Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, már egy (227 db)

Úgy érzem már egy hete, hogy mindjárt megjön, de semmi. Kétnaponta nagyon kevés, halvány barnázásom van, de nem vér. Közben pedig sokszor érzem úgy, hogy pillanatok múlva megjön. Mi lehet ez?

Az orvos norcolutot írt fel, ha nem jönne meg. Tesztem egy hete reggel negatív, azóta nagyon érzékeny a mellem, és van ez a görcsölés. Nem merem elkezdeni a bogyót, mert mivan, ha mégis....

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid, Hanyadik napon vagy?

Hány naposak a ciklusaid, Hanyadik napon vagy?
Ha egy hete teszteltél, akkor szerintem már nyugodtan tesztelhetsz megint reggeli vizeletbõl!
A kérdező hozzászólása: Mostanában hosszúak, akadt egy kis gond is(hormonprobléma), de az utóbbi négy hónapban már rendesen, kb. 35 napra megjött. Ma vagyok a 48. napon már. :(( Szerintem már akkor kimutatta volna...
szerintem csinalj egy tesztet , lehet , hogy allapotos vagy .

Miért van az, hogy sokszor úgy érzem, mintha egy dolog velem már megtörtént volna a korábbiakban?

Legjobb válasz: ezt hívják deja vu.nak (dézsá vü, így már biztos hallottad. ) Több magyarázat létezik rá, a legtudományosabb az, hogy az egyik szemed által befogott képet az agyad hamarabb értelmezi, így a másiknak már az megtörtént, ezért érzed. Vannak ezoterikus magyarázatok is, hogy elõzõ életedben már láttad ezt, esetleg Mátrixban élünk, és néha hiba csúszik a programba. :D

ezt hívják deja vu.nak (dézsá vü, így már biztos hallottad. ) Több magyarázat létezik rá, a legtudományosabb az, hogy az egyik szemed által befogott képet az agyad hamarabb értelmezi, így a másiknak már az megtörtént, ezért érzed. Vannak ezoterikus magyarázatok is, hogy elõzõ életedben már láttad ezt, esetleg Mátrixban élünk, és néha hiba csúszik a programba. :D
Szia! Ilyen velem is sokszor elõfordul, de nem mindig, sõtt elég ritkán van az a borzongató Dejavu érzés, de az, hogy mintha ez már lett volna, az sokszor van. Én arra tudok gondolni, hogy gyakran vagy olyan hejzetben. Vagy régi emlék, ami egyszercsak feltör. Változtatni úgyse lehet:(
Ilyen már velem is gyakran elõfordult.Arra gondoltam , hogy talán megálmodtam , de ezek szerint...Ez a világ ki tudja hányadik csodája.

20 hónapos gyermekkel kinek hogyan zajlik egy napja? Én úgy érzem, már gyerektársaságra lenne szüksége a lányomnak.

Legjobb válasz: Az én fiam a másik véglet, õ inkább egyedül játszi, nehezen barátkozik, én meg pont ezért érzem, hogy szüksége van a gyerekek társaságára. 7-kor kelünk, reggeli, játék, pakolászás. 9-11-ig séta, vásárlás, játszótér 12-kor ebéd 13-15-ig alvás aztán vagy kimegyünk vagy elmegyünk valahova vagy bent vagyunk, ha esik pl. fél 8-kor fürdés vacsora 9-re már alszik Nálatok kérdezõ hogy zajlik egy nap?

