Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, kicsi a csiklóm (2 db)

Úgy érzem, hogy kicsi a csiklóm. Hogyan lehet a csikló méretét növelni?

Legjobb válasz: Kicsi???? Ezt honnan veszed? :)) Ha jó a szex, nem kicsi... ;) Amúgy nem lehet növelni sehogy, adottság, mint a mell.

Kicsi???? Ezt honnan veszed? :) ) Ha jó a szex, nem kicsi... ;) Amúgy nem lehet növelni sehogy, adottság, mint a mell.
Remélhetõleg nem azt gondolod, hogy ha nagy lesz, akkor maj djobban fogod élvezni a szexet! Mert köze nincs hozzá a csikló nagyságának az élvezetes szexhez!
szerintem a nagy csikló nem is szép . Ez adottság, nem tudod növelni..
Szerintem minden csikló úgy szép ahogy van. Amúgy meg a szex nem a csikló vagy a pénisz méretétõl jó, hanem attól, hogy 2 olyan ember van az ágyban, aki szeretettel-szerelemmel tud a másikra is figyelni.
Egyetértek az elõttem szólók nagyrészével. A szex nem a méreteken múlik, és nem szép a túl nagy, és satöbbi. Viszont többféleképpen növelhetõ a csikló mérete, ha csak minimálisan / ideiglenesen is. Vákuum, súlyok, szteroidok. Egy kb. 1, 5 évvel ezelõtti FHMben volt errõl szó...
Tesztoszteronnal.:) )) http://pinkvanilla.hu/keptar/view/6
Nekem se nagy, de szerintem sokkal jobban néz ki a kisebb mint sok pornó színészõnek akiknek ráadásul olyan fodros, nyúlott, rojtos és úgy lóg mindenfele a csikló körül is(elnézést a kifejezésért)nem gusztusos, bár a férfiak biztosan máshogyan gondolják ezt, nekik mindegy csak lyuk legyen én úgy gondolom kívánatosabb a kisebb
Én nem vagyok pornó színésznõ, és nem is élek olyan életet /ha érted mire gondolok/ de nekem is nagy... úgyhogy ez nem hiszem, hogy attól függne, hogy mekkora, amit Te említettél! Viszont én is ezen a véleményen vagyok, hogy szebb a kisebb, én is szeretném hogy kisebb legyen... dehát mit tehetnék?

Lehetséges? Nem tudok hüvelyről elmenni, de pl. ha a barátom bennem van és közben izgassa a csiklómat úgy megyek el h közben bennem is mozog, akkor más hogy érzem egy kicsit?

Lehetséges h akkor kezdem érezni a hüvelyr?l is, egy id? után eltudnák csak onnan menni?

Legjobb válasz: Úgy kell elmenni ahogy tetszik,gyakorolni kell és kialakul a dolog.Nincs erre szabály hogy hogy kell elmenni,mindenki úgy mén el ahogy el tud menni.

Úgy kell elmenni ahogy tetszik, gyakorolni kell és kialakul a dolog.Nincs erre szabály hogy hogy kell elmenni, mindenki úgy mén el ahogy el tud menni.
Izgassa az ám, még az orrodat is tisztíccsa!!!
IZGATJA te paraszt
A kérdező hozzászólása: Más érzés mintha 2 helyrõl is mennék el egyszerre sztm felerõsödik amikor csiklóról elmegyek és abban a pillanatban érzem jobban h bennem van és mozog és jó de szeretném ha csak onnan sikerülne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!