Találatok a következő kifejezésre: Úgy néz hogy babát várok (8 db)

Ugy néz ki babát várok. Normális hogy még mindig ugy érzem mintha megjönne? Mondjuk tegnap egy kicsit cipekedtem a boltbol. Ez árthatott valamit?

Legjobb válasz: Teljesen természetes a mindjárt megjön érzés,de a cipekedéssel most már vigyázz.De ha csak a szokásos bevásárlás,akkor attól nem lesz baja,amelyik baba megtapadt ,és maradni akar,az marad,gratulálok:-))

Teljesen természetes a mindjárt megjön érzés, de a cipekedéssel most már vigyázz.De ha csak a szokásos bevásárlás, akkor attól nem lesz baja, amelyik baba megtapadt , és maradni akar, az marad, gratulálok:-))
Szia! Teljesen hasonlót éreztem én is a pozitív teszt után még kb. egy hétig, ez nem a cipekedés miatt volt :) Azóta egyébként csak "simán" fájdogál a hasam, a nap legkülönbözõbb szakaszaiban.
en 6hetesen tudtam meg a johirt, addig az ejszakaban dolgoztam napi12-14orat, 7-8 fokban, egy hütöhazban, mondanom sem kell fizikai munkat.megmaradt igy utolag csoda, de ezek szerint maradni akart, most is dolgozom de mar nem ott, en is cipekedek de csak ovatosan.a hasam nekem is faj napjaban többször, nekem inkabb feszitö erzesem van, görcs inkabb az elejen volt 9hetes kismama
Én is most tudtam meg, babát várok, de ez már a második, ezért tudom, hogy ezek a fájdogálások normálisak, mivel tágul a méh. Ne aggódj, és gratulálok!
Szia! Ez teljesen normális. Én a 12. hétig éreztem aztán egyre ritkábban. Most már teljesen elmúlt. 19 hetes kismama

Úgy néz ki terhes vagyok, a tesztem potitív! Az a baj hogy dohányzom, az elmúlt napokban sikerült már csökkentenem! De úgy érzem ha az orvos kimondja hogy babát várok könnyebb lesz! Az izgalom és a mi lesz? Tényleg terhes lehetek?

Egyszer?en még nem tudom elhinni és felfogni!Nem hagy nyugodni,azt hiszem még ezért állok vele hadilábon!MIT TEGYEK?Hétf?n megyek dokihoz,addig nem lesz baj ha egy pár szálat elszívok?

Legjobb válasz: Elmondom neked, hogy én hogy csináltam. Hosszú évek óta dohányoztam, és szerettem is dohányozni. (8-9 év) Mondhatni a hobbim volt, napi dobozzal elszívtam. (a legerõsebbõl)Amikor terveztük még csak a babát, én sem tudtam letenni. De amikor megláttam a pozitív tesztet, kezemben égõ cigivel, én azzal a mozdulattal nyomtam el, mintha égette volna a kezemet. Ez most nem az az idõszak lesz az életedben, amikor az a fontos, hogy te mit akarsz, hanem az, hogy egy élet növekszik benned, és mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy esélye legyen az egészséges életre. Ezért az õ érdekében szüneteltesd a cigarettázást. Én is azt mondom magamnak, hogy nem szoktam le, soha nem is fogok sajnos, de az biztos, hogy amíg terhes vagyok, vagy amíg szoptatok, egy slukkot sem fogok elszívni. Nehéz, de meg lehet csinálni. Ha nekem sikerül, neked is sikerülni fog. Üdv, 38 hetes kismama

