Találatok a következő kifejezésre: Úgy hogy vagyok kezdjem el (12 db)

Úgy hogy nyitva vagyok kezdjem el inni a málnalevél teát? 1 ujjnyi és 35 hetes leszek holnap.

Legjobb válasz: Szerintem még várj vele míg be nem töltöd a 36 ot.Nem tudhatod hogy fog reagálni rá a szervezeted.

Szerintem még várj vele míg be nem töltöd a 36 ot.Nem tudhatod hogy fog reagálni rá a szervezeted.
Szerintem is várj még, amíg betöltöd a 36-ot, vagy inkább a 37-et.
nem tudom mi tartja vissza az embereket, hogy egyszerre több helyre járjanak..
Kezd el egyszerre a kettõt. Ökölvívás + szabadfogású birkózás. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
megpróbálhatnád a ju-jitsut... én is ezt csinálom és van benne rendesen álló meg földharc is
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Box+szabdfogású birkozó
Ha az állóharc érdekel jobban akkor szerintem kezdd el a kickboxot, az ad egy jó alapmozgást (ugyebár mindenedet használod, nem csak az öklöd), ha már úgy fél-egy éve edzel akkor ideje lesz, hogy belekezdj az ökölvívásba is, de a kickbox mellett. Pl.: eleinte heti 3 kickbox, késõbb heti 2 kickbox 1 box vagy heti 1 kickbox és 2 box. Ha a földharc érdekel jobban akkor szerintem ugyanígy járj el, kezdd el szabadfogású birkózással, késõbb kezdd el mellé a judót. Ha majd ott tartasz, hogy már a judóval együtt is lehúztál másfél-két évet, kb úgy földhöz tudod majd verni az embereket, mint az állat. A leírtak csak a véleményemen, logikámon alapszanak, de szerintem, ha igazán penge akarsz lenni vagy álló vagy földharcban, ne siesd el, szánj idõt egy stílusra, hogy belerázódj, majd egészítsd ki egy másíkkal (ahogy leírtam box-kickbox mondjuk azután még a muay thai marha jó lenne, vagy birkózás-judo, onnan meg már egyenes út vezet a bjj fele).
az elsõ válaszolónak üzenném: pénz, idõ és hogy válaszoljak a kérdésre ha van bõven idõd tanulni(nem veszélyes környéken laksz és nem annyira fontos hogy minél elõbb megtanuld megvédeni magad) akkor szerintem földharcal kezdj szerintem bírkózással magyarországon elég jól oktatják állóharcra én boxot mondanám mert azt is jól oktatják itthon.
ha szeretnél mindkettõbõl tapasztalatot szerezni, akkor megoldás a wing tsunk kung fu...állóharc, belharc, földharc, ököl-könyök ütés, lábfej-sípcsont-térd rúgások, önvédelmi fogások...minden, ami hatékony :-)

Híres író szeretnék lenni, aki a könyvei bevételébõl él. Hogy kezdjem el? Úgy látom, a magyar kiadók csak a celebek és a már ismertséggel rendelkezõ szerzõk munkáit adják ki. Én pedig hiába írok jól, teljesen ismeretlen vagyok.

Legjobb válasz: 1. Mondj csak egy olyan magyar írót aki csak könyvírásból él. Nincs ilyen, még nemzetközi szinten is csak pár tucat van. Teljese mindegy, hogy ismert vagy megélni nem fogsz belõle. 2. Figyeld a különbözõ írói pályázatokat. Ezekre érdemes mindig küldeni írásokat.

1. Mondj csak egy olyan magyar írót aki csak könyvírásból él. Nincs ilyen, még nemzetközi szinten is csak pár tucat van. Teljese mindegy, hogy ismert vagy megélni nem fogsz belõle. 2. Figyeld a különbözõ írói pályázatokat. Ezekre érdemes mindig küldeni írásokat.
Manapság mindenki a neten lóg, nemigen költenek könyvre az emberek. S ez csak rosszabb lesz, elhiheted. Vedd még hozzá, hogy jelenleg átlagban 8.50 körül kapsz egy eladott 4500-5000 Ft-os könyv után. Kiszámoltad?
saját megítéléseden kívül alátámasztja bármi, hogy jól írsz?
Elsõ leírta a frankót.


