Találatok a következő kifejezésre: Úgy terhes ha csak a (58 db)

Úgy terhes lehetek, ha csak a csiklómra ment?

ár egy hónap késésem volt de 2napja megjött, viszont a hasam fáj, és furán, és a ciklusom meg normális szokott lenni. a teszt negativ volt. a hasam be van esve a két mellem alatt. mennyek dokihoz?

Legjobb válasz: Terhes csak akkor lennél, ha a hüvelybe jutott a sperma. Ha teszt is negativ, biztos haogy nem lettél terhes. A hasfájással menj dokihoz, azt más is okozhatja.

Terhes csak akkor lennél, ha a hüvelybe jutott a sperma. Ha teszt is negativ, biztos haogy nem lettél terhes. A hasfájással menj dokihoz, azt más is okozhatja.
Ha nem bízol az elsõ eredményében, akkor csinálj még egyet.Aztán ha az is negítív, akkor menj csak a házorvosodhoz.Õ tudni fogja, h kihez küldjön, ha kell.
A csikló igen közel van a hüvelyhez, és onnan be tud jutni a sperma. Ha egy hónap kimarad és nem rendes a menses, akkor akár terhesség is lehet. Csinálj tesztet még egyet, és ha nyugodt akarsz lenni, keress fel egy nõgyógyászt-már csak a hasfájás miatt is. És ha nem akarsz babát, tessék rendsen védekezni, nem csak ímmelámmal!!
100% hogy a párodtól lennél terhes.Ne szomorkodj biztos csak elkeseredettségedben csináltál ilyet.
Hát mivel a pároddal nem védekeztetek, így nagy valószínûséggel tõle lennél terhes. Fõleg, ha középidõben voltatok együtt. Szeretnél már babát?
Igen. Ha volt rajta gumi ejakuláció alatt, és ráadásul nem is jutott be, akkor kizárt, hogy tõle terhes lennél. Bár, ha nem volt rajta, akkor sem valószínû, hiszen nem történt meg a konkrét aktus.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Szeretnénk babát és vszínû terhess vagyok. Viszont rendezõdnek a dolgok :) és csak tõle szeretnék. Mégegyszer köszönöm!!!
honnan tudod, hogy terhes vagy? Már késik? És + lett a teszted?
SZERINTEM AZÉRT MÉGSEM 100%, HOGY A PÁRODTÓL VAN MERT MI VAN AKKOR HA Õ NEMZÕKÉPTELEN MERT MONDJUK LASSÚAK A SPERMÁI VAGY VALAMILYEN MÁS OKBÓL PL:DOHÁNYZIK, ISZIK, STRESSZES ÉLETMÓDÓT ÉL VAGY SOK MÁS OKA IS LEHET.AMÚGY HA EGY ÉRZELMI CSALÓDÁSTÓL ILYENEKET CSINÁLSZ MI LESZ AKKOR HA KIJÖN RAJTAD A GYERMEKÁGYI DEPI?
Ha a másik helyen nem történt behatolás és a kis "gazfickók" az óvszerben maradtak, akkor csak a férjdetõl lehet, és ilyenre még csak ne is gondolj , hogy nemzõképtelen, még viccnek is rossz. Nyugodj meg és neveljétek fel boldogságban a babátokat.
Az elõváladéktól is lehetsz, de annak az esélye naggggggyon kevés. Megszakítással védekeztetek? Volt egyáltalán nemi aktus? :D
Nagyon minimális rá az esély, kb 0, 2%...
8as. akk ezért nem szabad olyan szõnyegre ülni amire vki ráreccsetett elõtte ? :D
Akkor is terhes lehetsz, ha szexre gondolsz.
Nem vákuum, hanem kis manók viszik be bárhonnan. Zsepibõl is.
ha a puncidra élvez akkor is lehetsz terhes mert mint tudjuk a nõi nemi szervben van 1 kis vákum ami a beleélvezésnél beszívja a spermát h bizt megtermékenyülj. na ha a puncidra élvez és a lukba kicsi befolyik akkor ez a szívóerõ beszív 1 keveset és ez épp elég. azonnal menj fürdeni v dugjatok a zuhany alatt ha már gumi nincs :)
közelébe?:DD hol? wc-n? :D
Szeretem ezeket a kb 13 éves kislányokat, akiknek közük nincsen szexhez, de már b****. Olyanok mint az éretlen gyümölcs, meg sem értek de már a kukac furkálja õket.:) ))
Szûz Mária például szeretkezés nélkül esett teherbe, úgyhogy bizony ne is gondolj a szexre, mert úgy jársz, mint õ.
szõnyeg? :o szobába se kellene menni!!!

