Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem elhanyagol a (19 db)

Úgy érzem elhanyagol a párom, mit csináljak?

1 éve vagyunk együtt a barátommal és másképp viselkedik mint az elején.Régen láttam és éreztem is rajta azt a lelkesedést, amit ma már csak darabokban.Ha felhozom ezt neki, azt mondja nem szeret kevésbé, de akkor is érzem hogy valami más lett az ? részér?l.Nagyon önfej?, ha valamibe belekezd, max 1 hónap és megunja, aztán le**ja.Félek hogy nekem is ez lesz a sorsom.Hogyan értethetném meg vele, hogy nekem szükségem van arra, amit az elején nyújtott nekem?

Legjobb válasz: "A legtöbb nõnek meg kéne értenie, hogy a pasik nem tudják úgy kimutatni amit éreznek" ugye ez viccnek szántad? ott írta hogy a kapcsolat elején kimutatta,de azóta már változott. hanyagold el õt. és érd el hogy õ kérdeze tõled hogy vlmi változott?. lehet hogy a büntudat gyötri és nem meri neked elmondani,de az látszik rajta,nem lehet hogy ezt látod rajta.?

"A legtöbb nõnek meg kéne értenie, hogy a pasik nem tudják úgy kimutatni amit éreznek" ugye ez viccnek szántad? ott írta hogy a kapcsolat elején kimutatta, de azóta már változott. hanyagold el õt. és érd el hogy õ kérdeze tõled hogy vlmi változott?. lehet hogy a büntudat gyötri és nem meri neked elmondani, de az látszik rajta, nem lehet hogy ezt látod rajta.?
Szerintem pont ezzel üldözöd el magad mellõl. A legtöbb nõnek meg kéne értenie, hogy a pasik nem tudják úgy kimutatni amit éreznek, de attól még érzik, biztos vagyok benne, hogy nem szeret téged kevésbé mint az elején. Attól , hogy más dolgokban önfejû, nem hiszem, hogy neked is ez lesz a sorsod, de persze, ha egyfolytában ezzel nyaggatod, akkor meglehet. A kapcsolatok nagy részét a nõk teszik tönkre, pontosan ezzel a hozzáállással. A tetteibõl, vagy a gesztusaiból nem érzed , hogy szeret téged? Ha igen, akkor legyen annyi elég, ha nem , akkor alkalomadtán megérdeklõdheted, hogy esetleg már nem ugyanúgy érez e irántad, de ha megnyugtat e tekintetben, akkor fogadd el, ne nyaggasd ezzel napi szinten. Ezeket tényleg csak jóindulatból írtam neked, remélem nem bántódtál meg, és hátha felnyitja a szemét néhány nõnek. Üdv, egy másik lány.

Úgy érzem elhanyagol a barátom?

Kb fél éve vagyunk együtt a barátommal. Az én részemről mindig van egy olyan dolog hogy elér, és ráérek ha szeretné. Csak ott a baj, hogy 2 hét alatt 2x láttam. A gépes játékok miatt pedig mégjobban elhanyagol mostanában. Teljesen kikészülök, hogy inkább játszik a gépen mint pl. velem találkozna:S a házból se tudom kihúzni pedig olyan szép idő van de siet haza iskola után. tudom, lehetnék megértőbb, de azért jól esne, ha nem annyiból állna egy napunk hogy rámnéz és ennyi. ugye mivel alig vagyunk együtt, nincs annyi közös téma, és mindig lehülyéz, hogy nem értek annyira a gépekhez. ez mi?! :S mit csináljak? gondolkoztam azon, ha elhanyagolnám, akkor talán észre veszi magát.. de nem tudom...

Legjobb válasz: bármit írok 53%-os ÖCSÉÉÉM :D kész vicc

bármit írok 53%-os ÖCSÉÉÉM :D kész vicc
nem tudom hány éves vagy, de neki a játék fontosabb nem hív el hozzájuk? mivel ehhez a játékhoz nem értesz ez van talán jobb lesz, ha mást keresel, ez csak tanács N
beszélj vele, mond el mi hiányzik és ne érj rá mindig neki, ha õ sem ér rá mindig neked, de ne elhanyagold, ha ez így érthetõ itt sokára fog megugrani a százalékod :)
Engem már 10x kisebb dologért is dobtak. Tedd hát te is azt gyermekem!
keress egy olyat aki szeret tisztel.. vagy mond neki változzon meg mert neked így nagyon nem jó..
Ne haragudj, de én úgy látom, hogy aki szeret, becsül, tisztel valakit, az nem így viselkedik.Lusta, belekényelmesedett a kapcsolatba, a kisujját nem mozdítja Érted.Tehát nem számítasz annyira, nem vagy neki fontos igazán.Ezenkívül még le is néz, mert neki nagy az egója. Az ilyen pasikat vissza kell rántani a földre, akár úgy, hogy szépen kidobják õket, akár azzal, hogy azt kapják, amit õk adnak.Mondjuk én a mostani eszemmel egybõl dobnám, esélyt sem adnék.Megváltozni ugyanis nem fog, ha meg szereted, attól õ nem fog jobban szeretni Téged.Mindig is a saját szabadsága és kényelme lesz neki az elsõ, legalábbis ebben a kapcsolatban.Te döntesz, meddig viseled el ezt a lekezelõ bánásmódot.

