Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, már (874 db)

Úgy érzem már nincs meg a kutya-gazdi bizalom. Már nem tudok a kedvére tenni! Hogyan lehetnék az ő szemében én a gazdája?

Úgy viselkedik a kutyám mint ha már nem is érdekelném. Már játszani se akar velem (de mással játszik csak velem nem). Nem tudom hol ronthattam el. Igaz 1 éves koráig (és még most is) anyámhoz ragaszkodott a legjobban. Amit totál nem értettem hisz én is ugyan úgy adtam neki a kaját. Aztán mikor édesanyám elköltözött teljesen egyedül én foglalkoztam vele napi 2-4 órában, és szerencsére már az időm is engedte hogy foglalkozzak vele ennyit. Aztán kb. 1 hete az igazat megvallva már félek is a kutyámtól! Kivittem sétálni mikor oktalanul odaakart futni a mellettünk elsétáló kiskutyára és én gyorsan a bőrénél fogva (mert nem volt időm a nyakörvért nyúlni) megfogtam. Pedig eddig soha nem csinált ilyet! Biztos fájhatott szegénynek ezért gyorsan visszafordult és megharapott. 1 évig jártunk kutyaiskolába amit sikeresen teljesítettünk. De persze ha édesanyám jön hozzánk neki annyira örül. Nekem még soha nem örült annyira mint édesanyámnak szokott mikor hazajön. Gondolkoztam már rajta hogy szakértőt hívok mert ez így nem jó hogy soha rám se bagózik, mindenkinek engedelmeskedik (aki nem foglalkozik vele) csak nekem nem.

Legjobb válasz: Elõször is, nem fájt neki a nyakbõr megfogás. Egyszerûen nem tûri. Az én kutyám sosem tûrte a nyakbõr fogást, és sok kutyás számolt be még ilyen tapasztalatról. Persze a harapás az csúnya dolog, azt nagyon meg kell tiltani. Ha úgy érzed nincs meg a kapocs kettõtök között, mindenképp vidd el egy trénerhez. Lehet dominancia probléma, de egyszerû kommunikációs zavar is. (Nem értitek egymást)Így elsõ olvasatra a fejedre nõtt...

Elõször is, nem fájt neki a nyakbõr megfogás. Egyszerûen nem tûri. Az én kutyám sosem tûrte a nyakbõr fogást, és sok kutyás számolt be még ilyen tapasztalatról. Persze a harapás az csúnya dolog, azt nagyon meg kell tiltani. Ha úgy érzed nincs meg a kapocs kettõtök között, mindenképp vidd el egy trénerhez. Lehet dominancia probléma, de egyszerû kommunikációs zavar is. (Nem értitek egymást)Így elsõ olvasatra a fejedre nõtt...
Falkavezérségi problémát szimatolok, tényleg jó lenne szakértõt megkeresni vele, háznál, vagy sulin, mert ha már harapdál is, az nem vicc...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Persze mindenképpen hívok szakértõt!
Az én kutyám is jobban szereti anyukámat, pedig én vagyok a gazdája. Ugyanannyit foglalkozok vele, sõt amikor még pici volt én foglalkoztam vele a legtöbbet, de anyukámnak jobban örül mindig és velem nem hajlandó aludni. Nem tudom miért..

Mit csináljak? Az a gondom hogy úgy érzem már nem hiszek a kapcsolatukban a páromban sem hiszek már! Szeretem nagyon! Jó ember de a veszekedések és magamra hagyott sokszor amikor szükségem lett volna rá! Úgy érzem nem tud megérteni sem megvigasztalni

A párom fiatalabb 2 évvel és én vagyok az első komoly kapcsolata!

Legjobb válasz: Ha szereted: párterápia, õszinte beszélgetések Ha nem szereted: szakítás, lehetõleg higgadt, kulturált módon

