Találatok a következő kifejezésre: Úgy hallottam ellen (5 db)

Scitec Carb-F, dextróz
a dextróz a legolcsóbb, de legrosszabb választás is. Jobb a maltodextrin, még jobb a vitargo. Vagy ezek keveréke, pl a carb-f.
Ebben igazad van, szar választás, de ha arra van keret, jobb a semminél. Ha telik rá, egy Carb-F sokkal jobb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
Már biztos érzed is, hogy jót tett.
A kérdező hozzászólása: igazából, majdnem kihánytam, de való igaz, jobban lettem. ;)
Google > szódabikarbóna

Korrupcióellenesség, adócsalás ügyben hallotta már valaki, hogy egy orvos ellen vagyonosodási vizsgálatot rendeltek volna el?

Legjobb válasz: Oké, majd ha orvos leszek szólok neked, plusz elkezdem az "Állam adjál pénzt!!" címû mûsort, ja meg adócsaló leszek, mert nekem mindent szabad lesz, amit közönséges halandónak nem, hiszen én már "orvos" leszek...

az orvosokat alapvetõen meg kéne becsülni mert legendásan jó az orvosképzés és mégis félõ hogy itthon orvoshiány keletkezhet mert elmennek.A megoldás tényleg az hogy emeljük a fizetést és akkor vissza lehetne szorítani a hálapénz jelenségét is.Ez az orvostársadalmon belül is igazságot szolgáltathatna ugyanis míg egy szülészt az izgatott és késõbb hálás szülõk teletömnek zsetonnak addig a patológust messze elkerülik az effajta borítékok....
A kérdező hozzászólása: Oké, majd ha orvos leszek szólok neked, plusz elkezdem az "Állam adjál pénzt!!" címû mûsort, ja meg adócsaló leszek, mert nekem mindent szabad lesz, amit közönséges halandónak nem, hiszen én már "orvos" leszek...
Kezdünk elmenni olyan irányba, hogy aki nálunk módosabb, az egy szemét, [email protected] ember. Azért még ne induljunk ütni a kulákot. Amúgy nem hallottam, ahogy a milliomos vajdáknál sem, politikusok pedig tök legálisan csinálják.
Oké megbeszéltük!:-) hajrá!
Hogy õszinte legyek, nem sok dolgom volt még orvosokkal, de ahogy én tudom, tényleg nem keresnek sokat. És valóban, a kérdezõ kicsit átgondolhatná, mielõtt ilyen véleményeket alkot. Én személy szerint megemelném az orvosok fizetését, a nõvérekével együtt, mert õ helyzetük kilátástalan csak igazán.
Ugyanez forditva is igaz, ha ez neked nem tetszik , bebattyogsz az egyetemre, és lediplomázol orvosként. Akkor majd te keresheted szarásig magad (ahogy szerinted az orvosok teszik ezt) feketén.
Hát a vagyonosodási vizsgálat nem automatikus Magyarországon ? Az egyenlö esélyek elve alapján az orvosok is ugyanolyan személyiségi jogokkal rendelkenek mint bárki , Tehát mi is a kérdés célja?
Ennyi erõvel végülis mindenki dolgozhatna minimálbérért, nem? Sõt, ha lehet, hozzunk már vissza egy kis kommunizmust is, jó?
...megint egy kistílû MSZP-s bérenc, (megkockáztatom, hogy adócsalás miatt eljárás folyik ellene) és már nincs a pártja a háta mögött, hogy megvédje, ezért uszít mások ellen... ... Hogy mondhatod embertársadnak, hogy hadd vegyem ki a szemedbõl a szálkát, amikor a Te szemedben gerenda van? Képmutató! ...
A kérdező hozzászólása: Csak tele van vele a média, hogy állandóan követelõznek, hogy emeljék meg a fizetésüket... Holott nagyon komolyan írom, hogy 10 milliós nagyságrendû fekete pénzt tesznek félre évente, ami után nem adóznak. Paraszovenciára gondolok, meg ha van egy "kis" maszek rendelõ szerintem sokan megerõsítik, hogy nem nagyon szoktak számlát kapni. Azon kívül az a maszek véleményem, ha minimálnbérért dolgoznának, akkor is kötelesek lennének maximálisan ellátni a feladatukat. Nem tetszene nekik? Az a válaszom, hogy nem kötelezõ csinálni, elvállalni egy munkakört, ha bérproblémája van valakinek. Mindig a versenyszférára hivatkoznak, hogy ott bezzeg mekkora pénzeket keresnek a vállalkozók! Tessék, kevés az orvosi fizetés, el lehet menni a versenyszférába, nem kötelezõ betölteni a státuszt...
Na az ilyen kérdések esetén gondolkozom el azon, hogy megérte-e az orvosi egyetemre jönnöm... Könyörgöm, szerinted minden orvos adócsaló, és mindegyik elfogadja a hálapénzt? Mert akkor elég nagy álomvilágban élsz. Pont azért megy ki a végzett orvosok nagy többsége külföldre, mert ott megbecsülik, és így nem kell azért elfogadnia a hálapénzt, hogy ne haljon éhen. Sajnos vannak olyanok, akik tényleg pofátlanul elvárják a hálapénzt, de ez a kisebbség, és nem ez az általános (és ez is csak néhány szakterületen jellemzõ, pl. szülész-nõgyógyászat, sebészet). Az ember nem azért tanul 6(+x, általában 5) évig keményen, hogy utána 80ezer forinttal kiszúrják a szemét, mert ennyi egy kezdõ orvos fizetése. Szerinted ez normális, hogy ott van az ember 30 évesen, és még magát sem tudja eltartani? Persze nem kell ezt a szakmát választani, mondod te, de kíváncsi lennék, hogy ha 6 órát kell várnod a sürgõsségin, mert orvoshiány van, akkor is e lenne-e a véleményed. Adjanak tisztességes bért, ami egyensúlyban van a munkánk súlyával (és a nõvéreknek is), és nem lesz hálapénz.
Hidd el, nem az orvosokon kellene elkezdeni és talán folytatni sem. Ugyanis az orvosnak saját akaratadból és persze a szokásjog kényszerûsége miatt Te adsz csúszópénzt. Sokkalta másabb a helyzet a politikusainkkal, az állami cégek vezetõivel, akik az általad nem látható de általad befizetett adópénzeidet vágják tömegével zsebre. És csak figyeld a vagyonkájuk nagyságát és a növekedés mértékét. Ajánlom a figyelmedbe pl itt a GYK-ben a Selmeczi Gabi féle vagyonka gyarapodás számítgatását. Ne azokkal kezd akik még segítenek rajtad pl. meggyógyulni, hanem azokkal akik tényleg csak élõsködnek.
Hidd el, nem az orvosokon kellene elkezdeni és talán folytatni sem. Ugyanis az orvosnak saját akaratadból és persze a szokásjog kényszerûsége miatt Te adsz csúszópénzt. Sokkalta másabb a helyzet a politikusainkkal, az állami cégek vezetõivel, akik az általad nem látható de általad befizetett adópénzeidet vágják tömegével zsebre. És csak figyeld a vagyonkájuk nagyságát és a növekedés mértékét. Az aztán a pofátlanság. Ajánlom a figyelmedbe pl itt a GYK-ben a Selmeczi Gabi féle vagyonka gyarapodásának számítgatását. Ne azokkal kezd akik még segítenek rajtad pl. meggyógyulni, hanem azokkal akik tényleg csak élõsködnek.


