Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem barátom (396 db)

14 éves leszek és a barátom le akar velem feküdni. Úgy érzem, hogy korai még. Igazam van?

Azt mondja h vár rám hogy betöltsem a 14-et... de nagyon szeretné kipróbálni... Hogy hozzam a tudtára hogy fiatal vagyok?

Legjobb válasz: Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.

Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.
Várjon, ha szeret.Szerintem a 14 is korai.
hát... igazad van! korai még (fiu vagyok)(de te döntésed. nem szolhatok bele, hogy hogy éld az életed... én barátnõmre 2 évett vártam és megérte duplán megérte...:D nem akarta azt mondta én megértettem:D
igen igazad van.
Egyszerûen mondd meg neki, hogy fiatalnak érzed magad (az is vagy egyébként) és várni akarsz még vele. HA szeret is és intelligens is, megvár. HA meg erõsen szorgalmazza továbbra is, akkor a fiúnál hibádzik valami.
Különbe igazad van... Hát nekem csak 2 évig vártam:D(fiú vagyok) de megérte:D úgyhogy mindent bele
ááá nem... csak vicc volt különbe igazad van fiatal vagy:D amugy majd megérzed mikor készen állsz!
ha tud várni ahogy irtad akkor tartsa is be amit igért! azt gondolom, hogy nem az évszámok döntik el az érettséget, most pár hónap ide vagy oda.. a lényeg, hogy te is úgy gondold, hogy érett vagy a szexre.. egy próbát megér készüljetek fel rá ahogy kell /védekezés/, és úgy is meglátjátok, hogy menni fog vagy nem, és akkor beljátja õ is hogy még nincs itt az ideje..
még nagyon fiatal vagy nem hiszem h tesileg és lelkileg is fel vagy rá készülve. te is úgy érzed h fiatal vagy akkor várj még vele. bõven van még idõd ráérsz 15-16 évesen ezen gondolkodni:)
még késöbb is ráér sztem:D ha nem akarsz vele lefeküdni akk maradjatok a pettingnél
Csakis te tudhatod, hogy mennyire vagy kész rá. Ezek szerint nem vagy biztos benne, és szerintem jól teszed, hogy nem hagyod magad rögtön az elsõ lehetõségnél elcsábitani. Hidd el lesz máskor is lehetõséged, és ha a barátod szeret, akkor várni fog rád, amíg te úgy nem érzed, hogy kész vagy rá.
És mondd meg neki így: nem szeretnék veled lefeküdni, mert szerintem én még túl fiatal vagyok ehhez.
Igazad van, maximálisan. Tényleg még néhány évet várj ezzel.
Még nagyon korai! az sem baj ha addig vár amíg a 17 is betöltöd...
Ha fiatalnak érzed magad akkor ne menny bele.Jól gondold meg mertha rosszul döntesz akkor az az egész életedre kihathat és a további közösüléseidre.Szerintem mond meg neki kerek perec hogy még nem állsz készen.Ha ezt megérti akkor vár rád ameddíg csak kell, ha nem akkor meg örülhetsz mert akkor megtudod hogy csak arra kellettél neki.Sok szerencsét, remélem jól döntesz.
Szia! Még nagyon korai, szerintem ne tedd meg csak azért mert õ akarja, vagy mert a barátnõid már mind megtették ( vagy csak azt mondják). Majd eljön az ideje, és hidd el tudni fogod mikor van az. Tudd meg hogy nem-e csak erre vár és csak egy leszel neki a sok közül... A fiúk máskép élik meg mi mi nõk. Te erre az egész életedben emlékezni fogsz. Még csak 14 leszel, gondolj bele még hány sráccal fogsz megismerkedni, hány fiú fogja csapni a szelet mire megtalálod majd az igazit. Az az igazság, hogy még gyerek vagy. Mindenképp beszélj olyan felnõtt nõvel akinek adsz a vélaményére!!!!! Az elsõ szeretkezés ne az óvszer színérõl szóljon! Keressetek fel egy nõgyógyászt aki akár fogamzásgátló tablettát is ír fel. Mindenképp felkészülten állj a dolog elé ha valóban akarod és te akarod és nem csak a kíváncsiság haj! Ha tényleg szeret a barátod akkor meg fogja érteni, hogy te nem akarod még te még sem testileg sem szellemileg nem vagy erre felkészülve. Ha pedig nem értoi meg és elhagy akkor nem õ az aki ezt a nagy kincset érdemli....Vigyázz magadra és gondold át van ennél sokkal jobb szülinapi ajándék amit kaphazs! Egy anya
Nekem is ugyanez volt mikor 14 voltam, éreztem hogy nem jött el az ideje, és végül 17 évesen lett a dolog (egy másik sráccal), és nagyon örültem, hogy nem korábban. NE tegyél olyat amit érzel belül hogy nem akarsz! Csak mondd meg neki egyszerûen! Ez nem valami cucc amit kipróbálsz mert mindenki beszél róla, kicsit komolyabb (már lányoknál, bocsi. Fiúknál máshogy van ez, nem?)
Én 14 éves vagyok a barátomal másfél éve együt avgyok de én egy korán érö tipusu lány vagyok:) Na mindeg az a lényeg hogy 2 honapal ezelött vezsitetem el azsüzeségemet. Nem a kor számit hanm hogy meniyre vagy felkészülve testileg és lekileg jaaa és Persze az iss, hogy a barátodban menyire bizol meg. Ja és az elötem lévöknek pedig csak anyit hogy a mai világba a 14 nem olyan fiatal mint ahogy gondolják. Valakinek 14 éves korában nem is egy partnere volt ugy váltogatják a partnereiket mint mások a fehérnemüiket.

