Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem 2 (216 db)

Úgy érzem 2 fiúba is szerelmes vagyok. Mit tegyek?

19/L

Legjobb válasz: Válassz, nehogy két szék közt a padlóra ess. .

Válassz, nehogy két szék közt a padlóra ess. .
A kérdező hozzászólása: De éppen ez az hogy nem tudok választani :S
Ugyanebben a helyzetben vagyok mint te, és nem vagyok már olyan fiatal Meg tudom érteni, hogy nehéz, és az bocs de hülye válasz, hogy válasssz. Mert ha tényleg szereted mind a kettõt, ahogy én is akkor nem lehet választani.Esetleg próbálj meg kis idõt eltüöölteni mindegyik nélkül, ha van rá lehetõség, és akkor valamelyik kicist jobban fog hiányozni. Vagy gondolj bele, ha egyzszer csak mindkettõ eltûnne az életedbõl.akkor melyik hiányozna jobban, és ahova kicist jobban húz a szíved, azt válaszd. Én sem tudok választani, csak próbálkozom ilyenekkel. Egyszer csak sikerül eldönteni.
Elõzõ vagyok. meg attól is függ melyikkel tudsz jobban együtt lenni, jobb programokat csinálni esetleg. ha egyik sincs cveled melyik hiányzik jobban. Sok gondokodás észben és szívben, szerintem ez a megoldás.

Holnap megyek 2 napos osztálykirándulásra. Ma jött meg a mensim, most tettem fel először tampont. Úgy érzem jó helyen van, nem zavar, csak egy picit érzem. Szerintetek abban a 2 napban tudok majd tampont használni, vagy még nem?

Legjobb válasz: Elõször is, egy picit sem kell érezned. Ha érzed, hogy ott van, akkor nyomd egy kicsit följebb vagy mozgasd meg. És miért ne tudnál tampont használni azon a két napon? Ezt nem értem.

Elõször is, egy picit sem kell érezned. Ha érzed, hogy ott van, akkor nyomd egy kicsit följebb vagy mozgasd meg. És miért ne tudnál tampont használni azon a két napon? Ezt nem értem.
Szia! Mi is holnap megyünk kirándulni, ráadásul túrázni. ekem szerdány jött meg a menstruációm. Én viszek kézfertõtlenítõ gélt, intim törlõkendõt, szappant, vizet és tampont. A célunk, egy falu, ami turizmus szempontjából ismertebb helynek számít, hátha lesz wc, ha nem, marad az erdõ:) És a tampon csak akkor van jó helyen, ha egyáltalán nem érzed. Én a helyedben vinnék betétet is, ugyanis én az elején nem mindig tudtam felhelyezni a tampont, ilyen esetre pedig jó, ha van betét:) 16/L
Igen, jó a kézfertõtlenítõ. A lényeg, hogy csak tiszta kézzel nyúlj a puncidhoz és a tamponhoz! Vihetsz intim törlõkendõt is, hogy a puncidat meg tudd törölni.
A kérdező hozzászólása: ilyen víz nélküli kézfertõtlenítõ szokott nálam lenni, az is jó? köszii a válaszokat, nagyon sokat segít! =))
Arra figyelj, hogy nagyon tiszta kézzel helyezd majd fel (benzinkút wc-jéban nem szokott lenni szappan), vigyél magaddal szappant!
A kérdező hozzászólása: azóta egyre jobban éreztem, kezdett fájni is, úgyhogy kivettem, betettem egy újat amit már egybõl feljebb toltam, most jó. =)
Egyébként ha most egy picit érzed, akkor nincs jó helyen, mert semennyire nem szabadna érezned.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen a gyors választ! =)
Ettõl ne félj, bárhol ki tudod majd cserélni, akár egy benzinkút wc-jében is.
A kérdező hozzászólása: Csak arra gondoltam, hogy mivel most használok elõször tampont, nem lesz-e esetleg olyan, hogy nem tudom majd feltenni, pl mikor benzinkút WC-jében kell cserélni..
A kérdező hozzászólása: Köszi, megfogadom a tanácsod! =) Mennyi ideig tartott mire már mindig rendesen fel tudtad tenni?

Mit csináljak a babámmal? Néha úgy érzem megőrülök. Nem hajlandó a babakocsiban lenni, csak max 20 percet, vagy ha kutya jön a z utcán, aztán nyafog.2 hét múlva lesz egy éves, csak mászna mindig, felesleges időtöltésnek érzi a sétát.