Úgy hallottam párásodás ellen jó, ha befújom a szélvédőket szilikonspay-vel. Igaz ez?

Legjobb válasz: Én nem próbáltam, de sztem nem látsz maj dki rajta, nem lesz szép tiszta...

Én nem próbáltam, de sztem nem látsz maj dki rajta, nem lesz szép tiszta...
Lehet, hogy tényleg nem csapódik le a pára, de este csillogni fog, és nem látsz ki rajta rendesen.
ha indulsz a kocsival, indítsd el a motort, hagyd egy kicsit járni, és kapcsold be a fûtést az ablakra irányítva. A párát egy sóval töltött zoknival letörölheted. Macerás, de ez van.
Faradt olaj sokkal hatasosabb.
Nem szükséges! Az oltások sajnos gyengítik az immunrendszert!
nem kell oltás. Görögország nem Afrika, hogy annyi betegség lenne. A csapvízet viszont ne idd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megerõsítést. :)
Görögországba szerintem sem szükséges, de azért ilyen hülyeségeket ne terjesszünk: "Az oltások sajnos gyengítik az immunrendszert!" Vagy jobb lenne ha nem oltanának semmi ellen és hagy hulljon a férgese? Esetleg épp te vagy a te gyermeked, testvéred, anyukád? Egy olyan betegségben szeretnéd, hogy meghaljon ami ellen oltással már kiválóan lehet védekezni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!