Ha szereted: párterápia, õszinte beszélgetések Ha nem szereted: szakítás, lehetõleg higgadt, kulturált módon
A kérdező hozzászólása: Én 27 leszek a nyáron!Õ most töltötte be nemrég a 24 et!Nem vert meg még de félek egyszer amikor veszekszünk ez is megtörténik majd!Aki képes rángatni áldott állapotban....Csak ne fájna az hogy elveszítem!
Kérdés az hogy neki is fájna e ennyire hogy elveszít téged? Kétlem! És ezt õ szemét módon ki is használja, mert tudja hogy így érzel. Legyen már tartásod! Menj el onnan. Most miért félsz egyébként? Min vesztetek össze?
Arról ne is beszéljünk, hogy 27 vagy. Gondolom lassan szeretnél gyereket. Ha megint teherbe esel akkor megint elveteted majd a babát? Az más kérdés hogy én egy ilyen embernek nem szülnék gyereket. Megértem, hogy félsz, de a leírtak alapján jobban jársz, ha kilépsz ebbõl a kapcsolatból.
Már rég elveszítetted! Csak nem akartad észrevenni. Vagy ha észre is vetted, nem voltál hajlandó tudomásul venni/elfogadni.
A kérdező hozzászólása: Igaz!Igazából csak a figyelmére gyengédségére vágytam mindig hogy kényeztessen szavakkal érintéssel!Minden vitánk szinte ide vezethetõ vissza!Én bocsánatot kérek ha érzem hogy elrontottam valamit ha bántottam ha csak butaság volt amin durciztam!Most úgy érzem szeretné menteni a menthetõt de mi van ha megint és megint veszekszünk!Csak szeretném szeretni várni haza este!Annyira fáj amit írtok mert a képembe ordít az igazság!:(
Tudod az igazság az sokszor fájdalmas. De akkor sem jó az ha magadat becsapod, vagy az önámításba menekülsz. Valahol olvastam valami ilyesmit: "Az Élet és a Halál beszélgettek egymással. Az Élet azt kérdezte a Haláltól: -Miért van az hogy engem mindenki szeret, tõled pedig félnek. Azt mondta erre a Halál: Azért mert te egy gyönyörû hazugság vagy, én pedig a szörnyû igazság!" Mint azt korábban írtam párterápia EGYÜTT. Illetve ha hazajön akkor átbeszélni a dolgokat. Mondd meg neki hogy hallgasson végig és ne vágjon közbe. Utána hallgasd meg a véleményét. Mondd el neki hogy mi bánt téged és mire lenne igényed, és fáj, bántó a viselkedése. Mondd meg hogy ez neked nem oké, szeretnéd, ha változtatna a dolgokon és odafigyelne rád. Azt is mondd meg, hogy amennyiben mondjuk fél év múlva sem változtat, és elhanyagol téged továbbra is akkor, mondd meg neki szépen, hogy vége. És menj szépen. De egyébként meg csak addig érzed rossznak hogy el kell válnod ameddig nem léped meg. Elõfordulhat még az is hogy sokkal jobban kijöttök majd egymással, mint barátok (bár ez ritka és a másik féltõl is függ. Meg ha szétmentek nem féltékenykedni, ha a másik talál magának párt. De ha szétmentek jobb lenne ha egy ideig SEMMIFÉLE kapcsolatot nem ápolnátok.) Ha meg gyengédségre vágysz lehetséges, hogy azt mástól is megkapod majd könyörgés nélkül. Esetleg beszéljétek meg a gyerek dolgot is. Hogy õt hogy érintette az hogy el kellett vetetni. Lehet, hogy esetleg õt is nagyon bántja és nem meri kimutatni az érzelmeit. Ha viszont továbbra is megaláz akkor lépj le. Én voltam aki azt írta, hogy MENEKÜLJ amíg lehet... Meg írd meg majd mi is történt. (Akár priviben is) Azt még meg akartam kérdezni, hogy mindketten elsõk vagytok egymásnak? Mert esetleg ez miatt is nem mertek lépni. Gondolom, hogy nehéz az elsõtõl búcsút venni, de hosszútávon egyikõtöknek sem tesz jót, mert kinyírjátok egymást ebben a kapcsolatban.
Az kevés ha szeretné menteni a menthetõt! Azért tenni is kell ám! Hajlandónak érzi magát tenni valamit? Vagy csak ígérget fût fát, aztán minden visszatér a normál kerékvágásba 2-3 hónap múlva?
Hazaért már a párod?
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen haza ért illetve ide hozzám az albérletembe!Holnap illetve ma írok hogy alakultak alakulnak a dolgaink!
Mesélj, hogy alakultak a dolgok?
A kérdező hozzászólása: Szia!A tegnapi nap a miék volt!Együtt voltuk szépen telt a közös idõ!Szerda este mikor jött sokat beszélgettük kicsit úgy éreztem én akarom csak megoldani megint a problémáinkat!Furcsa de olyan idegennek éreztem õt!Ez az érzés reggel mikor felébredtem mellette akkor is megvolt és csak estefelé kezdett alább hagyni.Azt hiszem már nincs rózsaszín köd!Ami 7 hónap járás után szerintem nem túl jó!Adok idõt magunknak de kijelentettem nem vagyok többé elviselni azt a viselkedést bántást amit eddig csinált!Beszélgetés alatt fogalmazódott meg bennem és végül is hangot is adtam azon véleményemnek hogy ezt hogy aláz hogy ordít velem hátat fordít nekem nem hajlandó megbeszélni a gondjainkat szóval ezt mind mind otthonról hozta ugyanis az édesanyja ezt a nõi mintát mármint a "tûrök mindent drágám" mutatta mutatja most is!Sokszor már nekem esik rosszul az ahogyan az anyukájával ordít ahogy lekezeli néha sérti!Megmondtam neki én nem az anyád vagyok és nem is bánhatsz velem így!Én nem tûröm a végtelenségig!Egy a párom által mesélt esetben mikor õ otthon fürdött a kádból kiabált veszekedett mint kiderült az anyukájával!Anyuka a konyhában a fürdõ ajtó csukva szóval az anyukája azt hitte a drágám velem veszekszik!Mikor ezt el mesélte monda anyu azt hitte veled ordítok és azt mondta jaj szegény Katával is ezt csinálja!Szerda este meg is mondtam a páromnak ezt a viselkedést anyukád sem szereti és azt meg biztos nem akarja hogy velem is így viselkedj!Egyszóval adok idõt nekünk én is igyekszem türelmesebb lenni!Jobban figyelni az igényeire!Aztán majd kiderül!
Ja amúgy mennyi idõsek vagytok?
"Igen azt hiszem igen!Ha csak nem megcsalás az hogy ki [email protected] pornóra kétszer aztán mikor én este szeretkezni akartam persze nem akart!" "Ha nem rád kíváncsi minek tartod? VEGYÉL EGY KUTYÁT!" Antifaces "Közölte velem nála én úgy sem találok jobbat!" Ez a mondat egy tipikus példája annak, hogy leépítse az önbizalmadat. "Azt azért le kell írjam jó barát rengeteg jó tulajdonsága van!Sokszor nevetünk jó vele játszani csavarogni filmezni szerelmeskedni!" Miért mentegeted? Nem okozott még elég szenvedést? Tudod az a mondás már nem állja meg a helyét hogy "Rossz a rosszal, de rosszabb a rossz nélkül." Abból is látszik hogy milyen jó ember, hogy hogyan viszonyul hozzád a kapcsolatotokhoz, meg a családalapításhoz. "Néha úgy érzem ennél tökéletesebb már nem is lehetne aztán jön valami amivel megbánt és egyszerûen képtelen bocsánatot kérni csak nagy sokára mikor már õ is én is ki vagyunk idegileg persze ilyenkor lehord mindennek!" Menekülj amíg nem késõ! De komolyan! Meddig leszel a lábtörlõje? Amíg rád