Az én fiam a másik véglet, õ inkább egyedül játszi, nehezen barátkozik, én meg pont ezért érzem, hogy szüksége van a gyerekek társaságára. 7-kor kelünk, reggeli, játék, pakolászás. 9-11-ig séta, vásárlás, játszótér 12-kor ebéd 13-15-ig alvás aztán vagy kimegyünk vagy elmegyünk valahova vagy bent vagyunk, ha esik pl. fél 8-kor fürdés vacsora 9-re már alszik Nálatok kérdezõ hogy zajlik egy nap?
Kisfiam alig várja, hogy menjünk ki, játszótérre, sétálni, csak találkozzunk emberekkel, gyermekekkel, babákkal. Igen, õ nagyon szeret más gyermekekkel lenni. Nem mellettük, hanem velük játszik. Fõleg idõsebbekkel játszana. Napunk: Délelõtt ebédig kint vagyunk. Ebéd Alvás Délután már ritkán megyünk ki, mert 5-6 körül ébred és akkor már bent játszunk együtt. 21 hónapos lesz
10-12 játszótér, 5-6-7- ig játszótér! Elúnja magát bent egy idõ után! Esõben esõkabát gumicsizma, hidegben meg jól felöltözünk!
A kérdező hozzászólása: Hú, hát napirendünk nem igazán van. Egyedül az alvás meg az étkezések fixek. Vagy csavizunk , piacozunk, vásárolunk, kimegyünk a fõtérre, a kertbe otthon, bent a nappaliban , bent a játszószobában, Némót nézünk..kb ennyi. Persze közben keveset játszom vele, mert vagy fõzök, takarítok, pakolok stb.
szerintem ez a mit te leírtál az nagyon jó.hisz azt írtad mentek csavarogni, bevásárolni.mi reggel felébredünk, reggelizünk aztán elmegyünk a boltba, és elintézek ezt azt, posta meg ilyenek.Aztán kint játszik még az udvaron, labdázunk, focizunk, macskát kergetünk.õ nem eszik alvás elõtt, csak keveset így dél körül kap egy kis krémtúrót vagy valami mást, és megy aludni, kb 2 és fél 3 órát alszik, utána ebédeleünk, ha jó idõ van, és nem fúj nagyon a szél, vagy zuhog az esõ akkor megint lemegyünk az udvarra, vagy kimegyünk az utcára sétálnimás babákkal ismerkedünk.5 körül feljövünk, játszunk, vagyis õ játszik, én meg csinálom a dolgom, 6 körül vacsizik, néz egy mesét, vagyis megy egy mese, mert ritkán nézi egy helyben, közben motorozik, rajzol, vagy mással játszik.7 kor fürdés, majd kap tápszert, és kis babusgatás után megy aludni.a nem minden nap ilyen, mert van hogy jön ismerõs a babával, vagy mi megyünk más babákhoz.és olyan is van, hogy átjönnek az unokatesói és velük nagyon szépen elszórakozik.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem nincs babás ismerõsöm, se közel, se távol. A sógornõmékhez szoktunk menni hetente egyszer, többször nem illik rátukmálni magunkat sztem :) Kérdezhetek valamit? Miért kell tápszert adni egy másfél évesnek???
utolsó vagyok.Azért mert megy a hasa a tejtõl.Nem kell.ha másnak semmi baja nincs a tejtõl akkor nyugodtan lehet neki adni, én inkább tápszert adok.Van tejérzékeny a családban.


Két hónapja szültem, azóta úgy érzem, fizikailag egy roncs vagyok. Ez már így marad?

A varratom meggyógyult, de nagy babám volt és a vádlimon, a combjaimon, a fenekemen, a hasamon mind megrepedt a b?r, a hasam még nem ment vissza, a melleim nagyok és lógnak, székrekedésem van egy hónapja és vizelettartási gondjaim is vannak. Éjszakai keléseknél pedig érzem, hogy az ízületeim is ki vannak készülve, alig bírok menni mikor felkelek szoptatni. Sportoló voltam, fitt szülés el?tt, ezért ez az állapot baromira nyomaszt.

Legjobb válasz: Két honap az nem sok idö.természetes ha panaszaid vannak. A csikok nem fognak eltünni,max,nem olyan erösen fog làtszani,mint most,de ez minden nönél,aki szült igy van. A hasad még nem ment vissza:még korai ,de neked is ràkellessz segiteni egy kis tornàval! Minden helyre fog àllni,de nem 2 honap alatt! Nemsokàra elkezd nöni a gyereked,olyan hirtelen gyorsan:9 aztàn lesz több idöd magadra is. Tovàbbra ia sportolhatsz majd,és fittebbnek érzed majd magad,de ne feledd teljesen a régi màr nem lehetsz! Anya lettél,és a szervezet valamelyest vàltozik!

