Találatok a következő kifejezésre: Úgy terhes ha (497 db)

Lehetek úgy terhes ha közbe megvan? Ha igen ez normális?

Legjobb válasz: Ritkán de elõfordúlhat,anyukám a hugommal volt terhes és mensizett pedig már majd 5hónapos terhes volt.Üdv 34hetes kismama

Ritkán de elõfordúlhat, anyukám a hugommal volt terhes és mensizett pedig már majd 5hónapos terhes volt.Üdv 34hetes kismama
Ha volt "esemény" peteéréskor akkor lehetsz terhes.Elõfordul néhány embernél hogy megvan a mensije miközben babát vár.
Az elsö babamnal, ketszer is megjött rendesen.Semmi bajunk sem volt, ez elöfordul, es nem is olyan ritkan.
A dédim állítólag végig menstruált a nagyimmal ...
Képzeld én is ezen filózom mivel volt 3 pozitív tesztem és megjött de egy héttel hamarabb a mensi alatt is csináltam eggyet és az is halványan pozitív lett.Nem mentem orvoshoz mert már akkor csalódott voltam mikor megláttam a wc-n a mensit hátha még a doki nem lát semmit...

A kérdés lehet hülyeség, de lehet valaki úgy terhes, ha több éve fogamzásgátlót szed és megjön közben a menstruációja?

ez csak azért merült fel bennem mert pár napja alhasi fájdalmaim vannak, ezen kívül kb. 1 hónapja feszülnek,fájnak a melleim. viszont megjön pontosan.

Legjobb válasz: Ha megjön, nem lehetsz terhes. Valami más lesz az... ha eddig nem voltak ilyen fájdalmaid a menzesznél, akkor szerintem keress fel egy orvost.

Ha megjön, nem lehetsz terhes. Valami más lesz az... ha eddig nem voltak ilyen fájdalmaid a menzesznél, akkor szerintem keress fel egy orvost.
Ha azt veszem, hogy a rendesen beszedett tabletta 99.9%-os, akkor nem. Ha azt veszem, hogy becsúszhat hiba, akkor igen. Terhesen is lehet menstruálni, ráadásul tabi mellett nem is menstruáció van, hanem megvonásos vérzés. Vegyél egy tesztet, megmondja, de szerintem a mellfeszülés inkább a tabletta miatt van. Ezzel is és az alhasi fájdalommal is orvoshoz kellene fordulni.
*Ha megjön, nem lehetsz terhes. ezt honnan veszed?
Elõfordulhat vérzés terhesség alatt is. Ha gyanakodsz, csinálj tesztet. De a mellfájdalom lehet a tabletta mellékhatása is. Ha már szeded három éve, akkor lehet nem ártana egy legalább 3 hónapos szünet.

Lehetek úgy terhes ha a barátommal pettingelünk, rajta boxer volt, rajtam meg bugyi?

de úgy csinálunk mint akik szexelnek......bejuthat így???de közben nem megy el meg semmi....el?váladékot nem tudom..az sincs...

Legjobb válasz: Ha nem kerül ondó a hüvelyedbe, akkor nem lehetsz terhes! De szerintem hamarosan érdemes elgondolkodni azon, hogy hogyan fogtok védekezni! Ha tabit akarsz szedni, akkor már most irány a nõgyógyász!

