Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem terhesség minden (21 db)

10 hetes vagyok, és úgy érzem magam, mint egy puffadt malac. Félek, hogy terhesség végére teljesen kiábrándul a férjem belőlem. Más is van így?

Eleve kb 5-10 kiló túlsúllyal küzdök évek óta, amit nem tudok leadni, és úgy érzem soha nem leszek már vonzó, és csinos. Nagyon akarjuk a babát, de most úgy érzem n?ként már nem leszek vonzó többet.

Legjobb válasz: Szerintem a legtöbb nõ érzi ezt,de hidd el,egy kismamánál nincs vonzóbb látvány.Fõleg ha tudja h a szerelmetek gyümölcse érik a szíved alatt :)

Szerintem a legtöbb nõ érzi ezt, de hidd el, egy kismamánál nincs vonzóbb látvány.Fõleg ha tudja h a szerelmetek gyümölcse érik a szíved alatt :)
Ne érezd így:) Én is 10 hetes vagyok, eleve van pár kiló fölöslegem, és már jött is fel 1-2 kg. A párom nehéz féken tartani, amióta babás vagyok többet akar:) ))))De én nem mindig:) ))) Ha szeret a párod, amiben biztos vagyok, nem fogezen variálni. Nyugi.
Nyugodj meg, nekem a legtöbb ismerõsöm, beleértve magamat is a szülés után vékonyabb voltam mint lánykoromban valaha! Terhesen meg senki sem tud "csinos" maradni, ez nem az az állapot. Szép lehetsz, de vékony nem igazán..

Négy hetes terhes lehetek, de tegnap óta nem érzem egyáltalán az addigi jeleket (mell-has feszülés). Teljesen úgy érzem magam mint terhesség előtt! Szerintetek nincs baj a babával?

Legjobb válasz: Voltál már dokinál? Vagy csináltál már tesztet? A 4 hét az nagyon korai még. De a tüneteket nem feltétlenül kell egyfolytában érezned!

Voltál már dokinál? Vagy csináltál már tesztet? A 4 hét az nagyon korai még. De a tüneteket nem feltétlenül kell egyfolytában érezned!
A tünetek néha enyhülnek, néha erõsödnek. Nem biztos, hogy gond van, de mivel nagyon korai még a terhességed, ezért elképzelhetõ, hogy felszívódott a magzat. Menj el orvoshoz, hogy biztosat tudj!
Szia! Nekem a terhes sógornõm mondta hogy ezek a tünetek egy bizonyos idõ után eyhülnek/elmúlnak, de azt sajnos nem tudom, hogy 4 hét után van-e itt az ideje... Azt tudom hogy pár hetes terhes vagyok és nekem is van amikor szinte egyszer sem fáj a hasam, és van amikor jobban...És van amikor a mellem is jobban fáj. Nekem fõleg reggelente van ez így. Azért beszélj az orvosoddal ha nagyon nyugtalanít.


A terhesség első harmadában természetes az egész napos lehangoltság és fáradság? És az, hogy MINDEN NAP úgy érzem, mintha meg akarna jönni és a gyomorszájam is fáj?

Hányingerem nincs, de ez a rossz közérzet teljesen elrontja a napjaimat. Ti hogy viselitek (viseltétek) az els? heteket, hónapokat?

Legjobb válasz: Nekem ugyan ez van, egész napos hányingerrel tarkítva :( Nehezen viselem, szeretnék repkedni, de fizikailag képtelen vagyok rá. Ráadásul a legutóbbi UH elég nagy csalódást okozott, sokkal fiatalabb terhességet igazolt, mint amit a tüneteim jeleztek (pozitív teszttel tarkítva), így most depizek, a kontrollig. Aggódom, hogy nincs minden rendben és semmit sem tudok tenni, és ez is csak rátesz egy lapáttal a hangulatomra/fáradtságomra .