Legjobb válasz: Szia! Remélem kicsit megnyugtat amit leírok! Mikor megszületett a fiam, méregdrága kocsit vettünk, amit kb 4-5 hónapos korában el is adtam. Egyszer sem tudtam vele babakocsizni mert állandóan üvöltött, mikor még csak az lett volna a dolga hogy aludjon. Állandóan a világ végérõl cipeltem haza, pedig már 3 hósan 7 kg volt! Vettünk rá napernyõt, kipárnáztuk, beleraktuk a hordozót, játékokat szereltünk rá, sírni hagytuk....de nem szerette meg. Teljesen el voltam keseredve a vígan babakocsizó anyukáktól. Szóval vannak ilyen babák és kész. 1 évesen kapta a tolható triciglit, tuti jó volt. Úgy viszont sétált. És a legviccesebb hogy most 2 éves, 15 kg, van egy csumpi babakocsink és állandóan(!!!!) így kell sétáltatnom, nem száll ki. Majd betojok olyan nehéz:)

Szia! Remélem kicsit megnyugtat amit leírok! Mikor megszületett a fiam, méregdrága kocsit vettünk, amit kb 4-5 hónapos korában el is adtam. Egyszer sem tudtam vele babakocsizni mert állandóan üvöltött, mikor még csak az lett volna a dolga hogy aludjon. Állandóan a világ végérõl cipeltem haza, pedig már 3 hósan 7 kg volt! Vettünk rá napernyõt, kipárnáztuk, beleraktuk a hordozót, játékokat szereltünk rá, sírni hagytuk....de nem szerette meg. Teljesen el voltam keseredve a vígan babakocsizó anyukáktól. Szóval vannak ilyen babák és kész. 1 évesen kapta a tolható triciglit, tuti jó volt. Úgy viszont sétált. És a legviccesebb hogy most 2 éves, 15 kg, van egy csumpi babakocsink és állandóan(!!!!) így kell sétáltatnom, nem száll ki. Majd betojok olyan nehéz:)
Amikor csak teheted, vedd ki, hadd másszon! Pl. játszótér, homokozó...vagy vedd ki hintázni, vedd fel, vidd oda a fákhoz, virágokhoz.. Nem baj, ha koszos lesz, nem baj, ha néha kóstolgatja a homokot (persze figyeld nagyon, mit vesz a szájába.) Ez van, felfedezte, hogy kinyílt a világ, menni akar... vége a nyugis sétáknak... :) Kitartás!
ne erõltesd a sétát a kocsiban, én is csak azokat tanácsolom, mint az elõttem szóló. ha kertes házban laktok, kicsit könnyebb dolgod van, ha nem irány a legközelebbi park, játszótér. talán akadnak "haverok" is neked meg bezsélgetõtársak! :-)
Kislányom örök életében utálta a babakocsit, így amint ülni tudott és jó idõ lett, biciklire ültünk és úgy közlekedtünk. Sokkal izgalmasabb biciklin, mint a kocsiban, mert gyorsan haladtok, más szemszögbõl látja a dolgokat, és te sem fáradsz el annyira, mintha ki be pakolásznád a kicsidet. Játszótéren pedig beleültetheted a hintába, s hagyd, hogy felfedezze a világot. Ez egy ilyen idõszak, amikor állandóan felfedezõúton vannak, s nekünk figyelnünk kell rájuk.
Szia! Én vettem háti hordozót, és úgy megmaradt biztonságban egy helyen, mondjuk mást nem is nagyon tehetett volna :) Nekem viszont segített mert hát a védõ nénihez eljutni majd vissza majdnem egy órás séta, a baba kocsiban meg folyton üvöltött ha megunta a nézelõdést, a hátamon viszont jót alhatott, és élvezte hogy közel van hozzám.
Megértelek, csatlakozom a táborotokhoz. Én csak akkor "lophattam ki" újszülött korától, ha aludt, és a ház körül kellett körözni, mint egy dögkeselyûnek, mert ha felébredt, úgy visított, hogy levegõt se vett, haza kellett menni. Szóval fél évesen kikerült a kocsiból. Míg aludt, kitettük járókában. Nekem csak egyszerûbb volt, addig volt idõm... Csak mióta megy, azóta sétálunk újra. Próbálj meg ráhangolódni, kitalálni vmi megoldást. A kocsi nem szentírás. Bár marhajó lenne.
Hát nekem kb 5 hónapos kora óta nem hajlandó megmaradni benne. Sajnos ez van, vannak akik nem szeretik a babakocsit. Mi sem nagyon használjuk, sõt már szinte egyáltalán nem. Másfél éves már és a 10 ujjamon meg tudom számolni hányszor használtuk utcán a babakocsit pont emiatt. Még eleinte elvolt benne az erkélyen aludt benne stb, de amióta már nem egész nap csak alszik azóta nem marad meg benne. Sajnos ez van nem tudsz mit csinálni. Nem szabad erõltetni mert annál rosszabb lesz. Vegyél neki bébitaxit ez csak egy ötlet de az enyém birja. :) Azzal el tudunk sétélgatni egy jó darabig. Mindig brümmög benne.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Sajnos nem kertes házban lakunk, de még erkélyünk sincs. Van egy triciklije is , de abban sem marad sajna sokáig.... Úgyanúgy max fél óra. A héten annyit tovább romlott a helyzet, hogy most már a kutyák sem mindig kötik le. Hát remélem hamarosan elindul(jövõ héten lesz 1 éves) , addig kínlódunk, illetve még a mei taiban megmarad egy ideig...
második vagyok megint... KITARTÁS!!!!

