Találatok a következő kifejezésre: Úgy néz meg (282 db)

Mit jelent, ha egy fiú megrázza a karóráját és úgy nézi meg az időt?

Ha egyébként nincs elcsúszva az óra?

Legjobb válasz: azért ne nézzünk már ennyire a dolgok mögé. Semmit nem jelent,megszokás,én is mindig megrázom a fütyköst.

azért ne nézzünk már ennyire a dolgok mögé. Semmit nem jelent, megszokás, én is mindig megrázom a fütyköst.
Kormolná a pukkantód.
Sexy time!
Mit nem értesz?
hogy mit jelent az, hogy báró von blökipóz88
Tudod az eddigi barátnõim amikor kutyapózban csináltuk mindig azt nyögték hogy Istenem, Istenem! Én meg mivel van önkritikám tudom h Isten nem vagyoj csak báró, ezért én lettem a kutyapóz bárója. Te vagy a második aki szerint jó a név.
akkor úgy nagyjából jól értettem már csak a nyolcvannyolcat kellene valakinek elmagyaráznia, de mivel ez tényleg már csak egy nagyon kis százaléka a névnek, feltételezem nem is olyan számottevõ
Gondolom 1988-ban született.
Azt jelenti, h kakiszexelni szeretne veled éjfélkor a temetõben.
Sok kis tudatlan! A 88, azt jelenti, hogy HH. Német rövidítés... de most nem elemezném, mert még megütném a bokámat. Amúgy azért rázza az óráját, mert már merül ki az elem, vagyis az utolsókat rúgja.
Automata órája van -> igényes. Amúgy meg kufircolni akar.
amúgy nem értem mit jelent, csak mindenki ezt írja :DD
Igen, de még nem eleget:D KÉT név közül ez lett a befutó.
Megszokta, hogy általában elcsúszik.
Én nem...mert múltkor is földrengés lett a vége XDD
kicsit sokat képzelsz magadról, nem?:D
Nem, mert a richter skálán az 5-öt sem érte el :D
ne hazudj foley, láttalak a földrengéses kérdésnél, és azt írtad, hogy nem is lehetett nálatok érezni:DD
Mert mindenki más érezte, nem én :D
Ha ez így van maradj cölibátusban.az emberiség érdekében
Báró von blökipóz88, jó a neved!!! mondtam már??
Személy szerint azért rázom meg a karórám, mert autómata órám van és megszoktam, hogy reggelente mindig rázom.

Hüvelyi ultrahangnál a méhszájig megy fel a műszerrel, és úgy nézi meg amire kiváncsi? Kb. olyan lehet, mint a rákszűrés, vagy annál fájdalmasabb?

Bocs, ha hülye a kérdés, csak érdekelne, és nem találok err?l a vizsgálatról pontosabb infókat. Csak terhesség gyanúja esetén van ilyen vizsgálat, vagy más esetekben is ?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem fájdalmas. ne aggódj! Leginkább terhesség igazolására, figyelésére használják az elsõ idõkben.

Egyáltalán nem fájdalmas. ne aggódj! Leginkább terhesség igazolására, figyelésére használják az elsõ idõkben.
Egyáltalán nem fáj. Vékony, vibrátorhoz hasonló dolog.
Egyetértek az elõzõ válaszolóval:) Csak annyit hozzáteszek még, hogy jobban csússzon bekenik, és az kicsit hideg--talán ez ami kellemetlennek mondható. De semmit nem érzel:) Nekem épp tegnap volt egy ilyen vizsgálatom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A kérdés elsõ részére is tudja valaki a választ?
Nem tolja fel szerintem teljesen, de a hüvelyben szinte nincs érzõideg -ebben az esetben ez jó-. Tényleg inkább kellemetlen, nem fáj! Amúgy meg: a monitorra figyelj!!! Remélem, látsz ott majd valakit, a pici szívét... elérzékenyülök, ha arra a pillanatra visszaemlékszem.
Szia! Egyáltalán nem fáj, nem tolják fel teljesen, csak kb félútig, és azon túl, hogy "van ott valami" semmit sem érezni. Ettõl a vizsgálattól egyáltalán nem kell tartanod! Én meg sem éreztem. A rákszûrés 100x rosszabb, ott érzed, hogy matatnak bent, itt semmit sem! Remélem látni fogjátok, amit szeretnétek!

