Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, kicsi a (143 db)

A 32-ik hétben vagyok és úgy érzem kicsi a hasam. Attól, hogy nem óriási lehet bennem 3kg-os picike a végére? Mostanában fájdogál ott lent is a csontjaim meg mikor mocorog néha alig tudom elviselni. Ez normális?

Holnap megyek dokihoz.Nem tudom,hogy csinál e uh,de én olyan picinek érzem a hasam.Bár nem is vagyok óriási 155cm és most járok 59kg nál.Mindenki mondja,hogy pont jó a hasam meg nem is lehetne sokkal nagyobb.Február 26-ra vagyok kiírva.

Legjobb válasz: Szia! Nyugodj meg,attól még 4 kg is lehet a babád,hogy kicsi a hasad!Szerintem függ attól is,hogy hol helyezkedik el a placenta,ha hátsófali belül fekszik a babád.Nekem is hátsófali volt,és pici hasam volt 40-dik hétben is.A fiam 3050gr jött a világra,alig híztam,pici has,és 155 cm vagyok!SZÓVAL NYUGI!!Üdv:Zsuzsa11 hetes kisfiú anyukája

Szia! Nyugodj meg, attól még 4 kg is lehet a babád, hogy kicsi a hasad!Szerintem függ attól is, hogy hol helyezkedik el a placenta, ha hátsófali belül fekszik a babád.Nekem is hátsófali volt, és pici hasam volt 40-dik hétben is.A fiam 3050gr jött a világra, alig híztam, pici has, és 155 cm vagyok!SZÓVAL NYUGI!!Üdv:Zsuzsa11 hetes kisfiú anyukája
Mekkora a haskörfogatod?
Szermusz! Nekem is hátul helyezkedik el, 36 hetes kismama vagyok és "kicsi" a hasam. Ellentétben a barátnõmével neki "óriási" pocija volt, és nagy/nehéz egészséges babucit hozott a világra. Mind ketten fiút várunk/vártunk. =)
Szia! Én 158 cm vagyok 70, 5 kg-ról indultam, és 5-6 kg jött fel rám, csak a hasamon látszik, de az sem óriási. És 37 hetesen a doki mégis azt mondta, hogy a kislányom 3200 g körül van, és teljesen átlagos méretekkel rendelkezik. Már nekem is nagyon fájnak a csontjaim, és tud nagyon kellemetlenül mocorogni! 39 hetes kismama
Persze, hogy lehet benned nagy baba is. Én amikor kismama voltam, a 38.hétbe mentem ctg-re. Ült mellettem egy csaj, néztem rá kérdõ, hogy ez mégis minek ül itt ilyen kicsi hassal?? Azt hittem hogy kb. 25-27hetes lehet, magamból kiindulva. Addig-addig néztem, hogy rákérdeztem nála, hogy"bocsi, de lehet eltévetél, mert ez a ctg" Erre a csaj?boci, de jó helyen járok!!" Õ is 38. hétbe volt. Majd egymás után szültünk 3 nap különbséggel és 3220 grammos lett a babája. Õrület! :) ) Úgyhogy nyugi!!
A kérdező hozzászólása: Még ez eszembe se jutott hogy lemérjem, de köszönöm szépen a válaszokat!!
Szia! Szerintem lehet benned nagy baba:) Nekem pici volt a hasam, doki is megjegyezte... Össz-vissz 7kg-t híztam. 40+4 voltam, amikor szültem. Ekkor kb.akkora hasam volt, mint másnak félidõsen. Nem vagyok csontsovány, de kövér sem, amolyan átlagos. Viszont amikor megszületett a kisfiam, csodálkoztam, hogy hol fért el bennem, ugyanis 59 centi és 3750g volt!
Esetleg úgy, hogy tudatosan visszafogod magad?
megosztanád velünk, mit értesz az önzõség alatt? hogyan nyilvánul ez meg?
A kérdező hozzászólása: Hát kicsit úgyérzem túlsokat beszélek magamról ha együtt vagyunk egy kicsit lehet hogy parancsolgatok vagy nem is tudom

Terhességem 31. hetében járok. Néha, ha sokat állok, úgy érzem, hogy a baba szinte lecsúszik és beáll/ül a szülőcsatornába (vagyis nagyon lemegy). Kicsit feszít ilyenkor, de nem görcsöl és mást sem érzek. Normális ez ennyi idős terhesen?

