Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, ott (201 db)

Érezte már valaki, úgy, hogy "kimondhatatlan" módon vágyik arra, hogy egy konkrét külföldi országban éljen? (Nem csak anyagi okok miatt, hanem azért, mert úgy érzi ott lenne értelme az életnek, és szinte oda valósinak érzi magát. )

16 éves koromban voltam Angliában, azóta vissza-vissza tér? módon mindig arról álmodozom, hogy ott éljek./éljünk. Leny?göz, minden ami angliai. Már azóta van családom, 2 fiam. Vágyom arra, hogy ott éljünk. Aki érezte már így és ki is költözött, Csalódott? vagy tényleg jó volt a megérzése, és ott \'boldogan\' él?

Legjobb válasz: Igen, nekem is Anglia után volt ilyen érzésem. Annak az országnak tényleg nagyon nagy hangulata van. Engem igazából ez ragadott meg, sem az anyagiakat, sem a boldog életet nem kötöm hozzá. Elõbbit azért nem, mert hiába élnek magasabb szinvonalon, azért az sem úgy van, h valaki kimegy és akkor rögtön milliomos lesz, ugyanúgy melózni kell mitn itthon, csak annyi elõnye van, hoyg lehet elõre tervezni, nem kell a holnaptól tartani. A boldogságot meg én itthon is megtaláltam. De ha akarod próbálj szerencsét, kimehetsz dolgozni, úgy a családodat is eltartod, meg az országban is élsz egyszerre, és talán az is összejön, hogy egyszer kiköltöztök mindahányan.

Igen, nekem is Anglia után volt ilyen érzésem. Annak az országnak tényleg nagyon nagy hangulata van. Engem igazából ez ragadott meg, sem az anyagiakat, sem a boldog életet nem kötöm hozzá. Elõbbit azért nem, mert hiába élnek magasabb szinvonalon, azért az sem úgy van, h valaki kimegy és akkor rögtön milliomos lesz, ugyanúgy melózni kell mitn itthon, csak annyi elõnye van, hoyg lehet elõre tervezni, nem kell a holnaptól tartani. A boldogságot meg én itthon is megtaláltam. De ha akarod próbálj szerencsét, kimehetsz dolgozni, úgy a családodat is eltartod, meg az országban is élsz egyszerre, és talán az is összejön, hogy egyszer kiköltöztök mindahányan.
én is, angliával, csak az a különbség köztünk hogy én már két éve itt is élek. és öszintén mondom, az elmúlt két évben nem volt olyan nap amikor, ne mosolydtam volna el magamban miközben néztem ki az ablakon, vagy a boltban bevásároltam volna stb. hogy "de király ez az anglia, de jó itt"
Én Mexikóba vágyom.Még sohasem jártam ott, de minden balhé ellenére nekem az az ország a nyerõ.
Én 12 éves korom óta Izlandon szeretnék élni. De azt hiszem, nem fogom megtenni, nagyon messze van, nem is egyszerû megközelíteni, és nem szeretném, ha csak évente láthatnám a családomat, rokonaimat. Ráadásul pont Izland volt az az ország, ahol bedõlt a bankrendszer teljesen a válságban, szóval nem lehet ott most mesés az élet. És nem utolsó sorban, nem is tudok izlandiul. De azt megfogadtam, hogy egyszer el fogok jutni oda, ha törik ha szakad, de ott élni már nem szeretnék, vagyis az eszem nem szeretne, a szívem igen.
Finnországgal voltam így, és meg is valósítotam.
Mindig is vagytam Nemetorszagba, aztan par evet kint is eltem. Most Angliaban elek, jo itt, de szivesen elmennek egy melegebb orszagba is, mert az idot itt soha nem fogom tudni megszokni. Vagy fuj a szel, vagy esik az eso, vagy hideg van. Nekem hianyzik a jo ido, nagyon. Tudom, hogy a jo idobol nem lehet megelni, de megis. Annyi jot hallottam Ausztraliarol, hogy oda szivesen kikoltoznek. Olaszorszagban is elnek szivesen.
Én 18 vagyok. Angliába szeretnék menni, de már nagyon. Sztem meglesz itthon az egyetemet, aztán húzok ki. Már alig várom. Egyszerûen elegem van Mo.ból. De mondjuk jöhet Németo. is. Ott már voltam párszor, az is tetszik, csak a nyelvvel vannak gondok. :)
Én meg pont, hogy hazavágyok.Konkrétan mi is Angliába lakunk.1hónapja.Hiányzik M.o. Pedig elõször jó bulinak tûnt. Mi is ketten vagyunk gyerekek, és anyával költöztünk.
Én Amerikával vagyok így, még tanulok, de remélem pár év mulva majd ott fogok élni :)
Én Írországgal vagyok így. Sajnos nem sok esélyem van, hogy oda költözzek a három hónapos fiammal, mivel egyedül nevelem. De nagyon vonz az az ország.
Én ironikus módon Görögországba vágyom, már nagyon rég óta. Számtalanszor volt alkalmam kint nyaralni és érdekes mód, soha nem azt éreztem, hogy külfödlön vagy, sokkal inkább, hogy haza érkeztem. Máig vissza akarok menni, de sajnos nem tudok görögül. Volt szerencsém bejárni fél Európát, köztük Angliában is voltam, de ez az ország tényle egészen egyedi, szoval nem tudom, mi ez nálam, csak egy érzés, hogy oda tartozom! :D
Én is bejártam fél Európát (még Amerikában és Afrikában is voltam), és nekem Olaszország a szívem választottja, mégpedig Róma. Tavaly tavasszal voltam ott elõször, és egyszerûen olyan gyönyörû, költõi az a hely, fõleg reggel, amikor a lélegzetelállító épületeket nyaldossák az elsõ napsugarak. Teljes önkívületben jártam az utcákat, egész végig úgy éreztem, mintha egy álomban lennék. És nem luxushotelben voltam, szóval nem a turista illúzió tévesztett meg - egy sima egyszerû kis szállóban voltunk. Valószínûnek tartom, hogy ha rövid idõre is, de ki fogok költözni a közeljövõben.