nem un és ki nem dob? "Félek két óra múlva mikor ide ér megint gyenge leszek!" Félsz is tõle? Nekem ez úgy tûnik, hogy meg is félemlít téged. Netán fizikailag is bántalmazott már, hogy így félsz tõle? (A lelki terror is eléggé durva.) Figyelj ne várd meg hogy 2 óra múlva hazajöjjön. Menekülj ameddig nem késõ! Anyukádhoz barátnõhöz testvérhez, bárhová csak el. SIESS! Gyorsan szedd össze a cók- mókodat, és futás. Ne félj rendben lesz minden, ha más nem akkor a szeretteidtõl kérj segítséget, ha meg kezd majd eldurvulni a dolog akkor kérheted a rendõröket is hogy segítsenek. A pénzzel se törõdj úgyis keresni fog, de majd idõvel alakulni fognak a dolgok. És addig ezsedbe se jusson VISSZAMENNI hozzá amíg, nem tisztel téged. HA MINDKETTÕTÖKNEK FONTOS EZ A KAPCSOLAT (amit a leírtak alapján kétlek) akkor EGYÜTT (!!!!) menjetek el egy párterepeutához! Ha erre nem hajlandó akkor gyászold meg sírj egy kicsit és mindenképpen lépj tovább. Gondolj csak bele: elvesztegeted az életed egy olyan ember mellett, aki nem becsül, nem tisztel, és nem szeret! Mert az ilyeneket nem tesz! És igy adsz magadnak is és késõbb majd egy másik embernek is hogy boldoggá tedd, és õ is téged. Most pedig menekülj!
A kérdező hozzászólása: Szeretem!A párterápiára én is gondoltam már!Sajnos a beszélgetések itthon sehova sem vezetek eddig!Úgy érzem neki mindegy mi lesz velük!
Ha neki mindegy, akkor veszett fejsze nyele... szakítanotok kéne... 29 F
A kérdező hozzászólása: Este kért új esélyt hogy hagy porbálja meg rendbe hozni a dolgokat!Ma este kiderül minden!A ruháit össze pakoltam sajnos én bennem valami már nagyon össze tört!Szerintetek mennyi idõt adjak még neki?
És õ benned hisz? Te nem változtál semmit? Te nem tettél nem követtél el semmit? Te úgy érzed te tökéletes voltál és mindent jól csináltál? amúgy ha sz*rik bele akkor nincs értelme
A kérdező hozzászólása: Én is vagyok idióta sokszor, de komolyan kérni kell azt hogy dicsérjen hogy simogasson többet mert magától ezt nem nagyon tette!Érzékeny vagyok talán túlságosan is!Elismerte nem bánt velem úgy ahogy megérdemeltem volna!Sajnos a szerelmünk gyümölcsét nem tudtuk megtartani mert fiatal volt még a kapcsolatunk és az anyagiak sem voltak rendben!Én az abortusz miatt nagyon padlóra kerültem!Nagyon szerettem volna a picurkánkat!Nem volt mellettem a gyászban inkább a barátjával filmezett!Engem a legjobb barátom vigasztalt mert már úgy éreztem bele õrülök a fájdalomba amit a kicsi elvetetése okozott!A páromtól vártam volna a támaszt de legmélyebb ponton is csak egy adag g_cinek nevezte a picurkánkat meg hogy mit siratom!Valahogy azt hiszem akkor megszakadt bennem a bizalom a hitem bennük!Szerintetek helyre lehet még hozni a dolgainkat?Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó kommentedben ott a válasz! Én egy pillanatig sem maradnék vele tovább! Mi az hogy elvetette a gyereket, és utána nem volt melletted? A haverjaival filmet nézett ahelyett hogy vigasztalt volna? Arról nem is beszélve, hogy a gyereket egy kis garab g***nek nevete. Ez az ember benne van a meleg pocsolyában tudja hogy a hûséges kis kutyája (igen TE) ott lesz vele, és akármit megtehet vele. Neki így kényelmes mert van akit k*rogethat, aki fõz rá mos rá takarít rá. De ha dobod akkor meg elkezd teperni utánad és ha vagy (már megbocsáss) olyan h*lye hogy visszafogadd akkor 1-2 hónapig minden oké lesz aztán meg minden visszazökken a régi kerékvágásba és te újra szenvedni fogsz. Ja nálam alaptétel, hogy az elsõ gyereket nem vetetem el, mert esetleg a kaparással örökre meddõvé tesznek. Ha meg anyagilag nem lehetett volna megoldható, miért nem adtátok örökbe? De visszatérve a pasidhoz: szerintem lapát, mert már éppen eleget szenvedtél miatta, és az írásodból kitûnik, hogy az önbecsülésedet teljesen tönkrevágta. Sõt még egy ijesztõ dolgot is javasolnék: egy darabig ne keress magadnak újabb párt, és menj el terápiára, hogy segítsenek neked lelkileg rendbejönni. Ezzel a pasival meg mindennemû kapcsolatot bonts! 29/N
*adag
Aki egy adag g.ecinek nevezi a saját meg nem született gyerekét az a szarnál is kevesebbet ér. Az ilyen tetvek minek tudnak szaporodni! Szerintem keress egy normális embert, és legközelebb ha véletlenül teherbe esnél ne vetesd el a gyereket, mert ha olyat teszel amivel nem értesz egyet és bûntudatot okoz, az olyan mintha arconköpnéd magad a tükörben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!Istenem komolyan olyan igazatok van!Mesélhetnék még cifra dolgokat pl hogy mûtét elõtt másik nõt nézegetett a szemem láttára és nem volt rest emlékeztetni hogy olyan mint a volt nõje és hogy a csaj angyalarcú!Megrángatott terhesen az egyik veszekedésünk alkalmával ami után még én vagyok a h-lye engedjem el ha elborul az agya!Még a kapcsolatunk elején közölte hogy 3 éve jobban néztem ki és hogy inkább azzal a lánnyal jött volna össze meg hogy õ nem is kezdett 165 alatt lányokkal soha semmit!Én 160 centi vagyok!Minden ó varos lotyó szép de én kövér vagyok meg képtelen bármire is hányszor de hányszor bántott ezzel!Meg sok sok minden még amit nem részleteznék!Igen nyugodtan nevezetek ostoba p csának mert az vagyok hogy ezt tûröm!Az már számomra is világos az hogy én szeretem kevés!Az önbecsülésem tényleg a bányász béke feneke alatt van!Nem vagyok könnyû eset én sem!Nem vagyok hibátlan!De ezt nem érdemeltem meg!
Én nagyon ritkán tanácsolom bárkinek is, hogy szakítson de ez az ember egy debil. Legalábbis a leírtak alapján. Amúgy hûséges hozzád?
A kérdező hozzászólása: Igen azt hiszem igen!Ha csak nem megcsalás az hogy ki [email protected] pornóra kétszer aztán mikor én este szeretkezni akartam persze nem akart!Iszonyú rosszul esett persze hajnalig veszekedés emiatt is!Én már annyit de annyit sírtam miatta!Közölte velem nála én úgy sem találok jobbat!Azt azért le kell írjam jó barát rengeteg jó tulajdonsága van!Sokszor nevetünk jó vele játszani csavarogni filmezni szerelmeskedni!Néha úgy érzem ennél tökéletesebb már nem is lehetne aztán jön valami amivel megbánt és egyszerûen képtelen bocsánatot kérni csak nagy sokára mikor már õ is én is ki vagyunk idegileg persze ilyenkor lehord mindennek!Félek két óra múlva mikor ide ér megint gyenge leszek!Olyan jó hogy kiönthetem a szívem Nektek!Köszönöm a válaszaitokat!
Remek! Ügyes voltál, hogy hangot adtál a nemtetszésednek. Sok szerencsét a továbbiakban. Ha gondolod majd alkalomadtán oszd meg, hogy alakultak a dolgok.

