Találatok a következő kifejezésre: Úgy terhes ha csak (76 db)

7 hetes terhes vagyok eszem de mégis rosszul vagyok ugy érzem nem kívánok semmit sem! Ennek ellenére eszem normálisan de ugy érzem ha csak kajára gondolok rosszul leszek! Mit tegyek? Ártok a babának?

Legjobb válasz: Ne tegyél semmit, csináld ahogy eddig. Ez egy ilyen idõszak. Örülj hogy nem hánysz! A babának nem ártasz természetesen. Ha szerencséd van pár héten belül jobb lesz.

Ne tegyél semmit, csináld ahogy eddig. Ez egy ilyen idõszak. Örülj hogy nem hánysz! A babának nem ártasz természetesen. Ha szerencséd van pár héten belül jobb lesz.
Ja és sokszor egyél keveset, úgy a legelviselhetõbb. elsõ
semmit nem tudsz tenni, a babának semmi baja nem lesz. sok kismama nem is tud enni az elején sokan fogynak is az elsö hetekben akár 5 kg-ot is.
Én a 11. hétig gyakorlatilag az étkezés gondolatától, a kaja látványától (gasztro mûsorok) is rosszul voltam. Hideg gyümölcslevesen és turmixon éltem addig, jól megcukroztam, h azért vmi energyi legyen bennem és bírjam a napot. Most a sokszor kicsit a megoldás. Kitartást Neked! 14 hkm.
Nekem még most is van olyan idõszakom, hogy rosszul vagyok még a kaja gondolatától is. 7. és 8. héten nekem is volt egy kis émelygõs, semmit nem kívánok, undorodom a kajától idõszak, de utána jobb lett. Mostanában is van úgy, hogy nem tudnám semmire azt mondani, hogy szívesen megenném. Sõt, van olyan, hogy érzem ha ezt a falatot lenyelem, akkor tuti visszajön. De a borzasztó az, hogy közben meg érzem, hogy éhes vagyok...Szóval kitartást, sajnos ez ilyenkor így van. De tényleg örüljünk, hogy nem hányunk! Eddig nem fogytam és nem is híztam. 14hkm

Lehetek úgy terhes, ha gyógyszert szedek, a mensim csak barnázás már második hónapja, és annak érzem magam?

Legjobb válasz: Igen lehetsz gyógyszer mellett is. De biztosat csak a teszt fog mondani Neked. Csinálj egyet.

Igen lehetsz gyógyszer mellett is. De biztosat csak a teszt fog mondani Neked. Csinálj egyet.
És azt nem érzed, hogy kéne egy tesztet csinálnod? Mire vársz? Igen, lehetsz terhes!!
Igen, lehetséges a teherbeesés gyógyszer mellett is, bár ritka (esetleg ha a ciklus kozepén volt erosebb hányás-hasmenés, ami nem engedi felszívódni a tablit), hallottam már ilyet. csinálj tesztet, az megnyugtathat. De attól is fugg, milyen rég szeded a gyógyszert: ha csak pár hónapja, szerintem a barnázás belefér, és a hormonok mellékhatásai is okozhatnak monjuk mellfeszulést, ilyesmi tuneteket...Csinálj tesztet...
Inkább a 8 hetes terhességet tudja biztosan megmondani, tapintani, és ultrahangon látni.
Attól függ mennyi idõs a terhesség. Tapintani általában a 4-6 héttõl lehet biztosan. Hányinger nem biztos, hogy lesz. Nagyon sok nõnek nincs ilyen panasza.
Inkább. A 4-6 héten már megnõ és megkeményedik a méh, annyira, hogy tapintható. De persze minél nagyobb a terhesség, annál biztosabb a dolog.

Leheek ugy terhes ha mondjuk egész nap ugyérzem hogy ennék? De közben csak innom kell és akkor tudok böfögni akkor jó

meg ég a gyomrom de más tüneteim nincsenek segitsetek lécci :(

Legjobb válasz: Ez velem is így van néha. 23F

Ez velem is így van néha. 23F

2 negatív teszt után lehetek terhes, ha csak pár húzás volt a tus alatt, úgy 5-10?

Legjobb válasz: Nem tudom ki hogy van vele, de én már a kérdést sem értem.