Nem marad így (kivéve a csíkokat), csak sokkal nehezebb lesz visszanyerni a kondidat, mint régen. Kevesebb idõd jut magadra, kevesebb az energiád is. Próbálj meg türelmes lenni magadhoz, mert sokkal rosszabb, ha állandóan azon tiprod magad, hogy nézel ki. tudom, hogy közhelyeket írok, de ez az igazság. Nekem pl. kitágult nagyon a hüvelyem, és annyira zavar, annyira nyomaszt, hogy elutasítom a szexet. Szerinted jót tesz a kapcsolatomnak? Hát baromira nem. Így most a csíkos has, lógó mell, kitágult hüvely mellé felírhatom a kapcsolatom iránti aggodalmat is. És hát van egy gyereke is az ember lányának, ott vannak még az aggodalmak, hogy jól csinálom-e, jó anya vagyok-e, hogy néz ki a lakás, mosni kell, fõzni kell... Érted, mirõl beszélek? Ha túl sok nyomasztó dolgot engedsz be, megbolondulsz. A hasadnak adj idõt, visszamegy az, fõleg ha már tornázhatsz is. Ha már fogysz, jobbak lesznek az ízületeid is. A csíkok meg... hát, baszki (mondom mindig magamnak) EZ VAN!!! Én egyébként 2, 5 hónapja szültem.
Két honap az nem sok idö.természetes ha panaszaid vannak. A csikok nem fognak eltünni, max, nem olyan erösen fog làtszani, mint most, de ez minden nönél, aki szült igy van. A hasad még nem ment vissza:még korai , de neked is ràkellessz segiteni egy kis tornàval! Minden helyre fog àllni, de nem 2 honap alatt! Nemsokàra elkezd nöni a gyereked, olyan hirtelen gyorsan:9 aztàn lesz több idöd magadra is. Tovàbbra ia sportolhatsz majd, és fittebbnek érzed majd magad, de ne feledd teljesen a régi màr nem lehetsz! Anya lettél, és a szervezet valamelyest vàltozik!
Közel 4 hónapja szültem, de sokszor én sem vagyok még valami fényesen, pedig a babám már régóta átalussza az éjszakát.Sokáig éreztem én is gyengének magam, légszomjam volt és több hétig még a járás is nehezemre esett, állandóan leülhetnékem volt, de elkezdtem a babával sétálgatni egyre többet és elmúlt.Kitartás, minél több séta a friss levegõn és vitamin!
Nyugi és türelem!!! Nekem három hónap kellett, mire nagyjából összeszedtem magam. Sírtam a boldogságtól, hogy egy kicsit jobban vagyok mint a szülést követõen. Azt hittem, hogy a szörnyû állapot már sohasem fog elmúlni. Nagyon nehéz szülésem volt, de már teljesen jól vagyok! Hidd el, 2-3 hét és sokkal könnyebb lesz minden!!! Addig is pihenj sokat, és ne szégyellj segítséget kérni. Én nem foglalkoztam még a takarítással sem. Mindent a férjem csinált, és Anyukám is sokat segített. De ha ez nem kivitelezhetõ, biztosan vagy egy barát-barátnõ aki szívesen segít. Csak a Babáddal és magyddal törõdj! Kiratrás, jobb lesz!
Én még nem szültem de már nagyon szeretnék túl lenni rajta.Úgy érzem magam mint egy tehén.Én aki egy pörgös nõ voltam(és szeretnék ujra az lenni). Kicsit megrémít hogy mindenki azt írja már nem leszel olyan mint régen. Bisztosan nem, de nem szabad háttérbe szorítani a nõiességet sem.Nagyon sok olyan nõt ismerek akit az anyaság még nõiesebbé tett. Biztatok mindenkit hogy legyen erõs és bár biztosan nehéz de vegyen erõt magán és próbáljon újra nõ lenni.Nem könnyû nõnek lenni, de azok vagyunk és tegyünk azért hogy vonzók legyünk újra.Én ezzel biztatok mindenkit és magamat is. Minden jót!
Nekem is hetekig voltak vizelettartási problémáim, de mára már teljesen elmúlt! (7 hós a Babám) Kitartás! Én is csíkos maradtam, de ez tényleg sajna ezzel jár. Egyébként egy idõ után sokkal szebb lesz a bõröd is!
Majd kesobb, ha ott tudod hagyni a babat egy egy oracskara, elmenni mozogni, meg ilyenek, jobb lesz. Sajnos a szules ezzel jar, nem hazudok, sose leszel utana olyan fitt, de ennel lesz jobb is, hidd el!
A lányom után én is így éreztem magam, de a fiam után viszont már egy hónappal kutya bajom se volt.Most a harmadik babámat várom, de remélem õ utána se lesz semmi komoly bajom.A csíkokkal meg szerencsés voltam eddig nincs egy sem.:) És az alakom is a régi, pedig nem diétáztam soha az életemben.Azt kívánom minden leendõ anyukának, hogy járjanak õk is úgy, mint én.:)
A kérdező hozzászólása: Koszi az õszinte válaszokat. A csíkok zavarnak a legkevésbé, inkább a fizikai változás, hogy már nem vagyok olyan fitt mint régen. Naponta kb egy órát sétálunk a babóval, más tornát még egyelõre nem végzek. A régi súlyom is visszanyertem már, talán 1-2 kiló plusz van még rajtam. Szar szembesülni vele, hogy öregszem, 31 éves vagyok, erõm teljében kéne legye, erre szükségem lenne a babázáshoz is. Remélem mielõbb helyreállnak a dolgok, legalább az alapvetõ széklet-vizelet gondok. Jó egészséget mindenkinek!
Ha jól tudom, székrekedés elkerülése érdekében sok folyadékot kell inni (fõleg rostosat), vizelettartási problémára pedig az intim torna lehet a megoldás...

