Találatok a következő kifejezésre: Úgy gondolom, a 16 (13 db)

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

16 éves vagyok és le szeretnénk feküdni a barátommal, anyukám mindig mondja hogy ha úgy gondoljuk hogy megértünk a dologra akkor szóljak neki és elmegyünk egy orvoshoz, de én úgy hallottam hogy a szűzeket végbélen keresztül vizsgálják igaz ez?

Nem lehet azt a vizsgálatot valahogy elkerülni? Muszály az els? együttlét el?tt n?gyógyászhoz menni? Nem elég az dolog után menni?

Legjobb válasz: Szia! én 18 vagyok és szûz,de már voltam orvosnál,mert fertõzést kaptam el.jobb ha elmész Az elõtt,mert felír fogamzásgátlót amit szedned kell ha nem akarsz gyereket,mert gondolom nem úgy akarsz ballagni hogy egy gyerekkel a hátadon!!:P:Pna jó ez csak poén akart lenni remélem nem sértõdtél meg!! engem nem végbelen keresztül vizsgált meg.ez az torvostól függ.van ahol ott is van ahol nem.mindenképp menj el orvoshoz mert jobb ha te is védekezel.amugy én mondtam a dokinak hogy nem voltam még senkivel igy csak 1 ujját használta,de nem is éreztem.nagyon paráztam meg kicsit szégyenlõs voltam de nem kell félni.nyugi!!nem fáj.én 17 voltam akkor.na remélem segitettem. akkor ne parázz semmi az egész

Orvosa válogatja. Ebngem is végbélen keresztül vizsgáltak meg, tehát egyátalán nem baromság.Mivel onnan is ki tudja tapintani a belsõ szerveidet, ezért onnan csinálja h ne okozzon feleslegesen nagy fájdalmat. De mint mondtam, orvostól is függ.
Szia! én 18 vagyok és szûz, de már voltam orvosnál, mert fertõzést kaptam el.jobb ha elmész Az elõtt, mert felír fogamzásgátlót amit szedned kell ha nem akarsz gyereket, mert gondolom nem úgy akarsz ballagni hogy egy gyerekkel a hátadon!!:P:Pna jó ez csak poén akart lenni remélem nem sértõdtél meg!! engem nem végbelen keresztül vizsgált meg.ez az torvostól függ.van ahol ott is van ahol nem.mindenképp menj el orvoshoz mert jobb ha te is védekezel.amugy én mondtam a dokinak hogy nem voltam még senkivel igy csak 1 ujját használta, de nem is éreztem.nagyon paráztam meg kicsit szégyenlõs voltam de nem kell félni.nyugi!!nem fáj.én 17 voltam akkor.na remélem segitettem. akkor ne parázz semmi az egész
Igen, úgy vizsgál meg az orvos, ha úgy látja jobbnak, és szerintem nem muszály vizsgálatra elmenned elõtte. Engem sem vizsgált meg, mikor elõször felírattam a tabit.
nekem 14 éves koromban volt egy kis gondom...megkérdezte az orvos, hogy szûz vagyok e még, s mivel az voltam még, kutya kötelessége volt ebben az esetben nem rendesen vizsgálni, így engem is végbélen keresztül vizsgált:S ez van!
Igen, valóban a szüzeket végbélen keresztül vizsgálják (de ahogy ismerem az itt lévõ válaszadók többségét, van aki azt fogja mondani, hogy nem igaz, meg, hogy mit érezhet ott az orvos...de könyörgöm, nem õk végeztek orvosi egyetemet..! És nekem ezt egy nõgyógyász mondta, amikor egészségre nevelés keretében pár felvilágosító órát adott.) Amúgy én nem mentem el az elsõ együttlétem elõtt nõgyógyászhoz, nem lett bajom...de hidd el, ha anyukád azt mondja, akkor örülj, hogy törõdik veled, és nem lehet olyan gáz:) Hja, és ártani sem fog.
Attól mert szûz vagy megvizsgál rendesen, max sokkal óvatosabban csinálja meg több idõ kell hozzá...
Totál hülyeség h az orvos végbélen keresztül vizsgál meg. Egy nõgyógyásznak nem az a dolga h a fenekedbe matasson, hanem ami elötte van "lyuk" oda kell nyúlkálnia. Amúgy teljesen mindegy hogy elmész-e nõdokihoz. Én is elmentem, barátommal együtt akartam bemenni, de õt kizavarta és amikor elkezdtem mondani hogy leszeretnék vele feküdni és h milyen védekezést ajánl annyit mondott h keressek vmit a neten, úgyis biztos egész nap azt bújom.. De remélem nincs több ilyen aljas orvos! Amúgy nem fontos elmenni elötte. A lényeg h ha õszinte akarsz lenni anyukádhoz mond meg neki h a közeljövõben biztos tervezitek és ha bármi baj van tõle megtudod kérdezni és fog segíteni és nem fogsz úgy odaállni elé, h jaaaj de ciki elmondani h már nem vok szûz.. A lényeg h a legelsõnél VÉDEKEZZETEK!!! A legbiztonságosabb a gyógyszer + gumi, de gondolom bogyót még nem akarsz szedni.
Na ezt sem tudtam, hogy szegények szûzek így járnak:) Én pár nappal azután, hogy elvesztettem a szüzességem elmentem dokihoz és nem volt semmi gáz..megvizsgált, csinált rákszûrést, felírt fogamzásgátlót stb. Szóval szerintem mondd meg anyukádnak, hogy majd azután elmész, hogy már megtörtént a dolog, akkor amikor megtörténik pedig GUMIVAL!! fogtok védekezni.
Én akkor mentem el elõször, amikor elõször elszakadt a gumi. Így már nem volt tétje a dolognak :) Kérdeztem tõle a végbélen vizsgálást, és azt mondta, hogy szokták, de sok értelme nincs. A legtöbb nõgyógyász amúgy is fakezû, nem éreznek semmit se, hátha még plusz tíz centi szövet van a keze meg a méh, petefészkek között. Õ speciel baromi jól kitapint mindent, mert félig-meddig vak is, de másokról tudja, hogy nem ilyenek.
9es: 10 centi szövet???:O lapozz már fel egy anatómiai atlaszt, kérlek szépen.
Majd én megvizsgálom a végbeledet!:)

16 eves fiu vagyok elhagyott a csajom. Hogyan szerezzem vissza? Felek vele beszelni mert ugy gondolom nem kellek mar tobbe neki.

Legjobb válasz: Ami nem megy nem kell erõltetni. Ne akard visszakapni, úgysem sikerülne. Inkább keress másik lányt.

Ami nem megy nem kell erõltetni. Ne akard visszakapni, úgysem sikerülne. Inkább keress másik lányt.
Így van. Rajta kívûl van rengeteg. Csak bemész délután a város központjába vagy valami forgalmas helyre és találsz bõven :D
Ne akard visszaszerezni, menj csajozni!
Nem is szeret téged...
Az menõ! Marha szerelmes lehet beléd, ha épp csajozik. Mit gondolsz, mi fog változni, ha összejöttök? max. az, hogy akkor már megcsalásnak hívják.
rettenetes.

16 éves fiam a minap elmondta nekem, hogy úgy gondolja önmagáról, hogy homoszexuális és egy nála csaknem 10 évvel idősebb férfival találkozgat. Most mit tegyek?

Nagyon elkeserít? szerintem a helyzet, napok óta csak sírok, ha épp nem lát senki. A fiamnak azt mondtam, hogy nem találkozhat azzal a férfival és amíg itthon lakik, felejtse el ezt a homoszexuális dolgot. Most gyakorlatilag alig beszélünk.

Legjobb válasz: Hát pedig ez nem azon múlik, hogy megengeded-e neki. Ha tiltod, maximum titkolni fogja. A homoszexualitás nem választás kérdése.