Ha nem kerül ondó a hüvelyedbe, akkor nem lehetsz terhes! De szerintem hamarosan érdemes elgondolkodni azon, hogy hogyan fogtok védekezni! Ha tabit akarsz szedni, akkor már most irány a nõgyógyász!
ha mindkettõtökön van ruha akkor biztos hogy nem. sszal csak nyugodtan:)
Értelmes vagy anyukám, az már egyszer biztos. Én azért félnék a helyedben, hiszen Szûz Mária is megfogant!!! Irány a nógyógyász amig nem késõ!
Akkor biztos, hogy nem lehetsz terhes.
Kicsi az esély rá, de érdemes lenne elgondolkodni a védekezési formákon, mert bizony az ördög nem alszik. :)
50-50% vagy igen vagy nem. De szerintünk terhes vagy.
Nagyon kicsi de ha aggodsz menj el orvoshoz :-) 1# beszelj a magad neveben
Kicsi az esély, de ha nem jön meg idõben a menstruációd menj el orvoshoz. Az esemény utáni tabletta ismertetõje (ha még nem dobtad ki) leírja, hogy nem 100% a védettség, de ha nem élvezett beléd + bevetted a tablettát akkor szerintem nem lesz semmi gáz! :)
ha ez igaz lenne akkor aki belemegy a balatonba az terhesen jönne ki...
Sõt, ha felveszed a zoknit, amibe beleverte, attól is!!!
Egy újabb hülye kérdés, herótom van az ilyenektõl. Gondolkodj már gyermek, szerinted lehetsz terhes? Ohhhh, my god
Gondolom elõtte-közben ez a kérdés eszedbe se jutott, csak most így utólag...
h ne.. én is igy lettem állapotos, és most hatosikreim vannak :D
nem 20
Pont ugyanannyira, mintha a barátod a WC kagylóba verte volna, te pedig utána ráültél volna a kicsit maszatos lett ülõkére.
Ha vettek fel búvárruhát a spermák, vagy volt tengeralattjárójuk, akkor sajnos igen.
A kérdező hozzászólása: oké köszi :) tökjót röhögtem :D:D:D
Persze, hogy nem.
Igen, és ha habfürdõ is volt, akkor buborékok nõnek a méhedben, amit 9 hónap múlva fogsz kihordani!
a sz#pás az megy, de az elmélet nulla. gratulálok, mennyi vagy 12?
Strandra azért ne menj nyáron! Lehet te külön megtermékenyítés-formával rendelkezel, és fel találsz csinálódni! :) ))
Miért szexelsz, ha még azt sem tudod, hogy hogyan maradhatsz terhes? Eltévesztetted a sorrendet, kislány... Elõbb az elmélet, utána a gyakorlat.
Igen, a puncid vákuumszerûen beszippantja a spermiumokat. (Viccen kívül, nem, nem lehetsz... Viszont az se igaz, amit #2-es mondott.)
Nem , a spermiumok a vízben elpusztulnak.
és ez most miért probléma? akkora baj lenne ha egy gyerek "becsúszna"? vagy fûvelfával, házasság elõtt, szidjuk a sötét középkort és a maradiságot. de megyünk a magunk feje után, és ha baj lesz belõle, akkor irogatunk a gyakorira, megyünk abortuszra, stb? nem értem a mai embereket. 99/F

Szüz vok de lehetek úgy terhes ha kielégítettem a páromat kézzel és ő utánna engem?

16 éves vok de még nem voltam fiuval együtt és egyik nap kielégítettetem a barátomat kézzel de nem törölköztünk meg és ? utánna hozzám ért...

Legjobb válasz: Ha a kezén vagy bármi másán ondó volt, és belédnyúlt, vagy csak hozzád, nem 100% hogy nem lehetsz terhes, de kicsi a valószínûsége. Azért figyeljetek oda jobban.

Ha a kezén vagy bármi másán ondó volt, és belédnyúlt, vagy csak hozzád, nem 100% hogy nem lehetsz terhes, de kicsi a valószínûsége. Azért figyeljetek oda jobban.
biztos hogy nem!!!
nem hiszem
Nem akarlak bántani, de 16 évesen már illene errõl picit többet tudni.. :-) Biztos, hogy nem lehetsz terhes. de érdemes lenne utánaolvasni, nehogy majd véletlenül becsússzon a baba, ha még nem szeretnétek..

Lehet valaki úgy terhes, ha rendszeresen megjön a menzesze, ugyanolyan erős a vérzés, mint szokott, és ugyanúgy görcsöl a hasa, olyan hangulatban van?

