Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem barátom szakítani akar, (3 db)

Miert van az hogy miutan talalkozok az egyik legjobb fiubaratommal, utana ugy erzem, hogy szakitani akarok a baratommal?

Legjobb válasz: Ez bizonyíték arra, hogy a kapcsolatot hibás nem szereted eléggé...és itt az ideje h elgondolkozz azon mi legyen a folytatása az életednek!

Ez bizonyíték arra, hogy a kapcsolatot hibás nem szereted eléggé...és itt az ideje h elgondolkozz azon mi legyen a folytatása az életednek!
hát ... ha ilyen gondolataid vannak akkor szakíts barátoddal.. valószínû nem õ lesz életed párja.. kár tovább húzni..
Ha ezt érzed, akkor tényleg valami bibi van a kapcsolatodban. Szerintem te érel valamit ez iránt a fiúbarát iránt, ezért érzed ezt. Szerintem elsõnek rendezd a kusza gondolataidat, és csak azután cselekedj, ha szeretnél. Tedd fel a kérdést: ki a fontosabb nekem? Ha a fiú, akivel jársz, egyszerû: maradj a fiúddal. Egyébként lehet, hogy csak szimpla szimpátiát érzel a fiúbarátod iránt, hiszen írtad, hogy az egyik legjobb fiúbarátod.
szeretlek Kittiiiiii ♥ :)
A kérdező hozzászólása: koszonomszepen! kitti??
Noémi? Én nem az elõzõ vagyok!
Laaciiii? én sem az elõzõ vagyok. de te egy [email protected] vagy.

Úgy érzem a barátom szakítani akar, de nem meri még megtenni, sokszor mond furcsa dolgokat, pl. hogy nem szakít könnyen, meg hogy mindig emlékezni fog rám. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: azt hogy szeret téged ha ilyet mond hogy mindig emlékezni fog rád, de leeht van a háttérben egy másik lány aki iránt akármit is érez és most nem tudja hogy mit tegyen és igy nehéz a szakitás mert biztos szeret téged csak már valoszinû nem ugy mint régen. miota vagytok amugy együtt? az sokat elárul. mert ha régota akkor leeht hogy már megszokás neki és másra vágyik és csak azért akar szakitani.

azt hogy szeret téged ha ilyet mond hogy mindig emlékezni fog rád, de leeht van a háttérben egy másik lány aki iránt akármit is érez és most nem tudja hogy mit tegyen és igy nehéz a szakitás mert biztos szeret téged csak már valoszinû nem ugy mint régen. miota vagytok amugy együtt? az sokat elárul. mert ha régota akkor leeht hogy már megszokás neki és másra vágyik és csak azért akar szakitani.
akkor meg leht hogy nem is akar szakitani csak te érzed igy, szerintem probálj meg beszélni vele hogy mit szeretne.
Egyáltalán miért akar szakítani? Mindennnek van oka...
A kérdező hozzászólása: nemsokára 1 éve, de azt mondja szeret

Mit csináljak, hogy ne legyen vége? A barátom szakítani akar, de én még szeretem és ahogy modnja még ő is, csak sokat veszekszük meg úgy érzi, h nem foglalkozok vele, de ezt már megbeszéltük egyszer.

Múlt héten is hasonló volt a helyzet, de akkor még meg tudtuk beszélni és szombaton kaptam egy olyan örökre-veled-akarok-lenni képeslapot.Most kedden eléggé kiakadtam mert nem éreztem jól magam, de err?l nem ? tehetett.Elmondtam mindent, amit addig nem mertem, mert nem bírtam tovább cipelni és az lett amit?l féltem. Másnap reggel még azt modnta, hogy megoldjuk, de mikor este visszajött minden szív elt?nt(közben találkozott barátaival)és nyersen körölte msnen, h sajnálja, de ennyi meg, hogy a cuccáért majd eljön valaki.Meg, hogy nem akar papucs lenni és ezért teszi ezt.Én nemértem, tudom,hogy hangulatember, de eddig iylen durva még nemvolt. Azt monjda, hogy sok fájdalmat okoztam, de az nem érdekli, hogy ? mégtöbbet. De nem baj, szerintem meg tudjuk oldani, bízok benne, hogy meggondoloja magát. De addig is mit tegyek?