A kérdező hozzászólása: Kedves 37%-os válaszoló! Nagyon érdekes az okfejtésed az európai társadalmak csökkenõ népességérõl, azonban nem hiszem, hogy a lakosságszám csökkenésének hátterében a homoszexualitás állna. De gondolj bele a helyzetembe! Te mit tennél, ha a gyereked egyik nap azzal állna elõ, hogy a saját neméhez vonzódik? Kitagadnád?! Szerintem férfi vagy, így nem tudhatod, hogy az anyai szeretet határtalan. És nekem is megvan a magam véleménye a homoszexualitásról, de igyekszem nem belegondolni, hogy mit csinálnak a hálószobában, úgy ahogy én sem mások elõtt élem a magánéletem. Szóval nem kell a melegséget ennyire negatívan megítélni, hiszen a Te környezetedben is bárki lehet ilyen. A fiamról soha nem gondoltam volna és mégis homoszexuális.
A lehetõ legrosszabb dolgot mondtad neki hidd el. Így csak meg fog utálni. Nem tudsz ellene tenni semmit, melegnek születni kell. Annyit tehetsz, hogy elmondod neki, hogy szereted, és bármi is legyen, õ a fiad. Illetve adj neki egy csomag gumit és síkosítót. Ennyit tehetsz, csak szeretni és elfogadni kell, nem elutasítani és tiltani. Az nem jön be. (Nézd meg a Fiúk a klubból c. sorozatot, abban van egy fiú, 17 éves, aki egy 29 éves férfival találkozgat, és az anyja megtudja. Nézd meg, hogy hogyan reagál...http://dannyossz.freeweb.hu/firefox/epizodok/szinkronos/101...
"felejtse el ezt a homoszexuális dolgot" Pffffff. Szerencsétlen gyerek.
Kedves Kérdezõ: ha 16 éves lányod lenne és egy 26 éves férfival találkozgatna, akkor õvele szívesen találkoznál? A lányt éppen úgy ágyba viszi a férfi. Nem, nem bántani akarlak, ne érts félre, kérlek. Engem lányos anyaként éppen úgy megijesztene, ha tíz évvel idõsebb pasija van, hisz tudom, hogy az ágyba viszi. Magadon kell erõt venned, és el kell ezt a szituációt fogadnod, fogd úgy fel, mintha a barátnõjét vinné fel bemutatni. Tudod, a félelmeket úgy lehet leküzdeni, ha szembenézünk velük.
" Engem lányos anyaként éppen úgy megijesztene, ha tíz évvel idõsebb pasija van" És ha 10 évvel idõsebb nõje lenne a 16 éves tinilányodnak?
Takarodj innen, 37%-os, senki nem kíváncsi az ostoba, betokosodott véleményedre! Osztogasd ott az észt, ahol bárkit is érdekel! Mondjuk a zárt osztályon...
Teljesen megértelek, hogy ilyen ijedséggel töltött el ez a dolog. Nagyon sok anya hasonlóképpen reagálna. Azonban gondoltál-e arra, hogy amíg te sokat sírsz a dolgon, akkor vajon a fiad hányszor annyit, miután látta a reakciódat? Lehet, hogy én is kicsit összetört lennék utána, és félnék is rendesen, gondolatban 100-szor, 1000-szer feltéve ugyanazt a kérdést, amit a fiad neked is feltett: meggyûlölt az anyám? Én is csak azt tudom mondani, amit az elõzõek: tudom, hogy nehéz, meg minden, de próbáld támogatni a fiadat. Lehet, hogy õ most sokkal elkeseredettebb, mint te (magamból kiindulva).
A kérdező hozzászólása: Látom, hogy a válaszok sora ideológiai vitává vált a kérdésemnél. Õszintén szólva én is úgy gondolom, hogy a homoszexualitás nem természetes. De a fiamat mindennél jobban szeretem és látom rajta, hogy mennyire szenved. Ma beszélgettünk arról, hogy mióta érzi ezt, hogy jött rá, illetve megkérdeztem, hogy biztosan nem tudna-e lányokat szeretni. Erre azt válaszolta, hogy "1000%-ig biztos benne", hogy lányokkal nem tudna intim kapcsolatot kialakítani. Mutatott néhány képet is arról a férfiról, akivel találkozgat (azt kérte, hogy nevezzem õt a párjának, de ez még most nem megy nekem), végül belementem, hogy holnap találkozom vele. Lehet hogy nem helyes a találkozás, de ha már így alakult, úgy érzem, hogy muszáj megismernem ezt az embert, mivel a fiam szinte rajongva beszél róla, és egy fokkal talán nyugodtabb lennék. Egyébként a kép alapján egy áltlagos, úgymond normális külsõvel rendelkezõ fiatal férfi. Jól esik ilyenkor este "kiírnom" magamból ezeket a dolgokat, mivel sajnos errõl nem tudok senkivel beszélni. Férjem elõtt sosem volt titkom, most viszont egyszerûen görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy el kell majd neki ezt egyszer mondanom. Amiatt is biztosan neheztelni fog, hogy találkozni fogok a fiam "udvarlójával".
Nagyon helyesen döntöttél.:D És remélem, megírod majd ide, hogy milyen volt a benyomásod arról a férfirõl. És hát igen, nehéz. De gondolj arra, hogy a fiadnak még nehezebb, és a Te támogatásodra van szüksége.:)
A kérdező hozzászólása: Tegnap találkoztam a fiam barátjával, és meg kell mondjam, hogy egy kedves, jómodorú fiatalembert ismertem meg a személyében. Kinézetét tekintve nem látszik rajta, hogy 25 éves, maximum olyan 21-nek gondolnám. Azt mondta, hogy komolyak a szándékai a fiammal, soha nem tudna fájdalmat okozni neki. Így egy kicsit megnyugodtam, hogy a párja legalább nem olyan, mint akiket a melegfelvonuláson láthatunk. Egyelõre még emésztem magamban a dolgot, ha jól látom a dolgokat, nem is tehetek mást.
látod, megmondtam, h pozitívan fogsz csalódni :P
Szerintem akármien nehéz helyzetben is vagy nem tehetsz semmit. és el kell fogadnod hogy ez így van! szerinted a fiad önkéntesen döntött így?most õ van a legnehezebb helyzetben.támogatnod kell bármien nehéz is.
Tanuld meg õt elfogadni, mielõbb, mindkettõtök érdekében. Jó szívvel ajánlom: http://www.youtube.com/watch?v=i1UKVkXLfzc
Szia! Szerintem semmi okod a sírásra, nem történt tragédia, nem halt meg senki. A fiad egészséges és most mindennél nagyobb szüksége van egy szeretõ, elfogadó anyára. Azzal, hogy elmondta neked, hogy homoszexuális nagy kockázatot vállalt, a bizalmába avatott. Ne játszd el a bizalmát, támogatnod kell! Mégis kitõl várja el, hogy elfogadja olyannak amilyen, bármi történjék ha nem a saját édesanyjától? Gondolj vissza, a közös emlékeitekre, õ még mindig a fiad. A szexuális orientációja SEMMIT sem változtat a szereteten ami összeköt titeket. Ne várd tõle, hogy megtagadja önmagát. Ha valóban meleg akkor maximum elnyomni tudja magában, de elfelejteni soha.Beszélj vele!!! Ne hagyd, hogy eltávolodjatok egymástól.Abban megértelek, hogy 10 év elég nagy körkülönbség. De azt nem tudod megtiltani neki, hogy meleg legyen... ne hagyd magára.
ma 07:16 neked egész biztosan nincs gyereked, de remélem nem is lesz. az õ érdekében.
Ez a kib*szott nagy probléma, hogy a demokrácia keresztény alapokon nyugszik... Nem a liberalizmus.
A kérdező hozzászólása: Nem állt szándékomban, hogy ez a kérdés ideológiai vitává alakuljon a homoszexualitásról. Tény, hogy nekem is volt, illetve mind a mai napig van ellenszenvem a melegséggel szemben. De azt is látom, hogy a fiam, akit mindennél jobban szeretek, védtem, óvtam mindentõl, saját elmondása szerint most érzi, hogy tartozik valakihez, szerethet valakit. És rettentõen fáj, hogy egy férfihez fûzik ezek az érzelmes szálak. De ha így alakult, nem fogom ellökni magamtól. Megbeszéltük, hogy az apjának egyelõre nem mondjuk el. Abba is belementem, hogy hétvégente találkozhat a párjával, ha nem romlik a tanulmányi eredménye (szerencsére nagyon jó tanuló).
A mai társadalmi problémák mind a liberalizmus és az individualizmus miatt vannak. A népességcsökkenés, sok válás, züllött fiatalság. A kommunizmus kiirtotta a magyar középosztályt, kiüldözte vagy legyilkolta a haza legjobbjait '45 után. A rendszerváltás után nem történt meg a várt rehabilitáció ehelyett megjelent a neoliberalizmus. Mit is akarnak õk igazán? Egy olyan Európát ahol majd a fehér õslakosság helyett a népesség feketékbõl, muszlimokból és ezek keverékeibõl fog állni. Itt jönnek képbe a melegek: a muszlim országokban és a feketéknél se elfogadott a melegség ezért úgy szaporodnak mint a nyulak. Sikerült elérniük hogy a melegeket elfogadták és ennek az lett az eredménye hogy a fehér lakosság nem tartja a lépést a bevándorlókkal. Amely nemzetnél a népesség folyamatosan fogy az a nemzet pusztulásra van ítélve. Lehet itt jönni azzal hogy a Föld népessége nõ de hol? Mit adtak az emberiségnek a feketék és az egyéb ma rohamosan növekvõ népcsoportok? Nem kedvelem az angolokat, se a franciákat de mégis elismerem azt amit adtak az emberiségnek. Ha elpusztul az európai civilizáció az nem a feketék és az egyéb bevándorlók hibája lesz hanem azoké akik ezt hagyták a MIÉNK. Õk nagyon jól csinálják a dolgukat a saját szemszögükbõl. Elõbb utóbb a fehér lakosság nem fog tûrni de akkor már késõ lesz. Kiknek az érdeke Európa megosztása, kik akarnak folyton uralkodni az emberek fölött na vajon kik? Na mindegy szóval a melegség társadalmilag és biológiailag sem hasznos dolog. A másik dolog meg az undor ami egy normális reakció a melegségre. Mindenki döntse el maga hogy vajon melyik a helyes út.
annyit tudsz tenni hogy elfogadod es mellette allsz mert a fiad. Biztos nehez lesz, de mgavaltoztatni , leszoktatni nem fogod tudni. ha tiltod csak rosszabb lesz es a vegen el is fogtok hidegulni.
A kérdező hozzászólása: Férjem is biztosan nagyon kiborulna, ha megtudná, õ meglehetõsen konzervatív. De õszintén szólva én sem hiszem, hogy nincs más megoldás, hogy ebbe bele kellene törõdnünk. Fiam azzal is fenyegetõzött, hogy nem jön haza, és ehhez a férfihoz költözik.
14:45 Oké, ne bonyolódjunk vitába, de akkor én is kijelentem tényként: A homoszexualitás is természetes. A természet már csak ilyen sokszínû. És sehol sem írja elõ, hogy egy populáció minden egyedének szaporodnia kell, sõt. Ettõl függetlenül én megértem az anyukát, de csak azért, mert sokan hangoztatnak olyan inkorrekt nézeteket, mint te is. A szülõ-gyermek kapcsolatnak viszont erõsebbnek kell lennie a kívülállók véleményénél.
"felejtse el ezt a homoszexuális dolgot" Ez pont olyan, mintha neked valaki azt mondaná, hogy "felejtsd el ezt a heteroszexualitás dolgot".
Már miért volna természetes? Természetesnek azt nevezzük, ami az emberek számára elfogadott és megszokott dolog. Ha körbetekintesz a világban láthatod, hogy a homoszexualitás az emberek nagy többségének cseppet sem elfogadott de még csak nem is természetes. Azért vannak férfiak és nõk ezen a világon, hogy egymással kapcsolatot, családot alkotva, utódokat hozzanak létre ezzel biztosítva a népesség növekedését. Ha természetes dolog lenne akkor az sem lenne gázos ha mindenki homoszexuális lenne. Na de kérdem én, akkor hogyan szaporodna az emberi faj? De félreértés ne essék én NEM vetem meg a homoszexuális embereket. Nem mondom, hogy számomra nem fura ez a tény egy emberrõl, de én is tudom, hogy egyikõjük sem tehet róla... Ezért ne én törjek pálcát felettük! Semmi jogom nem lenne rá.
Mégis mi számít neked jobban, a társadalmi normák, vagy a fiad boldogsága? A szexuális irányultság nem választás kérdése, és változtatni sem lehet rajta akaratlagosan. Úgyhogy sajnálom, de azt nem fogod tudni megakadályozni, hogy férfiakkal bújjon ágyba. Viszont ha így állsz hozzá, akkor ne lepõdj meg, ha tényleg nem sokáig fog otthon lakni... Ha nem akarod, hogy gyûlöljön, akkor kénytelen leszel elfogadni úgy, ahogy van, bármilyen nehezedre esik is.
15:36 El kell keserítselek, nem az emberiségnek ment el az esze :)
Hát pedig ez nem azon múlik, hogy megengeded-e neki. Ha tiltod, maximum titkolni fogja. A homoszexualitás nem választás kérdése.
Már ne is haragudjon, de senki nem mondhatja meg egy embernek, hogy melyik nemhez vonzódhat... Ez gyakorlatilag olyan, mintha a maga fejébe akarták volna annak idején beleverni, hogy nem lehet heteroszexuális.
07:16 Biztos vagyok benne, hogy jót beszélgetett volna a gyerek a qrva nénivel. :) És érdekes módon én nem gondoltam bele, mit csinálnak a hálószobában, mert az az õ dolguk. Téged miért foglalkoztat ennyire a téma?
Nézni kell a Jò oldalát egy idõsebb férfinak van tapasztalata de amúgy sztem nem fog ez sokáig tartani.
Ha már odáig jutott, hogy elmondja, akkor ez elég komoly dolog nála. Ugyanakkor még nem lezárult, végleges dolog. Fejlõdhet, lehet, egyszer megundorodik ettõl. Kérdezd meg tõle, hogy lányok egyáltalán nem is tetszenek neki? Ha igen, akkor van még remény, hogy változik.
Én csak azt nem értem, miért nem választ magának egy korabéli férfit, mondjuk egy 23 vagy 24 évest... Ez szinte liliomtiprás.
Nem tudom, írta-e már valaki, de Nati írt egy könyvet errõl. Szenteh Natália És ha a te gyereked lenne homoszexuális? - (Beszélgetések tabuk nélkül) Keress rá a neten, ha valamiben problémád van, keress meg, szívesen segítek. F/42
Ha eltiltod az érzéseitõl, az lesz a vége, hogy lelép és többé nem is keres titeket. Igaza lenne. Fogadd el, hogy õ így érez, ne tedd neki még nehezebbé!
13-as válaszoló voltam. Nagyon örülök, hogy pozitív élményeket szereztél tegnap. Büszke lehetsz Magadra, hogy átlépve a saját fenntartásaidon, a fiad életét, az iránta érzett szereteted szem elõtt tartva belementél a találkozásba. :) Akkor most már csak a férjed hasonló irányba való terelését kell átgondolnod. Még egyszer gratulálok a bátorságodhoz!
Nehéz helyzet, de nem tudsz mit tenni.Tiltani nem jó ötlet, mert tényleg elmegy, nem tehet arról, hogy homoszexuális.
nehéz elfogadni, pedig el kell! Ez a helyzet nem éppen egy divathóbort (vannak esetek, amik igen, de az írásaid alapján a fiad komolyan gondolja a dolgokat) Próbálj napirendre térni efölött, és örülj, hogy elmondta. Támogasd, hisz nem akarjátok elveszíteni a másikat! A férjednek pedig nem biztos, hogy neked kéne szólni... Hagyd, hogy a fiad mondja el, ha úgy érzi, eljött az ideje. Tudod, attól, hogy más szexuális beállítottságú, attól még a te fiad! Ugyan olyan mint eddig volt. Neki ez a normális, nem pedig a heteroszexualitás.
Kedves 38%-os! A válaszaidat nem a "sok deviáns és meleg rajongó" törölte hanem a moderátorok, akik az oldal szabályait próbálják betartatni. Amúgy idéznék neked a szabályzatból: "A gyûlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történõ végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!"
Én a helyedben több megértést, bizalmat mutatnék a fiad felé. Ne vadítsd el semmivel, éreznie kell, hogy te szereted, s mindig, minden helyzetben mellette állsz, s meghallgatod. Ha ezt érzi, akkor mindent el fog neked mondani. A másik részét megértem, hogy nem akarod, hogy egy 26 éves férfival találkozgasson. Gondolom akkor se örülnél ennek, ha lányod lenne, hisz 16 évesen még tini. Nagyon sok beszélgetés, s a kapcsolatotok elmélyítése a fontos. Ne csak az édesanyja legyél, hanem a barátja is. A férjed most egy másik kérdés, én nem mondanám még el neki. Hisz elõször magadban kell ezt tisztázni. Egyébként szerinted a férjed hogy reagálna erre?
Ez nem a gyerek ellen van. Hanem épp hogy mellette. Már ott tart a tudomány hogy ha az agy bizonyos területeit ingereljük akkor képesek vagyunk irányítani egy adott dolgot. A jövõben képesek lehetünk bárkit szerelembe ejteni ezáltal. Így sikerülhet a melegek kigyógyítása. De biztos vagyok benne hogy van egyszerûbb módszer csak a fanatikus meleg rajongók nem képesek felfogni hogy a homoszexualitás nem normális.
37 % szerinted mért van az , hogy Iránban is vannak homoszexuálisok pedig ott halállal büntetik. Nem is rég volt , hogy két Fiattal fiút emiatt felakasztatok , mert kiderült róluk , hogy melegek.Inkább a megnövekedett igények miatt van kevesebb gyerek.Mint miattunk... Neked már van gyermeked?
37%-os... szerintem csak magadat járatod le idiotizmusoddal: "A szexualitás nem egy mutáció minden élõlényben meg kell lennie a fajfenntartás ösztönének." meg kell lennie? na ne mondd... kapaszkodj meg, nincs meg minden élõlényben. beleértve a muslicákon át a zsiráfokon át a pingvineken keresztül az emberig bezárólag. kicsit tájékozódj mielõtt idejössz az ideológiai szarságaiddal. az undorod meg a te privát ügyed. itt most tényekrõl van szó, nem a te személyes ízlésedrõl. nem fogok neked kiselõadást tartani a homoszexualitásról, ha annyira érdekelne már utánanéztél volna, és megtudhattad volna azt is, biológiailag és társadalmilag miért hasznos (igen, jól olvasod, hasznos) a homoszexualitás, és úgy általában a diverzió.
Hú de nehéz helyzetben vagy. De mégis az a véleményem, hogy a homoszexuális mivoltát ne támadd! Ha tényleg maradandó és az lesz, akkor el fogod veszíteni. Ezt Te sem akarod. Ha pedig tiltani fogod megoldja majd hazugságokkal és még annyit sem fogsz tudni az életérõl. Tudom könnyû így kívülállóként mondani okosokat és ha én lennék ilyen helyzetben nem tudom valóban meg tudnám-e ezt így csinálni, de hiszem, hogy ez a jó taktika.
Erre azt tudom mondani, hogy ciki. De szó szerint. A gyerek megbízik benned, elmondja, te meg rögtön másképp nézel rá. A gyereked, még akkor is ha buzeráns! A találkákat megtilthatod, és jogosan, ha mást nem, a korkülönbség miatt, de számolj vele, hogy fog még ezért utálni téged.
Keresztény erkölcs a lófszt :D Attól, hogy a szocializmusból ránk maradtak idõs vallásos nénik bácsik nem leszünk keresztények...
Drága 37%-os, mi toleránsak vagyunk mindenkivel, kivéve a csökött agyú, intoleráns, visszamaradott homofóbokat.
Itt bújik ki a szög a zsákból. A mi derék liberálisaink is csak addig toleránsak amíg a saját fajtájukat (cigányok, négerek, b*zik, drogosok) kell védeni. Ha valaki olyat mond ami nekik nem tetszik azt egybõl lehurrogják a nagy tolerancia bajnokok . Nem veszitek már észre hogy ez a mi országunk a keresztény erkölcsû Magyarország. Itt a mi értékeink szerint élünk.
"Nincs semmilyen biológiai elmélet a melegségre." Mondod ezt úgy, hogy fogalmad sincs a biológiáról. Van. Nézz utána.
Kedves Anyuka! Jobb ha elfogadja, ha nem szoc. otthonban szeretné nyugdíjas éveit tölteni, meg gondolom örülne ha a fia felnõtt korában is legalább hetente Önre níissa az ajtót! Ezen is érdemes elgondolkozni! Úgy bánjon vele, ahogy Ön is elvárná!
A szexualitás nem egy mutáció minden élõlényben meg kell lennie a fajfenntartás ösztönének. A melegeknél se hiányozhat ez csak valami trauma hatására elfojtódott. Nincs semmilyen biológiai elmélet a melegségre.
korrekció : a homoszexualitás az igazi => a heteroszexualitás az igazi