10. hetemben járok, és úgy érzem mintha egyik napról a másikra nőtt volna meg a pocakom. Ez már a baba lehet, és normális hogy már a 10. héten látszik a változás?

Egyébként sem vagyok egy karcsú alkat, mindig volt valamennyi hasam... de ez most teljesen más, hétf?n vettem észre hogy mintha egész máshogy kerekedne... nagyobb lett, és nem olyan puha petyhüdt mint mikor simán csak van egy kis pocim, hanem kicsit keményebb. Ez már ?? Amióta ezt észrevettem, sokkal többször kapom magam azon, hogy a hasamon hagyom a kezem, vagy öntudatlanul a hasamat simizem. Hja és ez az els? terhességem.

Legjobb válasz: Gratulálok:-) Nekem is ilyenkor kezdett látszani, és én sem vagyok nádszál. Igen, ez már lehet õ:-) Én is sokat simiztem, öntudatlan is, volt hogy úgy szoltak rám:-) Édes korszak, élvezd ki, hamar vége lesz:-)

Gratulálok:-) Nekem is ilyenkor kezdett látszani, és én sem vagyok nádszál. Igen, ez már lehet õ:-) Én is sokat simiztem, öntudatlan is, volt hogy úgy szoltak rám:-) Édes korszak, élvezd ki, hamar vége lesz:-)
En sem vagyok nadszal alkat, es nekem kb. a 13 het kornyeken kezdtek szoritani derekban a gatyak, de akkor meg senki sem vette eszre, hogy pocakosodom. Addig inkabb csak puffadtam, amitol nekem is kemenyebb volt a hasam. Szerintem te is egyelore puffadsz, de par heten belul mar latszodni is fog, tuti. Es bizony vannak olyan kismamak, akik osztonosen a pocakjukra rakjak a kezuket.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon élvezem :) És az is normális hogy egy picit keményebbnek érzem mint egyébként?
Én még csak a 6-7. héten vagyok, de már mondták, hogy látszik picurit. Merthogy volt ezelõtt is kicsi poci...:s khh, de azt mondta párom is, hogy most kerekebb. Nézegettem tükörben, de én semmit nem láttam, talán oldalról... Viszont van olyan nacim, amihez már nem kell öv! Jah és nem eszem nagyon sokat! én is szoktam simizni a hasam! és nekem is az elsõ!