Elmondom neked, hogy én hogy csináltam. Hosszú évek óta dohányoztam, és szerettem is dohányozni. (8-9 év) Mondhatni a hobbim volt, napi dobozzal elszívtam. (a legerõsebbõl)Amikor terveztük még csak a babát, én sem tudtam letenni. De amikor megláttam a pozitív tesztet, kezemben égõ cigivel, én azzal a mozdulattal nyomtam el, mintha égette volna a kezemet. Ez most nem az az idõszak lesz az életedben, amikor az a fontos, hogy te mit akarsz, hanem az, hogy egy élet növekszik benned, és mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy esélye legyen az egészséges életre. Ezért az õ érdekében szüneteltesd a cigarettázást. Én is azt mondom magamnak, hogy nem szoktam le, soha nem is fogok sajnos, de az biztos, hogy amíg terhes vagyok, vagy amíg szoptatok, egy slukkot sem fogok elszívni. Nehéz, de meg lehet csinálni. Ha nekem sikerül, neked is sikerülni fog. Üdv, 38 hetes kismama
Szia! Én rengeteget bagóztam napi 1, 5- 2 doboz cigit is elszívtam!! Megcsináltam a tesztet és akkor szívtam el az utolsó szál cigit! Nem mondom hogy egyszerû volt, nagyon hisztis vagyok és mindennel nagyon türelmetlen, de hidd el értük tudsz nagyon kemény lenni! Légy erõs és gondolj arra, hogy ott van egy pici pocaklakó akinek az egészségéért TE vagy a felelõs! Én Bízom benne hogy te is letudod tenni a cigit! gondolj a pirurkádra!!
12:36os! gyenge vagy nagyon, borzasztóan! nem pontozlak le, az csak játék lenne, és tedd össze a két kezedet, ha az élet nem pontoz le. én is barna szofit szívtam, ez nem kifogás. remélem a babád majd megbocsát neked egyszer. elsõ hozzászóló voltam.
Szia! Én csak 5 évig dohányoztam, de napi 2 doboz ment el.Mivel tudtam, hogy babát szeretnék, leszoktam.De szenvedtem mint a kutya, de csak 3 hét után.Addig egész jól bírtam.Ha akkor babás lettem volna sokkal könnyebb lett volna leszoknom(lelkileg).Szóval szeritem használd ki, hogy pocaklakód van és hidd el annyira el leszel vele foglalva, hogy nem is fogod kívánni.És valóban egybõl tedd le és ne fokozatosan! Ja, az én taktikám az volt, hogy iszonyatosan rossz cigit szívtam direkt, hogy megundorodjak.Hát bevált.....brrrrr, még belegondolni is rossz. Sok sikert és egészséget nektek!
Szia én most várom a második babánkat. Az elsõnél nem tudtam teljesen letenni napi 1-2 szálat szívtam...nem lett a kisfiamnak semmi baja, viszont elég hamar visszatértem a napi fél 1 dobozra (sajnos szoptatás mellett...habár továbbra is egézséges) mikor nov. elején nem jött meg akkpr is csak a dohányzás miatt vettem tesztet mert, nem terveztük csak összejött. Addig míg a doki meg nem erõsítette kb. 3 szálat szívtam naponta. Mostanában van 4 hónapja hogy teljesen letettem, de néha bizony annyira idegbeteg tudok lenni h elgondolkodtató nem lenne-e kevésbé ártalmas a babámnak ha 1-2 szálat mágis elszívnék. Szerintem csak saját döntésed hogy teljesen leteszed- e, mert más ugysem érzi azt amit te.
Szia! Én tavaly január elsején ugy döntöttem hogy leteszem a cigit, mivel férjhez megyek és szeretnék babót.Majd augusztusba ( az esküvöm után 5 héttel)meghalt édesapám és a cigi volt az elsõ amihez nyúltam.A baba továbbra is tervbe volt de én állandóan ideges voltam és nagyon sok cigit elszívtam.Idén januárban volt egy furi érzésem és egyik nap azt mondtam nem gyújtokrá.Vettem egy tesztet ami pozitiv lett.Na én attól a naptól nem gyújtottam többet rá.A férjem az ugyan úgy pöfékel és kifejezetten zavar a füst, néha nem is értem hogy a fenébe tudtam én ezt a büdös vacakot szívni.A saját és a babád érdekébe tedd le a cigit, hidd el még a közérzeted is jobb lesz. Jó baba várást!
Én nem dohányoztam olyan sok éve, viszont igenis szerettem cigizni. Nem a nikotin hiánya volt rossz, hanem maga a megszokás hiányzott! Sikerült letenni a cigit, mielõtt fogant a babánk, de így is van lelkiismeret furdalásom, hogy nem ment hamarabb! Eleinte hiányzott, de csak a mozdulatok. egy idõ után meg már eljutottam odáig, hogy nem bírom a füstöt. Már van, hogy az a kicsi füst is zavar, amit az fúj rám, aki az utcán elmegy mellettem. Nos az biztos, hogy nem akarok újra rágyújtani! Nagyon sok káros dolog van az életünkben, amit nem tudunk kikerülni. Így én is igyekszem azokat kerülni, amik rajtam múlnak! Ennyit megérdemelnek ezek a kis drágák! Én azt mondom, hogy ha nem is most, de a doki után tedd le! Szerintem az a jó, ha azonnal, nem pedig fokozatosan, mert az sokkal nehezebb! Én tudom! Nagyon sokan meghozzák ezt az áldozatot és neked is menni fog! :) 27 hetes kismami
Én is dohányoztam amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Én erõsen függõ voltam. Végül mindenféle szál csökkentése, meg nyüglõdések után úgy sikerült letennem, hogy 3 napig nem mozdultam ki és megkértem a párom, hogy ha sírok, kiabálok, akármit csinálok ne adjon cigit. (Szükség is volt rá.) Egyébként utána olvastam és mindenütt azt találta, hogy napi 10 szál alatt nem kimutatható eltérés a fejlõdésben statisztika eszközeivel.