Legjobb válasz: Normális.Valószínû azért van mert már a baba is egyre jobban nõ ilyenkor, na meg a méhed is.A méhet tartó szalagoknak kicsit több feledatuk van és emiatt természetesek a hasonló feszítõ érzések.nekem is voltak idõszakonként amik rendszerint egy két hét alatt megûntek.38 hetes kismama

Normális.Valószínû azért van mert már a baba is egyre jobban nõ ilyenkor, na meg a méhed is.A méhet tartó szalagoknak kicsit több feledatuk van és emiatt természetesek a hasonló feszítõ érzések.nekem is voltak idõszakonként amik rendszerint egy két hét alatt megûntek.38 hetes kismama


Úgy érzem, hogy a szüleim "elrontottak" egy kicsit, jogos ez az érzés?

Soha nem jártam semmi sportra, nem játszottam hangszeren, nem csináltam semmit, anyáék sosem vittek/hurcoltak semmi ilyesmire. Most, 17 évesen kezdek rájönni, hogy jó lenne valamot profin/versenyszerűen csinálni. De nincs kitartásom. És ha bármit is elkezdek most csinálni, túl kezdő lennék a korosztályomhoz képest, és nem mennék vele semmire. Az önbizalmam is a béka s*gge alatt van, 2 igaz barátom van, ezek közül is csak az egyikkel tudoo eljárni, mert a másik egy másik városban lakik, csak ritkán tudunk találkozni. Nincsenek divatos ruháim, 3-4 farmerom, 3-5 pulcsim és kb 7 pólóm van, az osztálytársaim persze egy-két hetente új cuccokban jönnek, én meg évekig ugyanabba járok. Sokszor úgy néznek rám, hogy érzem a "lenézést". Ez is az egyik oka h önbizalomhiányos vagyok szerintem. Mindig mindenki csak azt tudja mondani, h stréber vagy kocka vagyok, pedig alig tanulok és nem is gépezek sokat. Anyám szerint csak bebeszélem magamnak, hogy kényszerképzeteim vannak magammal szemben. Attól félek hogy semmire se fogok jutni ha nem változtatok most, de nem tudom hogy mit tehetnék. Lehet hogy jól jönne egy pszichológus...

Legjobb válasz: Ne keseredj el. Nekem is van 4-5 farmerom 4-5 pulcsim meg nem tudom hány pólóm. Ezekbõl tudok úgy öltözködni, hogy nincs gyakran rajtam ugyan az és nem is néznek le. Az ilyen újgazdag hülye gyerekekkel ne foglalkozz. attól nem lesznek különbek, hogy minden héten megvesznek valami "divatos" szart, amit az elõállítási költség tízszereséért vesznek meg. Én sem csinálok semmit sportszerûen. Amit feltudok mutatni az egy tesiérettségi és hogy kondiba járok. Nyáron bringázok, bringát szerelek vagy éppen ami van és lehet azt szerelem, megjavítom. Keress magadnak valami hobbit és bontakozz ki abban, az osztálytársaiddal ne foglalkozz, még pár év és szabadulsz tõlük.

