Találatok a következő kifejezésre: Úgy hallottam, van egy olyan (6 db)

Úgy hallottam, hogy van egy olyan pont a háton, ahol rögtön el lehet élvezni. Ez pontosan hol van?

Legjobb válasz: Egy orvos fedezte fel 5-6 éve hogy a gerinc tövénél két oldalt van olyan pont amit bizonyos elektródával stimulálva azonnal orgazmusa lesz, az alanynak független a nemétõl. Szóval csak úgy azért nem megy :) Egy szabályozható elektródás izom és ideg ingerlõ úgy 35 ezer Ft-tól kezdõdnek és még ezekkel is meg kell találni a frekvenciát. Üdv Crea

Egy orvos fedezte fel 5-6 éve hogy a gerinc tövénél két oldalt van olyan pont amit bizonyos elektródával stimulálva azonnal orgazmusa lesz, az alanynak független a nemétõl. Szóval csak úgy azért nem megy :) Egy szabályozható elektródás izom és ideg ingerlõ úgy 35 ezer Ft-tól kezdõdnek és még ezekkel is meg kell találni a frekvenciát. Üdv Crea
Aha lehetséges. De nem neked. Ehhez profi szakemberker. Mivel majdnem az összes ideg ott fut végig, hát 100%, hogy ott van az a ideg is amely az orgazmus idézi elõ. A többit a google-be.
Sztem ez baromság, háton nincs iylen pont. ha fiú vagy, akkor van ilyen pont, de nem a hátadon...
Rosszul értetted sztem. A hátadra fekszel, és téged "nyomnak" meg. :-) Már ha lány vagy (gondolom igen, mert férfiáknál kellemetlen lenne, ha csak úgy "elmennének" egy hátnyomástól)
3 hagyd békén ezt a csajt.. én igen megbecsülném
"nem az a fontos, hogy te legyél az elsõ, hanem az, hogy az az utolsó" valami nyálgép fészbúkos oldalról való, de sokmindent lemond szerintem.
Én megbecsültem minden olyan lányt/nõt a életemben aki kedves és normális volt velem. Személyiség függõ ez is!
Több olyan párt ismerek, akiknél az egyik vagy mindkét fél szûzen ment a házasságba. Szerintem csodálatos dolog az, ha meglepetés az egyik fél a másiknak, nem pedig a "sokadik". Ezekbõl tartós kapcsolat lesz. Sok prédával a hátad mögött nem egyszerû elkötelezõdni, mert mindig önkéntelenül is fölvetõdik benned, hogy az egyik ebben, a másik meg abban volt jobb, stb. Nekem már van "tapasztalatom", de a barátnõm még szûz, a házasságig az is lesz... :D 26f
en megbecsulnem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket! :)
Nyilván jót tesz valaki egójának, hogy a párjának õ az elsõ. Én sajnos nem voltam elsõ a jelenlegi páromnak, de utolsó még lehetek. Inkább ebbe reménykedem :)
Véleményem: Ismerd meg a barátodat mielött magadrahuzod akár szüz vagy akár nem. Ha megismerted akkor tudod elöre, hogy kb. mit várhatsz töle.
Személyfüggõ, de én személy szerint nagyon megbecsülném azt a lányt.Vannak akik csak arra hajtanak, hogy meghúzhassák a lányokat és ennyi, ebbõl sok van eléggé, de vannak még normálisok is köztük én is, aki mindennél jobban megbecsülné ezt, és nagyon jó lenne. :) 22/F
persze, mindenki imád szûzteleníteni, ha bevallja, ha nem:)
A kérdező hozzászólása: hmm..
Nem törvényszerû. Én személy szerint igen. De van aki tart olyan dolgoktól, hogy ha õ az elsõ majd idõvel ki akar próbálni mást is és elõbb utóbb féltékenységbe megy át a dolog.
Én megbecsüllek, ha lefekszel velem.
embere válogatja. nincs benne igazság.
Szeretnek elsok lenni, nem 8. a sorban 16 evesen. Az rolad mond el sokat, hogy hogyan es kivel veszted el. Ha 2 het utan, es ugy megy a masik kapcsolatba ennyi idosen, akkor mindenki ezert kezd majd veled utana. Ismerd meg a sracot, s ha kitart veled addig, amig keszen nem vagy a dologra - mondjuk 3-6 honap, vagy barmennyi- akkor megerdemli. Az utana kovetkezovel sokan megbeszelik, hogy meddig voltak egyutt. Nyilvan, ha mar 16 evesen nem vagy szuz, es a sraccal megbeszeled, hogy 3 honap volt a leghosszabb kapcsolatod, veszi a lapot. 16 evesen ugysem lehet elmeletben 3-5 vagy tobb eves parkapcsolatod. Jarj egy evig legalabb vkivel, de ha nincs ilyen srac, akiben megbizol, akkor nem kell. Ha a ficko is feszekrol feszekre jar, akkor nem biztos, hogy veled maskent lesz majd.
Akna Camping - Szomorú Vasárnap
Ez hihetetlen, bátyámtól kaptam anno egy kazit, amin rajta volt ez a szám is. Nagy kedvencem lett, de sajnos se elõadót, se a szám címét nem tudtam. Természetesen elkevertem a kazettát és azóta keresem ezt a zenét. Ennek van már 8-10 éve. Nagyon szépen köszönöm!!!!!!


Milyen itató poharat ajánlotok egy éves babának? Hallottam, hogy van olyan, ami nem csőrös, hanem olyan, mint a nagyoké, csak teteje van, és úgy kell belőle inni.

Legjobb válasz: Nuby puhacsörös - szilikon- volt müllerben vettük az szuper ! nem folyt nem csepegett és a mam -nak van egy keménycsöröse ami kék meg zöld színben is van pl. brendonban az is klassz nagyon.

Nuby puhacsörös - szilikon- volt müllerben vettük az szuper ! nem folyt nem csepegett és a mam -nak van egy keménycsöröse ami kék meg zöld színben is van pl. brendonban az is klassz nagyon.
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=164985388&pnr=10001&foto=1 Nekünk ilyenünk van.A "csõr" része lehajtható, ami nagy praktikus.Kislányom csak ebbõl tud inni egyedül, kézre esik neki.Én nagy szeretem, és nem drága.
Én nekem legelõször a lányom a kubu csõrös tetejû üdítõt fogadta el, nem kellett neki a csõrös pohár, és nagyon szépen ivott belõle, nem folyt félre.
Én ilyenbõl itattam a gyerekemet: http://www.argep.hu/popup.asp?pid=148047712&pnr=10001&foto=1 Nem zár teljesen jól a tetõ. Ha egyenesen volt a táskámban, akkor nem volt vele gond, dobálhattam össze-vissza, nem szivárgott ki belõle. De egyszer felborult, és egy csomó víz kiszivárgott, mire észre vettem.
Én vettem a fiamnak csõrös itatót.Imádja a mai napig, de ha ujra kéne kezdeni akkor egyszerû füles mûanyag pohárból itatnám.Nálunk sokszor van hogy az üvegbõl iszik.Imádja, igaz már 20 hós.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!