Ötletek 22 hónapost hogyan lehetne még rávenni az evésre? Fejlődése is vontatott egy ideje úgy érzem már mindent végigzongoráztunk.

22 hónapos 4200 grammal 58 cm mel született, csak anyatejes volt már ekkor is havonta épphogy csak meghízta a kellő 500 grammot, volt hogy csak 250 et vagy annyit se ( de ez 4-5-6 hónapos kora között volt amikor is a mozgásfejlődés beindulására fogtuk a dokinővel együtt a dolgot). Õ a harmadik babám szóval volt már evés terén némi tapasztalatom (első gyerek nem volt jó evő és vékony alkat mind a mai napig de gyarapodásával nem volt gond hosszú vékony típus, a másik gyermekem pedig kifejezetten szeretett enni mindig is vele nem volt gond etéren.) 14 hónapos kora óta 10.5 kg és 85 cm azóta nem hízott és nem nőtt. Voltunk kivizsgáláson vérvételen, nem allergiás nincs felszívódási zavara. Sokat volt beteg de immunológiai gondja sincs "csak" az oviból hazahordott betegségek miatt beteg ennyit állítólag. Reggel iszik 150 ml tápszert többet sose akármit csinálok, este ugyanez. Azért iszik tápszert tej helyett mert abban is legalább van vitamin. Nappal reggelire negyed szelet kenyeret ha megeszik. Délben max. 200 grammot fogyaszt el főzelékből pár kocka hússal (mint egy csecsemő kb.) Gyümölcsökből max. 2-3 falatot. Johgurtot pudingot egyet eszik meg. Estére ismét vmi gabonaféle müzliből pár kanál vagy szintén egy pici szelet kenyér (természetesen kiskutyafülétől kezdve mindennel próbáltam már megkenni vagy hozzáadni, sonkát magában megeszi a párizsit is virsiből max. 1et májkrémet is annyit amennyi arra a pici fél szelet kenyérre megy). Édességet persze enne de azzal nem fogom tömni egész nap annak nincs értelme. Próbáltam már menza kaját hozatni hátha nem ízlik neki amit/ahogy én főzök de nem kéri semmivel se fogad el belőle többet. Odaültetem a nagyobbakkal egy asztalhoz mindig hátha az a baja hogy nem akarja hogy etessük hanem önállóan szeretné. Szétnyomkodja a kaját, eldobál belőle stb. azt meg nálunk tilos így olyankor kézmosás és vége az étkezésnek. (erre nem szeretném tanítani hogy bármit megcsinálhat az asztalnál vagy hogy majd szaladgálok utána egész álló nap hogy bejuttassak neki ételt). Ép értelmű kisfiú egyszerűen nem értem hogy hogy nem kapcsol ennyi idősen hogy enni kéne mert éhes lesz. Vagy nem lenne éhség érzete? Ja és egy éve szedi a vitamint béres cseppet felváltva.

Legjobb válasz: Lemaradt hogy mit iszik, nagy többségében vizet illetve gyümölcs levet szokott úgy 2 naponta kapni. De amúg nem egy nagy ivós úgy kell tukmálni azt is.

