Találatok a következő kifejezésre: Úgy hallottam Bébé (25 db)

Félszocpolt hogy lehet igénybe venni, ha van egy házunk és nem szeretnénk bővíteni. úgy hallottuk, be lehet vonni az összeget a lakáshitelbe, így kevesebb lenne a törlesztés. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Utólag lehet szocpolt igényelni, de félszocpolról még nem hallottam. Használt lakásra csak bõvítésre lehet félszocpolt felvenni, min. 3 gyerek esetén. Ha használt lakást vásárolsz akkor csak a FOT-ot tudod fevenni (fiatalok otthonteremtõ támogatása), de ez utólag nem igényelhetõ.

Utólag lehet szocpolt igényelni, de félszocpolról még nem hallottam. Használt lakásra csak bõvítésre lehet félszocpolt felvenni, min. 3 gyerek esetén. Ha használt lakást vásárolsz akkor csak a FOT-ot tudod fevenni (fiatalok otthonteremtõ támogatása), de ez utólag nem igényelhetõ.

Amerika felfedezésekor, ott már voltak emberek vagy úgy telepítették be őket? Azt is hallottam h indiánok voltaak ott, ebből mennyi igaz?

Legjobb válasz: Én úgy hallottam, a Földre is úgy telepítették be az embereket. Ebben a relációban kérdésed irreleváns. Egyébként hány éves vagy?

Én úgy hallottam, a Földre is úgy telepítették be az embereket. Ebben a relációban kérdésed irreleváns. Egyébként hány éves vagy?
Az indiánok Amerika (észak és dél is) ÕSLAKOSAI! VAgyis ott voltak mindig is (vagis az elõdeik akkor kerültek oda, mikor még észak-amerika és Eurázsia szárazfölddel volt összekötve, de ez többezer éve volt) Az amerikai nem-õslakosok(hajdani angolok-spanyolok-franciák stb) bitorolják a földjüket, és rezervátumokba kényszerítették öket, sokan nagyon szegények, pedig erdetileg õk éltek ott! Mostanra már alig maradtak, pedig nagyon érdekes és szép kultúrájuk van... (és még a skalpolást sem õk csinálták elõször, csak átvették) Amúgy bocsi, de hány éves vagy? Mert nekem ezeket töri és földrajz órán is tanították(azóta sokat olvastam az indiánokról), sõt a discovery csatornán is szokott lenni mûsor, ami róluk szól (sajna ritkán) 21/L
Ázsiai származású õslakók éltek ott. A legenda szerint Kolombusz nevezte el õket indiánoknak, mert azt gondolta, hogy Indiába érkezett.
Azért szomorú hogy 20 évesen itt tart valaki hogy ezt a kérdést fel kell tennie, ezért is kérdeztem az életkort. Aztékok, maják, inkák, és rengeteg egyéb bennszülött törzs, indiánok... Úgyhogy remélem ez kérdés valami vicc! :)
poén is lett volna, ha azért betelepítenek embereket, hogy aztán nagy részüket megöljék és rezervátumba zárják! a betelepítés is volt: Afrikából vittek rabszolgákat Észak-Amerikába!
A kérdező hozzászólása: Jó az már más kérdés, de amerikát késõbb fedezték fel, ezért kérdeztem. Az egy "különálló világ" volt már akkor is lakosokkal, vagy csak egy földdarab? 20 miért?

Tetszik nekem egy pasi és úgy hallottam, hogy én is tetszek neki (persze ezt nem vallotta be), csak szerinte egy kicsit nagy a korkülönbség. Én 21 éves vagyok ő 32. Szerintetek nagy a korkülönbség? Most mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy hallottad? Mondta? Pletykálják? Szerintem elég idõsek vagytok ahhoz, hogy ezt ketten, autonóm módon intézzétek mindenféle közvetítõk beiktatása nélkül. Annyit tehetsz h te megpróbálkozol a dologgal, de ha õ kifogást keres h miért ne jöjjetek össze, azt el kell fogadnod, .