A péniszemen születésem óta van egy barna folt ugyan úgy érzek ott is stb csak nem tudom mire véljem egyszerü színelváltozás? Csak pár négyzetmili az egész.

Elöre köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A pénisz bõrén épp úgy lehet elszínezõdés, mint a testeden bárhol máshol. Ez nem baj.

A pénisz bõrén épp úgy lehet elszínezõdés, mint a testeden bárhol máshol. Ez nem baj.
Koordinátákat is kérünk! Anélkül hülyén halunk meg! Most komolyan, mit gondolsz, ki kíváncsi a te farkadra milliméteres beosztásban? Örülj, hogy van, oszt' aludjál!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem említeni ez a makkomon van a húgycsötöl balra ahol "2 válik a pénisz".(az egyik oldalon)
És ha most azt mondom, hogy a húgycsõtõl balra nem lehet a péniszeden színes folt, akkor mit csinálsz? Aludj már, ne parázz ilyen hülyeségeken...
Pigment.
Barna foltosodás nálam is van, körülmetélés utáni problémák egyike. Neked megvan a fitymád? Az elõbõr által takart részen, bõr alatt van a makkon ilyen jelenség? Dörzsölõdéstõl elõjön ilyesmi többeken, de elõbõr alatt nem nagyon, max fertõzés miatt lehet, de ez se biztos, csak én úgy sejtem

Már rég nincs epehólyagom de most úgy érzem ott nyom valami, lehet hogy ettől fáj a gyomrom is?

Legjobb válasz: Nekem sincs már 9 éve epehólyagom, és mégis szoktam nyomást érezni a helyén, pláne ha bezabálok.

Nekem sincs már 9 éve epehólyagom, és mégis szoktam nyomást érezni a helyén, pláne ha bezabálok.

22 hetes terhes vagyok. A párommal közösen terveztük a babát, ő is akarta. Most pedig úgy érzem, hogy nem akarja. Úgy érzem el kar hagyni, alig beszélünk. Messzire dolgozik és így csak nehezebb. Szeretem őt, de mit csináljak még, hogy jobb legyen?

