Találatok a következő kifejezésre: Úgy megnyomkodták hasam (2 db)

Úgy megnyomkodták a hasam ma a 18. heti uh-n hogy még mindíg érzem. Ez normális?

Legjobb válasz: Sajna, néha elvadulnak, valószínüleg nem látták rendesen a babát. Nekem is volt, ilyen, nem kellemes az biztos. Ha nem kezdesz el görcsölni, akkor nincs gond, próbálj meg egész nap feküdni, amennyit csak tudsz, sõt még holnap is.

Sajna, néha elvadulnak, valószínüleg nem látták rendesen a babát. Nekem is volt, ilyen, nem kellemes az biztos. Ha nem kezdesz el görcsölni, akkor nincs gond, próbálj meg egész nap feküdni, amennyit csak tudsz, sõt még holnap is.
Én nem is értem, hogy ezt miért kell hagyni? Én tuti szóvá tettem volna.

Nst-n fel kellett ébreszteni a babám mert aludt (megnyomkodta a védőnő a hasam a vizsgálat elején) ezt ugye nem jelzi ki a gép mondjuk mint fájást?

A vizsgálat vége fele jelzett a gép fájást hol er?sebbet hol gyengébbet de én nem éreztem csak 1-2 keményedést amit meg is mutattak hol van a papíron. Létezik hogy a többit nem éreztem, pedig volt közte er?s is a véd?n? szerint?

Legjobb válasz: Ezt teljesen másként jelzi a gép, közben jelvesztések vannak, amíg nyomkodják a pocit, mert elmásznak a tappancsok. Azt nem lehet összekeverni a fájásokkal, ne aggódj. Ha pedig voltak fájások és nem érezted, vagy csak egy picit, akkor annak meg örülni kell. Amikor itt lesz az idõ, akkor érezni fogod a fájásokat.

Ezt teljesen másként jelzi a gép, közben jelvesztések vannak, amíg nyomkodják a pocit, mert elmásznak a tappancsok. Azt nem lehet összekeverni a fájásokkal, ne aggódj. Ha pedig voltak fájások és nem érezted, vagy csak egy picit, akkor annak meg örülni kell. Amikor itt lesz az idõ, akkor érezni fogod a fájásokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!