az oktatás és a vizsga.(ív és láng hegesztõ). Néhány cég most is tart fent tanmûhelyt de gondolom nem a szomszédnak képezi ki a munkásait.
[link]
A kérdező hozzászólása: ebbõl annyira sokat nem tudtam meg, hogy konkrétan ezzel a névvel mi a helyzet.
A Luna anyakönyvezhetõ név, ebbõl a szempontból megváltoztathatod a neved erre, csak nézz utána a névváltoztatás feltételeinek ill. követelményeinek.

úgy tudom az AMD Phenom II család nagyon jól tuningolható igaz? És mert mondják, hogy jól tuningolható?

Jelenleg nekem egye AMD Phenom II X2 Black Edition 555, van 3200 mhz fal tudom rakni 3600 mhzre biztonságosan

Legjobb válasz: az tuti megy neki, nekem is az volt, és alap hûtõvel ment 3 magon 3,8 Ghz-n kis + fesszel (már nem emlékszem mennyi volt), Nem gyári hûtõvel 4 Ghz-ig bírta :)

az tuti megy neki, nekem is az volt, és alap hûtõvel ment 3 magon 3, 8 Ghz-n kis + fesszel (már nem emlékszem mennyi volt), Nem gyári hûtõvel 4 Ghz-ig bírta :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!