akkor csak szólok neked, kedves <37% -os, hogy régen hitték sokan azt, hogy a homoszexualitás betegség. és ma már egyre kevesebben. te mész visszafele az idõben, nem mi. vagyis a hasonlatod így lenne helyes: régen sokan azt hitték, hogy a Föld az egyetlen bolygó (= a homoszexualitás betegség, gyógyítani kell, mert a homoszexualitás igazi), de ma már tudjuk, hogy sok bolygó létezik, a tudománynak hála (= a homoszexualitást törölték a betegségek listájáról, a tudománynak hála, ma már tudjuk, hogy a egy a szexualitás sok fajtája közül.) összegezve: te hiszed még mindig azt, hogy csak a Föld az egyetlen bolygó.
Tudtad, hogy a fekete színû macska is valójában egy mutáció? Fessük õket fehérre? Itt kérlek nem a tudomány igazáról-tévedésérõl van szó, hanem szimplán a toleranciáról. Én se csipázom, ha valaki a pofámba tolja a szexualitását, legyen az homo vagy hetero, de nem kezdem el gyakorlatilag korcsnak hívni.
Nem lepõdök meg ezen. 100-200 éve még a többség valószínûleg nem hitte volna el hogy más csillag körül is kialakulhatnak bolygók. Az hogy az emberek többsége így vélekedik valamiben a kisebbség meg úgy az nem jelenti azt feltétlenül hogy a többségnek van igaza. A mai világban már nincs lehetetlen amikor már felvetõdik az hogy elvesztett végtagokat helyettesítsünk akkor miért ne lehetne gyógyítani a homoszexualitást? Az is az agyban dõl el és az agyat lehet befolyásolni különbözõ kémiai anyagokkal és elektromossággal. Az a baj hogy sokan nem képesek belátni a valóságot és azt hiszik hogy van olyan hogy heteroszexualitás és homoszexualitás. Pedig csak heteroszexualitás létezik vagyis ez az igazi szexualitás. A homoszexualitás csak egy hiba, vakvágány.
biztosan igazad van. ezért ért veled mindenki egyet. (nem)
Azon még nem gondolkodtál el kedves 38%-as, hogy ha ennyien ellened vannak, akkor valószínûleg nem az az eset áll fenn, hogy mindenki hülye rajtad kívül? Mondjuk már bizonyítottad, hogy a gondolkodás nem az erõsséged...
Hát igen látszik hogy a sok deviáns és meleg rajongó képtelen elfogadni a másik ember véleményét és a normalitást ezért töröltették a válaszaimat. De nem baj amit egyszer az internetre leírtak azt nem lehet semmissé tenni.
jól teszed, hogy találkozol vele, majd meglátod, hogy õ is ember, nem pedig egy szörnyeteg... aztán majd írd meg hogy alakult a dolog :) ))
ettol nem tuod eltiltani, ha szereted akkor el kell fogadnd ezzel egyutt, kulonben elveszítheted.
Ne legyél ellenséges a fiaddal , ha tiltod és veszekszel vele akkor csak meg utáltatod magad vele , tudom rossz ezt olvasni de ez az igazság ! Legyél belátóbb , tudom nehéz el fogadni és óvod de ez nem is baj mert sok a kihasználós ember , ismerd meg a barátját és utánna döntsd el hogy mit és smint ! Gond old ugy mint ha egy lánnyal lenne jóban mert neki azaz nekünk bi/melegeknek ez a természetes !
A homoszexualitás ebben a történetben csak a kisebbik baj. A nagyobb baj az, hogy egy 24 éves férfi molesztál egy bõven kiskorú fiút. Egy 24 éves férfinak a szex magától értetõdõ dolog, egy 16 éves tinifiú viszont még csak ismerkedik a szexualitással. Mindezt én emiatt tartom elsõsorban károsnak. Az pedig, hogy ráadásul egy deviáns mintát kap idejekorán a fiad, tetézi a bajt.
kedves Anyuka! miután a fiad a legmélyebb bizalommal, és a megértés reményével fordult hozzád, sikeresen hátbatámadtad. önzõ vagy, mert bármilyen nehéz is neked, elfelejted, hogy neki még nehezebb. a lehetõ legrosszabbul reagáltál. mi a rosseb az, hogy "felejtse el a homoszexuális dolgot"??? hát normális maga? hogy felejtheti el az ember saját személyiségét? ezzel a fiad puszta létét kérdõjelezed meg, javaslom zárj el otthon minden éles tárgyat és gyógyszert, kötelet biztos helyre. aztán konzultálj pszichológussal, hogy fel tudd ezt dolgozni. kedves Anyuka, mivel van fiad, feltételezem voltál szerelmes. kérlek emlékezz vissza, mit éreztél, mikor elõször szerelembe estél. mit éreztél volna, ha akkor azt mondják a szûleid, na felejtsd el ezt a heteroszexuális dolgot.
Sok eszed van neked? Én is így voltam mint a fiad csak én nálam 20 évvel idõsebb pasival találkozgattam 16 évesen és anyám nem fogadott el. Ha nincs mellettem a pasim öngyilkos leszek. A fiad nem tehet róla, hogy meleg. El kell fogadnod és szeretni. A pasijától meg pláne ne tiltsd el. Tönkre fogod tenni a fiad. Ajánlom, hogy nézd meg a Prayers for Boby címû filmet. Magyarul Imák Bobbiért és fent van youtubeon. Ha azt történne veled akkor sírnál igazán.
ivartalanítsad a fiadat. amúgy 2013ban már nem szégyen a melegség.
Megkérdezném tõle, hogy mióta gondolja ezt magáról. Mi váltotta ki belõle ezt az érzést?
# 28/28 Ne az én válaszom legyen mérvadó, 14 éves vagyok... (De van 16 éves meleg ismerõdöm.) Üdv: 16:52
16:52 Már bocs, de egy max. 25 éves ("csaknem" 10 évvel idõsebb, azaz max. 9) ember mióta idõs? Másik meg, hogy próbálj meleg tiniként egykorú párt keresni. Ilyen idõs korban a srácok félnek felvállalni magukat, pont az anyukáéhoz hasonló reakciók miatt, ezért alig mernek ismerkedni, maradnak az idõsebbek...
"Egyszerûen annyira reklámozva van a médiában és az élet többi területén hogy mivel a tömeg könnyen befolyásolható ezért egyre többen hiszik magukról hogy b*zik' Hülyeség. Sosem hallottam a homoszexualitásról, mégis meleg lettem. Akkor hallottam róla elõször, mikor rákerestem, hogy ugyan mi is van velem, miért érdekelnek ennyire a fiúk. Nincs reklámozva sehol, az utcán én még sosem láttam meleg párt. Pedig direkt figyelek, és érdekes, nem látok. Rólunk se mondanád meg, hogy együtt vagyunk, ha végigmegyünk az utcán. "Ha lenne statisztika világosan kimutatná hogy a múlt században és azelõtt sokkal kevesebb meleg volt nem ezért mert esetleg titkolták vagy nem merték felvállalni csak egyszerûen a józan ész szerint fel se merült hogy létezik szexualitás a férfi-nõ kapcsolaton kívül." Mivel ilyen statisztika nem létezik, eleve hülyeség az állításod, mert nem tudhatod, hogy mi jött volna ki belõle. Én is állíthatnék sok mindent, de amíg nem tudom cáfolhatatlan tényekkel alátámasztani, nem fogom habzó szájjal másra erõltetni a saját véleményemet. Mert így a tied is csak egy vélemény. Amit nem tudsz bizonyítani, és más sem fog, egyelõre. "A hit sok mindenre képes ha kerekesszékbõl..." Érdekes módon a hit ott gyógyít a legjobban, ahol a legjobb az egészségügyi ellátás. Afrikában hiába hisznek, mégsem gyógyulnak. És persze ha valaki súlyos beteg, akkor rohan az orvoshoz, majd miután meggyógyult: "hála Istennek". Akkor az orvos mire volt? Az ilyen hardcore hívõ emberek, mint te, gyógyuljanak otthon. Megnézem mi történik velük, ha levágják véletlenül az ujjukat... "Megmondanám neki, hogy a homoszexuálisok között terjedt elsõ körben az AIDS." Van benne igazság, de a HIV vírus nem orientációspecifikus... A melegek általában jobban aggódnak, gyakrabban eljárnak a szûrésekre, és elõbb felfedezik náluk a betegséget. Heterók közt is rengeteg a HIV fertõzött, ráadásul nem is tudják magukról. "Másrészt lehet, hogy nézett olyan videót, ami kiváltotta belõle ezt az érzést, de az is lehet, hogy már van elsõ kézbõl tapasztalata." Lsd. feljebb: sosem hallottam róla, mégis meleg vagyok. "Az is lehet, hogy nem jó a kapcsolata az apjával, és ezért kissé feminin lelkületû lett." Ha tudnád, némely meleg mennyire férfi módjára gondolkodik... Túlságosan is. És végül a kérdezõ anyukának: Hiába tiltod, fog találkozni az illetõvel. Ráadásul elvágod közte és közted a kapcsolatot. Tényleg, õ megbízott benned, elmondta neked, megtisztelt vele, hogy tudd, õ ilyen, te pedig lerohanod és azonnali változtatásra kényszeríted. Tudom, neked is rossz. Neki is. Mindkettõtöknek. De ilyenkor a legjobb megoldás, ha nyelsz egyet, és a fiad oldalára állsz, magad mögött hagyva az ellenérzéseidet. Próbáld megérteni, beszélgessetek. És ne innen várd a megoldást. Üljetek le, és próbáljátok megérteni egymást. Enélkül el fogjátok veszíteni egymást. Nem te õt, nem õ téged, egymást!
Elõsször is szerintem egy baráti társasággal kéne beszélgwetni, mármint, hogy mit szólnának, ha a gyerekükrõl kiderülne, hogy meleg, ebbõl kiderülne az apuka reakciója. Ismerek olyan szülõt, aki vörös fejjel felháborodva, mondta, hogy ilyen nem lehet, ha a gyereke meleg lenne 'kib*szná az utcára a kis k*csögöt'. PEdig nagyon higgadt ember. Tehát, ha az apuka nem venné jó néven még egy ideig azért nem híresztelném. Szerintem csak mond el neki, ha van elég erõd, hogy a férfival azért ne találkozzon, mert idõs, nem azért, mert bajod van a homoszexualitásával. Szerintem, ha elég értelmes akkor szünetelteti a dolgot, és talán könnyít a helyzeten, ha meleg, de nincs senkije. Mindenesetre el kell fogadnod , éz még távolról sem biztos, hogy ilyen marad... Ismerek olyan férfit, aki 17 évesen bevallotta, hogy meleg, és 23 évesen, meg meggondolta magát... Érdekes. Tehát lehet, hogy csak azt hiszi magáról, hogy az, tehát annyira ne éld bele magad a dologba, és próbáld valami módon megmondani neki, hogy az zavar, hogy idõs csávókkal találkozik, az hogy meleg nem baj, bár nem örülsz neki, de elfogadod.
Pár hete beszélgettem egy anyukával akinek a 26 éves fia meleg!18 éves volt mikor megmondta a szüleinek!rengeteget veszekedtek 2 évbe telt nekik mire felfogtak és beletörödtek mivel nem akarták elveszíteni!azota Parizsba él a srác és 3 éve boldog párkapcsolatban van egy pasival!sokat találkoznak és BÜSZKÉK ra mit elért az életben!Kint balett tàncos és havi 1 milliót keres!jó tudom a karier és a pénz nem minden de õk értékelik a tehetségét és h boldog nem azt h azt kivel és hogyan teszi!ha nem akarod a fiad elveszíteni akkor törödj bele és probáld elfogadni!légy büszke rá h az élet más terén !!!sok erõt ....
szerintem ne tiltsd a hapsikájától, biztos szép párt alkotnak õk ketten és azon sem kell aggódnod, hogy a fiad felcsinál valami leánykát. inkább barátkozz össze az udvarlójával, biztos rendes ember. a szerelem mindent legyõz, ne légy maradi, a homoszexualitás természetes és biztosan jót tesz majd a fiadnak, hogy egy érett férfi szereti.
Kedves 19-es! Részemrõl befejezve a vita, tényleg nem akartam vitába bonyolódni és akár még most is folytathatnám de amikor én úgy érzem, hogy jogtalanul megsértettek inkább nem vitatkozom mert úgyis csak újabb és újabb sértésekre számolhat az ember. Ne gondold, hogy nekem nincs fogalmam a biológiáról én is tanultam ugyanúgy, ahogyan Te a középiskolában. Csak mert másak a nézeteink és nem nevezlek Téged sem buta, sem a témához nem értõ embernek. Elfogadom azt, hogy Te másképp gondolod. Részemrõl ennyivel le is zárható a "vita".
Hát a tíz év korkülönbség tényleg erõs szerintem egy kicsit, de azt hogy homoszexuális nem így kéne kezelni. Miért nem abba gondolsz bele, hogy mennyire meg bízik benned ha ezt elmerte neked mondani. Próbáld elfogadni hogy õ ilyen, ezzel tennéd a legkönnyebbé az életét. Mellesleg ajánlom neked az Imák Bobbyért c. filmet.
"A homoszexualitás ebben a történetben csak a kisebbik baj. A nagyobb baj az, hogy egy 24 éves férfi molesztál egy bõven kiskorú fiút. Egy 24 éves férfinak a szex magától értetõdõ dolog, egy 16 éves tinifiú viszont még csak ismerkedik a szexualitással. Mindezt én emiatt tartom elsõsorban károsnak. Az pedig, hogy ráadásul egy deviáns mintát kap idejekorán a fiad, tetézi a bajt." Egy 16 éves már tudhatja h meleg. Ha nem vonzaná õket a pasik akkor nem szexelne pasikkal. Nekem is sokkal fiatalabb a párom és mégsem használom ki hanem nagyon szeretem. Csak rosszab lesz ha eltiltják a szerelmétõl.
Ázsiában meg Afrikában nem tudhatod mennyi meleg van, mert tételezzük fel hogy akik vannak, sem merik felvállalni magukat, mert megköveznék, felakasztanák, agyon vernék, vagy élve felgyújtanák õket, és ezek az emberek akik nincsenek erkölcsileg az állatok szintjére süllyedve ugye?
sajnalom a fiadat, de nagyon. Gonosz dolog a szerelem. Probald megerteni, persze ez nem fog menni egyik naprol a masikra.
Ez ellen nem tudsz tenni, két választásod van: el _kell_ fogadnod vagy el kell veszítened a fiad. Szerintem az utóbbi a rosszabb.
45-ös: ja még az utolsó bekezdés elkapta a figyelmemet: "két szép nõ együtt szép látvány de mégse tartom normálisnak a leszbikusságot bár a nõknél ez nem olyan nagy gond mert nem õk felelõsek a szaporodásért. " hát ehhez nem kell komment :D újabban 2 férfinak is lehet gyereke? :D
45-ös: "De miért is kellene tudni azt elfojtani ami be van programozva minden élõlénybe ez pedig a szaporodás. " a homoszexualitás is ugyanúgy programozva van, mint a heteroszexualitás. mind2 dolog ugyanúgy szexualitás, csak a tárgya eltérõ. eddig olvastam, ha már elején marhaságokat írsz, valszeg a továbbiakban is. attól, h sokat írsz, még nem okosat.
Nem olvastam el a rengeteg hozzászólást, de tudnod kell, hogy a homoszexualitás nem döntés kérdése. Ha õ így született ezen soha nem tud változtatni. Okos szülõként, bármennyire is fáj, és kell fogadnod. Nagyon nehéz sors ez, sokan elfordulnak a melegektõl. A szüleire ilyen helyzetben számítania kell. Nagyon jó lehet a kapcsolatotok, ha ezt a dolgot megosztotta veled. Az én rokonságomban is van homoszexuális férfi, õt az apja kitagadta, elüldözte, ezt sokkal nagyobb csapásként élte meg mint a homoszexualitást. Azóta párja van akit szeret és aki szereti, az apjával évek óta nem tart kapcsolatot. A párja szülei viszont elfogadták és szeretik. Ma már õket tekinti családjának. Arra azonban figyelj, kérdezd ki a fiadat ki ez a férfi, hiszen a fiad még nagyon fiatal, könnyen gátlástalan emberek hálójába is kerülhet, vagy kerülhetett.
45-ösnek: Te testesíted meg a sztereotíp homofóbot, aki felcseréli az ok-okozati viszonyokat az érveiben. Vadbarom marha.
Azért a kérdezõ fia mellett egy kis százalékban igyekezzünk megérteni az Édesanyát is! Én úgy gondolom az itt lévõ anyukák és apukák közül egyik sem örülne ha a fiúk egyszer csak azzal állítana haza, hogy "meleg vagyok". Tény, hogy ez ellen semmit sem lehet tenni és senki nem választhatja meg, hogy melyik nemhez vonzódjon, de minden megvetést félretéve, az azért legyen már tény, hogy alapjáraton a heteroszexualitás az ami természetes, nem véletlen az, hogy egynemûek kapcsolatából gyermek semmiképpen sem foganhat meg természetes úton. Na de nem akarok én itt semmilyen pszichológiai, biológiai vagy akár teológiai vitába belefolyni...Csak azért értsétek meg az édesanyát is, hiszen ezt Neki is nehéz feldolgoznia! Kedves Édesanya! Bármennyire is igyekszem átérezni az elkeseredettségedet, sajnos abból a szemszögbõl nézve a dolgot én is csatlakozom a többiekhez, hogy változtatni nem tudsz rajta. Nekem Édesanyám mindig azt mondta, hogy mi a testvéreimmel örökre a gyermekei maradunk és szeretni fog bennünket, akkor is ha homoszexuálisok, gyilkosok vagy prostituáltak lennénk. Hiszen ez a kötelessége a szülõnek. A fiad is valószínûleg örlõdik belül és próbál küzdeni önmagával, de én azt gondolom, hogy ha már van vmilyen kapcsolata is egy férfival aki mellett ilyen szinten kitart, ez a felismerés nem most születhetett meg benne, de nem is tegnap. Próbálj meg higgadtan leülni vele és megbeszélni ezt a dolgot. Minden kérdésedre szívesen fog felelni ha látja, hogy nem akarod bántani és ott állsz mellette! Sok sikert kívánok Neked hozzá és ne keseredj el! Õ attól még a fiad marad, bármilyen nehéznek is tûnik ez a helyzet most!
Igen igazad van.
"mivel állandó szégyenérzetem lesz, ha ez kiderül. " látod, megint magadra gondolsz..
Szerintem inkább várjatok egy picit a találkozással míg megemészted egy kicsit a dolgot. Mert ha rögtön találkozol a párjával csak a szálkát fogod keresni benne , hogy mi nem felel meg neked a párjában. amúgy meg gondolt át , hogy a fiad mennyire megbízhat benned és szerethet ha ezt elmondta és õszinte volt veled és nem titkolózott évekig. Ezt szerintem becsüld meg , mert ha megteszed akkor hozzád fordulni elsõnek, ha bármi gondja lesz. Ha nem akkor szépen lassan eltávolodtok egy mástól.
Azt mondom találkozz vele. Legalább megnyugszol, hogy a párja rendes és vigyáz rá. Meg hátha megtud téged gyõzni h õ már x éve rájött, hogy meleg és nem változott semmi. Meghogy jobb elfogadni mint elnyomni. Khm igen ha lányod lenne az is szexelne a pasijával. Az egy dolog, hogy õk két fiú, heteroknál is van anális meg orális szex. Nah meg nincs közöd a szexuális életéhez. Az apjával meg majd beszélj ha a gyereked is elakarja neki mondani.
Ha lányod lenne, akkor hogy tudnál annak a férfinak a szemébe nézni? Mellesleg jobb, ha elfogadod. Lehet, hogy késõbb rádöbben, hogy biszexuális, lehet, hogy teljesen homoszexuális. Õ csak így lehet boldog, és ha nem akarod elüldözni magadtól, fogadd el.
A kérdező hozzászólása: Köszömöm a válaszokat, nagyon elgondolkodtatóak! A többség véleménye, ha jól értem, hogy a fiam irányultsága már nem fog változni és valahogy el kell ezt fogadnunk. Bár én erre nem érzem magam felkészültnek, mivel állandó szégyenérzetem lesz, ha ez kiderül. Mindenesetre a fiam ma azt kérdezte, hogy "Anya, most gyûlölsz engem?". Erre természetesen, azt mondtam, hogy nem gyûlölöm, csak ezt az egészet nem tudom elfogadni. Azt is kérte, hogy találkozzak azzal a férfival, akit õ a szerelmének mond. Azt mondtam, hogy átgondolom a dolgot. Nem tudom mi értelme lenne, hogy tudnék egyáltalán annak a férfinak a szemébe nézni, aki kitudja miket csinál az ágyban a fiammal?
14:59 Szóval mégsincs ellenedre a vitába bonyolódás, csak azért írtad az ellenkezõjét, mert nem akartál ellenvéleményt hallani? Azt, hogy mi a természetes, nem a társadalom definiálja, hanem a természet. Homoszexuális viselkedést számtalan élõlényfajnál megfigyeltek már, és az emberiség 7 milliárdos lélekszáma sem éppen azt indikálja, hogy a homoszexualitás létezése kockáztatná a faj fennmaradását. És hagyjuk az eltúlzott szcenáriókat, ha lenne valami fogalmad a biológiáról, tudnád, az élet fennmaradásának kulcsa éppen a diverzitás. Ha minden egyed egyforma lenne, épp az lenne a végzetes az egész fajra nézve.

