Találatok a következő kifejezésre: Úgy tudom, kijelölt (7 db)

Úgy tudom, három "kijelölt" orvos van, akiket lehet fogadni szüléshez Veszprémben. Mennyi a tarifájuk?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy a Cholnokiban nem lehet orvost fogadni!Vagyis gondozásra igen,de szüléshez nem.Se szülésznõt.Azt hiszem ez érthetõ is.És ha "fogadott" dokid van,akkor magánrendelésére mész.Reméljük ezzel sikerül visszaszorítani a hihetetlen mértékû hálapénz osztogatást.

Én úgy tudom, hogy a Cholnokiban nem lehet orvost fogadni!Vagyis gondozásra igen, de szüléshez nem.Se szülésznõt.Azt hiszem ez érthetõ is.És ha "fogadott" dokid van, akkor magánrendelésére mész.Reméljük ezzel sikerül visszaszorítani a hihetetlen mértékû hálapénz osztogatást.
Veszprémben csak annál az orvosnál szülhetsz, aki éppen dolgozik. Aki nincs beosztva munkára, nem mehet be a kórházba. Ezáltal megszûnik az "fogadott orvos"lehetõsege. És egyre több kórházban ez terjed el...
A kérdező hozzászólása: Most lehet fogadni, de csak ezt a három orvost a szüléshez, csak kíváncsi lennék, mennyit kérnek el a szülésért.
A kérdező hozzászólása: Én is félek, hogy valamelyik vadállat lesz éppen ügyeletben...
Veszprémben nincs se orvos, se pedig szülésznõ választás! És haza csak az a doki enged, akinél szültél... (ez arra jó, hogy tarthassa a markát...)
A kérdező hozzászólása: A nõgyógyászat ajtajára ki van írva, hogy a kórházban ismét választható orvos, 3 darab, az egyik a Szabadka, a másik a Török, ha jól emlékszem, a harmadikra meg egyáltalán nem. Ezt miért írták ki, ha nem igaz?
Szia! A harmadik orvost, akit meg lehet fogadni Veszprémben Gáspár Leventének hívják. Ami a tarifájukat illeti, én kettõnek hallottam (Szabadka, Gáspár): 70000-100000 Ft között van. Remélem tudtam segíteni.
alt meg a jobb oldalon lévõ számok közül megnyomod a hármast. (hosszan..)
A kérdező hozzászólása: és ha nekem a notbookomon nincs olyan jobb oldalon lévõ 3as csak felül????
  ™Ä‹ôÏMo¶Í :D
Start Minden program Kellékek Rendszereszközök Karaktertábla http://s9.postimage.org/9c2om0eyl/karakter.jpg
Kicsit késõn írok de Altot folyamatosan nyomod és utána a 3-ast. ;)
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy volt már hasonló kérdés csak én nem találtam rá olyan választ ami nekem segítene.Szóval légyszi segíts ha tudsz!:)
Próbáld meg, hogy az akkumulátort kiveszed hosszabb idõre, és akkor lehet újra kell kalibrálni... Ha nem megy, akkor szerviz.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom aztán meglátjuk...és köszi..
Sikerült valamit? :)
A kérdező hozzászólása: Igen, sikerült végül szerelõhöz vinni és ott teljes kijelzõ csere, vagy valami hasonló ami az érintõhöz tartozik...hát nem olcsó dolog...szóval ha lehet senki ne nyúlkáljon a kalibráláshoz ha lehet....és minél egyszerûbb telót vegyetek!De azért még egyszer köszi a tippet!


Szerintetek a magyarországi erdőkbe el lehet tévedni? Úgy értem ha mondjuk letérek a kijelölt ösvényről akkor el tudok tévedni, vagy előbb utóbb úgyis kilyukadok egy útra?

Legjobb válasz: Elõbb utóbb mindig kilyukadsz egy útra, még a Szaharában is :) Ha eltévedsz, és nem gáz, ha az erõdben kell éjszakázni, akkor megoldható, hogy mész elõre, de azért a legtöbb dombtetõrõl könnyen lehet látni egy várost, vagy legalább egy falut, ahonnan meg tudod kérdezni, merre tovább. Másrészt viszont nekem már sikerült eltévedni, bár csak egy +50km-es kitérõ volt, mire visszaértünk Gyöngyösre, meg éjszakai kiránduláskor is kellemetlen volt, amikor kiégett két zseblámpánk, és éjjel tízkor álltunk valahol a Mátrában :)

Elõbb utóbb mindig kilyukadsz egy útra, még a Szaharában is :) Ha eltévedsz, és nem gáz, ha az erõdben kell éjszakázni, akkor megoldható, hogy mész elõre, de azért a legtöbb dombtetõrõl könnyen lehet látni egy várost, vagy legalább egy falut, ahonnan meg tudod kérdezni, merre tovább. Másrészt viszont nekem már sikerült eltévedni, bár csak egy +50km-es kitérõ volt, mire visszaértünk Gyöngyösre, meg éjszakai kiránduláskor is kellemetlen volt, amikor kiégett két zseblámpánk, és éjjel tízkor álltunk valahol a Mátrában :)
Magyarország eléggé sûrûn lakott ország, legrosszabb esetben sem kell napokat gyalogolni, hogy a látómezõben ne láss bármi civilizációs vívmányt. Ha utat, vasutat, távvezetéket látsz, máris meg van oldva. Nappal jobban meglátod ezeket, éjszaka meg a települések fényeit. Lehet, hogy kifáradsz és éhes leszel a végén, de belehalni nem fogsz.
Szerintem simán el lehet tévedni. Én a Bakonyban lakom, bár tényleg sok a település azért vannak elég nagy kiterjedésû erdõségek(fõleg ha Pápa felé utazik az ember) de valószínûleg egy két óránál tovább nem kéne bolyonganod , sok a túraút.

Gmailben ha keresés kiad sok levelet, amiket kijelölök, hogyan tudom egyszerre az összeset áthelyezni egy cimke alá úgy, közben a beérkezett cimkét elveszítsék?

Legjobb válasz: hát, kipipálod és áthelyezés ott meg kiválasztod a másik címkét.... ez nehéz feladat, jól vigyázz, meg ne süsse a nyelved!

hát, kipipálod és áthelyezés ott meg kiválasztod a másik címkét.... ez nehéz feladat, jól vigyázz, meg ne süsse a nyelved!
A kérdező hozzászólása: Ezt tettem, de a beérkezõ cimke megmaradt!
akkor rosszul csináltad, kipróbáltam, eltûnik
Hát talán olyanra gondolsz, hogy a képen lévõ felirathoz link ?
A kérdező hozzászólása: Igen! vagy képhez!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!