Ne keseredj el. Nekem is van 4-5 farmerom 4-5 pulcsim meg nem tudom hány pólóm. Ezekbõl tudok úgy öltözködni, hogy nincs gyakran rajtam ugyan az és nem is néznek le. Az ilyen újgazdag hülye gyerekekkel ne foglalkozz. attól nem lesznek különbek, hogy minden héten megvesznek valami "divatos" szart, amit az elõállítási költség tízszereséért vesznek meg. Én sem csinálok semmit sportszerûen. Amit feltudok mutatni az egy tesiérettségi és hogy kondiba járok. Nyáron bringázok, bringát szerelek vagy éppen ami van és lehet azt szerelem, megjavítom. Keress magadnak valami hobbit és bontakozz ki abban, az osztálytársaiddal ne foglalkozz, még pár év és szabadulsz tõlük.
17 évesen eljutottál oda, hogy látod a hibáidat, pld, hogy nincs kitartásod! Ez már több, mint amit sok ember 40-50 év alatt ér el. Változtatni pedig csak te tudsz, kár a szüleidet hibáztatni! A pszichológus segíthet, mert õ teljesen kívülállóként tud megítélni, ezért pontosan szembesíteni magaddal. Erre sem a család, sem a barátok nem alkalmasak! Sok sikert az életedhez, ami még csak most kezdõdik, de elõbb bújj ki a csigaházadból :)
Mennyivel lenne jobb, ha már apró korod óta naponta kaptál volna új ruhákat, minden hülyeségre költötték volna a szüleid a pénzt? Pónizás, foci, balett, korcsolya, kézi, kosár, amikor csak megnyikkantál volna mint minden elkényeztetett kis kölyök? Azták 1 hét múlva meguntad volna és már vágtad volna a földhöz a lovagló csizmát, a foci mezt, stb? Nekem sem voltak kiskoromba jó cuccaim. Sõt! Tizede sem mint neked. Én 19 évesen kezdtem el kung-fuzni, több mint 20 voltam mikor meglett a jogsim, 28 mikor elkezdtem lovagolni, kb. ugyanennyi mikor megtanultam úszni, és késöbb nem sokkal lett meg a saját autóm. De mind a magam akaratából, a saját pénzembõl a saját elképzelésembõl, és nem untam meg pár perc után az egészet. 17 évesen miért ne kezdhetnél el sportolni? Olimpia bajnok akkor sem biztos hogy lettél volna ha 3 évesen kezdesz neki bárminek. Amúgy sosem késõ!
én is így vagyok, már bánom, hogy nem jártam pl.amatõr színjátszó körbe, nem volt soha semmi hobbim, 21 évesen úgy érzem, hogy késõn lenne már valamit is kezdeni
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Harmadik! Sosem keso elkezdni semmit! (az mas kerdes, h erdemes-e elkezdeni pl kosarazni jarnom mikor a tok alapoktol kellene kezdenem..)
A kamaszkorral jár, hogy változni akarsz, eleged van a gyereklétbõl és a gyerek környezetbõl. (Ruhák, stb.) Ez rendben is van, de ne a szüleidet okold. Bármit is csináltak volna, mindenképpen ugyanerre a következtetésre jutnál most. Próbálj meg változtatni azon, amit nem szeretsz. És nyugi, mert így teljesen begörcsölsz a problémáidtól, és azért nem fogod tudni megoldani. Pláne ne keress bûnbakot, mert attól nem oldódnak meg. Gondold végig, miken változtatnál, és szép lassan, lépésrõl lépésre változtass rajtuk. :)

Fiúk, lányok! Kapcsolatban vagytok e még annak ellenére, hogy már úgy érzitek, kicsit lapos, kicsit unalmas, kicsikét kihűlt már ez a kapcsolat?

Sokan vannak úgy, hogy akár évekig is együtt maradnak a párjukkal, hol ott mindkét fél tudja/érzi, ez már csak amolyan megszokás, és úgymond nyögvenyel?sen megy a kapcsolat. Mi okból van együtt az ember egy olyannal, akit egykoron szeretett, de ma már csak megszokásból van vele, és még csak esélyt sem ad magának, hogy egy másik illet?vel boldogabb kapcsolatot alakítson ki? Mit gondoltok err?l? Írjatok személyes tapasztalatokat, gondolatokat, kort és nemet. Köszönöm!

Legjobb válasz: Igen, de én már az a korosztály vagyok, akinek korlátozottak a lehetõségei, ezért nem merek lépni.