18 éves vagyok a bnőm 16 és még szűz. Már 8 hónapja vagyunk együtt és mind2en úgy gondoljuk hogy megtörténhet az első. VIszon van egy gondom. (Len-t. )?

, hogy 18.5 cm és elég vastag. Kb 5 cm a térfogata. :S:S És így szerintem nemfogja tudni elveszíteni velem mert nagyon fog neki fájni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: térfogata lool :D:D Ha ilyen jó vagyok matekból képzelem milyen jól mérhetted azt a 18,5 cm-ert..

térfogata lool :D:D Ha ilyen jó vagyok matekból képzelem milyen jól mérhetted azt a 18, 5 cm-ert..
A térfogatot köbcentiben kell megadni. Feltételezem, hogy elírta. Egy 5 köbcenti térfogató pénisz kb. olyan vastag, mint egy vékonyabb cigaretta. Nem lesz gond, csak nehogy elvesszen benne.
:D:D Majd kiderül hogy neki a belsõ kerületének átmérõjének a sinusa az mekkora illetõleg hogy hány CCM3(értsd: köbcenti) a nunijának a belsõ térfogata...
5cm a térfogata? Ez elég nagy probléma. De elég hosszú vagy hozzá, átlyukasztani nem fogod csak átszúrni.
igyatok egy keveset, hosszú elõjáték és lazuljon el rendesen ez az 5cm térfogató ez kész, átmérõt kell nézni
Szerintem feküdjetek le.Beszélj a barátnõddel, hogy nagyon szeretnéd csak nagy a farkad és félsz, hogy fájni fog neki.Hidd el, hogyha õszinte vagy nemérdekli majd semmi. De azért próbálj gyengéd lenni vele.
ha mashogy nem megy, vegyel neki egy vibratort, es azzal csinaljatok az elojatekot (is)

Counter Strike 16 bérelt szervernél hogy tudom át állitaní a beállításokat úgy gondolom hogy a consolbol szeretnék állítgatni?

Legjobb válasz: sunwell.hu-tól béreled? konzolból nem fog menni, irj emailt a szolgáltatódnak

sunwell.hu-tól béreled? konzolból nem fog menni, irj emailt a szolgáltatódnak

Csak én gondolom úgy, hogy a szexuális életet igenis érdemes és kell is fiatal tiniként, 14-16 éves korban elkezdeni?

Én sajnos már majdnem 22 voltam, amikor el?ször szexhez juttotam végre és bizony azóta sem szexeltem más lánnyal, viszont most tapasztalom csak igazán annak a hátrányát, hogy nem tudtam kiélni a vágyaimat minél több szép, vonzó lánnyal még fiatalabb koromban. Ugyanis van egy lány, akivel már mondhatni járunk is, de hiába kedves, rendes és jó fej jellemre, én folyton más-más lányok után vágyakozom, kíváncsi vagyok milyen lehet minél több lánnyal szexelni. Legszívesebben mindegyik lányt kipróbálnám, aki csak tetszik, vonz kicsit is szexuálisan és ezeket a vágyaimat nem tudom elnyomni, folyton el?jönnek. Emiatt tartok t?le, hogy hiába jövök össze ezzel alánnyal, valószín?leg megcsalnám az els? lánnyal, akivel alkalmi szexkapcsolatra lenne lehet?ségem. Mindez másképp is lehetne, ha tiniként kibulizom, kiélvezem a lányok rengetegét, de akkoriban még ennyire sem értettem a lányokhoz és szorongásaimk gátlásaim, kisebbségi komplexusom miatt nem is mertem kezdeményezni egy lánynál sem, nem is láttam értelmét, mondván úgyis elutasítanak, mert ronda srác vagyok. Most meg itt szenvedek a sok szép lány látványától és nem bírok megállapodni egy lánynál, legyen az akármilyen kedves is. Ráadásul a szexuális vágyaim gyakran mennek a tanulmányi eredményeim rovására kb. egy éve, mert egyszer?en annyira kanos lettem és annyira csak a lányokra való vadászat éltet úgy másfél éve, hogy egyszer?en nem is érdekel más, szinte ez az életem. Nem tudom hány lányt kéne megdugnom, hogy végre lenyugodjak?

Legjobb válasz: Nekem csak annyi a meglatasom, hogy ha a tanulmanyi eredmenyeid, vagy az elet barmely mas teruleten az addig megszokott minoseg romlani kezdenek, akkor ott mar sajnos valami nagyon nincsen rendben, de legalabbis legkevesbe sem utal harmonikus, kiegyensulyozott lelkiallapotra, amivel talan erdemes lenne foglalkozni, kezdeni valamit. Az alapkerdesrol csak annyit, hogy ez szemelyisegfuggo, az emberek kulonbozo vermerseklettel rendelkeznek, szoval ez a "kibulizom, kielvezem a lanyok/fiuk rengeteget" erzes nem mindenkire jellemzo.

Nekem csak annyi a meglatasom, hogy ha a tanulmanyi eredmenyeid, vagy az elet barmely mas teruleten az addig megszokott minoseg romlani kezdenek, akkor ott mar sajnos valami nagyon nincsen rendben, de legalabbis legkevesbe sem utal harmonikus, kiegyensulyozott lelkiallapotra, amivel talan erdemes lenne foglalkozni, kezdeni valamit. Az alapkerdesrol csak annyit, hogy ez szemelyisegfuggo, az emberek kulonbozo vermerseklettel rendelkeznek, szoval ez a "kibulizom, kielvezem a lanyok/fiuk rengeteget" erzes nem mindenkire jellemzo.
Attól, mert te hûtlen típus vagy, még ostobaság lenne a tiniribiséget dicsõíteni.
Egyébként ez a "tiniként kiélem magam, aztán utána mintaszerû leszek" annyira átlátszó dolog. Mint ha mindenkiben lenne egy mérõmûszer, hogy na még 80-at kell dugnom, hogy rendes, hûséges kapcsolatom lehessen. Aki ilyen kúrógép, az ha elõbb kezdi, akkor is az marad. Ez inkább az érettségtõl függ. Ahhoz pedig nem kell X alkalommal dugni.
Beteg vagy Tudod mit jelent szerelmeskedni??
érdemes lehet igen, korábban kezdeni, de szerintem ez nem a 14éves kort takarja... mondjuk úgy 16tól esetleg, de jajj ez ezer dologtól függ..
ez nem függ össze azzal, hogy úgymond nem élted ki magad fiatalon. max annyi változik a te esetedben, hogy késõbb fedezted fel az igényeidet. amit vesztettél az annyi, hogy a kiscsajok sokkal szebbek és könnyebb megdugni õket. az idõsebbeknek rendszeres sport nélkül már nem olyan kívánatos a teste és a lukukért is többet kell bajlódni, vagy pont fordítva még kevesebbet.
SZERELEM kéne szexhez. máshogy nem érdemes. elég kicsi az esélye h 20 éves kor alatt vki igazán szerelmes legyen. szerelem nélkül hülyeség a szex. ha 25 éves vagy és még nem voltál igazán szerelmes, akkor is.
Persze természetes, 15 éves kor után már mondhatni a mai világban természetesnek a szex. Persze normális keretek között, párkapcsolatban. DE az hányinger amikor a 14 éves lányok több [email protected] látnak 1 év alatt mint tankönyvet.
Ha találsz egy olyan lányt akibe igazán szerelmes leszel akkor meg sem fog fordulni a fejedben, hogy akár más lánnyal is szexelhetnél, mert csak vele akarsz szeretkezni :)
Akkor akár össze is jöhetnétek! Nem érzitek magatokat kicsit nagyképûnek és gerinctelennek? Ha másra vágytok, hagyjátok el a barátnõtöket. Épp hogy csak szexeltetek de már mindenkit meghúznátok. Nem azért van, mert késõn kezdtétek, hanem mert ugyanolyan degenerált barmok vagytok, mint a pasik többsége. Nem tûnt még fel, hogy mindenki megakar dugni mindenkit ebben a retkes országban? Akkor fogtok lenyugodni, ha felnõtök végre.
Hát öregem, pontosan ugyan így vagyok vele én is, mintha rólam írtál volna egy jellemzést, elképesztõ... csak egy kicsivel fiatalabb vagyok. Egy éve van kapcsolatom, de tinikorban én sem éltem ki magam, nem is foglalkoztatott a téma, nagyon késõn értem ilyen szempontból. Az elsõ szex óta engem is hajt a kíváncsiság mások után, szeretem a páromat, de én sem lennék biztos benne, hogy megálljt tudnák magamnak parancsolni adott szituban más lánnyal. És sajnos az én energiáimat is a lányok utáni vadászat, flörtölés és epekedés teszi ki, amitõl rosszabban is teljesítek az élet egyéb területein. Egyszerûen most falnám a lányokat, legszívesebben mindig mással próbálnám ki, gyûjteném a tapasztalatokat. Nem értem magamat, mert totál más jellemû voltam korábban, egy igazi kis mintagyerek voltam. Azt is tudom, hogy ez így nem helyénvaló, fõleg mert van kapcsolatom. Lehetséges, ha jobban kiéljük magunkat tinikorban, akkor most más lenne a helyzet. Hogy mikor fogunk lenyugodni, azt nem tudom. Annak viszont nagyon örülök, hogy nem vagyok egyedül a problémával :$
Nem, nem érdemes, mert ennyi idõsen sem lelkileg, sem testileg nincsenek felkészülve a szexre. Élvezni sem tudják igazán, csak azt hiszik, hogy olyannak kell lennie, amilyen. Persze erre késõbb jönnek majd rá, hogy mennyire nem voltak még érettek rá. Nem értem, hogy foglalhatsz álláspontot pont abban a dologban, amit meg sem éltél. Az, hogy mindenkit megdugnál, azért van, mert még csak egyszer csináltad, fogalmad sincs róla, hogy milyen is az igazi szex.
nekem ezen vágyaimat elnyomja a pornó :) f19 szûzike

A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?

22 éves vagyok. Elmegyünk siofokra (már nem elöször), pénteken járkálunk a sétányon, egy csomo nöt leszolitok, a nagyon joképü haverom meg csak áll és bámul a semmibe, pedig kb csak azért tudtam azt a pár szót váltani a lányokkal, mert ott volt mellettem ez a gyerek is. Igy voltunk az egyik bulihelyen is, odahivok egy kis tini lánykát, de ahogy meglátta a sarokban kuporgo haveromat, elkezdett rá nyomulni, mint valami hivatásos, a haverom meg csak áll fapofával erre is. A kis lotyo meg elkezd nekem pattogni, hogy miért hozom csajozos helyre a haveromat, ha nincs kedve táncolni, meg miért MÁSZATOM RÁ!? Megmondam neki, hogy ne is csodálkozzon, 16 évesekkel nem foglalkozunk...erre a mondatomra tökönrugott, ami félig-meddig be is talált. Ja, meg amugy elsö mondatai közt volt, hogy keressek valami rondább nöt, mert azoknál ESETLEG lehet valami esélyem. Szal csak kiderült, hogy ronda vagyok, azért nem is néz rám férfiként egy lány sem...pedig kezdeményezek, de egyszerüen ellöknek. Egy másik haverom meg ugy bsszott meg egy lányt, hogy odament HOZZÁ A LÁNY, és elkezdte nyafizni, hogy ? csak azért jött siofokra, mert a barátja máshol bulizik, és tuti, hogy csalja valakivel, ezért bosszubol most ö is megcsalja. És ennyi. Már mentek is szobára a haverommal. Én meg hiába szolitok le nöket, amugy se mosolyog rám egyik sem, meg nem másznak rám. MÁSOKRA MEG IGEN! Nem érdekelnek a hülye vigasztalások meg közhelyek, mert EZ VAN AKI SZÉP MEG MAGAS AZ KELL A LÁNYOKNAK, aki meg nem, az ugy járt.