Van még valaki, aki úgy érzi, már megint meg fog jönni a mensi?

Én már most szomorú vagyok, mert érzem, ebb?l már megint mensi lesz...:( Csak azt nem tudom miért reménykedek mindig...nagyon rosszul esik most már, amikor már vannak mensi el?jelek, egyre rosszabb érzés, teljesen magam alatt vagyok már emiatt.

Legjobb válasz: Szia. Én holnapra nem várom, de érzem, hogy mensi lesz..megint. Ki vagyok tõle én is, néha meg úgy érzem belefáradtam. Semmihez semmi kedvem...stb. De ne csüggedj!! Következõ hónapban belevágunk megint!És remélem sikeresek leszünk!

Szia. Én holnapra nem várom, de érzem, hogy mensi lesz..megint. Ki vagyok tõle én is, néha meg úgy érzem belefáradtam. Semmihez semmi kedvem...stb. De ne csüggedj!! Következõ hónapban belevágunk megint!És remélem sikeresek leszünk!
Köszönöm, én is szorítok nektek csajok!! De sajnos énis ebbe a cipõbe vagyok most!Nem érzem hogy meg akarna jönni, a hasam alján folyamatos szúró érzést érzek, pecsételésem, folyásom nincs, a hõm visszaesett 36, 3-ra.Minden évés után ég a gyomrom, de ez lehet az idegességtöl is.Nagyon feszült vagyok már, nemtudok em idegeskedni, nagyon szeretnék ha sikerülne! Szorítok nektek csajok!Kitartás!majd irom a fejleményeket!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Semmi jele annak, hogy meg akarna jönni a mensi. Reggel megint egy minimális halvány rózsaszín pecsét volt és ennyi, semmi pecsételésem nincs, pedig folyamatos szokott lenni már ilyenkor. 29 naposak a ciklusaim és holnap lesz a 30. napom, holnap már esedékes lenne a mensi, de úgy érzem nem fog jönni. Viszont terhesnek sem érzem magam egyáltalán. Úgy érzem valami hormonális zavarom van...Mellbimbó udvar tele van apró kis pöttyökkel és a jobb kezem teljesen elerõtlenedett, hogy ma reggel egy almát alig bírtam megpucolni...Mi ez az egész, valaki meg tudná mondani?? A hõm csökkenõfélben van, de nem esett le, csak fokozatosan csökken és ezért se érzem magam terhesnek. :( És veletek mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Zsanett! Nagyon Drukkolok neked is! Én már nagyon izgulok, mert semmi jelét nem érzem egész nap annak, hogy meg akarna jönni a mensi, pedig tegnap este milyen biztos voltam benne...holnap vagy holnapután lenne esedékes. Ha megjön, akkor szerintem hirtelen fog "elönteni" a vér, mert semmi jele nincs hogy meg akar jönni...én is félek nagyon! :(
Nemvárt elött 4 nappal vagyok, nagyon szomorú leszek ha mégis megjön!Próbálok nem idegeskedni, de nem megy!:(((
A kérdező hozzászólása: Persze, mindenképp megírom. Most meg teljesen úgy érzem, nem fog megjönni!! Ó, hogy mekkorát fogok csalódni, ha mégis!! :(((
hát még ebbõl akármi lehet.. :-)) majd mindenképpen írd meg, akármi is lesz!!
A kérdező hozzászólása: UH alapján mondta doki hogy minden rendben velem. Látta a peteérést, a megérett tüszõt és a többi kis tüszõt is. Pontosan megjön a mensim is mindig, a görbéimet is megnézte az alapján is azt mondta, hogy minden OK. Tehát ezeket nézte. Hát ha most megjön a mensim, akkor megint próbálok mondogatni a férjemnek hogy most már tényleg csinálni kéne valamit...mondogatom neki folyamatosan, hátha egyszer megérti, hisz õ is akar babát. Egyébként képzeljétek, most megint teljesen leállt a pecsételésem és semmi mensis érzésem nincs...nem értem. Olyan mintha gondolkozna. :) Reggel éreztem, hogy meg akar jönni meg pecsételtem is kicsit wc papíron, de azóta semmi. Furcsa. Nekem pedig folyamatosan szokott jönni a pecsételés mensi elõtt, nem szokott leállni...remélem nem valami bajra utal...hátha mégis ott a baba...olyan jó lenne! :(
hát pedig muszáj valahogy rábeszélned..-ha te már kivizsgáltattad magad és minden oké volt, akkor lehet, hogy tényleg a férjed a "hibás"
A kérdező hozzászólása: Na ma már volt erõs megjön érzésem is...és kis pecsételés is közben. Meg akar jönni. :(( Bár nem csodálkozok rajta, hiszen csökken a hõm...:( Legkésõbb holnap reggel tutira mensizni fogok. Sajnos! :( Majd megírom, igazam lett-e. Nektek drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Kifolyt belõlem piros vér ébredésnél görcs nélkül, de nem mensi volt még ez, mert megállt és inkább csak pecsételõszerûvé vált ami csak wc papíron látszik, görcs továbbra sincs. Ez most mi??? Meg fog jönni? Mára nem vártam, mindig pontosan megjött eddig.
Egy év után? Van, aki 7-8 évig küzd érte! Na az elhiszem, hogy már belefárad, de mégsem adja fel, mert mindennél jobban akarja azt a gyereket!
A kérdező hozzászólása: De, eddig akartuk! DE BELEFÁRADTAM!
Hát ha így gondolod, akkor lehet, hogy azért nem jön! Mert nem is akarjátok igazából! Lehet, hogy így van megírva!
A kérdező hozzászólása: Ez most nekem szólt? Igazából engem se érdekel most már ezek után az egész. Ha vizsgálat kell ahhoz hogy nekünk gyerekünk legyen, az már régen rossz. Úgyhogy ha a természet úgy akarja lesz baba, ha meg nem akarja, akkor nem lesz.
Ideje lenne elküldeni a férjed egy vizsgálatra!
A kérdező hozzászólása: Kedves Zsanett! Szerintem pedig ne éld bele magad. Én is teszteltem halvány pozitívat, ráadásul idõn belül jött ki és sajnos egy túlérett 35 mm-es tüszõ okozta!!! :(( Ezért is lehetett ilyen pecsételés a mensim helyett, mert már akkor ért a tüszõ. 3-5 nap múlva csinálj még1 tesztet. Csak akkor reménykedj, ha ERÕS lesz!! Tapasztalatból mondom. Engem most már nem érdekel az egész, nem fogok számolgatni többé hogy mikor legyünk együtt...stb. belefáradtam ebbe a sok csalódásba!
szerintem ha nem jött meg, és van már halványcsíkod is, akkor már reménykedhetsz.. :-)))
Hali Csajok! Nekem azóta nemjött meg, ma csináltam egy tesztet, megjelent a második csík, de nagyon nagyon halvány!most nemtudom hogy hihetek-e neki!:((
A kérdező hozzászólása: Az orvos nálam mindent rendben talált UH alapján. Kivizsgálásokat említettem neki, de azt mondta, hogy elõbb a férjemmel kéne kezdeni...de a férjem nem akar menni... én mennék már most, csak doki mondta, hogy elõbb a férjemet kell...:(
én a 09.50-es kismama vagyok, aki mára van kiírva!! én se szívesen reklámozom ilyenkor, de nekünk is szerencsénk volt, mert most a 2.babánál is rögtön terhes lettem. ha már 1 éve próbálkoztok és semmi, akkor lehet hogy érdemes orvoshoz fordulni, lehet hogy valamilyen gyógyszeres kezelés után rögtön teherbe esnél.
nálam meg óránként változik....:) a peteérés után biztos voltam benne, hogy sikerült, és nem is tudom, állandóan ezt mondogatom ebben a ciklusban, olyan belülrõl jövõ érzésem van, hogy terhes vagyok. de aztán állandóan elbizonytalanodom, akkor meg letört leszek, stb. hamarosan kiderül úgyis, 4 napom van a nemvártig. drukkolok mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Én már most úgy érzem, hamarabb jön, mint péntek, pedig énis péntekre nem várom...szerintem holnap vagy holnapután nekem megjön. :( Már most egyre pirosabb a pecsételésem...:( Én csak ebbõl gondolom.
Én is úgy érzem, hogy meg fog jönni, péntekre nem várom.Pici krémes folyásom van, nem tudom, hogy ez jó vagy nem.Fáj a derekam is egy kicsit.NEEEEEM AKAROOOOOOM.
A kérdező hozzászólása: Kedves 17:07-es! Köszi hogy írtál te is egy kis biztatót. GRATULÁLOK Neked a babához, könnyû szülést és jó babázást kívánok neked!!!
a teherbe esésem elõtt én is ugyanazt éreztem, mint mensi elõtt, ezért biztos voltam benne, hogy megint nem jött össze..-de aztán mégis baba lett belõle! holnapra vagyok kiírva :-)
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:03-as! Köszi a biztatást...
Ne haragudjatok, de ez olyan butaság! Mensi elõtt nem sírunk! Nekem most ugyanolyan volt, mintha meg akarna jönni. Görcsök, szurkálás, és a legbiztosabb jel, a bõ vizes folyás. Csak a mellem feszült máshogy. Így még soha! Csináltam egy tesztet és pozi lett! 7 hetes vagyok! Pedig én is már sírtam elõtt pár nappal, hogy tuti megjön! Szóval várjatok a sírással még pár napot!:) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azért írd meg bebizonyosodott-e az érzésed. Én is megírom, nekem még 3 napom lenne addig...
A kérdező hozzászólása: kedves 21:13-as! Nagyon drukkolok neked, hátha nem ver át a megérzésed! Nekem is voltak furcsaságok ebben a ciklusomban nem kis dolgok!, és ezáltal reménykedtem, de már tegnap óta elszállt a remény...érzem meg fog jönni. Még ma nem jött meg, de a hõm 1 tized fokkal lentebb ment és furcsán húz a hasam meg néha pecsételek, szerintem holnapra már biztos megjön. :(
Szia Elsõ vagyok. Barnázok tegnap este, és most is. Érzem hogy meg fog jönni:( Te érzel valamit? Folyás, fájás, stb? Drukkolok, hogy Neked legalább sikerüljön!!
Ja, és szedek folsavat is és terhesvitaminból feleket, remélem ez is segíteni fog.
Mi január óta próbálkozunk tesóval, nagyfiam már 7 éves. És nekem is elsõre összejött, amit nem is gondoltam volna. Több évig szedtem fogigátlót, szerintem nem kellet volna várni a tesóval ilyen sok idõt. Amúgy én is arra gondoltam, hogy hamarabb van peteérésem , és ezért nem jött még össze, ha egyáltalán van. Elkezdek tesztelgetni már mensi után, és látni fogom.
A kérdező hozzászólása: Mi több mint 1 éve próbálkozunk, elsõ baba lenne... Én nem merek semmit szedni, régebben próbáltam teákat meg szedtem Elevitet, de hiába. Sõt, a tea még be is kavart abban a ciklusban. Úgyhogy én nem merek semmit szedni. Rábízom a természetre, ha akar a baba akkor jön anélkül is hogy bármit szednék és meg is tapad, meg is marad. Azt akarom, hogy magától sikerüljön nem akarok semmilyen gyógyszert, semmit. Ha meg már sikerülne a teherbeesés, akkor természetesen szednék magzatvédõ vitaminokat. Addig teljesen felesleges, nem fog attól hamarabb jönni a baba.
Köszönöm a jókívánságot! Megkérdezhetem, hogy mióta próbálkoztok? Az ovuteszt szerintem jó! Barátnõmnek félévig nem jött, elsõ ovutesztes hónapban összejött! Kiderült, hogy hamarabb van általában peteérése, mint gondolta és hosszabb a luteálisa, ezért valahogy mindig elkerülték! Ha ajánlhatok valamit, akkor szedjetek e-vitamint, az erõsíti a nyálkahártyát, így baba jobban meg tud tapadni!
Kedves Kismama. Köszönöm szépen a drukkot, nagyon jólesik. Kicsit azért igen, reménykedem, hátha. Minden jót Neked, és a Babádnak. Kedves Kérdezõ. Igen, jó hogy csak barnázgatok, mensi még nincs, hát majd meglátom. Beszereztem 30 ovutesztet, úgyhogy elkezdem azt is. Hõt nem mérek, mert 7 napból 6szor nagyon korán kelek, megyek dolgozni, már nincs erõm ehez.Neked is Drukkolok, írj mindenképpen mi lett az eredmény...
A kismama vagyok! Szégyellem leírni, de nekünk elsõre összejött! Tudom, hogy rettentõen szerencsések vagyunk! Nektek lányok nagyon-nagyon sok sikert kívánok. Én tényleg hiszem, hogy mindenkinek van angyalkája, csak van, akinek hamarabb jön, van akinek késõbb!
A kérdező hozzászólása: Néha érzem a mensis húzó érzést, de többnyire nem érzek semmit. Néha pecsételek kicsit, de nem folyik semmi, tehát annyira jelentéktelen ez a színes pecsét is. Én amiatt vesztettem el most a reményt, hogy a hõm 1 tized fokot csökkent, és amikor csökken, az már rosszat jelent. Ha esetleg holnap újra emelkedne a hõm és nem jönne a mensi, na akkor talán egy kicsit reménykedni kezdenék, de egyenlõre mensire tippelek. :( Kedves elsõ! Az jó, hogy még nem jött meg neked, mivel te mára nem vártad! Hõt nem szoktál mérni? Kedves kismama! Nagyon könnyû szülést és sok boldogságot neked! Te sokat vártál a babádra?
azért én nagyon drukkolok, hátha még se a mensid érzed! majd írd meg a fejleményeket. (a pecsételés se egyértelmû jele a mensinek, mert rengetegen vérezgetnek az elsõ hetekbe) Ha mégis megjönne.., -akkor se csüggedj, majd csak összejön a várva várt baba.használj ovu teszet, nekem bevállt. mára vagyok kiírva. holnap fekszem be!
A kérdező hozzászólása: Ez már nem 1 év, hanem másfél év. És attól hogy jajj de nagyon akarom azt a gyereket, nem fog sikerülni RÁJÖTTEM! Az lesz a legjobb, ha nem foglalkozom az egésszel és másban keresem a boldogságomat, mert úgy látszik abban nem lehet, hogy teherbe essek!

