Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, mindjárt megjön, ez (5 db)

A ciklusom 6. napján vagyok, és úgy érzem mindjárt megjön megint. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: ne aggódj, nem fog megint megjönni. a méhed "mozgolódik" a ciklus elején, azt érzed...

ne aggódj, nem fog megint megjönni. a méhed "mozgolódik" a ciklus elején, azt érzed...
A kérdező hozzászólása: Ilyet még nem tapasztaltam, és kicsit megijedtem. Köszi a választ!

Úgy érzem, hogy mindjárt megjön, ez lehet peteérés? Május 21-én volt az utolsó mensim első napja.

Legjobb válasz: Hány napos ciklusaid szoktak lenni? Mert kb a ciklus közepén van pé. Szóval ha olyan 30 naposak a ciklusaid, akkor pont pé-d van, azaz lehet, hogy attól van. Nagyon más okot nem tudok elképzelni.

Hány napos ciklusaid szoktak lenni? Mert kb a ciklus közepén van pé. Szóval ha olyan 30 naposak a ciklusaid, akkor pont pé-d van, azaz lehet, hogy attól van. Nagyon más okot nem tudok elképzelni.

Úgy érzem már egy hete, hogy mindjárt megjön, de semmi. Kétnaponta nagyon kevés, halvány barnázásom van, de nem vér. Közben pedig sokszor érzem úgy, hogy pillanatok múlva megjön. Mi lehet ez?

Az orvos norcolutot írt fel, ha nem jönne meg. Tesztem egy hete reggel negatív, azóta nagyon érzékeny a mellem, és van ez a görcsölés. Nem merem elkezdeni a bogyót, mert mivan, ha mégis....

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid, Hanyadik napon vagy?

Hány naposak a ciklusaid, Hanyadik napon vagy?
Ha egy hete teszteltél, akkor szerintem már nyugodtan tesztelhetsz megint reggeli vizeletbõl!
A kérdező hozzászólása: Mostanában hosszúak, akadt egy kis gond is(hormonprobléma), de az utóbbi négy hónapban már rendesen, kb. 35 napra megjött. Ma vagyok a 48. napon már. :(( Szerintem már akkor kimutatta volna...
szerintem csinalj egy tesztet , lehet , hogy allapotos vagy .


Ez még bármi lehet. Túlságosan figyeled magad. Ilyen korán még nincs jele annak, hogy sikerült vagy sem.

2 nappal ezelőtt nem vártam. Most úgy érzem, hogy mindjárt megjön, de semmi. Viszont belül fehér krémes-darabos valami van, akkor vettem észre, mikor felraktam egy tampont a biztonság kedvéért. Ez mit jelent, a nem várt előjele?

Legjobb válasz: Ha nincs meg minek tampon?????? Nem lenne elég egy kisbetét?(biztonság kedvéért) Bocs az off-ért! A folyás semmit nem jelent! Csinálj egy tesztet,az majd megmondja a tutit! :)

Ha nincs meg minek tampon?????? Nem lenne elég egy kisbetét?(biztonság kedvéért) Bocs az off-ért! A folyás semmit nem jelent! Csinálj egy tesztet, az majd megmondja a tutit! :)
A kérdező hozzászólása: azért kellett tampon, mert mikor nekem megjön, akkor az 1. perctõl kezdve nagyon erõs, és most 1 ideig nem leszek wc közelben. és nem akarok elázni. és mint mondtam mindjárt megjön érzésem van. de azért köszi a választ.
Amikor babás lettem, nekem is ilyen darabos fehér krémes pici folyásom volt, és minden percben úgy éreztem, hogy mindjárt megjön, de nem jött.Szerintem csinálj egy tesztet, és írd meg mi lett az eredmény!Drukkolok! 21hetes km
Baba!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!