Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, eszem, (101 db)

Amikor eszem, utana mindig olyan teli erzem magam, meg összegörnyedve ugy erzem, hogy mindjär feljön a kaja. Lehet, hogy mar a baba nyomja a gyomromat?

amikor eszem,utäna mindig olyan teli erzem magam,meg összegörnyedve ugy erzem,hogy mindjär feljön a kaja...de meg csak 19hetes vagyok,es nincs is olyan nagy hasam...a baba mär nyomhatja a gyomrom?

Legjobb válasz: Én még csak 11 hetes vagyok de ugyanígy vagyok.Akármilyen keveset eszek ugy érzem mintha tele lennék.A Renni nekem nem segített.A szénsavas ásványvíz ilyenkor jobb volt.

Én még csak 11 hetes vagyok de ugyanígy vagyok.Akármilyen keveset eszek ugy érzem mintha tele lennék.A Renni nekem nem segített.A szénsavas ásványvíz ilyenkor jobb volt.
Nem a baba nyomja! Ez a terhességi reflux.Szedjél rá Rennie-t, mert nagyon jó!Ha nem használ, akkor írassál valamit a háziorvossal!

7 hetes terhes vagyok eszem de mégis rosszul vagyok ugy érzem nem kívánok semmit sem! Ennek ellenére eszem normálisan de ugy érzem ha csak kajára gondolok rosszul leszek! Mit tegyek? Ártok a babának?

Legjobb válasz: Ne tegyél semmit, csináld ahogy eddig. Ez egy ilyen idõszak. Örülj hogy nem hánysz! A babának nem ártasz természetesen. Ha szerencséd van pár héten belül jobb lesz.

Ne tegyél semmit, csináld ahogy eddig. Ez egy ilyen idõszak. Örülj hogy nem hánysz! A babának nem ártasz természetesen. Ha szerencséd van pár héten belül jobb lesz.
Ja és sokszor egyél keveset, úgy a legelviselhetõbb. elsõ
semmit nem tudsz tenni, a babának semmi baja nem lesz. sok kismama nem is tud enni az elején sokan fogynak is az elsö hetekben akár 5 kg-ot is.
Én a 11. hétig gyakorlatilag az étkezés gondolatától, a kaja látványától (gasztro mûsorok) is rosszul voltam. Hideg gyümölcslevesen és turmixon éltem addig, jól megcukroztam, h azért vmi energyi legyen bennem és bírjam a napot. Most a sokszor kicsit a megoldás. Kitartást Neked! 14 hkm.
Nekem még most is van olyan idõszakom, hogy rosszul vagyok még a kaja gondolatától is. 7. és 8. héten nekem is volt egy kis émelygõs, semmit nem kívánok, undorodom a kajától idõszak, de utána jobb lett. Mostanában is van úgy, hogy nem tudnám semmire azt mondani, hogy szívesen megenném. Sõt, van olyan, hogy érzem ha ezt a falatot lenyelem, akkor tuti visszajön. De a borzasztó az, hogy közben meg érzem, hogy éhes vagyok...Szóval kitartást, sajnos ez ilyenkor így van. De tényleg örüljünk, hogy nem hányunk! Eddig nem fogytam és nem is híztam. 14hkm

Hogyan lehet ép ésszel, tulélni egy válást? Ugy érzem megbolundulok! Csak járkálok a szobába, fel s alá gondolataim a feleségem körül forog, akit most vesztettem elHa valaki tud kérem irjon.

Legjobb válasz: Szia!Gondolod a részérõl végleges a döntés?Mert úgy érzem részedrõl nem az.Hogyan lehet épp ésszel túlélni?Sehogy!!!!Szerezd vissza,érezze, hogy te mindent megtennél érte.Én most pont ebben a szituban vagyok, csak én a nõ.

