Találatok a következő kifejezésre: Úgy hallottam, a (596 db)

Doki.
vaJon!!!
El kéne mennie a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: én is gyan ezt mondom .. de aztmondja hogy hátha jobb lessz és ez csak téves a terészettõl és a stressz miatt van .:( de én aggódok ...:(

Ugye, ez a bölcső hinták megérik az árukat? Úgy hallottam, a babák imádják!

http://www.teszvesz.hu/listings/index.php?us=Rozika47&ob=2

Legjobb válasz: Nekünk pont ilyen van, ettõl a hölgytõl vásároltuk. A kislányom imádja, szuper biztonságos, és PONT UGYAN AZ, mint a márkás tárasi. Semmi különbség nincs!Barátnõméknek ebbõl a márkás változat van, volt lehetõségünk alaposan összehasonlítani!

Nekünk pont ilyen van, ettõl a hölgytõl vásároltuk. A kislányom imádja, szuper biztonságos, és PONT UGYAN AZ, mint a márkás tárasi. Semmi különbség nincs!Barátnõméknek ebbõl a márkás változat van, volt lehetõségünk alaposan összehasonlítani!
A kérdező hozzászólása: ezek
én ebböl csak márkásat vennék. miért? egyrészt a márkásak tesztelve vannak hogy a baba hátának nem megterhelöek. másrészt biztonságosak is. ha esetleg valaki jobban meglöki, vagy késöbb mikor tud benne ülni akkor nem döl ki belöle, vagy nem szakad el egy év után az anyag stb... nem márkásat ilyenböl nem venném meg.
Nekünk van, és nem márkás. Szintén Tesz Veszen vettem. Nagyon jó, a lányom is szereti. Mondjuk mi kint használjuk a teraszon, szóval nem altatom benne. Csak kimegyünk kicsit hintázni. Vagy amíg teregetek, addig beleteszem.
Nekem rendes Adamom van, és nekem is volt lehetõségem összehasonlítani a barátnõm "másolat" hintájával. Én az "igazira" esküszöm, nekem megérte az árát, pláne, hogy van hozzá egy rugó, ami a világon a legjobb találmány. Sajnos csak hat hónapos korában vettem ilyen hintát. Volt egy idõszak, amikor nappal ebben is aludt. Most 20 hónapos a fiam, de még mindig nagyon szereti.
Ehez is árulnak rugót, én ma rendeltem meg.Szerintem nincs akkora különbség köztük, mint amilyen az áruk között van.Én azt nem tudom kifizetni....

Úgy hallottam a hullahopp karikázás fogyaszt/formál, igaz?

Sok helyen azt mondták h a műanyag karikával való hullahopp karikázás az nem ér semmit, de nekem sajnos csak az van és nem tudok más milyet szerezni. Ez akadályozhat a fogyás-/formálásban?

Legjobb válasz: Ítélkezésnél jobb!

Ítélkezésnél jobb!
Szerintem nagyon jó derékra, csináld csak!
igaz, nagyon is használ. derékra, csípõre, combra nagyon jó, tapasztalat!
Józan paraszt ésszel: minél keményebb egy mozgásforma annál több kalóriát égetsz el vele. De minden az étrenden múlik. Megint csak józan paraszt ész: mozoghatsz akármit ha több kalóriát eszel mint amennyit felhasználsz nõ a súlyod ha kevesebbet csökken. Az hogy mennyire formásodsz attól függ hogy: az adott mozgásforma mennyire izmosít ÉS attól hogy mit eszel. Mert lehet az izomzat vagy a zsír mennyiségét is változtatni. Egészségesen, fehérjedúsan kell étkezni akkor ha a zsírból akarsz lentebb adni.
A konklúziót rád akartam bízni de az elsõ válasz függvényében inkább leírom: A hullahopp nagyjából semmit sem ér.
Kedves 2/3! Próbáltad már?
Érdemes? :D
Ez nem ítélkezés ám hanem észérvek. Az izmok nem helyileg égetik a zsírt a felettük lévõ zsírpárnából. Más szóval helyi fogyás nem létezik. Nincs olyan hogy ez a "derekára jó". A monoton motorikus mozgás pedig nem igazán izmosít. A hullahopp nem égethet el sok kalóriát, akár csak a kocogáshoz képest, és még az sem épp a legextrémebb sport. Átmozgatásnak biztos nagyon jó, meg bemelegítésnek. Meg az is lehet hogy a semminél jobb mert kimelegszel ha hosszú ideig csinálod. De a komolyabb mozgás nem árt.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :)

