Találatok a következő kifejezésre: Úgy hogy vagyok (7024 db)

Mit lehet tenni, ha a gyermekem hetente többször úgy jön haza az oviból, hogy egy gyerek ( mindig ugyanaz) szétkarmolja vagy beveri a fejét úgy, hogy vagy véres vagy púp nő rá?

milyen lehetőségek vannak ilyenkor? ( már szóltunk,de változás nincs még sajnos)

Legjobb válasz: A vezetõ óvónõnek is szóljatok ez ügyben, hogy figyeljenek jobban oda a gyerekre vigyázó óvónõk.

A vezetõ óvónõnek is szóljatok ez ügyben, hogy figyeljenek jobban oda a gyerekre vigyázó óvónõk.
Szólj mégegyszer!Ha akkor se hatásos mond meg lépni fogsz ez ügyben!Vagy esetleg vidd át másik oviba ami ha van a közeletekbe.Én anyonütném a gyereket is, de a szüleit it, ahogy magamat ismerem. 4 gyerkõc anyukája
Vezetõ óvónõ, ha utána sincs változás szólni az önkormányzatnál, hogy ugyan már hogy lehet ilyen, és hol vannak az óvónõk amikor ez történik??? És mit mondanak mikor megkérdezed, hogy mitõl véres, púpos a gyerek feje? Én csapnék olyan patáliát, hogy csak na. Mert hogy egyszer elõfordul oké, gyerekek hajba kapnak, de ha rendszeresen, az az óvónõt is minõsíti. Vagy vidd másik oviba, másik csoportba. Elég szomorú, hogy ilyen van, de egyre több ilyen és hasonló történetet hallani az ovikból.
1. szóbeli jelzés a saját óvonéninek 2. szóbeli jelzés a vezetõnek, hogy a saját nem intézkedett 3. írásbeli jelzés, azzal, hogy következõleg az önkormányzathoz és a gyermekvédelemhez fordulsz 4. önkormányzat, gyermekjóléti szolgálat, hogy már mit tettél és nincs intézkedés Hatásos. Igaz nálunk csak a 3. lépés után távolították el a csoportból az a gyereket aki minden csoporttársát ütötte-verte és lelökte a mászókáról stb, kiderült, hogy orvosi eset és speciális helyre jár. Egyébként ez bölcsi volt. Sajnos a kislányom ajkán maradandó csúnya heg maradt, pedig gyönyörû arcocskája volt.

1990 db papírlapra ráírtunk egy-egy számot. Mutasd meg, hogy kiválasztható közülük 45 db lap úgy, hogy vagy mindegyikre azonos, vagy mindegyikre különböző szám van írva! ?

Legjobb válasz: Én mutatom de nem látod :) Bebizonyítani viszont egyszerû. Ahhoz, hogy ne tudjál 45 egyformát kivenni az kell, hogy egy szám legfeljebb 44-szer szerepeljen. 1990 lapra ilyen módon 1990/44=45.2 féle számot kell felírni, tehát ebben az esetben kivehetõ 45 különbözõ számot tartalmazó lap.

Én mutatom de nem látod :) Bebizonyítani viszont egyszerû. Ahhoz, hogy ne tudjál 45 egyformát kivenni az kell, hogy egy szám legfeljebb 44-szer szerepeljen. 1990 lapra ilyen módon 1990/44=45.2 féle számot kell felírni, tehát ebben az esetben kivehetõ 45 különbözõ számot tartalmazó lap.
Ha nincs 45 db különbözõ, akkor maximum 44-féle szám lehet. Ha nincs 45 db azonos, akkor egyfélébõl maximum 44 darab lehet. Ez összesen 44*44=1936 lapot jelentene legfeljebb, ami kevés, tehát valamelyik állítás a kettõ közül nem teljesül.

Most van 2 gb RAM a gépembe, ugy lehetne bőviteni hogy csak + 1 gb ramot bővitek, vagy csak úgy hogy 2 gb-t?

Mert szeretném bővíteni de lehetőleg csak 1 gb-vel. Értelmes válaszokat várok.

