Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, eszem, de (33 db)

7 hetes terhes vagyok eszem de mégis rosszul vagyok ugy érzem nem kívánok semmit sem! Ennek ellenére eszem normálisan de ugy érzem ha csak kajára gondolok rosszul leszek! Mit tegyek? Ártok a babának?

Legjobb válasz: Ne tegyél semmit, csináld ahogy eddig. Ez egy ilyen idõszak. Örülj hogy nem hánysz! A babának nem ártasz természetesen. Ha szerencséd van pár héten belül jobb lesz.

Ne tegyél semmit, csináld ahogy eddig. Ez egy ilyen idõszak. Örülj hogy nem hánysz! A babának nem ártasz természetesen. Ha szerencséd van pár héten belül jobb lesz.
Ja és sokszor egyél keveset, úgy a legelviselhetõbb. elsõ
semmit nem tudsz tenni, a babának semmi baja nem lesz. sok kismama nem is tud enni az elején sokan fogynak is az elsö hetekben akár 5 kg-ot is.
Én a 11. hétig gyakorlatilag az étkezés gondolatától, a kaja látványától (gasztro mûsorok) is rosszul voltam. Hideg gyümölcslevesen és turmixon éltem addig, jól megcukroztam, h azért vmi energyi legyen bennem és bírjam a napot. Most a sokszor kicsit a megoldás. Kitartást Neked! 14 hkm.
Nekem még most is van olyan idõszakom, hogy rosszul vagyok még a kaja gondolatától is. 7. és 8. héten nekem is volt egy kis émelygõs, semmit nem kívánok, undorodom a kajától idõszak, de utána jobb lett. Mostanában is van úgy, hogy nem tudnám semmire azt mondani, hogy szívesen megenném. Sõt, van olyan, hogy érzem ha ezt a falatot lenyelem, akkor tuti visszajön. De a borzasztó az, hogy közben meg érzem, hogy éhes vagyok...Szóval kitartást, sajnos ez ilyenkor így van. De tényleg örüljünk, hogy nem hányunk! Eddig nem fogytam és nem is híztam. 14hkm

Miért van az, hogy úgy érzem egyszer ég a gyomrom, egyszer meg éhes vagyok? De mikor eszem egyáltalán nem érzem, hogy ennék tök üresnek érzem a hasam.21 hetes vok. És esténként meg szélgörccsel küzdök.

Legjobb válasz: Velem is pont így volt. Nagyon sokat szenvedtem. Változtattam az étrendemen stb., de akkor is termelõdött a savam. :( Kegyetlenül megszenvedtem az esti szélgörccsel is, amin az segített, hogy a fürdõkádba sok meleg vizet engedtem és hasaltam benne. Így megindult a szél. :) Sav ellen még annyi, hogy én még a krumplit is kihánytam. Normaflort ittam minden nap. Helyreállítja a bélflórát.

Velem is pont így volt. Nagyon sokat szenvedtem. Változtattam az étrendemen stb., de akkor is termelõdött a savam. :( Kegyetlenül megszenvedtem az esti szélgörccsel is, amin az segített, hogy a fürdõkádba sok meleg vizet engedtem és hasaltam benne. Így megindult a szél. :) Sav ellen még annyi, hogy én még a krumplit is kihánytam. Normaflort ittam minden nap. Helyreállítja a bélflórát.
A kérdező hozzászólása: Mit lehet ez ellen tenni, vagy segíteni?
a gyomor égés, és éhségérzet összefügg. mivel a kismamáknál magas a gyomorsav, ezért olyan étrenden kell lenni, ami a savat felszívja. pl. rizses, krumplis dolog, kenyér, müzli...kerülni kell a szénsavas, tejes, és túl fûszeres ételeket. a gyomorégésre jó a salvus víz. enni pedig naponta 5ször és keveset kell. a rendszeres étkezés segít a savproblémák leküzdésére. a szélgörcsök, pedig a puffasztó szénhidrátos ételektõl vannak, amiket jó ha kerül az ember.

Mi lehet ez? 35 hetes multam és azt vettem észre hogyha sétálok vagy itthon fözök vagy takaritok a hasam alja nehéz lesz! Ez keményedés vagy a baba ugy helyezkedik el? De 1 nap elég sokszor érzem az baj lehet?