Szia!Gondolod a részérõl végleges a döntés?Mert úgy érzem részedrõl nem az.Hogyan lehet épp ésszel túlélni?Sehogy!!!!Szerezd vissza, érezze, hogy te mindent megtennél érte.Én most pont ebben a szituban vagyok, csak én a nõ.
Mit teszel meg érte??Mert ti férfiak gyakran azt gondoljátok megtesztek mindent.Sokszor nem is gondoltok arra, hogy egy nõ nem úgy gondolkozik mint egy férfi és nem is érzi úgy, hogy te mindent megteszel.Persze ez attól is függ mi történt??
Én már csak elgondolkodtató mondattal próbálok segíteni: Õ elõtte (nélküle) is éltél valahogy, tehát Õ utána is fogsz.
Nagyon köszönöm, és neked is hasonlóakat kívánok: ahhoz bizony erõ kell és kitartás, hogy meggyászold a kapcsoatot és a válást. Nyiss egy lapot magadnak, vagy írj naplót, írj ki magadból a fájdalmadat, a haragodat, mindent, ami csak bánt. Ha a gépedre írsz, jelszavazd le, hogy senki se férjen hozzá. Azt írsz, amit akarsz, aztán, ha akarod, késõbb törölheted és jobb is, ha törlöd. Gyászban az ember elgég zavaros tud lenni, olyan, ami normál állapotban visszanézve már furcsa vagy zavaró. Sírj, nem szégyen az. Pláne, ha nem látja senki. Minden jobb, mint belebolodnulni, öngyilkosnak lenni meg isten tudja mit csinálni, csak mert a házasságra zátonyra futott. Kitartást, és sok-sok erõt! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom és õszinte részvétem.Köszönöm a választ, ha lehet ilyent mondani/kitartást, és érõt a gyászba/
Nem fogsz megbolondulni. Az, amit most érzel, hasonló ahhoz, amit most én érzek: gyász. Te a feleségedet vesztetted el, mert elváltatok, én másvalakit, aki meghalt. A lényeg ugyanaz. Gyászold meg a kapcsolatot (nem két hónap a gyász semmiben!), és ha nem bírsz a gyásszal, keress meg egy szakembert (egy pszichológust vagy pszichiátert), aki tud neked segíteni ebben. A gyász elmúltával pedig újra képes leszel kapcsolatokra, többek között valaki olyanra is, akivel boldogan tudsz élni.
hm... Ismerös a sztori és a név is! De nagyon nagyon remèlem, hogy tévedek...... mindenestre, h tanácsot is adjak: probáld meg elfelejteni, és éld boldogan Te is az életed! Üdv 23N
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ.
3/5- véleményével egyet értek. Nem tudhatjuk, hogy mi volt a válás oka, igy nehéz véleményt alkotni. Fõleg, hogy a másik felet sem hallhatjuk a dolog felõl. Egyébként ledöbbentem, hogy ezt a kérdést egy 40 éves ffi irta!!! Gondolom nem pár hónapos volt ez a házasság. Valaki valamit rosszul csinált, vagy nem csinált. Ha már eldöntöttétek, hogy elváltatok, vagy csak fogtok? akkor ez már meg volt, vagy lesz. Minden esetre pozitivan állj a dologhoz. Tönkre menni, megbetegedni semmiért, senkiért nem érti meg. Még ha szereted, akkor sem. Ne haragudj, hogy épitõbb jellegü dolog most nem jutott eszembe :-( Üdv. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod!Öngyikosságról szó sem volt.Nem a csajomról , hanem a feleségemrõl van szó.Ha nem szeretném persze könnyebb lenne, lehet hogy sok embernél ugy van MAJD JÖN MÁSIK, de ahoz elõbb felejteni kell.
meg nehogy már egy nõért megbolondulj, tudod hány nõ van még ? és fõleg ne röhögtesd ki magadat azzal, hogy megöngyilkolászod saját magad, elment, elment, majd fogsz másikat a fõz, mos rád, azt megy tovább az élet, nem te vagy az elsõ sem , meg az utolsó sem , akitõl lelépett a csaj,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod.Visszaszerezni , szerintem már lehetetlen, persze mindent megteszek érte ...kérdés meddig birom.
Szia!Ne ugy fogd fel, mintha a világ vége jönne.Biztosan nagyon fáj, de velem is ugyanez történt.Lassan ugyan de biztosan tul forsz rajta lenni.Kitartást, ha ugy érzed nem birod, keress egy pszihiátert, nem szégyen ha segitséget kérsz.


Semmi étvágyam, mindig úgy érzem, hogy tele a gyomrom, akkor is ha nem eszek egész nap semmit, amikor meg eszem, 2falat után tele vagyok, felpuffad a hasam, miért?

Miért lehet ez? Borzalmas érzés.

Legjobb válasz: Össze van szûkülve a gyomrod. Enni kell, akkor is, ha úgy érzed, nem fér beléd több, hidd el, fér.