Legjobb válasz: "Most van 2 gb RAM a gépembe" -remélhetõleg ez úgy van megoldva, hogy 2 x 1 Gb a dual channel miatt. Hallottál már a Dual Channel-rõl? Elméletileg minimálisan gyorsabb a számítógép ha dual channel módban vannak használva a memóriák. Tehát párosan (2 vagy 4 db memória). Azt mondják, hogy Single Channel módban (páratlanul 1 vagy 3 db. memória) lassabb a PC. Természetesen úgy bõvíted a géped ahogy tudod, fizikailag csak attól függ , hogy az alaplapod hány memóriafoglalatot tartalmaz illetve mennyi a részére maximálisan betehetõ memória mennyiség.

"Most van 2 gb RAM a gépembe" -remélhetõleg ez úgy van megoldva, hogy 2 x 1 Gb a dual channel miatt. Hallottál már a Dual Channel-rõl? Elméletileg minimálisan gyorsabb a számítógép ha dual channel módban vannak használva a memóriák. Tehát párosan (2 vagy 4 db memória). Azt mondják, hogy Single Channel módban (páratlanul 1 vagy 3 db. memória) lassabb a PC. Természetesen úgy bõvíted a géped ahogy tudod, fizikailag csak attól függ , hogy az alaplapod hány memóriafoglalatot tartalmaz illetve mennyi a részére maximálisan betehetõ memória mennyiség.
Ez a memória jó az alaplapodba. A kérdés az, hogy milyen sebességû és hány darab/mekkora méretû(ek) van(ak) jelenleg benne?
A kérdező hozzászólása: Ha egy ilyet vennék hozzá az megérné? http://www.arukereso.hu/memoria-modul-c3577/kingston/valuera..
Nos, 4 darab memória foglalata van a lapnak, és maximum 8 Gb -nyi mennyiséget tehetsz bele DDR2-es tipusú RAM-ból http://www.asus.com/Motherboards/P5K_SE/#gallery
A kérdező hozzászólása: Asus p5k se
Mi az alaplapod pontos típusa?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, akkor gyakorlatilag akkor lehet ha nem dual chaneles ha jól értettem. Köszönöm.
cpu-z vel. Ha most 2x1gb van a gépben, és raksz mellé még 1x1gb-ot, akkor gyorsabb lesz. De ha 4 foglalatú, és azt a +1 gb-ot 2x512mb-ként rakod bele, akkor azon dualban fognak mûködni, és egy hangyányit gyorsabban tudnak összedolgozni.
A kérdező hozzászólása: És azt hol tudom megnézni hogy dual chaneles vagy single?
A kérdező hozzászólása: Húú, még nem hallottam a dual chanelrõl, tudok egy-két dolgot a gépekrõl, de még nem vagyok nagymester. Amúgy ha 3 gb ram van benne tényleg lassab lesz picit?
A kérdező hozzászólása: passz azt végképp nem tudom, de kb 1 hónap múlva úgyis megy"szervízbe". Mert van egy kis baja. Akkor kiderül és ha lehet bele venni akkor veszek bele 1 gb-t. Ha nem akkor csak simán megjavíttatom.

Hogyan helyes? Úgy-e vagy ugye vagy úgye?

Legjobb válasz: Attól függ mit szeretnél mondani. A 3. semmiképpen nem, a legjobb az ugye. Pl.: Nem akarsz kimenni ma a strandra, ugye? vagy: Ugye ti is szeretitek a salátát?

Attól függ mit szeretnél mondani. A 3. semmiképpen nem, a legjobb az ugye. Pl.: Nem akarsz kimenni ma a strandra, ugye? vagy: Ugye ti is szeretitek a salátát?
Csakis a második: ugye.
Csakis "ugye".
Úgye nem létezik. A módosítószó írásmódja ugye. Elméletileg létezhet úgy-e alak is, ha az úgy szóhoz hozzáilleszted az -e kérdõszócskát. Értelmes példamondat hirtelen nem jut eszembe.
Azért nem jut eszedbe mert nincs:D -e szócskát rakni az úgy vagy így szóhoz kb olyan értelmetlen mint a nullával való osztás:) Leírni le lehet, de mikor, minek? Lényeg, hogy a magyar nyelvben a három közül csak az ugye szóval találkozhatsz kérdezõ. Ha mindenki helyesen ír és beszél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Hogyan legyek túl rajta úgy hogy közben nem vagyok szarul?