Legjobb válasz: Ezt én is szoktam érezni és már hetek óta. Na nem mindig, de ha elfáradok, akkor nekem is nehéz lesz a poci. Nem tudom miért. De senki nem mondta eddig, hogy baj lenne. Ha ilyen sokszor érzed, azért elereszthetsz egy telefont. Te is megnyugszol majd, ha a dokival vagy a védõnõvel beszéltél! 34 hetes kismami

Ezt én is szoktam érezni és már hetek óta. Na nem mindig, de ha elfáradok, akkor nekem is nehéz lesz a poci. Nem tudom miért. De senki nem mondta eddig, hogy baj lenne. Ha ilyen sokszor érzed, azért elereszthetsz egy telefont. Te is megnyugszol majd, ha a dokival vagy a védõnõvel beszéltél! 34 hetes kismami
Lehet, hogy már kezdi magát a szüléshez befészkelni. Erre szokták mondani, hogy leszáll a pocak. Pihenj sokat, ha nem lesz más tünet, akkor nem lehet baj. Akár a dokidat is felhívhatod, Õ biztos jobban meg tud nyugtatni. Biztos nem te lennél az elsõ, és az utolsó aki ilyen kérdéssel felhívja. Kitartás, már nincs sok hátra!!:)

SzakítottVelemABnõm elhidegülés, és féltékenykedés miatt, de úgy vettem észre törõdik még velem és szeret, õ azt mondja emberként, de érzem, férfiként is! Valamiért azt érzem nem akar elhagyni engem! Mi ez? Tudnom kell menthetõ még ez a kapcsolat?

Szakítottunk ,de együtt élünk még ,el akart költözni,de maradt mert már kifizette a havi díjat, és nem zavarja ha velem kell lenni egy lakásban!Külföldön élünk!Sajnos most rövid idõn belül költözni kell ,feltettem a kérdést mi a terve ,hogy szeretné elköltözik máshova ,vagy ha együtt költözünk el zavarná e(se én se õ nem akar idegennel összeköltözni,jól elvagyunk együtt még ha már nem is párként viselkedik velem!Neki nem gond ha velem költözik el ,csak külön szoba legyen ,de az elvei miatt,mert ha nem lenne ilyen makacs simán lakna velem is! Sztem senkije sincs ,még tervben sem és nekem sem!Mikor szakítottunk gyakorlatilag ,teljesen érzéketlen volt velem ,semmit nem láttam a szemében ,csak haragot!De érzetem törõdik velem, és vmiért úgy érzem szeret ,persze lehet hülye vagyok!Fõz rám ,mos rám ,velem alszik ,bár nincs köztünk testi kapcsolat .néha megölelem simogatom és tetszik neki a dolog ,de a végén legtöbbször azonnal falat állít és ennyi! Néha közelebb is jutok hozzá ennél ,de a sexig nem jutunk el ,pedig sosem volt rossz és érzem ,hogy õ is benne lenne ,de a döntése miatt inkább ha rossz is neki ,de elfordul tõlem!Úgy érzem tartani akarja magát az eredeti tervéhez, és ritka de érzem tisztességes akar lenni velem! Ha dolgozok néha ír smst ,érdeklõdik,de csak finoman.Nem vettük észre az elhidegülés jeleit csak késõn,de tudnom kell menthetõ még ez a kapcsolat.Tanácsot kérnék ,hagyjak neki idõt és teret és sztetek visszatalál majd hozzám?

Legjobb válasz: Volt oka féltékenynek lenni? Az elhidegülésen esetleg lehet változtatni, ha mindkét fél benne van. Az írásod alapján rendes fószernek tûnsz, szerintem próbálj meg beszélni a pároddal, mondd el neki, hogy mit érzel iránta. Egy kapcsolatot minden szempontból lehet színesíteni. Közös programok, a szexben újabb, esetleg vadabb dolgok kipróbálása, stb.

Volt oka féltékenynek lenni? Az elhidegülésen esetleg lehet változtatni, ha mindkét fél benne van. Az írásod alapján rendes fószernek tûnsz, szerintem próbálj meg beszélni a pároddal, mondd el neki, hogy mit érzel iránta. Egy kapcsolatot minden szempontból lehet színesíteni. Közös programok, a szexben újabb, esetleg vadabb dolgok kipróbálása, stb.
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki mit érzek, azt mondta tudja, de már nem szeret úgy , ahogy kellene!Csak azt nem értem miért izgatom fel, miért törõdik velem és miért érzem azt jó , hogyha a közelében vagyok!
A kérdező hozzászólása: Volt oka igen, mert mindenki féltékeny lett volna!De rájöttem tisztességes velem!
1.-es vagyok! Lehet tudni, hogy mi történt?