Lehet olyat csinálni, hogy ugy nézed meg Msnen a partnered cam képét hogy ő nem tudja?

Legjobb válasz: Valószínû hogy van ilyen program, de illegális, már ha ez akadály... keress rá Google -ben, angolul.

Valószínû hogy van ilyen program, de illegális, már ha ez akadály... keress rá Google -ben, angolul.
létezne ilyen? nekem van camom és egy kis lámpa mindig világít rajta mikor mûködik... azt meg úgy is észreveszi mindenki nem?
A kérdező hozzászólása: tom elég izetlen kérdés de mondom hátha :D

Szerintetek gáz ha nem nézek meg így filmeket, csak néha letöltve, mert amikor lesz csajom akkor vele néznék és úgy nézzem meg, hogy én is először lássam? :D

Ez most csak így jött :D

Legjobb válasz: Szerintem mükfésû, nyugodtan nézd csak meg azokat a filmeket...

Szerintem mükfésû, nyugodtan nézd csak meg azokat a filmeket...
azok addigra már retró filmek lesznek.
A kérdező hozzászólása: xd

Miért van az, hogy úgy jobban meg tudom megkívánni a párom, ha szexfilmet nézek előtte?

Amikor szexfilmet nézek, teljesen be vagyok indulva, de ha csak úgy simán szeretkezünk, az nem olyan jó.

Legjobb válasz: Nem nagy baj :) Mindenki nézett már szexfilmeket életlében legalább egyszer.Még a lányok is nézik ca õk nem vallják be.Nézd nyugodtan ha ez téged boldoggá tesz csak a párod meg ne tudja!

Nem nagy baj :) Mindenki nézett már szexfilmeket életlében legalább egyszer.Még a lányok is nézik ca õk nem vallják be.Nézd nyugodtan ha ez téged boldoggá tesz csak a párod meg ne tudja!
A kérdező hozzászólása: Biztos kinyírna, ha megtudná. De õ is nézi, tele van a számítógépe szexfilmekkel. Én tudom, hogy õ nézi, de azt nem tudja, hogy én is. Közösen is szoktuk, azt bírom a legjobban... :) De már szinte teljesen rászoktam.
Próbáljátok ki úgy, hogy elkezdtek nézni közösen egy szexfilmet és közben izgassátok egymást és amikor úgy érzitek, hogy elég az elõjátékból térjünk a lényegre! :D akkor meg elkezdtek szeretkezni... ennyi
Az normális ha ugy néz ki lesz egy gyári munka operátor?
Mi van?
azt akarod kerdezni hogy normalis-e, hogy felsz tole...? picit nehez kibogozni a mondatot. ha ez a kerdes, 'normalis', nyilvan mindenki kicsit lampalazas egy uj melo elott. ne aggodj, sem szellemi, sem fizikai kihivast nem fog jelenteni, csak monotoniatures kell hozza.
A kérdező hozzászólása: Igen hármas kicsit bonyolultra sikerült a kérdés köszönöm a választ !
Nem tudom, nem ertek a kutyakhoz.
Talan mert probalja magat kontrollalni idonkent. A talalkozas utan vissza jatssza mi tortent, es rajon hogy: "Uristen, de hulyen viselkedtem, bamultam meg minden, majd kiesettt a szemem. Vissza kell vennem ebbol". Nekem ez jott le, de ez is csak egy velemeny.
A kérdező hozzászólása: Nem is kutyáról van szó..
1-es vagyok. Bocsanat, elneztem a temakort.
Lehet, hogy csak taktikázik, hogy összezavarjon. Hogy miért csinálja? Rejtély.
lehet h szeret és fél az érzelmeitõl
A kérdező hozzászólása: Ha az a célja, hogy összezavarjon, sikerült neki.
Õ egy fiú? a kulcsszavak miatt :)
A kérdező hozzászólása: Igen fiú.