Legjobb válasz: A külsõ megfog a belsõ megtart.. Szerintem nyugodtan szólítsd le a lányokat, és nem biztos hogy a haveroddal kéne járkálni, mert így csak kihasználod. Elõbb-utóbb fogsz találni egy értelmes lányt akinek tetszeni fogsz.

A külsõ megfog a belsõ megtart.. Szerintem nyugodtan szólítsd le a lányokat, és nem biztos hogy a haveroddal kéne járkálni, mert így csak kihasználod. Elõbb-utóbb fogsz találni egy értelmes lányt akinek tetszeni fogsz.
hát igen ilyenek a hivatásos pinavadászok
Hallod, küldj már egy képet, "Mr.Bányarém". Szeintem csak a taktikád bazirossz.
És te miért barátkozol 16 évesekkel? Miért várod hogy egy buliban normális csajokra akadsz? Te talán ronda lányokhoz mész oda? Vagy csak téged fogadjanak el? Azt nem gondolod hogy talán a modoroddal vagy a kisugárzásoddal van baj? Különben meg had legyen már mindenki azzal akivel akar.
Ne várj el nagy csodát egy diszkóban, mivel ide a tinilányok csak azért mennek, hogy a legeslegeslegesleghelyesebb pasit összeszedjék és kész. Azokat messziröl megismered, mert egyformán néznek ki. Ha Nöt akarsz akkor menj el sétálgatni a parton vagy a környéken, mert sok olyan normális Nö van akik nem bírják a légkört és inkább sétálganak, iszogatnak.
miért kell leszólítani a nõket? normális módon nem lehet ismerkedni?
Ez így szokott történni, mikor hótt ronda srácok a plázapi.cákra hajtanak. Szokjál hozzá, vagy adj lejjebb az igényeidbõl. Esetleg adj magadra, hogy ne csak a haverod szúrjon szemet a csajoknak, és majd szúrsz te is. XD Szánalmas vagy.
Pfff balfék..:D gondolkozz logikussan minek választanának téged ha ott egy jackpot. Menny haverok nélkül vagy nálad csúnyáballal
Hát figyu, én is alacsony meg ronda vagyok és bizony nem kellek egy szép lánynak sem. Ezért mondom csak prosti lesz a vége. Én ronda lánnyal nem fekszem le, csak haverok lehetünk. Ez az igazság, nem tudok olyannal szexelni, akitõl nem áll fel a farkam. Amúgy írj már egy privát üzit, megnézném, hogy mi a baj veled külsõre és megláthatod, hogy én milyen ronda vagyok. Aztán megdumálhatnánk még pár dolgot a csajozással kapcsolatban.
Jesszus, mit értek el azzal, hogy itt osszátok, hogy miért NEM lehet barátnõtök, ahelyett, hogy osztanátok, hogy miért LEHETNE barátnõtök. ez kezd nagyon fárasztó lenni, "nem veszik észre az ÉRTÉKEITEKET", tehát ti is tisztában vagytok azzal, hogy van. Miért nem használjátok ki. Ráfogjátok, hogy a nõk nem adnak esélyt rá, de szerintem ti nem adtok ELÉGGÉ esélyt magadoknak, nincs türelmetek. ja és ott vannak a szüleim akik szeretik egymást, anyukám aki nagyon szép, stílusos, okos, és apukám aki szintén okos, nagyon rendes, kövér, õsz hajú, ráncos, sárgafogú. (amúgy talán az a baj, hogy nem vagytok elég értelmesek, pl. most is hiába osszuk, nem fogjátok fel semmiképp, csak a saját hülyeségeiteket firtassátok.)én is ilyen voltam régebb, meg sokan, és nem kaptam magamnak senkit, de jobb belátásra tértem és más lett a helyzet:) Kaptatok több mint 70 hasznos hozzászólást, HIÁBA, tökmindegy, sirjatok, hogy "jaj csúnya vagyok, nem lesz csajom" biztos sokat elértek ezzel. mi nagy erõvel próbáltunk jobb belátásra birni.és nem hazudtunk. ez van:((
A kérdező hozzászólása: na tess: http://subba.blog.hu/2011/08/25/eletbolcsessegek_fankadeli#c.. fankadeli és a felesége. tudni kell, hogy a fankadeli elég ronda srác volt mindig is, mostmár igy 30 évesen meg olyan mint egy koca, láttam élöben egyszer koncerten, de inkább a szinpad elött toporgo nöt néztem, akiröl kiderült, hogy a felesége! ÓMG! hirnévre ment a ribingyó
12:12 Nekem is vannak értékeim, csak ezek belsõ értékek, azokat pedig egy lány se értékeli, ha külsõ értékek nem társulnak hozzájuk.
amúgy az elözõ hozzászólásaidból úgy vettem ki, hogy van barátnõd, nem?
A kérdező hozzászólása: értékek egy okos, szép lány szerint: tudsz: fözni, szobát festeni, autodat vezetni, épiteni, repülni, fél kézzel emelgetni a csajodat, két fejjel magasabb vagy, tudsz löfegyverrel bánni, stb
még mindig nem érted? nem csak a suliban vagy a diszkóban lehet ismerkedni! biztos van hobbid, vannak barátaid is. nekik van huguk, unokatesójuk lány barátjuk stb. nézz már körül az Istenért...kezdek aggódni a jövõ miatt...ha ilyen az értelmesebbje, milyen lehet a többi...
A kérdező hozzászólása: vannak értékeim, de szerencsétlenségembre olyan jellegüek, amikkel nem lehet villogni ilyen eröltetett ismerkedések folyamán! ha lennének mindennapos nöi ismeröseim, akkor nem itt tartanék, de bme gépsézen 4 év alatt EGY LÁNYT SEM ISMERTEM MEG, mivel nincsenek is lányok! az ilyen életü embereknek megfelelö elsö benyomás nélkül nagyon kevés esélyük van.
"értékek egy okos, szép lány szerint: tudsz: fözni, szobát festeni, autodat vezetni, épiteni, repülni, fél kézzel emelgetni a csajodat, két fejjel magasabb vagy, tudsz löfegyverrel bánni, stb." ez most te vagy, vagy nem te vagy vagy mi van??? Egy érték bármilyen lehet, nem minden lány ugyanolyan! 12:21- ne butáskodj, olvasd el a 11:03-es választ a 9. oldalon szerintem lehetnél értelmes, ha jobb belátásra birnád magad és optimista lennél, de most így szörnyen értelmetlen vagy!
A kérdező hozzászólása: elöször ki kell gyurnom magam, máshogy nem fognak férfiként tekinteni rám a nök!
gyúrjad! csak kezdj már valamit az önbizalmaddal, de pedig okokat keress, hogy miért nem lesz soha nõd!
A kérdező hozzászólása: de most mégis hogy gondoljátok, vonuljak el, gyurjam ki magam, és ha kijövök a fényre, egyböl nézni fognak a nök? most biztos majd az lesz a válasz, hogy nem, pedig mindenki tudja, hogy az izmos fiukat nyálcsorgatva nézik a nök (vagyis épp elég nö nézi öket)...és hol marad a folyamatos visszajelzés a fejlödésemröl? egy helyben topogok, mert egy darab nö sincs sehol az egész környezetemben, ismeröseimnek sincsenek lány ismerösei, akik meg az iskolában vannak pár lány, azoknak 1000000millio fiu ismeröse van, akiknek legalább 70%-a probál is udvarolni. elérhetetlen nök tömkelege!+
A kérdező hozzászólása: meg az az igazság, hogy én régen optimista voltam, meg vidámabb, csak éppen mégsem kellettem egy lánynak sem, nem történt semmi, ez szépen rátett a lejtöre, és 5 év alatt ide jutottam. köszpusz
te teljesen megzakkantál;)) 80 válasz után még mindig kifogásokat keresel. Tök mindegy jobb ha nem is fárasszák magukat veled. Ne, ne is csinálj semmit! maradj reményvesztett. inkább csak ülj a gép elött, s siránkozz, hogy egy nõnek se kellessz. Te bajod. ne, ne csinálj semmit!:) )
A kérdező hozzászólása: 1, a pszichologusom meg van gyözödve, hogy én igy ahogy vagyok is elég sok nönek kellenék, valahogy mégsem realizálodik ez, pedig leszolitok nöket, mgeteszek minden tölem telhetöt mégis oda jut a dolog, hogy gyurnom kell, mert mégsem kellek igy ahogy vagyok egy nönek sem-
Dettó ugyanez. Régen én is azt hittem, h van olyan lány, akinek kellhetek, de akkor se jött össze soha semmi. Szal ne mondjátok, h az önbizalmon múlik, mert rohadtul nem!
régebb valamit elb*sztál valószínû és nem tudod belátni, hogy mit? inkább csak ráfogod, jaj csúf vagy stb.
A kérdező hozzászólása: ha nyiltan megmondja a lány, hogy menjél innen, mert csunya vagy, a kutyának sem kellesz, akkor most mit mondjunk, hm?
ha meg így gondolkodsz a barátnõdrõl, akkor szerintem nem szép dolog áltatnod. lehet, hogy õ tleg szeret Téged, Neked meg õ csak olyan "ha ló nincs, jó a szamár is" pótlék-féle. mondjuk másik oldalról: amíg álmaid nõjét keresed, jól érezheted magad az esélyesekkel is :D de ez nem szép, ne játsz az érzéseivel.
A kérdező hozzászólása: van barátnöm, és? ez már akkor mindent megold? nekem is lenne egy akármilyen pasid akkor vele élnéd le az életed? ne indulj már ki abbol, hogy mindenki megválaszthatja a párját! kap valamilyen, aztán kész.
nem értem mi a gondod. van barátnõd, legyél vele boldog és ne szólíts le idegen lányokat. egyébként utánam épp elég "jópasi" csorgatta a nyálát akik nemhogy a hálószobámig nem jutottak el, de a házunk küszöbét is mex. negyed óra erejéig léphették át. kaptak egy kávét, sütit, aztán szevasz.
Az önbizalom is a külsõ függvénye. Aki csúnya, annak elõbb-utóbb úgyis elveszik a lányok az önbizalmát a sok visszautasítással, ahogy pl nekem is. Amúgy meg inkább a saját szememnek hiszek, mint a gyikra írogatóknak. A valóságban pedig tényleg SOHA nem láttam ilyet, pedig kb "nagyítóval" keresem, de úgy tûnik, nincs remény.
az én 19 éves expasim(mert én b.sztam el), akihez még mindig nagyon vonzodok, ha FELSZíNESEN nézem, 30 éves csövesnek néz ki, szakállas, borostás, sovány, néha szemüveges is, csúf a böre, a fogai se tökéletesek, van sörhasa, átlagos a haja, de ha az értékeit nézem, néha nagyon okos, nagyon vicces, aranyos, értelmes, büszke magára.<3
"Az önbizalom is a külsõ függvénye. Aki csúnya, annak elõbb-utóbb úgyis elveszik a lányok az önbizalmát a sok visszautasítással, ahogy pl nekem is. Amúgy meg inkább a saját szememnek hiszek, mint a gyikra írogatóknak. A valóságban pedig tényleg SOHA nem láttam ilyet, pedig kb "nagyítóval" keresem, de úgy tûnik, nincs remény."" Te most komolyan azt hiszed, hogy azért üldögélünk s oszzuk az észt, itt, hogy hazudjunk, és direkt kitalálunk hülyeségeket, szerinted mindig ember olyan rossz indulatú itt, hogy ilyen hazugságokat talál ki? Miért találnánk ki ilyesmiket? Semmi értelme ennek. Valaki kitalálja, hogy látott ufot még megelhiszem, de ilyesmit miért találnánk ki? jaaa, hogy leplezzük a felszínességünket? szerintem ti látjátok felszínesen a dolgokat;))
Nem ez lenne az elsõ eset, h egy nõ hazudik v csúsztat. Egyébként meg magatoknak se valljátok be a legtöbben, h a külsõ a legfontosabb, így másnak se tudjátok bevallani. Én csak azt mondom, amit látok, h csúnya fiú/férfi senkinek se kell.
Te csak a mantrádat ismételgeted. amit írtam, azon meg nemes egyszerûséggel átsiklottál. szóval szerinted a kifejezetten nemszép tanár szomszédom hogy szedte össze a nejét? vagy bármelyik pasi itt CSAK A MI UTCÁNKBAN akik külsõre nem jó pasik? válasz?
Még ha igaz is, lehet h csak szerinted rondák, akikrõl beszélsz, és a nõik szerint meg jól néznek ki. Én azt értem ronda alatt, aki egyáltalán nem tetszik senkinek, mert sajnos ilyenek is vagyunk jó páran.
A kérdező hozzászólása: na figyi: 5.-es koromban jött az osztályba egy lány, nagyon szép volt, meg okos is, sokan udvaroltak is neki, de mégis belém lett "szerelmes", csak én akkor még nem tudtam mit kezdeni ezzel a ténnyel. 7.-es koromban smaciztam vele egyszer, de mivel kis csira voltam már akkor is, sosem beszélgettem vele. Csak egyszerüen odamentem lekaptam, hagyta, elfutottam. Aztán elkerültünk 4 évre más városokba gimi alatt, de ö akkor is irogatott nekem folyton sms-eket, hogy mi van velem, persze kihangsulyozva, hogy csak baráti alapon...én be is vettem a dolgot. Állandoan azzal jött, hogy hetente más helyes fiut pattint le, mert nem talál magának valot. Ez egy tipikus kislányos betegség, mikor olyan magasan van a léc, hogy normál emberek meg sem ütik, ezért a lány valami eszményképtöl várja majd a boldogságot. Na és ez az eszmény én lettem. Nem látott 4 évig, sosem ismert, de rám aggatta a kis ideálját. 18 éves koromban irt egy sms-t, hogy szeret, találkozni akar velem. Elmentem hozzá 1, 5 óra alatt smaci megint. Találkoztam még vele vagy 3x (1 honap alatt), és utána kidobott. Utalgatott rá, hogy tisztában van vele, hogy ronda vagyok, de neki én kellek. NA PERSZE! Az alfahim ismeröseim le is szoltak mérgesen, hogy ne kezdjek ilyen szép lánnyal, meg mégis hogy képzelem ezt az egészet vele? Na tehát csak annyi a dolog lényege, hogy nekem volt fullos barátnöm, csak hogy milyen okból az már elég szégyen!
utolsó válaszoló: ezt mondjuk mi is, hogy a szépség (fõleg férfiaknál) igen relatív. lehet, hogy a szomszédasszony meg az én férjemet tartja csúnyának. kérdezõ: ez érdekes. ez a kislány tleg egy eszményképként tekintett rád. ami azért rossz, mert a valóság legyen bármilyen jó is, soha nem fogja tudni mégcsak megközelíteni sem a fantáziát. egyébként, kérdezõ, Te nem vagy csúnya, inkább átlagos, szóval ne ríjjál, mert ez a nyafogás viszont kicsit sem férfias és nagyon gáz.
A kérdező hozzászólása: ja és amikor elmentem nála elöször, és hazajöttem már ott csücsült az sms a telomon, hogy "mennyire magabiztosnak látszodtam" mert amugy valoban...akkor még nem féltem a lányoktol kicsit sem.
A kérdező hozzászólása: nincs olyan, hogy ÁTLAGOS! két csoport van: kell a nöknek nem kell a nöknek
leendõ mûszaki értelmiségi létedre kissé egysíkú a gondolkodásod, nem :D? nem lesz így nagy jövõd a pályán, Te gyerek! elég nagy baj lenne a világban, ha minden nõnek ugyanaz kéne. illetve ha minden férfinak, akkor is.
A kérdező hozzászólása: a müszaki pályán lévö emberek közt nagyon jelentös az agglegények aránya. ahol voltam szakmai gyakon nyáron egy párszor volt szerencsém pincelakó (szerverszobalakó) gnómokkal konzultálni, akik a férfiasság legalsó fokát képviselik.
A kérdező hozzászólása: nagyon sok ember nem képes felfogni, hog ymilyen egy olyan élet, ahol nincs lehetöség nökkel valo spontán beszélgetésekre! a bme gépészkar, meg ez az egész megbsszott müszaki vonal ILYEN! nincs trécselés, nincs cigizgetés a kolleginákkal, nincs 1, 5 órás ebédidö, nincs flört, csak bámulod a monitort egész nap.
na, akkor láttál elrettentõ példát :) ha így gondolkodsz, ahogy most, Te is ilyen leszel. egyébként a szakértelem szexi.
nem is a munkahelyen kell ismerkedni, tudod, házi nyúlra nem lövünk :) szórakozóhely sem bizttos, hogy nagy ötlet, mert így jársz, mint legutóbb. egyébként mit sírsz, van barátnõd, nem?
A kérdező hozzászólása: elrettentö példát? én még pl olyat nem láttam, hogy valaki helyes, deltás genetika alapján, és nem akaszkodnak rá a nök! viszont aki csunya, és ezért nem akaszkodnak rá, szal ez elég általános! külsö rulez! erölködés nélküli csajozás rulez!
jézusoom errõl van szó épp, hogy vak vagy:) mert meglátsz egy csajt, egy "szép" pasival, akit csak azért látsz szépnek mert kihúzza magát és helyén az önbizalma. Szerintem ha körülöttek is rohangálnak az ilyen párok, te akkor sem veszed észre, annyira bemeséled magadnak, hogy a csúf pasik senkinek se kellenek. B*[email protected]× meg, nehogymár hazudoznánk mi itt arról, hogy volt csúf pasink, hogy egy vadidegent meggyõzzünk valami hülyeségrõl, ami nem igaz, komolyan ennyire makacs hülye vagy:P?
Ennyi idõs fejjel azért csak rájönnék, h mit. De ennyi idõsen azt is tom, h egyedül azzal lehet [email protected] az ilyesmit, ha vki nem is néz ki jól, meg pénze sincs.
A kérdező hozzászólása: nökkel nagyon nagy problémák vannak. nök millioi foglalkozik erotikus munkával, avagy a testéböl akar megélni! ide értve a modelleket és az egyszeri hostesseket is! Többet kap egy hostess, mint egy könnyü fizikai munkát fiu.
ha meglátsz egy jó csajt rögtön eldöntöd hogy jó-e vagy sem nem? A nõk is így tesznek csak õk nem azt nézik hogy milyen szép az arcunk hanem a testtartásunkat. Sokkal kifinomultabb nekik ez a kis érzékelõ mint nekünk. De nem itt szeretnék magyarázkodni ha kérdésed van pm-ben.
Hiába magyaráztok neki, hogy "egy nõt tisztelni kell" mert õ nem ezt akarja, hanem õ is "nagyképû fasza gyerek" akar lenni, aki bárkit megkap, annak ellenére, hogy semmi önbizalma, és egyénisége, lássuk sikerülni foge neki ez valaha?
Lehet úgy is bármilyen nõd hogy nem vagy nagyképû bunkó [email protected] Önbizalom kötelezõ de bárkinek sikerülhet.
Senkit nem KELL tisztelned, azt csinálsz amit akarsz :) Szerintem jó, ha valaki tud viselkedni és tiszteli a másik embert, még akkor is ha nem ismeri sõt különösen akkor... és nem hiszem hogy ezzel oooolyan egetverõen nagy baromságot mondtam volna. Amúgy az elsõ részre meg annyit tudok mondani: hogy ha minden nõ ugyanazt akarná, nem lenne mirõl beszélni próbálkozni kell... és egy pár kudarc még nem a világ vége erre próbáltam utalni, de ha más a véleményed én elfogadom
A kérdező hozzászólása: egy nö csak ne beszéljen arrol, hogyan lehet öt megkapni, mert fogalma nincs rola! és ezt most nem én mondtam...gyerünk, oltsátok azt, akitöl származik a mondat! ja vagy öt nem fogjátok, mert ö ért a nökhöz, és jol seggbekur benneteket, hogy észre sem veszitek!
Hogy tudnék tisztelni valakit anélkül hogy nem látok benne semmi tiszteletre méltót? A másik hogy inkább hasztalannak nevezném a tanácsodat de szép tõled hogy próbálsz segíteni neki. Minden nõ ugyan arra bukik csak azt most nem árulom itt el hehe. Ugyan úgy mint a férfiak is ugyan arra buknak. Szép alak szép arc, szexisség, nõiesség. Vagy szerinted nekem feláll egy csúnya, vézna, melletlen lányra? Sajnos nem.
