Találatok a következő kifejezésre: Úgy néz meg (298 db)

Mit jelent, ha egy fiú megrázza a karóráját és úgy nézi meg az időt?

Ha egyébként nincs elcsúszva az óra?

Legjobb válasz: azért ne nézzünk már ennyire a dolgok mögé. Semmit nem jelent,megszokás,én is mindig megrázom a fütyköst.

azért ne nézzünk már ennyire a dolgok mögé. Semmit nem jelent, megszokás, én is mindig megrázom a fütyköst.
Kormolná a pukkantód.
Sexy time!
Mit nem értesz?
hogy mit jelent az, hogy báró von blökipóz88
Tudod az eddigi barátnõim amikor kutyapózban csináltuk mindig azt nyögték hogy Istenem, Istenem! Én meg mivel van önkritikám tudom h Isten nem vagyoj csak báró, ezért én lettem a kutyapóz bárója. Te vagy a második aki szerint jó a név.
akkor úgy nagyjából jól értettem már csak a nyolcvannyolcat kellene valakinek elmagyaráznia, de mivel ez tényleg már csak egy nagyon kis százaléka a névnek, feltételezem nem is olyan számottevõ
Gondolom 1988-ban született.
Azt jelenti, h kakiszexelni szeretne veled éjfélkor a temetõben.
Sok kis tudatlan! A 88, azt jelenti, hogy HH. Német rövidítés... de most nem elemezném, mert még megütném a bokámat. Amúgy azért rázza az óráját, mert már merül ki az elem, vagyis az utolsókat rúgja.
Automata órája van -> igényes. Amúgy meg kufircolni akar.
amúgy nem értem mit jelent, csak mindenki ezt írja :DD
Igen, de még nem eleget:D KÉT név közül ez lett a befutó.
Megszokta, hogy általában elcsúszik.
Én nem...mert múltkor is földrengés lett a vége XDD
kicsit sokat képzelsz magadról, nem?:D
Nem, mert a richter skálán az 5-öt sem érte el :D
ne hazudj foley, láttalak a földrengéses kérdésnél, és azt írtad, hogy nem is lehetett nálatok érezni:DD
Mert mindenki más érezte, nem én :D
Ha ez így van maradj cölibátusban.az emberiség érdekében
Báró von blökipóz88, jó a neved!!! mondtam már??
Személy szerint azért rázom meg a karórám, mert autómata órám van és megszoktam, hogy reggelente mindig rázom.

Hüvelyi ultrahangnál a méhszájig megy fel a műszerrel, és úgy nézi meg amire kiváncsi? Kb. olyan lehet, mint a rákszűrés, vagy annál fájdalmasabb?

Bocs, ha hülye a kérdés, csak érdekelne, és nem találok err?l a vizsgálatról pontosabb infókat. Csak terhesség gyanúja esetén van ilyen vizsgálat, vagy más esetekben is ?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem fájdalmas. ne aggódj! Leginkább terhesség igazolására, figyelésére használják az elsõ idõkben.

Egyáltalán nem fájdalmas. ne aggódj! Leginkább terhesség igazolására, figyelésére használják az elsõ idõkben.
Egyáltalán nem fáj. Vékony, vibrátorhoz hasonló dolog.
Egyetértek az elõzõ válaszolóval:) Csak annyit hozzáteszek még, hogy jobban csússzon bekenik, és az kicsit hideg--talán ez ami kellemetlennek mondható. De semmit nem érzel:) Nekem épp tegnap volt egy ilyen vizsgálatom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A kérdés elsõ részére is tudja valaki a választ?
Nem tolja fel szerintem teljesen, de a hüvelyben szinte nincs érzõideg -ebben az esetben ez jó-. Tényleg inkább kellemetlen, nem fáj! Amúgy meg: a monitorra figyelj!!! Remélem, látsz ott majd valakit, a pici szívét... elérzékenyülök, ha arra a pillanatra visszaemlékszem.
Szia! Egyáltalán nem fáj, nem tolják fel teljesen, csak kb félútig, és azon túl, hogy "van ott valami" semmit sem érezni. Ettõl a vizsgálattól egyáltalán nem kell tartanod! Én meg sem éreztem. A rákszûrés 100x rosszabb, ott érzed, hogy matatnak bent, itt semmit sem! Remélem látni fogjátok, amit szeretnétek!

Lehet olyat csinálni, hogy ugy nézed meg Msnen a partnered cam képét hogy ő nem tudja?

Legjobb válasz: Valószínû hogy van ilyen program, de illegális, már ha ez akadály... keress rá Google -ben, angolul.

Valószínû hogy van ilyen program, de illegális, már ha ez akadály... keress rá Google -ben, angolul.
létezne ilyen? nekem van camom és egy kis lámpa mindig világít rajta mikor mûködik... azt meg úgy is észreveszi mindenki nem?
A kérdező hozzászólása: tom elég izetlen kérdés de mondom hátha :D

Van olyan férfi, aki nem nézi meg a nõket? :O Mert ismerek egy férfit, aki emberekkel foglalkozik, de soha nem néz meg egy lányt sem, legalábbis úgy látszik. Vagy csak jobban titkolja, mint az átlag?