Úgy hallottad? Mondta? Pletykálják? Szerintem elég idõsek vagytok ahhoz, hogy ezt ketten, autonóm módon intézzétek mindenféle közvetítõk beiktatása nélkül. Annyit tehetsz h te megpróbálkozol a dologgal, de ha õ kifogást keres h miért ne jöjjetek össze, azt el kell fogadnod, .
szia:) azonos koruak vagytok, mint az exem es en. szivesen megosztom a tapasztalataimat, esetleg privi? diohejban annyi, hogy a kulonbseg nem kizaro ok, szerintem mukodhet, bar nekunk nem sikerult.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy nektek nem jött össze :(
A kérdező hozzászólása: Megoszthatnád a tapasztalatodat, észrevételeidet.
Nem:) Nálunk 30 év van
Egyáltalán nem nagy a korkülönbség. Szüleim között is pont ennyi év van és már 38 éve együtt vannak. :)
Szigetre be tudsz menni 18 év alatt is úgy tudom :)
A kérdező hozzászólása: köszi az elsõ válaszolónak, akkor én nem tudtam jól:D ahh, csak nagy rajongó vagyok, de csak 13 és nem tudom, mehetnék e a szigetre><
14 éves kor alatt csak kísérettel lehet. Úgy tudom ez egy egyedül bemehetõ, vagyis 14 éves ember is lehet. De a végében nem vagyik bíztos, nézd meg az oldalukon. Az elött meg bíztos nem lessz.
Igen, jól mondja. Utánanéztem én is : A 11. (tizenegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják. A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvõképes kísérõvel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvõképes kísérõvel tartózkodhatnak ott.
A kérdező hozzászólása: PARDON!!!! FORMA 1 !!!!! (GYORS GÉPELÉS ÁTKA) :D
Lehet halasztást kérni, meg kell indokolni. Én a Forma1-es indokot inkább mellõzném.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én nem mellõzném, mert ha már megvettem a jegyet, nem fogok 10ezret kidobni az ablakon és ezt õk is megértik! Miért is mellõznéd? Milyn indokot mondjak helyette? :)
Felénk behívnak. Halasztani nem lehet. Államilag finanszírozott közmunkaprogramok vannak, a közmunkásokat adott idõponttól, adott idõtartamra, adott munkakörre közvetítik ki.

Kutyáknál megengedett még a farok illetve fül csonkítása? régebben úgy hallottam, hogy különböző okok miatt be akarják tiltani, de azóta semmit nem halottam az ügy kapcsán.

Legjobb válasz: Megengedett. De mindjárt jön egy csomó fanatikus hülye, és kiosztanak hogy állatkínzó vagy, ha kupíroztatod a kutyád fülét/farkát...

Megengedett. De mindjárt jön egy csomó fanatikus hülye, és kiosztanak hogy állatkínzó vagy, ha kupíroztatod a kutyád fülét/farkát...
Most nem azért, de az emberek többsége nem szokott olyan kutyát kupíroztatni, amelyiknél nem szerepel a vágott fül a fajta standardban...Legalábbis én nem láttam még olyan keverék kutyát vagy olyan cocker spánielt amelyiknek csak úgy hobbiból levágatták a füleit... A gyakorlatban pedig igenis találsz sok állatorvost, aki elvégzi. Miért is tagadná meg? Nem illegális és pénzt is keres vele.
Szerintem nem tiltották be, mert tavaly nyáron nagynénéméknél születtek boxer kölykök, és nekik levágta a farkukat egy valamilyen ember.
Kupírozást csak akkor csinálják meg, ha a standard megengedi. Általában véve nagyon sok esetben megtagadja az állatorvos ezeket a beavatkozások elvégzését. Max fû alatt tudod valakivel megcsináltatni.
ezt mivel végzik amúgy? baltával?
Gondolom szikével, nem baltával:S Egyébként van olyan fajta aminél megengedett és van amelyiknél nem.Nézz utána neten.
törvényileg megengedett. megint más kérdés, hogy sok országban már nem lehet versenyen, ill. kiállításon nevezni vágott kutyával.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkinek! Amúgy dobermannról van szó, de még kicsit odébb van... :) Csak kíváncsi voltam engedélyezett-e még a dolog...

Egyedül nevelem a gyerekemet és gyerektartásra most adtam be a pert a bírósághoz.15. 000ft-ot kérek de, a volt páromnak nincs egyáltalán bejelentett munkahelye. Ilyenkor mit lehet csinálni? Én úgy hallottam, hogy akkor nem tudnak mit csinálni.