Úgy néz ki, hogy babát várok. Az baj ha nagyon fel vagyok fújódva akármit is eszek. Úgy érzem mintha a belülről nyomna valami érdekes érzés. A mellbimbóm nagyon fáj. Holnap megyek orvoshoz. Ez már biztos baba?

Legjobb válasz: Szia! Ha ezeken a tüneteken túl lenne egy pozitív terhességi teszted, akkor igazán jó esélyed lenne arra, hogy a doki is várandósnak fog nyilvánítani. A menzesz kimaradása és a puffadás és az érzékeny mellek sajnos még nem tuti jel. Azér szorítok:)

Szia! Ha ezeken a tüneteken túl lenne egy pozitív terhességi teszted, akkor igazán jó esélyed lenne arra, hogy a doki is várandósnak fog nyilvánítani. A menzesz kimaradása és a puffadás és az érzékeny mellek sajnos még nem tuti jel. Azér szorítok:)
Halvány második csík? Tudod-e, hogy a halvány pont olyan mint az erõs?! És azt tudod-e, hogy milyen ritka a tévesen pozitív teszt! Remélem örülnél egy babának, mert te bizony várandós vagy!!!
A kérdező hozzászólása: Már csináltam egy tesztet...halvány második csíkom lett...szóval nem tudom, miért vannak ezek a jelek!!!! Remélem holnap az orvos azt mondja igen babát várok!!! De azért köszi a választ!!!
A kérdező hozzászólása: Úristen....el sem hiszem...de pedig éreztem, hogy az vagyok..:) )) Nagyon örülök neki!!! Már csak az kell, hogy az orvos is megerõsítse!!! Köszi csajok!
Szia! Én ugyanígy vagyok, fõleg stére fújodom fel, és nekem is pozitív lett a tesztem. Én majd csak a jövõ héten akarok menni dokihoz. Majd írd le, hogy mit mondott neked! Jó? Köszi Szurkolok! És Gratula!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Szia!!! Ma voltam dokinál.Azt mondta nem lát terhességet...de érzem, hogy az vagyok.Ma reggel is olyan rosszul voltam...hányingerem volt meg szédültem.Nagyon sokat eszek.Ma reggel annyit ettem mint életemben eddig még soha...:) )) Azt mondta nekem a doki, hogy 2 hét múlva menjek vissza akkor csinál ultrahangot!!!Röviden ennyi! Sok szerencsét!!!!Szurkolok!!!


