Találatok a következő kifejezésre: Úgy tűnik lesz. Mik azok a (2 db)

Úgy tűnik baba lesz. Mik azok a dolgok, amikre feltétlenül oda kell figyeljek mostantól?

Gondolok itt olyanra, hogy kerüljem a papagájokat, macskákat, sport hogyan menjen, stb. Tudtok ebben segíteni? Vagy tudtok egy jó oldalt, ami mindezeket leírja? Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia. Probálj minnél több zöldséget, gyümölcsöt enni, ha probléma mentes a terhesség sportolni is lehet, persze azért lassítani kell a tempón. Kerüld az olyan sportokat amik el-ill. leeséssel járnak, pl bicikli. Amúgy ha minden rendben van a terhesség nem betegség mindent lehet ugyanúgy, csak kicsit lassabb tempóban. Kerüld a fürdõzést, válaszd a zuhanyt, és legalábbis az elsõ harmadban a strandolást is mellõzd a fertõzés veszélye miatt. Remélem kicsit tudtam segíteni.

Szia. Probálj minnél több zöldséget, gyümölcsöt enni, ha probléma mentes a terhesség sportolni is lehet, persze azért lassítani kell a tempón. Kerüld az olyan sportokat amik el-ill. leeséssel járnak, pl bicikli. Amúgy ha minden rendben van a terhesség nem betegség mindent lehet ugyanúgy, csak kicsit lassabb tempóban. Kerüld a fürdõzést, válaszd a zuhanyt, és legalábbis az elsõ harmadban a strandolást is mellõzd a fertõzés veszélye miatt. Remélem kicsit tudtam segíteni.
Szia ha megcsináltatod a toxoplazma vizsgálatot és az jó lesz akkor mehetsz pölö cicák közelébe.De nem ajánlatos.Az elsõ 3 hónapban a sportolást is felejtsd el és majd csak a második trimeszter felénél térj vissza hozzá.Természetessen ez nem igaz akkor ha esetleg veszélyeztett terhes vagy mert akkor kerülnöd kell a sportot.Én most vagyok 38.hetes de az elején volt egy haematomám és nekem még a sexet is kerülni kellett.:D De ha még vannak kérdéseid amikre nem kaptál választ akkor ott a babafalva.hu pölö.üdv és jó babavárást kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.
Az utolsó válasszal nem értek mindenben egyet. Miért ne ihatna az ember lánya terhesen colat, vagy kávét? Nekem direkt az orvos javasolta a napi egy kávét, mert nagyon alacsony a vérnyomásom, és jobb, mintha az ájulás környékezne egész nap, vagy a fejem fájdulna meg. A colat is lehet, persze nem mindennap, és nem több litert, de szerintem mértékkel mindent lehet, ami jól esik. Nem rosszabb a cola sem, mint a sok cukros lötty, amit gyümölcslé néven árulnak. A hason fekvésrõl meg annyit, hogy a terhesség korai szakában, abszolut semmi baj nem lehet belõle, késõbb meg már amúgy sem fog tudni így aludni. Bár én 24 hetes vagyok, és félig hason fekve tudok csak aludni, és a babámnak is így jó, mert ha nem tetszik neki valamilyik póz, heves rugdalózásokba kezd. Nem tölthetjük a terhesség 9 hónapját sterill körülmények között, és ha nincs rá orvosi indok, nem is kell. Mindenki érzi mennyit bír vállalni, nem kell túl aggódni mindent. A többi részével a válasznak egyet értek. Mindenkinek boldog babavárást!
Hát én sem értek egyet mert én pölö iszok kólát kávézni soha nem kávéztam ez van helyette.Semmi bajom nincsen.Meg a fürdést is lehet nyogodtan ugy értem ülve.Én veszélyeztett vagyok mégis lehet.viszont a biciklizéssel sokat ártasz.Jah és hason aludni is lehet a baba mindenért szól ha kell neki valami b vagy ha nem jó neki valami.Én pölö 1 kg-ot híztam mert én akkor ettem ha éhes voltam és a babám 32.héten volt 3kg most 39.hétben vagyok.
colat nem lehet inni. hmmmmmm valahol igaz, hisz terhes oldalakon olvasni erröl cikkeket. persze igyon mindenki nyugodtan, ha ugy érzi, ez jo. én mindenesetre ovnàm a babàt......

Ha valakinek az elején 16. héten azt mondjk hogy 99% h fiú, és a 20. -on is úgy tűnik akkor most lehet reménykedni, ha az utóbbi 2 uh-on nem mutatta meg hogy mi lesz?

Eléggé el vagyunk bizonytalanodva.

Legjobb válasz: Reménykedni mire? Arra hogy lány? VAgy hogy marad fiú? Általában a fiúkat nem tévesztik, gyakoribb hogy a lányokról derül ki hogy kisfiúk, mert elrejtették a "tartozékokat". Fordítva én kevés esetet hallottam. Ha kétszer azt mondták hogy kukis, akkor szerintem az az is. Boldog babavárást!!!

Reménykedni mire? Arra hogy lány? VAgy hogy marad fiú? Általában a fiúkat nem tévesztik, gyakoribb hogy a lányokról derül ki hogy kisfiúk, mert elrejtették a "tartozékokat". Fordítva én kevés esetet hallottam. Ha kétszer azt mondták hogy kukis, akkor szerintem az az is. Boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: köszi- remélem hogy vagyis reméljük mert már szinte minden reméljük hogy kisfiú mert már nagyon beleéltük magunkat!
Szia!Én is így jártam kb a 16 hétben volt egy uh-om és ott az modnták, hogy fiú késöbb farfekvéses lett és már nem tusták megmondani a baba nemét!most a 28 héten járok és még most sem tudom, pedig már megfordult!de én azt mondom mindegy csak egészséges legyen!
A kérdező hozzászólása: nálunk sem akarja megmutatni, de már õ is befordult. az a lényeg, hogy egészséges legyen, csak már mindketten úgy beleéltük magukat és csupa fiús dolgokat vásároltunk, és most bánt a dolog ha mégsem az, de reménykedünk mert még mindig azt szeretnénk, csak egészség legyen . könnyû szülést mindenkinek és jó babázást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!