Amióta megszültem, úgy érzem már nem szeret a férjem. Valahogy olyan más lett. Van így még valaki?

Õ is akarta a babát, s?t!! Azt gondoltam, mégjobban imádni fog, ha megszületik a babánk, de inkább azt veszem észre, hogy legszivesebben nincs is itthon.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy úgy érzi, hogy kirekeszted? Legyenek saját feladatai: fürdetés, vagy vigyázzon a picire, amíg bevásárolsz.... Vagy pedig a férfiak döntõ többsége úgy van vele, hogy pici még, nem tud vele mit kezdeni, majd ha nagyobb lesz, akkor.

Nem lehet, hogy úgy érzi, hogy kirekeszted? Legyenek saját feladatai: fürdetés, vagy vigyázzon a picire, amíg bevásárolsz.... Vagy pedig a férfiak döntõ többsége úgy van vele, hogy pici még, nem tud vele mit kezdeni, majd ha nagyobb lesz, akkor.
Sajnos vannak apak (anyak is) akik nehezen tudjak feldolgozni azt a hatalmas valtozast ami a baba szuletese utan kovetkezik fuggetlen attol, hogy vartak vagy sem a babat. Az embernek ilyenkor nem a pelenkazas vagy etetes stb. a nehez hanem feldolgozni azt a hirtelen valtozast ami egyik naprol a masikra bekovetkezik, azt, hogy mar nem csak sajat magadert tartozol feleloseggel. Erre senki es semmi nem tud felkesziteni. Ezert sokan depressziosak is lesznek, ingerultek, nem talajak helyuket az eletbe... Ferjem is nehezen dolgozta fel es tudta elfogani. Sokszor fogtam a gyereket es elmentunk tekeregni ha jo ido volt. Neha kompromisszumokat kotottunk. Pl mindne masodik vasarnap vasarnap delutan elmegyek a gyerekkel a babas baratnomhoz tekeregni, piknikezni a parkba, o nezheti a forma 1-et a tv-be ami kb. 3 ora es kozben elvasalgat. Mar egyesz jol megy neki. :) Minden masodik vasarnap a csalade, mi megyunk harmasba valahova. Minden heten egyik pentek az ove a masik az enyem. Ilyenkor melo utan en atveszem a gyereket o mehet a baratjaval egyet sorozni, dumalgatni, szamitogepezni... A kovetkezo pentek az enyem es en megyek a baratnommel mozizni, pizzazni vagy csak csavarogni, szepitkezni. Probalj biztositani neki egy kis szabadsagot, lassa, hogy van elet e gyerkoc mellett is es meg te is jol jarsz mert kikapcsolodsz neha. Mi abba is megegyeztunk, hogy szombat este nincs tv, szamitogep csak mi egymasnak. Leulunk vacsizni, iszunk egy kis bort, dumalunk (nem a babarol), nevetunk. Sajnos kettesbe nem jutunk el sehova mert a nagyszulok tobb mint 500km -re laknak. :( Sokszor mar olyan jo varni a szombatokat es mar csutortokon tervezzuk, hogy akkor mit is fozzunk estere ha elaldut a gyerek vagy mi finomat rendeljunk ha lustak vagyunk fozni. :)
Mennyi ideje tart? Tudom, a pasik nem szeretik az ultimátumokat, de vagy mondja meg mi baja, vagy azt, hogy hagyd békén egy hétig, de csináljon már valamit, mert neked is éppen elég nehéz egy babát ellátni, meg még az õ viselkedését is tolerálni.
A kérdező hozzászólása: A házon kívüli dolgokat szívesen intézi, úgy látom örül, ha nem kell velünk lenni. A benti dolgokat meg háát, elég nyögvenyelõsen. Látom rajta, hogy nem szívesen csinálja. És elég ingerülten is beszél velem. :(
szerintem neki is fel kell dolgozni, hogy apa lett, és nem tud mit kezdeni a picivel. Sok apa meg sem meri fogni a gyereket, hátha baja lesz. Neki ott van az a teher is, hogy most õ egyedül a családfenntartó és gondoskodnia kell rólatok. Nem tudom, mennyi idõ telt el, de jó lenne, ha beszélgetnétek más kisbabás családdal, apák egymást közt, hátha jobb kedve lesz.
A kérdező hozzászólása: Mondtam már neki, hogy szükségem van rá nekem is, meg a picikének is, de olyan megalázó a szeretetért, egy kis odabújásért könyörögni. :((
ez szomorú. Mondd, hogy neked van szükséged segítségre. Nálunk nincs ujjongás a feladatokért, de ha kérem valamire, megteszi. Most, hogy már 2 van, sokkal jobban kiveszi a részét a munkából. Esetleg lehetsz cseles, ha pl. mosolyog a baba, mert tele a pocakja, akkor mondd, hogy rá mosolyog, vagy hogy megismeri a hangját. Lehet, kicsit megijedt a párod.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem féltékeny. A feladatoknak meg úgy látom nem örül. Éppen ez esik rosszul. Olyan ideges, pedig alapjában véve nem olyan termés¿et. Kihúzni nem lehet belõle, hogy mi baja. Elvileg szabadságon van, de folyton behívják õt ezért-azért. Max. annyit nyög ki, hogy neki sem könnyû. De én meg így egyedül vagyok, és hiányzik a szeretete. Sokat sírok, magányosnak érzem magam.
Szia! Sajnálom! Nálunk is ez a helyzet. Kislányom 1 éves múlt. Mikor szültél? Próbáltál már beszélni a férjeddel?
Férjed megkérdezted már, hogy mi a baja? Lehet, hogy féltékeny a saját gyerekére vagy menekül az otthoni feladatok elõl! Beszélj vele.
A kérdező hozzászólása: Most nem tudom, mi történt, de tegnap hazajött, átölelt és azt mondta, szeret. (MAgától nem mondta eddig, mindig csak én mondtam, õ meg erre válaszul, hogy "én is") Az esti fürdésnél is odaállt, mindent õ akart csinálni, még a pelenkázást is (igaz, fordítva adta a kicsire a pelust :D), de örülök, mert a szándék megvolt benne, a köldökét is lekezelte, annyi, hogy az öltöztetés nem nagyon ment, de megmutattam neki. És a legjobb, hogy amikor sírt a pici, én nem tudtam, mi a baja, nála megnyugodott, sõt még rá is mosolygott. Remélem ez nem egyszeri alkalom volt, hanem mostmár alakul a kötõdés, és egyre jobb napjaink lesznek. Megkérdeztem tõle amúgy, hogy szerinte felfogtuk-e már, hogy gyerekünk született?? Azt mondta, hogy szerinte még nem teljesen. Gondolom ez lehet a probléma. Remélem...
A kérdező hozzászólása: márt=már :)
Szia! Jövõ héten szerdán a reggeli elsõ vizeletbõl csinálhatsz már egy tesztet! ( Clearblue )-t ajánlom.
Szerintem, ha meg is fogant a baba még akkor sincsenek terhességi tüneteid, még kicsit korai....A beágyazódáshoz legalább 7-10 nap kell!Teszteléssel várj legalább 2 hetet, akármilyen rossz is a várakozás!
A fogantatas napjatol szamitott 14 napon lehet tesztelni. Ha tudod, 5 korul megfogant a baba akkor jovohet kedd, szerdan mar tesztelhetsz elso vizeletbol. Ha sikerult akkor most javaba agyazodik a baba igy nincs kizarva, hogy erezhetsz a mehednel feszulest a verboseg novekedesetol meg hormonok valtozasatol. Pozitiv tesztet kivanok neked!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mivel babát szeretnénk így persze többször is együtt voltunk a párommal fent írt idõpont elõtt és után is!Hiszen sosem lehet tudni!:) Most bizakodok, h sikerült a babóca!:)