Hogyan kezdjem el érzékeltetni 3 éves kislányommal, hogy úgy nőjön fel, hogy tudja, hogy bármilyen súlyos gondja van, vagy bármi baja van, nekem elmondhatja, mintha a barátnője lennék? De mégis tiszteljen, mint anyuka.

A kislányom most 3 és fél éves, és szeretném, hogy amikor majd kamaszodik, úgy érezze hogy olyan vagyok mint egy legjobb barátnő, akinek mindent elmondhat, hogy ne kelljen semmit titkolnia, se azt hogy rossz jegyet kapott, se azt hogy ilyen fiúval volt, se azt hogy milyen szerelmi bánata van... Magyarul szeretném ha tudná hogy nekem mindent elmondhat... És hogy utána nyugalomban meg tudjuk beszélni. Segíteni is tudjak neki. Tanácsok? Válaszokat előre köszönöm.

Legjobb válasz: "mintha a barátnõje lennék" Sehogy. Inkább mintha az anyukája lennél. Ha látja, hogy õszinte vagy (vagytok a férjeddel egymással is), õ is az lesz. És lehet, hogy lesz, amit a barátnõjének mond el, nem neked. Neki anyuka kell otthon, nem még egy barátnõ. :)

"mintha a barátnõje lennék" Sehogy. Inkább mintha az anyukája lennél. Ha látja, hogy õszinte vagy (vagytok a férjeddel egymással is), õ is az lesz. És lehet, hogy lesz, amit a barátnõjének mond el, nem neked. Neki anyuka kell otthon, nem még egy barátnõ. :)
Nekem ilyen a kapcsolatom mindkét gyermekemmel.20-22 évesek.Soha nem gondolkoztam azon hogy kellene csinálnom hogy annyira megbízzanak bennem, mindent elmondjanak stb amiket írtál.Ez magától alakult ki.Nem voltak kényszeres beszélgetések hogy gyere üljünk le mert most errõl beszélnünk kellene.Ha volt egy elképzelésük én midig elmondtam a véleményem hogy hogy cselekednék, de hozzátettem hogy ez nem azt jelenti hogy egyezni kell a véleményünknek.Csak mint tanács mondom és ha úgy gondolja vagy megfogadja vagy nem.Soha semmit nem erõltettem. Pl amikor 14-15 évesek lettek akkor volt olyan hogy õk ide vagy oda mennének.Soha nem tiltottam bár nem örültem.Mondjuk 10-12 évesen suli után nagy bevásárlóba tekeregni.Azt mondtam nem örülök de jelentkezzenek ha hazaértek ja és persze hányra fognak megjönni.Így tudhatták hogy anyától el lehet kéredzkedni mert úgyis elenged.Ha tiltod akkor is elmegy csak majd nem tudsz róla.Nekem ez volt az elméletem.A szüzesség elvesztése is így volt.A lányom leült velem szembe és megkérdezte anya haragudnál e ha megtörténne a dolog X-Y-nal? 17 éves volt.Fél éve jártak.Mondtam nem harag kérdése menjünk az orvoshoz nehogy baj legyen.Szóval minden így ment nálunk.Nem tudom tudtam e segíteni, talán annyi hogy ha õszinte a kapcsolatotok és nem az akaratodat erõlteted rá hanem hagysz neki döntési lehetõséget akkor inkább a barátot mint az ellenséget fogja látni benned.Sok sikert.
Én 19 éves vagyok. (lány) a bátyám 22 éves. Mindketten elmondhatjuk hogy anyuka A legjobb barátnõ, a legjobb anya a világon. Amióta az eszemet tudom mindig ott volt, mindig lehetett rá számítani. Sosem titkoltam tõle semmit. 