Találatok a következő kifejezésre: Úgy hallottam, van egy (60 db)

Ti hisztek abban hogy van õrangyalunk? Mert az emberekbõl lesznek, de csak a jókból, úgy hallottam. De egyre kevesebb jó ember van (? )

Legjobb válasz: Haladjunk szépen sorjában. Én hiszek abban, hogy van valamilyen erõ, ami igyekszik megvédeni engem. Nevezhetjük õrangyalnak, de nevezhetjük tudatalattinak is. Kitõl hallottad? Haláluk után lesznek õrangyalok? Mert akkor mi van a paradicsomba kerüléssel? És ki számít jó embernek? Aki hisz istenben, de tömegyilkos, vagy aki nem hisz istenben, de segít embertársain? Lehet, hogy egyre kevesebb jó mber hal meg, mert a jó emberek sokáig élnek. A boldogság meghosszabítja az életet, és aki jó, az boldog is. Aki meghal, az elõszöris az aktuális menyországba, örök vadászmezõkre, valhallába, stb jut, csak a fennmaradókból lesznek õrangyalok.

Haladjunk szépen sorjában. Én hiszek abban, hogy van valamilyen erõ, ami igyekszik megvédeni engem. Nevezhetjük õrangyalnak, de nevezhetjük tudatalattinak is. Kitõl hallottad? Haláluk után lesznek õrangyalok? Mert akkor mi van a paradicsomba kerüléssel? És ki számít jó embernek? Aki hisz istenben, de tömegyilkos, vagy aki nem hisz istenben, de segít embertársain? Lehet, hogy egyre kevesebb jó mber hal meg, mert a jó emberek sokáig élnek. A boldogság meghosszabítja az életet, és aki jó, az boldog is. Aki meghal, az elõszöris az aktuális menyországba, örök vadászmezõkre, valhallába, stb jut, csak a fennmaradókból lesznek õrangyalok.
Én nem hiszek benne. Semmi bizonyíték nincs rá. Ez az egyre kevesebb jó ember van duma meg baromság. Sokkal több jó ember van, mint a középkorban vagy az ókorban. Õrangyaloktól függetlenül.
Amíg jelen van a jó, addig jelen lesz a rossz is. Minden emberben van némi jó, és némi rossz, yin-yang. Mindenkihez van egy õrangyal rendelve, aki mindig a segítségedre van, még ha nem is érzed úgy, hogy valaha bármit tett volna érted.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem hiszek benne, de az ateista létem most tegyük félre. Kezdjük ott, hogy az angyalok nagyon kevésszer vannak megemlítve (ha jól emlékszem a keresztény Biblia csak Mihályt és Gábrielt említi nevén, a többi arkangyal csak a zsidó részekben bukkan fel) és ott sem épp a tündibündi kategóriába esnek. Harcosokként, ijesztõ szörnyekként vannak ábrázolva, több szárnnyal és fejjel, semmi közük a barokk pufi szárnyas babáihoz. csak egy példa, Ezékiel 10:14 : "És négy orczája vala mindeniknek, az elsõ orcza vala Kérub-orcza, és a második orcza ember-orcza, a harmadik oroszlán-orcza és a negyedik sas-orcza." Angyalok nem emberekbõl lesznek, teljesen más kategóriába esnek, az embereknek Isten szabad akaratot adott, az angyalok vakon követik és imádják õt. (Kivétel Lucifer és a többi bukott angyal, akiket Sátán/Démon bandaként ismer mindenki.) Egyszóval, a jó emberekbõl szentek lesznek, nem angyalok.
Azért mert lelépsz az úttestre, és nem üt el a kocsi; nem kell rögtön õrangyalt sejteni a háttérben. Ha pedig még nem beszélgettél õrangyallal, nem láttad, nem mondta el mit csinál, akkor alaptalan, értelmetlen a kérdésed.
Hiszek benne! Mindenkinek van õrangyala.
Igen, és Bélának hívják.