Ha ezt rám értetted köszönöm de megértem hogy miért kapom az oltást, teljesen logikus és nem fogom seggbekúrni(ha jó kislány lesz:) ) A nõk sem bonyolultabbak mint a férfiak csak máshogy mûködnek. Ha ez folytatódik elárulom hogy a férfiak miért szerencsésebbek mint a nõk nemi szempontból.
Tudod bármi is a célod azt meg tudod valósítani ha hiszel benne, olyan nõd lehet amilyet csak akarsz, de ahhoz neked is változnod kell, a személyiségednek, mert jelenleg az aki vagy nincs olyan színvonalon szellemileg, hogy megkapjon egy érettebb gondolkodású lányt aki szép is. Nem avgy jó a csajoknál, ezt beismered, ez jó, ez az elsõ lépés a változás felé, már csak gyakorolni kell, elõször is, ne mszámít hogyan nézel ki, kutyát nem fog érdekelni, legyél ápolt, öltözködj ízlésesen, emellett sportolj valamit, ennyit a külsõrõl, a többi a belsõdön múlik, nem kenheted mindenki másra a felelõsséget, hogy jaj most nem én avgyok a hibás, hanem õ, meg a külsõm, ez gyáva duma, egy férfi nem viselkedik így, ez nem vonzó, ez elijeszti a nõket. 21f
A kérdező hozzászólása: http://hphotos-snc7.fbcdn.net/289545_243744552322558_1000006.. HA ÉN ÁTLAGOS, AKKOR EZEK MIK? EZEK A MAGAS NAGY ERÖS FIUK, AKIK ILYENNEK SZÜLETTEK, ÉS ÖK KELLENEK A NÖKNEK! NEM EGY KISGYREEK!
:D:D:D:D akiket linkeltél tök átlagosak, az egyen hajukkal meg az erõltetett magabiztosságukkal együtt. Még ha csak a jobboldalit mondod akkor oké, de hogy õk hárman neked az irigyelt nõidálok akkor azon csak röhögni tudok.
Ha a kérdezõ is olyan csúnya, mint én, akkor az átlagos szintrõl is csak álmodhat.
Mert van különbség akire úgymondják : átlagos, hogy nincs különösebb testi hibája , minthogy nem kifejezetten a nõk álma de van akinek bejön.
http://www.bulihajo.com/kepek/content/2011/0819/IMG_5692.jpg tessék végre felkerült a kép a történet szereplöiröl
Amit írtál, az szánalmas (már bocs). Az ismerkedéshez tudatosság, taktika kell, amihez hozzátartozik a külsõ is. Hülyeség arra várni, hogy "majd egyszer valakinek te is jó leszel". Neked kell irányítani a dolgokat, és NEM SZABAD beletörõdni hamis következtetésekbe: pl. hogy aki jól néz ki, az kell a lányoknak. A lehetõ legtöbbet kell kihozni a külsõdbõl (haj, öltözködés, stb.), s megfelelõ stílusban kell leszólítani lányokat. Nyitottnak kell lenni a fejlõdésre, a nagy változásokra. Ami a te bajod, az a negatív hozzáállás. Mindenben a rosszat keresed, mindenért magadat hibáztatod. Sokkal lazábban kellene felfognod a dolgokat. Az, hogy ronda vagy, meg hogy bunkók a csajok, stb., ez mind-mind KIFOGÁS. Ezeket el kell felejteni. Többet nem írok, tudok róla, hogy egy másik oldalon is leírtad a problémát, ott írtak részletesebb válaszokat.
a pua forumra gondolsz?
Igen, arra gondolokd. Írtam még pár dolgot azon a fórumon, mert oda jobban illik ez a téma.
A kérdező hozzászólása: jó, a cercaméreten most nem fogok kiakadni, eddig nem volt baj belöle! a kinézettel és hangfekvéssel, akadozó beszéddel, suta mozgással viszont már inkább.ja és undorito mimikával.
A méret kb 13 cm felett nem lényeg. Sokkal inkább hogy hogyan bánsz az ostorral.
Utolsó! Gondolom nõ vagy. Figyelj haver ezeket ismered: "próbálj meg csak úgy odamenni ismerkedni beszélgetni; ha nem vevõk rá akkor ennyi, ha meg igen akkor még bármi lehet belõle" ez egy olyan tanács amit semmire nem tudsz használni. A nõk nem tudják hogy mitõl lesznek rád vevõk vagy nem és nem így van hogy ez a nõkön áll vagy bukik hogy vevõk-e rád. A másik ezt a hölgytõl kérdezném. Nem csak nõkrõl beszélek hanem úgy az emberekrõl átlagban. Miért kéne tisztelnem bárkit is anélkül hogy nem ismerem és nem találok benne semmi tiszteletre méltót? Sajnálom de azt kell mondjam ez is haszontalan dolog mivel nézd meg ugye a bunkó csajok nem tisztelik a nõket és mégsem menekülnek ugye?:) Sajnos ezért nem hagyatkozhatunk a nõk tanácsaira mert nem ismerik ezt a dolgot eléggé.
ha a nõ szószerint ezt mondta, akkor egy IDIÓTA. nem igaz, hogy a kutyának se kellesz. Olyan fárasztó már ez így:) ) Küldj kérlek egy képet privátba. nagyon kíváncsi vagyok. kiérdemlem ennyi válasz után xD
A kérdező hozzászólása: küldtem. választ várok.
hûû megnézném, de még nem jött semmi email:-?
A kérdező hozzászólása: spamben is nézd meg.
ott is megnéztem nem tudom mi van. Már több gy.i.k-os tagtól is vártam email-t:-?
A kérdező hozzászólása: ja amugy mikor én 16 éves voltam, egy osztályfönöki órán a következö kérdést tette fel a tanárnak egy kis ribi (aki azota ovonöként prosperál): "tanárnéni, miért van az, hogy az okosok azok csunyák?" ugyanõ töle származik a következö felkiáltás egy szünetben: "ma jön haza a lacim, de ha nem basz meg, akkor én magamhoz nyulok!" ellenben mondott ilyet is nekem: "olyan nöd lehetne, amilyet csak akarnál, ha nem lennél ilyen nyámnyila"
Na jó nem lesz itt hibi-habi. 0 az önbizalmad, akaraterõd semmi, makacs vagy, negatív, destruktív, könnyen kontrollálható, humortalan stb ... és akkor még a külsõdrõl nem is beszéltem. Mi a [email protected] van veled? Szerinted tényleg megengedheted magadnak hogy itt sajnáltasd magad? Ugye milyen jó mikor mindenki sajnál és magadat is sajnálod nem? Csak hogy ettõl semmi sem lesz jobb! A sorsod a TE kezedben van és Te inkább otthon ülsz mint inkább azt mondanád hogy [email protected] ez így nem mehet tovább. Döntsd el mi akarsz lenni! Férfi, boldog, sikeres, pozitív stb...? Vagy egy nyomorult életvesztes? Nem számíthatsz senkire a saját bajodban és nem is várhatod el hogy számítson valakinek a saját gondod amit Te okoztál magadnak! Tedd félre a makacsságot mert saját magad alatt vágod ezzel a fácskát! Írtam hogy én segítek rajtad de ha leszarod barátom legyen de ilyen hozzáállással nem sokra fogsz menni elárulom. Nem ismered a nõket, nem tudod hogyan mûködnek így mi a legegyszerûbb? Hát ronda vagyok nem lehet mit tenni ennyi volt ez így marad én tehetetlen vagyok. Jól írták hogy rád nem kéne energiát pazarolni de teszek egy utolsó kísérletet. Ha továbbra is így csúszol lefele talán még a barátnõd is el fog hagyni. Szerinted egy férfi attól férfi mert jól néz ki? Vagy szerinted mi teszi a férfit férfivá? Lehet hogy nem olvastam el minden válaszod de én még egy köszönömöt sem láttam tõled!(ha mégis akkor ugord át)Az emberek segítenek rajtad és jött pár hasznos válasz is de te makacsan ragaszkodsz az elképzelésedhez. Etus is próbál rajtad segíteni de a magadfajtán sajnos nem nagyon lehet. Szerinted ki akarna egy savanyú, keserû, negatív, stresszes, félénk emberrel kapcsolatot? CSAK rajtad áll hogy megváltozol-e vagy maradsz a langyos kulában az alfa meg jóképû haverjaid szintje helyett.
A kérdező hozzászólása: hogyne lehetne már?! egy héten minden nap parti, sok nö meg mindennapos lány ismerösök tömkelege, EZ segit! Másokon is ez segit! Én csak vártam és vártam, hogy majd lányok közé kerülök lesz sok lány ismim, de csak nem lett, mert olyan lányokat látok csak, akiken legalább 10 tölem 2x nagyobb fiu csüng. akkor más: egyszer elmentünk haverjaimmal egy lánykoliba, ahol valoban legalább 80% lány volt a bulin. Ott sikerült megismerkedni két "átlagos" lánnyal. Haverjaimmal ültük körül öket, de elég hamar én lettem az alfa a csoportban, fel is akartak vinni a szobájukba, meg egymás szájábol ettük a ropit, meg behivtak táncolni, amit sajnos az tört keresztbe, hogy véget ért a zene! Egy honap mulva a két lány eljött hozzám a koliszobámba, ott ittunk, majd elmentem velük morrisonsba, viszont a vizsga utáni ivászat kicsit sok volt, ezért elaludtam a wc-ben. bUMM. nyilván az egyik lány akart tölem valamit. Igaz, meg lehetösen ronda volt (ezt szo szerint kell érteni), de sexuális kisugárzása mégis az egeket verte! Merthát van ilyen, ugye, hogy ronda nö is lehet szép!
A kérdező hozzászólása: és ott akkor éreztem, hogy a tenyeremböl esznek! mert magabiztosan viselkedtem. dicsérték mindenem.
Csaj barátokat akarsz? Tessék: kezdj el olyan hobbit ahol sok csaj van, járj olyan elõadásokra, programokra ahol több csaj van mint srác. Kezdésnek ez nem rossz. A másik. Randa lányokat nem nehéz meghódítani mert nincs sok udvarlójuk ezért õk futnak a pasik után. Az alfa, jóképû haverjaiddal mentetek oda? És te voltál az alfa? Mert ilyen omega hímek között nem nehéz alfának lenni. De ha már egymás szájából ettétek a ropit miért nem volt szex? Annyira csúnya volt?
A kérdező hozzászólása: azért, mert FOGGGGALMAM NINCS arról, hogyan kell elvinni odáig a dolgot!
Akkor miért nem kérdezed meg az alfa haverjaidat vagy miért nem kutatsz utána? Ha már bókolnak neked meg közös ropizás van akkor már röhögve meg tudod dugni ...
A kérdező hozzászólása: és hogyan? vágod a témát, csak le van titkositva, mert senki sem szereti ha más is megtudja a tutit.
Tényleg nem szeretnék én lenni a fõ okos vagy, bármi olyat mondani ami sértõ, de õszintén az értékek nem azok hogy fél kézzel emelgeti a lányt és 2 fejjel magasabb :D az érték inkább az, hogy nem használod ki amikor lenne rá lehetõséged és meghallgatod... ez az egyik dolog, számít a külsõ, de jobb ha elõször barátok vagytok, nem rögtön azzal kezdesz, hogy barátnõt keresel... próbálj meg csak úgy odamenni ismerkedni beszélgetni; ha nem vevõk rá akkor ennyi, ha meg igen akkor még bármi lehet belõle max. végre lesz egy lány barátnõd aki el tud majd mondani dolgokat neked a témáról, egyrészt. Másrészt, jó lenne ha nem ringyóznád le a fél nõi társadalmat, ez kissé sértõ, nem azért megértem hogy ki vagy ábrándulva kicsit belõlünk, vannak fura nõk... hajjaj, de ennek ellenére azért vigyázz erre, a nõt vmilyen szinten tisztelni kell, és ez is belülrõl jön, és azt viszont egy lány megérzi ha ez nem így van és akkor menekül... hamradrészt a sztárosoknak üzenem, hogy nem így van, és a pénz nem számít ám olyan sokat mint azt ti hiszitek az okos fejetekkel! ahogy fentebb is írtam kicsit sértõ hogy manipulatív felszínes pénzéhes ringyóknak állítotok be minket, holott nem vagyunk azok...
Nincs letitkosítva csak tudnod kell mit keress és megtalálod.:) Ameddig olyan tévhitekben élsz hogy a nõk a pénzre, jóképûségre, autóra stb mennek addig ugye nem is keresed hogy van ennek igazi módja is. Ne kérdezd a nõket és az alfa haverjaidat mert a nõk: legyél tisztességes õszinte, hûséges, kedves, humoros ... alfa haverok: add önmagad! Hát ezzel most nem lettél kisegítve igaz-e?:) Elárulom(bár itt jönni fog a hiszti) hogy még a nõk 90%a sem tudja mitõl vonzó számára egy férfi. Vagyis helyesebben azt hiszi hogy tudja. A lényeg: a titok nincs elrejtve, én megtaláltam és neked is megmutathatom de akkor hátra kell hagynod a negativitást és a sok önkorlátozó hiedelmet amit a csajokról alkottál. A csajok nem a pénzedhez vonzódnak de nem is a kocsidhoz és nem a humoroddal szexelnek. És hidd el hogy nem a hibátlan arcodra masztiznak :)
A kérdező hozzászólása: tisztában lettem vele az évek során, hogy a nöknek fogalmuk nincsen rola, hogy mit akarnak egy kantól, de még csak azt sem tudják sosem, hogyan szedték fel öket! az meg most valami utalgatás volt, hogy nem a humorommal sexelnek? tehát a MÉRET A LÉNYEG? ENNYI LENNE CSAK?
09-09 13:14 Melyik a kérdezõ? A sötétbarna hajú/szemû srác? Ha az vagy, sztem egyáltalán nem vagy azért olyan felülmúlhatatlanul csúnya, mint ahogy beállítod magad :DD Biztos, hogy nem azzal van a gond.
Véletlen nincs alkar tetkód? :D xD
Hallottál már az arany középútról? Nem kell ráugrani sem, meg csinálni is kéne valamit. Majd találsz valakit csak ne szórakozó helyeken keress.
nem vagy te ronda. tényleg csak a hozzáállással lehet a gond...
A kérdező hozzászólása: másik nap meg utközben hozzácsapodtam két 25 év körüli nöhöz (olyan igazi discos pccsa öltözéküek voltak), aztán velük voltam vagy 1, 5 óráig, mig vártuk a vonatot. egy csaj odajött kérdezni valami hülyeséget, és azt gondolta, hogy az egyik lány a barátnöm.
Mondom keress 1 prostit. Utána legalább elhiszed, hogy faszagyerek vagy, ha már szóban csak a magadét hajtod. Nem hiszed el, hogy nem ronda vagy, hanem egyszerûen nincs benned semmi, ami megfog. És itt fõleg belsõre megyek, sõt, engem kifejezetten taszítanak a tapadós pasik..
"utközben hozzácsapodtam két 25 év körüli nöhöz (olyan igazi discos pccsa öltözéküek voltak), " hallod, itt mondtam azt, hogy a falnak beszélek..nem érzed mi a szar, most komolyan...?!
A kérdező hozzászólása: nem.
DISZKÓS P*CSA!!!! Az nõ?! Én nem nevezném annak.
A kérdező hozzászólása: hát értelmesebb dolgokat mondtak, mint a kis 16 éves.
Egy 16 évesnél egy idõsebb "nõ" alapjáraton értelmesebbeket mond...
A kérdező hozzászólása: akkor valoszinüleg az ágyban is jobban teljesit.,
Én egy 14 éves lány vagyok, de ekkora bunkóságot, högy tökön rúg még nem is hallottam. Talán többet kéne adnod magadra és a haverodat ne vidd magaddal, vagy menjen messzebb, mert így nem lesz szerencséd. Szerintem jól csinálod, mert a srác kezdeményezzen, ne pedig a lány. Bár mostanában ez fordítva van. Ha buliba vagy, talán hívd meg valami italra és ismerd meg mielõtt még belevágnál az olyan részbe hogy járnál e velem, vagy más...
"nincs benned semmi, ami megfog" Tesóm mindennap a csajok és pasik oldalon nyomul és mászik a nõkre. Nem csúnya a tesóm, de szépség se, viszont kék szeme van és neki IQ se kell, hogy összejöjjön valakivel. Röhej, hogy ha nem számít a külsõ a cafkáknál. Én csak normális lányokkal állok szóba és képzeld viszonzás is pozitív. Az engem marhára nem érdekel, hogy ha egy libának nem jövök be, õk se különbek külsõleg.
Haver, tényleg nem hiszlek el. Most filózol ezen? Ezt 15 éves fejjel tudtam már.. Ez szerintem egy alap dolog..
A "nincs benned ami megfog"-ot a belsõ értékeire nézve értettem. Nem tud beszélni, na. Mondjuk ki õszintén. Szerintem buta, típikusan diszkós jellem.
Én is a belsõ értékeire gondoltam:) tudom, hogy értetted. Szerintem, ha megtudott valakit nevetettni, meg ennyi nõvel tudott beszélgetni akkor nem buta és nem béna. Csak kicsit gyorsan várja a vacsorát szerintem. Alig várja, hogy rá nézzen, de nem nézz ezért jobban hajt és így eljutt addig, hogy ezt megérzi a lány is. Meg olyan lányoknál próbálkozik akiknek az egojuk is magasabb mint a himalája.
A kérdező hozzászólása: bme gépészre járok, jövö félévben szakdogázok. sosem puskáztam, sosem lestem, sosem trükköztem, igy küzdöttem végig magam az iskolán. mivel nem ment a csajozás, mert csunya vagyok, és az agyam is másképp jár, ezért az iskola is nehezebb, ja meg 3 évig folyamatos depresszios rohamaim voltak, ami a napi életvitelt is megnehezitették. Van barátnöm 1 éve már, csak miatta nem csusztam még egy évet az iksolával, mert egy félévig tudtam a tanulásra figyelni. Viszont nem tudok belenyugodni, hogy nem kellek a nöknek, csak mindig véletlenül lesz valakim, nem is én irányitom, hogy ki. tudom, hogy sokan igy élik le az életüket, hogy lesz valakijük és beleragadnak a kapcsolatba, de ha az emberek nagy része végigprobálgat több partnert is, akkor nekem miért ne lehetne? szoljatok le, persze, hogy milyen kccsög vagyok, de azt is vegyétek figyelembe, hogy rossz pénz nem vész el, én még ha akarnám se tudnám megcsalni a barátnömet, bár ö sokkal kaposabb, mint én, amiböl már volt baj.
A kérdező hozzászólása: akinek összejön egyéjszakás, az nincs nagyon messze a tartos kapcsolattol sem.
Mért akarsz olyan lenni, mint mások? Akit ránézésre megkaphat valaki, hidd el, szart sem ér, de ezt nyilván meg kell(ene) tapasztalnod. Keress egy prostit akkor, ha végképp nem bírsz a gyíkoddal.
A kérdező hozzászólása: a fejem szar
A kérdező hozzászólása: http://hphotos-ash4.fbcdn.net/285899_1997191446376_114118562.. tess: a legrondábbat keressétek. a szépfiut nem lesz nehéz megtalálni (amugy a két bal oldali egyén vagyunk)
A kérdező hozzászólása: amugy csináltattam partiképet az ESET résztvevöivel, csak még nincs fenn az aznapi galéria.
Nem vagy ronda amúgy, csak baromi [email protected] a stílusod... Amin nem, vagy csak nehezen lehet változtatni, de hajrá.
A kérdező hozzászólása: ha nem lennék ronda, akkor nem mondanák! http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165268_190054.. (lány mellett)
A kérdező hozzászólása: azt bezzeg senki sem képes elmondani, hogy mégis akkor hogy táncoljak lányokkal?!