Össze van szûkülve a gyomrod. Enni kell, akkor is, ha úgy érzed, nem fér beléd több, hidd el, fér.
A kérdező hozzászólása: de rosszul is esik a kaja:s
Ha ez régóta van, menj el orvoshoz. Nem akarlak ijesztgetni, de akár komolyabb baj is lehet. Persze a régóta alatt 1 hónapog értek kb.

Milyen teát igyak hogy fogyni tudjak egy 4-5 kilót? Alapból nem eszek sokat és mégis úgy érzem hízok? Ez miért van? NApi 2szer eszem, délben és délután. Sok gyümölcsöt eszem. És csak jönnek fel rám a kilók.

Legjobb válasz: pont az a baj, hogy keveset eszel. napi két étkezés nagyon kevés inkább ennél többször de kevesebbet. hidd el , én voltam kövér úgy hogy napi 1x vagy 2x ettem. most napi 4-5x eszem és vékony vagyok. a reggeli nagyon fontos azt ne hagyd ki ,még ha csak pár falatot is eszel már beindítod az anyagcseréd, gyümölcsöt szénhidrátot inkább csak délelõtt egyél , vacsorára pedig fehérjét. ha még mozogsz is mellé akkor tuti a fogyás.

pont az a baj, hogy keveset eszel. napi két étkezés nagyon kevés inkább ennél többször de kevesebbet. hidd el , én voltam kövér úgy hogy napi 1x vagy 2x ettem. most napi 4-5x eszem és vékony vagyok. a reggeli nagyon fontos azt ne hagyd ki , még ha csak pár falatot is eszel már beindítod az anyagcseréd, gyümölcsöt szénhidrátot inkább csak délelõtt egyél , vacsorára pedig fehérjét. ha még mozogsz is mellé akkor tuti a fogyás.
Van egy ilyen herbária Elhízás elleni tea, nekem az bevállt, a múltkor véletlenül emésztés serkentõ teát vettem helyette, az nem volt jó semmire. És tényleg egyél többször keveset, rostosat fõleg és sovány húst, tojást többet. És nekem még nagyon jól rendbe tette az emésztésemet a svéd csepp és Protexin Balance szedése, azóta nem vagyok olyan éhes-falánk sem.
A sok gyümölcs egészséges, de ha "nasinak" eszed, akkor hízlal. Ha kevesebb kaját eszel és gyümölccsel helyettesíted, akkor nem hízlal és egészséges. És az sem mindegy, MIT eszel. Csak attól, hogy "valamilyen" teát iszol, nem fogsz lefogyni.
Naponta többször kell enni keveset, mert szükség van az energiára a mozgáshoz. Mozgás nélkül meg hatásosan fogyni nem lehet. Ha naponta csak egyszer eszel vagy kétszer, akkor a szervezeted raktározni fog, mert tudja, hogy csak soká jut legközelebb megint ételhez. Amúgy én a zöldteát ajánlom és az ananászt, de nem konzervként, hanem, mint friss gyümölcs.
Joshi tea v kammilla tea
Sima zöld tea cukor nélkül=) De egyébként én vettem ilyen fogyi teát a DM-be, és finom cukor nélkül is:D

Kismamák, van köztetek olyan aki úgy érzi extrém sokat eszik és hízik is rendesen?

Ha igen, miből áll a napi étkezés vagy a falásroham? Mennyit híztatok?? (induló súly, jelenlegi súly, magasság, várandós hét)

Legjobb válasz: Én ugyan nem eszek sokat, de folyton éhes vagyok, az egész napot áttudnám enni. Igaz hogy nem sokat, de nagyon hizlaló kajákat eszem sajnos. :-( 80 kilóról indultam, most 88 kg vagyok és 27 hetes. :-)