Úgy érzem elhanyagol a barátom. Mit tehetné (n) k?

Teljesen padlón vagyok mostanában.Úgy érzem és mások is azt látják, hogy a barátom már nem foglalkozik velem igazán.Minden nap ígéri, hogy lejön de aztán bejelenti, hogy közbe jött valami de én sem tudok menni mert ? soha nem ér rá (mindig az a kifogása, hogy itt az egész nyári szünet) de ha eddig nem találkoztunk a szünetben csak kb 4-5x miközben 10perc van köztünk akkor ezután mi lesz? és arról nem is írok hogy ha kimerem tenni a lábam a házból egyb?l hisztizik hogy hol voltam mit csináltam meg mikor.bezzeg ? mehet...1 hete kb megbeszéltük, hogy lejön vártam de nem jött.. a telefont sem vette fel azt sem tudtam mit gondoljak már a sírás fojtogatott hogy lehet van vele aznap nem is hívott fel és még a telefont is kikapcsolta.. másnap kiderült azért nem jött mert találkozott az egyik haverjával és már nem lett volna ideje be jönni hozzám.. nevetséges.Azt sem tudom mit gondoljak.. egyébként 1éve vagyunk együtt és a kapcsolat elején megcsalt.. 1héten át.. félek hogy megint csaj van a dologban..:S 14/L

Legjobb válasz: 14 vagy??? Hosszú még az élet, én 14 évesen nem volt egy nõm se.. 21/F

14 vagy??? Hosszú még az élet, én 14 évesen nem volt egy nõm se.. 21/F
Ettól még nem leszel felnõtt. Érzelmileg teljesen fejletlen vagy. Anélkül meg nincs felnõtt, maximum korban csak.
A kérdező hozzászólása: Valamilyen szinten persze hogy gyerek vagyok még de tényleg más a gondolkodásom mint ti ahogyan azt hiszitek 12 évesen már muszáj voltam úgymond "felnõni" anya apa dolgozik nõvérem meg koleszos azóta én "nevelem" a hugomat.. mosok fõzök takarítok rá és ezt most nem úgy írom hogy rossz mert nem az .. csak többet tudok annál mint ahogy gondolják mások :) . de azért köszönöm mindenkinek hogy válaszolt :)
Beszéld meg vele...
14 évesen mindenki azt hiszi, hogy különb a többieknél, pedig nem az. Azért még meg kell dolgozni, és nem egyik napról a másikra jön a Valamilyenséged. Érettebb a gondolkodásod nála? Szép, szép, de ettõl még nem vagy felnõtt, ne akarj olyan problémákat, jönnek azok majd maguktól is. Komolyan mondom, nem bántani akarlak, de túl korai, hogy ilyen gondod legyen. Gyerek vagy még.
A kérdező hozzászólása: 16 éves de kb fele annyira érett a gondolkodása mint nekem .. :S
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy ma már az összes velem egykorú lány egy kis p.icsa de nekem sokkal több eszem van náluk.. Jól tanulok és fölvettek abba a gimibe ahova szerettem volna menni szóval teljesen más a gondolkodásom is.. és nagyon szerelmes vagyok.. egyszerûen nem tudnék meglenni nélküle.
Õ hány éves?Amúgy szerintem dobd ki.. ha ennyire nem foglalkozik veled semmi értelme kb mintha nem is járnátok..:/
Mit is tehetnél...? Keress egy másik srácot, aki türelmes, és megvárja, míg nõvé érsz.
Hagyd ott a francba és koncentrálj a tanulásra! Egy ilyen surmó nem éri meg! Majd ha okosabb leszel, jobb pasikat választasz magadnak!
A kérdező hozzászólása: már a sírás fojtogatott hogy lehet van vele VALAMI* bocsi nem figyeltem..
Én teljes mértékben meg értelek téged kérdezõ. Volt már olyan barátnõm aki nem volt hajlandó találkozni velem a többiek miatt, szóval szégyellt. Szerintem te jobbat érdemelsz ennél a fiúnál mert látszik hogy nem hozzád való, fõleg ha fele annyira érett a gondolkodása mint neked. Szerintem tisztázd vele a dolgot, esetleg mondd meg neki hogy nem bírod így tovább és szakítani fogsz vele. Lehet hogy elveszíted. Ha azt mondja hogy rendben van és nem küzd meg érted akkor nem is szeretett annyira téged mint te õt. Ha pedig könyörögni fog hogy ne dobd ki akkor lehet hogy változni fog a viselkedése. Látszik hogy nem becsül meg téged ha helyetted a haverjával találkozik. 14/f


Úgy érzem elhanyagolnak a barátaim? Miért lehet?

Úgy érzem, hogy mostanában elhanyagolnak a barátaim. 8-9en lógunk együtt és azon belül is vannak jobb, és jobb barátságok. Én mindenkivel nagyon jó kapcsolatot ápolok. Elmondok nekik mindent. Mindig számíthatnak rám, de mostanában leszarnak engem. Ez nagyon bánt.