Legjobb válasz: Én úgy tudom ha nincs bejelentett munkahelye akkor nem tud adni tartásdíjat sem.Van olyan ismerõsöm aki kirúgatta magát a munkahelyérõl elment feketén dolgozni de egy forintot nem fizet.Te is figyelj rá.Ne haragudj nem akartalak megbántani csak szóltam róla ilyen is van!

Én úgy tudom ha nincs bejelentett munkahelye akkor nem tud adni tartásdíjat sem.Van olyan ismerõsöm aki kirúgatta magát a munkahelyérõl elment feketén dolgozni de egy forintot nem fizet.Te is figyelj rá.Ne haragudj nem akartalak megbántani csak szóltam róla ilyen is van!
Létezik olyan, hogy tartásdíj megelõlegezés. Úgy tudom, hogy ez abban az esetben adható, ha van rá remény, hogy az apán ezt késõbb betudják hajtani, ha nincs akkor azt hiszem nem kapsz semmit. Nem pontosak az információim, régebben azt hiszem így volt, keress rá a tartásdíj megelõlegezésre szerintem kerekebb választ kapsz.

Mindenki utal de az osztályban többen, nem egyszer hallottam, hogy leszbi. Pedig egyedül rólam nem tudja senki elképzelni ezt az iskolán kívül. Az osztalyban van egy hülye és mindenkit úgy irányít be ellenem hogy az"csodalatos"!?

mar nem bírom ezt tovább nem tudom mi lesz a vége otthon b?gtem mar jó sokat mert és nem az els? alkalom az ilyenre mar próbáltam megváltozni de nem megy mert nem tudom hogy tegyem és azt sem hogy miért nem elveznek mar mondtak hogy senki sem elvez meg minden pedig én mást halottam róluk!?ha én ott vagyok és valami infót akar valaki a tobinek mondani inkáb ot hagynak!?

Legjobb válasz: Úgy látom van ott a csapatban egy fõnök, aki bármit mond, a többi lohol utána mint a kiskutyák, még ha más is a véleménye. Rémesek az ilyen emberek, próbálj meg ne törõdni velük, és koncentrálj saját magadra, tanulásodra, pihenésedre, esetleg keress egy társaságot akik befogadnak. Pl. sporton belül.