Több mint egy éve élek külföldön. Dolgozom mint az álat, és végülis jó pénzt is keresek. A munkahelyem maga a halál. A munkatársaim olyan emberek akiket ha módom lenne rá leköpnék mindennap. És nem én vagyok az elítélő. Irígyek, kétszínüek, rosszat akarnak neked, féltékenyek, alaktomosak. Ez mind igaz a főnökömre is akinek tejhatalma van, és ha úgy tetszik rendelkezhet a pénzemmel is úgy hogy nem ad túlórát. Mostmár elvisehlető a helyzet. RÁjöttem hogy hogyan tartsam távol magam tőlük, hogyan kezeljem őket, illetve a főnökömet. Ez 1 évig tartott. Mostanra jutottam el odáig hogy el tudjam kezdeni azt amiért kijöttem a pénz gyűjtést. Még nem annyira lehet látni a végét, pedig nem kell olyan sokat összeszednem. (Amúgy átlagban 1500-at keresek, és 15000-et szeretnék összegyőjteni. És persze le vagyok szívva, a szar munkahelyemen 12 órát töltök el 6 napon keresztül, egy héten, nem érzem jól magam, nicsnenek barátaim, igazából nem is akarok, hiszen túl akarok lenni rajta, ráadásul nem olyan egyszerő olyan embert találni akivel én szívesen elvagyok, illetve költeni sem akarok. Továbbá füvezek is, és nehéz abbahagyni is, bár már csökkentettem. Nem találok poztívumokat, és nem is tudok, legalábbis a munkahelyemen nem, ahol élek. Továbba :D Honvágyam van, terveim vannak amik kivitelezhetők, és már azt akarom csinálni, és az abszolút én ellentétem az amiben itt vagyok. Úgy érzem magam kb mint egy gorilla akit, elvittek az esőerdőből az állatkertbe, new york-ba, és berakták volna a többi közé az üvegfalas ketrecbe, azzal a jeligével hogy rajtad, illetve rajtunk áll hogy mikor engedünk ki innen.

Legjobb válasz: Hát bátor ember vagy már azért is, hogy volt bátorságod kimenni,és dolgozni. De nehogy azt hidd itthon nincsenek irigyek és ilyen fõnökök. Vannak . Nézd muszáj leszel kibírni vagy hazajössz, de akkor nem lesz pénzed . Én azt javasolnám figyeld meg hogyan viselkednek egymással és próbálj te is hasonló módon viselkedni , úgy , hogy ne lógj ki a sorból. Ezt úgy hívják - Farkasok közt farkassá kell válni!- De te maradhatsz belülrõl olyan amilyen vagy de kívülrõl olyan legyél mint õk.Azt meg végképp nem ajánlom, hogy füvezz továbbra is , mert ez sehova nem vezet. Sok kíntól kíméled meg magadat ha abbahagyod.Ettõl nem fogod jobban érezni magad csak egyre lejjebb kerülsz. Légy türelmes menj kiállításokra múzeumba kávézókba tehát lájtos helyekre és máris lesz barátod. Sok szerencsét!

Hát bátor ember vagy már azért is, hogy volt bátorságod kimenni, és dolgozni. De nehogy azt hidd itthon nincsenek irigyek és ilyen fõnökök. Vannak . Nézd muszáj leszel kibírni vagy hazajössz, de akkor nem lesz pénzed . Én azt javasolnám figyeld meg hogyan viselkednek egymással és próbálj te is hasonló módon viselkedni , úgy , hogy ne lógj ki a sorból. Ezt úgy hívják - Farkasok közt farkassá kell válni!- De te maradhatsz belülrõl olyan amilyen vagy de kívülrõl olyan legyél mint õk.Azt meg végképp nem ajánlom, hogy füvezz továbbra is , mert ez sehova nem vezet. Sok kíntól kíméled meg magadat ha abbahagyod.Ettõl nem fogod jobban érezni magad csak egyre lejjebb kerülsz. Légy türelmes menj kiállításokra múzeumba kávézókba tehát lájtos helyekre és máris lesz barátod. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy értetted amit írtam
Kedves Kérdezõ! Se Bodnár Edit, se én nem értem, mit írtál. Min akarsz túl lenni? Légy szabatos és egzaktabb. Próbálj egész mondatban fogalmazni, használj központozást és vedd figyelembe a magyar nyelvi szabályokat. Vagy legalább olvasd el, mit írtál, mielõtt a Válasz elküldése gombot megnyomnád. Üdv R.