Legjobb válasz: Szia, Mindenféleképpen beszéld meg vele a problémáidat, mert lehet, hogy csupán félreértés az egész.Azt hiszem nekem is olyan hormon túltengésem lehet, csinálok néha olyan feszkót semmiségen amit félreértek és úgy érzem majd meg halok ki esik a szívem a helyérõl.Biztosan most belehúzott a melóba, több pénzt akar hazavinni, esetleg úgy érzi nem tud eltartani egy családot és ettõl bizonyítani akar és még többet és még többet..... Mindenesetre nagyon remélem, hogy tényleg errõl van szó.Ritka eset az, hogy tervezett babát az ember felad.Legalábbis én nem tudom elképzelni, az olyan embert le tudnám hányni.Keress valakit magad mellé, hogy ne érezd egyedül magad míg távol van szülõk, barátnõ akárki, esetleg neten kismamákat...Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen...Boldog babavárást.. 18 hetes kismami

Szia, Mindenféleképpen beszéld meg vele a problémáidat, mert lehet, hogy csupán félreértés az egész.Azt hiszem nekem is olyan hormon túltengésem lehet, csinálok néha olyan feszkót semmiségen amit félreértek és úgy érzem majd meg halok ki esik a szívem a helyérõl.Biztosan most belehúzott a melóba, több pénzt akar hazavinni, esetleg úgy érzi nem tud eltartani egy családot és ettõl bizonyítani akar és még többet és még többet..... Mindenesetre nagyon remélem, hogy tényleg errõl van szó.Ritka eset az, hogy tervezett babát az ember felad.Legalábbis én nem tudom elképzelni, az olyan embert le tudnám hányni.Keress valakit magad mellé, hogy ne érezd egyedül magad míg távol van szülõk, barátnõ akárki, esetleg neten kismamákat...Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen...Boldog babavárást.. 18 hetes kismami
nem lehet hogy csak a terhességnek köszönhetöen vagy egy kicsit érzékenyebb lelkileg és bemagyarázod magadnak a legjobb amit tehetsz hogy beszélsz vele nekem is szokak ilyen gondolataim támadni :) mi egy helyen dolgoztunk én most tp-en vagyik és ilyen kérdésekel bombázom hogy ugye most ezzel meg azzal meg akarsz csalni pedig munkából egyenesenhaza jön és mindenhova együt megyünk csak ez ilyen bebeszélés és akkor is tudom mikor kérdezem mégis megkérdezem de ö megnyugtat és utána jó szerintem kérdezél rá mondjad neki hogy értsen meg és ne haragudjon ha most streszeled de neked se könyü és szükséged van arra hogy kimutasa hogy szeret és biztonságba vagy melette biztos meg fog nyugtatni ja és szeretkezz vele ha nem vagy eltiltva lehet hogy azt hiányoljja ?szoritok neked és mindig mindent beszélj meg vele de ne legyél hisztis csak nyugodtan biztos helyre jön minden jó baba várást együt nektek

Évek óta nem tudok újra szerelemes lenni. Nagyjából 5 éve ugyanazt a lányt szeretem, nem tudom elfelejteni. Voltak azóta kapcsolataim de egyik lányt se szerettem úgy mint őt. Úgy érzem soha nem fogok hozzá hasonlót találni. Ismerős valakinek az érzé?

Legjobb válasz: ismerõs bár nekem nem tartott ilyen sokáig. nekem úgy sikerült elfelejtenem hogy találtam olyan dolgot vele kapcsolatban amit ki nem állhattam. esetemben tetkót csináltatott a csuklójára. ez pont elég volt ahhoz hogy továbblépjek.