Úgy érzem, hogy 1-2 hete nem nő a hasam, sőt kisebb lett! 17 hetes vagyok. Ugye nincs baj? Eleinte le se tudtam tagadni, most viszont csak olyan, mintha bekajáltam volna.

Legjobb válasz: :) Múlt héten éreztem, illetve láttam ugyan ezt, mint most Te. Mintha elszállt volna a pocim, be tudtam húzni, semmi kerekedés nem volt benne-rajta. El is kezdtem aggódni, hogy atya ég, hova lett a baba, le is mértem és 2 centivel voltam kisebb. Ha megnyomkodtam (nagyon óvatosan) semmi érzésem nem volt, mintha nem lenne odabent senki. Aztán 2-3 nap múlva visszatért a pocim eredeti állapotába, mostanra 4 centivel nagyobb, tegnap voltam uh-on és a baba is szépen fejlõdik. Lehet már is szórakozik velünk és úgy fordul. :)

:) Múlt héten éreztem, illetve láttam ugyan ezt, mint most Te. Mintha elszállt volna a pocim, be tudtam húzni, semmi kerekedés nem volt benne-rajta. El is kezdtem aggódni, hogy atya ég, hova lett a baba, le is mértem és 2 centivel voltam kisebb. Ha megnyomkodtam (nagyon óvatosan) semmi érzésem nem volt, mintha nem lenne odabent senki. Aztán 2-3 nap múlva visszatért a pocim eredeti állapotába, mostanra 4 centivel nagyobb, tegnap voltam uh-on és a baba is szépen fejlõdik. Lehet már is szórakozik velünk és úgy fordul. :)
ne aggódj, ez azért van, mert a pici mozog, és ha elmozdul, teljesen máshogy áll a hasad, mint eddig. Velem is történt hasonló ennyi idõsen :) 32 hetes km
Én is szoktam így érezni. Mondtam is a páromnak, mintha nem nõne, sõt, kisebb lenne. De mások néha megjegyzik, mennyit nõtt a hasad! Õk nem látják minden nap, én meg igen :) 20hetes
Szerintem nem vagy bi, csak szereted a gruppent. Kicsi a rakás, de nagy a b*szás! :D
Szerintem, a fenti válaszolók többsége éretlen, kamasz gyerek, akinek fogalma sincs a világról, a szexrõl és a kultúráról. A mûvészi képek, szobrok festmények és filmek, ahol ruha nélkül látunk embereket (férfiakat és nõket) azért készültek, már évszázadok óta, hogy az emberek szexuális fantáziáját beindítsák. Az emberi test, a férfi is és a nõi is, szép, erotikus, izgató és vágykeltõ. (Az lehet beteg, akire nem hat egy erotikus kép, festmény, szobor vagy film, akár férfiakat, akár nõket ábrázol.) Elég nagy ostobaság azt gondolni, hogy attól lesz valaki homoszexuális, mert felizgatja egy képen látott azonos nemû ember, vagy emberek látványa. Ilyet csak egy nagyon buta gyerek gondolhat komolyan. A kérdésedre az a válaszom, hogy teljesen normális a viselkedésed. (Nem kell folyton ilyeneken rágódni, hogy homoszexuális, leszbikus, biszexuális, pedofil, monofil és audiófil. Ez többnyire hülyeség.)
Férfi létemre én is beindulok 2 csajra , de 2 férfi inkább taszít.
Az hogy te beteg vagy
Véleményem tutira 18 év alatti csaj lehetsz(15-16), én is ismerek 1-2 csajt, akik hasonlóképp éreznek ám õk 1v1be is beindulnak, nincs semmi ha 2 csaj 1mással megjegyzem határokig próbálkozik, de ez jobb esetben nem fajul tovább irj ha tévedek a koroddal kapcsolatban akkor én vagyok hülye
szerintem az tetszik amit csinálnak
kíváncsisággal vegyített szexuális megnyilvánulás...szerintem nem feltétlen vagy beteg.
túl sok pornót néztél...és már csak az érdekességekre indulsz be...ha elkezdessz szexelni..minden helyre jön..
Szerintem ez majd idõvel alakulni fog benned! Gondolom, nem feküdtél még le fiúval... 27F
Nem bántásból de nem lehet hogy transzvesztita érzések ezek?