Aki valamelyiken van regisztrálva. Úgy hallottam a tesz-veszen nem kell 100ft-ot befizetni, közbe meg mégis?

ma regisztráltam(félig),és a végén ott volt hogy fizessek be 100ft-ot,tehát ugyanaz mint a vateránál.Pedig sokan mondták hogy ez sokkal jobb,mert itt fizetni se kell..stb.Vagy volt hogy nem kellett,csak már kell?

Legjobb válasz: A kettõ már egy és ugyanaz. Ugyan két külön website de a cég ugyanaz. Nekem pl. a vaterán feltett kérdéseknél a válaszról az értesítõ teszvesz feladóval jön.

A kettõ már egy és ugyanaz. Ugyan két külön website de a cég ugyanaz. Nekem pl. a vaterán feltett kérdéseknél a válaszról az értesítõ teszvesz feladóval jön.
A 100 t-on keresztül elenõrzik le, tényleg a te neveden van-e a számla. ekem utána jóváírták a 100 t-ot, nem tartották meg maguknak. Aból vonták le az elsõ eladásom után a jutalákot. Elõször emiatt én nem is mertem regisztrálni, a postai utat választottam, de miután 3 hét után sem jelentkeztek, megpróbáltam az utalást. em volt semmi gond.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Tudom hogy utána jóváirják, csak azt mondták a teszveszen nem is kell 100ft-ot befizetni, na de ezekszerint igen:)
Régen nem kellett, csak a vaterán, de már egy a tulajdonos.
Én még az egyesülés elõtt regeltem a teszveszen és akkor is kellett átutalni 100, - forintot.
mit gondoltál a fehér fogú lányoknak mitõl vakít a mosolya?
igen, fõleg ha tükörtojást sütnek benne
Sok fehérje van benne, de még nem kóstoltam meg a spermát. Azt, hogy a börtönben megeszik-e (vagy megisszák?) a spermájukat, nem tudom alátámasztani. Most el tudom képzelni az új Norbi Update Spermás B-minõségû rizst, vagy a spermás csirkemellt. Biztos, finom lehetne...
de ha a saját spermáját eszi, az magából jött ki. annak mi lenne az értelme? másét esetleg, de az undorító. szerintem ugyanúgy esznek mint mi, csak kondiznak naphosszat (vagy fekvõznek, vagy házi súlyzóznak).
Ez egy baromság. C-vitamint, kalciumot, klórt, koleszterint, citromsavat, keratint, fruktózt, tejsavat, magnéziumot, nitrogént, foszfort, káliumot, nátriumot, B12-vitamint és cinket is tartalmaz.[2] Fehérjét nem látok. Wiki a barátnõd.
Mézes mustáros spermás mmmmmm
más dolguk sincs :) )))))
honnan szedted ezt a baromságot?
Sok eszed lehet. :)

Győrben hol tartanak szülésre felkészítő tanfolyamot? Úgy hallottam a védőnőnél kell érdeklődni. Mennyibe kerül egy ilyen tanfolyam?

Legjobb válasz: Igen, a védõnõnél meg tudod kérdezni. Én is nemsokára megyek, de bõvebb infot nem tudok. Boldog babavárást.