ismerõs bár nekem nem tartott ilyen sokáig. nekem úgy sikerült elfelejtenem hogy találtam olyan dolgot vele kapcsolatban amit ki nem állhattam. esetemben tetkót csináltatott a csuklójára. ez pont elég volt ahhoz hogy továbblépjek.
A kérdező hozzászólása: Én sajnos nem igazán tudok ilyet :(. Már gimnáziumban alakult valami közöttünk, de aztán végül csak évekre rá jöttünk össze. A legnagyobb problémám az, hogy minden lányban õt keresem, és így senki se felel meg igazán. Mostanában egyre jobban zavar ez az érzés, de tényleg nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni.
Vannak nagy szerelmek amelyek örök nyomot hagynak. Ezzel nem sokat tudsz tenni. De egy új szerelem mellett ez már csak emlék lesz, és egy idõ után már nem zavar. Nálad úgy tûnik ez nagyon hosszú idõ.
Igen, ismerõs. 13 éves voltam, amikor rájöttem, hogy jobban szeretem, mint egy szimpla barátot. Késõbb összejöttünk. Bõ egy évig tartott a dolog. Lett másik kapcsolatom, egy olyan valakivel, aki külsõre és belsõre is nagyon hasonlított rá. Aztán vele is vége lett... Kezd elegem lenni abból, hogy mindig az ilyen típusú emberekbe szeretek bele, mert tudom, hogy nem lesz belõle semmi tartós, ugyanis egy idõ után jól átvágnak. És mégis õk kellenek nekem. Mások is érdeklõdnek irántam, és tudom, hogy velük is jól kijönnék, de a velük való kapcsolat túl egyszerû, biztos lenne, amit valamilyen okból kifolyólag unalmasnak képzelek. Most próbálkozik nálam valaki, aki nagyon szimpatikus, de megint nem érzem azt a szenvedélyt, azt az izgalmat, ami nekem hiányzik...
Nem tudnád esetleg felkeresni õt? Hátha lehet belõle valami.
A kérdező hozzászólása: Gondolkoztam már rajta hogy megkeresem, és lehet ez lenne a legjobb megoldás :) . Így legalább kiderülne, hogy van-e esély a közös jövõre. Köszi mindenkinek a válaszokat!!!:)

Úgy érzem túl kevés időt töltünk együtt a párommal, de szerintem őt ez nem zavarja hiába mondom neki. mit csináljak?

4 éve vagyunk együtt a párommal, még nem élünk együtt. úgy alakult az utóbbi időben, hogy csak a hétvégeken tudunk találkozni, de akkor sem tudunk kettesben lenni, vagy csak nagyon ritkán, mert a szüleihez, vagy valamelyik rokonához, barátjához kell mennünk. Értem, hogy mindenkire kell időt szakítani, de egymásra alig marad időnk. mit csináljak?

Legjobb válasz: Talán ülj le vele és beszélgessetek errõl? Mondd el neki, hogy úgy érzed, hogy ez a kapcsolatotok rovására megy és úgy érzed, hogy lassan elhidegültök egymástól és szét fogtok menni. Ha ez nem ijeszti meg, akkor már nem is érdekled igazán...

Talán ülj le vele és beszélgessetek errõl? Mondd el neki, hogy úgy érzed, hogy ez a kapcsolatotok rovására megy és úgy érzed, hogy lassan elhidegültök egymástól és szét fogtok menni. Ha ez nem ijeszti meg, akkor már nem is érdekled igazán...
A kérdező hozzászólása: már mondtam neki, de azt mondja, hogy semmire sincs ideje. a családját is alig látja, és a barátaival is nagyon ritkán találkozik.
márpedig közöld vele, hogy neked ez így nem jó. ha nem érti meg akkor csókolom. ha nem akarsz szakítani vele akkor is mutasd meg neki valahogy, hogy te nem olyan dolog vagy ami jár és igazból - persze a legtökéletesebb kapcsolatban is van amit le kell nyelni a másiknak - nem feltétlenül kell elviselned minden hülyeségét.

Miert van ha alvas kozben neznek engem azonnal felebredek? tobbszor is ugy erzem hogy neznek almomban, de tudom hogy nincs ott senki. Altalaban megerzem ha neznek engem, ez mire utal?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Engem is irritál, hogyha néznek! Velem még nem fordult elõ, hogy csalt az érzékem. Van amikor ha valaki bejön a szobámba, arra kelek azonnal, hogy valaki néz. Sokszor össze is vesztem édesapámmal, hogy ne jöjjön be a szobámba és ne bámuljon, hiába azt akarja megnézni, hogy jól vagyok-e, de nem tudok aludni úgy! De ha pl a kutyám bámul rám, arra is felkelek! Semmire nem utal! Egyszerüen csak nem alszol mélyen, ha ébren van az ember is érzi, hogyha valaki nézi. Ennyi.