Ugy érzem már nem szeret a férjem, mit tegyek?

Idégn augusztus 18-án lesz egy éve, hogy összeházasodtunk. Született egy kislányunk is 5 hónapos. Ugy éreztem én vagyok a világ legboldogabb embere, mig egyik napról a másikra a férjem furán kezdett viselkedni. Ejár itthonról(holott nem volt rá jellemz?), a telefonjábol a listákat, üzeneteket, törli.

Legjobb válasz: Több oka is lehet. Pl.: -Úgy érzi, a baba miatt háttérbe szorult, és emiatt sértõdött, duzzog, máshol keres szórakozást (haverok). -Mivel csökkent a figyelmességek, a szexuális együttlétetek száma, nem zárható ki a félrelépés sem:( Próbáld meg kideríteni a valódi okot, ültesd le, amikor a kicsire vigyáz mondjuk a nagyi. El is mehettek kettesben valahova, hogy kénytelen legyen rád figyelni, meghallgatni az észrevételeidet.

Több oka is lehet. Pl.: -Úgy érzi, a baba miatt háttérbe szorult, és emiatt sértõdött, duzzog, máshol keres szórakozást (haverok). -Mivel csökkent a figyelmességek, a szexuális együttlétetek száma, nem zárható ki a félrelépés sem:( Próbáld meg kideríteni a valódi okot, ültesd le, amikor a kicsire vigyáz mondjuk a nagyi. El is mehettek kettesben valahova, hogy kénytelen legyen rád figyelni, meghallgatni az észrevételeidet.
Mindenképpen ülj le vele és mond ezt el neki (amikor elõtte nem ivott), ahogyan ide leírtad nekünk! Ezt meg kell beszélnetek, fõleg, hogy már egy kicsi lányért is felelõsök vagytok, nem csak magatokért! Mi hetente 1x, esetleg 2x szeretkezünk mostanában (kb. napi program volt), de ettõl még tudom, hogy szeret a férjem. Virág: már ott a pici, nem kis anyagi kiadás õt felnevelni, vagy simán telne a virágra? Ja, és az sms-eit az én férjem is törli, mondjuk õ mindig is törölte. Mindenképpen próbálj meg vele beszélni!
Vigyázz!!! Nálunk ugyanez történt 3, 5 éve .Most válunk. Féltékeny volt a picire, meg arra hogy megoszlott a figyelem. Sajnos késõn vettem észre a jeleket. Benõzött. De soha nem mondta hogy elhagy csak alattomosan mûvelte a gaz dolgait. A válást én kezdeményeztem, mert minek legyek olyan mellett akinek nem vagyok(vagyunk) fontos. Ha más kellett neki vegye vigye én kiszálltam. Ha meg akarod menteni a dolgot nagyon sietned kell mert ha belépett egy harmadik akkor már sajnos menthetetlen! Sok sikert!
Mi lenne, ha ezeket Neki mondanád el? Így ahogy nekünk, egy az egyben. Egyébként a telefonból kitörlés elég gyanus, bár én már azt sem értem, hogy kerül a Te kezedbe az Õ telefonja???? De mindegy, Te dolgod. Lényeg, hogy nem lehet, hogy van valakije? Ezért szégyelli is magát, és végül is szeret, ezért mondja olyankor, hogy nem akar elveszíteni. De nem akarok bogarat ültetni a füledbe. Csak beszélj vele!
Kérdezd meg tõle! Szerintem szeret, csak most más szakasz van az életetekben. Talán úgy mutatja ki, hogy dolgozik értetek. Miért fél, hogy elveszít? Ezt tudd meg!! Talán te se vagy olyan, nem öltözöl fel kacéran, nem hívod randira, nem enyelegsz vele, nem?? Nem reagálsz minden rezdülésre.Nem változtál te is az elsõ hónapokhoz képest?
Kedves "másik oldal" - és a nõ mit csináljon, ha neki is elege van a "családból" és barátokra, kikapcsolódásra vágyik? Neki ezt ki tolerálja, mondd már meg? Ja hogy csak a férfiaknak jár. Oké, vettük a lapot. Még szerencse, hogy vannak normális férfiak is, meg egyenrangú kapcsolatok... KÉrdezõ! A részeg férfi undorító, az igaz, de van egy olyan elõnye, hogy bármit ki lehet szedni belõle! Kérdezgesd, amikor részeg, még akár adj is neki többet inni, csak szépen kérdezgesd, hagyd beszélni, úgy el fog mondani mindent, mint a vízfolyás! Hallgass rám, úgy el fog mondani mindent, mint a kisangyal! Tapasztalat... Sajnos vagy nem sajnos, de tény. Józanon cseszheted, ha nem akar, úgyse mond semmit! JObbak az esélyeid, ha részegen kifaggatod. 28/n
Itt tuti nõ van a dologban. Azt nem mondom, hogy megcsalt, de hogy azon az úton jár, az több, mint valószínû. Tapasztalat:-(
A terhesség után még jobban is kívánhat, mint elõtte, ezt nem is értettem. De hát mennyi volt atelefonszámla akkor? Most fontosabb dolgokra kell! És hogy szertekeznétek neponta??3-szor, nincs is annyi lehetõség. Én is törlöm atelefonom, pedig elõtte õrizgettem az sms-eit hónapokig. Csak most nyugodtabb(és mélyebb) szakaszba ért a kapcsolatunk. Nincs szerelmes sms, a hülye lényegtelen sms-ekkel meg utálom, ha tele e telóm. Tölts vele kettesben egy kis idõt, kényeztesd, lobbantsd fel a szerelmét! 44/N
Azt gondoltad 60 éves korodik olyan lesz mint a kezdetben? Ha már elvett, akkor nem kell virágot vinnie, szerelmes üzenetet küldenie, az "üzlet" már nyélbe van ütve. Azt meg te sem gondoltad komolyan, hogy a terhesség után is úgy fog kívánni mint elõtte. Azért jár el, mert már sok a családból, és ki kell kapcsolódnia. Úgy gondolom tolerálnod kell. by: másik oldal
A kérdező hozzászólása: Ma este is kapott egy telefont, állitólag a haverja hivata. Azt mondtam félóra és jön. ennek már másfél órája......
A kérdező hozzászólása: Kedves másik oldal! Egyáltalán nem gondoltam hogy 60 éves koromig olyan lesz minden mint kezdetben, de azért durtva hogy még nem vagyunk egy éves házasok sem és ezt teszi. Egyébébként a szülés után sem volt probléma közöttünk, ezek a problémák másfél hónapja kezdõdtek......
Kedves "másik oldal"! Tényleg nem gondolhatja senki, hogy egy kapcsolat 60 éves korunkban is olyan lesz, mint volt 20 évesen. Mert az furcsa és kicsit talán természetellenes is volna. Minden kornak megvannak a maga jellegzetes viselkedés- és életformái. (Ami elfogadott a fiatal felnõttnél, visszatetszõ lehet egy idõs embernél.) Csakhogy nem törvényszerû, hogy 40 év múlva rosszabb lesz egy házasság, párkapcsolat! (Kivéve, ha erre vagyunk bellítódva.) Az idõ múlásával valamennyien formálódunk, érünk, változunk. Ha mindeközben fontos a másik, szeretjük õt, akkor a kapcsolatotunkat is ápoljuk, nem hagyjuk ellaposodni, kihûlni, unalomba fulladni. És így talán öreg korunkra se maradunk magányosak, megkeseredett, cinikus vénemberek, mert lesz mellettünk valaki, aki biztos támaszt jelent, akivel félszavakból is értjük egymást, egyszóval megszépíti nekünk a mindennapokat. :)
Járj utána a dolognak, mert így csak õrlõdni fogsz!
Szerintem ez a házasság kissé el lett kapkodva. Beszélj a hapsiddal, hogy lehetne szépen lezárni, addig amíg nem mérgesedik el köztetek a viszony. Ha fontos neki a kapcsolat, akkor úgyis tesz róla, hogy ne kelljen lezárni, ha meg nem, akkor meg tudjátok szépen beszélni. Ha kamuzik, nem lehet vele normálisan beszélni, akkor pedig zárd le te a dolgot, a kicsinek is szar, ha ezt sokáig így húzzátok.