Én ugyan nem eszek sokat, de folyton éhes vagyok, az egész napot áttudnám enni. Igaz hogy nem sokat, de nagyon hizlaló kajákat eszem sajnos. :-( 80 kilóról indultam, most 88 kg vagyok és 27 hetes. :-)
Szia.Én szinte egész nap eszek.Az elsõ 16-18hétben sósat, erõset és a sört kivántam de nagyon.Rengeteget ettem, páromat tul ettem mennyiségben és nem birtam ki, h ne egyek össze mindent, de a kb.20.-ik csak 2kg hiztam.Utána fordult a falásroham édesre és 2-3 naponta sütit sütöttem.Jégkrém és édesség.De ha jobban belegondolok szinte bármit megeszek/ettem :D Induló súlyom 51kg volt jelenlegi súly 67, magasságom 170 és 40.hét.
Nekem nincs falásrohamom, de legutóbb 3 hét alatt jött fel 8 kg, a védõnõ se látja hogy hova, valószínû, hogy vizesedés kezdõdik.
A kérdező hozzászólása: nagyokat mosolyogtam ahogy olvastalak benneteket:) ...nekem az elején a 2 óránkénti õrületes éhség eszméletlen volt....:) most szerencsére éppen stabilizálódott de még ki tudja mi vár rám :D
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó: én te hánykilóról indultál? jelenlegi súlyod, magasságod és hányadik hétben vagy? igen elég valószinû, hogy vizesedsz bizony...
én sétálgatok esténként a võlegényemmel , meg napközbe ahova kell menni séta direkt buszozás mert ha kocsival megyek az nem jó ! ha esténként rám jön a kaja roham , abonett kenyérke de egyszerûen annyira szökik fel a súlyom . 165 cm vagyok 66 kg rol indultam most 27 hetesen 78, 5 kg jajj nekem :(
Én nem eszem extrém sokat, sõt igyekszem odafigyelni, mert nagy súlyról kezdtem a terhességet. 170cm vagyok, 89kiló voltam, most 20hetes vagyok, és 84kilónál tartok :) ezt az elején adtam le (étvágytalanság) és azóta sem jött vissza- lekopogom. De azért oda is kell figyelnem! Emellett érdekes mert az elején Én is 2óránként éhes voltam, de alig tudtam valamit enni. Illetve kevés is elég volt. Mennyiségre most sem eszem sokat, csak sûrûn keveset.

Anorexiának számít az, ha csak akkor eszek, ha úgy érzem megérdemlem?

Ha megtanultam valamit, vagy elvégeztem a takarítást. 20 éves vagyok és 47kg, 163cm.

Legjobb válasz: Hát ... ha napi 3-4 alkalommal úgy érzed, hogy megérdemled akkor nem anorexia :)

