Találatok a következő kifejezésre: Úgy hogy vagyok kezdjem (35 db)

Fogalmazást fogunk írni Tartuffebõl. Tartüffe bizalmasa voltam! (azaz úgy kell le írni a fogalmazást mintha én lennék Tartuffe vagy bárki a Tartuffebõl. Nemtudom, hogyan is kezdjek hozzá. Segítene nekem valaki, hogy hogyan is kezdjek hozzá?

Legjobb válasz: A fogalmazást úgy érdemes megírni, hogy lássák, hogy ismered a történetet és igyekezz a Tartuffe álláspontját támogatni, hiszen a bizalmasa voltál, bár a cím alapján pont lehetsz az ellenkezõ állásponton is. A tanár valszeg azt fogja értékelni, ha látja, hogy ismered a sztorit és le tudod vonni a levonandókat. Erre kell törekedni, amúgy meg szerencséd van, mert ez a téma elég szabad játékot enged ezen belül.

A fogalmazást úgy érdemes megírni, hogy lássák, hogy ismered a történetet és igyekezz a Tartuffe álláspontját támogatni, hiszen a bizalmasa voltál, bár a cím alapján pont lehetsz az ellenkezõ állásponton is. A tanár valszeg azt fogja értékelni, ha látja, hogy ismered a sztorit és le tudod vonni a levonandókat. Erre kell törekedni, amúgy meg szerencséd van, mert ez a téma elég szabad játékot enged ezen belül.
A kérdező hozzászólása: Hát okés, csak nem olvastam el a könyvet hanem csak tartalmat kerestem a neten és fogalmam sincs hogy mirõl szól és keddre kell a fogalmazás és sehogy se állok vele eddig.

Segítség, még tapasztalatlan vagyok! A barátommal még nem volt szexuális kapcsolatunk. Hogyan verhetném ki neki és simogathatnám őt 'ott' úgy, hogy nagyon élvezze? és hogyan kezdjek neki?

Legjobb válasz: Ez olyan dolog,hogy nem rögtön azzal kezdõdik :)Ezt nem lehet elmagyarázni arra rá kell érezni.Javaslatom az,hogy úgy érj hozzá,ahogy Te is elvárnád,hogy Õ hozzád érjen és akkor nem ér csalódás. Nem vagyok benne biztos,hogy pont ezzel kellene kezdened ;) 27/F /viselkedéselemzõ/