úgy érzem felemészt a depresszió, nincsenek az osztályban barátaim, normális ez?

el?ször egy másik iskolába jártam. nem mondanám csúnyának magam viszont akkor még szemüvegem volt és közel sem ugy öltözködtem mint most. elég dagadt is voltam kb 65 kg és csak 160 cm. de elhatároztam h mindent ujra kezdek mivel nem tudtam beilleszkedni. a fiuk mindig cikiztekm a lanyok meg akármit mondtam csak kinevettek...átiratkoztam egy másik iskolába. a nyáron keményen edzettem. leadtam 15 kilót. lecaseréltem a ruhatáram és kontaktlencset hordok. Augusztusban az eredmeny annyira bikutató volt!!! Bepasiztam...akkora önbizalmam lett. Fcelvettem minit, kivágott fels?ket. Alig vártam az uj sulit. De a lelkesedésem hamar lelankadt...az uj ossztytársak nem fogadtak be. El?ször kedvesek voltak deaztan azt vettem észre hogy elmentem mellettük és osszesugnak meg vihognak:S annyjira szörnyü volt!!! Úggy éreztem hiába való volt minden...a kondi a futás stb...lehet hogy az osztalytarsaim infokat szereztek a régi sulimbol? Ès ?k elmonsták hogy ott a bénák és elnyomottak közé tartoztam? Minden nap sírok este...ha összenéznek folyton azt gondolom rólam beszélnek..már 2 éve járok oda most fogok végezni...

Legjobb válasz: Itt folytatom mert nem fért ki: szóval végre végzek idén de addig még sok idõ van 3-4 honap...addig legyek egyyedül? Úgy érzem direkt kerulik a társasagom és utálnak.. :( tesin is pl ha csapatokat kell valasztani mindig nekem nem jut hely mert senki nem akar választani...olyan megalázó..vagy ha épp feleltetnek nem tudok konce.tralni a feleletre mert arra figyelek önkéntelenul h röhögnek és tudom hofy rajtam...mi lehet a baj velem? A sulin kivül rengeteg barátom van. A barátommal is tobb mint 2 éve egyuttvagyunk. Leget h nnem velem van baj? Kezdem azt érezni hogy depresszioba kerülök:( mit tegyek?