Letezik olyan hogy csak sex es semmi erzelem? Vagy csak en gondolom ugy hogy valami szimpatia minimum kell legyen kerdezem en egy egyejszakas kaland utan! Nekem voltak azert erzesek de vajon a pasinak is vagy csak kihasznalt?

Legjobb válasz: Nagy valószínüséggel, ha te éreztél valamit, de csak úgy lefeküdtél egy sráccal, akkor sziplán úgy gondol rád, mint a lányra, aki kiürítette a zsákját. Szóval, a fiúknál ez nem így mûködik, mint a nõknél (hogy leglább szimpatikus, vagy kedves legyen a nõ, nem, egyszerûen kell nekik a szex, jól nézzél ki, meg a normálisabbikaknál, hogy tiszta legyél). Egyébként egyszer volt egyéjszakás kalandom, de nem éreztem semmit a haverom iránt, õ sem irántam, nem is nagyon tudom milyen volt az aktus, élveztem-e, mert nem szerettem, szóval nem hagyott bennem mély nyomot a dolog, olyan közömbösen állok ehhez! Szerintem az egyéjszakás hülyeség! Szeretem a vad szexet, de azzal, akit szeretek, és szeretem a gyengéd romantikus szexet is, de azt meg tényleg csak azzal lehet, akit szeretsz! Egyébként, hogy kihasznált?? Hát nem tudom, szerintem ez durva megfogalmazás! Te is akartad nem? vagy elõtte azt beszéltétek meg, hogy 'járni' is fogtok? Mert ha megbeszéltétek, akkor kihasznált. De ha azt beszéltétek meg elõtte, hogy csak szex, más semmi, akkor senki sem használt ki senkit!

Nagy valószínüséggel, ha te éreztél valamit, de csak úgy lefeküdtél egy sráccal, akkor sziplán úgy gondol rád, mint a lányra, aki kiürítette a zsákját. Szóval, a fiúknál ez nem így mûködik, mint a nõknél (hogy leglább szimpatikus, vagy kedves legyen a nõ, nem, egyszerûen kell nekik a szex, jól nézzél ki, meg a normálisabbikaknál, hogy tiszta legyél). Egyébként egyszer volt egyéjszakás kalandom, de nem éreztem semmit a haverom iránt, õ sem irántam, nem is nagyon tudom milyen volt az aktus, élveztem-e, mert nem szerettem, szóval nem hagyott bennem mély nyomot a dolog, olyan közömbösen állok ehhez! Szerintem az egyéjszakás hülyeség! Szeretem a vad szexet, de azzal, akit szeretek, és szeretem a gyengéd romantikus szexet is, de azt meg tényleg csak azzal lehet, akit szeretsz! Egyébként, hogy kihasznált?? Hát nem tudom, szerintem ez durva megfogalmazás! Te is akartad nem? vagy elõtte azt beszéltétek meg, hogy 'járni' is fogtok? Mert ha megbeszéltétek, akkor kihasznált. De ha azt beszéltétek meg elõtte, hogy csak szex, más semmi, akkor senki sem használt ki senkit!
Olyanok is szexelhetnek egymással, akik éppen utálják egymást. Kollégák közt már láttam erre példát.
Annyira imádom, amikor a nõk azért sírnak, mert "kihasználják" õket... Mintha õk nem azért mennének bele, mert élvezik a szexet.
A férfiak nem ilyen válogatósak.
amúgy 21/N
én egy pillanatra bele szoktam szeretni az egyéjszakásba is. F/25
...hát ez aranyos...
Létezik. Azonban: Élvezkedni lehet, de az hülyeség!
mért kell ebbõl ekkora ügyet csinálni, dugtatok..kész...jó volt..megint..és megint...és megint. ennyi. minek lelkizni. majd ha lesz férjed/feleséged akkor úgyis kevesebb, de jobb lesz a szex :)

Miért érzem úgy, hogy hasznavehetetlen semmirekellő vagyok?