Igen, de én már az a korosztály vagyok, akinek korlátozottak a lehetõségei, ezért nem merek lépni.
35/F idestova 11-éve vagyok a párommal, 5-éve lakunk külön saját házunkba.az biztos hogy a szerelem elmúlik, de helyette jön egy nagyon mély szeretet, fõleg hogy már két kislányunk is született.szerintem a férfin nagyon sok minden múlik mármint hogy megmaradjon az egymással szenbeni szeretet, tisztelet. én imádok bohockodni, játszani a gyerekekkel, meglepetést okozni nekik, soha nem jönnék haza úgy munkából hogy ne hoznák valamit a gyerekeknek!(akár 1 cs.ropi..stb) nagyon sokat segítek neki mivel õ is dolgozik! most hétvégén is együtt fõztünk. nagyon nagy tévedésbe van aki azt gondolja hogy a pénz boldogít! mi egy átlagos család vagyunk, de nem panaszkodom meg van mindenünk! nyáron hétvégente összehívunk egy pár barátot és kinn fõzünk, beszélgetünk, a gyerekeink játszanak. tehát élni kell!!! én világ életemben társasági ember voltam!nem szabad elhanyagolni egymást a lényeg hogy figyeljünk egymásra és akkor boldogan élhetünk!
személyes tapasztalatom hálistennek nincsen, de úgy gondolom hogy az ilyen begyöpösödött lusta emberekkel történik ez akik csak megszokásból vannak a párjukkal és nem lehet õket kimozdítani a hétköznapok megszokott rutinjából, még arra is lusták, hogy a boldogabb élet reményében változtassanak a környezetükön vagy a párjukon.. persze ez csak az én véleményem!!:)
a megszokás és biztonság nagy úr, az emberek nem mernek lépni, sok a birka sajnos , de a bégetés az megy!
igen és a lehetõségek hiánya!!:S
21f voltam, szeretem a nõket csak manapság kezdenek nagyon eltûnni a normálisak.
Nehéz nagyon végleges döntést hozni, annak ellenére, hogy a kapcsolat ellaposodott, vagy már nem érzek olyan nagy szeretetet a másik iránt. Pláne igaz ez hosszú évek, sok közös élmény után, amikor még nagyon kötõdsz a másikhoz, és egyfolytában azt reméled, hogy óóó lesz ez jobb is. De aztán persze egy idõ után kiderül, hogy az, ami nem javult meg magától, és nem javult meg közös erõvel sem, az már sosem lesz jobb. Van, aki elõbb belátja ezt, van aki késõbb. És van, aki lépni is mer. Csak egy bizonyos kor fölött az ember már nem vált olyan könnyen, (mondom én ezt 21 évesen:) ) Én is 4 év után nem saját akaratomból léptem ki egy kapcsolatból, ami már évek óta haldoklott. Mostmár azt mondom szerencsére:) L
majd jusson eszedbe ez a kérdés, amikor a férjed ott hagy két gyerekkel, mert hogy boldogabb szeretne lenni. amúgy azért vagyok vele mert õt szeretem. nem lángolva és nem tudom hogy, egyszerûen csak érzem, hogy vele életem végéig el tudnék lenni. de nyílván, ha semmit nem érzek, azért nem fogok vele maradni, mert mos, fõz, takarít... viszont ehhez megfelelõ lányt találni, na az nem könnyû. pont amiatt amit mondasz. , , egyszer élünk hát élvezzünk'' felkiáltással váltogatják a pasikat egészen 35 éves korukig, amikor is már nem kellenek a kutyának sem... és akkor lesz majd kopp meg pánikroham stb. bocsi már megint károgok:D dehát kérdezted én meg elmondtam a véleményem:D 23f
22 20-VOK hogy tud ellaposodni?nem értem akkor már nem szeretett! egymással toleránsnak kell lenni, le kell ülni meg kell beszélni, akkor újítani valamin, vagy elköltözni...stb! akkor én hálát adok az égnek hogy ilyen párom van!
22 20-vok. de szívesen linkelnék be képet de minek!

36 hetes vagyok, tegnaptól nem szedem a magnéziumot az orvosom tanácsára. Ma mondjuk elég sokat pörögtem és úgy érzem keményedik a hasam, kicsit fájdogál is. Ez normális velejáró ilyen idősen?

Csak mert el?tte nem éreztem ilyet.

