Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, mindjárt megjön, (15 db)

A ciklusom 6. napján vagyok, és úgy érzem mindjárt megjön megint. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: ne aggódj, nem fog megint megjönni. a méhed "mozgolódik" a ciklus elején, azt érzed...

ne aggódj, nem fog megint megjönni. a méhed "mozgolódik" a ciklus elején, azt érzed...
A kérdező hozzászólása: Ilyet még nem tapasztaltam, és kicsit megijedtem. Köszi a választ!
Akár már holnap reggel tesztelhetsz. Remélem sikerült a baba!
nekem 15. -én kellett volna (nem) megjönnie, ami el is maradt, így péntek reggel csináltam egy tesztet, ami pozitív lett!! szóval szerintem már nyudostan csinálj tesztet, de inkább reggel, még érzékeny teszttel is!! szorítok, remélem, babás leszel!! :)

Normális dolog az hogy úgy érzem mindjárt megjön, sőt néha hogy meg is van? Félek mert terhesség elején vagyok!

Legjobb válasz: igen telejsen normális. A koarai terhesség tünetei megegyeznek a pre mens tünetekkel. Késöbb is valószinüleg lesznek húzódások nyilalások stb. Ez is normális mivel nõ a méhed majd nyúlnak a szalagok stb. ritka az akinek semmi ilyen tünete nincs.

igen telejsen normális. A koarai terhesség tünetei megegyeznek a pre mens tünetekkel. Késöbb is valószinüleg lesznek húzódások nyilalások stb. Ez is normális mivel nõ a méhed majd nyúlnak a szalagok stb. ritka az akinek semmi ilyen tünete nincs.
A kérdező hozzászólása: Fuuuuu! Hát nem is tudom hogy lehet ezt kibírni. Folyton wcre járok de félek kimenni. Még nagyon az elején vagyok és 2 hét múlva megyek vissza akkor derül ki minden. Szörnyû
Hát azért én lennék a helyedben.... Nyugi nem lesz gond, ez telejsen természetes.
A kérdező hozzászólása: Remélem. És szoritok hogy te is hamar legyél ilyen helyzetben.
A kérdező hozzászólása: Amúgy sokáig tart ez az érzés? Es általában egész nap vagy csak neha?
Nekem sokáig tartott, aztán a doki mondta, hogy nyugodtan szedjek Magne B6-ot, attól jobb lesz, és tényleg. Nekünk a családban külön szavunk volt arra, amit Te is leírtál (nem merek kimenni a WC-re, mert hátha vérzek): pisi-para. :-) Szóval ugyanezt éreztem én is az elején, nekem a 14. hét körül múlt el, most (18. hét) másfajta húzódást érzek, de néha még az is emlékeztet a mensis fájdalomra.
Én nem tudom mennyi ideig tartott de borzalmas volt az a nem várt elöötti pár nap és azok a napok teljesen ugyanugy görcsöltem mint akinek megvan söt még volt hogy jobban fájt én is állandoan wc-re jártam.....nagyon stresszelt az érzés néha vettem be nospat magnéziumot is szedtem.
Nekem a 4., 5., 6. hétre volt jellemzõ a mindjárt megjön-görcsölés, de enyhébben, mint amikor tényleg megjön. A nemvárt körüli napokban intenzívebben, utána csak esténként. (De nekem mondjuk nagy fájdalmaim voltak mindig menzeszkor.) A 7. héttõl aztán visszasírtam ezt a nyugis idõszakot, az állandó hányinger padlóra küldött. 11+7 hkm

3 napom van nem vártig.1hete úgy érzem mindjárt megjön. A derekam nagyon fáj, meg a cicim is érzékeny bő folyásom van még néha puffadok. Szerintetek lehetek terhes? (ilyenek nekem nem szoktak lenni mensi előtt)

ja és a h?m egy hete állandóan 36,9-37

Legjobb válasz: Lehetsz. Bár pont ezek a tüneteim mensi elõtt,de nem vagyunk egyformák. Ha nem bírod a 3 napot kivárni,akkor holnap tesztelj egyet. :)