34hetes kismama vagyok. Még mindig nem tudjuk biztosra milyen nemű lesz a babónk.19 hetesen és 31 hetesen is azt mondták hogy úgy néz ki hogy kislány. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia.Ugyan ez a helyzet itt is!30 hetes vagyok és mi sem tudjuk pontosan!13 hetesen mondták hogy lehet hogy fiú,23 és 28 hetesen pedig hogy lánynak néz ki de nem biztos!Bár megjegyzem hogy 13 hetesen én is láttam rendesen egy kis dudort a lába között,mert akkor szétpakolta magát...

Szia.Ugyan ez a helyzet itt is!30 hetes vagyok és mi sem tudjuk pontosan!13 hetesen mondták hogy lehet hogy fiú, 23 és 28 hetesen pedig hogy lánynak néz ki de nem biztos!Bár megjegyzem hogy 13 hetesen én is láttam rendesen egy kis dudort a lába között, mert akkor szétpakolta magát...
Mi ezt így honnan tudjuk? Bár azt mondják, fiúkat könyebb lánynak nézni, mint fordítva. Pár hét és kiderül, addig moss, vasalj uniszex ruhákat.
Ha azt mondták már 2x is, hogy valószínû lány, akkor én hinnék neki. Vagy menj el 4D re ott szépen látszik majd.
Tegnap már írtam valakinek, hogy egy ismerõsöméknek végig fiút mondtak, aztán mégis lány lett. Azt tanácsolnám, amit már valaki írt, hogy uniszex rucikat vegyél egyelõre, a fehér egyébként is jobb, mert ha "balasetes" lesz, egyszerûbb tisztítani, esetleg sárga vagy zöld cuccokat vegyél (márha tetszenek). Ha már meglesz, veszel neki színeset. Egyébként nekem két lányom van, a másodiknak már simán vettem kék rugit, mert nagyon megtetszett és nem volt más színben. Ez a rózsaszín-lány, kék-fiú berögzõdés akkora marhaság!! De ez az én véleményem :) )
Az egyik ismerõsömnek minden uh-on 100 %-ra mondták, hogy kislány. Most rózsaszín ruhácskákba és rózsaszín babakocsiba tolják a KISFIUKAT!!! Akkor lesz biztos, mikor megszületik!
A kérdező hozzászólása: Eddig nem is nagyon vásároltunk kislányruhákat. 4éves kisfiamról maradtak gyönyörû ruhák. azokat majd elhordjuk otthonra. De amúgy én sem adok már erre a rózsaszín-kék babaviseletre.
Én nem gondolnám , hogy ez így normális ...
Kedves Kérdezõ! Példát mutattál mindenkinek, hogyan kell egy kérdést feltenni. Ha mindenki így tenne, sokkal egyszerûbb lenne válaszolni a kérdésekre. Neked fitymaszûkületed van, sajnos abból a fajtából, amit ráolvasással, kenegetéssel, húzogatással nem lehet gyógyítani. Ehhez orvos kell, egy rutin mûtét, mellyel a fitymád felesleges részét eltávolítják. Ha így marad, a szexuális életed nagyon megnehezül, mert a fityma elszorítja a makkod, vagy nem csúszik le róla, ezzel akadályozva a pénisz szabad mozgását szex közben. Annyi a szerencséd, hogy nem kell a teljes fitymát eltávolítani, mert csak a legvégén van a szûkület, így maradhat valamekkora elõbõr.
Érdekes, de akkor miért van az, hogy nem kevés embert ismerek, aki húzogatással javított, sõt megoldotta a problémát, mi több néhány olyat is, akinek ezt az orvosa ajánlotta. A fitymaszûkület nem feltétlenül heges, lehet szimplán a hátrahúzás elhanyagolása az oka, ekkor pedig nincs heg, nem beszélhetünk kóros elváltozásról.