Igen, a védõnõnél meg tudod kérdezni. Én is nemsokára megyek, de bõvebb infot nem tudok. Boldog babavárást.
Mindenképp a védõnõ küldi el a jelentkezési lapot és õ tud minden infót is. Úgy tudom 26-28 körül indul a következõ, talán én is ott leszek :)
A védõnõdnél érdeklõdj, aztán majd adnak vmi csekket, amit be kell fizetni. Nekünk még Nádorvárosban volt, talán az ÁNTSZ-nek vmi székháza, a Zrínyi úti kórháznál kell balra kanyarodni, ha kifelé megyünk a városból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Úgy hallottam a szűzhártya begyógyul fél év érintetlen idő múlva. Igaz ez?

Legjobb válasz: Persze...megelolegez neked a Mikulas felevente egy ujat

Persze...megelolegez neked a Mikulas felevente egy ujat
Sajnos ez csak egyszer használatos, különben minden nõ szüzen mehetne férjhez :)
Hogyne. Ha olyan mutáns vagy, mint Rozsomák. De nem kell fél év, meglesz az pár másodperc alatt.
Nem.
Aki ezt mondta neked elég buta! Hát nem elég nekünk nõknek egyszer kibírni?!
Az is hülye aki mondta, de te is hülye vagy, még akkor is ha csak elgondolkoztál rajta...
NEM :D
persze.. és wifi is lesz benne.

Csajok! Nem annyira, de lógnak a melleim. Úgy hallottam, a masszázs is hatásos. Ti hogyan masszírozzátok magatoknak, hogy mindig izgatóan feszes legyen? 22/L

Vagy ha krémmel csináltátok, hol és milyen mozdulatokkal masszíroztátok be?

Legjobb válasz: Én kézrátétellel megtudom oldani.

Én kézrátétellel megtudom oldani.
Kézrátétellel én is tudok segíteni, sõt, sikertelenség esetére pénzvisszafizetési garanciát is vállalok.
Mellizom erõsítõ gyakorlatokkal tudsz javítani a helyzeten.
1-es és a 3-as kombinációja nagyon hatásos lehet
Mellfeszesítõ torna és krém. A krémet a mellen alulról fölfelé, és körkörösen, de az csak egy két perc masszírozás.
Nekem krémem is van hozzá..:D
http://www.termeszetesmellnoveles.blogspot.com Feszesítésre is találsz jó dolgokat.
Mûtét!
Igen, fõleg az edzés segít. Mellizomerõsítõ gyakorlatok szükségesek és melltartócsere.
Igazából lehet mindenféle sámántáncot lejteni is, de valójában csak a mellfelvarró mûtét segít. Igy fog utánna kinézni: http://www.clevelandplasticsurgery.com/wp-content/uploads/20.. Szóval marad egy kis heg körben meg egy csíkban lefelé és a mell alatt is.
A kérdező hozzászólása: legelsõ dolgom ez volt hogy itt néztem utána :) , de sajnos nem írnak itt róla semmit. Viszont felsõbb évesektõl hallottam hogy van ilyen. Annyit hallottam, hogy ha köztársaságit megpályázza valaki, de nem kapja meg, viszont az átlaga megvan hozzá akkor kap.
Év helyett, nem kilót akartál írni?
55-60 a felvételi súly. Nem kilót akart írni.
A kérdező hozzászólása: Évre gondoltam. Egy diploma utáni szaktanfolyamot szeretnék elvégezni amivel a rendõrség kötelékében is lehet dolgozni, de nem mindegy, hogy az ember hivatásos, vagy közalkalmazotti státuszban van. Mire elvégzem pont 35 leszek.Ezért érdekelne.
Nem emelték meg. Ha megnézel egy pályázati felhívást akkor 35 a legfelsõbb korhatár.
A kérdező hozzászólása: Köszi(nekem egy rendõrségen dolgozó személyzetis mondta, de nem tudta biztosan.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!