Legjobb válasz: Szia! Én sem szedtem már ilyen idõsen a magnéziumot. Azért kell abbahagyni, mert gátolhatja a fájások természetes megindulását, a méhösszehúzódásokat (a simaizmok mozgását), amivel majd világra segítheted a babádat. Biztos, hogy annak a hiányát érzed. Szerintem nincs semmi baj, de ha keményedik a hasad, inkább pihenj! A babának az a jó, ha tovább a pociban marad, de azért innentõl nem kell szedni a magnéziumot, mert ilyenkor már bármikor úgy dönthet, hogy kibújik! Könnyû szülést!

Szia! Én sem szedtem már ilyen idõsen a magnéziumot. Azért kell abbahagyni, mert gátolhatja a fájások természetes megindulását, a méhösszehúzódásokat (a simaizmok mozgását), amivel majd világra segítheted a babádat. Biztos, hogy annak a hiányát érzed. Szerintem nincs semmi baj, de ha keményedik a hasad, inkább pihenj! A babának az a jó, ha tovább a pociban marad, de azért innentõl nem kell szedni a magnéziumot, mert ilyenkor már bármikor úgy dönthet, hogy kibújik! Könnyû szülést!
Azt mondta a dokim, hogy ha egy nap 8-nál többször keményedik, az már baj, mert könnyen szülés lehet belõle, ha csak 1-2x az nem baj - pihenj sokat Azt is hozzátette, hogy a 36. héttõl már nem számít koraszülésnek, úgyhogy ha ki akarna bújni a baba, akkor nem tartanák vissza a szülést. De azért inákbb pihenj, ezt a pár hetet már valahogy ki lehet bírni:)
Szia, én 37, 5 vagyok, még most is szedem, mert kell, de egyre több a keményedésem. Amikor keményedik vagy fáj kicsit, pihenj le ha tudsz, most így a végén már fontos hogy tudjál sokat pihenni, mert ha kibújik, nem lesz lehetõséged rá :)

Úgy érzem kicsi vagyok a barátnőmbe, miért lehet ez?

úgy érzem hogy kicsi vagyok a barátn?mhöz képest.

Legjobb válasz: bocs ha indiszkrét vagyok, de mekkora a "szerszám"? am meg nem tartom valószínûnek h nem érez... nem minden csaj tud szex közben elmenni, próbáld orálisan úgy sztem tuti sikerülni fog.:) sok sikert:)

bocs ha indiszkrét vagyok, de mekkora a "szerszám"? am meg nem tartom valószínûnek h nem érez... nem minden csaj tud szex közben elmenni, próbáld orálisan úgy sztem tuti sikerülni fog.:) sok sikert:)
Csak kicsinek érzed a gumit, hidd el... Nem valószínû, hogy 6 cm átmérõjü löncsöd van, attól inkább visítana, nemhogy kicsi lennél... Sok váladékot termel, és jól csúszik, sztem ettõl érzed ezt:) Próbáld meg orálisan kielégíteni, menni fog:) -Reaper-23/F
Lehet hogy barátnõd nem képes a hüvelyi orgazmosra és ezért látod rajta hogy nem élvezi annyira. Csináljátok olyan pózban hogy kézzel rátudj segíteni és hidd el el fog élvezni és jobban is fogja élvezni az aktust. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
Csak õ nem érez, vagy te sem érzed õt? A hüvely normálisan elõször kitágul, hogy jól beférjél - aztán a külsõ harmada összehúzódik pont a méretedre. Ha nem érez eléggé, akkor nem húzódik jól össze. Orvost kérdezzetek meg errõl. Amúgy tényleg ez a megoldás: vagy nyalakodni - vagy, miközben benne vagy, kézzel ingerelni kell a csiklóját is (amelyikõtök éppen eléri). Próbáljátok csak ki!
ha kicsi vagy nolj meg ha meg a micsodád kicsi akkor majd szakít veled a barátnod mer ha nemtudod kielégíteni akkor minek legyen veled? hulye kérdésre hulye válasz :D
A kérdező hozzászólása: Nem mondta hogy nem érez.. csak én nem vagyok biztos benne mert még nem ment el.
Én az elsõ próbálgatásoknál szintén nem éreztem semmit, pedig elég szûk vagyok, barátomnak pedig elég megtermett szerszáma volt. Aztán egyszer csak elkezdtem érezni és élvezni a dolgokat :) Lehet nálatok is csak ez van.