Lehetsz. Bár pont ezek a tüneteim mensi elõtt, de nem vagyunk egyformák. Ha nem bírod a 3 napot kivárni, akkor holnap tesztelj egyet. :)
A kérdező hozzászólása: jaja úgy legyen!!!++++++
Drukkolok Magunknak!!!:-))) ++++++
A kérdező hozzászólása: oké drukkolok neked meg persze magamnak is!mindenképpen írok majd!!!!de te is drukkolj nekem!
Szia!:) Nekem is 3 napom van még a nemvártig:) A fenti tünetek nekem is megvannak..kivéve a derékfájás. Szorítok Neked, mindenféleképp irj majd, hogy alakulnak a dolgok. Én is várom már, hogy tesztelhessek.
A kérdező hozzászólása: de jó nektek.köszi a válaszokat!remélem nekem sem jön meg!
Lehetsz terhes. Nekem 5 nappal nemvárt elõtt voltak u.ilyen tüneteim, ja, derékfájás nem volt, hányinger igen. Nem várt elõtti este teszteltem egy negatívat, de csak nem jött meg... Most már itt rugdos a hasamban!
Nekem nemvárt elõtt 3 nappal pozitív lett a teszt ilyen tünetekkel! szorítok :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!bár nagyon kíváncsi vagyok, csak nem várt után szeretnék tesztelni.csak jó lenne egy kis biztatás hogy lehetséges!:)
A kérdező hozzászólása: ja azt akartam még kérdezni hogy neked volt valami barnás vagy rózsaszínes folyásod?

Úgy érzem már egy hete, hogy mindjárt megjön, de semmi. Kétnaponta nagyon kevés, halvány barnázásom van, de nem vér. Közben pedig sokszor érzem úgy, hogy pillanatok múlva megjön. Mi lehet ez?

Az orvos norcolutot írt fel, ha nem jönne meg. Tesztem egy hete reggel negatív, azóta nagyon érzékeny a mellem, és van ez a görcsölés. Nem merem elkezdeni a bogyót, mert mivan, ha mégis....

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid, Hanyadik napon vagy?

Hány naposak a ciklusaid, Hanyadik napon vagy?
Ha egy hete teszteltél, akkor szerintem már nyugodtan tesztelhetsz megint reggeli vizeletbõl!
A kérdező hozzászólása: Mostanában hosszúak, akadt egy kis gond is(hormonprobléma), de az utóbbi négy hónapban már rendesen, kb. 35 napra megjött. Ma vagyok a 48. napon már. :(( Szerintem már akkor kimutatta volna...
szerintem csinalj egy tesztet , lehet , hogy allapotos vagy .

Létezik, hogy vki még 5-6 nap után is érzi a pé-t? Ha 25én volt, akkor normális, hogy azóta is van fehér-krémes folyásom, görcsöl a hasam, igaz enyhébben, mindjárt megjön érzésem van, teljesen úgy érzem magam, mint amikor menstruálok, derekam is fáj?

De a mensiig még van 8 napom. Valakivel volt már ilyen? Ja meg hányingerem is van. Egyébként meg eddig még soha az életben nem vettem észre a pé-met. Nem volt semmi ilyen panaszom. Vagy normális, hogy pé és mensi között egyfolytában ezt érzi valaki?

2 napja úgy érzem, hogy mindjárt megjön, de egyenlőre semmi. Lehetek babás?

Elvileg szerda körülre nem várom.