Mit tennél ha a barátnőd elhagyna 2 év után mert úgy gondolja hogy mást is ki kell próbálni te meg ott állsz 19 évesen és úgy érzed hogy kiöregedtél?

tudom mindenki azt mondja hogy fiatal vagyok el?ttem a nagyvilág de mégis valahogy mintha berozsdásodtam volna

Legjobb válasz: szerintem inkább kifáradtál nem kiöregedtél, gondolom elég sok energiát belefeccöltél ebbe a kapcsolatba és most úgy érzed nincs kedved elõlrõl kezdeni egy újat, de lehet tévedek, én a helyedben most egy kis ideig szüneteltetném a csajozást

szerintem inkább kifáradtál nem kiöregedtél, gondolom elég sok energiát belefeccöltél ebbe a kapcsolatba és most úgy érzed nincs kedved elõlrõl kezdeni egy újat, de lehet tévedek, én a helyedben most egy kis ideig szüneteltetném a csajozást
hát, én átlátom miben lehetsz kb. én magamnak okoztam a dolgot, elégvolt a kapcsolatból, és úgyérzem nem kell nekem ezaz egész, több negatívumot okozott mint pozitívat, és nem kell ez nekem, inkább fejtek rejtvényt itthon..:D én leblokkolok abban hogy valakit most megismerni, igazán, idõ, energia és eddig a befektetett nem térült meg, ésígy kb nemár, kelleznekem?:D szóval úgyérzem magam mint egy elvált 40-50-es kb..:D (19l amúgy):D
Ne panaszkodjatok. 30/F
Francokat öregedtél ki én pár nap és 22 leszek, 3 hónapja ugyanígy éreztem mint Te, volt egy elég hosszú kapcsolatom, annak vége lett, szar volt szar volt aztán rájöttem, hogy csak szüneteltetni kell ezt az egészet és együtt lenni azokkal akiket a kapcsolat miatt elhanyagoltál, vagy bármi olyat csinálni amit a kapcsolat alatt hanyagoltál. Nekem legalábbis ez volt, most pedig 3 hónappal utána visszahoztam az azelõtti formám és egy teljesen új baráti társaságom is lett, asszem sosem voltam még ilyen vidám=) szóval fel a fejjel, csak most egy ideig ne akarj kapcsolatot! És te is próbálj ki amit akarsz, elõtted az egész élet!
Várnék 1-2 hónapot, mire kiheverem a csajt, aztán újra elkezdenék lányokkal ismerkedni.
ja és F/21
Nem hinném. 2 nap nagyon kevés, bár a szúrkálás jó jel, elég korainak tartom.
Az elsõ terhességi tünetekig kell 12-14 nap.

Azt mondják minél többet szopik a baba, annál több tej termelődik, én viszont 2-3 óránként szoptatok és estére úgy érzem teljesen kiürülök, alig van tejem. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nem írtad mennyi idõs a kicsi. Az én babómnál ez 6 hetesen volt de zsírosabb a tej este és azért érzed hogy kevesebb,ha akicsi alszik nyugodtan és nem sír akkor semmi gond eléga tejcsi!!nekem ugyanez volt. most is 2-3 óránként eszik és éjjel 2szer kel fel szopizni. most 4 hónapos és csak anyatejes. kellemes babázást.