Kedves Kérdezõ! Engem is irritál, hogyha néznek! Velem még nem fordult elõ, hogy csalt az érzékem. Van amikor ha valaki bejön a szobámba, arra kelek azonnal, hogy valaki néz. Sokszor össze is vesztem édesapámmal, hogy ne jöjjön be a szobámba és ne bámuljon, hiába azt akarja megnézni, hogy jól vagyok-e, de nem tudok aludni úgy! De ha pl a kutyám bámul rám, arra is felkelek! Semmire nem utal! Egyszerüen csak nem alszol mélyen, ha ébren van az ember is érzi, hogyha valaki nézi. Ennyi.
Illetve lehet erre más magyarázat is, ha az ember hisz a szellemvilágban, vagy csak nézd meg a paranormal activity 2-t. :)

Kivándorolnátok olyan országba, ahol a gazdaság, fizetés, anyagiak rosszabbak, mint Magyarországon, viszont úgy érzitek, hogy ott boldogabb életetek lehetne, mert jobban tetszik az ottani kultúra, mentalitás, közeg, életritmus?

Én most így vagyok Ukrajnával és Romániával, nagyon tetszenek ezek az országok a fent említett okokból (lehet, hogy azért mert szabolcs-szatmári vagyok és az ottani magyar kultúra már mutat ilyen keleti elemeket) viszont tudom, hogy ezek Magyarországnál rosszabb helyzet? országok, kevesebb a fizetés stb.

Legjobb válasz: Azért ott se nyomorog ám mindenki, a jó állás alatt nem azt értem, hogy rengeteg pénzt akarok keresni, csak kb. annyit, amennyibõl úgy megélhetek, mint egy átlag magyar. Ez azért nem lenne ám sokkal több mint amit a helyi átlag emberek keresnek (mondjuk egy nagyvárosban, mert ott azért a vidék-város különbségek tényleg óriásiak). Egy kisinyovi trolibuszvezetõ pl. 5000 moldáv lejt keres. Ez kb 80000Ft átváltva, viszont mivel ott az árak kb. a magyarországiak fele, így az ott arra elég, mint Magyarországon egy 160000Ft-os fizetés, ami azért nem egy halálosan kevés összeg, és azt se lehet épp mondani, hogy a trolibuszvezetõ az valami "elit" tagja lenne.

Azért ott se nyomorog ám mindenki, a jó állás alatt nem azt értem, hogy rengeteg pénzt akarok keresni, csak kb. annyit, amennyibõl úgy megélhetek, mint egy átlag magyar. Ez azért nem lenne ám sokkal több mint amit a helyi átlag emberek keresnek (mondjuk egy nagyvárosban, mert ott azért a vidék-város különbségek tényleg óriásiak). Egy kisinyovi trolibuszvezetõ pl. 5000 moldáv lejt keres. Ez kb 80000Ft átváltva, viszont mivel ott az árak kb. a magyarországiak fele, így az ott arra elég, mint Magyarországon egy 160000Ft-os fizetés, ami azért nem egy halálosan kevés összeg, és azt se lehet épp mondani, hogy a trolibuszvezetõ az valami "elit" tagja lenne.
Én tuti, hogy nem költöznék keletebbre. Ott se lennék boldogabb egy idõ után, ha a fizum épp elég lenne a számlákra, és hidd el, akkor a kultúra, meg az életritmus szart se fog érni. Fontosabb, hogy jól éljek, mint az életritmus, meg a közeg.
Ez nehéz kérdés, mert azt az elégedettséget, amit esetleg a neked jobban tetszõ környezet okoz hamar elvihetik a napi gondok. De például úgy simán elköltöznék egy ilyen országba (nekem pl. Moldova ilyen), hogy ha ott egy normál életszínvonalat biztosító munkát tudok találni magamnak. Hiszen azért ezekben az országokban is meg lehet élni rendesen, ha az embernek egy jó állása van.
A kérdező hozzászólása: Hát, ha ilyen országban "jó állásom" lenne, akkor nem úgy élnék, mint az átlagemberek, hanem az elitbe tartoznék, akinek kb. az egész bolygón egyforma élete van, és máris nem tapasztalnám a helyiek kultúráját szokásait. Szerintem az ilyen országokban hozzá tartozik a köznapi élethez a "nyomorgás" úgy, ahogy pl. Norvégiában meg mindenki gazdag.
Hát, attól függ, hol van az az ország. Európán kívül sok olyan egzotikus hely van, ahol a GDP kisebb, mint nálunk, de a környezet olyan szép, hogy simán bevállalnám.
Én Ukrajnába szeretnék kivándorolni. Félig ukrán vagyok, magyarul anyanyelvi szinten tudok, de ukránul sajnos csak alapszinten. Mindenesetre én ukrajnát sokkal jobban szeretem, közelebb áll hozzám a mentalitás, a kultúra és egyszerûen imádok ott lenni. No meg ha kimegyek, akkor a passzív nyelvtudásomat seperc alatt felfejleszthetem. Szerintem nyugodtan menj ki, ha úgy gondolod, jobban érzed majd magad. Elõtte viszont én még biztosan kimennék Nyugat-Európába is, hogy majd ne nulláról kelljen indulnom.