A kenõcsöt valószínûleg a gyulladás csökkentésére kapták. Sokan írnak itt arról, hogy a fitymaszûkület tágítással orvosolható, de ez az esetek többségében nem segít. Az óvatos "mozgatást" a fityma letapadásakor szokták javasolni. Itt van néhány példa orvosi oldalakról. "A fitymaszûkület csak mûtéttel kezelhetõ - a fityma egy része, a beteg, szûk, sokszor heges rész eltávolításra kerül. Tágítás nem segít mert tágításkor a szûk rész berepedezik és egyre jobban visszaszûkül, illetve nem marad tág" "Enyhe szûkületek esetén meg lehet próbálni hátrahúzva tartani a fitymát, hogy táguljon, de ez csak keveseknek sikerül, ráadásul a makk duzzanata miatt a feszülés fájdalmas lehet, a szûkebb fityma hátraszorulhat. Ha a tágítást abbahagyják, a szûk gyûrû valamennyire biztosan összehúzódik. Komolyabb szûkületek tágítási kísérletei során a szûkületnél berepedezik a bõr és mikor gyógyul hegesedik és egyre inkább beszûkül. Krémek a közhiedelemmel ellentétben nem tágítják a bõrt." "Fontos tudni, hogy a szûk elõbõrt húzogatással tágítani nem lehet. " Kedves kérdezõ! A fitymaszûkület végleges megoldása a részleges vagy teljes körülmetélés. Kellemetlen, de hosszú távon megéri!
Bocs , elõttem válaszolók , kicsit túl lihegitek a dolgot, fõleg a 2 es.Még megtévesztõt is ír, ami a mûtét idõtartamát jelenti .Nagyon sok olyan fiú van, aki ide írt, és átesett ilyen mûtéten.Talán jó lett volna párat megkérdezni, hogy is történnek ezek, és milyen volt a nemi szervük, milyen megoldást alkalmaztak a dokik. Mivel nagyon fiatal fiúról lehet itt szó, nála könnyen tágul még a bõr, hisz ezután "lendül" bele a dolgokba . Akinek lankadt állapotban gond nélkül hátra megy, annak mereven is hátra kell menni, csak szorgalmas kezek kellenek hozzá, és némi baba olaj.Olvasom egy urológus válaszát ilyen kérdésre . Néhány fiútól megkérdeztem privátban, mit mondott a doki, mert õk elmentek megnézetni .Ilyen fokú szûkülettel egyiknél sem a mûtét volt az azonnali megoldás . Kenõcsöt kaptak a tágításhoz .
Szia.keress fel egy urológust.Neked fitymaszûkületed van.Circumcisio mûtét lesz belõlle. Azaz fityma részleges, vagy teljes eltávolítása.Ami magyarul körülmetélést jelent. Ne csggedj sok ember van igy és ennek ez az egy megoldása van.15 perces beavatkozás, melyet álltalában helyi érzéstelenítéssel, de ha jol megfizeted a dokit, akkor altatásban is megcsinálja
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat sokat segit :)
rendben hármas, ezentul ha gyikon teszek fel kérdést, én is azzal nyitok hogy megmutatom a gyikomat
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom pontosan nem arról van szó hogy sose húztam hátra csak hát a kelleténél jóval kevesebbet.
Akkor már csak merõ kíváncsiságból, hány éves korodtól hány éves korodig nem húztad hátra?
A kérdező hozzászólása: Nõtt közben
Lehet, fõleg ha közben eltelt annyi idõ hogy nõjön a péniszed
A kérdező hozzászólása: Volt egy idõszak amikor hát igen csal elhanyagoltam.Lehet hogy ezért alakult ki?
Tipikus fitymaszûkület. Keress fel egy orvost!
Tisztelt 5-ös, én a 2-es vagyok Másfél évtized alatt legalább 1000 ilyen esetet láttam. A mûtét menetét kitéve betéve tudom. :)
Kedves 6 os Meg kell hogy cáfoljalak, illetve azok, akinek ezt sikerült babaolaj használatával ezt megoldani . Számos fiú írta nekem, így kerülte el a mûtétet.
Hány éves vagy??