Nem tudom ki hogy van vele, de én már a kérdést sem értem.
Gondolom a húzás a lökések száma lehet... Nos, amennyiben az elõváladékból már jutott a hüvelyedbe, és éppen az ovuláció szakaszánál tartasz, akkor a válaszom: igen, bizony, lehetsz terhes. (Hiszen az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat) Ám annak, hogy ez a kettõ feltétel egyszerre teljesüljön, elég kicsi a valószínûsége. Javaslatom: legközelebb ne is kísértsd a "szerencsédet", és inkább védekezzetek, hogy utána ne kelljen találgatni!

Úgy terhes lehetek, ha csak a csiklómra ment?

ár egy hónap késésem volt de 2napja megjött, viszont a hasam fáj, és furán, és a ciklusom meg normális szokott lenni. a teszt negativ volt. a hasam be van esve a két mellem alatt. mennyek dokihoz?

Legjobb válasz: Terhes csak akkor lennél, ha a hüvelybe jutott a sperma. Ha teszt is negativ, biztos haogy nem lettél terhes. A hasfájással menj dokihoz, azt más is okozhatja.

Terhes csak akkor lennél, ha a hüvelybe jutott a sperma. Ha teszt is negativ, biztos haogy nem lettél terhes. A hasfájással menj dokihoz, azt más is okozhatja.
Ha nem bízol az elsõ eredményében, akkor csinálj még egyet.Aztán ha az is negítív, akkor menj csak a házorvosodhoz.Õ tudni fogja, h kihez küldjön, ha kell.
A csikló igen közel van a hüvelyhez, és onnan be tud jutni a sperma. Ha egy hónap kimarad és nem rendes a menses, akkor akár terhesség is lehet. Csinálj tesztet még egyet, és ha nyugodt akarsz lenni, keress fel egy nõgyógyászt-már csak a hasfájás miatt is. És ha nem akarsz babát, tessék rendsen védekezni, nem csak ímmelámmal!!

Lehet valaki terhes ha szűz és csak úgy?

arátn?mmel sexeltünk análisan és nem jött meg neki 2 hónapja. Miért lehet? Koton nem volt rajtam. és csak hátulról csináltuk.

Legjobb válasz: jézusom! szüz a barátnöd és ti análisan szexeltek?? hmmm érdekes. am h érted h lehet e terhes csak ugy? a szentlélek nem szállta meg,a sperma belefolyhatott viszont a hüvelyébe.. Kicsi rá az esély,de ez is lehetséges. Vagy tul fiatal és még nem rendszeres a menstruácioja. azért egy teszt nem ártana