Ne aggódj a bálványimádok jutnak el leghamarább a pokolra:) Meg tényleg mit vártál? Kis ribancXD És én a helyedben nem hagytam volna, hogy tökön rúgjon;) "keressek valami rondább nöt, mert azoknál ESETLEG lehet valami esélyem" erre miért nem mondtad ezt: ezért próbálkoztam nálad! Igaz el voltál foglalva a tökeiddel. A legjobb, ha nem ilyen p!csákkal ismerkedsz, mert helyes pasikkal szeretnek [email protected]
Jó, hát akkor állítsd, hogy ronda vagy. Egyébként az önbizalomhiányos fószerok sem annyira vonzzák a nõket.. Nem akarlak megsérteni, remélem nem haragszol, de nem ronda vagy, hanem egy kicsit buta. Mármint nyilván nem ismerlek, soha nem beszéltünk, DE ami ebbõl az eddig olvasottakból lejön, az ez.
Ja és egyébként a képen szereplõ pasik közül egyik sem egy fõnyeremény, már ne is haragudj...
A kérdező hozzászólása: na, de ezek vélemények! azt persze senki sem tudja elmondani lépésröl lépésre, hogy MIT A LFFASZT KELL CSINÁLNI! NEM HISZEM EL, HOGY NINCS RÁ RECEPT, MERT MINDIG UGYANAZ TÖRTÉNIK. BEJÖSSZ A NÖNEK, ÉS ONNANTOL NEM NEHÉZ. HA RONDA VAGY, AKKOR MEG KÜSZKÖDHETSZ.
Talán ne nyomulj annyira és ne beszélj sok hülyeségeket inkább nevetesd meg, bókolj neki, érezze jól magát melletted.
Ez már megint egy hatalmas butaság barátom. Tudod hány végtelen ronda pasit láttam már szép nõvel?(és nem, nem a BMW..) Ha el tudod magad adni hitelesen, és nem pattogsz, mint egy nyomi, akkor lehet sikered, Ezt elmagyarázni nem igazán lehet, ha nyomi vagy, nyomi vagy, ez a cudar igazság. Másfelõl nézve pedig, adj alább az igényeidbõl, és ne velünk "ordítozz", ha nem sikerül valami. Ne diszkós köcsög legyél, ez az orvosság.
A kérdező hozzászólása: igazábol annak az estének az lett a vége, hogy egy sokkal jobb nöt (mint a 16 éveske) kisérgettem a parton, mert kerestük a barátnöit. de hát én hiába bokoltam, nevettettem, nem nézett a szemembe egyszer sem.
Elsõ randikon én sem merek soha belenézni a fiú szemébe.
Mert te nézted:) Szerintem egy kicsit lazábban vedd a beszélgetéseket.
szar a hajad... növeszd meg az mindenkinek jobban áll
A kérdező hozzászólása: akkor meg az lenne a baj, hogy nem nyomulok. érdekes mások ezt nem igy csinálják, hanem belevághatnak a közepébe.
Az hogy hogy nézel ki, annak SEMMI köze ahhoz, h kellesz e a csajoknak. Nézz körül egy diszkóban .... bármelyikben. Olyan gorilla, meg csimpánz, meg makákó szerû embereknek van csajuk, hogy csak lesek. Lehet nyomott fejû, fogyatékos, 40 kilós, vagy kiöregedett hájpacni, ha van pénze akkor körbeugrálják. Mindig az a cuki fiú akinek sok a pénze, vagy nagy a pofája. Persze ilyen helyeken értelmes csajt se fogsz találni az is biztos. Az értelmes csajoknál meg ugyanúgy nem számít a külsõ, ha rendes és intelligens vagy, csak legyen mellé kiállásod, meg légy magabiztos. Lehet bármilyen jó nõd, csak szedd össze magad belül.
A kérdező hozzászólása: ugy azért kicsit nehéz, hogy az iskolámban nincs 1 lány sem. és nincsenek lány ismeröseim sem, sem az ismeröseimnek! spontán ismerkedés kizárva emiatt.
A kérdező hozzászólása: pl rolam el sem hiszik, hogy van barátnöm.
Ez a ne szólíts le lányokat duma engem is letett:D Egyébként nagyon el vagy tévedve, ha azt gondolod, h nem érdekli a nõket a külsõ. Ha szexrõl van szó, nagyon is odafigyelnek erre, mert ha már kúrnak akkor miért pont egy rondával, ha lehet széppel is. Még akkor is jöhet a srác, ha kicsit kell neki pitizni, már csak azért is, mert verhetik õk is a mellüket, h egy ilyen pasit el tudott csábítani. Egyébként szerintem sincs gond a külsõddel, szal simán lehet jó nõd, de szerintem jót tenne neked egy kis izom, amióta kondizok engem is több csaj néz meg. Ezzel a minden nõ fas*zopó dumával pedig nem sokra fogsz menni. Ahhoz nagyon jól kell kinézned, h ezt megengedhesd magadnak.
összefoglalva: van barátnõd egy éve, ennek ellenére nõket szólítgatsz le szórakozóhelyeken, és idejössz ríni, hogy nem sikerült . a tetejébe alpári a stílusod, nem válsz dicsõségéár a bme-nek (mert oda jársz, ugye?). nagyon férfias viselkedés, tényleg :D
Várj már, nem te vagy az hülyegyerek, aki itt lázadozott régebben, h nem kell a csajoknak? Õ is a bme-re járt. Valami hülye neved volt, cupcake? vagy??
Welcome in 2011, it is the real lifeeee yeah :D
Azért mi nõk sem vagyunk annyira felszínesek... no jó igaz hogy most már különbözõ alfajokat találhattok meg belõlünk a szórakozóhelyeken... ott vannak a szépséges vékony 16 évesek akiknél te is próbálkozol, no most az õ lelkiviláguk abból áll, hogy keresik a bankigazgató fiát, vagy a kosárcsapat centerét, hogy utána elmondhassák magukról hogy velük voltak... de vannak azért normálisak is, de azok nem fognak leszólítani :S szóval oda kell hozzájuk menni; és nem is fognak veled ágyba bújni az elsõ este sõt még a másodikon sem. Amúgy tapasztalatból a zene könnyû út a lány szívéhez, ha tudsz zenélni pl. gitározni, az bejön, és önbizalmat is ad. pl. nézd meg Steven Tyler-t bûnronda de több ezer nõ ugrál az elsõ sorban a koncertjein...elgondolkodtató
De igen, minden lány felszínes. A zenei tudás is csak akkor ér vmit, ha a megfelelõ külsõ is megvan hozzá. Lehet h nem minden lány bújik ágyba veled az elsõ randin, de ha csúnya vagy, akkor késõbb se fognak. Amúgy ha vkit azért bírnak a lányok, mert sztár, az nem felszínesség? (a Steven Tyler-példára gondolok)
Mondom abban igaza van a kérdezõnek, hogy ha jól nézel ki, hamarabb ágyba bújnak veled. De ezt szerintem eddig is tudta mindenki.
Felszínesség?? Hééé, az elõbb még arról volt szó, hogy a lányok csak a szép fiúkat szeretik!!Most mivan?? Felhozták a Steven Tyler példát, de már tovább kell keresgélni "kifogásokat", hogy sztár blabla. Pedig jó példa volt arra, hogy NEM, nem igaz az a tény, hogy csak a szép fiúk kellenek a lányoknak.Másik jó példa Dr. House. Most komolyan azt várjátok, hogy sok tehetséges, okos, magabiztos, esetleg szép pasi között a lányok pont egy olyan után sóvárogjanak, akik csúfak, DEE nem is tudnak semmit azonkivül, hogy "jaj csúnya vagyok, nem kellek senkinek!!" és a senkinek alatt csak a szép lányokat értetek, figyelembe se veszitek a csúnya lányokat, akik értékelnének, és aztán meg itt azzal jösztök, hogy "mit képzelnek magukról a lányok". Szerintem inkább TI vagytok, akik nem tudom mit képzelnek magukról.
Dr. House nem sztár? Vagy ha a filmbeli karakterre gondolsz, az film, nem a valóság. Pont ti nõk vagytok azok, akik esélyt sem adtok a csúnya férfiaknak, legyenek azok akármilyen értékesek is belül. Érdekes módon sehol nem látni ronda (és nem gazdag) srácot szép bnõvel, sõt egyáltalán bnõvel se, a fordítottjára viszont annál több példa van. Ne magatokból induljatok ki, nekünk csúnya férfiaknak a csúnya nõk is megfelelnének, de nekik se kell átlag alatti külsejû pasi. Nincs kivétel, legfeljebb a vakok.
Naa és mi van ha sztár?? Az volt az elöbb a téma, hogy a csajoknak nem kellenek a csúnya pasik, dr. housera is szerintem nagyon illik a csúnya jelzõ, de legalább kezdett valamit az önbizalmával, én nagyon szépnek látom, ha film, ha nem, biztos élõben is bejönne! De jó.Ne sztárokról legyen szó.Volt már csúnya pasim, de valóban értékes! Megmerte mutatni nekem az értékeit, nem tudom, hogy képzelitek, hogy most egy csaj "esélyt adjon" bármelyik ronda férfinak, rajtatok kivûl sokezer olyan férfi van aki szintén arra vár, hogy esélyt adjanak, szerintem ezt sokan úgy képzelik, hogy csak úgy semmi okból a nõk fussanak a ronda férfiak után, hogy az mutassa neki ez értékeit.
"Érdekes módon sehol nem látni ronda (és nem gazdag) srácot szép bnõvel, sõt egyáltalán bnõvel se, a fordítottjára viszont annál több példa van." Kár, hogy te csak az ilyesmire, kellemetlenre emlékszel. :(
na, megint helyben vagyunk. a szomszéd sem egy férfiszépség, és nem sztár, mégcsak nem is gazdag (középiskolai tanár), mégis van felesége, gyerekei. eleve itt az utcában sztem nincs is jó pasi a férjemen kívül, mégis mind családos. akkor hogy van ez most :D? lehet, hogy mindannyian UFO-k és valami hightech bûvölettel szerezték meg a feleségüket? kezdek félni...
amúgy szerintem ti vagytok vakok;))! magabiztos kisugárzás minden "csúnya" nõt vagy férfit megszépít, a szépség nagyon relatív fogalom. hidd el láttam már olyan pasit aki talán alapból szép volt, de egyáltalán nem vonzott, és senkit sem.
Kár, hogy te csak az ilyesmire, kellemetlenre emlékszel. :( egyet értek, errõl van szó hog úgy fogja fel a dolgokat, bemeséli magának, mindha eddig minden párt látott volna;))
Messzirõl jött ember azt mond, amit akar. Itt gyikon érdekes módon minden lánynak volt már csúnya pasija, a valóságban egy ilyet sem ismerek. Esély alatt meg azt értem, h ne döntsétek el egy pillanat alatt, h ettõl a pasitól nem akartok semmit, mert csúnya, hanem elõbb ismerjétek meg, de ez számotokra úgyis lehetetlen. Kisugárzás pedig nem létezik, ez csak egy kamu szöveg, h ne kelljen bevallani, mennyire felszínesek vagytok.
Mutasson egy ronda srácot szép bnõvel, aki szerint van ilyen! Gazdagot v híreset nem ér.
Nem olvastam el az összes hsz-t mert lusta vagyok. Ha szeretnéd haver én adhatok neked pár hasznos tanácsot meg akik írtak hogy õk is ilyenek nekik is szívesen segítek. Nem nagy dolog ez. Én sem nézek ki jól de nem is gondolnád hogy csajok fütyülnek utánam.:) Viszont szerintem se diszkóban kéne ismerkedned. Valaki írta hogy ne szólíts le lányokat lehet normálisan is ismerkedni annak üzenem WTF??????
A kérdező hozzászólása: külsö.mozdulatok.mimika.hangfekvés.érzelmi intelligencia hiánya (ami fogékonyság kérdése).mivel vannak buta meg okos emberek, ezért vannak érzö meg nem érzö emberek is.a csunya/szép témát csak ugy elsunnyogják az emberek, az érzelmi intelligencia veleszületett képességéröl viszont egyszerüen tudomást nem vesznek.
"Sajnos tanúsíthatom, h létezik ilyen :(" szerintem nem létezik ilyen. és errõl azért akatalak meggyõzni, mert én is így gondolkodtam régebb:D de most úgy gondolom, mindennek oka van, rákell jönni belátóan, hogy mi az, és változtatni, mert megéri:) ;;) mondmár el nekem, mégis mi baj lenne a génjeiddel:D? konkrétan? külsõ? vagy mi:) ?
A kérdező hozzászólása: és már emiatt is roohadéknak tartanak, mert azt feltételezik, hogy egyszerüen HAZUDOK.
Tudod az a baj, hogy a mai világban kezd nõuralom lenni, olyan mint régen amikor a nõk voltak elnyomva, most mi férfiak leszünk, a nõk válogatnak közülünk, és nekünk jól kell kinézni, gazdagnak lenni, iskolázottnak, meg személyiségileg is fejlettnek, hogy minket válasszanak, egy nõnek nem kell semmit tenni, õk a fõnökök sajnos:( és õk döntik el kivel járnak, õk irányítanak mindent.Ebbe bele kell törõdni, már születéskor eldõl, hogy mennyire leszel kapós a nõknél, elmondom neked mit néznek és mit keresnek egy férfiban: Legyen magas, itt a legjobb ha 190centi vagy ez felett vagy, ha ez nincs meg akkor aki ennek megfelel azt választják helyetted, ezt õk úgy magyarázzák: " nem tudok rá felnézni", aztán legyél izmos is, rengeteg idõ tökéletes testet építeni 2-3 év kemény munka, kidolgozott étrend, kemény edzés, ez is alapkövetelmény, aztán legyen diplomád, ez neked hamarosan meglesz, nagyon jó, aztán legyél jóképû, ha ez nincs meg akkor plasztikai sebész esetleg tud segíteni, ez kb. 10-20 millió forint, aztán legyen házad, kocsid, legyél népszerû és nagyszájú, ez egy teljesen átlagos lány elvárása is.Volt hogy elutasított egy igénytelen középiskolából kibukott, mûveletlen bunkó lány mert nincs 21 évesen házam és "csak" fél millió forintos autóm van, és nem vagyok izmos meg 190 centi, holott õ nagyon rossz minden téren, dehát nõ, felsõbb rendû lény, õ választ, ezért megteheti, most van egy 190 centis pasija, azért ne add fel kérdezõ, én is most gyûjtök pénzt, plasztikai mûtétekre, meg egy térdplasztikára is mert csak 180centire nõttem, 50-60 millió és lesz barátnõm. 21f
kajakra ugyanez vagyok... csak azert irtam be hogy megtalaljam holnap is a kerdest.
amit az elottem levo 67%-os, szerintem nem egeszen igy van. vannak kivetelek szep szammal. es vannak olyen plazacicak is akik felenkek, normalisak es nem kurnak ossze vissza. csak keresni kell
De miért buliban ismerkedsz, te szerencsétlen?
23:45 Több ezer nõ utasított már vissza, csak tudom mit beszélek, aki genetikai hulladék az nem érdekli a nõket, kár ezen vitázni, ez tény, külsõleg és belsõleg is kõkemény elvárásai vannak az összes nõnek aminek egy átlagos pasi meg sem tud felelni mégha a legjobbat is hozza ki magából, egy nõ meg inkább szüzen hal meg magányosan minthogy lejjebb adjon az igényeibõl, ez a nõk világa, nincs mit tenni, megszívtam, hogy férfinak születtem, nem lehet párkapcsolatom. 21f
Jééézus. Szerintem inkább az a kérdés, hogy Te mit képzelsz magadról? nem csak csúnya vagy, de látszik, hogy a személyiséged sincs rendben, pedig általában, ha csúnya is valaki, a nagyszerû személyiségével megfogja a szép lányokat is. Bár amúgy szerintem úgy a normális, hogy szép lányok szép fiukkal legyenek:) na meg csúnyáknak jusson a csunya nõk. így normális. Eleve nem az a baj egy pasival/csajjal, hogy csúnya, hanem az, hogy csakl gyönyörûekre vágyik.
Sajnos tényleg így van. Minden nõt kizárólag a külsõségek érdekelnek, hiába tagadják. Rohadtul igazságtalan dolog, de ez van.
Ja kérem: "Maguk kavarják a vihart, aztán meg rínak hogy veri õket az esõ..." Renée Zellweger - Hideghegy
Volt már tényleg [email protected] pasim..és mégis remek személyisége volt, ezért szerettem bele. Ezért voltunk együtt 2 és fél évig. És nem, nem a külseje fogott meg, hanem ahogy beszélt, a stílusa, és hogy magabiztos, de nem egy ego-s [email protected] Ezeken túl igen, elismerem, hogy fontos a külsõ is, de vannak kivételek.. Nem kellene feladni, és nyavalyogni, hanem megkeresni, hogy hol a hiba. Amit már többen is hangoztattak rajtam kívül, hogy sz*r helyen ismerkedsz.
Elõször is, nem értem, hogy miért a 16 éves kislányt akartad a buliban. Másodszor, nemcsak a nõknek számít a külsõ, a pasiknak is. Harmadszor, tényleg irtó helyes a haverod. ;)
Egy dolog a szégyen veled. Az, hogy tökönrúgott a lány, és te ezért nem verted meg. De legalább válaszul pinán rúgtad volna vagy mellbe ütötted volna... Ha engem rúgott volna tökön az a lány, akkor addig vertem volna, amíg mozog.
1. Miért diszkóba mész ismerkedni? Vagy ha mész, fogadd el, hogy a p.csák aránya drasztikusan megnõ az olyan környéken. És mindegy, 15 vagy 25 évesekrõl beszélünk. Tudnod kell, hogy ott mindez elõfordulhat: sz.rkeverés, ismerkedés helyett "csajozás/pasizás" stb. 2. Nem vagy ronda. Felteszem, a modorodon van mit csiszolni. Hidd el, ha tudsz beszélni, van karizmád - és nem az ego-jancsi szól belõled, akad lány, aki mindezt kedveli. Ez a "járkálunk a sétányon, egy csomo nöt leszolitok" hozzáállás nem túl jó. Feltehetõleg túl mászósnak tûnsz. Legyél elegáns, jómodorú, természetes. Az értelmes lányok is ott vannak, csak meg kell õket látni és apránként kell haladni. 3. Ha ott van a jóképû haverod, az eléggé szubjektív, mitõl jóképû. Az egy dolog, hogy a hülye libáknak bejön... Ha nem kommunikál velük, ott fogják hagyni, mint egy darab száraz sz.rt. Szóval, ezen ne rágódj. Te nem leszel mellette láthatatlan, ha lehet veled intelligensen beszélgetni. 4. A hülye p.csáknak tényleg a magas meg szép fiúk kellenek. És mégis, legalább fél tucatnyi ismerõsöm van, fiúk-lányok, akik nem modellalkatúak, fölöttébb átlagos fejszerkezetük van... mégis van párjuk. Ismerkedj lassabban, válogass alaposan. Nem kell mindenkit leszólítani. Ettõl nem lesz több esélyed. Figyelj meg pár lányt, ne az összeset. Aztán mérlegelj és lassan közelíts ahhoz, amelyik a legjobban. És így tovább.
67% 23:52- teljesen megõrültél:D? ilyen nem létezik, hogy genetikai hulladék, és nem kap csajt:) vagy talán nincsenek lábaid, hiányzik valamilyen testrészed? kétlem:) egy dolog, hogy pillanatnyilag nincs rendben az önbizalmad, de ezen tudsz változtatni mindig:) amúgy szerintem önbizalomhiányoson nem lep meg, hogy akárhány lány vissza utasitott, ettõl nem vagy genetikai hulladék, a nõk észre veszik, ha nincs rendben az önbizalmad:)
"teljesen megõrültél:D? ilyen nem létezik, hogy genetikai hulladék, és nem kap csajt:) " Sajnos tanúsíthatom, h létezik ilyen :(
A kérdező hozzászólása: http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2011/08/224747_16.. tessék: ime a ribik
nekem nem volt csúnya pasim, de mint írtam, ismerek ilyeneket. olvastad? de ha eljössz hozzánk, meg is mutatom :) ha most jönnél, láthatnád, pont füvet nyír (nem is értem, hogy bírja ebben a melegben).