15 évesen amikor elmondtam hogy szerelmes vagyok, sokat segített. Elmentünk dokihoz is, gyógyszerért. Amikor a bátyám szerelmi bánatban szenvedett 17 évesen, és csinált egy butaságot, anyu ott volt, és segített neki mindent feldolgozni.. Még a legkínosabb dolgokat is elmondjuk neki.. Hogy érte el?? Egyszerûen. Adta önmagát. Hagyta hogy magunk tapasztaljuk meg, fedezzük fel az élet szépségeit, és buktatóit. Sosem erõltette a beszélgetést. Ha éppen fõzött vagy bármi mással volt elfoglalva akkor is leült velünk ha szükségünk volt rá. Volt hogy éppen ment volna a barátaival motoros túrára, amikor a bátyámnak szüksége volt rá. Nem mondta, hogy "bocsi, majd ha visszajöttem megbeszéljük" Tudjátok mit tett? Kiment a kertbe, szólt a 10-12 motoros barátainak, hogy "srácok, én késõbb követlek titeket, de most fontos dolgom akadt" Majd leült és végighallgatta a bátyámat. Sokat szórakozik, nevet velünk.. Ha kérjük eljön velünk oda ahová szeretnénk.. Jött már velem Madonna koncertre, de elment a bátyámmal Metallica koncertre is. Bõgött már a szalagavatómon, de hangosan szurkolt a bátyám meccsén is... A mamám szerint lehetne jobb is. Mert szerinte nem jó ha egy anya nem fõz meg délben, nincs 3 fogásos ebéd, vagy nem tud csokitortát sütni.. Ez igaz.. Anyu nem tud sütni igazán, csak pár dolgot. Fõzni sem szeret. De a nevelõ apánk (akit szintén imádunk) annál jobban tud. Anyu vagányan megoldja egy kebab vagy pizza rendeléssel..:) Vagy elmegy a cukrászdába és vesz csokitortát..:) De legalább nem tölti a fél életét a konyhában... Szóval a lényeg. Erõltetni nem szabad semmit. Legyetek önmagatok, és ha mindig ott vagytok kéznél akkor a gyereketeknek fontosak lesztek..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm MINDENKI válaszát! Igazán meghatódtam tõle, könnybe lábadt a szemem is... fõként azért, mert szép dolgokat írtatok le, és azért is, mert hasonló az esetem itthon az Elsõ válaszoló életével... Ahogy õ írta, úgy fogalmazom meg én is: hidegek vagyunk egymáshoz. Van kettõ nõvérem. És csak a fiatalabbiknak merek bármit úgy elmondani... De azt például se Édesanyám, se senki nem tudja, mert nem mertem elmondani, hogy mikor veszítettem el a szüzességem. Én mindazt szeretném elérni, amit Ti leírtatok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Megfogadom a rengeteg tanácsot!
Két és fél éves a lányom. Én az elsõ perctõl kezdve kommunikálok vele, azaz mindent elmondok neki. HA rossz kedvem van, ha boldog vagyok, akár tõle független dolgokról is, ha szomoró vagyok, ha mérges vagyok, ha bajom van, mindent azonnal elmesélek neki. Ha látom rajta, h valami van vele, kérdezem és bíztatom, mondja el, ha hisztizik, nem rászólok (próbálom mindig így csináli), biztatom, h mondja el..
Hallgasd meg õt, és mindig õszintén válaszolj a kérdéseire, még a kényesekre is a korának megfelelõen.
Nekem a 26. hétig 100%-ra mondták, hogy kislány majd pár héttel késõbb 4d uh-ra kukacot növesztett, és fiú lett. :)
ha sima u.h-on mondták, akkor azt még ne vedd tutira. (elég sokakat ért már meglepetés)
hát, tesóméknak lányt mondtak gen.in, köv. uh- n meg a doki azt mondta mintha zacsit látna :) de tutit még nem tudnak, mert nem mutatta meg magát a kölök tendesen :)
Az öcsém a 30. hétig 100% kislány volt, úgyhogy szerintem még ne fesd rózsaszínre a falat :) )
25 hetesen nincs kukac, szülõágyon megkukacosodott :D
A kérdező hozzászólása: Akkor nem is élem bele magam és pár hét múlva elmegyek 4d-re, legalább látni fogom már a vonasait is!:-)