jézusom! szüz a barátnöd és ti análisan szexeltek?? hmmm érdekes. am h érted h lehet e terhes csak ugy? a szentlélek nem szállta meg, a sperma belefolyhatott viszont a hüvelyébe.. Kicsi rá az esély, de ez is lehetséges. Vagy tul fiatal és még nem rendszeres a menstruácioja. azért egy teszt nem ártana
a 2. hozzászólón kinyultam:D:D lool
És a férfiaknál meddõséget okozhat a péniszbe kerülõ baktériumok miatt.
Hány éves a lány? Ha fiatal 13 (jajj ne legyen, de soha nem lehet tudni)- 14-15, sõt a késõn érõknek még 16 éves korára sem áll be a menszesz (van akinek soha). De a 2 hónap az már túlsok. Menjen nõdokihoz, feltétlenül, sürgõsen. És ha análisan szexeltek gumi és sikosító az alap, jajjj, nem tudom hogy vagytok vele, de én nem tenném kockára az egézségemet, ott sokkal véknyabb a bõr és szûkebb a hely ezért sokkal nagyobb gyengédséget, védelmet és síkosítást érdemel. A gumi azért kell, mert sokkal hamarabb el lehet kapni bármilyen betegséget. Csak gondolj bele végbél, ürülék, baktériumok...
A lénnyal beszéld meg vagy is beszéld rá , hogy elmondja ezta szüleinek és kérdezze meg hogy most mivan , nekik biztos az lesz az elsõ szavuk hogy nögyógyász!! Különben nem akarom ragozni az elöttem szolok szavait hogy belefolyhatott ..de igen sajnos lehet ez is ... bár mi olyan lehetett amire ti még csak nem is gondoltok/tatok!! de ha nem terhes akkor ez egy nagyon nagy tanulság és védekezettek és megint csak azt tudom mondani hogy egy szüz lánynál nem a legmegfelelõbb gondolat volt anális szex el kezdeni !! És már a kérdés is régen rossz !! Ha meg terhes lett akkor ...puff ..igy jár az aki elöbb cselekszik és csak utána kezd el gondolkodni!!
Csináljatok tesztet, menjetek orvoshoz és védekezzetek rendesen!!
Csak ugy terhes? Hogyan? Egyik reggel fel kel es csak ugy terhes lesz? Amugy, igaza van az elottem szoloknak, lehet terhes ha a kezetekrol kerult sperma a huvelyebe. (Nem kell ahoz feltetlen felnyulni) Vigyazz nagyon a baratnodre, es menjetek el orvoshoz, az a legbiztosabb.
Nagyon szerethet téged az a lány! Én már 2 gyereket szültem a férjemnek, de az végbelem még mindig szûz. Szívbõl remélem, hogy nem vetted el egy életre a kedvét a szextõl. Legalább kielégíted?? Mert az is lehet, valamelyikõtök kezérõl került a puncijához a sperma. Lehet hogy akkor, mikor a csiklóját simizted neki. Én a helyedben vennék egy terhességi tesztet neki, vagy kézenfognám és elkisérném nõgyógyászhoz. Csak azért, hogy mindketten megnyugodjatok.
A kérdező hozzászólása: De hogy folyhatott be, mert benne voltam és csináltuk, és mikor már majdnem elmentem akkor abbahagytuk és kézzel fejezte be. Honnan folyhatott be hova?
Lehet Mária is így lett terhes:-) Jön az új Jézuska
Egyik ismerõsöm biológus és vele beszélgettem errõl nem is olyan régen... Állítása szerint a méhnyakhoz 4-5 centire kell "kilövõdnie" a spermának, hogy a hüvely savassága ne nyírja ki a kis genyákat.. mivel ehhez kevesebb mint 2 óra is elég...
100% hogy a párodtól lennél terhes.Ne szomorkodj biztos csak elkeseredettségedben csináltál ilyet.
Hát mivel a pároddal nem védekeztetek, így nagy valószínûséggel tõle lennél terhes. Fõleg, ha középidõben voltatok együtt. Szeretnél már babát?
Igen. Ha volt rajta gumi ejakuláció alatt, és ráadásul nem is jutott be, akkor kizárt, hogy tõle terhes lennél. Bár, ha nem volt rajta, akkor sem valószínû, hiszen nem történt meg a konkrét aktus.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Szeretnénk babát és vszínû terhess vagyok. Viszont rendezõdnek a dolgok :) és csak tõle szeretnék. Mégegyszer köszönöm!!!
honnan tudod, hogy terhes vagy? Már késik? És + lett a teszted?
SZERINTEM AZÉRT MÉGSEM 100%, HOGY A PÁRODTÓL VAN MERT MI VAN AKKOR HA Õ NEMZÕKÉPTELEN MERT MONDJUK LASSÚAK A SPERMÁI VAGY VALAMILYEN MÁS OKBÓL PL:DOHÁNYZIK, ISZIK, STRESSZES ÉLETMÓDÓT ÉL VAGY SOK MÁS OKA IS LEHET.AMÚGY HA EGY ÉRZELMI CSALÓDÁSTÓL ILYENEKET CSINÁLSZ MI LESZ AKKOR HA KIJÖN RAJTAD A GYERMEKÁGYI DEPI?
Ha a másik helyen nem történt behatolás és a kis "gazfickók" az óvszerben maradtak, akkor csak a férjdetõl lehet, és ilyenre még csak ne is gondolj , hogy nemzõképtelen, még viccnek is rossz. Nyugodj meg és neveljétek fel boldogságban a babátokat.

Lesz egyáltalán eljegyzés? Én nem vagyok házasságpárti, mindig úgy gondoltam ha terhes leszek, na majd akkor. És terhes lettem, amit nem terveztünk illetve csak 1-2 év múlva.

Ám ekkor még csak fél éve voltunk együtt, nem esett még err?l szó, a párom pedig úgy gondolta, hogy ne azért legyen esküv? mert terhes vagyok, és amúgy sem nagy hassal kellene rendezni.A kis tündérem lassan fél éves, és nem úgy t?nik hogy valaha is megkérné a kezem, hisz mi már egy család vagyunk a szemében, de nekem nagyon jól esne! Rákérdezni vagy nyaggatni ezzel nem akarom hisz nem a papír a fontos... Lehet hogy Õ már ezen túllépett és nem is akar elvenni? Ja igen, és a kezdetekt?l együtt élünk én 27 vagyok, Õ meg 29.