A kérdező hozzászólása: Lemaradt hogy mit iszik, nagy többségében vizet illetve gyümölcs levet szokott úgy 2 naponta kapni. De amúg nem egy nagy ivós úgy kell tukmálni azt is.
A kérdező hozzászólása: Ja és tudom nem szabad hasonlítgatni de a 2 nagyobbam (kislány kisfiú) ennyi idõsen 12 kg és 95 cm, ill. 14 kiló és 93 cm volt. Én is magas vagyok, a férjem is és úgy mindenki a családban.
okosat írni nem tudok, de ha kivizsgálták és nincs semmi baja (allergia, felszívódás) akkor ne aggódj. Az én lányom 3600 g-al született, az elsõ 2 hónapban jól hízott, aztán megállt és 2 hónapig semmi. Utána nagyon döcögõsen. 1 évesen 8400 g volt, most másfél éves elmúlt és 9 kg. Nagyon keveslem. Voltunk vele endokrinológusnál, volt pajzsmirigy vizsgálat. Megnézte gasztroenterológus, de mindent rendben talált. Genetikus is megvizsgálta, és még nem is tudom hány helyen voltunk vele. Ja és az evése nagyon voltozó, van hogy egész nap elvan a reggeli-esti tápszerrel, ha nem tukmálnám bele a kaját tuti nem enne mást. Ma az ebédbõl talán ha 3 falatot evett, és 2 banánt utána. Ez is körülményes volt, mert õ inkább trancsírozná szét a banánt, meg nyomkodná...
vitacolant esetleg kipróbálhatod, vagy nem tudom ezt értetted a vitamin alatt?
A kérdező hozzászólása: Multikid vassalt ettünk aztán most Béres cseppet egypár hónapja, de megint visszatérünk vmi vitaminra szerintem. Kérdezte a doktornõ is hogy akkor adjak neki azt amit szeret és megesz normális ételbõl pl. pont a banánt hozta fel õ is vagy tejberizs tejbedara (jó nem a legegészségesebb de hátha az csúszna) dehát egy pici pohárral eszik meg belõle, banánból pedig max. felet!! Érteném hogy rendes ételbõl nem eszik ha közben csipegetne napközben ezt azt...
Okossagot en se tudok irni, de pont mint az en lanyom, szinte pontosan ennyit eszik, talan nala a zoldsegek jol mennek, pl. Egy egesz paradicsom, vagy uborka, de gyumolcsbol mar sokkal kevesebb. Fott kaja neha harom harapas, pekarut nem eszik, krumplit semmilyen formaban. Husz hosan 10, 5 kg, bar o egy evesen csak 8, 2kg volt. En mar feladtam, edesseggel en se engedem tomni, szerencsere nem is szereti. Ehen talan nem fog halni, es nem egy aktiv gyerek, de ertelmileg viszont joval kortarsai elott jar. Majd ervenyesul az eszevel ereje helyett
A kérdező hozzászólása: Köszi hát a csipegetéssel az a gond hogy csak édességeket meg rágcsát csipegetne...de normál ételt köszöni továbbra sem fogadja el sõt azt vettem észre hogyha pár napig hagyom akkor még kevésbé akarja a rendes ételeket akár csak megkóstolni is viszont jót hisztizik a kekszes doboz vagy kekszes polc elõtt otthon... Nem beszélve a dolog pedagógiai vonatkozásáról hogy a nagyobbjaimnak hogyan magyarázom hogy igen TI NEM kaphattok ilyesmit (már úgy értem nem napközben ÁLLANDÓAN csemegézgetve) de a tesó bezzeg igen...hát maradjunk abban hogy nehezen értik meg... Egyetértek ebben is hogy az étellel annak konzisztenciájával ismerkedjen meg kézzel lábbal de ez úgy gondolom csecsemõkorra igaz ahogy meg is történt ez nálunk is, a dobálózással is hetek teltek el, de úgy gondolom egy értelmes közel 2 éves már azért dobálja a hústól a fõtt tésztáig mindent szerteszét-mert kíváncsi -lesi a hatást hogy mit vált ez ki. Az odaültetést úgy értem hogy amíg a nagyok oviban voltak (már véget ért idénre) addig nappal nem volt itthon ugye így csak 2 en voltunk a kicsivel és úgy vettem észre hogy egy fokkal jobb a helyzet ha mindenki az asztalnál ül ( a legjobb egyébként akkor ha a férjem is itthon van étkezési idõben de sajnos ez is sokszor csak 7végén sikerül egy két étkezésnél.)
Szia! Konkrétan lisztérzékenysége nincs? Mert azt a sima allergia vizsgálattal nem lehet kimutatni, és sokan azt hiszik, hogy azt is nézték, pedig nem. TTGA és hasonlóknak kellene a laboron lenni (antitestek a vérben). Nekem csináltak ételallergia tesztet (igE), az mind negativ, búzára, árpára...., mégis lisztérzékeny vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ó hát igen én pont így gondolom amúgy és mindig megfogadtam hogy nálunk nem lesz "csak még egy falatot a mama kedvéért" meg szaladgálás az asztal körül meg kajával zsarolás stb. Én is úgy gondoltam/gondolom hogy normális ép értelmû gyerek nem szeretne éhenhalni... de már egyszerûen nem tudom miért nem nõ és nem hízik idestova 8 hónapja. És nem csak az én számomra különös ez hanem mint írtam az elvileg szakemberk se örülnek neki fõleg a születési súlyához nézve. Még lisztérzékenység vonalon körülnézek bár múltkor az orvosunk is mondta hogy valami tünetének azért lennie kéne ha táplálék allergiája vagy cöliákia, chron vagy bármi ilyesmi lenne ...de SEMMI baja (hálistennek).