14éves vagyok egyik mellem kétszer akkora mint a másik pontosabban a jobb mellem nagyobb mint a bal , Kezdjek el aggódni hogy megált a növésbe? Ugye nem állt meg?

mert kétszer akkora :S Fog még n?ni? :( félek hogy a bal még n? a jobb meg ilyen kicsi marad :(

Legjobb válasz: Ne aggódj! Középiskolában a barátnõmnek ugyanez volt a problémája. Kicsit lassan ugyan, de amire érettségiztünk, már nagyjából egyforma méretûek voltak. Biztos nõni fog még.

Ne aggódj! Középiskolában a barátnõmnek ugyanez volt a problémája. Kicsit lassan ugyan, de amire érettségiztünk, már nagyjából egyforma méretûek voltak. Biztos nõni fog még.
Valószínû, hogy csak nem egyszerre kezdtek el nõni. Ne félj, majd a másik utoléri :-) - bár lehet, hogy nem lesznek teljesen egyformák. Viszont szívesen megnézném, mert ilyet még nem láttam.
A kérdező hozzászólása: De neki is 2x akkora volt az eggyik mint a másik?
neked is dettoba ugyanez a bajom , 15 leszek nemsokára nagyon zavar , és feltünö . A fiukat is zavarja? :S
Nem tudjuk: látni kellene képen.

Bioszra kell irni verset vagy novellát ugy hogy benne legyenek a zuzmó tulajdonsági hogyan kezdjem el?

Legjobb válasz: Ezek legyenek benne és akkor biztos jó lesz: - gombák, moszatok szimbiózisa - telepesek - pionír szervezetek - tágtûrésûek

Ezek legyenek benne és akkor biztos jó lesz: - gombák, moszatok szimbiózisa - telepesek - pionír szervezetek - tágtûrésûek
Milyen iskola ez??:D:D:D
igen.
Pl. Melba Modell a facebookon
Menj el Sütõ Enikõ modellválogatására!:D Minden évben van. Egyébként meg csak menj el meghallgatásokra...vagyis modellválogatásra!:D
azért célszerû portfolio-t készíteni, mert akkor látják azt is, hogy hogy alkalmaszkodik a kamerához. pusztán, mert valaki szép, és jó az alakja, még lehet szégyenlõs vagy ilyesmi, és azokat még rá is kell szoktatni
Elsõként egy modell ügynökséget kell felkeresned! neten biztos találsz, Dunát lehetne velük rekeszteni! A honlapjukon hirdetnek catsingokat, oda el kell menni! Ott õk bõvebb felvilágosítást adnak, hogy alkalmas vagy-e, tanácsokat adnak. Miután beregisztráltak egy ügynökséghez (szerzõdéssel) szinte minden esetben el kell végezned egy (fizetõs) tanfolyamot. A tanfolyam után/során elkészítenek rólad egy portfoliót. Amiért szintén lehet, sõt biztos, hogy fizetni kell érte.
Ja és...ha betöltötted a 15-öt akkor menj rá a googlén hogy mcm modellügynökség és kihozza a jelentkezést:D

A kislányom 8-hónapos, mikor kezdjem el hozzászoktatni hogy egyedül egyen? Nem vagyok még elkésve vele, úgye? Ki hogy csináltátok?

Már nagyon sokmindent megeszik, és már adtan babapiskotát a kezébe is és nagyon tetszett neki és ette is, kicsit igaz maszatos lett de ez ezzel jár: :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!