Hozzáteszem a nõket szereti, régóta van párja, de az ember ugye akkor sem vak...

Legjobb válasz: lehet gáz, de én egyáltalán nem nézek meg senkit...se férfit, se nõt! max rápillantok de nem megnézem, legfõképp nem megbámulom! 21F

lehet gáz, de én egyáltalán nem nézek meg senkit...se férfit, se nõt! max rápillantok de nem megnézem, legfõképp nem megbámulom! 21F
Én nem. :-) Büszkeségbõl ha szép csajt látok még látványosan el is fordítom a fejem, pedig állítólag nem vagyok rossz pasi, de hát ez nem mindig volt így...
Tök furcsa, van egy barátom, aki egyáltalán nem nézi meg a nõket, mert mindig koncentrál pár nõre, akiket hódítgat, és a többiek egyáltalán nem érdeklik. De olyan szinten, hogy rájuk se néz:D 25 éves
Pasim sem nézi meg a csajokat. Nem is értem, én megnézem a formásabbakat, meg mondom neki, hogy láttad milyen szép feneke volt? Erre õ csak annyit szokott, hogy nem, mert az enyémet nézte épp... Szóval ja, vannak még olyan pasik, akiket abszolút nem érdekel más nõ, ha szerelmesek.

Szerintetek jóvásár lehet ez a Focus? Már megnéztem. Nem nepper az eladó, hanem a tulaj. Szervízkönyves. Kicsit enged is árból. A kilométer valós. Még nagyobb baja nem volt. Úgy néz ki rendesen karban tartotta.

Http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/focus/ford_focus_1.8_td

Legjobb válasz: Vidd el szervizbe, ha ott sem találnak kivetnivalót akkor vedd meg. Így hirdetés alapján nem lehet megmondani hogy jó-e, max azt ha nagyon rossz, de ez nem úgy néz ki.

Vidd el szervizbe, ha ott sem találnak kivetnivalót akkor vedd meg. Így hirdetés alapján nem lehet megmondani hogy jó-e, max azt ha nagyon rossz, de ez nem úgy néz ki.
Használt dízel mindig lutri, fõleg ezek a PSA dízelek. Ha nem mész évi 30-50k km-t, akkor inkább benzinest keress. Bármikor beeshet egy magasnyomású szivattyú, egy kettõstömegû lendkerék vagy egy (négy) porlasztócsúcs csere, mindegyik 2-300ezres tétel. A futásteljesítmény valódiságát hogy ellenõrizted? Mert a szervizkönyv semmit nem bizonyít.
Hát... én évi 28.000km-t megyek "csak" a dízelemmel, de köszönöm szépen inkább elteszem azt az évi 200.000Ft-ot minthogy a kutasnak adjam. Ez az 50.000km nem tudom honnan jött! Lendkereket, injektorokat sem kell évente cserélni, úgyhogy ezzel együtt is beljebb vagyok már évi 28.000km-rel is.
A kérdező hozzászólása: Csak azért tartom lutrinak mert: Még nem volt semmi komoly baja (csak generátor)---> Ezután hirtelen sok lesz. A kilométert megnéztem márkaszervizben, alvázszám alapján. 145 ezer volt benne tavaly. Ma találkozunk egy szerelõnél, ha minden OK akkor megveszem.
Lendkerék olyan 200-250ekm-nél lesz esedékes. Ezt kalkuláld bele és nem fog váratlanul érni. Az injektorok, nagynyomású szivattyú, stb meg még százezereket bírhatnak, ha nem kannázták. Emiatt én nem aggódnék. A többi dolog meg ugyan olyan eséllyel megy tönkre mint bármely más autónál még ha újonnan is veszed. Tehát emiatt én nem izgulnék.

Szerintetek gáz ha nem nézek meg így filmeket, csak néha letöltve, mert amikor lesz csajom akkor vele néznék és úgy nézzem meg, hogy én is először lássam? :D

Ez most csak így jött :D

Legjobb válasz: Szerintem mükfésû, nyugodtan nézd csak meg azokat a filmeket...

Szerintem mükfésû, nyugodtan nézd csak meg azokat a filmeket...
azok addigra már retró filmek lesznek.
A kérdező hozzászólása: xd

Miért van az, hogy úgy jobban meg tudom megkívánni a párom, ha szexfilmet nézek előtte?

Amikor szexfilmet nézek, teljesen be vagyok indulva, de ha csak úgy simán szeretkezünk, az nem olyan jó.

Legjobb válasz: Nem nagy baj :) Mindenki nézett már szexfilmeket életlében legalább egyszer.Még a lányok is nézik ca õk nem vallják be.Nézd nyugodtan ha ez téged boldoggá tesz csak a párod meg ne tudja!