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni Öntől, hogy van-e összefüggés abban, hogy menses előtt (kb. egy héttel már) és alatt elég sűrűn van vizelési ingerem. Mindig úgy érzem, már megint mennem kell. Vittem már vizeletet megnézetni a háziorvoshoz, van-e

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni Öntől, hogy van-e összefüggés abban, hogy menses előtt (kb. egy héttel már) és alatt elég sűrűn van vizelési ingerem. Mindig úgy érzem, már megint mennem kell. Vittem már vizeletet megnézetni a háziorvoshoz, van-e benne valami baktérium, de semmit nem találtak benne. Vagy csak pszichésen van ez nálam? Én egy három gyermekes, 46 éves anyuka vagyok, nem tudom van-e ennek jelentősége. Előre is köszönettel: Gabriella

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A probléma oka egy egyszerű vizeletvizsgálatból biztosan nem fog kiderülni, részletesebb kivizsgálást tartok indokoltnak. Készséggel konzultálok Önnel személyesen, amennyiben valamelyik rendelésemen fel tud keresni. Tel. 20 662 88 11. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A probléma oka egy egyszerű vizeletvizsgálatból biztosan nem fog kiderülni, részletesebb kivizsgálást tartok indokoltnak. Készséggel konzultálok Önnel személyesen, amennyiben valamelyik rendelésemen fel tud keresni. Tel. 20 662 88 11. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni Öntől, hogy van-e összefüggés abban, hogy menses előtt (kb. egy héttel már) és alatt elég sűrűn van vizelési ingerem. Mindig úgy érzem, már megint mennem kell. Vittem már vizeletet megnézetni a háziorvoshoz, van-e

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni Öntől, hogy van-e összefüggés abban, hogy menses előtt (kb. egy héttel már) és alatt elég sűrűn van vizelési ingerem. Mindig úgy érzem, már megint mennem kell. Vittem már vizeletet megnézetni a háziorvoshoz, van-e benne valami baktérium, de semmit nem találtak benne. Vagy csak pszichésen van ez nálam? Én egy három gyermekes, 46 éves anyuka vagyok, nem tudom van-e ennek jelentősége. Előre is köszönettel: Gabriella