Ugye vannak még olyan fiúk/férfiak, akik nem néznek pornót? Csak olyanok írjanak, akik tényleg nem nézik.

Legjobb válasz: Én nem nézek! Majd este felé, most amúgy is vendégek vannak, milyen ciki lenne már! 18/F

Én nem nézek! Majd este felé, most amúgy is vendégek vannak, milyen ciki lenne már! 18/F
Én is, szinte nap. Apám is néz. Mindenki néz. Az esély hogy találj ilyet -0%....De mért baj ha valaki néz?
Majd ha farkad lesz megtudod milyen, addig meg ne ítélkezz!
én nézek
Ezt úgy kérdezed, mintha bûn lenne. Én lány vagyok, és egyáltalán nem zavar ha egy pasi nézi, sõt, nézze csak
Miért zavar téged, hogy ki mit néz? Engem sem érdekel, hogy a csajok néznek-e tvájlájtot vagy nyálas szappanoperákat...
Hát én sajnos még nem találkoztam olyan férfival, fiúval aki ne nézett volna. Tini koromban én is hasonlóan éreztem mint Te, de ma már....nem tudom, hogy éreznék ha fiatalabb lennék. Az "én idõmben" (és nem vagyok sztem még túl öreg), a fiúnak valóban izgi volt, amikor ott állt elõtte egy pucér lány, ma már ez csak kis mértékben izgatja fel, mert egy csomó újságban lát ilyet-szerintem. A másik gond ott lehet, hogy ha azt veszi természetesnek, amit a pornóban lát, az életben nem minden esetben azt igénylik a lányok és a nõk.
nem nezni, hanem csinalni kell, de ha ti soha nem ertek ra akkor meg is mi a francot vartok
Párom is néz pornót hébe-hóba, és én is. Köszönjük szépen, nagyon jó a kapcsoaltunk, épp az esküvõnket tervezzük:) Egyébként nem értem miféle "beteges" dolgokat, vagy "szexfantáziákat" szed magára az ember pornónézés közben? Nyilván beteges pornófilmeket (pisi-kaki, erõszakolós, meg hasonlók) nem nézünk...
Sztem ez, hogy azt veszi természetesnek amit ott lát egyáltalán nem biztos. Úgy értem el lehet választani a valóságtól, ugyanúgy, ahogy megnéznek az emberek pl egy Pókembert és ott is tudják, hogy a valósághoz semmi köze. Látjuk, hogy leng a felhõkarcolók közt Peter Parker pókhálómintás piros-fekete tapadós cuccban, a kis pókfonalán és hú de tök király, meg milyen f.sza lehet, hogy mindenhova olyan gyorsan odaér, meg ott lengedez a magasban. De sztem még senki nem indult el a moziból a lakótelepre hazatérve egy szál madzaggal a kezében hogy na én most átlengek a szemközti tízemeletes tetejére. Pedig a filmen marha jól nézett ki, de tudjuk az életben nem biztos, hogy olyan marha jó lenne. Ugyanez a pornó is. Izgató nézni, ahogy a különbözõ agyonvariált pózokban szexelnek a dögös csajok, meg a kockahasú pasik. De attól még mindenki tisztában van vele, hogy a való életben nem ilyen durr bele csináljuk módon megy a dolog, és sokszor az egyszerûbb dolgok élvezetesebbek. De ha már nézzük, akkor nézünk olyat ami jobban stimulálja a fantáziánkat, mert ha egy átlag párt a kis úszógumival, narancsbõrrel(ami otthon egyébként a párodnak szexi és azzal együtt imád) filmeznek le szex közben, hagyományos pózban az kevésbé lenne népszerû és eladható. Mint ahogy (csakhogy visszatérjek a pókemberes hasonlathoz) az