Ez olyan dolog, hogy nem rögtön azzal kezdõdik :) Ezt nem lehet elmagyarázni arra rá kell érezni.Javaslatom az, hogy úgy érj hozzá, ahogy Te is elvárnád, hogy Õ hozzád érjen és akkor nem ér csalódás. Nem vagyok benne biztos, hogy pont ezzel kellene kezdened ;) 27/F /viselkedéselemzõ/
f/l? kor?
Csak kezdd el, fogd meg a farkát és lassan kezd el neki verni, majd csináld egyre gyorsabban!!De kérd meg õt, hogy irányítson, hogy mikor milyen tempóban csináld, hogy élvezze..mondd meg neki, hogy szeretnél neki örömet okozni, de még tapasztalatlan vagy és irányítson.Szerintem így is nagyon örülni fog a kezdeményezésednek!! :) Sok sikert!! 23/N
Ezt nem lehet elmondani, ez helyzet-és emberfüggõ:D
sztem ha kettesben vagytok és elég nyugodt a környezet. elkezdtek smárolni stb. kicsit taperoljátok egymást, ez még gondolom megy. ha a fiúd nem elég bátor tedd csak a kezét a melledre. ettõl már 100% állni fog neki úgyh nyugodtan benyúlhatsz a gatyájába. csak szép lassan. egy kicsit szokd a dolgot. valószínûleg nagyon fogja élvezni de lehet h fura lesz neki. utána told le a nadrágját és kezd el kiverni neki :D nézd meg pornóban h kell... de csináld finoman és ne ránasd mint vmi botkormányt... nagyon lassan csinálj csak akkor gyorsíts ha már közel van. közbe folyamatosan kérdezd, h hogyan csináld, jól csinálod e. ha elélvez, az lehetõleg a szádba menjen :) najó ha elsõre nem vállalod be, akkor azért az ügyelj rá h ne legyen minden ruhátok olyan :D
eztigy nemlehet elmondani...ha jocsajvagy megmutatom:)
Kezd csokkal meg a melkasa simogatasavalnugy vandoroljon egyre lejjebb a kezed mosolyogj ra es finoman lassan gombold ki a nadragjat es kezd el simogatni hosszan lassan mikor megkemenyszik nyulj be es folytasd ezt ezek utan szerintem rajossz te is de ha nem akkor finoman markold korbe es kezd el huzogatni rajta a bort
Nekem a 26. hétig 100%-ra mondták, hogy kislány majd pár héttel késõbb 4d uh-ra kukacot növesztett, és fiú lett. :)
ha sima u.h-on mondták, akkor azt még ne vedd tutira. (elég sokakat ért már meglepetés)
hát, tesóméknak lányt mondtak gen.in, köv. uh- n meg a doki azt mondta mintha zacsit látna :) de tutit még nem tudnak, mert nem mutatta meg magát a kölök tendesen :)
Az öcsém a 30. hétig 100% kislány volt, úgyhogy szerintem még ne fesd rózsaszínre a falat :) )
25 hetesen nincs kukac, szülõágyon megkukacosodott :D
A kérdező hozzászólása: Akkor nem is élem bele magam és pár hét múlva elmegyek 4d-re, legalább látni fogom már a vonasait is!:-)
El fog múlni. :) Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 17
Ha elmondtad neki, hogy mit gondolsz/érzel, és lekoppintott, akkor hagyd rá. :) Ha nem, akkor tedd meg! El fog múlni... Erõszakosnak nem szabad lenni.
Pont ebben a helyzetben vagyok csak épp én vagyok a lány... Írok neki házik miatt, de nem beszélek vele. Nem merek. Teljesen belezúgtam egy fél éve. Nem tudok kiszeretni. Honnan tudod hogy nem tetszel neki? Ne dobd el a lehetõséget szerintem...
A kérdező hozzászólása: Nem úgy veszem észre mint ha törõdne velem .. Bevallani pedig nem merem hiszen 2évig lesz még az osztálytársam , és ha netán kudarcot vallok akkor nem fogok tudni a szemébe nézni.
Viszont ha mégis szeret... Akkor elcseszed ezt a két évet... Nem szeretnélek elbizonyítani. Bízz magadban! Az érzelmeket nem lehst irányítani, ez nem hiába van így. Engem sem vesz figyelembe. És én sem õt. Félek... Ha találkozik a tekintetünk rögtön a pulcsimat kezdem gyûrögetni.. 4-es voltam :)
Nem egymást kerülgetitek? :D
csakis a 2 pasi egy nõ felállás a jó!
Homár vagy?
nekem is eszembe szokott ez jutni....de ha 2 fiu es en egyedul lany akkor o "feltekeny"...., de ha en es meg egy csaj akit ismertek is akkor en lennek feltekeny h mi van ha aktus utan meg megkivanja....ez itt a gond.....:}
...kerdezz ra h mia velemenye...sztem nem fog belemenni...Legtobb no nem tenne, ha csak nincsnek neki is hasonlo vagyai.
Na elõször is ezt nagyon át kell gondolnod. MERT: 1nagyon-nagyon fent kell tartanod egyedüli pasiként az egyensúlyt!Mindkét nõnek ugyanannyit kell kapnia, és adnia, mert ha csak egy picit is többet foglalkozol az egyikükkel, abból még sértõdés, féltékenység, botrány is lehet, ami mondjuk közben enyhén szólva is ciki. Ez iszonyat kényes dolog, mert ha a nõ bele is megy, azt kíváncsiságból teszi, esetleg izgatja, de általában a nõk érzelmi vonalon élik meg az aktust, ezért hamar kiüthet a féltékenység.Utána számíts egy alapos kielemzésre.Minden egyes részlete át lesz beszélve. Ha mindezt meg tudod TE csinálni, akkor utána megkérdezheted a barátnõdet is errõl!
A kérdező hozzászólása: Igen hasznos volt és fontorola veszem a dolgot köszönöm a válaszokat...

Bioszra kell irni verset vagy novellát ugy hogy benne legyenek a zuzmó tulajdonsági hogyan kezdjem el?