Ha egy csöppnyi kudarc ér, már az egész napom romokban hever, és minden aprósággal meg tudnak bántani, úgy érzem nem örülnek a sikereimnek, pedig lehet hogy nem így van.

Legjobb válasz: szia! Nem attól leszel értékes ember, hogy mások örülnek a sikerednek. Nem attól függ, hogy mennyit érsz, hogy mások mit gondolnak rólad!!! Ezt el kell hinned, hogy így van. Nem szabad a kudarcokon rágódnod, régebben én is sokat emésztettem magam ilyen dolgok miatt. De lehet, hogy úgy érzed, az a normális felfogás, hogy ha probléma van, kudarc van, stb. akkor aggódni kell! De nem így van. Nem kell aggódnod, csinálhatsz úgy, mintha mi sem történt volna. Persze ez nem könnyû, sõt szinte lehetetlennek tûnik, tudom. De meg kell próbálnod a jelenben élni, és nem a múlt kudarcain rágódni. És próbáld ne a szívedre venni, amit mondanak. És nem feledd, nem másoktól függsz! Te önmagadban értékes vagy. Csak a mai világ nyomja azt az emberek fejébe, hogy akkor vagy valaki, ha sikeres vagy és kb "ünnepel a tömeg". Gondold ezt végig.

szia! Nem attól leszel értékes ember, hogy mások örülnek a sikerednek. Nem attól függ, hogy mennyit érsz, hogy mások mit gondolnak rólad!!! Ezt el kell hinned, hogy így van. Nem szabad a kudarcokon rágódnod, régebben én is sokat emésztettem magam ilyen dolgok miatt. De lehet, hogy úgy érzed, az a normális felfogás, hogy ha probléma van, kudarc van, stb. akkor aggódni kell! De nem így van. Nem kell aggódnod, csinálhatsz úgy, mintha mi sem történt volna. Persze ez nem könnyû, sõt szinte lehetetlennek tûnik, tudom. De meg kell próbálnod a jelenben élni, és nem a múlt kudarcain rágódni. És próbáld ne a szívedre venni, amit mondanak. És nem feledd, nem másoktól függsz! Te önmagadban értékes vagy. Csak a mai világ nyomja azt az emberek fejébe, hogy akkor vagy valaki, ha sikeres vagy és kb "ünnepel a tömeg". Gondold ezt végig.
szia:) én is sokrszor érzem így...:( talán azért lehet, mert érzékeny vagy nagyon, vagy mert még nem volt túl sok sikered az életben, nem értékeltek eléggé...legalábbis én így gondolom, mert nálam is ez miatt van...de azt nagyon nagyon vésd a gondolatodba, hogy igenis ÉRTÉKES vagy, és nem hasznavehetetlen!!!! mindenkiben van érték, ha te ezt nem is érzed:) a kudarcokat próbáld úgy felfogni, hogy " semmi baj, legalább ebbõl is tanultam":) és aztán felejtsd el, ne éri meg ezeken gondolkoznod:) szóvaaaal ne keseredj el:) az embernek néha vannak kudarcai, sokszor megbántanak minket...de senki sem él ezek nélkül:) és az, hogy úgy érzed mások nem örülnek a sikereidnek...ezzel meg ne foglalkozz, az a fontos, hogy te tudd, értékes és sikeres vagy:) fel a fejjel:) sok sikert:)
mer az vagy
A kérdező hozzászólása: na, te meg utolsó egy barom. remélem boldog élet vár rád, és azt kapod majd másoktól amit te adsz.
kezd úgy, hogy miújság hogy vagy? máris újdonság
A kérdező hozzászólása: Mért mi a baj a kérdésel?????? Nem mindenki olyan nagy mókamester mint te!!!!!
Érdemes elõször köszönni. Utána kérdezd meg mi van rajta, és szuszogj hangosan.
Csá mizu nem akarsz leszállni rolam végre te paraszt??:O:O:O
kérdezz a napjáról hogyha mondjuk estefele hívod vagy délután...ha reggel akkor hogy hogy aludt, mit tervez aznapra, ha semmit akkor esetleg te elhívhatod valahova...kérdezhetsz a randiról hogy hogy érezte magát...légy kreatív :) nekem is van egy haverom aki egyfolytában azt kérdezi hogy mi újság...már elég idegesítõ, fõleg azért mert miután elmondom mik történtek azután egy pillanatra lefagy aztán beszélünk két mondatot aztán megkérdezi: "aztán mi újság?" szóval sztem változtass! :D
Ilyen kérdéssel még minket tartasz hülyéknek?
A kérdező hozzászólása: Mert hogy hülyék vannak dögivel az biztos!!
A kérdező hozzászólása: Vannak ezen az oldalon normális emberek is???
Kerdezd meg, hogy o fingott e?!
HALO!! van ott vki?:O
Én azt bírom amikor elváltoztatja a hangját és úgy szól a telefonba, h Béla vagyok tudod, a lakatos...:D vagy jankó a villanyszerelõ.:D legalább nem uncsi:)