Nem nagy baj :) Mindenki nézett már szexfilmeket életlében legalább egyszer.Még a lányok is nézik ca õk nem vallják be.Nézd nyugodtan ha ez téged boldoggá tesz csak a párod meg ne tudja!
A kérdező hozzászólása: Biztos kinyírna, ha megtudná. De õ is nézi, tele van a számítógépe szexfilmekkel. Én tudom, hogy õ nézi, de azt nem tudja, hogy én is. Közösen is szoktuk, azt bírom a legjobban... :) De már szinte teljesen rászoktam.
Próbáljátok ki úgy, hogy elkezdtek nézni közösen egy szexfilmet és közben izgassátok egymást és amikor úgy érzitek, hogy elég az elõjátékból térjünk a lényegre! :D akkor meg elkezdtek szeretkezni... ennyi
Az normális ha ugy néz ki lesz egy gyári munka operátor?
Mi van?
azt akarod kerdezni hogy normalis-e, hogy felsz tole...? picit nehez kibogozni a mondatot. ha ez a kerdes, 'normalis', nyilvan mindenki kicsit lampalazas egy uj melo elott. ne aggodj, sem szellemi, sem fizikai kihivast nem fog jelenteni, csak monotoniatures kell hozza.
A kérdező hozzászólása: Igen hármas kicsit bonyolultra sikerült a kérdés köszönöm a választ !
Nem tudom, nem ertek a kutyakhoz.
Talan mert probalja magat kontrollalni idonkent. A talalkozas utan vissza jatssza mi tortent, es rajon hogy: "Uristen, de hulyen viselkedtem, bamultam meg minden, majd kiesettt a szemem. Vissza kell vennem ebbol". Nekem ez jott le, de ez is csak egy velemeny.
A kérdező hozzászólása: Nem is kutyáról van szó..
1-es vagyok. Bocsanat, elneztem a temakort.
Lehet, hogy csak taktikázik, hogy összezavarjon. Hogy miért csinálja? Rejtély.
lehet h szeret és fél az érzelmeitõl
A kérdező hozzászólása: Ha az a célja, hogy összezavarjon, sikerült neki.
Õ egy fiú? a kulcsszavak miatt :)
A kérdező hozzászólása: Igen fiú.

34hetes kismama vagyok. Még mindig nem tudjuk biztosra milyen nemű lesz a babónk.19 hetesen és 31 hetesen is azt mondták hogy úgy néz ki hogy kislány. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia.Ugyan ez a helyzet itt is!30 hetes vagyok és mi sem tudjuk pontosan!13 hetesen mondták hogy lehet hogy fiú,23 és 28 hetesen pedig hogy lánynak néz ki de nem biztos!Bár megjegyzem hogy 13 hetesen én is láttam rendesen egy kis dudort a lába között,mert akkor szétpakolta magát...

Szia.Ugyan ez a helyzet itt is!30 hetes vagyok és mi sem tudjuk pontosan!13 hetesen mondták hogy lehet hogy fiú, 23 és 28 hetesen pedig hogy lánynak néz ki de nem biztos!Bár megjegyzem hogy 13 hetesen én is láttam rendesen egy kis dudort a lába között, mert akkor szétpakolta magát...
Mi ezt így honnan tudjuk? Bár azt mondják, fiúkat könyebb lánynak nézni, mint fordítva. Pár hét és kiderül, addig moss, vasalj uniszex ruhákat.
Ha azt mondták már 2x is, hogy valószínû lány, akkor én hinnék neki. Vagy menj el 4D re ott szépen látszik majd.
Tegnap már írtam valakinek, hogy egy ismerõsöméknek végig fiút mondtak, aztán mégis lány lett. Azt tanácsolnám, amit már valaki írt, hogy uniszex rucikat vegyél egyelõre, a fehér egyébként is jobb, mert ha "balasetes" lesz, egyszerûbb tisztítani, esetleg sárga vagy zöld cuccokat vegyél (márha tetszenek). Ha már meglesz, veszel neki színeset. Egyébként nekem két lányom van, a másodiknak már simán vettem kék rugit, mert nagyon megtetszett és nem volt más színben. Ez a rózsaszín-lány, kék-fiú berögzõdés akkora marhaság!! De ez az én véleményem :) )
Az egyik ismerõsömnek minden uh-on 100 %-ra mondták, hogy kislány. Most rózsaszín ruhácskákba és rózsaszín babakocsiba tolják a KISFIUKAT!!! Akkor lesz biztos, mikor megszületik!
A kérdező hozzászólása: Eddig nem is nagyon vásároltunk kislányruhákat. 4éves kisfiamról maradtak gyönyörû ruhák. azokat majd elhordjuk otthonra. De amúgy én sem adok már erre a rózsaszín-kék babaviseletre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!