Úgy gondolom, hogy a 16. napon volt peteérésem, mert nagyon fájt mindkét oldalon a petefészkem. Ha aznap együtt voltunk reggel a párommal utána viszont nem, akkor lehet még belőle baba?

Clostit kellett szednem a 3. naptól napi 2 szemet a 9 naptól szinte minden nap együtt voltunk, kivéve 14. napot. a 16. napon 36.5-r?l 36.8-ra ugrott a h?m és aznap reggel együtt is voltunk a párommal.Ez volt tegnap el?tt. Viszont tegnap már nem voltunk együtt. Sikerülhet igy is a baba? Tegnap 36.7 volt, ma vissza esett 36.5-re a h?m, mit jelent ez? Légyszi nyugtassatok meg, hogy a h?m leesése nem jelent rosszat!

Legjobb válasz: fura ez nekem. Mivel a luteális fázisban a hõ magasan marad egészen a nem várt mensiig. Nem értem neked miért esett le? Meg fog jönni egy-két napon belül?

fura ez nekem. Mivel a luteális fázisban a hõ magasan marad egészen a nem várt mensiig. Nem értem neked miért esett le? Meg fog jönni egy-két napon belül?
nem tudom nekem az 5-naptol kellett szeni a clostit.az elsõ nem sikerûlt.
A kérdező hozzászólása: Ma még csak a 18. napon vagyok, tehát még korai lenne, hogy megjöjjön!
ezért fura nekem, hogy visszaesett a hõd. Viszont a clostit nem ismerem, hogy annál mi a szitu?! De azért drukkolok Neked:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!