A kérdező hozzászólása: Itt folytatom mert nem fért ki: szóval végre végzek idén de addig még sok idõ van 3-4 honap...addig legyek egyyedül? Úgy érzem direkt kerulik a társasagom és utálnak.. :( tesin is pl ha csapatokat kell valasztani mindig nekem nem jut hely mert senki nem akar választani...olyan megalázó..vagy ha épp feleltetnek nem tudok konce.tralni a feleletre mert arra figyelek önkéntelenul h röhögnek és tudom hofy rajtam...mi lehet a baj velem? A sulin kivül rengeteg barátom van. A barátommal is tobb mint 2 éve egyuttvagyunk. Leget h nnem velem van baj? Kezdem azt érezni hogy depresszioba kerülök:( mit tegyek?
Ne foglalkozz velük, írtad, hogy sulin kívül sok emberrel jóban vagy és barátod is van. Nincs miért depressziósnak lenni. Saját magamból indulok ki: nincsenek barátaim, se suliban, se sulin kívül. Nem volt barátom sose. Én is most fogok végezni. És semmi gondom nincs ezzel.
A kérdező hozzászólása: Igen csak olyan magànyos néha ott a suliban ülni...mindenki elvan mindenkivel...kitaszítottnak érzem magam. Ahogy hazaérek meg egybõl jókedvem lesz...tudom vannak hasonlók mint te.én ezt nem tudom figyelmen kívül hagyni. Világ életemben társasági ember voltam...most meg nem bírom ezt elviselni...de azért köszönöm a választ. A depressziorol meg sosem tehet az ember...az csak jön...lehet bennem is van hiba de nem tudom hogy mi:(
Elõször is gratulálok a sikeres fogyókúrádhoz!Hidd el nem mindenki tudta volna megcsinálni!Például õk sem tudták volna, csak a piszkálódáshoz és a gúnyolódáshoz értenek!Az ilyen emberek pedig egyenlõek egy sz**kupaccal...Ezt soha ne felejtsd el!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ez jól esett:) már csak az vígasztal hogy nemsokára elballagok és újrakezdhetem.
Nincs mit.:) Én is sokat szenvedtem ezektõl a dolgoktól.De már megtanultam túllépni rajtuk.:) /4-es voltam/

A baratomat en "szereztem meg" ezert sokszor ugy erzem nem kellek neki igazan. Mit tegyek?

Mivel nem o udvarolt nekem, hanem en "csabitottam el", gyakran elofordul hogy "ha nincs lo a szamar is jo" helyzetben erzem magam, mert ugye nem o hajtott ram... Ennek lehet valami koze az onbizalomhoz?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy ezt csak Te érzed így, vagy a barátod különbözõ jeleibõl következtetsz minderre?! Amikor "megszerezted" a barátod, megbizonyosodtál arról, hogy õ is legalább annyira elégedett Veled, mint Te õvele? Mert ha visszagondolva azt látod, hogy ilyen a kérdéseidben szereplõ érzéseid már kezdetektõl fogva voltak, akkor érdemes lenne a lehetõ legõszintébben elbeszélgetni errõl a barátoddal, mert semmi sem történik ok nélkül. Ha ezek az érzéseid csak mostanában merültek fel, ez viszont természetes nõi reakció Részedrõl. Általában az a papírforma, hogy a férfi hódít és a nõ dönt, hogy elfogadja, vagy sem az udvarlót és nem fordítva. Bár amikor ez Nálatok megtörtént, valószínûleg annyira bejött Neked a srác, hogy amolyan "szükség törvényt bont" alapon léptél, viszont azért mégiscsak megszólal Benned az ösztönöd, hogy ez nem volt így annyira okés pláne, ha most x idõ elteltével a barátod ellustult és semmit sem tesz azért, hogy nõnek érezhesd Magad mellette. Ez pedig vastagon beleszólhat az önbizalmadba. Ha a srác eleve olyan típus, hogy Neked kell mellette a nadrágot hordanod, akkor nem sokat tehetsz. Amúgy ne tartsd Magadban ezeket a jogos panaszaidat. Vesd fel neki is és találjatok rá közösen megoldást. Attól, mert Te hajtottál rá még Te vagy a nõ és ennek megfelelõen szeretnéd is nõnek érezni Magad mellette. :)

