Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, ott lent (10 db)

Ma vagyok a 27-ik napon és semmi jele, hogy megjöne. Máskor már egy héttel előtte fájnak a melleim úgy hogy hozájuk se lehet nyúlni. Pár napja erős szuró fájdalmat érzek ott lent a nemi szervemnél, de nem kívűl hanem belül. Lehet, hogy terhes vagyok?

Most semmi,kivéve egy kicsi émelygés, de az nem vészes mert amint felkellek és bekapok valami harapni valót elmúlik.

Legjobb válasz: várj minimum 4-5 napot és tesztelhetsz. addig esetleg a reggeli hödet megmérheted ha 37 körül van akkor lehetséges hogy terhes vagy, a menzesszel úgy is leesik a hö is.

várj minimum 4-5 napot és tesztelhetsz. addig esetleg a reggeli hödet megmérheted ha 37 körül van akkor lehetséges hogy terhes vagy, a menzesszel úgy is leesik a hö is.
szerintem felesleges most méregetni a hõt, ha eddig nem hõmérõztél. nincs mihez viszonyítani. és mindenkinek más a hõje, nem jelenti konkrétan hogy ekkor ez van, akkor meg az. a (nem)várt elsõ vagy második napján tesztelj egy érzékenyebb teszttel, akkor már szerintem kimutatja

Nagy gond ha a méhemnél (ott lent) úgy érzem mintha izomlázban volna? ! Tegnap óta van ez a fura érzés. Az átfordulásoknál is nagyon rossz.

36 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia.Nem gond, nekem is már hetek óta van. Nagy már a baba, és õ nyomja. Éjjel minden fordulásnál felébredek, meg kell támasztanom a hasam lent, de még úgy is elég kellemetlen. Lesz még rosszabb is:) Én szombatra voltam kiírva, tehát már elég szép nagy lehet a baba, és most már minden felállásnál is fáj a pocakom alja. Ez van, kitartást!

Szia.Nem gond, nekem is már hetek óta van. Nagy már a baba, és õ nyomja. Éjjel minden fordulásnál felébredek, meg kell támasztanom a hasam lent, de még úgy is elég kellemetlen. Lesz még rosszabb is:) Én szombatra voltam kiírva, tehát már elég szép nagy lehet a baba, és most már minden felállásnál is fáj a pocakom alja. Ez van, kitartást!
Szia! Én is hasonlót érzek már kb. egy hete (35. hétben vagyok). Reggelente még nem olyan vészes, aztán délutánra-estére már nehezebb, de az éjszakák a legrosszabbak. Sajnos, itt a végén ez már tényleg "terhesség", de kitartás, pár hét és ennek vége, kezdõdik valami sokkal szebb :)

Ez kegyetlen:-) annyira lent mocorog az egyik babóm hogy már kellemetlen mintha a húgyhólyagomon ugrálna. Nektek is annyira lent mocorog? Meg van olyan is néha mintha kaparászná ott lent na jó tudom ez kicsit morbidul hangzik de ha úgy érzem. :-)

Legjobb válasz: Ilyen nálam is volt a harmadik csemetémnél!Sokszor úgy megnyomta hólyagomat hogy azt hittem menten bepisilek!A kaparászás meg olyan volt mintha a méhszájamat csipkedné kaparászná belülrõl!:D