Legjobb válasz: ezek szerint mégsem ápolsz mindenkivel nagyon jó kapcsolatot

ezek szerint mégsem ápolsz mindenkivel nagyon jó kapcsolatot

Mit tehetnék, ha úgy érzem hogy a legjobb barátnőm elhanyagol engem?

ő 9.-ikes, és új suliba ment. És azóta nem is nagyon keres :\ Ha én nem írok neki, akkor ő sem. napokig nem beszéltünk, mert egyszerűen sosem ír, még ha én köszönök is neki face-n. Tudom nem minden a facebook-on alapszik, de csak itt tTUDNÁNK beszélni, ha vissza írna. Már hétvégénként sem akar velem találkozni, múltkor lemondta,mert hogy rosszul érzi magát, erre elment az új osztálytársaival pestre. Eléggé messze lakunk pestől, és mindig megígérte, hogy majd közösen elmegyünk.. erre mindig másokkal megy. Pedig én annyira elakarok menni, és ő ezt tudja is, de sosem hív el.. És ez elég rosszul esik, hogy velem sehova sem akar elmenni. SOHA! Amikor találkozunk (ami mostanság elég ritka) akkor is csak a telefonját nyomkodja.. Olyan rosszul érzem magam emiatt, mert rég óta lb-k vagyunk, és most egyszer csak elhanyagol. és úgy gondolom hogy én sokkal több szeretetet teszek ebbe a barátságba mint ő. Õ inkább az új barátai társaságát keresi. Én meg egyedül maradtam. Teljesen. És mindig sírok esténként, mert belegondoltam, hogy nemrég fogalmazást kellett írnunk a legjobb barátnőnkről, és úgy érzem hogy, ő fordított esetben nem rólam írna. Teéjesen elfelejtett engem. Mit csináljak? :'(

Legjobb válasz: Hívd át és nyald ki!

Hívd át és nyald ki!
A kérdező hozzászólása: Igen, én is ugyan ezt tettem, és hiba volt :( Ebbõl sokat tanultam..
Teljesen megértelek és tudom mit érzel. Jelenleg én is ugyanebben a helyzetben vagyok, csak már idõsebben. 9.-ben sok az új osztálytárs, keress valakit, aki szimpatikus.
Hát látod, te ugyanezt tetted a régi barátaiddal. Most átérzed nekik milyen lehetett, amikor te elhanyagoltad õket..és akiért ezt tetted, az most ugyanúgy lecserélt téged. Amúgy te hány éves vagy? Fiatalabb vagy? Mert ha igen, akkor nyugi, ha te is bekerülsz gimibe, lesz bõven barátod az osztályodban jobb esetben.
A kérdező hozzászólása: Igen, de én sosem tudtam jól barátkozni :s. Mindig azokkal voltam jóban, akik már nagyon régóta a barátaim. Fõként az én lb-mel. És annyit találkoztam vele régen, . hogy elhanyagoltam a többieket. Szóval már velük sem lesz olyan jó kapcsolatom mint régen :\
Idõvel az emberek rájönnek, hogy akit fontosnak tartott eddig, az lehet hogy nem is annyira fontos számára, ha új kontextusba helyezzük. Új suliba került, új emberek/ osztálytársak, sajnos valószínûleg a ti barátságotok eddig tartott. Szerintem azért annyit még adhatsz a dolognak, hogy elmondod neki, hogy úgy érzed nem ápolja veled megfelelõen a barátságát, de ez sem fog sokat változtatni.
En is pontosan igy vagyok :( az en ''legjobb'' baratnom is igy tesz.. o meg van mas szemelyekkel es ha en nem hivom vagy valami nem is erdekli hogy mit csinalok, hogy vagyok. Ez szomoru de szerintem en is es te is uj baratokat kell szereznunk es veluk apolni ujabb nagyon jo kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Csak annyira hiányzik :''(((((
Keress másik barátnõd. Õ már szemmel láthatóan nem akarja veled ápolni a kapcsolatot.
Velem is teljesen ez van!! Bár nekem vannak más barátnõim is, akik nagyon fontosak, valamiért mindig õ volt a legjobb barátnõm:) és most új suliba ment, nem ír, nem keres.. majd a napokban tervezek ráírni, hogy egyszer talizhatnánk, meg minden... és megbeszélhetnénk hogy mi van a barátságunkkal:) hogy mi még mindig legjobb barátnõk vagyunk-e? szerintem te is tedd ezt.. ha meg megint lemondja, akkor egyszerûen szakítsd meg vele a barátságod, és próbálj új barátokat találni! ha az osztályodból nem nagyon találnál barátokat, akkor esetleg más osztályokkal próbálkozz! sok sikert, remélem tudtam segíteni :)

A legjobb barátom úgy érzem elhanyagol mióta barátnője van, mit tegyek?