Nekem ugyan ez van, egész napos hányingerrel tarkítva :( Nehezen viselem, szeretnék repkedni, de fizikailag képtelen vagyok rá. Ráadásul a legutóbbi UH elég nagy csalódást okozott, sokkal fiatalabb terhességet igazolt, mint amit a tüneteim jeleztek (pozitív teszttel tarkítva), így most depizek, a kontrollig. Aggódom, hogy nincs minden rendben és semmit sem tudok tenni, és ez is csak rátesz egy lapáttal a hangulatomra/fáradtságomra .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor nem vagyok egyedül. Amúgy az UH nekem is 1 héttel korábbi terhességet állapított meg, mint amit gondoltam. De szerintem az nem baj. Remélem mindkettõnknél rendben lesz minden.
Nekünk is 1 héttel fiatalabb a babánk. 12. hetet töltöm pénteke, a doki szerint. Még mindig fáradt vagyok, a hangulatom ingadozik. És persze hányok.A tejfölön kívül mást nem bírok megenni:) Remélem, hogy elmúlik, mert így elég nehéz "repkedni" a boldogságban. Nekem már elmúlt a menszis érzés, jött helyette más, a derekam hasogat, vagyis az a csont hátul, biztos tágul. Boldog babavárást
Szia! én a szerencsések közé tartozom, mert szinte tünetmentes voltam /vok, de a fáradtság és az örökös álmosság, még mindig megvan pedig a 20. hétben járok! Persze már nem olyan intenzív, mint az elején, de jelen van:d! Még most is bármikor el tudok aludni napközben, pár órára úgy mint akit fejbe vertek! Bár lehet, hogy csak azért van, mert éjszaka nagyon rosszúl alszom, a haramadik hónaptól és nem tudom kipihenni magam! Ami nekem bevált, és sokat segít a C-Vitamin legalább 2000mg (de inkább több)segít a székrekedés oldásában is! ÉS A TÉVHITTEL ELLENTÉTBEN NEM OKOZ VESEBAJT , SEM MÁS PROBLÉMÁT!!!! SOK FOLYADÉKFOGYASZTÁS VISZONT MINDENKÉPP JAVASOLT!!! Kellemes Babvárást!
Ha csak 1 hét lett volna, akkor nem is idegeskednék, de itt 5-rõl van szó :(
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát és Nektek is boldog babavárást!

Terhesség elején vagyok? 3-4 napja úgy érzem mind megjön főleg esténként és ha megeroltetem magam. Normális? Sokáig tart? Havonta kb. mennyi napig?

Legjobb válasz: Normális dolog ha úgy érzed én nagyon sokáig éreztem,de ezt nem lehet megmondani hogy te meddig fogod!!!ne nagyon erõltesd magad mert az nem tesz jót, nagyon az elején vagy még ugy gondolom.29hkm

Normális dolog ha úgy érzed én nagyon sokáig éreztem, de ezt nem lehet megmondani hogy te meddig fogod!!!ne nagyon erõltesd magad mert az nem tesz jót, nagyon az elején vagy még ugy gondolom.29hkm
A kérdező hozzászólása: Igen az elején. Petezsáknak imponáló képlet látszik. Kb.4-5 hetes.
Kb 3-4 hónapig tartott nálam, most fittebb vagyok már 22 és fél hetes km

A problémám az, hogy túlzásba viszem a terhességem alatti aggódást. Hogy nyugodhatnék meg? ( az orvosom szerint minden rendben, de sajnos én nem úgy érzem. ő lesz az első babám) Kérem, ha valakinek ismerős a helyzet válaszoljon! Köszönöm.

Tudom, hogy nem teszek jót ezzel a kicsinek, de nem tudok nem erre gondolni. Fél napom azzal telik, hogy stresszelem magam amiatt hogy esetleg betegen születik a kisbabám.