7 hetes terhes vagyok eszem de mégis rosszul vagyok ugy érzem nem kívánok semmit sem! Ennek ellenére eszem normálisan de ugy érzem ha csak kajára gondolok rosszul leszek! Mit tegyek? Ártok a babának?

Legjobb válasz: Ne tegyél semmit, csináld ahogy eddig. Ez egy ilyen idõszak. Örülj hogy nem hánysz! A babának nem ártasz természetesen. Ha szerencséd van pár héten belül jobb lesz.

Ne tegyél semmit, csináld ahogy eddig. Ez egy ilyen idõszak. Örülj hogy nem hánysz! A babának nem ártasz természetesen. Ha szerencséd van pár héten belül jobb lesz.
Ja és sokszor egyél keveset, úgy a legelviselhetõbb. elsõ
semmit nem tudsz tenni, a babának semmi baja nem lesz. sok kismama nem is tud enni az elején sokan fogynak is az elsö hetekben akár 5 kg-ot is.
Én a 11. hétig gyakorlatilag az étkezés gondolatától, a kaja látványától (gasztro mûsorok) is rosszul voltam. Hideg gyümölcslevesen és turmixon éltem addig, jól megcukroztam, h azért vmi energyi legyen bennem és bírjam a napot. Most a sokszor kicsit a megoldás. Kitartást Neked! 14 hkm.
Nekem még most is van olyan idõszakom, hogy rosszul vagyok még a kaja gondolatától is. 7. és 8. héten nekem is volt egy kis émelygõs, semmit nem kívánok, undorodom a kajától idõszak, de utána jobb lett. Mostanában is van úgy, hogy nem tudnám semmire azt mondani, hogy szívesen megenném. Sõt, van olyan, hogy érzem ha ezt a falatot lenyelem, akkor tuti visszajön. De a borzasztó az, hogy közben meg érzem, hogy éhes vagyok...Szóval kitartást, sajnos ez ilyenkor így van. De tényleg örüljünk, hogy nem hányunk! Eddig nem fogytam és nem is híztam. 14hkm

Lehetek úgy terhes, ha gyógyszert szedek, a mensim csak barnázás már második hónapja, és annak érzem magam?

Legjobb válasz: Igen lehetsz gyógyszer mellett is. De biztosat csak a teszt fog mondani Neked. Csinálj egyet.

Igen lehetsz gyógyszer mellett is. De biztosat csak a teszt fog mondani Neked. Csinálj egyet.
És azt nem érzed, hogy kéne egy tesztet csinálnod? Mire vársz? Igen, lehetsz terhes!!
Igen, lehetséges a teherbeesés gyógyszer mellett is, bár ritka (esetleg ha a ciklus kozepén volt erosebb hányás-hasmenés, ami nem engedi felszívódni a tablit), hallottam már ilyet. csinálj tesztet, az megnyugtathat. De attól is fugg, milyen rég szeded a gyógyszert: ha csak pár hónapja, szerintem a barnázás belefér, és a hormonok mellékhatásai is okozhatnak monjuk mellfeszulést, ilyesmi tuneteket...Csinálj tesztet...
Inkább a 8 hetes terhességet tudja biztosan megmondani, tapintani, és ultrahangon látni.
Attól függ mennyi idõs a terhesség. Tapintani általában a 4-6 héttõl lehet biztosan. Hányinger nem biztos, hogy lesz. Nagyon sok nõnek nincs ilyen panasza.
Inkább. A 4-6 héten már megnõ és megkeményedik a méh, annyira, hogy tapintható. De persze minél nagyobb a terhesség, annál biztosabb a dolog.

2 negatív teszt után lehetek terhes, ha csak pár húzás volt a tus alatt, úgy 5-10?

Legjobb válasz: Nem tudom ki hogy van vele, de én már a kérdést sem értem.