Vegyél babacipõcskét, csomagold be és tedd a karácsonyfa alá.
Mi is kArácsonykor mondjuk el a családnak. Nekem már van egy 15 hónapos kisfiam.naptárat készítettünk az õ fényképeivel, de amikorra a kistesót várjuk, ahhoz a hónaphoz z elsõ uh-os kép fog kerülni, azzal a felirattal, h Õ ITT AZ ÉN KISTESÓM.A kisfiam fogja átadni a naptárat a családnak.
Off: Én csakis egy fizetõs helyen kaptam felvételeket a babóról.Sima kórházban max. képet adnak, de az is attól függ ki csinálja az ultrahangot. Gratulálok a kismamiknak!
Én a páromnak azonnal elmondtam, nem bírtam várni vele.A családnak 8 hetesen jelentettünk be.Vettünk egy pár kis cipõt és estefele elmentünk a szülõkhöz azzal, hogy "hoztunk nektek egy kis apróságot" és átadtuk a csomagot.Nagy volt az öröm :) Éveket vártuk a babára. 34hkm
Én tuti nem bírnám karácsonyig, szólnék a páromnak. Majd a családnak ráérne karácsonykor! Gratulálok a babához!
Mond meg férjednek ne tartogasd egyszer lebuksz terhesség tüneteivel hasad nöni fog ruháid nem lesznek jok mozgásoakt látnak pocakodon terhes cucokat vettél hordasz kismama ruház
Elõször az apukának kellene megtudnia mindenképpen. Vehetsz neki valami babának való apróságot-cumit, pelust, babacipõt-és odaadod neki, hogy "nemsokára használhatjuk ezeket apuka". A családnek meg együtt kellene bejelententek.
Mi a 12. heti UH-ról készült DVD-t tettük be a lejátszóba minden elõzetes bejelentés nélkül. Kellett pár perc, mire mindenkinek leesett a tantusz. :) De jó ötlet még egy képkeret akár a pocaklakó elsõ fényképével, akár üresen, és lehet találgatni. Sok boldogságot Nektek!
Én azonnal elmondanám a páromnak. Biztosan jobban örülne, ha õ lenne/lett volna az elsõ, aki megtudja, nem egy internetes oldal közönsége... Pláne ha már egy éve próbálkoztok. Miért kell húzni az idõt? Én annó ahogy pozitív lett a teszt felhívtam az apukát, hogy együtt örüljünk.
A kérdező hozzászólása: Minden percben úgy érzem, hogy nem bírom ki el kell mondanom..de szeretném karácsonyra "átadni2 ezt az ajándékot:)
A kórházban, ahol voltam (SOTE II.), a doki arra se vette a fáradságot, hogy felém fordítsa a monitort, hogy lássam a kisbabám. Csináltattunk integrált tesztet egy magánrendelõben, aminek része volt az UH, onnan volt a felvétel. 10:29-es válaszoló
Én a páromnak tuti azonnal elmondanám (el is mondtam :) vagy add neki oda a tesztet.De karácsonyig ne várj vele, szerintem Te se örülnél ha a párod v.mi igazán örömteli hírrel várna még napokat, heteket.Sokkal jobb együtt örülni :) ) A családnak Karácsonykor elmondanám vagy szimbólikus ajándékot tennék a fa alá.
És gondolj bele h nem biztos h nem jön rá addig magától (lehetnek rosszulléteid, stb). Ebben a 2 hétben simán "lebukhatsz".
Ne várj karácsonyig, lehet, hogy addigra neki is leesne (émelygés, hányás, kívánósság). Ha magzatvédõ vitamint is veszel, akkor meg pláne. Én vennék egy cipõcskét v. kisrugit, és becsomagolva odaadnám neki: "karácsonyi elõzetes". Így már hárman karácsonyoznátok, és karácsonykor jelenthetnéd be a családnak. Sok boldogságot.
Bocsánat, hogy bele kérdezek!De kedves utolsó mindenhol csinálnak videót a 12 hetes uh-ról?Csak annyi, hogy viszek lemezt?Én Pesten a Barossba megyek nem tudod esetleg ott is csinálnak? Kedves kérdezõ még egyszer bocsi, hogy belekérdeztem!De szerintem is az a legjobb ötlet ha kibírod karácsonyig akkor veszel egy baba holmit és azt is a fa alá rakod!Gratulálok!!!!:-)

Kaphat-e helyi érzéstelenítőt terhes kismama? Úgy néz ki, hogy babát várok, de elő vagyok jegyezve egy kisebb bőrgyógyászati műtéthez. Egy anyajegyet távolítanak el.

Legjobb válasz: Igen, kaphat. Fogorvosnál is adnak neki. A helyi érzéstelenítõ helyileg hat, nem terjed szét a szervezetben.

Igen, kaphat. Fogorvosnál is adnak neki. A helyi érzéstelenítõ helyileg hat, nem terjed szét a szervezetben.
Nekem is volt ilyen mûtétem, a terhességem elején voltam nagyon, még nem is tudtam, hogy babát várok de nem is lett semmi baj. Természetesen helyi érzéstelenítés volt. Most vagyok 13 hetes terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, most már megnyugodtam!

Az hogy van egy 5 hós fiam és most ismét babát várok úgy néz ki az nem megerőltető a méhemnek? Kitudom a második babát is rendesen hordani?

Arra volnék kíváncsi hogy ilyen hamar jön a kistesó attól nem e meger?ltet? a szervezetemnek és hogy egészséges babát tudok e majd szülni?Valaki hasonló cip?ben van vagy volt?

Legjobb válasz: Ha összejött a terhesség, az azt jelenti, hogy a szervezeted felkészült a babára, úgyhogy biztosan nem lesz baj! Sokan vannak, akinek a gyerekek között kicsi a korkülönbség, náluk sem volt gond.