Ilyen nálam is volt a harmadik csemetémnél!Sokszor úgy megnyomta hólyagomat hogy azt hittem menten bepisilek!A kaparászás meg olyan volt mintha a méhszájamat csipkedné kaparászná belülrõl!:D
A kérdező hozzászólása: Halihó.Köszi a válaszokat.Nos igen két kis srác focizik odabent de amit a kérdésben leírtam azt csak kb:1 hete érzem és pont ez az hogy még csak 23 hetes vagyok és már ennyire erõseket rúgnak meg úgymond kaparásznak:-)Háááát hol van még a vége???Az tuti hogy nagy babák és erõsek de így van ez jól:-D Akkor nem izgulok hogy rossz helyen vannak hisz csak élvezik az odabentlevõséget:-D
Szia! Ikreket vársz? :) Bár nekem egy baba van odabent, de én is érzek ilyeneket mint te.A hólyagomat tuti labdának nézi:Dés nekem is szokott kaparászni....azt hittem h csak én érzem.Sõt van hogy úgy belerúg a p***imba, hogy komolyan úgy érzem, mindjárt kidugja valamilyét:) Hány hetes vagy? 36 hetes
Szia!Én is ezt érzem min Te. Annyira lent van a babóm, hogy amikor kinyomja magát az nagyon kellemetlen.Olyankor csiklandozni szoktam és 1-2 percen belül elmegy onnan :)
Nálam is ez volt. Fõleg mikor mindketten be voltak fordulva 28 hetesen. Kegyetlen volt. Aztán visszafordult a második baba, akkor jobb lett, de ahogy nõttek visszatért, pedig a második maradt faros. Kitartás! Hány hetes vagy?
Én is így vagyok.Még orvoshoz is fordultam, fõleg a kellemetlen kaparászás miatt. Én 35hetes múltam.Te?
Most vagyok 22 hetes és már a 20. héttõl csinál ilyet a kisasszony. Legalább nem vagyok egyedül. Egyik nap konkrétan gerincen rúgott, de a hólyagom és a vesetájékomba való bikázás a legkedvesebb hobbija. Ultrahangon még azt is láttuk hogy integet, közben megsorozta lábbal a hólyagom, a másik kezét szopja, aztán megrángatta a köldökzsinórt. Szóval gyakran kifejezetten fáj a huncutkodása.
szia! 28 hetes vagyok és kb. én is ilyenekkel küzdök, pedig "csak" egy baba van. tegnap én is bementem a kórházba, mert iszonyú, szûnni nem akaró alhasi fájdalmakra ébredtem ettõl és megijedtem, hogy koraszülés. de szerencsére nem. csak rosszul helyezkedik a kisfiam. bár nyilván õ irtóra élvezi :-))9 én viszont óránként többször járok pisilni éjjel nappal. holott csak annyit iszom, amennyit muszáj.
Szia! Az elsõnél nem volt ilyen, de most a másodikkal mindig olyan mintha szétrúgná a hólyagomat. Attól félek egyszer nem tudom visszatartani:D És ez megy 18. héttõl, most 27 hetes vagyok
Nálam is ez volt mindkét terhességemnél.... 2 gyermekes anyuka vagyok:) Dia
Ne izgulj semmi baj!Velem is így volt egy 2 hete én most 9 hetes vagyok!Semmi tünetem nem volt se cici fájdalom se pisi inger se az a fura alhasi feszítõ érzés!Na másnap bepótolta!!!!Azóta is ha hozzáérek a mellemhez megõrülök annyira fáj meg bebe nyillalgat a hasamba!Tényleg ne aggódj!Gratulálok!
Nálam is volt ilyen. Volt, hogy egy hétig semmi tünetem nem volt... És volt már egy vetélésem is korábban, gondolhatod, hogy tele volt a gatyám...Aztán szép lassan eljött az UH ideje, és ficergett a képernyõn a babánk. :) 15 hetes
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm lányok! Azt hiszem kicsit megnyugodtam! Bár kicsit messze van még a következõ ultrahang :) De megpróbálok nem aggodalmaskodni! Köszönöm a gratulációt a második válaszadónak!
fertõzés...irány nõgyógyászat...pasinak meg urológia
Ez nem a terhesség jele, hanem annak, hogy elkaptál egy jó kis fertõzést... Valószínûleg a hüvelyed is gyulladt, meg van hozzá egy jó kis húgyúti fertõzésed, úgyhogy menj orvoshoz, mert erre gyógyszer kell, magától nem fog meggyógyulni, a folyamatos pisilési inger pedig elég kellemetlen... :S (Ez persze nem zárja ki a terhességet.)
nekem is volt ilyen problémám, de csak az elsõ pár együttlét után. Nem mentem el orvoshoz, elmúlt magától, azóta semmi ilyet nem érzek :)

Középidős terhes vagyok és dél óta kb mind ugy érzem, mintha székelnem kéne, közben nem tudok, nyomás érzés vvan ott lenn, ez baj lenne?

Legjobb válasz: VÉdõnõt csörögd fel, ha még tudod. Vagy az orvosodat,esetleg kórházat. Magnéziumot szedsz?

VÉdõnõt csörögd fel, ha még tudod. Vagy az orvosodat, esetleg kórházat. Magnéziumot szedsz?
A kérdező hozzászólása: igen, amugy elmmult.
A baba nyomja a beleket. Ilyet gyakran fogsz érezni még.