Hát ... ha napi 3-4 alkalommal úgy érzed, hogy megérdemled akkor nem anorexia :)
Szia, szerintem ez biztosan nem anorexia. Ott testképzavar, komoly koplalás stb. van, anorexiások között vannak néhányan, akik sikeres emberek és nem ünneplik meg a sikereiket evéssel:) Szerintem nálad valami másról lehet szó, inkább az önjutalmazási mechanizmus ment picit félre, ha jól értem, nem az alakoddal van bajod. Remélem, sikerül kilábalnod belõle:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :D
Evészavar gyanús. Akár lehet anorexia is. Nem ismerünk, ennyi infóból nem tudhatjuk. Nem mindegy ezt milyen gyakran érzed, hogy ki kell érdemelned az evést, az sem mindegy milyen a testképed, hogy szeretnél e fogyni, fogyókúrázol -e, mert ha kövérnek látod magad, és naponta 1x, vagy kevesebbszer eszel, meg hasonló, akkor igen, elég anorexia-gyanús. Viszont ha ez így nem igaz, akkor sem stimmel valami az önjutalmazás terén nálad. Eleve hibás berögzõdés az étel, mint jutalmazási funkció. Ha minden ok lenne kajálás terén, valószínû, hogy nem így lenne, ahogy mondtad, szóval valami gondod tuti, hogy van. És ezt most nem rosszból mondom.
te is nagyon jól tudod mit kellene tenned...
Magadban kell letisztázni, hogy valóban el akarod e hagyni a feleségedet, mert lehet az érzés elmúlik és nagyon megbánod hogy otthagytad. Ha bár ha egy éve úgy érzed, hogy nem szereted, azt nem hiszem, hogy a feleséged nem vette volna észre, mert akkor a kapcsolat eléggé "gázos", minden esetre ülj le vele és beszéld meg.Sok sikert!
hát akkor jó ideje civódhatsz. sztem h még látsz esélyt a kapcsolat megmentésére finoman közöld a dolgokat a feleségeddel, mert valószinû õ még szeret és sokkként éri... lehet megmenthetõ a dolog csak új élményekre van szükség. de ha ugy érzed, hogy semmi esély jobb minél hamarbb véget vetni neki, feleségednek is nehezebb sztem ha még húzzátok...
feleségedet=feleségednek
A szerelem egy idõ után elmúlik..gondolt át rendesen, lehet hogy a csajozást is megunod egy idõ után és ha ott maradsz egyedül az nem lesz túl kellemes4
Milyen más választás lenne? Vagy együtt maradtok vagy nem! ha nincs gyerek akkor a döntés elég könnyû. naponta rengeteg pár megy szét. Ebben nincs semmi rendkívüli. persze ha utólag kiderül hogy mégiscsak õt akarod az gáz. Dehát minden döntésnek következménye van és késõbb dõl el hogy jól vagy rosszul döntöttél...
nem jó , pláne egy férfinak ha túl korán nõsül... hogy most mit tegyél , azt viszont csak te tudhatod... mióta érzel igy?
Vagy megpróbálsz mindent megtenni a kapcsolatotok megmentésért, vagy elválsz.Mindenképp mond el az igazat a feleségedet.Mármint azt, hogy úgy érzed kiszerettél belõle...Hallgasd meg az õ álláspontját is, lehet már õ is rég kiszeretett belõled!
Sajnos nincs más választásod, mint elhagyni.Ez a kapcsolat hosszútávon tönkretenne mind2-õtöket.
Felelõtlen és nagyon éretlen vagy 29 éves létedre. Ha nincs gyerek, mondd ezt így el a feleségednek is, biztosan meglepõdik, kihez ment férjhez. DE: ha gyerek van, menteni kell a családot, ha még szeret a feleséged, és otthagyod õket, mert "nem éltem ki magam", magyarán unom, az évekbe, amíg ezt a feleséged kiheveri (már ha kiheveri, hisz gyerekkel nem valószínû, hogy hamar akad más helyetted)a gyerek(ek) is belerokkannak. Ekkora iszonyatot ne csinálj, én átéltem ilyet, és normális ember nem marad a végére senkibõl...Ha van gyereketek, törekedj a család egybentartására legalább a gyerek 10-11 éves koráig, ez nagyon fontos!
Lehet csak kíváncsi vagy milyen nõvel - ha a feleséged az elsõ nõ az életedbe. Szép vagy nem szép, de ha meg akarod adni az esélyt a házasságotoknak akkor menj el egy [email protected] és ezek után meglátod, hogy hányadán állsz. Ha élvezted és nincs bûntudatod akkor ennyi volt, válj el szépen, gyorsan. Ha pedig nem vágysz vissza a lányokhoz és / vagy bûntudatod van a dolog miatt akkor sunnyogj vissza és éljetek boldogan.
félretoszni , letagadni
válj el és szórakozd ki magad amikor már minden nõt kikézitettél a környezetedben és szeretnél családot alapitani találj egy barmot aki bedõl neked mégegyszer, és ha minden jól megy 40 évesen talán lesz uj feleség meg gerek, ha kellesz még akkor valakinek. Te barom amugy nem most kellene ezen gondolkozni, hogy még nem élted ki magad, ezt házasság elõtt kellett volna. basszus még jó hogy nincsen gyerek, õ inná meg a levét. az asszony elé állj oda szar lesz neki de jobb mintha megcsalnád, mert lelkileg összeroppantod vele, és önbizalmát prig alázod. szóval ha valaha is számitott neked beszélj vele váljatok el, és akkor szabad a pálya, de meg ne csald.
nem kell a kérdezõt szidni, én nem kel elítélni azért, mert szeretne más nõket is kipróbálni Már lepontoztatok egy válaszomat, de akkor is azt mondom, hogy nem szabad az elsõnél leragadni. Összehasonlítási alapnak mindig lenni kell. Mert ha nincs akkor sok esetben válás lesz a vége. Ritka az olyan kapcsolat akik tizenéves koruk óta együtt vannak és nem csalták még meg egymást. 24/N Kérdezõ két dolgot tehetsz, vagy elváltok vagy pedig titokban csajozni fogsz. 27 éves fiatalember vagy, ne kényszerbõl maradj egy olyan házasságban amiben nem érzed jól magad.
Ma 12:40 Az olyan válaszokat, mint ami te írtál lepontozzák. Pedig ez az igazság. Én is hasonlót írtam, és lepontoztak. De még mindig azt mondom, hogy tovább kell lépni. Vagy melyik válasz lenne az elfogadható? Az, hogy a kérdezõ egy gusztustalan pacák, mert nem szereti a nejét? Nem tehet róla. Benne legalább van annyi, hogy megoldást szeretne találni a problémájára.