Legjobb válasz: Hát ez a legnagyobb hülyeség, amit az éllettársak szajkózni szoktak, hogy nem a papír a fontos. Tessék már tanulmányozni a Ptk-t meg a családjogi törvényt, és akkor kiderül,hogy mennyire is fontos. Szerintem mi történik, ha egyikõtök neadjisten balesetet szenved pl? A kórházból is eltakarítanak, nemhogy még felvilágosítást kapjon a másik. Vagy pl mit gondolsz ki fog majd örökölni? Anyuci meg apuci:S ,kivéve ha van gyerek persze. És akkor még nem is mondtam, hogy isten ments, hogy élettársi viszonyba belemenjen valaki egy közös hitelbe. Próbáld meg errõl a józanabb oldalról megközelíteni a kérdést, és vedd rá a párodat, hogy nem a lakodalom, hanem tényleg az a kurva papír a fontos.

Hát ez a legnagyobb hülyeség, amit az éllettársak szajkózni szoktak, hogy nem a papír a fontos. Tessék már tanulmányozni a Ptk-t meg a családjogi törvényt, és akkor kiderül, hogy mennyire is fontos. Szerintem mi történik, ha egyikõtök neadjisten balesetet szenved pl? A kórházból is eltakarítanak, nemhogy még felvilágosítást kapjon a másik. Vagy pl mit gondolsz ki fog majd örökölni? Anyuci meg apuci:S , kivéve ha van gyerek persze. És akkor még nem is mondtam, hogy isten ments, hogy élettársi viszonyba belemenjen valaki egy közös hitelbe. Próbáld meg errõl a józanabb oldalról megközelíteni a kérdést, és vedd rá a párodat, hogy nem a lakodalom, hanem tényleg az a kurva papír a fontos.
A pároddal beszélgettetek arról, hogy mennyire gondolja komolyan a közös jövõtök?
Nálunk is így van... Amúgy meg van akinek kell ez az érzés én is szeretném ezt az érzést, mégha ne adj Isten bele bukok is... Sajnos ma Magyarországon a Családnak nincs különösebb jogi védelme, szóval itt még csak azért sem éri meg és mivel x év után jogilag úgyis ua. mindegy. De akinek kell az érzés, annak igen kell ez az érzés és biztosan tök jó :o) Lehet el kéne mondanod a párodnak, hogy az a lelkednek milyen jót tenne. Vagy csak egy eljegyzés, már az is tök jó :o) Nekünk pl gyûrûnk van, de nem vagyunk eljegyezve és ez is tök jó. Aztán majd ha úgy érezzük akkor meg majd "eljegyzünk" vagy házasodunk. Lehet csak meg kéne neki említened :o) Na gyerünk ;o) Vagy tudod, úgy rávezetni, ahogy egy nõ nagyon jól tud, mintha az Õ ötlete lett volna :o))) Hajrá ééén szoríítok :o)
Teljesen mindegy hogy olaszoknál itt ott amott hogy van, nálunk szerencsére nem, és reméljük soha nem is lesz úgy. Borzasztóan degenerált megoldás.
Akkor nagyon el vagyunk maradva, mert mar az olaszoknal es a spanyoloknal is igy van....
Csak felvilágosítom az utolsó hozzászólót , hogy sem 5 sem 10 sem 125 év után nem lesz olyan az élettársak kapcsolata, mint a házastársaké. Szakmámba vág, szóval hihetsz nekem.
Mi sem vagyunk hazassagpartiak, es uton van a baba is. Ettol fuggetlenul januarban eljegyzett, es jovore ossze is hazasodunk, de ennek inkabb burokratikus oka van: en magyar vagyok, o meg kulfoldi, es egeszen egyszeruen igy lesz konnyebb az eletunk. Amugy hagynank a fenebe a dolgot, annyi szervezessel jar. Igazabol megertem, hogy ez neked ebben a formaban rosszul esik meg akkor is, ha nem vagy hazassag parti, mert azert egy szep jegygyuru olyan jo erzest tud kelteni az emberben. (Amugy jogilag az elettarsi viszony 5 ev utan ugyanolyan jogokkal es kotelezettesegekk jar, mint a hazastarsi viszony.)
Miért is ne! Még vicces is! Kérd meg a kezét :o) Kíváncsi lennék, hogy reagálná le :o) nem egy olyan ismerõsöm van, ahol a nõ kérte meg a pasi kezét :o) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Szerintem ha valaki nagyon menni akar, akkor házasságból is megy......, nem gondolom hogy ennyire objektívan kellene nézni, én inkább a lelki oldalára lettem volna kiváncsi, amúgy meg a közös gyerekünk örököl, és minden megilleti így is, ha szétmegyünk, ami válás esetén megilletné... de hangsúlyozom, nem erre voltam kiváncsi, és akkor sem kérhetem én meg addott esetben a kezét... :D
Igen, ez így van. Fõként az elõzõ válaszoló elsõ mondatával értek egyet. Ettõl én is mindig falra mászok! Na meg gondolj bele, ha élettársak vagytok, a párod a legkisebb gond esetén is leléphet, te meg ottmaradsz a babával. Házasságnál ez bonyolultabb, ezért az ember minden erjéval meg akarja javítani a kapcsolatot, és csak legvégsõ esetben válik el. Legalábbis normális esetben. Szóval szerintem is kérdezz csak rá.
szió! en 10 éve élek együtt a párommal.. nem tudom hanyadik évtõl volt tervben az esküvõ, valahogy nem is számított. aztan az egyik esti séta alatt kiderült, hogy a drágám a 10. évfordulónkra tervezi az eskuvot (ekkor eltunk egyutt kilenc eve) :) ) orultem, hogy gondol rá, akkor is, ha kívülrõl ennek semmi nyoma sem volt, nem beszélt róla, meg semmi, szerintem akkor is csak elszólta magát. én is esküvõ után szerettem volna babát, májusban megvolt az eskuvõ (lagzi nem, mert egyikunk sem akarta, csak baráti hejehuja :) ), és majusban-juniusban ossze is jott a babó. és ittvagyok, 29 évesen egy 18 hetes, és két napos babával a pocimban. (nem, nem ettem meg :) ) szerintem a himnemu egyedek maskepp mukodnek, maskor érnek meg, és ha kolcsonos a szerelem, akkor tényleg nem kell siettetni, eroltetni. szerintem õ is értékelni fogja, hogy nem hisztizel miatta, hgy megértõ vagy, stb. vagy csak termeszetesnek veszi, mint sok férfi :) ) aki a jogi dolgot mondta, szerintem nincs teljesen igaza, mert az egyutteles (azt hiszem 3 ev utan) majdnem annyira jogosit, mint a hazassag, pl en nem egyszer irtam ala papirt a postasnak, amikor penz jott, vagy valtottam ki csomagot, stb. egy haztartasban elo élettarsi viszony elfogadott. remélem segítettem, vagy legalább pici reményt adtam :) és ne higgy azoknak akik azt mondjak azert mert nem vesz el rogton, nem is szeret, szerintem az nagy butaság.
A kérdező hozzászólása: Neki is van egy ilyen ismerõse, akinek így járt el a barátnõje (már felesége), és nagyon megvolt az én drágámnak a véleménye a leányzóról... :S