Legjobb válasz: Ezek legyenek benne és akkor biztos jó lesz: - gombák, moszatok szimbiózisa - telepesek - pionír szervezetek - tágtûrésûek

Ezek legyenek benne és akkor biztos jó lesz: - gombák, moszatok szimbiózisa - telepesek - pionír szervezetek - tágtûrésûek
Milyen iskola ez??:D:D:D

Hogy kezdjek ell egy beszélgetést? úgy hogya csaj folytasa a beszélgetést és folyamatosan válaszoljon lehetölg példák is jók lennének vagy valami csak szeretnénk egy hosszab beszélgetést egy lánnyal .

nem szeretnénk úgy beszélni veele hogy 10 percenként mond valamit vagy hogy a beszélés megakadjon

Legjobb válasz: Ne eldöntendõ kérdéseket tegyél fel neki(ne olyat, amire igen/nem a válasz). Ha érdekled, akkor hosszabb választ ad rá. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy figyelj arra, amit mond. Ha elkezd valami témáról beszélni, kérdezz bele. Mutass érdeklõdést. Te is hozzáfûzhetsz olyan dolgokat, amik témába vágnak és veled történtek. Kínos csend esetére készülj tartalék témákkal. 25/F

Ne eldöntendõ kérdéseket tegyél fel neki(ne olyat, amire igen/nem a válasz). Ha érdekled, akkor hosszabb választ ad rá. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy figyelj arra, amit mond. Ha elkezd valami témáról beszélni, kérdezz bele. Mutass érdeklõdést. Te is hozzáfûzhetsz olyan dolgokat, amik témába vágnak és veled történtek. Kínos csend esetére készülj tartalék témákkal. 25/F
engem is érdekelne, hogy akkor milyet?hogy ne eldöntendõ legyen
Ilyesmit, amit most is feltettél :D A lényeg, hogy jól kell feltenni a kérdést. Pl.: nem azt kell kérdezni, hogy "szereted a rockzenét?", hanem hogy "Milyen zenéket hallgatsz?" Meg ha pl olyasmit mond, hogy ezt meg azt a könyvet olvasta, akkor ne csak azt kérdezd meg, hogy tetszett-e neki, hanem hogy mi tetszett konkrétan benne és miért. Ilyesmire gondoltam.

Úgy hogy nyitva vagyok kezdjem el inni a málnalevél teát? 1 ujjnyi és 35 hetes leszek holnap.

Legjobb válasz: Szerintem még várj vele míg be nem töltöd a 36 ot.Nem tudhatod hogy fog reagálni rá a szervezeted.

Szerintem még várj vele míg be nem töltöd a 36 ot.Nem tudhatod hogy fog reagálni rá a szervezeted.
Szerintem is várj még, amíg betöltöd a 36-ot, vagy inkább a 37-et.

Ma szakítottam a barátnőmmel, bár még nincs teljesen lezárva az ügy. Erre most meg írt a volt feleségem, akiről hónapok óta nem hallottam semmit. Ez véletlen lehet, vagy fentről irányítanak, és azért van, hogy újra kezdjem vele?

Tudni kell még, hogy anno, egy spirituális mester "sugallatára" mélyítettük el a kapcsolatunkat. Sajnos az én hibámból eredően szakítottunk.

Legjobb válasz: Ez talán egy jel, de azért várj kicsit. Ha mégsem alakulnak jól a dolgok a barátnõddel, akkor próbáld meg a volt feleségeddel, lehet sikerül újra egymásra találnotok. Én ezt tenném.

Ez talán egy jel, de azért várj kicsit. Ha mégsem alakulnak jól a dolgok a barátnõddel, akkor próbáld meg a volt feleségeddel, lehet sikerül újra egymásra találnotok. Én ezt tenném.
Mit írt a feleséged?
A kérdező hozzászólása: Meglátott valamit ami rám jellemzõ(Nem negatív dolog), és eszébe jutottam. Aztán érdeklõdött, h mi van velem. Néhány SMS-t váltottunk.
Te ismered õt, Te tudod, hogy ez már annak a jele-e, hogy össze akar jönni Veled. Mindesetre érdekes, hogy õ is véletlenül akkor látott meg valamit, ami Rád jellemzõ. Egyébként az embernek azokkal kell együtt lennie, akiket szeret.
Ez egy ismert spirituális mester? Ki?