Úgy érzem korábban szorosabb volt a kapcsolatunk, ? is azt mutatta. De mintha most már nem annyira lenne a részér?l. Pedig nekem tényleg a legjobb barátom, és ? is azt mondja, de mintha nem úgy állna hozzá. :( 19/F

Legjobb válasz: Tudod a barátnõ kicsit elveszi az embereket. Keress egy csajt te is, és menjetek közös programokra... A hármas tényleg lelombozó tud lenni ilyen esetben... :D

Tudod a barátnõ kicsit elveszi az embereket. Keress egy csajt te is, és menjetek közös programokra... A hármas tényleg lelombozó tud lenni ilyen esetben... :D
A kérdező hozzászólása: Azon vagyok...:D de nem mindig olyan egyszerû ez! :D De akkor is...nem errõl állapodtunk meg a barátságunk elején...:(

Csajok! Van itt olyan, aki úgy érzi, hogy teljesen elhanyagolja a barátja? És ez miben nyilvánul meg?

Mit csináltok, elmondjátok neki? Mert az én barátom, mintha kezdetekt?l fogva ilyen lenne nemtom :S Hiába említem neki, 1 darabig úgy van ahogy megbeszéltük, utána megint rossz...

Legjobb válasz: miért kéne ehhez hozzászokni? ilyenkor hol van az egótok csajok? Ha úgy érzed hogy több megbecsülést érdemelsz, akkor azt tessék elvárni. És nem megelégedni mindenféle tuskóval!!

