Találatok a következő kifejezésre: Úgy hallottam ellen jó, ha befújom (1 db)

Úgy hallottam párásodás ellen jó, ha befújom a szélvédőket szilikonspay-vel. Igaz ez?

Legjobb válasz: Én nem próbáltam, de sztem nem látsz maj dki rajta, nem lesz szép tiszta...

Én nem próbáltam, de sztem nem látsz maj dki rajta, nem lesz szép tiszta...
Lehet, hogy tényleg nem csapódik le a pára, de este csillogni fog, és nem látsz ki rajta rendesen.
ha indulsz a kocsival, indítsd el a motort, hagyd egy kicsit járni, és kapcsold be a fûtést az ablakra irányítva. A párát egy sóval töltött zoknival letörölheted. Macerás, de ez van.
Faradt olaj sokkal hatasosabb.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Rotakapás kis traktornak mi lehet a baja?

Nemrég egy Robi 56-ost átalakítottam kis traktornak.Az vele a probléma,hogy amikor elindítom,kb 1 percig megy rendesen,van is benne erő kapratva indul,stb. De kb 1 perc után elmegy az ereje, megáll és alapjáratnál nem képes feljebb menni a fordulat,nem reagál a gázra,csak hörög. Arra gondoltam,hogy nem kap elegendő üzemanyagot vagyis lassan folyik bele,és alacsony lenne a szint emiatt,de raktam új benzinszűrőt,csövet, karburátort kitakarítottam rendesen,és ugyanez a probléma. Ja és amikor csak hörög annyi erő sincs benne,hogy a röpsúlyt kinyomja,és elinduljon,és ekkor a karburátor fújja a benzint a légszűrőbe is rendesen. A légszűrő nincs eldugulva,anélkül is fenn áll ez a probléma.

8

A Corvin-negyed közelében hol van Tesco?

5

Győrben hol van a Bálványos dűlő?

0

Használ valaki ilyen radardetektort? Megéri megvenni, mert most akciós?

http://traffipax-ellen.com/

19

Jövő hétvégén mennék Kárpátaljára, de az autó oldala meg lett húzva elég szépen. Átengedik így az ukrán határon vagy esetleg vissza? Kell valami igazolás, honnan?

Jövő hétvégén szeretnék menni a rokonokhoz Kárpátaljára, de az autó megsérült, azaz az oldala meg van húzva elég szépen. Átengedik így az autót az Ukrán határon vagy visszafele nem fognak szopózni?
Valahonnan kellene kérnem egy igazolást, hogy itt sérült meg, ha igen akkor honnan? Van CASCO, de addig úgy sem csinálják meg.

2

Ha vészfékeznem kell és a mögöttem lévő kocsi belém jön akkor ki a felelős?

8

Most már a jogosítványhoz nem adnak tokot?

csak azért kérdezem mert nem kaptam hozzá

7

Melyik futár szolgálat kézbesíti a jogosítványt?

Múlt pénteken kaptam egy SMS-t,amiben az állt,hogy a vezetői engedély amit igényeltem az állandó lakcímemre postázásra került.Az érdekelne igazán,hogy ha nem voltam idehaza és nem tudtam átvenni a jogsit bedobnak e egy értesítőt?

2

Én is kérhetek személyesen KRESZ vizsga időpontot a Közlekedési Hatóságnál magamnak, vagy csak autósiskolán keresztül intézhetem a dolgot?

Nem tudtam bemenni megírni a KRESZ vizsgát, mert közbe jött valami és nem szeretnék beégni az autósiskola vezetőjénél, mert ez már másodszorra fordulna elő, hogy új időpontot kér nekem. Lehet ilyet csinálni, hogy személyesen kérek magamnak időpontot a Közlekedési Hatóságnál? Előre is köszi a használható válaszokat! :)

1

Ha letraffipaxoznak utánnam jönnek?

Kb 1 hónapja kicsit gyorsabban mentem mint a megengedett éjszaka 11 lehetett 1 rendőrautó ált az út mellett merőlegesen az útra nézett. Elmentem előttük és 200m elmentem kb akkor láttam utánnam fordultak de nem villogó meg semmi ilyesmi, igy megsem áltam, aztán nem is láttam őket. Szerintetek traffiztak és megakartak állitani vagy ha trafiznak akkor nem jönnek utánnam csak a csekket várhatom?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!