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így voltam,de muszály ezen változtatnod,mivel az agyban dõl el minden! Nyugodj meg,minden rendben lesz,és egészséges kisbabád lesz neked is,mindig ezt mondogasd magadnak! Boldog babavárást!

Szia! Ezzel én is így voltam, de muszály ezen változtatnod, mivel az agyban dõl el minden! Nyugodj meg, minden rendben lesz, és egészséges kisbabád lesz neked is, mindig ezt mondogasd magadnak! Boldog babavárást!
Na mintha én írtam volna, de komolyan!Igaz nekem volt már egy vetélésem de most mióta megtudtam hogy jön a baba én is állandóan agyaltam.MÉg bõgtem is magamban.Ez már a múlté.Ahány uh.-n voltam mindegyiken mondták hogy jó életjeleket látnak és egyszerûen elmúltak az aggodalmaim.HÁny hetes vagy?Kegyetlen ez, de hidd el próbáld meg a gondolataidat elterelni.Olvasgass vagy csináld amihez kedved van.Én pl. a baba fejlõdését szoktam követni és hogy mitcsinálhat most bent meg ilyenek.Nem lesz gond nyugi!!!!!Rossz gondolatokat hanyagold ahogy csak teheted!!!
Nekem az volt a mániám, hogy down-kóros. Nem tudom miért pedig a + vizsgálatokon is rendben volt minden. Családban sem volt, és a korunk sem indokolta szóval semmi okom nem volt rá. Nem vagy ezzel egyedül é nagyon rossz tudom. Járkálj el ide-oda ne legyen idõd ilyeneken gondolkozni. Ja, és ne olvasgass hülyeségeket a neten meg máshol sem! Én ezt csináltam. Kislányom már 9 hetes és persze teljesen egészséges.
Ez nagyon jó kérdés éppen azon gondolkoztam , hogy felteszem .Amióta csak tudom, hogy babóca van a pocimban mást se csinálok csak aggódok. Nálam ez munkehelyi ártalom is . Még csak 20 hetes vagyok de mindíg csak akkor nyugodtam meg egy kicsit amikor az uh-n azt mondták minden rendben . Most azért aggódok mert azt mondták több a magzatvíz. Sose ér véget.Tudom nem kéne aggódni. Ne aggódj , ha minden rendben van felesleges és csak pozitívan nézd a világot. Szép egészséges babád lesz.Sétálj sokat és ne agyalj én is azt teszem!Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok! Megpróbálok pozitívan gondolkodni. Amúgy 25 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy mások is megnehezítik így a babavárásukat mint én az enyémet, bár egy kicsit bevallom megnyugtató is. Az utolsó komment küldõjének üzenem; gyönyörû, egészséges babát kívánok és köszönöm a választ!
nem hiszem inkább a stressz jelei
Nem. A fejfájásnak nincs köze a hasfájáshoz. A hasfájásnak viszont lehet köze a folyáshoz, lehet fertõzés, ami ráment a petefészkdre vagy a méhedre. Ezzel el kell menni orvoshoz, mert meddõséget okozhat a kezeletlen fertõzés. A hasfájás amiatt is lehet, ha szexeltek, de nincs orgazmusod.
Nem. Annak más jelei vannak, és késõbb jelentkeznek. Az elsõ jele, hogy elmarad a mensid. (Mivel nem ezt írtad le elsõ tünetnek, ebbõl gondolom, hogy még cikluson belül vagy.) A szextõl számított 2 hét múlva tesztelj. Meg menj el dokihoz, ez inkább egy betegség, mint terhesség.
ORVOS. Elõször nõgyógyász utána meg valami pszichiáter mert valami komoly bajod van fejben. A XXI. században is bele lehet halni fertõzésekbe. Mi a francnak fejlõdött az orvostudomány, ha nem használjuk?
*Nem. Annak más jelei vannak, és késõbb jelentkeznek. Az elsõ jele, hogy elmarad a mensid. Ez egyébként nem mindig igaz, van, aki még 5. hónapban is mensturál. Csak szólok.
Lehet a fejfájás is a terhesség egyik tünete. A hormonváltozás okozhatja. Nekem 5 hetesen agyérgörcsöm volt, elment egy pár órára a látásom.