Kérdés, hogy ezt csak Te érzed így, vagy a barátod különbözõ jeleibõl következtetsz minderre?! Amikor "megszerezted" a barátod, megbizonyosodtál arról, hogy õ is legalább annyira elégedett Veled, mint Te õvele? Mert ha visszagondolva azt látod, hogy ilyen a kérdéseidben szereplõ érzéseid már kezdetektõl fogva voltak, akkor érdemes lenne a lehetõ legõszintébben elbeszélgetni errõl a barátoddal, mert semmi sem történik ok nélkül. Ha ezek az érzéseid csak mostanában merültek fel, ez viszont természetes nõi reakció Részedrõl. Általában az a papírforma, hogy a férfi hódít és a nõ dönt, hogy elfogadja, vagy sem az udvarlót és nem fordítva. Bár amikor ez Nálatok megtörtént, valószínûleg annyira bejött Neked a srác, hogy amolyan "szükség törvényt bont" alapon léptél, viszont azért mégiscsak megszólal Benned az ösztönöd, hogy ez nem volt így annyira okés pláne, ha most x idõ elteltével a barátod ellustult és semmit sem tesz azért, hogy nõnek érezhesd Magad mellette. Ez pedig vastagon beleszólhat az önbizalmadba. Ha a srác eleve olyan típus, hogy Neked kell mellette a nadrágot hordanod, akkor nem sokat tehetsz. Amúgy ne tartsd Magadban ezeket a jogos panaszaidat. Vesd fel neki is és találjatok rá közösen megoldást. Attól, mert Te hajtottál rá még Te vagy a nõ és ennek megfelelõen szeretnéd is nõnek érezni Magad mellette. :)
Legyen több önbizalmad!!! A te elméleted alapján majdnem minden pasinak úgy kéne érezni mint neked. Hiszen általában õk a kezdeményezõk. Õk pedig inkább büszkék rá. Hát legyél te is az!
lehet õ nem olyan erõs egyéniség mint te és bárkivel ilyen lenne nekem pl. mindig visszafogottabb pasijaim vannak, elég nagyszájú vagyok
ezt is csak egy nõ írhatta ki...
Úgyértem lehet észrevettél olyan jelenket amik miatt ezt érzed :$ Lehet tényleg így van!!! Ha egy pasi igazán megbecsül egy nõt akkor szerintem nem merül fel benne ilyesmi :O
Hát lehet de lehet valami teljesen más is :$
A kérdező hozzászólása: Mikor szerelmes voltam bele csak baratok voltunk, o nem tudott rola, kozben akiert mar evek ota epekedett jart csak a fejeben es nem is erdekeltek igazan mas lanyok, nem nagyon kellett senkinek o sem. Tehat mi van ha kapott az alkalmon hogy bejon valakinek, es mivel a masikkal ugyis remenytelen lett volna ezert mindegy is kivel jar csak legyen valaki?
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy erted?
A kérdező hozzászólása: Akkor az lehet amit az utolso mond. :)

Barátságban kialakult egy se veled se nélküled kapcsolat! Nem akarjuk elveszteni 1mást 1értelmü érzések vannak, jol +vagyunk, de ugy érzem fél az érzéstől, a barátságot fontosabbnak tartja. Nem tudnék már a barátja lenni! Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: én a barátommal ugyanebben a helyzetben voltam. 13 éves voltam amikor megismertem, õ volt 17. eleinte csak MSNen beszéltünk, mert õ ott lakott, ahol a nagyim. egy idõ után barátok, majd legjobb barátok lettünk. utólag beszélgettünk errõl és kiderült, h már a legelején sem voltunk közömbösek egymásnak.=) 3 éven keresztül ment a "huza-vona", h mi legyen... mikor szerelmet vallott, én is pont ezért nem akartam belemenni, mert féltem, ha nem megy és szakítunk akkor örökre elveszítem a legjobb barátomat!! végül rájöttem: nem tudok nélküle élni... mármint úgy mint csak barát. lassan fél éve vagyunk együtt. én 16, õ 20, távkapcsolatban és minden a legnagyobb rendben köztünk!!=) ugyanúgy beszélünk, mint a barátok meg szívatgatjuk egymást, de van amikor kibírhatatlan a turbékolásunk másoknak xD szóval az én tanácsom a tapasztalataim alapján, hogyha tényleg komolyak a szándékok megéri=)ezt a történetet akár neki is elmesélheted, h pl. egy barátod ismerõse mondta vagy vmi;) szorítok és örülök, ha segítettem=)