Nem tudom ki hogy van vele, de én már a kérdést sem értem.
Gondolom a húzás a lökések száma lehet... Nos, amennyiben az elõváladékból már jutott a hüvelyedbe, és éppen az ovuláció szakaszánál tartasz, akkor a válaszom: igen, bizony, lehetsz terhes. (Hiszen az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat) Ám annak, hogy ez a kettõ feltétel egyszerre teljesüljön, elég kicsi a valószínûsége. Javaslatom: legközelebb ne is kísértsd a "szerencsédet", és inkább védekezzetek, hogy utána ne kelljen találgatni!
Természetesn lehetsz terhes.Kisebb az esély, de összetudjátiok hozni ha ngyon akrajátok
Lehet terhes, de nem valószínû, hogy természetes úton. Lombik elõtt mindig stimuláljak a petefészket, hogy érjen több pete, legyen tüszõrepedés. Az nem úgy megy, hogy az orvosok csak úgy várogatnak, hogy érik-e már az a pete, nem fogsz te se egy éven keresztül minden nap ultrahangra járni, hogy megnézzék, na, van-e már peteérés. :) ))) Kapsz gyógyszert, abban az idõszakban monditorozzák (ulrtahang, vérvétel), hogy hogy alakul a peteérés, kapsz tüszõrepesztõ szurit és ennyi. Elsõ körben eleve nem is lombik van, hanem csinálnak gyógyszerrel peteérést és tüszõrepedést és hajrá otthon a hálószobában. Nem is biztos, hogy egyáltalán szükség van lombikozásra. De stimulálásra biztos, hogy szükség van, ha évente tényleg egyszer-kétszer van peteérés.
A barátod hülye. Te pláne az vagy.
Dugj fel egy porszívót, és szippantsd ki a spermát, ha nem akarod fizetni az abortuszt.
na ezt most nem értem.mit jelent pontosabban, h pettingeltetek, és mi köze van ennek a mensidhez?ha nem szexeltetek, nem lehetsz terhes... volt aktus v nem?
A kérdező hozzászólása: bizony !
Hát még egy gyereket felnevelni, az milyen drága! :)
A kérdező hozzászólása: 9/9 köszönjük, drága vagy :) )
Menstruáció közben a terhesség esélye igen-igen kicsi. Mondjuk, elhanyagolható az esély. nyugi!
Attól, h megvan a havid, még teherbe eshetsz.Kisebb az esélye ugyan, de elõfordulhat.
Láttam! És?
A kérdező hozzászólása: De most írtam hogy menstruálok!
Nem kevés spermium maradhat a húgycsõben orgazmus után! Sokkal több mint az elõváladékban! Igen, lehetsz terhes!
A kérdező hozzászólása: De írtam : "Úgy voltunk petting után együtt " . Én kézimunkáztam neki. Elment. Letörölgette törölközõvel.Rá olyan 5-10 percre pedig szeretkeztünk, úgy hogy menstruálok, az nap jött meg, de csak gyengén volt meg. De szexközben csak én mentem el, õ neki elõtte kézzel csináltam.
Ezt a nõk egészsége topikban kell kérdezni.

Volt úgy valaki hogy viszketett a melle fájt, de ha csak hozzáért és terhes lett?

Nekem így van mindíg mensi el?tt fájni szokott,de akkor is ha nem nyúlok hozzá.Most meg úgy nem fáj csak ha hozzányúlok.Hétf?re nem várom!

Legjobb válasz: nálam ugyan így van, hason aludni nem tudok, hozzá érni meg pláne. Nekem 5 napja késik a hõm magasan van napokóta. de csak holnap tesztelek mert már sokan írták hogy nem árt ha pár nappal utána tesztelni a biztosabb eredményért.

nálam ugyan így van, hason aludni nem tudok, hozzá érni meg pláne. Nekem 5 napja késik a hõm magasan van napokóta. de csak holnap tesztelek mert már sokan írták hogy nem árt ha pár nappal utána tesztelni a biztosabb eredményért.
Szia! Nálam így volt. Nem sima mellfeszülés volt, hanem olyan fájdalom, ami érintéskor jön csak elõ, meg hasonfekvéskor. Én akkor babát vártam, úgyhogy szerintem, reménykedhetsz egy picit. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Akkor még reménykedek.És valamilyen folyásotok volt/van?
1. vagyok. Én száraz voltam. Ebbõl is gondoltam, hogy mensi lesz, de baba lett. :) A folyás nem mérvadó, szerintem, azóta erre már nem adok a ciklus 2. felében... Majd írd meg, mi volt!
2.vagyok. Semmi folyásom nincs napokóta. remélem ez jó. amúgy más jelentõsebb tünetem nincs, még csak annyi hogy nagyon gyakran járok pisilni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!