Dell Inspirion Mini notebook-on hogyan tudom újratelepíteni a windows-t? Az lenne a problémám, hogy nincs külső DVD meghajtóm, és úgy hallottam van a merevlemezen egy windows tepítő, de azt nem tudom előhozni.

Legjobb válasz: Ha van telepítõd, akkor a WinToFlash program segítségével megtudod csinálni egy másik gépen egy USB kulcsból a telepíthetõ rendszert. Utána be a delleb az USB kulcs és mehet a telepítés.

Ha van telepítõd, akkor a WinToFlash program segítségével megtudod csinálni egy másik gépen egy USB kulcsból a telepíthetõ rendszert. Utána be a delleb az USB kulcs és mehet a telepítés.
A merevlemezen csak akkor van telepítõ (pontosabban recovery partíció), ha eredeti rajta a Windows és azzal vetted. A recovery partíció használata meg benne van a kézikönyve. Ha nem kaptál hozzá, akkor meg leszedheted a Dell honlapjáról.

A Nemo kapitány c. könyvnek van egy folytatása? (Mert úgy hallottam, van. )

Ha van, akkor valaki leírná, mir?l szól?

Legjobb válasz: Rejtelmes sziget a folytatása. Ebben a könyvben is találkozunk Némo kapitánnyal.. Érdemes elolvasni a Grant kapitány gyermekei könyvet is mert ez a könyv meg a Rejtelmes szigethez kapcsolódik..

Rejtelmes sziget a folytatása. Ebben a könyvben is találkozunk Némo kapitánnyal.. Érdemes elolvasni a Grant kapitány gyermekei könyvet is mert ez a könyv meg a Rejtelmes szigethez kapcsolódik..

Michael Jackson beteg? Úgy hallottam, hogy egy Vitiligo nevezetű betegségnek vannak ilyen tünetei a bőrőn.

Legjobb válasz: Nem csodalkoznek, ha barmilyen borbetegsege lenne. Rengeteg plasztikai muteten esett at, a borszinenek vilagositasa miatt.

Nem csodalkoznek, ha barmilyen borbetegsege lenne. Rengeteg plasztikai muteten esett at, a borszinenek vilagositasa miatt.
A kérdező hozzászólása: Nemrég láttam egy képet, hogy Jackson elsõszülött fia testén is van pár ilyen folt, tehát örökölhetõ is.
látom már régi a kérdés, de azért válaszolnék. hülyeség hogy a mûtétektõl lett fehér, MJ-nek vitiligoja volt. az orvosok egyenlõre nem tudják hogy mitõl alakul ki ez a betegség, és gyógymód sincsen rá, kezelni lehet, de teljesen nem szüntethetõ meg. nálam 1 napja diagnosztizálták a vitiligo nevû betegséget....14 éves vagyok
dehogyis. nem fehérítette ki, a média hazugsága! Orvososan bizonyított, h vitiligo bõrbetegségben szenvedett. Gogle ban írd be h vitiligo, képek..nagyon megdöbbentõ képeket találsz más embertõl. Amúgy ez a betegség olyan, h a bõrben lévõ pigmentsejtek kifehérednek. Michael esetében nem egyik napról a másikra (amúgy sem úgy van ez a betegség) hanem hosszabb idõszakig, , több évekig tartott nála. A még nem kifehéredõ részeket sminkkel takarta el. Kifestve kicsit erõsebben fehér volt a bõre a média ezért találta ki azt, h bõrfehérítés..pedig olyan nem is létezik!
Vitiligo sok mindentõl kialakulhat. MJ-nél én véleményem szerint a stressztõl alakult ki.
Én azt nem értem hogy miért csak késõbb jött ki rajta? bár nem ismerem ezt a betegséget szóval nem is mondom hogy nem lehetett ilyene...De azt is hallottam hogy a plasztikai mûtétektõl lett!
A kérdező hozzászólása: Sajnos szegényebb lett a világ egy fantasztikus zenésszel. Nyugodjon békében.
Neki is vitiligója volt, és ezért döntött a végén a teljes fehérítésen.(Ami szerintem sem volt jó döntés) Vannak fényképek a neten ahol látni h még néger, de már ott vannak a fehér foltok.Ezeket nem a korábbi mûtétei hozták elõ. Én is ebben a betegségben szenvedek, ugyh tudom, h h mûködik.
Lemarta a bõrét a domesztosz :P
A kérdező hozzászólása: Még csak annyit hogy könnyebb bántani a másikat mint az eszeteket használni.Azt hiszi valaki nem lenne jobb neki ma is koncerteket adni táncolni zenéket írni mint régen?
A kérdező hozzászólása: Üdv Nem hinném, egyébként hogy bármiféle plasztikai mûtét okozta volna (ha voltak is mûtétek azzal csak is javíthattak a kialakult állapoton)különben is, azon a szinten ahol õ volt , van , ha elrontották volna a mûtétet a föld alól is elõszedték volna már ennyi idõ alatt a vétkest.
Igen valóban ilyen bõrbetegsége van.és aki tudatlan ne szóljon hozzá.Még hogy másnak nincs ilyen?Nézz körül a neten.Egyébként ez nem új keletû dolog.
Ha tényleg beteg hogyhogy más embernek nincs ilyen betegsége? Nem hiszem hogy bõrbeteg. De senkise tudhassa!...
Csak lelkileg beteg, az és a plasztikai mütétek látszanak meg ennyire rajta....
elõzõ vagyok: igen, nagyon kis százalékban, de örökölhetõ

