Találatok a következő kifejezésre: Úgy késleltetném menstruációmat (3 db)

Úgy késleltetném a menstruációmat egy-két nappal, hogy a 21 fogamzásgátló tabletta után a hét napos szünet első két napjában bevennék egy-egy szem Norcolut nevezetű tablettát. Lehet ezt?

Arra gondoltam, hogy úgy késleltetném a menstruációmat egy-két nappal,hogy a 21 fogamzásgátló tabletta után a hét napos szünet els? két napjában bevennék egy-egy szem Norcolut nevezet? tablettát (

Legjobb válasz: Fizikálisan kivitelezhetõ, sokan "játszanak " ezzel, lehet kicsit csúzstatni, vagy kihagyni egy-egy mensit. Azt a fogamzásgátlót szedd tovább, amit amúgy is szedsz. Utána te döntöd el, hogy a ciklusod marad az eredetiben, vagy csúsztatod két nappal az egészet, vagy végig szeded és nem menstruálsz. De sokszor ne csinálj ilyet, néha-néha lehet, de nem állandóan.

Fizikálisan kivitelezhetõ, sokan "játszanak " ezzel, lehet kicsit csúzstatni, vagy kihagyni egy-egy mensit. Azt a fogamzásgátlót szedd tovább, amit amúgy is szedsz. Utána te döntöd el, hogy a ciklusod marad az eredetiben, vagy csúsztatod két nappal az egészet, vagy végig szeded és nem menstruálsz. De sokszor ne csinálj ilyet, néha-néha lehet, de nem állandóan.

December 23án késleltettem a menstruációm, azaz úgy szedtem be a Yadine tablettámat, hogy abban a hónapban ne jöjjön meg, így a menstruációm január 8-án kezdődött. Tudom még egyszer most késleltetni a menstruációm egy héttel?

S?rg?s válaszra van szükségem, mert ha ma nem veszem be, akkor meg fog jönni csütörtökön.

Legjobb válasz: Nem egészséges ez a csúsztatgatás...Nem úgy kéne csúsztatni, hogy kihagyod a szünetet és szeded a köv. levelet????? Mert akkor 1 hónapot csúsztatod, nem 1 hetet.

Nem egészséges ez a csúsztatgatás...Nem úgy kéne csúsztatni, hogy kihagyod a szünetet és szeded a köv. levelet????? Mert akkor 1 hónapot csúsztatod, nem 1 hetet.
A kérdező hozzászólása: de..azt hiszem igazad lehet...
Ez nem a legjobb amit teszel, de igen lehet. Annak idején én is csináltam ezt versenyek idején, volt hogy 3 hónapig is:(
A kérdező hozzászólása: szerintem akkor ráhagyom és rendesen szedem tovább ..végülis csak kényelmesebb lett volna, de akkor nem erõltetem, majd ha nagyobb szükségem lesz rá, kihasználom köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!