én a barátommal ugyanebben a helyzetben voltam. 13 éves voltam amikor megismertem, õ volt 17. eleinte csak MSNen beszéltünk, mert õ ott lakott, ahol a nagyim. egy idõ után barátok, majd legjobb barátok lettünk. utólag beszélgettünk errõl és kiderült, h már a legelején sem voltunk közömbösek egymásnak.=) 3 éven keresztül ment a "huza-vona", h mi legyen... mikor szerelmet vallott, én is pont ezért nem akartam belemenni, mert féltem, ha nem megy és szakítunk akkor örökre elveszítem a legjobb barátomat!! végül rájöttem: nem tudok nélküle élni... mármint úgy mint csak barát. lassan fél éve vagyunk együtt. én 16, õ 20, távkapcsolatban és minden a legnagyobb rendben köztünk!!=) ugyanúgy beszélünk, mint a barátok meg szívatgatjuk egymást, de van amikor kibírhatatlan a turbékolásunk másoknak xD szóval az én tanácsom a tapasztalataim alapján, hogyha tényleg komolyak a szándékok megéri=)ezt a történetet akár neki is elmesélheted, h pl. egy barátod ismerõse mondta vagy vmi;) szorítok és örülök, ha segítettem=)
Nem kellene kisajátítanod. Miért baj ha pl a barátai miatt lemond egy programot?
hát ha ez nem rendszeres akkor szerintem normális, neki is van saját élete
Amíg õ barátaival van te is légy a barátnõiddel. Szerintem nincs abban semmi, ha néha lemondja a barátai miatt, hiszen õket sem akarja elveszíteni.
A kérdező hozzászólása: Hát rendszeres, legalábbis minden hónapban megtörténik 2-3-szor, szerintem ez már elég rendszeres.És nem azért mert XY-nek valami komoly baja van, hanem csak mert elhívta ide-oda.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem vagyunk állandóan együtt, hogy a barátaival csak úgy tud találkozni, ha velem lemondja.Az én barátaim többnyire dolgoznak ekkor, szóval nem tudok én is akkor programot csinálni velük.
Tehát 10-15 naponta elõfordul, biztos, hogy nem szeret...-.-
Havonta 2-3-szor? Ne viccelj már, ez teljesen normális. Egyébként naponta keres téged, Veled milyen gyakran találkozik?
A kérdező hozzászólása: 2-szer, max 3-szor találkozunk egy héten, (ezeken kivül ugyanúgy a barátaival van).De oké, lehet nektek van igazatok...

Úgy érzem, hogy a barátaim nem értenek meg és egyre jobban eltávolodunk egymástól.3-as csoport voltunk és most úgy érzem, hogy egyre jobban kizárnak. Mi tévõ legyek?

Eddig mindig megvártuk egymást óra végén és együtt mentünk a következõ órára most meg 2-en elmennek engem meg le se szarnak. Múltkor meg az egyik közösségi oldalról kell megtudnom, hogy moziban voltak és szarul eset, hogy nem hívtak.

Legjobb válasz: szerintem 3-as barátság nincs :( de a 4-esben és amegszokott 2-esben bízom . én is voltam 3-as barátságban és nem valami jó mert valaki mindig megsértõdött (most 4-en vagyunk legjobb barátok és nagyon jól szoktunk szórakozni ) am ha a 3- as ½bandátokban½ 2 fiú és egy lány van és te vagy az egyik fiú vagy ha 2 lány és egy fiú van és te vagy a lány akkor valami lesz !!! ;) :P (ha 3 lány vagy 3 fiú akkor... inkább nem is folytatom XD ) szerintem nem szeretnének veled haverkodni :(

szerintem 3-as barátság nincs :( de a 4-esben és amegszokott 2-esben bízom . én is voltam 3-as barátságban és nem valami jó mert valaki mindig megsértõdött (most 4-en vagyunk legjobb barátok és nagyon jól szoktunk szórakozni ) am ha a 3- as ½bandátokban½ 2 fiú és egy lány van és te vagy az egyik fiú vagy ha 2 lány és egy fiú van és te vagy a lány akkor valami lesz !!! ;) :P (ha 3 lány vagy 3 fiú akkor... inkább nem is folytatom XD ) szerintem nem szeretnének veled haverkodni :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nálunk úgy van, hogz 6.an voltunk egy banda 6 lány ebbõl elment egy csaj. Most 5-en vagyunk. Valamilyen szinten mindannyian kijövünk egymással, de vannak súrlódások. Hogy érzékeltessem. egy-egy lány egy-egy betûjel lesz. A.B.C.D.E. Legyek én a C. ABC mi nagyon jó hármas voltunk, de az utóbbi hónapokban megromlott valami. A-és D vmiért nem nagyon csípik egymást, de én nagyon jól kijövök D-vel és A val is eddig nagyon jól kijöttem, de nagyon megváltozott és ezt õ is belátja, így most mindig B-vel lóg és engem hanyagol, pedig eddig minden velem osztott meg és úgy érzem, hogy lecserélt....Ez nagyon rosszul esik, mert nem volt semmi, amin összevesztünk volna.

A volt barátom már randizgat más lánnyal. Úgy érzem nekem Õ az igazi. Mit tegyek, hogy visszajöjjön hozzám?