miért kéne ehhez hozzászokni? ilyenkor hol van az egótok csajok? Ha úgy érzed hogy több megbecsülést érdemelsz, akkor azt tessék elvárni. És nem megelégedni mindenféle tuskóval!!
nemkéne... én két éve vagyok együtt a párommal, és nálunk is sajnos becsúszik amikor nem szentelek neki elég figyelmet, mert suli, meg vizsgák, meg mittoménmicsoda, de ha elsimultak a dolgok, akkor azért kedveskedek... Legnagyobb hatást azzal értem el, amikor egy csokit vittem neki mindenféle apropó nélkül, és annyira bírt neki örülni, mintha egy egész galaxist adtam volna neki. Azóta tudom hogy igenis számítanak az ilyen kis hülyeségek.
A kérdező hozzászólása: vagy az is lehet, hogy néha én veszem mindent halálosan komolyan?
sajnos elõzõ pasimmal igy volt. két - harom napig nem is jelentkezett, mondvan sms-t nem tud irni. msn-hez meg nem jutott (nincs netje). és oké. ha taliztunk meg megváratott meg ilyenek. aztan 2-3 hét utan megmondtam mi van, és semmi elenvetése nem volt hogy szakitsunk. szoval õ akarta igy csak kimondani nem merte sajnos. 20
én a barátomról 4 napja nem tudok semmit, [ az is lehet, hogy meghalt :D] egy boldog karácsonyt sem dobott.. és fél éve nem volt nálam, akárhogy kérem. de ha eszébe jutok nagyon bizonygatja, hogy szeret
igazi kincs az ilyen srác:D ehhez aztán tényleg ragaszkodni kell :D:D:D Jójó... bunkó voltam szorri... csak ilyenkor totál értetlenül állok, hogy akkor mire jó ez?
A kérdező hozzászólása: 23:42 akkor miért nem hívod te fel, hogy mi van vele?
mert én nem mászkálok senki után.. majd ha akar felhív ha meg nem akkor nem foglakozok vele, és úgy tekintek rá, mintha nem is lenne , szóval ha vki lenne kozben akkor nem bánnám
A kérdező hozzászólása: 00:16 akkor nem is szereted igazán, úgy tudtam, mind2 félnek ugyanannyit kell beleadni amennyit kap nem?
és a kérdezõ is annyit kap mint amennyit belead? mert akkor okafogyottá válik a kérdés :D
A kérdező hozzászólása: hát én többet várnék el..
akkor az elõzõ hozzászólásoddal meg is válaszoltad a saját kérdésedet... kiemelném az "akkor nem is szeret igazán" dolgot...
A kérdező hozzászólása: háát, pedig mondja meg bizonygatja, de lehet, h. õ csak így tudja kimutatni? na mind1 ez van :/
akkor az igazi kérdés az hogy te beéred e ennyivel. Hogy megalkuszol, és lemondasz arról hogy találj vkit, aki arra szánná az életét, hogy boldoggá tegyen... Szóval? Beletörödsz, vagy kezedbe veszed a sorsod irányítását?
A kérdező hozzászólása: igazából nem érem be, de annyira nehéz lenne elválni tõle :'(
Csajok minek alázzátok meg magatokat? Én tökön rúgva dobnám ki az ilyen senkiháziakat! Egyszer megtettem elég gyorsan! Nekem sz*r pasi nem kell, akkor inkább egyedül! Ti itt siránkoztok, a pasitok meg röhög a markába! L.
az elõttem szóló hölgy az élõ példa arra amirõl beszéltem :) 24/F
A mamám az ilyen helyzetekre mondja azt, hogy a sz*rnál a semmi is jobb. És az õ "bátorítására" szakítottam egy barátommal, aki szintén elhanyagolt. Nem keresett, csak ha én õt, alig találkoztunk, soha nem volt rám ideje, pedig õ szeretett (az õ elmondása szerint). Aztán kiderült, hogy több vasat tartott a tûzbe. Akkor megfogadtam, hogy amennyit én adok egy kapcsolatba, annyit vissza is akarok kapni. Itt nem arra gondolok, hogy állandóan vegyen ajándékot a barátom nekem, de apróságoknak is nagyon tud az ember örülni, ami még pénzbe sem kerül: esti séta, sütijébõl hozott a kollégiumomba, beleírni a hóba, hogy szeretlek édes, pár gyertyát néha meggyújtani a szobában, idõt tölteni velem. És miután felállítottam azt az új rendszert, hogy amennyit adok, annyit kapnom is kell, lett is egy ilyen barátom, aki a fent felsoroltakat mind megcsinálta, sõt még ennél tízszer többet is, csak úgy. Ha annak idején meg nem lettem volna elég bátor, és a semmilyen kapcsolatomban ültem volna, akkor a mai napig nem kaptam volna meg ezt a törõdést. Szóval döntsél! Meddig akarsz még úgy élni, hogy nem érzed magad fontosnak?
és egyedül olyan elviselhetetlen az élet? ugyanmár :) sokat tudnék errõl beszélgetni. ha gondolod dobj egy emilt 24/F
engem eléggé elhanyagol... nem találkozunk mindennap meg minden 2. nap se, nem ír, nem hív.stb.hozzászoktam mar.durva.
A kérdező hozzászólása: uhh ez ismerõs, állandóan rámjön a sírhatnék, pedig szeretem meg minden, de emiatt hagyjam el? mióta vagytok együtt amúgy és ez kezdetektõl fogva így volt?
huh, hat régóta udvarolt, akkor figyelmes(ebb) volt aztán 2 hónapja járunk és azóta mar nem ilyen...mondjuk én eleinte sokat húztam a dolgot s azt hitte nem is tetszek neki.nem tudom.igen, sajnos hozzászoktam.
24/F voltam
ilyenkor, hogy irigykedek.:) 22:35-os voltam.
A kérdező hozzászólása: csak van 1-2 pasi, aki akkor kapna észbe ha már baj van, vagy nincs meg az illetõ...
A kérdező hozzászólása: én meg azokra, akik tök boldogok, minden figyelmességet megkap a párjától meg minden :S
súlyos tanulópénz, de lehet hogy erre lenne szüksége. hány éves az úriember? 24/F
ja...rengeteget szenvedek miatta. karácsonyra is vettem ajándékot, meg csináltam is.tõle mit kaptam? semmit. a legelsõ hozzászóló voltam.
De miért vagytok együtt olyannal, aki le se sz*r titeket? Mi majdnem két éve járunk, de ha ezt érezném, szakítanék. Szerencsére nincs így, de komolyan nem értem, hogy nektek ebben mi a jó. Persze, a szerelem egy nehéz dolog, de bármennyire fáj is, megalázkodni azért nem kell!
A kérdező hozzászólása: 20 éves, én tavaly karácsony óta se névnapomra, se szülinapra semmit se kaptam
az az érzésem hogy a hölgyek nincsenek tisztában azzal hogy a legcsodálatosabb teremtések a világon... mintha attól félnének hogy egyedül maradnának... és ha egy ideig egyedül is vagytok akkor mivan? akkor nem lehet boldog az ember? az ember párt választ magának nem csak egy pasit... a pár pedig kiegészít támogat és érezni hogy fontos vagyok neki. Ésez oda vissza kell mûködjön... szerintem... 24/F
A kérdező hozzászólása: 22:50 teljesen igazad van, de én szeretem... és nem akarok magányos lenni, meg ki tudja mennyi ideig nem lenne pasim...
Kedves kérdezõ, bocsáss meg, hogy ezt mondom, de rettentõen suta vagy. Fõleg az a válaszod, amiben kifejtetted, hogy a csajnak fel kellene hívnia a másikat, mert így nem is szereti igazán. Az a véleményem, amiért lepontozhattok, hogy aki hülye, az meg is érdemli a szenvedést. Komolyan azt hiszed, hogy téged szeret a barátod? Látatlanban megmondom, hogy NEM. Kitalálhatod a hozzád hasonlóan suta kifogásaidat, mentegetheted, de attól még nem fog szeretni. Tudod, az, hogy szerelmes vagy, meg az, hogy nevetség tárgyává teszed magad, nem ugyanaz. Én is szerelmes vagyok, de sosem alázkodnék meg ennyire, mint ahogy te teszed, mert nem vagyok ostoba.

Mit tegyek ha úgy érzem hogy barátom elhanyagol, nem figyel rám annyira, nem törődik velem annyit, mint régen? És szeretném ha jobban kimutatná, hogy szeret vagy velem van a baj?

Valamivel több mint 1éve vagyunk együtt, 11hónapja távkapcsolatban. Általában 1-2hetente találkozunk, de volt már olyan is hogy 6 hét volt. Én érzem, hogy szeret, csak nem tudom hogy mennyire és néha elbizonytalanít. Eddig jól megvoltunk, de az utóbbi id?ben kevés ideje van rám, mert itthon is dolgoznia kellett. Lehet, hogy ezért érzem is úgy hogy elhanyagol. De ha nincs rám annyi ideje akkor is szeretném tudni, hogy fontos vagyok számára, örülnék ha valahogy jelezné.