Ha összejött a terhesség, az azt jelenti, hogy a szervezeted felkészült a babára, úgyhogy biztosan nem lesz baj! Sokan vannak, akinek a gyerekek között kicsi a korkülönbség, náluk sem volt gond.
Nálunk se volt gond, 11 hó a korkülönbség. Csak most nem lesz idõd a terhességed figyelésére, nagyon gyorsan el fog telni a 9 hónap. lesznek nehezebb pillanatok, mikor éppen keményedsz a gyerek meg üvölt stb...idõre jött a kislányom, normál súllyal, szal nem volt gond..
Szia! 15 honap van a ket fiam kozt, minden a legnagyobb rendben volt a terhessegemmel es a szulesnel is.
Nagyobb kockázatot jelent, mintha vártál volna még pár hónapot, nem értem miért döntöttél így ennek tudatában. Próbálj meg sokat pihenni, segítséget kérni, nem emelgetni és rendben lesz minden.
A kérdező hozzászólása: Milyen ennek a tudatában?Nem voltam semminek sem tudatában.ÉS ez a kérdés is most fogalmazódott meg bennem.Késõbb szerettünk volna kistesót, de hát ha így alakult akkor már mindegy és nagyon várjuk, teljesen mindegy most vagy késõbb.Csak kíváncsi voltam. Köszi a válaszokat!!
Nekem is 11 hónap van a két nagyobb gyerkõc között. Idõre jött, még túl is hordtam pár napot, egészséges, 3900 gr-os srác lett. Nyugi. Ha jött, az azt jelenti, hogy felkészült rá a szervezeted. Azért vitamint mindenképp szedj.

A párommal babát tervezünk nagyon várom is mert nézem magam a peteérést is meg mindent! De néha rám jön olyan érzés mintha ugy érezném hogy nem bánnám ha még váratna magára a baby! Ez mitöl van?

Legjobb válasz: Ugyanígy éreztem az elsõ próbálkozásunknál,most viszont már elmúlt.Kedden kiderül,hogy terhes vagyok-e!Szerintem nem kell rajta agyalni!

Ugyanígy éreztem az elsõ próbálkozásunknál, most viszont már elmúlt.Kedden kiderül, hogy terhes vagyok-e!Szerintem nem kell rajta agyalni!
Mi a párommal október óta próbálkoztunk, és amikor elmaradt a mensi, tesztet vettem, de remegtem, hogy mi lesz. Negatív lett, akkor megnyugodtam. Aztán április 11-én vettem tesztet, és két csík volt. Akkora öröm a világon nincs, amit én éreztem. Elillant minden negatív gondolatom. De azt tanácsolom neked, hogy ha tervezitek a gyermeket, akkor 100-%-os legyen a döntésed, ne kételkedj magadban. A baba csak akkor fog jönni, ha biztosan szeretnétek. Sok sikert, és erõt. 12 hetes kismama
HAt en nem ertek egyet az elottem szoloval. A baba nemcsak akkor jon ha varjak es 100%-g tervezik.... En megertelek. En is ebben vagyok es mar egyszer volt pozitiv tesztem amitol nagyon megijedtem. De par napra ra termeszetes uton el is ment - sajnos. Vagy nem? Fogalmam sincs. Mert nem volt tervezve csak ugy jott es ment. Az ismeretlentol normalis, hogy tart az ember lanya! En is nezem a peteeresem minden honapban es most a fizikai felkeszules -azaz folos kilok leadasa- folyamataban vagyok. Bizonytalan vagy, hiszen az eleted gyokeresen megvaltozik miutan kibujik a kis bogomasina. En pl. ettol is felek. Mert onzo vagyok vagy nem is tudom. Pedig gyerekekkel foglalkozom, gyakorlatom mint a tenger...megis...es tudom, hogy nagyon szeretnem, hogy legyen....ahogy az ido kozeleg, egyre jobban bizonytalan vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ezzel azért "örülök" hogy nem vagyok egyedül:D! Mi is várjuk mert tényleg de ha nekem is lenne egy poztiv tesztem hát nem is tudom hogy mit csinálnék! És igen egy kicsit én is "önzö" vagyok!!
Tényleg ne agyaljj rajta, felesleges és persze temészetes.
tudod mi már négy éve próbálkozunk eddig sikertelenül. nekem is vannak olyan napjaim, hogy örülök, hogy még eddig nem jött össze, de a lelkem mélyén tudom, hogy ha egyszer nem jönne meg akkor nagyon boldog lennék. sokszor a pillanatnyi hangulattól függ mit is akar az ember.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!