Mikor kezdett nektek vizesedni a lábatok vagy a kezetek? Én most 27 hetes vagyok és van úgy hogy estére már bevizesedik a lábam de eddig csak a térdemig vettem észre mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Embere és terhessége válogatja, hogy egyáltalán vizesedik-e. Elsõ terhességénél nekem egyetlen egyszer, másodiknál már ilyen korán, mint neked és úgy is maradt végig. Felpolcolni mindig (pl. munkahelyen is úgy ülni, úgy feküdni, tehát tényleg mindig). Kímélni, nem álldogálni, nem lógatni, inkább séta, mint álldogálás. Egyesek szerint sok vizet, mások szerint keveset, ezzel inkább ne foglalkozz. Ja, mindenképpen KEVÉS só! Semmi sósat!

Embere és terhessége válogatja, hogy egyáltalán vizesedik-e. Elsõ terhességénél nekem egyetlen egyszer, másodiknál már ilyen korán, mint neked és úgy is maradt végig. Felpolcolni mindig (pl. munkahelyen is úgy ülni, úgy feküdni, tehát tényleg mindig). Kímélni, nem álldogálni, nem lógatni, inkább séta, mint álldogálás. Egyesek szerint sok vizet, mások szerint keveset, ezzel inkább ne foglalkozz. Ja, mindenképpen KEVÉS só! Semmi sósat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos meg a gyors válaszokat.Minden jót nektek:)
Bocsi hogy beleszolok, de igenis sok folyadekot kell fogyasztani, utananezhetsz a neten.Nem attol vizesedik valaki mert sok vizet iszik(folyadekot), hanem hogy visszatartja a szevezet a folyadekot.A so fogyasztas nem ajanlott mert a natrium megkoti a vizet.En ulomunkat vegzek es azert szokott megdagadni a bokam estere, en terheseknek valo vizhajto teat szoktam inni, nem tudom hogy nalatok lehet e kapni.
Szia.Nagyon szigorú diéta.Só szegény és füszer szegény tudom, hogy nem egyszerü de ilyenkor érdemes vigyázni magatokra.Jó baba várást Szia Zsuzsa
8:10-vagyok ja és kevés vizet lehet inni.Mert a szervezet nem ugy tudja feldolgozni!!!!!
Szia! Én áprilisra voltam kiírva és már februárban kezdtem vizesedni. A 36. héten voltam Nst-n a szülésznõ meglátott és azt mondta, hogy nem megyek már haza, tutti szülünk:) nem így lett még túl is hordtam a lánykámat:) :) Pihenj sokat, polcold fel a lábad, ne egyél sósan, diétázz egy héten 2x (alma), nekem ezt tanácsolta az orvosom és bevált. Minden jót nektek. Boldog babavárást:) :)
8.27 -es vagyok Sok-sok folyadékot kellett innom. Orvosi tanácsra!!!!!

Kb. egy hete voltam a barátommal úgy, hogy szűz vagyok és csak ugy próbálgattuk hogy tágulok-e és 2-3 cm ment be és akkor ugy lökött! Az a gond h elfelejtettem mikor volt a mensim és szerintem valamikor most kéne megjönnie? Lehetek terhes?

nem véreztem az akció utáán sztem nem is ment át a sz?zhártyán? most nem tom mit csináljak! irjatok lécci!