Legjobb válasz: Szia..igen,lehet rá esély...nekem nemvárt elõtt 3nappal volt így.Arra keltem,hogy görcseim vannak..még mondtam is a páromnak,hogy most hamarább fog megjönni,pedig mindig 28 napos.Persze nem jött meg, és nemvárt napján sem..aztán a 30.ciklusnapon délután teszteltem erõs pozitívat ,de akkor már sejtettem ,hogy nem vagyok egyedül,mert túl sok volt a nem megszokott tünet :) 5+3 hkm

Szia..igen, lehet rá esély...nekem nemvárt elõtt 3nappal volt így.Arra keltem, hogy görcseim vannak..még mondtam is a páromnak, hogy most hamarább fog megjönni, pedig mindig 28 napos.Persze nem jött meg, és nemvárt napján sem..aztán a 30.ciklusnapon délután teszteltem erõs pozitívat , de akkor már sejtettem , hogy nem vagyok egyedül, mert túl sok volt a nem megszokott tünet :) 5+3 hkm
Ez még bármi lehet. Túlságosan figyeled magad. Ilyen korán még nincs jele annak, hogy sikerült vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy! Mindenképpen írok majd, hogy mik a fejlemények!:)
Igen!!
Szupeeeeer!!!! Gratulálok!! :) Kellemes karácsonyi ünnepeket Nektek, és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem... Pozitíííííív!!!!!! El sem hiszem!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Szép napot mindenkinek!!!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, hogy érdeklõdsz.:) Az újság az, hogy azt hittem, van még itthon egy teszt, de reggel kiderült, hogy rosszul gondoltam...:S Vettem ma, de nap közben nem akartam megcsinálni, így holnap reggel tesztelek majd, mindenképpen megírom majd az eredményt, de nagyon csodálkoznék, ha pozitív lenne, és nagyon-nagyon boldog is lennék... Holnap írok.
Hétfõ van!! Mi újság??
Én is azt éreztem, hogy megfog jönni folyamamtosan wc-re jártam mert abban a tudatban voltam, h most tuti megjött, még betétet is tettem be!:-) És hála istennek semmi:-) Most 34 hetes vagyok:-) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Ja, azt kifelejtettem, hogy hétfõn negatív lett, de nekem általában nem félidõben van peteérésem - ha van -, hanem késõbb.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is reménykedek!!!:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ezért is kérdezem. Hétfõn teszteltem, aznap kellett volna megjönnie, azóta sem jött meg, viszont elég gyakran érzem úgy, hogy meg fog jönni. Az újabb teszttel várni akarok hétfõig, ezért kérdeztem, de várok még további válaszokat. Hányingerem is van, meg elég aluszékony is lettem, de ebbõl bármi lehet még, Baba is, meg meg is jöhet...
határozottan igen. aztán mész a wc-re és semmi, ugye? reméljük :)
terhes vagy? Lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nektek is kellemes karácsonyi ünnepeket!!:)

31 napon vagyok, a 29. napon negatívat teszteltem de még mindig nem jött meg. Már 4 napja mindjárt megjön érzésem van, úgy érzem állandóan mintha fullra tele lenne a hasam, kicsit feszülnek a melleim. Lehet még baba vagy? Mikor teszteljek?

Teljesen száraz vagyok, semmilyen folyásom nincs. Nagyon levertnek érzem magam és szédülök.

Legjobb válasz: Amíg meg nem jön, van remény. tesztelni bármikor érdemes, a HCG mennyisége kétnaponta megduplázódik terhesség esetén. Azaz ha tegbapelõtt épp nem mutatta ki a teszt, akkor holnap már épp kimutathatja.

Amíg meg nem jön, van remény. tesztelni bármikor érdemes, a HCG mennyisége kétnaponta megduplázódik terhesség esetén. Azaz ha tegbapelõtt épp nem mutatta ki a teszt, akkor holnap már épp kimutathatja.
Mikor kellett volna megjönnie? Megy a drukk, hogy hamarosan pozitívat teszteljél, míg nem jön meg van remény!!! Írj majd ha csináltál újra tesztet és, hogy mi lett!!!
Szia! Csináltál másik tesztet?Hogy vagy, mi újság van veled?
A kérdező hozzászólása: Csináltam megint tesztet, és halványan de OTT A CSÍK!!!! Nagyon boldog vagyok!
Jújj de jó!:-)Halvány csík is csík!!!!Akkor még halkan de annál nagyobb szeretettel Gratulálok!!!!Írd meg légyszi ha voltál orvosnál, hogy mi újság van! Puszi Ági(utolsó voltam)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!