Legjobb válasz: bajban vagy (mintha nem tudnád...) A dolog több okból is necces. Egyrészrõl a férfi alapból nem kommunikatív alkat, alapvetõen egyengébbek a verbális képességei, mint a nõnek. Másrészrõl a férfi problémamegoldó. Ráadásul úgy van drótozva, hogy a problémát magának kell megoldania. Egy problémáról beszélni a gyengeség jele, mert csak akkor szükséges, ha egyedül nem tudja megoldani. Ehez jön még az, hogy egy párkapcsolatban a férfi a kapcsolat õre, a védelmezõ,õ vigyáz arra, hogy minden rendben legyen. Legalábbis a gondolataiban. Veled beszélni egy problémáról duplán megalázó, hiszen nem elég, hogy be kell ismernie, hogy egyedül nem képes megoldani, de még annak kell beismernie, akit elvileg védenie kellene. Ezért inkább hallgat. Egy havernak elöbb beszélne a gondokról, mint neked, és nem azért mert õ fontosabb, hanem éppen ellenkezõleg. Ha kérdezgeted, azzal gyakorlatilag arra akarod rávenni, hogy beismerje saját bukását. Ez így persze erõsen sarkított, de a lényeg jól látszik. Tehát, ne kérdezgesd, ha segíteni akarsz elõször meg kell nyugtatni, el kell lazítani. Hozzábújni, hogy érezze a jelenléted. Nem beszélni. Esetleg felajánlani, hogy megmaszírozod. Ha érzed, hogy ellazult, vagy legalábbis nem annyira feszült, akkor kezdeni vele beszélgetni. De nem a dolgok közepébe csapni, hanem valami semleges, veszélytelen témáról. Az is fontos, hogy a téma ne legyen újabb probléma felvetése. Próbálj uralkodni magadon. A nõk hajlamosak egyszere több eseményrõl több szálon beszélni, sok szereplõvel, színesen. Csakhogy egy ilyen szöveg feldolgozása még a kipihent férfinak is nehézkes (te nem is figyelsz arra amit mondok effektus), hát még egy fáradtnak. Érdemes megpróbálni úgy irányítani a beszélgetést, hogy (pl. ha a munkájára vagy kiváncsi) magyarázzon neked. (ez olyan izgalmas, hogy te miket tudsz...) Ha úgy tetszik tanítson. De vigyázz, értsd is amit mond, különben oda az egész, mert megsértõdik.

bajban vagy (mintha nem tudnád...) A dolog több okból is necces. Egyrészrõl a férfi alapból nem kommunikatív alkat, alapvetõen egyengébbek a verbális képességei, mint a nõnek. Másrészrõl a férfi problémamegoldó. Ráadásul úgy van drótozva, hogy a problémát magának kell megoldania. Egy problémáról beszélni a gyengeség jele, mert csak akkor szükséges, ha egyedül nem tudja megoldani. Ehez jön még az, hogy egy párkapcsolatban a férfi a kapcsolat õre, a védelmezõ, õ vigyáz arra, hogy minden rendben legyen. Legalábbis a gondolataiban. Veled beszélni egy problémáról duplán megalázó, hiszen nem elég, hogy be kell ismernie, hogy egyedül nem képes megoldani, de még annak kell beismernie, akit elvileg védenie kellene. Ezért inkább hallgat. Egy havernak elöbb beszélne a gondokról, mint neked, és nem azért mert õ fontosabb, hanem éppen ellenkezõleg. Ha kérdezgeted, azzal gyakorlatilag arra akarod rávenni, hogy beismerje saját bukását. Ez így persze erõsen sarkított, de a lényeg jól látszik. Tehát, ne kérdezgesd, ha segíteni akarsz elõször meg kell nyugtatni, el kell lazítani. Hozzábújni, hogy érezze a jelenléted. Nem beszélni. Esetleg felajánlani, hogy megmaszírozod. Ha érzed, hogy ellazult, vagy legalábbis nem annyira feszült, akkor kezdeni vele beszélgetni. De nem a dolgok közepébe csapni, hanem valami semleges, veszélytelen témáról. Az is fontos, hogy a téma ne legyen újabb probléma felvetése. Próbálj uralkodni magadon. A nõk hajlamosak egyszere több eseményrõl több szálon beszélni, sok szereplõvel, színesen. Csakhogy egy ilyen szöveg feldolgozása még a kipihent férfinak is nehézkes (te nem is figyelsz arra amit mondok effektus), hát még egy fáradtnak. Érdemes megpróbálni úgy irányítani a beszélgetést, hogy (pl. ha a munkájára vagy kiváncsi) magyarázzon neked. (ez olyan izgalmas, hogy te miket tudsz...) Ha úgy tetszik tanítson. De vigyázz, értsd is amit mond, különben oda az egész, mert megsértõdik.
Szia! Sajnos szerintem ezt el kell fogadnod, hogy ilyen a párod, ha pedig nem megy akkor ennyi. Nem minden pasi olyan mint a filmekben (sõt ritka), ezt be kell látni. Elinte én is ilyenekkel küzdöttem mint te, de rá kellett jönnöm és be kellet látnom, hogy a párom ilyen és nem tud megváltozni, pedig beszélgettünk errõl, és mondta hogy õ ezt nem érzi, hogy elhanyagolna, meg majd próbálkozik. Én is csak apróságokra vágytam volna, meg virágra a szülinapomkor. Egyszer pl akumlátort (4 db újratölthetõ ceruzaelem) kaptam tõle :) , ami hasznos és nem volt olcsó akkoriban, szerinte ez jó ajándék, mondjuk azóta nem vesz ilyesmit, ebben fejlõdött. Már lassan 6 éve együtt vagyunk és nehéz volt ezt elfogadni, mert én mindig megleptem meg kedveskedtem neki stb. õ meg nem, nem látta szüségét, de attól még szeret.
A kérdező hozzászólása: és az milyen lenne ha ezt leírnám neki levélben?? mert a beszélgetés nem hiszem hogy eredményes lenne, mivel ha olyan a kedve akkor úgysem húzok ki belõle egy szót sem, annak meg nincs értelme szerintem hogy csak én "papoljak" neki.
A kérdező hozzászólása: OK, én azt értem amit írtál, el is fogadom, megértem. És nem is faggatom, ha akar róla beszélni úgyis tudja hol talál. Csak azt hogy érjem el hogy mutassa ki hogy fontos vagyok? Nem kellenének nekem kitudja milyen nagy szerelmi vallomások, apróságokkal is beérném. Pl. Ne csak én bújjak oda hozzá hanem õ is bújhatna többször, és ne csak én masszírozzam meg õt, hanem õ is engem néha. Kértem már rá de mint aki meg se hallotta, erre is értettem, hogy nem figyel rám. Nem veszi számításba hogy nekem mi lenne a jó