Úgy érzem kicsit le vagyunk maradva a hozzátáplálásban. Szerintetek? Mivel folytassuk? 7, 5 hós baba

Gyümölcsökkel így állunk: alma, ?szibarack, körte, banán, szilva. Zöldségek: répa, krumli, süt?tök. A gyümibe kap kekszet, a f?zelékbe csirkehusit. Ennyi. 2 étkezést váltottunk ki. Reggel szopik, délel?tt szopik aztán alszik egyet, utána f?zelék, délután gyümölcs, este szopik lefekvés el?tt. Nappal 5 étkezés van, de sajnos éjjel is 1X-1X megébred és akkor szopizik is! Ez így jó? Nem vagyunk kissé lemaradva?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem vagy lemaradva. Az én kisfiam is 7,5 hónapos, és tegnap váltottuk ki elõször 2. étkezést, pedig tápszeres és 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Husit még nem nagyon eszik, egyszer próbáltuk, de nem tetszett neki, így nem erõltetem. Szerintem hallgatni kell a babára, ha úgy látod, hogy neki így jó, akkor ne erõltess rá semmit.

Szerintem egyáltalán nem vagy lemaradva. Az én kisfiam is 7, 5 hónapos, és tegnap váltottuk ki elõször 2. étkezést, pedig tápszeres és 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Husit még nem nagyon eszik, egyszer próbáltuk, de nem tetszett neki, így nem erõltetem. Szerintem hallgatni kell a babára, ha úgy látod, hogy neki így jó, akkor ne erõltess rá semmit.
Nem vagy lemaradva hozzátáplálásban, de szerintem azért kel éjjel a gyerek mert éhes, ugyanis a délutáni gyümölccsel nem lakik jól, és már mást nem kap/csak cicit/. Én azt javasolnám a gyümit add tízóraira, és este iktass be neki egy tejpépes uzsonnát.Aludni fog reggelig!
Mondjuk így már 3 gyerekkel egy kicsit szerintem , hiszen azért többször kellene neki gyümit fõzeléket , és minden félét ilyenkor már a lányom evett minden féle fõzelékket . Mondjuk a másodiknál ugy , volt h néha nem volt elég a kaja akkor kapott egy kis cicit , de ez már 7, 5 hónaposan , nem volt . De szerintem ne aggódj , babáddal nincs semmi gondd!
Nyugi nem vagy lemaradva. Kisfiamnál 6 hósan kezdtem a hozzátáplálást. 7 hóra váltottuk ki a tízórait gyümölccsel, 8-ra az ebédet. kb. 7 hónapos korától kapott husit is, onnantól evett már annyi fõzeléket, hogy érdemes volt neki beletenni. Az összes többi cici volt neki. 9 hós korára váltottuk ki az uzsonnát. tehát minden étkezés kiváltásához 2 hónap kellett. Nem sietettem. Éjjel is szopott 20 hós koráig. Igaz akkor már csak a megszokás és a szomjúság miatt. Addig nem fogadta el a vizet, magától hagyta abba az éjjeli szopikat. Szóval, nem vagytok elkésve, vagy lemaradva semmirõl. Ez nem lóverseny. Nem szabad õket siettetni semmiben. Tudják õk, hogy mi a jó:-)
bocsi, étkezés kiváltásához 1 hónap kellett nem kettõ...

Beleszerettem egy fiuba, és ugy érzem kölcsönös a dolog mennyi idö utan mondja egy pasi meg, hogy szerelmes? Becézni szokott kicsim, édesem, tündérem.

Legjobb válasz: Becézgesd te is, és ha nyomulni fog (fogdos, meg akar csókolni), akkor valószínû, h tetszel neki. Ha csak nem kihasznál...