Legjobb válasz: vedekeztetek vagy nem? Ovszer, vagy valami? Ha nem vedekeztetek akkor akar terhes is lehetsz...

vedekeztetek vagy nem? Ovszer, vagy valami? Ha nem vedekeztetek akkor akar terhes is lehetsz...
Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot/kat, és mint tudjuk, akár egyetlen spermium is megtermékenyíthet egy érett petesejtet :)
Szia! Elsõször is.Ne foglalkozz az elsõ reagálóval.Buta.Csak ijezgetni akar téged. De , ami most nagyon fontos, hogy tessék elmenni orvoshoz.Nem vicc. Gondolom rögtön arra gondolsz, hogy nem megyek el, mert anyu, apu megtudja.Ha nem szeretnéd, hogy megtudják, akkor kérd meg barátnõdet vagy a barátodat, hogy kisérjen el, hogy ne legyél egyedül, amikor az orvossal beszélgetsz.Az orvos neked is és a barátodnak is el fog mindent mondani. De a terhességnek a valószínûségét nem lehet így felmérni, mert itt senki nem orvos és azt sem tudjuk, hogy a párodnak mennyi esze van , ahhoz, hogy kivegye, akkor , amikor már közel jár a dologhoz vagy nem. De sok esetben ez nem számít, mert már az elõváladékban is van ondó. Tudom most ideges vagy és azt a választ várod, hogy nem, nem vagy terhes, de nem fog senki ezzel megnyugtatni téged. Ha nagyon ideges vagy, akkor annyit tudok neked mondani, hogy vegyél egy tesztet(kb 700-800 ft és percek alatt megkapod a választ, de a legjobb reggel megcsinálni) és sok-sok óvszert. Ezt nem szabad ilyen felelõtlenül csinálni, mert mindíg csak idegeskedni fogsz.Próbáljatok meg egy kicsit nyugodtabban és higgadtabban állni ehhez a dologhoz. Én arra kérlek téged, hogy miután vettél tesztet, akkor is menj el orvos, mert ha a korod megengedi, akkor ír fel neked fogamzásgátlót. Remélem, hogy megfogadod a tanácsot, mert az csak neked fog segíteni.
Örülök neki, hogy elmentek dokihoz...legyél erre büszke, hogy megteszed.Sajnos sok lány nem meri megtenni. Szia
Ha védekeztetek nincs gáz és akkor sem ha nem élvezett beléd!
Felelõtlen kis hülye...Megérdemelnéd, hogy az legyél!
Gratulálok a friss apukához! :) Már tudja, hogy apa lesz? :DDDD
Pff lehet meg is érdemelnéd h terhes legyél...meg mi a f*sz az h "elfelejtettem mikor volt a mensim" kicsi husom azt naptárba kéne számolni! És mi az h "most kéne megjönnie?" Mi az honnan a fr*ncból tudjuk h neked mikor kell megjönnie? Haggyál már minket a hülye ostoba kérdéseiddel... Ha nem tudod mik a szex következményei ne csináld és akkor nem kell majd ilyenen paráznod...Ennyi
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet azért nem véreztél mert mar sérült a szûzhártyád, pl ha tampont használsz. És ha nem is szakadt még át, akkor sem tuti hogy nagyon vérzel, nekem volt csajomból pl egy csepp vér nem jött pedig én voltam az elsõ fiúja minden téren. Mellesleg a szûzhártya nem 10 centi mélyen van hanem kb 3 centi mélyen. 72 órást lekésted, teszt már mutat eredményt, a helyedben nem lennék azért ennyire nyugodt fõleg nem úgy hogy azt sem tudod mikor kéne menstruálnod. Meg mi az hogy a tágulást probálgattátok? Ügyesek vagytok...tipp hoppra 15 év alatti vagy. 22/f
Nem hiába létezik a mondás: " A szerelem elvakít " ... utólag meg már okos az ember... Mi lesz a kicsi neve? :D Én a Lilla nevet adnám neki ha lány :) )