Mas is van ugy h szules utan a parjaval tobbet veszekszenek mint azelott? Vagy csak en erzem ugy h elhanyagol, sokkal tobbszor megsert es kozben azt erzem h elvalnek legszivesebben, de meg is szeretem

Legjobb válasz: Nem de most komolyan hány éves vagy? jól sejtem 23? Ez egy általános jelenség: A gyerek után a pali felveszi a családfõ szerepet és elkezdi kiosztani az ukászt. ez a KLASSZIKUS CSALÁDMODELL. Igen, kvázi a cselédje lettél. Moss ki csináld meg a kaját mér ez a kaja mér nem oylan íze van (ha ez még nincs akkor majd lesz). Legyél domináns, oszd le hogy [email protected] parancsolgatsz csináld meg te. Más lehetõséged nincs. Ez már kielégítõbb válasz? 25/F

Ilyen beszólása után én már szevaszt intettem volna neki. Mondjuk én nem is vagyok az a típus, akinek lehet parancsolgatni.:D
Nem de most komolyan hány éves vagy? jól sejtem 23? Ez egy általános jelenség: A gyerek után a pali felveszi a családfõ szerepet és elkezdi kiosztani az ukászt. ez a KLASSZIKUS CSALÁDMODELL. Igen, kvázi a cselédje lettél. Moss ki csináld meg a kaját mér ez a kaja mér nem oylan íze van (ha ez még nincs akkor majd lesz). Legyél domináns, oszd le hogy [email protected] parancsolgatsz csináld meg te. Más lehetõséged nincs. Ez már kielégítõbb válasz? 25/F
Hát gyönyörû, ha már az a válasza, hogy akkor menjél haza. Ilyen esetben fognám a motyómat és a gyerekem, és pontosan ezt tenném. Mit képzel, legyél hálás, hogy ilyen "szeretõ közegben" élsz, vagy mi?
kikerültél a szüléssel egy orbitális hormonbombából, és a szülés amugy is minden téren nehéz, plusz ott a pici, aki még nélkületek magatehetetlen stb. Légy türelmes magaddal és a pároddal is.
Nekem is egy ilyen beszólása lenne, és lelépnék. Amikor legközelebb ezt mondja pakolj össze, tök mindegy hogy könyörög, és lépj le egy pár napra. Aztán ha észhez tért, menj haza.
Én is ezt éreztem sokszor, szerencsére elmúlt. Bele kell rázódnotok mindenbe, ki kell alakulnia a babás életeteknek. Neked most a pici a legfontosabb, minden idegszáladdal rá koncentrálsz. Természetes, hogy közben te is törõdésre vágysz és mindenre érzékenyebben reagálsz. Közben a férjednek is új a helyzet, sokszor talán nem is tudja miben és hogyan segítsen. Ha elmondod neki, vagy rávezeted miben tud hasznos lenni a baba körül, akkor neki is könnyebb lesz. Nálunk ez vált be.
A kérdező hozzászólása: igen 23 vagyok, en mar elkuldtem minden fele de hiaba m megse lovi, azt mondja ha nem tetszik mennyek haza, na meg a mindennapi sor a melo utan az agyamra megy, mar nemtudom h kezeljem a helyzetet
A kérdező hozzászólása: amugy a szulikkel 1 udvaron vagyunk es nagyon zavar h mindig az anyujat vedi meg es nam engem, ez mi?en kellene legyek az elso, nincs tesolya es az annya nagyon magahoz lancolta
A kérdező hozzászólása: nem azt erzem h ronda lennek m sokkal tobbet szeretkezunk mint azelott es jobbbakat, inkabb agresszivebb ugy erzem mintha a cseledje lennek es nem a felesege
Igen, van ilyen helyzet, de azért ha már te is mozoghatsz, akkor javulni fog. Legyen önálló hobbid, vagy sport, ahova kimozdulhatsz. Ha más nincs, járj el esténként futni, aerobicozni vagy bármi. Legjobb, ha társaságba tudsz menni. Aztán próbálj meg külön kasszán lenni (nálunk az a gond, hogy neki utalják a pénzt... de szerintem amint lesz külön kassza, ez is nyugisabb rész lesz.) Naponta legyen pár perced magadra, amig pl. megiszol egy kávét. Gondolj arra, hogy van egy babád, ez a legfontosabb!:) :) :)