Úgy látom van ott a csapatban egy fõnök, aki bármit mond, a többi lohol utána mint a kiskutyák, még ha más is a véleménye. Rémesek az ilyen emberek, próbálj meg ne törõdni velük, és koncentrálj saját magadra, tanulásodra, pihenésedre, esetleg keress egy társaságot akik befogadnak. Pl. sporton belül.
HÚÚÚ! Nehéz megérteni amit írtál fõleg az utolsó két mondatodat....nem beszélve a sok helyesírási hibákról!!! Ne foglalkozz velük, hagyd a fenébe...3 dolgot tehetsz:.csak mosolyogj, és ha megint meghallod, hogy rólad beszélnek a többiek, szólj nekik oda, hogy nem jól tudják az infót, és ha érdekli õket a te "Leszbi" kalandod csak kérdezzenek téged és te elmeséled....(biztos vagyok benne, hogy nem vagy az, de ilyenkor a legtöbben zavarba jönnek, és elõbb-utóbb a pletykának is vége lesz....)Vagy elkezdhetnél te is egy pletykát, hogy nem érted miért kavar a "kis hülye"(akire te gondoltál) mert amikor együtt voltatok nagyon jól éreztétek magatokat...Vagyis pletykálj te is a másikról hasonló dolgokat...De tudni kell, hogyha ezt fogod csinálni akkor te sem leszel különb náluk....Ezért ne is foglalkozz vele...Minden csoda 3 napig tart..utána már unalmas lesz....
Találd meg azokat az erõsebb egyéniségeket akik szimpatizálnak veled, és barátkozz velük. Õk könnyebben meggyõzik a többséget, ha úgy látják hogy szimpi vagy. Valamint tûrj! Ne hátrálj! Sz..rd le h mit mondanak rólad. Te értékes ember vagy akkor is ha alaktomos sze métládák áskálódnak ellened! Én is közellenség voltam ált 5-8-ig fõiskola 1-3 ig. Aztán a nagy ellenségek a barátaimmá váltak a végére. Nem kedveltek mert sosem követtem senkit sem vakon. Végül pedig kegyetlenül verd el a fõellenségedet, a hangadót, de mindenki elõtt! Magabiztosan kell csinálnod, és utána szóban is alázd meg, de ne vulgárisan. Mondd neki hogy csak gerinctelenül nagy a po fája, és kavarja a sz.rt. Ha lerombolod a tekintélyét akkor rögtön más fényben fog feltûnni amit eddig õ mondott. Ha az illetõt sikerül egy béna pöc snek beállítanod akkor hitelét veszti mindaz amit rólad állított. Vagy lagalábbis senki nem mer majd szekállni. :) Végül van a gerinctelen mód: Barátkozz a fõsze méttel. Legyél seg gnyaló. Ocsmány egy mód, de célravezetõ. Hozzáteszem és sohasem alacsonyodnék le ez legutóbbihoz! A bõgést meg hagyd abba! Attól még soha semmi nem oldódott meg, hogy az emberek elvonultak hüppögni egy csomag zsepivel!
Én így vagyok már több helyre is leírtam , hogy mennyire utálnak ide nem írom le. ha leszarod õket rád uszítanak egy tanárt , hogy próbálj beilleszkedni közben õk rajtad és a tanáron röhögnek. . Senkinek se szólj mert megvernek , ütnek rúgnak, oldalba hasba, nekem olyan volt , hogy viccbõl úgy bordán rúgtak alig kaptam levegõt zöld foltos lett. A szüleimnek azt hazudtam bevertem a padba amikor elõ akartam venni a matek könyvet. Az mondták adnak kötelet is , hogy megöljem magam közben röhögtek. Meg , hogy majd "elsinkelnek" megölnek. Utána az egyik gyerek válaszolta , hogy 8-dik osztály végén , mert az ilyen jó K.U.R.V.A csicska kevés van. Én teszem fel mindig az osztálytársaimnak a széket, én viszem le a torna zsákjaikat 2-3 fordulóval a tornaterembe, én takarítom a kerékpárjaikat körülbelül: 1-2 hetente hétvégén , én törlöm le a táblát a hetesek helyet mindig, le hugyozták már háromszor a biciklimet. ...... És még sorolhatnám. Sokszor sírok az ütések miatt, állandó szidás miatt. Minden reggel gyomor ideggel kellek fel. Hogy ma mivel szívatnak meg. Ez így meg 2-3osztály-óta. Amikor még 3-osztályos voltam ég nem ütöttek verte. Csak szavakkal bántottak. 4osztályos koromban már kisebb ütések év végén már a a pokol.
Elõzõ író vagyok...látom javítottál a helyesírásodon..még javíthatsz hisz az utolsó mondatodban is van hiba....
A kérdező hozzászólása: Az vagyok aki írta a kérdést és csak válaszolni szeretnek annak aki azt írta hogy sok a hibám ay a baj hogy kevés a karakter és nem fértek be egyes helyekre a szóközek és olyan hely is van ahol azért maradt úgy mert bizony pirossal alá volt húzva de nem a helyes "megoldást" dobta ki ezert hagytam és koszi a többi választ is(azok akik írtak)
férnõ.
Ezt melyik újságban olvastad? Ilyen szabály nincs
Tényleg ennyire láma vagy, esetleg képzed magad?
Nem, nem, addig kell nyúzni az "én szeretlek", "nem, én szeretlek jobban"-t, míg az egyik meg nem unja. Tehát nincs olyan szabály, hogy férfi vagy nõ tegye le, hanem a vesztes.
mindig a hívó fejezi be! :) tanulj illemet :)
Kivéve, ha a hölgyemény besértõdik egy gyors dugásra ösztönzõ cicerói mondaton...
hát jah. ha szigorúan az illemet vesszük, akkor a hívó feladata. de ismerkedésnél, vonzalomkeltésnél fontos, hogy a férfi legyen az irányító, ezért ideális esetben ebben is õ dönt.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat!

CSS-ben úgy hallottam, hogy ha valaki sikneket rak be pl. fegyver azé vac ban-t kaphat. Ez igaz?

Legjobb válasz: Maximum akkor ha csalásos a skin pl. awpnek lessz lézercélzója ilyesmi de a sima skint nem bannolhatják mert akkor a gamebabanán nem lenne css skin.

Maximum akkor ha csalásos a skin pl. awpnek lessz lézercélzója ilyesmi de a sima skint nem bannolhatják mert akkor a gamebabanán nem lenne css skin.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!