Terhességem utolsó harmadát kezdem van egy köldök piercingem. Hallottam, hogy ahogyan nő a has úgy szétrepedhet a bőr a piercingnél. Mennyi idő alatt forr be a lyuk ha kiveszem? Hallottam szilikon piercingről-hol lehet venni?

Legjobb válasz: Elég veszélyes lehet a dolog, ha a babó nyomja kifelé a köldöködet, de konkrét esetet nem hallottam,én azt mondanám,amíg a baba meg nem lesz,vedd ki,neked is kényelmesebb lesz.de persze Te tudod.Boldog babavárást.

Elég veszélyes lehet a dolog, ha a babó nyomja kifelé a köldöködet, de konkrét esetet nem hallottam, én azt mondanám, amíg a baba meg nem lesz, vedd ki, neked is kényelmesebb lesz.de persze Te tudod.Boldog babavárást.
szerintem is vedd ki, még a baba meg nem születik, és aztán, ha még mindig tetszik, és úgy gondolod, akkor visszateszed. Ha meg beforr a luk, akkor újat csináltatsz:) Gratulálok a babához!
Szia! Én most töltöttem a 28. hetet. Nekem is volt, de amint megtudtam, hogy babát várok kivettem. A helye még mindig látszik, de középen már összeforrt. Tehát látszik még a két kis lyuk, de középen már összenõtt lassan fél év alatt.
Nekem van egy szilikon piercing, terheseknek, ha gondolod, eladom neked. Vedd fel velem priviben a kapcsolatot. Én a neten rendeltem, de egy orvosi vizsgálat során kivettem a piercingem, ottmarad, és pár nap alatt beffort a luk, ezért nem erõltettem vissza. De amúgy én sem vettem volna ki, amíg nem zavar. Mondják, hogy csúnya lesz, meg zavar, ha kifordul a köldök. Szerintem így is csúnya lesz, ha akar, hogy kivettem, ez majd kiderül. Ha zavar, akkor meg gondolom magadtól is kiveszed. Szóval ha gondolod, írj:-)Megegyezünk:-)

Ha egy pici kutyát táskába viszek fel a volán buszra, vonatra köteles vagyok neki jegyet venni? Én úgy hallottam mivel táskába van ezért kézipoggyásznak számít (hat).