Mit csináljak? Úgy érzem a párom elhanyagol.

Két és fél éve vagyok együtt a párommal, ? 29/F, én 23/L. Én vidéki vagyok, ? pesti(lassan 3 éve költöztem Pestre). Két éve együtt is élünk, nagyon szeretem ?t. Viszont a munkánk miatt alig vagyunk együtt. Õ mindig délel?tt jár dolgozni, én mindig délután. Neki szabad hétvégéje van, én hétvégén egyik nap 12 órát dolgozom. Hétköznap kb 2 óránk van egymásra, este 10 után, amikor hazaérek. Hétvégén lehetne egy teljes napunk amit együtt tudnánk tölteni, ha... ? nem akkor menne meglátogatni a szül?ket, nagymamát, nem akkor lenne focimeccs...stb. Nem az a baj, h elmegy meglátogatni a családját, mert örülök neki, hogy jóban van velük, de miért pont akkor kell mennie, amikor együtt tudnánk lenni? Nekem nagyon hiányzik az együtt töltött id?, ugyanis nekem itt nincs senkim rajta kívül. Míg ? minden héten találkozik a haverjaival, én jó ha két havonta. Nem azért küzdök, hajtok 23 évesen, hogy minden pénzem elmenjen albérletre, meg a napi dolgokra, ráadásul még egyedül is érzem magam. Miközben otthon vár a családom, a gyerekkori barátn?im, haverok, és sok mindenki. De én itt vagyok, és csakis miatta, de úgy érzem, hogy ? ezt nem értékeli. Rossz az, hogy egész héten dolgozom, nulla szórakozás, és még ? sincs itt mellettem amikor itt lehetne. Akkor minek csinálom én ezt az egészet??? Tudom, hogy nagyon szeret engem, én is ?t, de úgy érzem, hogy lassan ebbe bele?rölök.

Legjobb válasz: Ha így jó neked ez a kapcsolat (nem úgy tûnik), akkor maradj benne. Ha nem, változtass.

Ha így jó neked ez a kapcsolat (nem úgy tûnik), akkor maradj benne. Ha nem, változtass.
Hát nekem se úgy tûnik, hogy ez a legtökéletesebb kapcsolat.Te még fiatal vagy 23 éves, még sok mindenben változhatsz-személyiségben, külsõben, ízlésben, gondolkodásmódban, de egy 29 éves pasas már nem fog változni.Engem is elhanyagoltak már jó párszor én szakítottam is...
Amit itt leírtál mond el a párodnak is de úgyhogy érezze a súlyát és h milyen rossz neked, ha megpróbál változtatni a dolgokon akkor szerintem van értelme vele maradnod de ha nem csinál semmit akkor hagyd el.
A kérdező hozzászólása: Már sokszor elmondtam neki ezeket a dolgokat, néha nyugodtan, néha dühöngve, néha sírva, volt hogy le is léptem pár órára, de utána mindig jött az, hogy õ mennyire szeret engem, és hogy én vagyok neki az elsõ, velem tervezi a jövõt stb. Igazából én õt is megértem, mert neki itt van mindenkije, család, haverok, velük is kell találkozni. Lehet, hogy ha nem 250 km-re laknék a családomtól, barátaimtól, akkor nem is problémáznék ezen annyit, hiszem én is tudnék találkozni a barátaimmal, családommal abban az idõben amikor õ nincs velem, de így csak azt veszem észre, h egész héten szinte egyedül vagyok, és senki nem törõdik velem.
Látogassátok meg együtt a szüleit, csináljatok közös programokat legalább azon az egy napon, mikor ráértek egymásra. Menjetek el moziba, vacsorázni, vagy csak egyszerûen sétálni. Ha arra van pénze a barátodnak, hogy a haverjaival igyon, erre is kell lennie. Te 23 évesen úgy érzem sokkal érettebben gondolkodsz, mint õ. Nem mondom, hogy szakíts vele, mert van más megoldás is. Próbálj más munkát keresni, bár tudom, ez a legnehezebb a mai világban, azért lehet, hogy nem lehetetlen. Dolgozz te is délelõtt, a költségeken meg osztozzatok meg, azért ha mindketten dolgoztok, biztos jut egy kicsi másra is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!