Ha csak az egyik petefészkem és petevezetékem van meg akkor csak minden második hónapban lehetek terhes? Vagy ugyan úgy minden hónapban van rá esély?

Legjobb válasz: esély ugyanúgy megvan. Akinek megvan mindkét oldali sincs 12 peteérése egy évben (általában 10-zel számolnak a dokik). Ha a mûködése rendben van, akkor ugyanúgy teherbe tudsz esni...

esély ugyanúgy megvan. Akinek megvan mindkét oldali sincs 12 peteérése egy évben (általában 10-zel számolnak a dokik). Ha a mûködése rendben van, akkor ugyanúgy teherbe tudsz esni...
Nekem is csak 1 petefészkem van és mikor a másikat kivették a maradék átvette a szerepét és szinte minden hónapban éreztem az ovulációt. Nem tudom te szoktad-e. Most terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem merem rámondani, hogy szoktam érezni minden hónapban! Azért kérdeztem, mert szeretnénk majd közös babát!
Az egy oldali petefészek biztosan nem lesz gond.
Bõ 6 éve nekem is csak az egyik oldalon van. Azt nem tudom, hogy ilyenkor hogyan mûködnek a dolgok, de az biztos-vagy egy féléve vettem észre-hogy csak minden 2. hónapban érzem a peteérés körüli napokban azt az erõs hasító érzést a meglévõ fészkemnél. A egyik hónapban minden gond nélkül lezajlik, de a másodikban pokolian fáj, hasít a fészkem környéke.
Minden hónapban van esélyed.Nekem ikreim születtek az egy petefészekbõl.Természetes úton fogantak, igaz hormon kezelést kaptam, mert nekem magától nem volt peteérésem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!