Azért érdekel ennyire mert ma vennem kellett jegyet neki,embertelen áron, (nem potdij)ráadásul jegyet sem volt hajlandó adni, kijelentette ,h nem ad,ami aggasztó mert a zsebébe ment a pénz. Volt olyan kalauz aki azt mondta, h nem kell vennem soha neki,mert a táskában van,és kicsi.

Legjobb válasz: Te tényleg egy troll vagy. ..megtanulhatsz helyesen irni kézipottyasz....majd akkor mondj véleményt,én nem az állatot becsülöm le, en ezt hallottam, h ha a táskába viszem fel,akk nem kell pont ezert venni jegyet, mert táskámban van, ami kézipoggyásznak szszámít

A kérdező hozzászólása: Te tényleg egy troll vagy. ..megtanulhatsz helyesen irni kézipottyasz....majd akkor mondj véleményt, én nem az állatot becsülöm le, en ezt hallottam, h ha a táskába viszem fel, akk nem kell pont ezert venni jegyet, mert táskámban van, ami kézipoggyásznak szszámít
A kérdező hozzászólása: *számít
Én is így tudom. Zsebbe ment neki. Akkor kell fizetni büntetést, ha összepiszkítja a buszt (wc-zés, hányás).

Fizetős-e a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola ha előtte már van egy OKJ-s szakmám? Úgy hallottam h az ilyen rendőri iskolákat támogatja az állam de hallottam is azt is, hogy mivel a 2-ik szakma ezért fizetős. Hogy is van ez akkor?

Legjobb válasz: Nem fizetõs bárhány szakmád van, mivel ez teljesen államilag finanszírozott, viszont nincs teljesen ingyen sem mivel ha elvégzed akkor a szerzõdés értelmében amit sulikezdéskor aláírsz szolgálatba kell állnod 2 évig, és ha ezt nem teszed meg, vagy esetleg nem sikerül elvégezni a szakmát,mert esetleg megbuksz akkor vissza kell fizetned az oktatásod költségeit mindennel együtt...(oktatás, kollégium,kaja, ruházat)Én is gondolkoztam a rendõr szakmán, viszont ha rám hallgatsz elõbb megcsinálsz egy másik szakmát, hiszen ha ez lenne az elsõ szakmád, akkor a második már fizetõs, ha mégsem jönne be a rendõrség, viszont ez fordítva nem igaz... Tehát érdemes a rendõrséget a listád végére rakni, ha nem vagy benn 100% ig biztos, hogy te mi is akarsz lenni!

Nem fizetõs bárhány szakmád van, mivel ez teljesen államilag finanszírozott, viszont nincs teljesen ingyen sem mivel ha elvégzed akkor a szerzõdés értelmében amit sulikezdéskor aláírsz szolgálatba kell állnod 2 évig, és ha ezt nem teszed meg, vagy esetleg nem sikerül elvégezni a szakmát, mert esetleg megbuksz akkor vissza kell fizetned az oktatásod költségeit mindennel együtt...(oktatás, kollégium, kaja, ruházat)Én is gondolkoztam a rendõr szakmán, viszont ha rám hallgatsz elõbb megcsinálsz egy másik szakmát, hiszen ha ez lenne az elsõ szakmád, akkor a második már fizetõs, ha mégsem jönne be a rendõrség, viszont ez fordítva nem igaz... Tehát érdemes a rendõrséget a listád végére rakni, ha nem vagy benn 100% ig biztos, hogy te mi is akarsz lenni!
A kérdező hozzászólása: dehogyisnem már régóta az akarok lenni:) és elvileg lesz ez pénzügy számviteles szakmám amit utálok és utána szeretnék menni rendõrnek
igen, ingyen van ha jól tudom, viszont ha nem végzed el, akkor fizetned kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!