Úgy érzem már egy hete, hogy mindjárt megjön, de semmi. Kétnaponta nagyon kevés, halvány barnázásom van, de nem vér. Közben pedig sokszor érzem úgy, hogy pillanatok múlva megjön. Mi lehet ez?

Az orvos norcolutot írt fel, ha nem jönne meg. Tesztem egy hete reggel negatív, azóta nagyon érzékeny a mellem, és van ez a görcsölés. Nem merem elkezdeni a bogyót, mert mivan, ha mégis....

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid, Hanyadik napon vagy?

Hány naposak a ciklusaid, Hanyadik napon vagy?
Ha egy hete teszteltél, akkor szerintem már nyugodtan tesztelhetsz megint reggeli vizeletbõl!
A kérdező hozzászólása: Mostanában hosszúak, akadt egy kis gond is(hormonprobléma), de az utóbbi négy hónapban már rendesen, kb. 35 napra megjött. Ma vagyok a 48. napon már. :(( Szerintem már akkor kimutatta volna...
szerintem csinalj egy tesztet , lehet , hogy allapotos vagy .

Mit tegyek? Úgy érzem már nem érdekli az egész.

Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Az elején láttam és éreztem is, hogy szeret, hogy érdeklem, foglakozott azzal, hogy mikor tudunk végre együtt lenni. 50 km van köztünk de egy suliba járunk. Hétköznap csak akkor találkozunk ha szünetben elvonulunk 10 percre vagy délután ha én megvárom, de ezt nem viszonozza, inkább hazamegy pedig kettőnk közül nekem kell utazgatni. Az első két hónap szép volt most már a kezemet sem fogja meg sokszor egy puszit is kérnem kell vagy, hogy megöleljen. Amikor szóvá teszem persze az van, hogy hisztizek, igen tudom szoktam néha, de csak akkor amikor látom, hogy leszarja az egészet. Hívom hozzánk de nem akar jönni mert ez csak egy kis falu szerinte itt nincs élet, pedig ha nála vagyunk akkor se csinálunk többet mint itt. Bánt, hogy látom ennyire nem érdekli már, pedig 4 hónapja még más volt. Ugyanakkor látom néha, hogy félt, meg hív magához, de nem állapot hogy folyton én utazgatok, szerinte én már úgyis megszoktam. Azt mondta h "az idősek sem szerelmesek, csak ragaszkodnak egymáshoz" és hozzátette, hogy szeret és ragaszkodik hozzám. A viselkedése viszont sokszor nem ezt tükrözi. Gondoltam rá, hogy hagyom, egy ideig nem foglalkozok vele, talán rájön, hogy neki is többet kéne tenni a kapcsolatunkért, de félek, hogy eltávolodunk.

Legjobb válasz: Az amirõl a barátod beszél, az több év után következik be két ember között. A szeretet, ragaszkodás, amikor már nem a szerelem a fõ mozgatórugó. De az sem megszokás, hanem szeretet. Ha csak megszokás, az már régen rossz. Lehet, hogy tévedek, de nem hiszem, a barátod inkább már csak megszokásból, lustaságból, kényelembõl van veled. Nem szeretetbõl és ragaszkodásból. Ha találkozik egy lánnyal akit érdekesnek talál, és az viszonozza az õ érdeklõdését, akkor repülni fogsz, vagy meg leszel csalva. Bele van kényelmesedve ebbe a kapcsolatba a kis drága:) Beszélj vele, hogy osztozzatok. Egyik hétvégén õ megy hozzád, másikon te hozzá. És õ kezdi.:) Ha nem tetszik neki, ennyire nem képes, akkor arrivedercsi (csak így fonetikusan). Ha más nem, akkor ez észhez téríti. Feltéve hogy érez még úgy irántad. Ha meg nem, akkor már ennél többet mint most, úgysem nagyon tehettél volna.