Legjobb válasz: Szerintem nem :-) De ha kételyeid vannak, csinálj egy tesztet. Néhány száz Ft, és nem agyalsz feleslegesen.

Szerintem nem :-) De ha kételyeid vannak, csinálj egy tesztet. Néhány száz Ft, és nem agyalsz feleslegesen.
Nem. Menstruációkor leválik a méhnyálkahártya és (vérzés formájában) eltávozik. Ha beágyazódik egy baba, akkor épp abba a falba ágyazódik be, ami menstruációkor eltávozik. Nincs hol fejlõdnie... Kisebb vérzés, néhány napos lehetséges terhesség alatt is, akár havi rendszerességgel, de az nem menstruáció...

Lehetek ugy terhes ha a gumiba élvezett de közben bennem volt a farka?

aztán egyböl másik gumival csináltuk tovább...

Legjobb válasz: -.-' ha nem szakadt el az óvszer, akkor nem... istenem, miért vannak ilyen gyökér emberek?! jól teszed, hogy védekezel, ne is szaporodj soha! ;) am hány éves vagy?

-.-' ha nem szakadt el az óvszer, akkor nem... istenem, miért vannak ilyen gyökér emberek?! jól teszed, hogy védekezel, ne is szaporodj soha! ;) am hány éves vagy?
igen, az apró spermiumok éles fogazatukkal átrágják magukat a nálunk kb kétszázszor vastagabb gumifalon
ziher h az vagy
terhesvagy
szerintem te még nem szexelj, ha ennyire hülye vagy hozzá
Olyan buták vagytok... Ti hiányoztattok Általános iskolából? 8 osztályban ez el lett pofázva. Most 3 variáció van hogy mért raktok fel ilyen hülyeségeket: a) Fiatalok vagytok (<14) b) Hülyéskedsz c) Nem voltál iskolában, vagy a szüleid [email protected] rád és nem világosítanak fel...
Neked még beszélned kéne róla nem csinálni
erre való XD
Igen, lehetsz.(ha lány vagy)
Jézusom, hány éves vagy, hogy még egyáltalán nem menstruáltál? Egyébkét lehetsz, de nagyon kicsi az esélye. A menstruációt megelõzi a peteérés, tehát mikor elõször menstruálsz, már volt egy peteérésed. És létezik elõváladék is, ami ad némi esélyt a terhességre. De tényleg kicsike az esélye.
Hány éves vagy? Menstruáció nélkül mondjuk nehézkés, de ha valamilyen véletlen oknál fogva épp most volt az elsõ peteérésed (amit nem tudhatsz), akkor van rá némi esély, de igen kevésnek gondolom ezt az esélyt.
Uramatyám...
Nem ártana a szexelés elõtt tanulmányozni a biológiakönyvedet. A terhesség akkor is létrejöhet, ha még nem volt menstruációd, hiszen a terhességhez érett petesejt kell, és az elsõ menstruáció ELÕTT érik az elsõ petesejt. A szex hossza az égvilágon semmit nem befolyásol. Lehet órákig szeretkezni, aztán a végén megszakítani (ez sem védekezés csak egy példa), meg lehet telibetalálni 1 perc alatt is. Kérlek legyél felelõsségteljesebb, miért játszol az életeddel? Komolyan akarsz gyerekként egy gyereket? Mutogatást, hogy milyen ostoba k.va vagy? Ugye nem. Ha már sajnálatos módon úgy látod hogy ideje szexelni, akkor védekezz!! TE védekezz és ne bízd soha a fiúra, mert neked sokkal sokkal több a veszítenivalód.
Te jó ég...én 11 évesen kezdtem menstruálni....nem akarom tudni, mennyi idõs vagy..:(
Én 17 évesen menstruáltam elõször, szóval nem kell "elásni" a kiscsajt! :)
Igen! Az elõnedv is tartalmaz spermiumot!
lehetsz
Az elõfolyásban is van elegendõ számú spermium. Sõt, egy petesejt megtermékenyítéséhez csak 1 spermium kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!