Nem tudom őt elfelejteni mert tudom nevetségesen hangzik de összetartozunk érzem.Ne mondjátok hogy felejtsem el őt mert lehetetlen. Mit tegyek hogy visszajöjjön hozzám? ötletek? Elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: Ismerem ezt az érzést! Nekem is volt egy ilyen nagy szerelmem, akivel elõször barátok voltunk és úgy jöttünk össze. Elõször elhagyott engem rövid idõ után, de én is azt gondoltam amit Te! Hogy Nekem õ az igazi, mi összetartozunk stb. Utána még 2szer játszotta el velem azt, hogy kellek neki aztán mégse. Ja arról nem is beszélve, hogy folyamatosan kerestem, ráírtam, diszkóba utána mászkáltam ezzel totálisan hülyét csinálva magamból! Szóval csak egyet tudok tanácsolni! Oké, hogy Te azt érzed, hogy õ neked az igazi, de ha õ is ezt érezné, akkor nem egy másik lánnyal randizgatna, hanem veled!!!! Ne csapd be magad, mert ebbõl nem valószínû, hogy jól fogsz kijönni! Inkább próbálj meg keresni valakit, aki tényleg értékel és megérdemel Téged! De az nem egy olyan srác lesz, aki lecserél egy másik csajra.

Ismerem ezt az érzést! Nekem is volt egy ilyen nagy szerelmem, akivel elõször barátok voltunk és úgy jöttünk össze. Elõször elhagyott engem rövid idõ után, de én is azt gondoltam amit Te! Hogy Nekem õ az igazi, mi összetartozunk stb. Utána még 2szer játszotta el velem azt, hogy kellek neki aztán mégse. Ja arról nem is beszélve, hogy folyamatosan kerestem, ráírtam, diszkóba utána mászkáltam ezzel totálisan hülyét csinálva magamból! Szóval csak egyet tudok tanácsolni! Oké, hogy Te azt érzed, hogy õ neked az igazi, de ha õ is ezt érezné, akkor nem egy másik lánnyal randizgatna, hanem veled!!!! Ne csapd be magad, mert ebbõl nem valószínû, hogy jól fogsz kijönni! Inkább próbálj meg keresni valakit, aki tényleg értékel és megérdemel Téged! De az nem egy olyan srác lesz, aki lecserél egy másik csajra.
A kérdező hozzászólása: 1éve csinálja ezt velem hogy kidob meg visszafogad :(
Akkor nem mondjuk, de tudd, hogy felejtsd el. Próbáld lekötni magad, keress hobbit - kezdj el salakmotorozni, vagy menj el az Északi-tengerre halásznak. Tényleg akadj le a témáról, különben bekattansz.
Kihalóban vannak arrafelé a férfiak? Nézz már körül sokkal több, sokkal jobb srác vesz körül. S ami már egyszer nem ment minek erõltetni?
:D De a morbid verzió is jó ugye?
Bocs, nem az elõttem szóló, hanem az elsõ.. :D
Ahogy az elõttem szóló mondja. Ha egy kihasználható kutya vagy dugható "guminõ" akarsz lenni, hajts tovább! Ha túlzásba viszed, úgyis meggyûlöl, esetleg visszafogad, megrak párszor, újra kidob, csak, hogy érezd a törõdést. Aztán pár év múlva rájössz, hogy mit tettél és õ mit tett veled, de nem mered már abbahagyni, mert rettegsz attól, hogy egyedül maradsz... Kislány! Hagyd a p_csába!
Bocs túl sok filmet néztem.
--Elõször is elkell távolítani azt, akivel randizik: lehetõleg kés segítségével, mert az halk. A hullát tüntesd el, pl. 1 kád savba ültesd be. --Most koncentrálhatsz a barátodra. Nála javaslom, a "Dexter Morgan-féle" nyugtató injekciót. Mire felébred, te már jól kikötözted valamihez, és többé nem hagy el.
ha számára is Te lennél az igazi, akkor sose dobott volna ki! szerintem neki csak tetszik, hogy van valaki aki rajong érte! de ne hagyd magad, ne hagyd hogy valaki így viselkedjen veled! õ nem szeret téged igazán csak kihasznál! szerintem örülj inkább, hogy megszabadultál tõle. és keress olyat aki megbecsül! legyen tartásod...

A barátom elment fősulira, és azóta nem tudom mi bajom. Ha beszélek vele, úgy érzem mintha haragudnék rá, de jó hallani a hangját. Miért van ez az érzés?

Hogy tudnám ezt nevezni? :( Lehet az a bajom, h nincs velem? Váro ma választ!