Becézgesd te is, és ha nyomulni fog (fogdos, meg akar csókolni), akkor valószínû, h tetszel neki. Ha csak nem kihasznál...
hány évesek vagytok? :D
A kérdező hozzászólása: 30n 33f 1honapja vagyunk együtt
Az én barátomról már 2 hét ismertség után lerítt, hogy belém van zúgva, és kb akkor mondta elõször, hogy szeret. Ez immáron 2, 5 éve, de most is ugyanúgy néz rám, mint akkor :) Viszont pl. egyáltalán nem becézzük egymást... A pasitól függ, hogy mennyire meri kimutatni az érzelmeit. Ha már együtt vagytok 1 hónapja, és érzed is rajta, akkor talán nemsoká mondani fogja :)
Amég a nõk azt várják el h a pasi kezdeményezzen.. (ha a csajnak tetszik a pasi) addig ne is várjanak semmit.. mert ugyse lesz belle semmi ;)
A kérdező hozzászólása: Már együtt vagyunk, volt szex is, csak az a bizonyos szeretlek szó nem hangzott el...nem várok én rá mindenben szoktam kezdeményezni, de jól esne ha ö mondaná ki elõször :)
ezt jól jegyezd meg: egy férfi nem mondja egy évnél korábban, hogy szerelmes beléd, mert azt hiszi, hogy kikosaraznád...mond el te neki!! 35/l
A kérdező hozzászólása: Ilyeneket hisznek?De nekem mondták már más pasijaim hamarabb persze akkor még fiatalabb voltam.Nemrég léptem ki egy 7 éves kapcsolatból.Az a baj, hogy én sem akarom elijeszteni azzal, hogy szerelmet vallok neki :)

Ha egy közös program alkalmával úgy érzem, hogy a barátom nem foglalkozik eleget velem (kicsit olyan, mintha nem is lenne értelme ott lennem vele) akkor ilyenkor mi a helyes lépés?

Beletör?dni, felhívni a figyelmét, féltékennyé tenni.. vagy mégis mi? Mert az már egy id? után rém kínos, ha mindig én fogom meg a kezét, mindig én emlékeztetem rá, h azért velem is van.. Szóvátenni meg nem lehet.

Legjobb válasz: Ez nagyon kellemetlen érzés... tudom sajnos :-( Mindenképpen próbáld meg magadra vonni egy kicsit a figyelmét. Ha nem veszi a lapot, akkor a program után kell vele beszélni, hogy figyeljen rád is, vagy legközelebb hazamész. Aztán lehet azt is, hogy odamész másokhoz beszélgetni. Vagy tényleg el is mehetsz haza. Ebbõl nem hiszem, hogy szakítás lenne (ha igen, akkor annyit is ért a kapcsolat). Nem szabad beletörõdni abba, hogy nem foglalkozik veled, mert az csak neked rossz, õ meg jókat szórakozik.

Ez nagyon kellemetlen érzés... tudom sajnos :-( Mindenképpen próbáld meg magadra vonni egy kicsit a figyelmét. Ha nem veszi a lapot, akkor a program után kell vele beszélni, hogy figyeljen rád is, vagy legközelebb hazamész. Aztán lehet azt is, hogy odamész másokhoz beszélgetni. Vagy tényleg el is mehetsz haza. Ebbõl nem hiszem, hogy szakítás lenne (ha igen, akkor annyit is ért a kapcsolat). Nem szabad beletörõdni abba, hogy nem foglalkozik veled, mert az csak neked rossz, õ meg jókat szórakozik.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, most volt nem elõször ilyen, és szóvátettem.. éshát nem éppen jót tett a kapcsolatnak. Kiakadt, meg elvileg megsértettem.. Az is lehet, h foglalkozik velem, csak épp én azt kevésnek érzem. Pl. abnormális, hogy egy színházba elõadás alatt is vágyom pár szerelmes pillantásra?
Egy jótanács: Azt azért tartsd szem elõtt hogy mindenkinek mások az igényeik, lehet hogy ami neked kevés az szerinte sok odafigyelés. Bár így nehéz bármit is mondani, mivel nem tudunk konkrétumokat. Az hogy szinházban nem rád néz, hanem a színdarabot lesi, az meg lehet hogy csak annyit jelent hogy nagyon tetszik neki és belemerült. Ez még nem jelent feltétlen nemtörõdömséget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!