Legjobb válasz: alkudozz és mondj mindenre igent ! =)

alkudozz és mondj mindenre igent ! =)
A kérdező hozzászólása: de szeretem.....nem tudom és nem is akarom otthagyni
Ha tényleg rájöttél és tényleg Te tetted akkor helyre tudod hozni. A gondok megoldásában rendszerint a probléma megnevezése az elsõ lépés - ha tényleg sikerült megtalálni a problémát.
A kérdező hozzászólása: Rájöttem!!Én vagyok aki ezt tette. Ha rájöttem, h hol rontottam el még vajon rendbehozhatom?
Hagyd ott azt a srácot és vissza se nézz!
Nyugi légy turelmes. Vannak pasik akiknek szukséguk van egy kiss pihenore. Ne félj nem hagy el.:)
A kérdező hozzászólása: És meg szoktam hallgatni, de van, hogy értelmetlen dolgokon akad ki pl: nem úgy köszönök, hogy cia hanem hogy szia .Az a baj, hogy a kb. mindig ugyan az a baj, mert pl én nem tudom soha elmondani, hogy teljesen mit érzek, mert akkor sokkal nagyobb baj lesz és jön, hogy õ ezt nem bírja, de mindig azt modnja, hoyg beszéljünk meg mindent, de amit mondok, az nem tetszik neki és kiakad.Meg az a baj, hogy õ azt akarja, hogy minden azonnal változzon meg, idõt sem ad.
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük, ennek értelmében figyelek rá, azért akadtam ki kedden, mert szarul esett, hogy most, hogy itt lennék, most õ nicsn itt és nem értem, h akkor minek kérte, hogy figyeljek, ha utána õ nem figyel.Tudom, hogy én is hibás vagyok, mert leehtnék türelmesebb is, de mivel távkapcsolatban élünk és ált msnezünk amit írok õ máshogy olvassa el és teljesen más lesz az értelme (gondolok itt a hangsúlyra). Azzal okozott sok fájdalmat, hogy szándékosan belém taposott, játszott velem, rajtam vezette le minden feszültséget, még akkor is, ha nem miattam akadt ki.
"úgy érzi, h nem foglalkozok vele, de ezt már megbeszéltük egyszer." Meg is oldottátok a gondot a megbeszélés alkalmával vagy csak elbeszéltetek egymás mellett? Mert ha az utóbbi, akkor ne várd se te, sem õ, hogy valami változni fog. Lehet tévedek, de abból amit leírtál nagyon az jön le, hogy itt minden és mindenki lehet hibás, csak te nem. Meg szoktad hallgatni õt ha valami mondanivalója van? Mert ha nem akkor a barátai biztosan meg fogják, sõt, tanácsokkal is el fogják látni. Azt nem írtad le mivel okozott õ mégtöbb fájdalmat. Lehet az a gond...
A kérdező hozzászólása: Csak nagyon mondta, hogy kész vége, ennyi volt. De az, h fáj neki is jelent még valami érzelmi szálat? Meg nem fájna ha nem jelentenék még valamit, ugye?
Amit csinálsz a legnagyobb hülyeség, amit egy nõ tehet, de a nõk 99%-a megteszi. Meghunyászkodsz a pasid elõtt, aki (érzésem szerint) azért beszél így veled, h a haverok elõtt menõ legyen...nevetséges, és szánalmas. Állj a sarkadra!!Ha Te vagy a hibás, az más, de ha csak azért mondod ezt, hogy ne hagyjon el, akkor épp egy hatalmas lavinát indítottál magad felé!!Lehet õ ezt is akarja, hogy könyörögj! Én nem könyörögnék, ha menni akar, mehet isten hírével!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!