se lenne túl izgi ha Peter Parker taxival menne a gonoszt elkapni a pókfonalas ugrálás helyett. Szóval szerintem elválasztják az emberek azt amit látnak attól ami a valóság. Mi is nézünk a párommal, õ is és én is, de még sose akartuk úgy megvalósítania dolgot ahogy a pornóban láttuk. Ja és nem hiszem, hogy túl sok pasit találsz, aki nem néz, max ha tudják hogy zavar letagadják és sutyiban nézik. Én talán egyet ismerek, de neki se netje otthon se pornócsatornája, amúgy sztem õ is nézne. Próbáld elfogadni, ez van.
14:47-es grat az esküvõhöz! Ti nem néztek olyanokat, vagy ha néznétek is valószínû el tudnátok határolni mi a jó mindkettõtöknek, vagy egyikõtöknek sem. De ezzel sajnos nem mindenki van így...
Én lány vagyok, és néha én is nézek. Nem állandóan kell nézni, és keresni kell a "normálisabbakat". De ez hülyeség, hogy nem szabad, meg undorító. Ha normális az illetõ férfi gondolkodása, akkor nem befolyásolja egy pornófilm.
En is nezek! Bar azt bevallom, hogy az amator, vagy felamator videokat szivesebben nezem, a muanyag pornosmacak, meg a kigyurt, alkarnyi fallosszal felszerelt kemenycsavok szexjelenetei nem igazan hoznak lazba (mar csak azert sem, mert frusztral a szignifikans peniszmeretbeli kulonbseg...:S:D)! Azt meg, hogy valaki a kemenypornoban latottakat tartja etalonnak... senkit nem akarok megbantani, de en ezt az alacsony intelligenciaszintre tudom csak visszavezetni! Azt mondhatom, hogy a vilag osszes letezo pornofilmjet is nezhetnem repeat-re allitva a nap 24 orajaban mostantol kezdve az eletem vegeig es meg akkor is tudnam, hogy ennek igen csekely koze van a valosaghoz! Azt hiszem, vagyok annyira intelligens, hogy ezzel tisztaban legyek...
Ha már találtál olyat akkor itt minek kérdezed? Meg van a díszpéldányod, most már csak érd el hogy vegyen feleségül. És életed végéig csõszködj felette, nehogy megrontsa a lelkét a pornóval. Ugye az orál szex nem bûn, nyugtass meg kérlek.
Nem gondoltam hogy vannak még ilyen emberek...akkor tévét se nézz mert az meg boszorkány...hát már Magdi néni is feltámad a végén nah tessék és el is fogom hinni :D
Ez attól függ. Párkapcsolaton kívül nézek. Párkapcsolatban nem. Minek? Ott a párom, vele jobb. Plusz, akkor amúgy sem érdekelnek a mûmellû "hölgyemények".
"Egyrészt, mert erkölcstelen és megalázó, olyan szexfantáziához szoktatja hozzá, amit késõbb nem biztos, hogy a párja szívesen megtenne neki" Ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy nem ott van a baj, ha nézi, hanem ha elhiszi, hogy ez az etalon. De hidd el a legtöbb pasi közel sem vár olyan attrakciókat a párjától, mint amit a pornóban lát, sõt. Ez pont olyan mint a romantikus filmek, amiket a lányok néznek. Õszintén szerinted hány nõ várja el, hogy mondjuk a párja úgy kérje meg a kezét mint a filmekben, étterem, zenészek, pezsibe ejtett gyûrû. Biztos van aki így csinálja, de nem várható el a pasik nagy részétõl. Ettõl függetlenül élvezzük, ha ezt látjuk, de nem várjuk el a másiktól, pont ahogy a pasik a pornóval. Amúgy én is nézek pornót nõ létemre és nagyon élvezem, de nem várnám el a páromtól, hogy neki is akkora legyen, vagy úgy ki legyen gyúrva, vagy hogy úgy bánjon velem, de látni izgató attól még. És miért tagadnánk meg magunktól valamit, ami jó, nem?