Az amirõl a barátod beszél, az több év után következik be két ember között. A szeretet, ragaszkodás, amikor már nem a szerelem a fõ mozgatórugó. De az sem megszokás, hanem szeretet. Ha csak megszokás, az már régen rossz. Lehet, hogy tévedek, de nem hiszem, a barátod inkább már csak megszokásból, lustaságból, kényelembõl van veled. Nem szeretetbõl és ragaszkodásból. Ha találkozik egy lánnyal akit érdekesnek talál, és az viszonozza az õ érdeklõdését, akkor repülni fogsz, vagy meg leszel csalva. Bele van kényelmesedve ebbe a kapcsolatba a kis drága:) Beszélj vele, hogy osztozzatok. Egyik hétvégén õ megy hozzád, másikon te hozzá. És õ kezdi.:) Ha nem tetszik neki, ennyire nem képes, akkor arrivedercsi (csak így fonetikusan). Ha más nem, akkor ez észhez téríti. Feltéve hogy érez még úgy irántad. Ha meg nem, akkor már ennél többet mint most, úgysem nagyon tehettél volna.
Ennél jobban eltávolodni nehéz..:S
Ha eleged van, szakíts, még ha fáj is, nem érdemli meg, hogy szeresd.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy más miatt lenne ilyen, bár ezen is elgondolkoztam már párszor. Fogalmam sincs, de már nekem is elegem van.
Másik lány az ügyben? Csakmert én így jártam, csak éppen egy másik fiú volt a képbe, szakítani meg nem mert. F*szom az egészbe.
Egy lusta dög, tedd ki a szûrét és kiderül mennyire vagy fontos neki.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már megbeszélni vele, mert ugyanezt egyszer már eljátszotta, utána jött is jó párszor. Most megint elkezdte és csak azt a választ kapom, hogy mert nem szeret itt lenni, de nem miattam. Szeretne velem lenni, csak nem itt. Meg persze a utazgatás...:S De hát ugyanazt az utat teszem meg én is minden alkalommal.
Szerintem ennek a kapcsolatnak nincs értelme, fõleg fél év után nem ennek kéne lennie. A barátodnak kényelmes, hogy van egy nõje, aki járkál hozzá, és csak néha kell foglalkoznia vele, ha már eleget nyaggattad. De ez nem szerelem, én szakítanék a helyedben, ha fáj, akkor is.
Korai már most azt hinni, hogy nem létezik _olyan_ szerelem, mint amit keresel és beletörõdni, hogy az idõsebbek is csak megszokták egymást! Ez nem egy életképes, erõs, szeretetre épülõ kapcsolat. Igényeid vannak, szeretetre vágysz, törõdésre - hozzátenném jogosan! Nem ez a hiszti, hanem az, amikor szorít a gyémántcipõ is! Ez nem hiszti, ez szeretetvágy! Gondold át magadban, hogy mire van szükséged és keresd! L28
Hanyagold. Vagy rájön, hogy hányadán álltok vagy ha már ez sem téríti észre, akkor viszlát. Ennél távolabb már csak a szakítás van. Ne olyan mellett töltsd el a napjaid, akitõl úgy kell kérni egy puszit vagy egy ölelést, ami egyébként természetes kéne, hogy legyen ilyen helyzetben.

Lehet még esélyem? 9 Hónap után szakitott a barátnőm, azért, mert úgy érzi, már nem érzi irántam, bövebben lent.

Nyáron ismerkedtünk meg, és jöttünk össze. Több mint 9 hónap után azonbam szakított, mondván, hogy mát nemérez úgy irántam mint eddíg, és nemakarja magát elkötelezni, még nem akar komoly kapcsolatot( amit meg értek, hiszem csak 13... de erre mért kellet9 honapot várni?) Azt mondta, h egyszer még lehet köztünk valami, párév mulva, ha készen áll... Szeretné ha barátok maradnánk... Szerintetek van még esélyem egyszer nála? vagy felesleges reménykednem?

Legjobb válasz: Ne reménykedj!!! Ebbõl már nem lesz semmi... Ez a maradjunk barátok duma, meg szerintem szánalmas...

Ne reménykedj!!! Ebbõl már nem lesz semmi... Ez a maradjunk barátok duma, meg szerintem szánalmas...
Sajnálom tesa, de szerintem se reménykedj...:S Majd találsz mást, aki szeret Téged! Am hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: sajnálom... pedig reménykedtem:/ 16 vagyok.
Akkor még bõven találsz mást... :DD Majd a suliban kinéz Téged magának valamelyik csaj! ;)
Ebbõl már nem lesz semmi. Ha azt mondta 9 hónap után , hogy nem érez irántad semmit , akkor azelõtt sem érzett , mert csak úgy nem lehet kiszeretni a másikból. Szerintem lépj tovább , és keress egy olyan lányt aki tényleg szeret téged.

20 hónapos gyermekkel kinek hogyan zajlik egy napja? Én úgy érzem, már gyerektársaságra lenne szüksége a lányomnak.

Legjobb válasz: Az én fiam a másik véglet, õ inkább egyedül játszi, nehezen barátkozik, én meg pont ezért érzem, hogy szüksége van a gyerekek társaságára. 7-kor kelünk, reggeli, játék, pakolászás. 9-11-ig séta, vásárlás, játszótér 12-kor ebéd 13-15-ig alvás aztán vagy kimegyünk vagy elmegyünk valahova vagy bent vagyunk, ha esik pl. fél 8-kor fürdés vacsora 9-re már alszik Nálatok kérdezõ hogy zajlik egy nap?

Az én fiam a másik véglet, õ inkább egyedül játszi, nehezen barátkozik, én meg pont ezért érzem, hogy szüksége van a gyerekek társaságára. 7-kor kelünk, reggeli, játék, pakolászás. 9-11-ig séta, vásárlás, játszótér 12-kor ebéd 13-15-ig alvás aztán vagy kimegyünk vagy elmegyünk valahova vagy bent vagyunk, ha esik pl. fél 8-kor fürdés vacsora 9-re már alszik Nálatok kérdezõ hogy zajlik egy nap?
Kisfiam alig várja, hogy menjünk ki, játszótérre, sétálni, csak találkozzunk emberekkel, gyermekekkel, babákkal. Igen, õ nagyon szeret más gyermekekkel lenni. Nem mellettük, hanem velük játszik. Fõleg idõsebbekkel játszana. Napunk: Délelõtt ebédig kint vagyunk. Ebéd Alvás Délután már ritkán megyünk ki, mert 5-6 körül ébred és akkor már bent játszunk együtt. 21 hónapos lesz
10-12 játszótér, 5-6-7- ig játszótér! Elúnja magát bent egy idõ után! Esõben esõkabát gumicsizma, hidegben meg jól felöltözünk!
A kérdező hozzászólása: Hú, hát napirendünk nem igazán van. Egyedül az alvás meg az étkezések fixek. Vagy csavizunk , piacozunk, vásárolunk, kimegyünk a fõtérre, a kertbe otthon, bent a nappaliban , bent a játszószobában, Némót nézünk..kb ennyi. Persze közben keveset játszom vele, mert vagy fõzök, takarítok, pakolok stb.
szerintem ez a mit te leírtál az nagyon jó.hisz azt írtad mentek csavarogni, bevásárolni.mi reggel felébredünk, reggelizünk aztán elmegyünk a boltba, és elintézek ezt azt, posta meg ilyenek.Aztán kint játszik még az udvaron, labdázunk, focizunk, macskát kergetünk.õ nem eszik alvás elõtt, csak keveset így dél körül kap egy kis krémtúrót vagy valami mást, és megy aludni, kb 2 és fél 3 órát alszik, utána ebédeleünk, ha jó idõ van, és nem fúj nagyon a szél, vagy zuhog az esõ akkor megint lemegyünk az udvarra, vagy kimegyünk az utcára sétálnimás babákkal ismerkedünk.5 körül feljövünk, játszunk, vagyis õ játszik, én meg csinálom a dolgom, 6 körül vacsizik, néz egy mesét, vagyis megy egy mese, mert ritkán nézi egy helyben, közben motorozik, rajzol, vagy mással játszik.7 kor fürdés, majd kap tápszert, és kis babusgatás után megy aludni.a nem minden nap ilyen, mert van hogy jön ismerõs a babával, vagy mi megyünk más babákhoz.és olyan is van, hogy átjönnek az unokatesói és velük nagyon szépen elszórakozik.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem nincs babás ismerõsöm, se közel, se távol. A sógornõmékhez szoktunk menni hetente egyszer, többször nem illik rátukmálni magunkat sztem :) Kérdezhetek valamit? Miért kell tápszert adni egy másfél évesnek???
utolsó vagyok.Azért mert megy a hasa a tejtõl.Nem kell.ha másnak semmi baja nincs a tejtõl akkor nyugodtan lehet neki adni, én inkább tápszert adok.Van tejérzékeny a családban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!