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A probléma oka egy egyszerű vizeletvizsgálatból biztosan nem fog kiderülni, részletesebb kivizsgálást tartok indokoltnak. Készséggel konzultálok Önnel személyesen, amennyiben valamelyik rendelésemen fel tud keresni. Tel. 20 662 88 11. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A probléma oka egy egyszerű vizeletvizsgálatból biztosan nem fog kiderülni, részletesebb kivizsgálást tartok indokoltnak. Készséggel konzultálok Önnel személyesen, amennyiben valamelyik rendelésemen fel tud keresni. Tel. 20 662 88 11. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Van egy barátnőm akivel már 6 éve ismerjük egymást. Már az oviban is legjobb barátnők voltunk. De úgy érzem már unalmas vagyok neki. Soha nincs velem, csak a suliban. Szerintetek mit csináljak ilyenkor?

Sokszor a szemembe hazudik. Mostanában csak népszerű lányokkal lóg, velem meg nem is foglalkozik.

Legjobb válasz: Gondolom van veled valami baja :/

Gondolom van veled valami baja :/
én is hasonló helyzetben vagyok 2. osztálytól a legjobb barátnõk voltunk. Kib. jól elvoltunk. De mostanság (7. vagyok) már nem is igazán beszélünk, 5. osztályól más suliba járunk. Õ 'híres' lett minden fiúnak tetszik, nem csoda mert nagyon szép, s a lányok is mind barátkoznak vele, mert nagyon jófej. Na már most én múltkor elmondtam neki, hogy nagyon hiányzik meg blabla, de nem sok hatása volt. Nem tudom mi történhetett mostanában már egymás képeit sem lájkoljuk :D, és mérges vagyok rá, bár nem igazán tudom miért. Mikor elkezdõdött romlani a kapcsolatunk sokat sírtam, mostanság már nem. vannak új barátaim , bár egyikõjüket sem érzem annyira közelinek mint õt régebben. DE HÁT EZ VAN TOVÁBB KELL, HOGY LÉPJÜNK AKÁRMENNYIRE IS FÁJ. (BÁR TALÁN NÁLAD VAN MÉG REMÉNY)

Osszejottem egy sraccal akivel mar egy ideje flortolt velem, minden szep es jo volt egeszen a mult hetig, amikor megvaltozott... ugy erzem mar nem keresi a kontaktust velem. Mit tegyek?

Minen szep es jo volt egeszen a mult hetig, amikor megvaltozott... ugy erzem mar nem keresi a kontaktust velem, az emailjeimre nem is valaszol, regen mindig igyekezett. Mult heten kerese ellenere beugrottam a melohelyere de vasarlasi szandekkal es ahogy megvettem a dolgot el is mentem haza. lattam rajta h ideges. Irtam neki egy bocsanat kero emailt, de nem valaszolt ra semmit. ez volt szombaton... Van aki azt mondja h hivjam fel, van aki azt mondja varjak mig jelentekzik, vagy surgosen felejtsem el... Mit csinaljak???? annyira tanacstalan vagyok es felek h elveszitem. Koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: Az lenne a legtisztább ha felhívnád és megbeszélnétek egy személyes találkozót.Mikor találkoztok és látod,hogy még mindig fura veled akkor kérdez rá.Ha megnyílik neked akkor tudja,hogy bízhat benned,de ha azt mondja,hogy nem érdekes,hogy mi van vele akkor másnál kell puhataloznod! Ezt próbáld ki és megtudod a választ amit keresel,hogy mért ilyen veled!

Az lenne a legtisztább ha felhívnád és megbeszélnétek egy személyes találkozót.Mikor találkoztok és látod, hogy még mindig fura veled akkor kérdez rá.Ha megnyílik neked akkor tudja, hogy bízhat benned, de ha azt mondja, hogy nem érdekes, hogy mi van vele akkor másnál kell puhataloznod! Ezt próbáld ki és megtudod a választ amit keresel, hogy mért ilyen veled!
Bocs ... De sztem õ csak megfektetni akart (persze ha volt róla szó). Ha még nem akkor lehet van valakije... Vagy csak spontán komplikált a srác... Mindenesetre minden jót :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!