A kérdező hozzászólása: hibáztam tudom és hiddjétek el nagyon megbántam, deh azt viszont nem értem h miért kell rögtön leharapni a fejem, kitudja lehet h egyszer veled is megtörténi deh remélem h nem! Amugy meg holnapra van idõpontom a nõgyógyászhoz akk már mindent tudok! amugy köszi mindenkinek! Syasztok!
Azért írnak sokan így, mert 1 hónap alatt te vagy nagyjából a századik, aki ilyet ír. Volt olyan nap, hogy 3 lány is ilyet kérdezett (kettõvel alatta volt az elõzõ kérdés). De olvasni aztán egyikük se tud. Te sem. ELÕRE olvasni meg... mikor még lehetne a dologra készülni, netán óvszert venni, és nem kéne idegeskedni... Írd majd meg az eredményt!
Nem kamu kérdés? Csak azért, mert lassan naponta van itt 3 ilyen. Azt meg nem hiszem, hogy hirtelen mindenki az akció után találja meg ezt az oldalt. Vagy csak olvasni nem szokott senki?
Hát ezt elcseszted, mert lekéstél a 72 órás tabiról...Miért 1 hét után jut eszedbe gondolkozni?????? 1 hét múlva csinálhatsz tesztet, de ne lepõdj meg, ha pozitív lesz. Nem ártana olvasgatnod kicsit és megtudnád, hogy az elõváladékban is lehet sperma, ami elég lehet a megtermékenyítéshez. Dokihoz hiába mész, már nem tud veled mit kezdeni, ha teherbe estél, mivel a tabiról lecsúsztál. Max. kideríti neked, hogy mi a helyzet. Aztán ha sikerült összehoznotok egy babát, vagy megtartod, vagy elveteted és viseled a következményeit. Ha nem vagy az, remélem tanulsz belõle és nem eszetlenül szexelsz a továbbiakban. Szûz már nem vagy és attól, hogy nem fájt, nem véreztél, simán átszakadhatott a szûzhártyád.
SZerintem fogadni fog, vagy max kerj egy beutalot a hazi orvosodtol biztonsag kedveert! En sem kertem csak lazan elmentem, es elmondtam neki, hogy mit csinalt(unk)am, es mondta hogy ez igy nem joh! Menjek el a csaladi orvosomhoz es irjon fel valami fogamzasgatlot ha nem akarunk gumival vedekezni! En szemely szerint azert nem tamogatom a gumit mert en nem ereztem vele sokat! Es ugyan ugy a baratom is megmondta, hogy olyan mintha valami kesztyube du*na. Szoval attol meg van mas vedekezesi modszer is!
A kérdező hozzászólása: kösszi neked is! Mi is igy gondoljuk! Sztetek ha én holnap elmegyek nõgyógyászhoz bejelentkezésnélkül és megkérdezem h mit lehet tenni vagy most mi lesz akk fogad?
Szia! Hatha en egy kicsit megnyugtatobb valasszal tudok rajtad segiteni. SZerintem nem vagy terhes, mert en is ugyan ebben a cipoben jartam kb. ket honappal ezelott! Igaz tolem is es a baratomtol is felelotlenseg volt, ovszer nelkul de tanultam a hibambol, es nem szeretnem ugyan azokat az erzeseket felelmeket attelni mint akkor! Ugyhogy nem jo jatszani a tuzzel! Mert sosem tudod, hogy mikor jon ossze egy baba! De azert en is azt tudom tanacsolni mint az elottem levo szemely, hogy minnel hamarabb menj el az orvoshoz, es kerdezetek ki az o velemenyet is!
A kérdező hozzászólása: az a gond h télleg felelötlenek voltunk és nem védekeztünk deh mondom a szûzhártyûn nem hiszem h átment! deh mindenképpen elmegyünk orvoshoz akármilyen gyorsan lehet! köszi!
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon köszi!!!!:)
A kérdező hozzászólása: deh nem élvezett el!!!!
A kérdező hozzászólása: a Nõgyógyász megvizsgált és azt mondta h õ nem érez seemmit és szerinte nem vagyok az deh ha 2 hét mulva se jön meg akk menjek vissza! Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!