Úgy érzem, mintha ott lent izomlázam lenne. Vajon ez mitől lehet? 28hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Nálam is ugyanez avolt... Ahogy heyezkedik a aba, úgy egy kicsit széttolódik a szeméremcsont környékén is. Nekem kb a terhességem felénél kezdõdött és a végéig eltartott. ne izgulj, ez természetes! Da - 6 hós anyuka

Nálam is ugyanez avolt... Ahogy heyezkedik a aba, úgy egy kicsit széttolódik a szeméremcsont környékén is. Nekem kb a terhességem felénél kezdõdött és a végéig eltartott. ne izgulj, ez természetes! Da - 6 hós anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ:D

Úgy érzem ahol vagyok hogy mintha csak álmodnám tehát mintha nem is lennék ott. Ez betegség?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy betegség e, de az biztos, hogy nem az igazi. Nekem más tudatállapotnak tûnik, ami bizony utalhat mentális problémára, ami akár depresszió is lehet. Érdemes vele felkeresni valakit, ha több napig vagy hétig tart ez az állapot, és nem tudsz kizökkenni belõle.

Nem tudom, hogy betegség e, de az biztos, hogy nem az igazi. Nekem más tudatállapotnak tûnik, ami bizony utalhat mentális problémára, ami akár depresszió is lehet. Érdemes vele felkeresni valakit, ha több napig vagy hétig tart ez az állapot, és nem tudsz kizökkenni belõle.
A kérdező hozzászólása: Neke mtavaly kezdödött próbáltam nem foglalkozni vele de már zavar.
A kérdező hozzászólása: Gyógyítható?

15 éves lány vagyok, és úgy érzem leszbikus vagyok. Most átkerültem egy másik osztályba, és ott van egy csaj (jó barátnő vagyunk) Mit tegyek? (lent a többi) | | V

De nem tudom hogy ő mit is akar tőlem. Mindkettőnknek volt már pasija, de nem sokáig tartott. És nem egyszer volt már példa testi megnyilvánulásnak (megfogta a mellemet és a fenekemet többször is. ) Olyan is volt hogy több percig csak álltunk és néztük egymást. Meg szokott "viccelődni" hogy én vagyok a felesége (de látszik rajta hogy nem viccel) Nem tudom hogy pontosan mit érez irántam, de az biztos hogy vonzódunk egymáshoz. Úgy érzem, hogy szeretem. Hogy mondjam el neki? Mi van ha ő máshogy gondolja? Én már nem bírom tovább! Kérem segítsen valaki! Na meg ezzel az is a gond, hogy nem mondhatom el senkinek, mert a barátaim elítélik azokat akik "mások", és a szüleim azt mondták, hogy undorodnak a leszbikusoktól. Szinte minden est sírni szoktam emiatt. Annyira rossz, hogy nem mondhatom el senkinek!

Legjobb válasz: hát mond el neki az érzéseidet jobbat nem tudok.

hát mond el neki az érzéseidet jobbat nem tudok.
A kérdező hozzászólása: ||V = lefele nyíl lett volna!
Ülj le vele, és tárd ki neki az érzésed. Ha mindenkikép közölni akarod vele.
Az azért nem árt ha teremtesz neki egy megfelelõ alkalmat is.
Figyelj ha meg fogja amelleidet akkor elsõsorban nem te vagy a lezbikus ha nem õ :D
Lehet, hogy nem a legszerencsésebb, ha egybõl vallomást teszel. Alakítsd úgy a beszélgetést, hogy szóba kerüljön a másság - mondjuk egy film kapcsán - hogy megtudd mennyire elfogadó. Van olyan ember, aki spontán így viselkedik, de, ha beszélni kell róla, megijed és elmenekül. Aztán kérdezz rá, hogy miért fogdos, mondd meg neki, hogy ez benned furcsa érzéseket kelt. Ha kíváncsi rá, rákérdez, jogy milyet és miért. Szóval, ha lépésenként haladsz és a reakcióitól teszed függôvé, hogy mennyit mondasz el neki, akkor elkerülheted a kellemetlen helyzetet. Ha akarsz beszélgetni leszbikus és biszexuális lányokkal - errõ, vagy bármi másról - keresd fel a labrisz.hu-n a fórumot. Minden jót. :)
Ha gondolod írj nekem privit, mert lehet hogy tudnék segíteni Neked, (szeretnék), de azt nem biztos hogy jó, ha itt az oldalon "levelezünk", ráadásul elég bonyolult a helyzet, most csak annyit, hogy a szüleid meg lehetséges, hogy máshogy állnának a dologhoz, ha kiderülne Rólad hogy Te is leszbi Vagy! Ez kb. olyan hogy más tudni azt hogy sok-sok AIDS-es, rákos beteg van a világban, meg más szembesülni azzal amikor engem, vagy a szeretteim közül valakit érint valamelyik betegség! Hidd el megértõ(bbe)k lesznek, ha a saját lányukról van szó, akit szeretnek...
A hellyedben óvatos lennék azzal, hogy a szûleidnek mit mondassz el. Ismerek olyan lányt, akit ezért kidobtak otthonról, és kirugatták a munkahelyérõl is. Olyat is ismerek, akit emiatt bedugtak a pszichiátriára zárt osztályra, ahol életre szóló , emlékeket' szerzett. Nagy vakmerõség másokat arra biztatni, hogy mondják el nyugodtan!
Ha gondolod, nekem is írhatsz privátban. Bár nem tudom, mit lehet errõl beszélni, ami nem tartozik a nyilvánosságra. Szerintem legyél óvatos az ilyen fogadatlan prókátorokkal. Nem mindenki jó szándékú. Olyan is van, aki jót akar, mégis árt. Ha valakinek semmi tapasztalata ezügyben nem értem, miért tartja szakértõnek magát.