válóper.
Most úgy érezheted, hogy a fiatalságodat feláldoztad a , , házasság oltárán", de vajon a feleséged nem tette-e meg ugyanezt a szerelmetekért? Õ is kipróbálhatott volna több tucat pasit, õ mégis téged választott. Akkor csak raboltad az idejét? Talán nem jó feleség, és kiábrándultál? A gondok megoldása beszélgetéssel kezdõdik!Lehet, hogy a [email protected] most azt mondja, milyen jó lenne egy másik nõvel ágyba bújni, de a lelkiismereted mit fog mondani, miután másnap reggel egyedül ébredsz?
Hát nekem meg éppen az a tapasztalatom, hogy a második házasságban már többet eltûr az ember. Mert ne ám, hogy ez se sikerüljön, akkor biztos bennem van a hiba. Vagy már annyi idõsen nem akarja harmadszor is újrakezdeni. Javaslom neked nézd meg az Elhajlási engedély címû filmet, tanulságos. Csajozni szeretnél? Értem. És mibõl gondolod, hogy a csajok majd pont téged akarnak? Lehet, hogy hosszas keresgélés után ráébrednél, hogy a feleségednél jobbat nem kaphatsz.
párcserés szexklub, mint házasságjavító...uhhh. Válj el, élj, aztán találj magadnak társat, olyat, akit egy életen át szeretni tudsz, akihez ragaszkodsz. Pacsálod az életed. Van olyan, hogy az emberek elválnak. Nem szégyen. A megcsalás, az egyéb pótlékkeresés, a hazugság nem csupán szégyen, de bûn is. Önmagaddal és a másikkal szemben is.
véleményem szerint a házasságnak a hûség ad értelmet. Anélkül csak amolyan próbálkozás. Ne hidd hogy a következõbe majd örökké szerelmes lennél, mert az nem tart örökké. Azt javaslom, hogy inkább állítsd helyre a kapcsolatod a feleségeddel és öregedjetek meg együtt.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom... De biztos nincs más választás?
A kérdező hozzászólása: kb. 1 éve
Annyit tehetsz, hogy õszinte leszel hozzá. Elmondod neki mit érzel. Elmondod neki, hogy úgy érzed nem élted ki magad, nem használtad ki a fiatalságodat. Megcsaltad már õt? Ha nem, akkor még azelõtt lépj, hogy ez bekövetkezne. Ha meg már megtörtént, akkor természetesen ezt is közölni kell vele. Ültesd le az asztalhoz, és mond el mit érzel, vagyis mit nem érzel már.
Nem élted ki magad és unod már a banánt. Ha nem szereted, lépj tovább. 27 éves vagy, elõtted az élet.
na ez az amiért nem szabad az elsõ nõnél vagy férfinál leragadni, mert ilyen kapcsolatok 80% tönkre megy
Ha úgy érzed, hogy sose tudnál vele boldog lenni, akkor fölösleges vele maradni.Szerintem tarts szünetet vele, hogy legyen idõd gondolkozni.
A kapcsolatotok kifáradt. Lépj tovább. Ne áltasd, ha már nem szereted. Legyél vele õszinte. Legalább nincs még gyerek.
Az a gond, hogy a kérdezõ nem azt írta, hogy nem szereti a feleségét, csak hogy nem szerelmes belé. Kérdezõ: minden házasságban vannak hullámvölgyek, és sokaknál múlik el a szerelem, de megmarad a mély kötõdés, a szeretet, a tisztelet. Elhagyhatod, és belevághatsz a csajozásba... és az újabb komoly kapcsolatot majd megint elhagyod, csak mert majd a szeretet marad? Lehet futni ezeket a köröket, és mindig ugyanoda kilyukadni... Döntsd el, hogy te mit szeretnél (újabb nõket, és pár év után újabb megunt kapcsolatot?), és valóban mit érzel a feleséged iránt: már szeretet sincs?
Szerintem próbáld megmenteni a házasságodat. Ahogy az elõbb is írták, hullámvölgyek mindenhol vannak. Azzal, hogy õ volt az elsõ barátnõd, még inkább ragaszkodnod kéne hozzá (nem hiszek ebben a "kiélés" dumában), az ezutániakhoz csak még kevésbé fogsz, mert ezután is rögtön a szakítás jut majd eszedbe az elsõ problémánál... És a lányoknak se túl vonzó egy olyan pasi, aki 27 évesen már elvált.
Te még csikókorban vagy, a feleséged bioórája viszont másképp ketyeg. Ha el akarod hagyni, tedd meg mihamarabb, ne rabold a lány idejét. Persze a magadét se, de ez a férfiaknál másképpen van.:) Légy õszinte magaddal és a nejeddel.
Ha mar nem lesz akkor fog kiderulni hogy szereted e meg, hogyha hianyozni fpg de lehet akkor mar kesso lesz. Egy kedves baratommal tortent meg aki pont abban a helyzetben volt mint te. Megcsalta es elhagyta a lanyt. Most meg sir es mindent megtenne hogy vissza kapja a regi eletett. Amikor rajott hogy elba.... mindenkit hibaztatott hogy miert nem szoltunk neki miert nem adtunk neki egy nagy pofont. De ha te igy erzel hiaba mond neki barki barmit ugyis azt teszed amit akarsz ...
óó......nem vagy kövér :O szerintem pont így vagy jó :) van egy ismerõsöm aki 11 éves lány és õ is 53 kg nem vagy dagadt......
A kérdező hozzászólása: köszi
nem eszel sokat és a szervezeted tartalékol...
A kérdező hozzászólása: általában egy tál mûzlit reggelizem a suliban eszek egy kruasszant ebédre azt ami van itthon általában egy kis tál levest és utána vmi húst körettel vacsira mindig vmi keveset eszek ennyi a napi kajám szentem ez nem kevés
Csupa szénhidrát. Valami húst? Ilyen elõre elkészített mûhúst? Fehérjedúsabban kellene étkezned, reggelizhetnél mondjuk tojást, és mellé teljes kiõrlésû kenyeret, suliba ehetnél ilyen pufirizst, ehetnél halat is otthon a vacsora elõtt. Sokkal egészségesebb ha 5* eszel kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: köszi megfogadom a tanácsod
Nem vagy dagadt, mert én vagyok a dagadt aki 165 cm és 65 kg na rajtam már látszik.Hurkás a hasad? vastagok a combjaid? vastag a karod? narancsbõrös a feneked? Na ha majd ilyen problémáid vannak akkor vagy elhízva.