Úgy érzem, sokat eszem, de annyira ehetnékem van. Tele is vagyok, de nem lehet hogy azért mert kisebb helye van a gyomromnak?

Nem lehet hogy potyára van lelkiismeretfurdalásom? Vagy lakat kéne a h?t?re?

Legjobb válasz: Szerintem em eszel sokat. Én is kb. ennyit eszek 1 nap, nem falok össze mindent és én 4 kg-ot híztam. Szerintem ez nem olyan sok 20 hetes terhesség esetében. egyél csak nyugodtan, úgysem most van itt az ideje a fogyókúrának. Sok sikert.

Szerintem em eszel sokat. Én is kb. ennyit eszek 1 nap, nem falok össze mindent és én 4 kg-ot híztam. Szerintem ez nem olyan sok 20 hetes terhesség esetében. egyél csak nyugodtan, úgysem most van itt az ideje a fogyókúrának. Sok sikert.
Szerintem óvatosan a falással. Bár a leírtak alapján nem ettél sokat, a kenyér helyett a vizes zsemlét válaszd. Vigyázz, hogy ne legyen sok a szénhidrátbeviteled és ne egyél cukrosan. Használd a nádcukrot az édesítéshez, ha muszáj. Sokszor keveset :) Kellemes babavárós napokat (26 hetes kismama)
Egyáltalán ne eszel sokat.én ettöl sokkal többet ettem, e´s eszem is.Ne most számolgasd a kilókat.Ami feljön, majd lemegy a szülés utánn. Lényeg próbálj egészs´gesen tápláökozni.Sok folyadék, gümölcs, zöldség.A szülésznöm mondta, napi 1/2-1kg.zöldség-gyümölcs. 39hetes kismama.

Nem eszem tobbet mint eddig a fogyokura alatt de egy hete nagyobb a hasam ugy érzem magam mint egy lufi menstruácio elott vagyok lehet az az ok v hizhatok? Ha nem eszem tobbet konkrétan koplalok

most 55 kg vagyok megtarthatom ugy a sulyom ha annyi kaloriát eszem csak amenyit a kalkulátor kidobb h egy 55 kg nonek ennyi a szükséglete v hizni fogok?

Legjobb válasz: Nekem is ez van, és 1-2 kiló fel is jött, tök megmagyarázhatatlanul! Puffadok, fáj is a hasam néha... Más ismerõsöm is panaszkodott hasonlóra. Én két dologra tudok gondolni: az egyik, hogy valami vírust összeszedtünk, ami kissé megbolygatta az anyagcserét (mert az tény, hogy sajnos jelenleg az sem mûködik...), a másik, hogy jön a tél, és elkezd ösztönösen raktározni a szervezet. (Ez is elõ szokott fordulni.) Azt mindenesetre nem hiszem, hogy hízás, mivel egyrészt nem ettem többet, mint eddig (és eddig fogytam), másrészt meg ilyen hamar nem lehet hízni.