Ez is terhesség jele lenne! 6. hétbeléptem! Megjelentek erősebb kék erek a mellemen! és ugye az nem baj, ha egyik petefészkembe gyakrabban érzek szúrkálódást, mint a másikba?

Legjobb válasz: Nyugi,én is tiszta eres vagyok,amik már az elején megjelentek rajtam.Az apró szurkálások természetesek,de ha erõs görcsöt érzel azonnal menj dokihoz!Minden jót!20 hetes kismami

Nyugi, én is tiszta eres vagyok, amik már az elején megjelentek rajtam.Az apró szurkálások természetesek, de ha erõs görcsöt érzel azonnal menj dokihoz!Minden jót!20 hetes kismami
A 6.héten szinte térkép volt már a mellemen.A szurkálás is megvolt, föleg mikor helyet változtattam.

Öt hetes terhesség óta rosszul voltam, szinte minden nap hánytam. Holnap leszek kilenc hetes, és úgy érzem jobban vagyok. Vége a hányós időszaknak? Örülhetek?

A héten már nem voltam annyira rosszul, pár napja már nincs er?s hányingerem, nem hányok. A melleim továbbra is érzékenyek, néha fáj a derekam, más gond nics. Minden rendben?Nem baj, hogy nem vagyok rosszul a 12. hétig?Mert nem akarok:-)

Legjobb válasz: Szia!Ebben az idõszakban nekem is volt egy tünetmentes hetem!Örültem is,mondván vége!Egy hét után újra jelentkezetk a tünetek!Csak akkor már nem volt egésznap hányingerem,csak hirtelen kijött minden,majd jobban éreztem magam!Persze ez mindenkinél változó,lehet nálad elmúlt!:)

Szia!Ebben az idõszakban nekem is volt egy tünetmentes hetem!Örültem is, mondván vége!Egy hét után újra jelentkezetk a tünetek!Csak akkor már nem volt egésznap hányingerem, csak hirtelen kijött minden, majd jobban éreztem magam!Persze ez mindenkinél változó, lehet nálad elmúlt!:)
Nyugodj meg, nincs semmi baj, ahogy írták elõttem lehet neked végleg elmúlt.Ne aggódj jön más.:-)) Gratulálok a picihez!

A terhesség korai szakaszában ( az 1 elmaradt menzesz után) normális hogy annyira görcsölök folyton úgy érzem mint akinek meg van meg feszül a méhem?

másnál is volt már így?ez normális?

Legjobb válasz: én is görcsöltem eléggé, ez a megvan érzés normális

én is görcsöltem eléggé, ez a megvan érzés normális
Az elején azt hittem azért görcsölök, mert meg fog jönni. Aztán nem jött. :) Kb 2 hétig tartott nálam. A magnézium+b6 vitamin sokat segít. Szerezz be egy dobozzal, és jobb lesz :)
Én is görcsöltem, folyton azt hittem, hogy megjön. Állandóan a wc-t jártam, azt néztem nem vérzek-e. :) 5 hónapos lesz... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!!nálatok esetleg olyan volt hogy be volt dagadva a mellbimbótok?
Nekem bedagadva nincs, csak rettenetesen érzékeny az elejétõl fogva. Már annyira, hogy néha fáj.
Én is így voltam.Utólag kiderûlt a szalagok nyúlnak és a méhem nõ!MagneB6 ot szedjél nekem még mindíg elõfordúl pedig 26hetes vagyok.
Én is pont így vagyok.Mintha én tettem volna fel a kérdést. Csak mellé nekem van egy kis ragacsos folyásom is. Kalkulátor szerint ma 5+1 vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!