Evés közben félre nyeltem, és most úgy érzem hogy az orromban van valami ez miatt. Megoldódhat magától a probléma idővel és elmúlik, vagy ha ott van akkor csak orvosi úton lehet csinálni valamit?

Legjobb válasz: Ha netán tényleg ott lenne, és darabos az a valami, akkor akár veszélyes is lehet, mert belégzéskor visszakerülhet a légutakba (akár alvás közben is). Ha tényleg, határozottan érzed, hogy ott van - menj gégészetre!

Ha netán tényleg ott lenne, és darabos az a valami, akkor akár veszélyes is lehet, mert belégzéskor visszakerülhet a légutakba (akár alvás közben is). Ha tényleg, határozottan érzed, hogy ott van - menj gégészetre!
Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha pl. rizses etelt eszem es kozben tusszentek egyet - nem mellekesen gyulolom az erzest. Ekkor nekem is van, hogy felkerul az etel az orromba. Azt javaslom a szokottnal is erosebben fujd ki az orrod ugy, hogy zard ossze a geged (vagy mit, ott lenn) adj neki egy levego-loketet :-) Ja es termeszetesen azt mar majd ne edd meg... :D
A kérdező hozzászólása: nem nagyon tudom kifújni, reggelre el is dugult egy kicsit az orrom, de nem vészesen mert rendesen kapok levegõt:) növényi eredetû ételrõl van szó, (kámosztáshúdból került fel kis mennyiségû káposzta)lebomolhat az oromban is?
Az orrod nem tud emészteni... Max. belerohad. Miért nem mész gégészetre?
Ez jó. Kámosztáshúd-az milyen kaja? Na szóval viccen kívül. Tehát nem tudtad kifújni, ezért csinálj úgy mint amikor turházni szoktál és köpd ki a trutyit. A bacilusok is megkajálnák, de ne várd meg, mert arcüreg gyulladás lehet a vége.

Tampont levettem és normális ha úgy érzem mintha még mindig ott lenne?

13 éves vagyok és most próbálkoztam vele először és rengetegszer próbálkoztam mert nem nagyon ment aztán úgy döntöttem hogy marad a kudarc de még most is úgy érzem mint ha méh mindig ott lenne ez normális ?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdésem. "Rengetegszer próbálkoztam mert nem nagyon ment aztán úgy döntöttem marad a kudarc". Akkor most azvan hogy feltetted, de attól még véreztél és kellett volna betét is? Vagy az van hogy nem ment be. Mert ha feltetted, de nem fogta fel a vért, viszont szemlátomásra egybe kitudtad húzni a tampont akkor nem hiszem hogy bent maradt :) Maximum a furcsa érzés miatt érzed úgy meg még beis beszéled :)

Nem értem a kérdésem. "Rengetegszer próbálkoztam mert nem nagyon ment aztán úgy döntöttem marad a kudarc". Akkor most azvan hogy feltetted, de attól még véreztél és kellett volna betét is? Vagy az van hogy nem ment be. Mert ha feltetted, de nem fogta fel a vért, viszont szemlátomásra egybe kitudtad húzni a tampont akkor nem hiszem hogy bent maradt :) Maximum a furcsa érzés miatt érzed úgy meg még beis beszéled :)
bocsi kérdésed*
A kérdező hozzászólása: hát betét az maradt az a kudarc hogy nem tudtam feltenni normálisan és aztá nem próbálkoztam többet
Szerintem kicsit kidörzsölhetett, azért lehet ez az érzés.Levetted a teljes fólia borítását?Mert a kezdõk hajlamosak rajta hagyni a csomagolás egy részét.Gyakoroljál saját, sikosítóval bekent újjal, próbáld úgy megtapasztalni a helyes irányt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!