Nem írtad mennyi idõs a kicsi. Az én babómnál ez 6 hetesen volt de zsírosabb a tej este és azért érzed hogy kevesebb, ha akicsi alszik nyugodtan és nem sír akkor semmi gond eléga tejcsi!!nekem ugyanez volt. most is 2-3 óránként eszik és éjjel 2szer kel fel szopizni. most 4 hónapos és csak anyatejes. kellemes babázást.
Szia! Természetes hogy nincs annyi tejcsid estére hiszen éjszaka alszol, olyankor termelõdik a köv. napra, estére pedig kevesebb marad, de amíg a babád nem reklamál, és gyarapszik nincs semmi gond, elég neki a mennyiség. Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Miért van az, h 20-30 perc torna után, úgy érzem, nem bírok már pl, egy kitörést sem csinálni, mert úgy érzem nem bírok többet és itt a vég? Igaz nem ugrabugrálni szoktam, hanem nehezebb gyakorlatokat. Azért ér valamit? 2 hónapja csinálom

van akinek sikerült tornával eltüntetni majdnem teljesen a narancsb?rt a combjáról? és ha igen,mennyi id? alatt?

Legjobb válasz: Mi a korod, mi a nemed, és mi a pontos táplálkozásod, mennyire pihentetõ az alvásod? Utána tudnánk értékelhetõ választ írni.

Mi a korod, mi a nemed, és mi a pontos táplálkozásod, mennyire pihentetõ az alvásod? Utána tudnánk értékelhetõ választ írni.
A kérdező hozzászólása: jaj, de jó nagyon megnyugtattál köszönöm! hát tényleg, még a lábam is alig bírom megemelni utána, szóval addig csinálom, míg azt nem érzem, h ha agyonvernek sem megy több:D
Nagyon jól csinálod! Akkor jó az edzés, ha majd belepusztulsz. 20-30 perc teljes erõbedobással megfelelõ. Ha többet csinálnád töketlenkedve, akkor csak az idegrendszeredet terhelnéd feleslegesen, és egy idõ után unalmassá is válna.
Pontosan így van! :-) Sokan ott hibáznak, h 1-2 órát is képesek ezzel tölteni, az eredmény pedig minimális. Volt, h zárás elõtt fél órával mentem le a terembe. Kérdezte is a recepciós, h elég lesz ennyi? Gondolhatod, h alig tudtam magam kivonszolni az ajtón. :D
Ez így önmagában nem sokat ér még. Fontos a táplálkozás és a pihenés is, de nyugodtan hagyd figyelmen kívül a kérdésem, ha nem fogsz fejlõdni, az a te bajod lesz.
Igen, nagyon fontos a táplálkozás és a pihenés is.Szerintem nyugodtan írd le a tapasztalataidat, oszd meg vele a tudásod, biztosan örülni fog, és hasznát veszi.:-)

Másfél hónap múlva vizsgázok a fősulin, de úgy érzem ha 100 évig tanulnék úgyse sikerülne, mert totál reménytelennek érzem az egészet. mi a csodát tehetnék hogy valahogy mégis átússzak egy 2-sel?

Az se segít a helyzeten, hogy baromi nehéz feladatok vannak a gyakorlólapokon, és érzelmileg is elég tré helyzetben vagyok az, mivel az egész az érettségi körüli fesztiválokra emlékeztet néha az ilyenek emiatt deja vu-m is van.... mit tehetnék? Minden segítséget előre köszönök!

Legjobb válasz: másfél hónap nagyon sok.most lehetetlennek érzed, de minél többet tanulsz annál közelebb leszel a célhoz.. bár én nem vagyok fõsulis, még csak idén érettségizem...x) 18/f

másfél hónap nagyon sok.most lehetetlennek érzed, de minél többet tanulsz annál közelebb leszel a célhoz.. bár én nem vagyok fõsulis, még csak idén érettségizem...x) 18/f
másfél hónap??? jesszus..azalatt egy szakdogat megirsz..hát..akkor kezdd el MOST :D..bár én elgondolkodnék, h jó szakon vagyok e, ha már egy vizsga ekkora megpróbáltatás..ne haragudj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!