Barátommal 4 hónapja együtt vagyunk. Szeretnénk, legalábbis ugy érzem pettingelni. Viszont még tapasztalatlan vagyok. Hogyan kezdjek hozzá (szájjal nem szeretném, remélem értitek) Mit és hogyan csináljak elsőre, amit élvezene is?

Legjobb válasz: elõször: legyél benne biztos, hogy tényleg akarod a pettinget, mert akkor fogodélvezni. és hidd el, ha te nem élvezed, õ is élvezni fogja hogy valami nem oké. másodszor: nem tudom, hogy tisztáztáok e már, de valahogy jó lenne a tudtára adni még a nagy esemény elõtt, hogy még nem akarsz lefeküdni vele, de azért kívánod és valamit szeretnél vele csinálni... harmadszor: olyankor kezdjetek bele, amikor tényleg úgy érzitek, hogy an most...és nem kell elõre eltervezni, hogy na akkor péntek este 8kor a Jani szobájában. aztán jöhetnek az érdekesebb dolgok. a lényeg, hog ne félj semmitõl:) biztos tudja, hogy még szûz vagy és az elsõ alkalom úgyis egymás felfedezésérõl szól. épp ezért hangsúlyozom, hogy akkor kezdj bele, ha tényleg kívánod és akkor minden jön magától. és nyugi, biztos mondani fogja, hogy mit hogy csinálj, biztos hogy fog irányítani..és azt ne úgy értékeld, hogy béna vagy...az a jó ha irányít:) ja, és már csak azért se kell kétségbeesni, mert nyilván õ is fog valamit csinálni és nem tétlenül várja, hogy te dolgozz csak meg az õ öröméért és biztos azt akarja hogy neked is jó legyen. a konkrét dolgokra( hova nyúlj, milyen sorrendben...) úgy sincs általános szabály, de eg szenvedélyes csókból el lehet indulni:)

elõször: legyél benne biztos, hogy tényleg akarod a pettinget, mert akkor fogodélvezni. és hidd el, ha te nem élvezed, õ is élvezni fogja hogy valami nem oké. másodszor: nem tudom, hogy tisztáztáok e már, de valahogy jó lenne a tudtára adni még a nagy esemény elõtt, hogy még nem akarsz lefeküdni vele, de azért kívánod és valamit szeretnél vele csinálni... harmadszor: olyankor kezdjetek bele, amikor tényleg úgy érzitek, hogy an most...és nem kell elõre eltervezni, hogy na akkor péntek este 8kor a Jani szobájában. aztán jöhetnek az érdekesebb dolgok. a lényeg, hog ne félj semmitõl:) biztos tudja, hogy még szûz vagy és az elsõ alkalom úgyis egymás felfedezésérõl szól. épp ezért hangsúlyozom, hogy akkor kezdj bele, ha tényleg kívánod és akkor minden jön magától. és nyugi, biztos mondani fogja, hogy mit hogy csinálj, biztos hogy fog irányítani..és azt ne úgy értékeld, hogy béna vagy...az a jó ha irányít:) ja, és már csak azért se kell kétségbeesni, mert nyilván õ is fog valamit csinálni és nem tétlenül várja, hogy te dolgozz csak meg az õ öröméért és biztos azt akarja hogy neked is jó legyen. a konkrét dolgokra( hova nyúlj, milyen sorrendben...) úgy sincs általános szabály, de eg szenvedélyes csókból el lehet indulni:)
Puszilgasd, nyalogasd a nyakát azt tuti szeretni fogja, meg a hasán két oldalt a csípõje tájékán. De annak is biztos örülne ha mondjuk ruhába ráülsz smároltok és közben mozogsz ahogy kell:) Legalábbis nekem ezeket csinálta barátnõm és nagyon élveztem a dolgot:)
Simogasd szépen... lehet elõször ruhán keresztül. Öleld, csókold :-) A simogatást pedig szerintem lehet kezdeni a hasán. Onnan könnyû elkalandozni sokfelé :-) Ha õ is szeretné, akkor hagyni fogja... de az is lehet, hogy vezet is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!