Miért van az, hogy úgy érzem egyszer ég a gyomrom, egyszer meg éhes vagyok? De mikor eszem egyáltalán nem érzem, hogy ennék tök üresnek érzem a hasam.21 hetes vok. És esténként meg szélgörccsel küzdök.

Legjobb válasz: Velem is pont így volt. Nagyon sokat szenvedtem. Változtattam az étrendemen stb., de akkor is termelõdött a savam. :( Kegyetlenül megszenvedtem az esti szélgörccsel is, amin az segített, hogy a fürdõkádba sok meleg vizet engedtem és hasaltam benne. Így megindult a szél. :) Sav ellen még annyi, hogy én még a krumplit is kihánytam. Normaflort ittam minden nap. Helyreállítja a bélflórát.

Velem is pont így volt. Nagyon sokat szenvedtem. Változtattam az étrendemen stb., de akkor is termelõdött a savam. :( Kegyetlenül megszenvedtem az esti szélgörccsel is, amin az segített, hogy a fürdõkádba sok meleg vizet engedtem és hasaltam benne. Így megindult a szél. :) Sav ellen még annyi, hogy én még a krumplit is kihánytam. Normaflort ittam minden nap. Helyreállítja a bélflórát.
A kérdező hozzászólása: Mit lehet ez ellen tenni, vagy segíteni?
a gyomor égés, és éhségérzet összefügg. mivel a kismamáknál magas a gyomorsav, ezért olyan étrenden kell lenni, ami a savat felszívja. pl. rizses, krumplis dolog, kenyér, müzli...kerülni kell a szénsavas, tejes, és túl fûszeres ételeket. a gyomorégésre jó a salvus víz. enni pedig naponta 5ször és keveset kell. a rendszeres étkezés segít a savproblémák leküzdésére. a szélgörcsök, pedig a puffasztó szénhidrátos ételektõl vannak, amiket jó ha kerül az ember.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!