Én párszor belenéztem, nem tetszett úgyhogy én nem pornózok, 24/F
Addig nem néztem, míg nem volt. Régen 1990-es évekig kb. szinte nem lehetett lányt/nõt látni az utcán és máshol sem. Most sincs ez másképp. Maradt ugye a video korszak...Most már az interneten megy tovább a dolog, ami lefed minden szegmenst ebben a témában. Az a baj (iiletve, hogy baj-e, azt mindenki döntse el), hogy a férfi vizuális lény, így van megírva az a fránya DNS és mi lehetne erõsebb az ösztönnél? Nehéz ezt hidd el olykor - olykor összeegyesztetni a "mai világban" az ezzel kapcsolatos sztereotípiákat. Bízom én is egy "jobb" korban, hol bárki, bármit megtehet ítéletek nélkül!
Jesszus, vannak még ennyire konzervatív emberek?
A kérdező hozzászólása: Ismerek olyan fiút, aki nem néz csak ezen az oldalon még senkitõl sem hallottam, hogy nem néz pornót és szerintem undorító, ha valaki nézi. Egyrészt, mert erkölcstelen és megalázó, olyan szexfantáziához szoktatja hozzá, amit késõbb nem biztos, hogy a párja szívesen megtenne neki, sok beteges dolgokat is mutatnak, mellesleg azt nézed, hogy egy másik nõ/férfi hogyan "árulja" el a testét... Ha valaki ezt nem tartja a lelke mélyén visszataszítónak azzal gond van.
Sõt, én lány vagyok, néha én is nézek!!! 24 N
A kérdező hozzászólása: Értelmezzétek a kérdésemet!:D Azt kérdeztem, hogy ki nem nézi nem azt, hogy ki nézi..:D
A kérdező hozzászólása: "Engem sem érdekel, hogy a csajok néznek-e tvájlájtot vagy nyálas szappanoperákat..." Ez azért nem ugyan az..én se szólok be, ha valaki foci meccset néz hiába nem szeretem. Majd, ha farkam lesz megtudom milyen??:D Most ez nem azon múlik, hogy farkam van-e vagy sem.:D
nincs olyan férfi aki ne nézne pornót. a barátod aki azt mondja hogy nem néz az is néz, csak nem fogja az orrodra kötni hidd el:D
Én nem nézek, én sem tartom tisztának, ráadásul a párkapcsolattal mindenképp gond lesz utána, aki állandóan pornót néz. Ezt vallásos és nem vallásos környezetekben is mondják! 22/F
Nem szabad ennyire konzervatívan gondolkodni! Még hogy gond van velünk? Én nem azt látom, hogy szegény lány árulja a testét, fúj de undorító... Õ pénzt kap érte, sõt, még jobb esetben élvezi is. Mi is élvezzük. Hol itt a bûn? Kinek ártanak ezzel?
Ismerek olyat aki nem néz. 100%.
Én még soha életemben nem néztem!!!
15/F
Ne keseredj el, vannak még olyanok, akik nem néznek. Nálam az ilyen nagyon is imponáló tud lenni. 21/L
8 éve nézek már pornót nap mint nap és van barátnõm, de kell egy kis kiegészítés az életembe.Semmi baj nincs a párkapcsolatunkkal.És sose volt egy nõmmel se baj azért mert néztem.Nem lettem tõle vad állat meg semmi.ÁÁÁ de mik vannak itt xd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!