Legjobb válasz: Ez most egy nagyon nehéz idõszak lesz az életetekben, úgy is mondhatnám, hogy a kapcsolatotok próbája. Haragként éled meg, hogy "itt hagyott egyedül", haragszol, mert tudat alatt lezajlik benned, hogy lesznek olyan élményei, amelyekbõl kimaradsz, lesznek új barátai, nélküled jár szórakozni... Hülyeségnek tûnik, ám valójában ugyanaz zajlik le benned, mit egy megcsaláskor: elhagyatottnak, kisebbrendûnek érzed magad. Tudsz ezen segíteni, ha hazajön, részletesen számoltasd be az összes élményérõl (beszélgessetek nagyon sokat), így valamilyen szinten részévé válsz majd a mindennapjainak. Amúgy nagyon sok türelemre és kitartásra van szükségetek, és fõleg neked, mert az õ részérõl más aspektusban lehet ezt a történetet vizsgálni, benne más folyamatok zajlanak le. Sok boldogságot nektek!

Ez most egy nagyon nehéz idõszak lesz az életetekben, úgy is mondhatnám, hogy a kapcsolatotok próbája. Haragként éled meg, hogy "itt hagyott egyedül", haragszol, mert tudat alatt lezajlik benned, hogy lesznek olyan élményei, amelyekbõl kimaradsz, lesznek új barátai, nélküled jár szórakozni... Hülyeségnek tûnik, ám valójában ugyanaz zajlik le benned, mit egy megcsaláskor: elhagyatottnak, kisebbrendûnek érzed magad. Tudsz ezen segíteni, ha hazajön, részletesen számoltasd be az összes élményérõl (beszélgessetek nagyon sokat), így valamilyen szinten részévé válsz majd a mindennapjainak. Amúgy nagyon sok türelemre és kitartásra van szükségetek, és fõleg neked, mert az õ részérõl más aspektusban lehet ezt a történetet vizsgálni, benne más folyamatok zajlanak le. Sok boldogságot nektek!
Szia!Sztem azért érzed így mert megszoktad hogy veled van és veled foglalkozik és most úgy érzed mintha haragudnál rá mert nincs veled és nem veled foglakozik. Nekem is sokszor van ez az érzésem fõleg ha úgy van hogy végre találkozhatnék a barátommal de õ benyögi hogy ezt meg azt kéne csinálnia és ilyenkor én is úgy érzem hogy haragszom rá meg milyen bunkó stb.(fõleg nyáron mikor halálra unom magam:) ) Sztem próbáld lekötni magad vmivel és inkább örülni annak ha felhív. Inkább gondolj arra hogy x nap múlva újra láthatod. Rem tudtam segíteni!!
ANNYIRA ISMERÕS! Velem is pont így van. 7 hónapja vagyunk együtt. Amikor itt van sosem veszekedünk, van amikor összekapunk egy kicsit de csak annyi. Amikor elmegy akkor meg vége. Nagyon gyakran veszekedünk, meg minden...Nagyon fontos az, hogy ne legyen olyan nap amikor nem besézltek(MSN, telefon, mail)!!!Beszélgessetek akkor minden kicsi részletrõl, hogy olyan legyen, mitha ott lennél vele. Hallgasd végig és mesélj te is. Legyetek erõsek. Hidd el, neki is nehéz!!! Csak ki kell bírni, mert után ahányszor látjátok egymást, jobban fogjátok értékelni az együtt töltött idõt!

Mit tegyek? Tetszik egy lány, akit régóta ismerek. Elég félénk vagyok és visszahúzódó ő meg igazi menő csaj. Eddig barátok voltunk, de most nincs barátja. Sok időt töltünk együtt és úgy érzem kezdek érezni iránta, de nem tudom benne alakul-e valami

égóta nem volt senkim és félek csak ezért érzek így iránta. nem akarom tönkretenni a barátságunkat vagy kényelmetlen helyzetet teremteni.Össze vagyok zavarodva, nem tudom mitis érzek valóban. Még sosem voltam szerelmes igazából.