Nekem is ez van, és 1-2 kiló fel is jött, tök megmagyarázhatatlanul! Puffadok, fáj is a hasam néha... Más ismerõsöm is panaszkodott hasonlóra. Én két dologra tudok gondolni: az egyik, hogy valami vírust összeszedtünk, ami kissé megbolygatta az anyagcserét (mert az tény, hogy sajnos jelenleg az sem mûködik...), a másik, hogy jön a tél, és elkezd ösztönösen raktározni a szervezet. (Ez is elõ szokott fordulni.) Azt mindenesetre nem hiszem, hogy hízás, mivel egyrészt nem ettem többet, mint eddig (és eddig fogytam), másrészt meg ilyen hamar nem lehet hízni.
Nincs ilyen vírus, és a szervezet nem is készül a télre. Ha emésztési problémád van, fordulj vele orvoshoz. A menstruáció okozhatja. Súlyt megtartani akkor lehet a kalkulátor adta kalóriamennyiséggel, ha elõtte nem koplaltál.
A kérdező hozzászólása: akkor ha eddig koplaltam nem tudom ezt a sulyt tartani?
A kérdező hozzászólása: emésztésemmel nincs gond
Miket eszel? A gabonák, tej tönkre vágják a testet, a hormonrendszert- bármikor elõállhat olyan állapot, mint a tiéd - meg rosszabb is. Ha szénhidrát szegényen, tej és gluténmentesen eszel, akkor gondolom nem lenne ilyen gond. A kalória számolgatást meg azért felejtsd el, mert a világon senki sem tudja, hogy 55 kilós nõnek a te energetikáddal, életviteleddel mennyi energiára lenne szüksége RÁADÁSUL az energia csak egy üres mértékegység, függetlenül az élelmiszerek, tápanyagok hatásaitól.. tehát önmagában értelmetlen emlegetni.
menstruáció elõtt a szervezeted elkezdi raktározni a vizet ezért 'puffadhatsz' meg kicsit. menstruáció után visszaáll :)
Igen, menstruáció miatt is lehet. De téved az, aki szerint nincs ilyen vírus, mert igenis van sajnos. Jelenleg is, pl. az egyik kollégám is beteg, és neki is így kezdõdött, emésztési problémákkal. Szorulás (=puffadás), majd hasmenés, hányinger... Sajnos most van ilyen. Persze nem biztos, hogy errõl van szó, de nem lehet kijelenteni, hogy kizárt. Ezt nem a Kérdezõre mondom, mivel õ írta, hogy szerencsére nincs ilyen baja, csak annak a válaszolónak, aki szerint ilyen nem létezik.
Sajnos mikrobák, fertõzés miatt igencsak összetett problémáink lehetnek. A rosszul vagyok, megy a hasam csak látványos tünetek. Igazából a bélflóra bármilyen változása hatással van ránk, az immunrendszerünkre, akár a hormon rendszerünkre is, gondolom. Baktériumfertõzések növelhetik a bél áteresztõ képességét! Ez kisegítve gabonákkal, gyógyszerekkel, burgonyával.. olyan áteresztõ beleket eredményez, ami mellet csoda ha nem válik allergiássá, ízületi beteggé, más autoimmun beteggé az ember.
Jajj, hagyd már a hülyeségeidet, meg a gabonáidat...
Lehet hogy alapból nem eszel eleget és ezért jön rád ilyen éhség. Önuralmat gyakorold, és egyél többször egy nap. Ne hagyd ki a reggelit.
A kérdező hozzászólása: Oké, megpróbálom :S
A kérdező hozzászólása: hát nem nagyon jött be, reggel ettem sokat :D de legalább egész napra elég volt :S

Ma úgy érzem, elég sokat ettem. Nem bűnöztem, kcal-ban sem sok, de nem rossz az, ha folyton eszem?

Eddig mindig sikerült betartani, hogy napi 5x egyek, most viszont a napi adagomat többfelé kellett elosztani, mert mardosott az éhség. Valahogy így:

Legjobb válasz: Inkább jó, hogy többször eszel keveset, így az emésztésed folyton mûködik, nem érzi a tested, hogy koplalsz, nem kezd el raktározni, mert azt hiszi, hogy nincs elég élelem.

Inkább jó, hogy többször eszel keveset, így az emésztésed folyton mûködik, nem érzi a tested, hogy koplalsz, nem kezd el raktározni, mert azt hiszi, hogy nincs elég élelem.
gyógytea, fokhagyma, gõzölés pl. kamillával, méz, stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) remélem segít:)

Mit tegyek ha úgy érzem eltávolodott tőlem, de ő nem is veszi észre?

4 éve vagyunk házasok, a nyáron született meg az els? babánk.Annyira megtetszett neki az apaszerep,hogy már Novemberben akart még egy babát.Egy ideig szexuálisan is nagyon aktív volt.Viszont egy ideje alig ér hozzám, ha kedveskedek neki észre se veszi. És mintha a kistesó projekt se izgatná már annyira.

Legjobb válasz: nekem a férjem olyan hogy magától nem ad puszit vagy ölelést. és én ezt el is fogadtam mert tudom hogy ö ilyen. nagyon sajnálom hogy a férjed eltávolodott töled. próbáld megbeszélni vele hogy mi zavar téged. lehet hogy tényleg nem veszi észre hogy nem olyan mint rég. lehet hogy ´fáradt, mert a gyereknevelés nem könnyü.

nekem a férjem olyan hogy magától nem ad puszit vagy ölelést. és én ezt el is fogadtam mert tudom hogy ö ilyen. nagyon sajnálom hogy a férjed eltávolodott töled. próbáld megbeszélni vele hogy mi zavar téged. lehet hogy tényleg nem veszi észre hogy nem olyan mint rég. lehet hogy ´fáradt, mert a gyereknevelés nem könnyü.
Elõfordulhat, hogy más nõ van a dologban. Szerintem ülj le vele beszélgetni. Mondd el, hogy neked ez így nem jó, több törõdésre van szükséged. Kérdezd meg, miért változott meg a viselkedése.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!