A 32-ik hétben vagyok és úgy érzem kicsi a hasam. Attól, hogy nem óriási lehet bennem 3kg-os picike a végére? Mostanában fájdogál ott lent is a csontjaim meg mikor mocorog néha alig tudom elviselni. Ez normális?

Holnap megyek dokihoz.Nem tudom,hogy csinál e uh,de én olyan picinek érzem a hasam.Bár nem is vagyok óriási 155cm és most járok 59kg nál.Mindenki mondja,hogy pont jó a hasam meg nem is lehetne sokkal nagyobb.Február 26-ra vagyok kiírva.

Legjobb válasz: Szia! Nyugodj meg,attól még 4 kg is lehet a babád,hogy kicsi a hasad!Szerintem függ attól is,hogy hol helyezkedik el a placenta,ha hátsófali belül fekszik a babád.Nekem is hátsófali volt,és pici hasam volt 40-dik hétben is.A fiam 3050gr jött a világra,alig híztam,pici has,és 155 cm vagyok!SZÓVAL NYUGI!!Üdv:Zsuzsa11 hetes kisfiú anyukája

Szia! Nyugodj meg, attól még 4 kg is lehet a babád, hogy kicsi a hasad!Szerintem függ attól is, hogy hol helyezkedik el a placenta, ha hátsófali belül fekszik a babád.Nekem is hátsófali volt, és pici hasam volt 40-dik hétben is.A fiam 3050gr jött a világra, alig híztam, pici has, és 155 cm vagyok!SZÓVAL NYUGI!!Üdv:Zsuzsa11 hetes kisfiú anyukája
Mekkora a haskörfogatod?
Szermusz! Nekem is hátul helyezkedik el, 36 hetes kismama vagyok és "kicsi" a hasam. Ellentétben a barátnõmével neki "óriási" pocija volt, és nagy/nehéz egészséges babucit hozott a világra. Mind ketten fiút várunk/vártunk. =)
Szia! Én 158 cm vagyok 70, 5 kg-ról indultam, és 5-6 kg jött fel rám, csak a hasamon látszik, de az sem óriási. És 37 hetesen a doki mégis azt mondta, hogy a kislányom 3200 g körül van, és teljesen átlagos méretekkel rendelkezik. Már nekem is nagyon fájnak a csontjaim, és tud nagyon kellemetlenül mocorogni! 39 hetes kismama
Persze, hogy lehet benned nagy baba is. Én amikor kismama voltam, a 38.hétbe mentem ctg-re. Ült mellettem egy csaj, néztem rá kérdõ, hogy ez mégis minek ül itt ilyen kicsi hassal?? Azt hittem hogy kb. 25-27hetes lehet, magamból kiindulva. Addig-addig néztem, hogy rákérdeztem nála, hogy"bocsi, de lehet eltévetél, mert ez a ctg" Erre a csaj?boci, de jó helyen járok!!" Õ is 38. hétbe volt. Majd egymás után szültünk 3 nap különbséggel és 3220 grammos lett a babája. Õrület! :) ) Úgyhogy nyugi!!
A kérdező hozzászólása: Még ez eszembe se jutott hogy lemérjem, de köszönöm szépen a válaszokat!!
Szia! Szerintem lehet benned nagy baba:) Nekem pici volt a hasam, doki is megjegyezte... Össz-vissz 7kg-t híztam. 40+4 voltam, amikor szültem. Ekkor kb.akkora hasam volt, mint másnak félidõsen. Nem vagyok csontsovány, de kövér sem, amolyan átlagos. Viszont amikor megszületett a kisfiam, csodálkoztam, hogy hol fért el bennem, ugyanis 59 centi és 3750g volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!