Legjobb válasz: Nem tudtam rendesen kifejezni magam a keretek miatt. Elég furcsán érzem magam. Néha akarnék sokkal többet tõle, néha pedig rettegek és elfelejteném a dolgot. Már álmodom is arról hogy egyszer lesz bátorságom elmondani mit érzek. Egyszer már megtettem egy leányzónak,de csúnya nagy kosarat kaptam másnap már össze is jött az egyik haverommal. Sosem voltam még igazából szerelmes és eléggé egy teáskanál érzelmi szintjén vagyok. Nemrég halt meg édesanyám és az is felmerült bennem , hogy csak az õ hiányát akarom pótolni. A csaj,ahogy leírtam igazi menõ "hipszter" kiscsaj másrészrõl nagyon emberséges. Igazi gondoskodó tipus,nagyon szerethetõ jellem. Én a kedves, aranyos vidéki srác vagyok aki vidéki egyetemen tanul jelenleg is. azt még kihagytam hogy kb minden nap chateleünk és minden héten találkozunk 1x

A kérdező hozzászólása: Nem tudtam rendesen kifejezni magam a keretek miatt. Elég furcsán érzem magam. Néha akarnék sokkal többet tõle, néha pedig rettegek és elfelejteném a dolgot. Már álmodom is arról hogy egyszer lesz bátorságom elmondani mit érzek. Egyszer már megtettem egy leányzónak, de csúnya nagy kosarat kaptam másnap már össze is jött az egyik haverommal. Sosem voltam még igazából szerelmes és eléggé egy teáskanál érzelmi szintjén vagyok. Nemrég halt meg édesanyám és az is felmerült bennem , hogy csak az õ hiányát akarom pótolni. A csaj, ahogy leírtam igazi menõ "hipszter" kiscsaj másrészrõl nagyon emberséges. Igazi gondoskodó tipus, nagyon szerethetõ jellem. Én a kedves, aranyos vidéki srác vagyok aki vidéki egyetemen tanul jelenleg is. azt még kihagytam hogy kb minden nap chateleünk és minden héten találkozunk 1x
A kérdező hozzászólása: És hogy õszinte legyek borzasztóan magányos vagyok annak ellenére, hogy rengeteg fiú barátom van.(mondjuk csaj haver 2-3 max) Abból is az egyik már rámmozdult ittasan, de utána megbeszéltük és más szándékot nem mutatott vagy nem vettem észre.Mondjuk õfelé nekem nem is voltak sose érzéseim.De most nem is róla van szó, hanem a másik csajról. Szóval még ez a magány is közrejátszik abban hogy
A kérdező hozzászólása: azt érezzem talán csak emiatt hiszem azt hogy érzek iránta valamit. Borzasztó. Elég sok problémám is van mostanában szóval teljesen kivagyok. megmondani meg neki biztos nem fogom addig amíg el nem döntöm mit is érzek egyáltalán.
Szerinted hogy reagálna a lány ha beszélnél vele errõl?
A kérdező hozzászólása: hát érdekes kérdés. Haragudni szerintem nem haragudna. Meglepõdni nem tudom meglepõdne-e. A barátságunkat tuti tönkretenné. Hát ha nemleges a válasza akkor tuti kicsit megszánna meg rosszul érezné magát miatta, amit nem akarok. a best case scenario meg maga a tökély lenne.
Mennyi ideje ismered õket? "Barátot" elõbb ismerted mint a barátnõt?
Fogalmazd meg mi az a dolog amit a másik nõben látsz és kívánsz, mi az a dolog amitõl, kell neked amikor vele vagy. aztán gondold végig mit jelent számodra a kedvesed akivel együtt vagy. Mit szeretsz benne, esetleg csak a szexet, vagy agyilag is egy hullámhosszon vagytok, stb. Én például a páromban mindent megtaláltam ami egy életre kell nekem. Ö a legjobb barátom, az érzéki szeretõm, a romantikus udvarlóm, akivel a legjobbakat nevetek, akinek ha szomorú vagyok elsírhatom az összes bajom, aztán együtt kitaláljuk, hogyan tovább. de ez fordítva is igaz. én is mindenben mellette vagyok és partnere az akár õrült ötleteihez. Inspiráljuk egymást, 4 éve vagyunk együtt, és eszem ágában sincs még gondolkodni sem azon, vajon mással milyen lenne, vagy megkívánjak mást. Számodra azt tudom tanácsolni, gondold végig mi az amit egy kapcsolattól szeretnél, és mi a valóság ezzel szemben, milyen szerepe van számodra a jelenlegi párodnak az életedben?! Sajnos a korodat nem tudom, lehet hogy még fiatal vagy és mozgatja a fantáziád minden kiaknázatlan lehetõség, esetleg bizonytalan vagy. remélem valamivel hozzá tudtam járulni a kérdésed megválaszolásához, sok sikert! egy 22 éves lány
Ki tudja, lehet, hogy az a régi barátod is pont így van vele... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!