Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, ott lent izomlázam (2 db)

Úgy érzem, mintha ott lent izomlázam lenne. Vajon ez mitől lehet? 28hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Nálam is ugyanez avolt... Ahogy heyezkedik a aba, úgy egy kicsit széttolódik a szeméremcsont környékén is. Nekem kb a terhességem felénél kezdõdött és a végéig eltartott. ne izgulj, ez természetes! Da - 6 hós anyuka

Nálam is ugyanez avolt... Ahogy heyezkedik a aba, úgy egy kicsit széttolódik a szeméremcsont környékén is. Nekem kb a terhességem felénél kezdõdött és a végéig eltartott. ne izgulj, ez természetes! Da - 6 hós anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ:D

Nagy gond ha a méhemnél (ott lent) úgy érzem mintha izomlázban volna? ! Tegnap óta van ez a fura érzés. Az átfordulásoknál is nagyon rossz.

36 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia.Nem gond, nekem is már hetek óta van. Nagy már a baba, és õ nyomja. Éjjel minden fordulásnál felébredek, meg kell támasztanom a hasam lent, de még úgy is elég kellemetlen. Lesz még rosszabb is:) Én szombatra voltam kiírva, tehát már elég szép nagy lehet a baba, és most már minden felállásnál is fáj a pocakom alja. Ez van, kitartást!

Szia.Nem gond, nekem is már hetek óta van. Nagy már a baba, és õ nyomja. Éjjel minden fordulásnál felébredek, meg kell támasztanom a hasam lent, de még úgy is elég kellemetlen. Lesz még rosszabb is:) Én szombatra voltam kiírva, tehát már elég szép nagy lehet a baba, és most már minden felállásnál is fáj a pocakom alja. Ez van, kitartást!
Szia! Én is hasonlót érzek már kb. egy hete (35. hétben vagyok). Reggelente még nem olyan vészes, aztán délutánra-estére már nehezebb, de az éjszakák a legrosszabbak. Sajnos, itt a végén ez már tényleg "terhesség", de kitartás, pár hét és ennek vége, kezdõdik valami sokkal szebb :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!