Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, eszem, de annyira (2 db)

Úgy érzem, sokat eszem, de annyira ehetnékem van. Tele is vagyok, de nem lehet hogy azért mert kisebb helye van a gyomromnak?

Nem lehet hogy potyára van lelkiismeretfurdalásom? Vagy lakat kéne a h?t?re?

Legjobb válasz: Szerintem em eszel sokat. Én is kb. ennyit eszek 1 nap, nem falok össze mindent és én 4 kg-ot híztam. Szerintem ez nem olyan sok 20 hetes terhesség esetében. egyél csak nyugodtan, úgysem most van itt az ideje a fogyókúrának. Sok sikert.

Szerintem em eszel sokat. Én is kb. ennyit eszek 1 nap, nem falok össze mindent és én 4 kg-ot híztam. Szerintem ez nem olyan sok 20 hetes terhesség esetében. egyél csak nyugodtan, úgysem most van itt az ideje a fogyókúrának. Sok sikert.
Szerintem óvatosan a falással. Bár a leírtak alapján nem ettél sokat, a kenyér helyett a vizes zsemlét válaszd. Vigyázz, hogy ne legyen sok a szénhidrátbeviteled és ne egyél cukrosan. Használd a nádcukrot az édesítéshez, ha muszáj. Sokszor keveset :) Kellemes babavárós napokat (26 hetes kismama)
Egyáltalán ne eszel sokat.én ettöl sokkal többet ettem, e´s eszem is.Ne most számolgasd a kilókat.Ami feljön, majd lemegy a szülés utánn. Lényeg próbálj egészs´gesen tápláökozni.Sok folyadék, gümölcs, zöldség.A szülésznöm mondta, napi 1/2-1kg.zöldség-gyümölcs. 39hetes kismama.
Nincs ezzel semmi baj.
Ez a normális! A körülötted lévõk meg kis hülye p.csák akik majd párszor át lesznek ejtve.
Akkor hasonló cipõben járunk :) Van egy barátnõm, aki állandóan mondogatja hogy hú de jó lenne ha már végre lenne barátja. Nem mondom, jó lenne, de majd eljön az ideje, van idõm még! Másik barátnõm meg havonta "cserélgeti" a pasijait, és mindig mondja hogy nekem miért nincs. Hát én nem vagyok olyan, hogy bármelyik srácra ráírjak fb-n, flörtölni :D meg azért õ a korhatárral is másképp bánik. Mindegy hogy 14 vagy 25 éves a gyerek :D én nem ilyen vagyok. Szerintem hagyd meg a szokásod, majd érezni fogod, mikor kell jönnie a pasinak... ezt jól megaszontam xD
Persze hát 14 évesen inkább tanuljál. Ne foglalkozz a többiekkel
Szard le!
Nincsen ezzel semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy így vagyunk ezzel! :)
Nem baj... :)
Még egy sorstárs. XD Én sem pasizom, és nem is akarok egy jó ideig. Szóval szard le õket! 14/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!